Skab ting til fordel for de små

Glæd børnene med dine kreative hænder

Der er ikke noget bedre end, når dit barn er glad for noget legetøj, som du selv har fundet og givet i gave ... eller jo, det er der faktisk:

Forestil dig, hvor skønt det ville føles, hvis den ting, dit barn glædes ved, faktisk er skabt af dig selv?

Det senarie kan nemt blive til virkelighed. Her får du nemlig tre bud på, hvilke gør-det-selv-projekter, der i særlig grad vil skabe glæde og hygge hos dine unger. 

God fornøjelse!

Upcykling

Tag noget brugt og giv det en ny funktion

Et gammelt dæk, en grim sofa og en stol, hvor det ene ben er knækket af. Det kan du faktisk skabe tre helt nye ting ud af. Se selv her.

På DBA Guide elsker vi upcykling, så vi har også en masse andre gode tips og tricks til, hvad du kan bruge dine gamle møbler og ting til. Du kan for eksempel se her, hvilken ny funktion dine gamle læderbælter kan få, og du kan se her og her, hvad en gammel palle kan blive til. Vi guider dig også til, hvordan du kan give havens fugle et nyt hjem med lidt rester fra noget vin. Du kan også se Anne og Todd forvandle to skolestole til et nyt møbel.

DIY-projekter, hvor selv de mindste kan deltage

Gør-det-selv i børnehøjde

Hvorfor forsvinde ud i værkstedet og lade familie hygge sig selv, hver gang du skal have skabt noget kreativt? 

Næh! Prøv noget nyt og inkluder ungerne i dit gør-det-selv-projekt. Her får du tre idéer, som du kan udføre sammen med hele familien.

Gør-det-selv-projekter, der kan skabe hygge og sammenhold i familie og samtidig resulterer i en "ny" ting lavet på en bæredygtig måde.

Få styr på din teknik!

Gør det selv - med tech

DIY-projekter handler ikke altid om træ, og de indbefatter ikke altid en hammer. Det er disse tre gør-det-selv-projekter glimrende eksempler på.

Øverst til højre kan du se en video om, hvordan du kan udskifte harddisken på din Mac, så den spinner som en ny.

I artiklen til højre kan du blive guidet til, hvordan du skifter batteri på mobilen, sådan så du ikke er lænket til din smartphone-oplader.

Herunder kan du læse, hvilken finurlig, ny funktion, dit gamle tastetur kan få. 

Nyeste artikler på DBA Guide

Har du læst artiklerne fra BØRN?

Følg os på @dbadk

Unexpected character encountered while parsing value: <. Path '', line 0, position 0.