Derfor giver kablede hovedtelefoner federe lyd på din mobil
Tech

Derfor giver kablede hovedtelefoner federe lyd på din mobil

Peter Hoffmann
Peter Hoffmann

Vi lever i en tid, hvor alt skal være trådløst. Det gælder i høj grad også hovedtelefoner. Men faktisk får du stadig den bedste og mest stabile lyd i hovedtelefoner med ledning, når du lytter på mobilen. Samtidig kan du spare rigtig mange penge ved at købe nogle af de dyrere hovedtelefoner brugte.

Bluetooth kører efterhånden på sin 5. version, og lyden er blevet meget bedre med årene. Derfor er mange godt tilfredse med deres Bluetooth-hovedtelefoner. Men hvis du vil have en lydoplevelse ud over det sædvanlige, vil jeg til hver en tid anbefale kablede hovedtelefoner.

På DBA finder du et bredt udvalg af hovedtelefoner, ofte til en pris, der ligger op til flere tusinde kroner under butiksprisen. Selv om mange telefoner nu kommer uden port til hovedtelefoner, kan du på DBA finde både hovedtelefoner og adaptere, som gør det muligt at få virkelig god lyd til en overkommelig pris.
  

Du kan finde mange af de bedste mærker til fantastiske priser på DBA

Inden du går på DBA og finder dine næste hovedtelefoner, er det værd at overveje, hvilket behov du har. Der er absolut ingen grund til at gå ud og bruge 5.000 kroner på et sæt hovedtelefoner, hvis du er vant til at have Bluetooth-lyd i ørene, for så kan selv en opgradering til forholdsvis billige, kablede hovedtelefoner give dig en bedre lydoplevelse.

Søger du brugte hovedtelefoner på DBA, kommer du langt med beløb fra cirka 400-800 kroner. Faktisk kan du allerede fra cirka 249 kroner finde gode mærker som B&O, Beats by Dre, Pioneer eller Sennheiser på DBA.

Er du villig til at betale lidt mere, kan du finde hovedtelefoner i rigtig god stand, som fra ny koster væsentligt mere. Jeg fandt for eksempel B&O H6 hovedtelefoner til salg fra 500 kroner på DBA. Den gamle model er udgået, men den nye version, Beoplay H6 2, koster lige nu 2.999 kroner i butikkerne.

Du kan også købe hovedtelefoner, der både virker med Bluetooth og kabel. Der findes mange trådløse hovedtelefoner i rigtig god kvalitet. Dem kan du sagtens købe, så længe du er klar over, at du får bedre lyd, når du bruger dem med kabel.
  

Kablede hovedtelefoner giver dig ekstra høj volumen

En anden fordel ved at bruge ledning, er volumen. Mange producenter begrænser nemlig den maksimale volumen i de trådløse hovedtelefoner. For sådan holder batteriet længere, og de er godt klar over, at batterilevetiden er en af de vigtigste faktorer, når vi køber trådløse hovedtelefoner.

Lang batterilevetid kan være en god ting, men ikke hvis det betyder lavere volumen. For indimellem er det bare nødvendigt at skrue op til 12 og lave lidt blæst i øregangen. Den irritation kan du undgå, hvis du lytter via kabel, for her er volumen højere. Samtidig slipper du for at oplade hovedtelefonerne hele tiden.

Kablerne kan du også tit finde på DBA fra cirka 25 kroner og op. Inden du køber trådløse hovedtelefoner, skal du huske at tjekke, at de har en indgang til 3,5 millimeter minijack, så du kan bruge dem med kabler. De fleste har dem, men af og til vælger producenter helt at droppe dem. Det gælder for eksempel Boses NC700 støjreducerende hovedtelefoner.

