5 ting du nok ikke troede blev solgt på DBA
Livsstil

5 ting du nok ikke troede blev solgt på DBA

Christine
Christine

Står du og mangler en ekstra knap til buskerne, eller drømmer du om at åbne dit eget pizzeria? Både bukseknap og madbod kan du købe på DBA lige nu, men faktisk kan du finde ting og sager, som er langt mere finurlige. DBA fejrer 40 års fødselsdag, og på de 40 år har platformen udviddet sig til at fasilitete en masse forskellige handler, og selv i nutiden er der vilde ting til salg. Hvis du er nysgerrig på, hvad der er vildere end lightere fra Vietnamkrigen, svæveflyvere og en stromtrooper i fuld figur, skal du læse med nu. Her får du fem overraskende genbrugsfund, som du kan gøre på DBA lige nu.

Man siger, at man skal se meget, før øjnene falder ud, så tør du tage chancen? Hvis du allerede nu synes, det lyder mærkeligt, man kan købe et køkken, en frisk hårfarve eller tandsættet fra en krokodille på DBA, så må vi advare dig mod at læse videre.

Det er nemlig ikke kun de klassiske møbler eller en spændende krimi til ferien, der sættes til salg på brugtvaremarkedet. DBA har her til oktober 2021 eksisteret i 40 år, og i den anledning viser vi dig, hvad du i dag kan gøre dig af sjove fund på brugtsitet. DBA er i dag blevet et sted, hvor du kan handle meget mere end blot tremmesenge og skiveborde. På de online hylder kan du gøre mange fund, som får dig til at spærre øjnene op. Er du klar til overraskende læsning?
Lad endelig øjnene fortsætte ned over siden, for her får du fem eksempler på ting, du med garanti ikke vidste, du kunne købe brugte.

Vil du starte et pizzeria? Der er penge at spare, hvis du køber ovnen brugt. Denne fra Sveba kan du få for 65.000, men så har den også to rum.
Vil du starte et pizzeria? Der er penge at spare, hvis du køber ovnen brugt. Denne fra Sveba kan du få for 65.000, men så har den også to rum.

Spring køen over, når du jagter kruseduller

Står du først i køen, når rockkoryfæer, fodboldlegender eller berømte skuespillere deler signaturer ud? Det er ikke altid, du er lige heldig, og har du ikke fået første parket, når krusedullerne skal sættes på T-shirts, plakater eller blankt papir, må du vende hjem med forurettet sag.

Eller må du?

Du kan snildt springe de lange køer over og alligevel få autografer fra filmhelte, musikere og andre kendte personligheder i scrapbogen. På DBA er der lige nu mere end 2.500 autografer til salg. Søger du efter navne som Michael Laudrup, Beatles eller Pierce Brosnan, skal du altså ikke gå forgæves. Det er nemlig alle eksempler på signaturer, du der er til salg netop nu.

Autografer til salg i dag:

 1. Autografer

  Autografer

  800,00 kr.17-04-2024
 2. Autografer

  Autografer

  500,00 kr.17-04-2024
 3. Autografer

  Autografer

  700,00 kr.17-04-2024
 4. Autografer

  Autografer

  1.000,00 kr.17-04-2024
 5. Autografer

  Autografer

  600,00 kr.17-04-2024
 6. Autografer

  Autografer

  1.000,00 kr.17-04-2024

Lige nu kan du på DBA finde 2.595 autografer, og lige her kan du se dem, der koster mindre end 100 kroner.

Pristip til dig med grønne fingre

Der er intet så dansk som en bølgende bøgehæk eller en friskklippet liguster langs villavejen. Har du et par hækplanter, som er gået ud i en råkold vinterstorm, eller skal du fylde forhaven med grønne grene grundet ombygning?

Der er faktisk en hel del penge at spare, hvis du køber dine planter brugte – for ja, du læste rigtigt! På DBA kan du faktisk købe en brugt hæk. For de fleste kommer det nok som en overraskelse, men det er faktisk slet ikke nogen dum idé at købe det, der ved første øjekast ligner haveaffald.

