Lækker lyd rimer også på lille...
Tech

Lækker lyd rimer også på lille...

Søren J.
Søren J.

Lækker lyd rimer også på lille...

Den bedre halvdel kan ikke leve uden de ekstravagant store højttalere, der sandsynligvis leverer en sprød og lækker lyd, men som unægteligt er svære at transportere nogle steder. Store og monstrøse som de er, udfører de deres opgave til et snorlige 12-tal, men hvad hvis musikken også en dag skal udenfor de fire vægge. Her kan det være nødvendigt med en lille model. Men behøver man nødvendigvis acceptere elendig lyd hvis man vælger en lille højttaler af slagsen?

Det er klart, at der kan kræses mere for lyden i et design, hvor der er god plads, men måske er det ikke nødvendigt at højttalerne vokser dig over hovedet for at give en fornuftig lyd. Trådløse højttalere, der kan afspille musik fra bærbare enheder, er populære i øjeblikket. Der er et hav af dem på markedet, som også leverer en ganske glimrende lyd, men hvad for en skal du vælge?

Vi giver dig her nogle gode råd til, hvad du skal tænke over, når du vælger den rigtige trådløse højttaler:

Hvilke funktioner er vigtige?

Du skal gøre op med dig selv, hvad der er de absolut nødvendige funktioner for dig. I dag er det muligt at få alle mulige funktioner i sin højttaler. Er det eksempelvis vigtigt for dig, at højttaleren er batteridrevet, så du kan tage den med ud i haven eller på altanen? Hvilke enheder skal den fungere med? Der er en række tekniske begreber, du bør have styr på, så du er sikker på, din højttaler kan sluttes til de enheder, du ønsker. Eksempelvis skal højttaleren understøtte AirPlay, hvis du skal kunne afspille musik fra din mac eller iPhone.

Bluetooth højtalere på dba.dk

 1. Højttaler, Wharfedale, Diamond A2 , aktiv, 100 W, God, Sælges grundet flytning, virkelig stor lyd

  Højttaler, Wharfedale, Diamond A2 , aktiv, 100 W, God, Sælges grundet flytning, virkelig stor lyd og god dybde i bas. Virker perfekt. Super velholdt. Inkl H1 hub og fjernbetjening. Nypris 10.000kr

  4.500,00 kr.27-02-2024
 2. Højttaler, Marshall, Perfekt, Marshall højttaler bluetooth
Nypris kr. 1.500
Sælges for kr. 600

  Højttaler, Marshall, Perfekt, Marshall højttaler bluetooth Nypris kr. 1.500 Sælges for kr. 600

  600,00 kr.27-02-2024
 3. Sony SRS-XE300 trådløs og transportabel højttaler (lysegrå)

  Sony SRS-XE300 trådløs og transportabel højttaler (lysegrå)

  Højttaler, Sony, Bluetooth portable, Brugt - lidt brugsridser kan forekomme, Med denne Sony SRS-XE300 trådløse og transportable højttaler kan du tage festen med dig. Nyd højkvalitetslyd i flere retni

  1.043,00 kr.18-09-2023
 4. Projektor, Xgimi, Horizon, Perfekt, XGIMI Horizon DLP projektor, som ny. 

Købt sidste år og stadig

  Projektor, Xgimi, Horizon, Perfekt, XGIMI Horizon DLP projektor, som ny. Købt sidste år og stadig under garanti. Original emballage medfølger. Kan sendes eller afhentes i Vejle. ny pris er ca 8000

  6.200,00 kr.27-02-2024
 5. Højttaler, Bang & Olufsen, Beosound Emerge , aktiv, Perfekt, Beosound emerge bluetooth højtaler i

  Højttaler, Bang & Olufsen, Beosound Emerge , aktiv, Perfekt, Beosound emerge bluetooth højtaler i Gold/light oak. Får den desværre ikke brugt. Fast pris.

  4.999,00 kr.27-02-2024
 6. Polaroid Music P3 trådløs, transportabel højttaler (sort/hvid)

  Polaroid Music P3 trådløs, transportabel højttaler (sort/hvid)

  Højttaler, Polaroid, Bluetooth portable, Brugt - tegn på brug, Denne Polaroid Music P3 trådløse og transportable højttaler leverer stor lyd i en stilfuld pakke. Tilslut dine smart-enheder og stream m

  1.231,00 kr.15-10-2023

Hvad skal du bruge den til?

Det er også vigtigt, at du beslutter dig for, hvad højttaleren skal bruges til. Er det bare et af værelserne derhjemme, der skal have egen højttaler? Eller skal den udelukkende bruges til at tage med på farten? Disse overvejelser er også med til at bestemme, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvor robust du har brug for, højttaleren er.

Sound Link Mini fra Bose er en fantastisk lille Bluetooth højtaler til pengene!
Sound Link Mini fra Bose er en fantastisk lille Bluetooth højtaler til pengene!

Lyden skal passe til dig

Når du har de andre ting på plads, så er det tid til at nørde. Lyden i højttalere er meget forskellig, og nogle har en tydelig, fyldig bas, mens andre har mere vægt på diskanten. Hvad kan du godt lide? Hvad er god lyd for dig? Overvejer du at købe en højttaler, så stik ned i butikken og lyt til den inden du beslutter dig. Er det en brugt model, så kan du mødes med sælger og høre højttaleren spille nogle udvalgte sange.

Der er mange trådløse højttalere til salg her på dba, som du kan få til en rigtig skarp pris. Måske gemmer din sig i mængden?

Relaterede artikler