Mere fra livsstil:

Hvidt... og brugt = unikt

Køb brugt til brylluppet

Foren din kærlighed til genbrug med kærligheden til din udkårene: Køb brugt til dit bryllup - lad dig inspirere her!

Kom blandt andet med til genbrugsbryllup hos Emelie og Fredrik, der holdt det smukkeste bryllup. I artiklen til højre kan du se de smukke billeder!

Du kan også lade dig inspirere af Maria, der sparede rigtig mange penge på sit bryllup med én bestemt taktik. I artiklen øverst til højre kan du læse hvad.

Herunder giver vi dig tre bud på en festlig og unik bryllupsborddækning.

Dyrk nostalgien

Lad minderne vandre

Scroll dig tilbage til fortiden med DBA Guide. Med disse artikler opfrisker vi dine minder fra dengang, du var yngre, hvor musikken lød anderledes, og teknologien var langt mere simpel.

Klik dig tilbage til start 80'erne, eller til den tid, hvor Game Boys og Polly Pocket var den nye dille. Du kan også tage på opdagelse i start 90'erne eller mindes den tid, hvor Buffalo ikke fik dig til at tænke på et dyr men på høje sko. Hvis du ikke er særlig gammel, kan du også bare tage et smut tilbage til tiden nær nu: 00'erne.

Du kan også bare varme dig på minderne fra julen i gamle dage i denne artikel.

Uddan dig brugt og billigt

Studerende? Spar penge på studieudstyret!

Vi guider dig til de billigste genbrugsfund på DBA! 

Klik dig frem til den billigste - og samtidig gode - cykel på DBA i artiklen øverst til højre. 

Du kan også læse dig frem til, hvilket tidspunkt du kan få mest for dine studiebøger, i artiklen til højre.

I artiklen herunder kan du dykke ned i alle de saftige besparelser, når du shopper ind til tingene, som skal ligge i din studietaske. Ved mindre du leder efter de største besparelser på en MAC-computer. Dem serverer vi nemlig for dig i denne artikel.

Køb fra en kendt

Tjek hvad de kendte køber og sælger brugt

Forestil dig, at du ringer på hos en DBA-sælger for at købe en el-guitar. Når døren går op, kommer Oliver Bjerrehuus til syne. Det virker måske som en scene fra en drøm, men det er på ingen måder et fiktivt senarie. De kendte køber og sælger nemlig løs på DBA, og vi hjælper dig med at spotte, hvad de har til salg, og hvilke ting du skal pryde dit hjem med, hvis du vil have samme retro-stil som dem.

Læs blandt andet om Thomas Skov, der har købt noget af det barnligste til hjemmet på DBA.

Du kan også i skrivende stund købe nogle guld-sko, som en kendt dansker har båret.

De tjener gode penge på deres brugte ting

Mød nogle af DBAs supersælgere

Kan du få øje på 291 ting i dit hjem, som du ikke bruger? Det burde du i hvert fald kunne. For en ny undersøgelse, som DBA har lavet, viser, at hver dansker i gennemsnit har 291 genstande liggende, som de ikke bruger, og i gennemsnit er den bunke af ting 7.672 kroner værd. 

Her kan du møde to supersælgere, der faktisk formår at få omsat de ting, der bare står og samler støv i deres hjem, til penge. Mads er den bruger på DBA, der har næstflest ting til salg, mens Susanne hver måned sælger over 100 forskellige ting.

Læs deres gode salgstricks i artiklerne, her!

Få dine ting solgt hurtigt og til en god pris

Gode råd til dig, der sælger på DBA

Hvordan skal billederne være og hvad skriver jeg i annonceteksten?

Der kan melde sig mange spørgsmål, hvis du er ny i gamet på DBA. Dem hjælper vi dig med! Klik dig ind på en af disse tre artikler, som fodrer dig, der sælger på DBA, med tips.

Derudover kan du HER få råd til, hvordan du skaber de mest attraktive annoncer - ved mindre det er en tekst, der skal sælge din bil, for så skal du klikke HERHER får du vejledning til et sikkert brugtbilssalg, mens du HER kan få tips til bil-fremvisningen.

Brugt og kendt

Disse ting køber og sælger de kendte på DBA

Fire strømer uden fod, en tomat så rød som blod, og en gammel gulerod kan du få... for en krone.

Ja, det var ikke særlig fordelagtige ting, du kunne erhverve dig for selv den mindste sølvmønt ifølge sangen fra Jullerup Færgeby. Men heldigvis kan du få meget bedre ting end det, hvis du læser den nederste artikel. Her afslører en kendt dansker, hvad hun sælger ud af på DBA for blot en krone.

I artiklen til højre kan du læse, hvilken ting supersælgeren Le Gammeltoft bare ikke kan få solgt på trods af, at hun selv elsker denne ting.

Læs også om Line Baun Danielsen, der både har købt og efterfølgende solgt sine Loubutin-stiletter på DBA og på den måde betalt ekstremt lidt for de gange, hun har troppet op på den røde løber i disse eksklusive stiletter.


Nyeste artikler på DBA Guide

Har du læst artiklerne fra BØRN?

Følg os på @dbadk

Unexpected character encountered while parsing value: <. Path '', line 0, position 0.