De brugte hækplanter er først og fremmest billigere end dem, du kan finde på planteskolerne, men ofte er de også markant større og har et godt, solidt rodnet. Når du planter dem på din egen matrikel, skal du altså ikke vente længe, før de er på niveau med naboens.

Så er spørgsmålet bare, om græsset også er lige så grønt hos dig? Hvis ikke kan du faktisk også gøre noget ved det
på DBA.

LÆS OGSÅ: 6 ting du skal vide, før du sælger din havetraktor

Hos Jørgen i Hjortshøj kan du købe 20 nyopgravede bøgehækplanter for 200 kroner.
Hos Jørgen i Hjortshøj kan du købe 20 nyopgravede bøgehækplanter for 200 kroner.

Nedslående nyhed: Der er ingen grund til at købe Kinderæg mere

Har du gnavet dig igennem det ene Kinderæg efter det andet i forsøget på at finde en ganske særlig figur? Hvis det har været en sur pligt at gnaske sød chokolade med det ene formål at få fat på en kinderægsfigur til samlingen, er det selvfølgelig ærgerligt… Så skulle du have vidst, at den med stor sandsynlig kunne købes på DBA.

Her er der nemlig et stort udvalg af de farverige figurer fra barndommen. De små samleobjekter tæller både de grønne frøer, minions og mange andre klassikere.

Figurer fra Kinderæg til salg netop nu:

 1. Andre samleobjekter, Kinderæg crazy crocos, Samlemappe med kinderæg crazy crocos

  Andre samleobjekter, Kinderæg crazy crocos, Samlemappe med kinderæg crazy crocos

  250,00 kr.13-04-2024
 2. Samlefigurer, Kinder æg figurer, Sjældne metalfigurer fra Kinder-æg
Middelalder-krigere
bud modtages

  Samlefigurer, Kinder æg figurer, Sjældne metalfigurer fra Kinder-æg Middelalder-krigere bud modtages

  1,00 kr.10-04-2024
 3. Andre samleobjekter, Kinderæg, Kinderæg komplette serier. 

Fra 99kr pr. Serie.

  Andre samleobjekter, Kinderæg, Kinderæg komplette serier. Fra 99kr pr. Serie.

  99,00 kr.08-04-2024
 4. Andre samleobjekter, Kinderæg, Diverse Kinderæg serier 

Fra 50kr for en komplet serie.

  Andre samleobjekter, Kinderæg, Diverse Kinderæg serier Fra 50kr for en komplet serie.

  50,00 kr.08-04-2024
 5. Legetøj, Kinderæg retro figurer. Byd, ellers 5 kr pr figur.

  Legetøj, Kinderæg retro figurer. Byd, ellers 5 kr pr figur.

  5,00 kr.02-04-2024
 6. Legetøj, Kinderæg, Billede 1: 1kr pr. stk.
Billede 2-7: 3kr pr. stk.
Samlet pris for det hele: 300kr

  Legetøj, Kinderæg, Billede 1: 1kr pr. stk. Billede 2-7: 3kr pr. stk. Samlet pris for det hele: 300kr. Figurer med røde krydser over er solgt. Sender gerne - køber betaler porto. Sender ikke for under

  1,00 kr.02-04-2024

Der er mere end 100 aktive annoncer på DBA, hvis du søger på kinderægsfigur, så du har rig mulighed for at finde de farverige klassikere.

En pølsevogn med det hele, tak

Har du en drøm om at lange en halv ørn i rede over disken eller servere en hotdog med det hele?

Der behøver heldigvis ikke altid være så langt fra tanke til handling, og har idéen om at blive pølsevognsejer strejfet dig, skal du spidse ører nu: Du kan købe en brugt pølsevogn på DBA.

Det rullende madeventyr kan hurtigt blive til virkelighed, for priserne begynder ved kun 2.500 kroner. Skal du have ekstra udstyr, grill, forklæder og andre lækkerier med, må du selvfølgelig betale mere, men så er du til gengæld også fuldt udrustet til at køre drømmejobbet i stilling på Rådhuspladsen.