Martin fra Bagsværd sælger disse USB-C til 3,5mm adaptere, der passer til nyere Android-mobiler for 89 kroner
Martin fra Bagsværd sælger disse USB-C til 3,5mm adaptere, der passer til nyere Android-mobiler for 89 kroner

Adaptere giver bedre lyd på mobilen

Der er ingen grund til at fortvivle, hvis du hører til den voksende gruppe af mobilbrugere, hvor producenterne har droppet av-indgangen på mobilen. Det har jeg også oplevet, og er det forholdsvist billigt at finde en adapter både til iPhone og til Android-mobiler på DBA.

De er ikke så udbredte, fordi mange simpelthen dropper kablerne og skifter til Bluetooth-hovedtelefoner.  Jeg fandt mine på DBA til en fornuftig pris. Da folk ikke er helt enige om, hvad de skal kalde adapterne, kan det være en god ide at prøve sig frem med forskellige søgninger: Prøv for eksempel USB-C adapter eller USB-C jack til Android og iPhone adapter til… ja, iPhone. Der er som regel et par stykker, hvis du leder. Hvis de ikke lige er der, dukker de løbende op.

Her finder du adaptere, så du kan bruge dine kablede hovedtelefoner med mobilen:

 1. Dockingstation, Lenovo USB-C, Type 40A9 med 65W oplader.
Meget lidt brugt

  Dockingstation, Lenovo USB-C, Type 40A9 med 65W oplader. Meget lidt brugt

  775,00 kr.01-10-2023
 2. Dockingstation, Dell WD15, Perfekt, Udmærket Docking Station fra Dell - virker Fint

Forbindes via U

  Dockingstation, Dell WD15, Perfekt, Udmærket Docking Station fra Dell - virker Fint Forbindes via USB-C til PC/ Bærbar - den lader samtidig Kan starte bærbar op ved at trykke på knap på Dock, hvis

  250,00 kr.01-10-2023
 3. Unisynk 65W USB-C oplader til bærbar computer

  Unisynk 65W USB-C oplader til bærbar computer

  Unisynk 65W USB-C oplader til bærbar computer, Unisynk, Som ny - I originalindpakning, Med Unisynk 65W USB-C opladeren til bærbar computer kan du nemt oplade din bærbare computer eller smartphone takk

  424,00 kr.17-09-2023
 4. Dell WD19DCS dock (240 W)

  Dell WD19DCS dock (240 W)

  Dell WD19DCS dock (240 W), DELL, Som ny - I originalindpakning, Dell WD19DCS docken leverer universel forbindelse til din Dell bærbare computer eller ultrabook med 1 kabel. Docken kan drive 2x 4K skær

  1.699,00 kr.06-06-2023
 5. Belkin USB-C til HDMI 2.1 kabel (2 m)

  Belkin USB-C til HDMI 2.1 kabel (2 m)

  Belkin USB-C til HDMI 2.1 kabel (2 m), Belkin, Som ny - I originalindpakning, Belkin USB-C til HDMI 2.1 kablet er fantastisk til at forbinde en computer med skærme, tv er eller projektorer. Det er 2 m

  381,00 kr.19-06-2023
 6. Lenovo ThinkPad hybrid USB-C og USB 3.0 dockingstation

  Lenovo ThinkPad hybrid USB-C og USB 3.0 dockingstation

  Lenovo ThinkPad hybrid USB-C og USB 3.0 dockingsta, Lenovo, Som ny - I originalindpakning, Lenovo ThinkPad dockingstationen er en kraftfuld enhed, som tilføjer forbindelser til din bærbar eller ultrab

  1.571,00 kr.24-09-2023
Henrik fra Odder har sat sine Audeze LCD4-Z til salg på DBA for 25.000 kroner
Henrik fra Odder har sat sine Audeze LCD4-Z til salg på DBA for 25.000 kroner

Så mange penge kan du spare på de dyre hovedtelefoner

Er du hi-fi-entusiast, kan du også finde nogle af de rigtig dyre hovedtelefoner på DBA, og her kan der være mange penge at spare. Jeg fandt et sæt Audeze LCD4-Z på DBA til 25.000 kroner. Det lyder af meget, men du sparer 7.990 kroner i forhold til butiksprisen på 32.990 kroner. Det er altså noget, der kan mærkes i budgettet.

Jeg fandt også et par Denon AH-MM400 til salg for 1.650 kroner på DBA. Denon laver rigtig god lyd, og i butikkerne koster samme model 2.999 kroner.

Selv om du kan finde ret dyre produkter, ville jeg faktisk ikke være nervøs for, om tingene er blevet behandlet godt. For hvis der er nogen, som passer på deres udstyr, er det hi-fi-folket.

De elsker selvfølgelig også deres familier og børn, meeen de passer også virkelig godt på deres hovedtelefoner og højttalere. Det er selvfølgelig stadigvæk en god ide at få kvitteringen med, når der er tale om hovedtelefoner i det prisniveau.

Der er mange Hi-fi/DJ-hovedtelefoner at finde på DBA:

 1. trådløse hovedtelefoner, B&O, H7 , God, H7 trådløse høretelefoner fra B&O 

Hovedtelefonerne har min

  trådløse hovedtelefoner, B&O, H7 , God, H7 trådløse høretelefoner fra B&O Hovedtelefonerne har mindre kosmetisk rids, som kan ses på det ene billede. Alt OG medfølger samt kvittering fra B&O butikk

  950,00 kr.01-10-2023
 2. in-ear hovedtelefoner, Bose, Perfekt

  in-ear hovedtelefoner, Bose, Perfekt

  650,00 kr.01-10-2023
 3. headset hovedtelefoner, JBL, Tune Flex, God, JBL Tune Flex sælges. De fungerer som nye uden fejl, sk

  headset hovedtelefoner, JBL, Tune Flex, God, JBL Tune Flex sælges. De fungerer som nye uden fejl, skader eller mangler. Original emballage medfølger Spiller og virker perfekt. Sælges kun pga opgrader

  300,00 kr.01-10-2023
 4. trådløse hovedtelefoner, B&O, Beoplay hx, Perfekt, Har ikke brug for dem mere de er i perfekt stand

  trådløse hovedtelefoner, B&O, Beoplay hx, Perfekt, Har ikke brug for dem mere de er i perfekt stand har brugt dem få gange købte dem for 3400kr

  2.700,00 kr.01-10-2023
 5. in-ear hovedtelefoner, Apple, Højre airpods pro gen 1, Højre airpod pro, sælges pga. mistet de reste

  in-ear hovedtelefoner, Apple, Højre airpods pro gen 1, Højre airpod pro, sælges pga. mistet de resterende dele. Virker upåklageligt.

  350,00 kr.01-10-2023
 6. in-ear hovedtelefoner, Andet mærke, Sackit Rock 250, Perfekt, 

Ny fået i gave men bruger headphones

  in-ear hovedtelefoner, Andet mærke, Sackit Rock 250, Perfekt, Ny fået i gave men bruger headphones TRÅDLØS OPLADNING OG TUCH BETJENING Fantastisk varm og lækker lyd Prisen er fast Prisen er incl. f

  450,00 kr.01-10-2023

På DBA kan du fra omkring 500 kroner finde nogle fremragende hovedtelefoner, hvor butiksprisen typisk ligger mellem 1.000 til 2.000 kroner.

Hører du til dem, der bare godt kan lide god lyd, så kan du her læse, hvordan du for tiden kan få fingre i Sonos-højttalere til en lavere pris.

Det behøver som nævnt ikke at være trådløst for at lyde godt. Tværtimod giver gode, gammeldags teknologier virkelig god lyd. Hvis du er så heldig stadig at have dine gamle, men elskede højttalere, der har fulgt dig siden konfirmationen, så læs her, hvordan du får dine højttalere til at lyde endnu bedre.  

Hvis du er lidt fix på tasteturen kan du også – for nu at blive i ”tech-verdenen” – lave din Mac om, sådan så den kan spille playstation. I videoen herunder viser vi dig, hvordan:

Læs mere om, hvordan der blev gjort i videoen, her.

Relaterede artikler