Pølsevogne til salg på DBA:

 1. Andet, Our generation, Our generation pølsevogn med næsten alt tilbehør

  Andet, Our generation, Our generation pølsevogn med næsten alt tilbehør

  400,00 kr.17-04-2024
 2. Letvogn Type 320: Pølsevogn 2024

  Letvogn Type 320: Pølsevogn 2024

  Skurvogn, 𝐕𝐨𝐠𝐧𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐬𝐨𝐥𝐠𝐭, 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐚𝐤𝐭 𝐨𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐥𝐢𝐠𝐧𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐥𝐛𝐮𝐝. Med sådan en vogn har du muligheden for at starte din egen virksomhed. Helt ny salgsvogn klar til ny e

  211.000,00 kr.05-10-2022
 3. Andet, Pølsevogn, Pølsevogn til our generation dukkerne. Vi har brugt den uden dukker og der mange t

  Andet, Pølsevogn, Pølsevogn til our generation dukkerne. Vi har brugt den uden dukker og der mange timers leg i denne. Alt på billederne medfølger. Tror der er nogle ting som er forsvundet, men det er

  270,00 kr.16-04-2024
 4. Grill Madvogn 4 Meter Dobbelt Akslet

  Grill Madvogn 4 Meter Dobbelt Akslet

  Salgsvogn 400, lastevne (kg): 400, totalvægt (kg): 1500 - 2700, b: 230 l: 400 h: 230, Vores dobbelt akslet grill madvogn er nyfremstillet og egnet til helårsbrug. Derudover er grill madvognen udstyret

  99.000,00 kr.23-07-2023
 5. Andet, Our generation pølsevogn med tilbehør til, pæn stand. Sælges uden dukke

  Andet, Our generation pølsevogn med tilbehør til, pæn stand. Sælges uden dukke

  250,00 kr.15-04-2024
 6. Dukkehus, Barbie Dreamhouse, 11 Barbie dukker, cykel, pølsevogn, rullestol, scooter og dreamhouse me

  Dukkehus, Barbie Dreamhouse, 11 Barbie dukker, cykel, pølsevogn, rullestol, scooter og dreamhouse med lydeffekter, Perfekt stand (ikke-ryger hjem uden husdyr).

  2.000,00 kr.15-04-2024

Søger du på pølsevogn, får du 58 modeller at vælge imellem, mens en søgning på foodtruck giver dig 25 valgmuligheder.

Denne van(d)vittige genstand gætter du aldrig

Vi undskylder på forhånd for den vanvittigt onkel-agtige overskrift, men det er altså fristende at vriste en vandjoke ud af ærmet, når det drejer sig om dette finurlige fund.

Har du allerede gættet, hvad det drejer sig om? Hvis du har, har du en særdeles levende fantasi, for fundet vi skal til at afsløre, ser man ikke hver dag.

Er du den heldige ejer af egen sø, eller bor du tæt på vandet, kan du glæde dig til at skubbe en vandcykel ud på bølgetoppene. Det sparer dig for en tur i Tivoli, men er også et fint alternativ til surfboards og kajakker, og hvem ved? Måske bliver vandcyklen det nye must have-item inden for vandsport?

LÆS OGSÅ: 5 gode grunde til at købe et (brugt) legehus

Det er Michael i Ørbæk, der har denne vandcykel til salg. Anden koster 5.000 kroner, og du skal nok have traileren med, når den skal hentes.
Det er Michael i Ørbæk, der har denne vandcykel til salg. Anden koster 5.000 kroner, og du skal nok have traileren med, når den skal hentes.

Kaffebarer og kebabvogne er bare to eksempler på, hvad du fra tid til anden kan finde på DBA, og søger du en cirkusvogn, er det faktisk også på de blå hylder, du skal lede. Lige nu sælger Tina nemlig sin, og her i artiklen tager hun dig med en tur rundt i manegen. 

Du vil blive overrasket over, hvad du kan finde på DBA, men Køge Kommune lægger sig helt i front, når det gælder sjove ting, som sættes til salg. Lige nu sælger de en oppustelig idrætshal, og den kan blive din for mindre end, hvad én banan koster i det lokale supermarked. Er du fristet af det gode tilbud, viser vi dig i videoen herunder, hvad der venter, hvis du slår til.

Relaterede artikler