Køb det komplette gamer-sæt til halv pris
Tech

Køb det komplette gamer-sæt til halv pris

Louise Guldager
Louise Guldager

En ægte gamer har ikke tid til, at en almindelig computer, eller at udstyret omkring den ”lacker”, som det populært hedder. Altså at den hakker og er ude af trit. Derfor har de brug for en rigtig gamer-computer. Leder du efter gaming-udstyr, så start med at kigge brugt. Mange skifter nemlig løbende ud, så tingene fungerer stadig optimalt, selvom de er brugte, og der kan være gode penge at spare. Vi guider dig gennem alle besparelserne, her!

Gaming-kulturen er kommet for at blive, og der er stadigt flere, der finder interesse i den. Særligt mange unge bliver bidt af det, men som med så mange andre hobbyer, er det heller ikke helt billigt. Faktisk kan en gaming-computer være en ret bekostelig affære.

Er du forælder til en gaming-glad dreng eller pige, kan du overveje, om ikke I skal starte rejsen ud i cyberspace med at købe et komplet gamer-sæt ved at kigge på brugte elementer. For I vil få brug for andet og mere end ”bare” computeren. Og der er vel ingen grund til, at junior fra start skal strippe kontoen?

Lige nu er der 626 gamer computere til salg på DBA. De findes i mange prislejer, men typisk starter de brugt på 2.000 kroner og opefter. Fra ny ligger prisen på det dobbelte.

Det skal du bruge:

Gaming-Computer

De første gamer-computere så dagens lys i starten af 90’erne, og i dag har gaming-kulturen spredt sig til det meste af verden. Det er blevet en udbytterig storindustri, og der er professionelle gamere, som tjener op mod 6,5 millioner kroner om året.

Det, der engang blot blev anset som et formålsløst tidsfordriv for børn og livstrætte teenagere, er i dag blevet en veritabel karrierevej, hvis du er blandt de bedste vel og mærke.

Men inden I kommer dertil, skal udstyret naturligvis være i orden. Og til dét skal man først og fremmest have sig en gaming-computer.

Groft sagt adskiller gamer-PC’er sig blot fra almindelige computere ved deres ydeevne og fart. En gamer-PC skal kunne køre selv de grafiktunge spil, og det kræver hurtigere og bedre indmad, end hvad almindelige computere ofte kan tilbyde. Så det nytter ikke noget bare at gå på DBA eller ned i computerbutikken og købe en normal computer.

Find det på DBA

 1. Acer Predator "17,3" Velholdt og opgraderet, I5 GHz, 24gb ddr4 GB ram, 1000gb Samsung Evo nvme ssd G

  Acer Predator "17,3" Velholdt og opgraderet, I5 GHz, 24gb ddr4 GB ram, 1000gb Samsung Evo nvme ssd GB harddisk, Perfekt, Fin og særdeles velholdt Acer Predator gamer bærbar. Bærbaren ser ud som ny på

  3.200,00 kr.08-02-2023
 2. Acer Nitro, God, En velholdt acer nitro GAMER bærbar

Kan spille spil som: Csgo, Minecraft, Wow, LOL

  Acer Nitro, God, En velholdt acer nitro GAMER bærbar Kan spille spil som: Csgo, Minecraft, Wow, LOL, Fortnite, Gta5, Overwatch, Farmsimulator, Sims, Valorant, Rocket League og Roblox mm Specifikatio

  1.500,00 kr.08-02-2023
 3. Andet mærke Shark gaming Barebone 4V15-60Ti, 2.59 GHz, 16 GB ram, 512 SSD GB harddisk, Perfekt, Shar

  Andet mærke Shark gaming Barebone 4V15-60Ti, 2.59 GHz, 16 GB ram, 512 SSD GB harddisk, Perfekt, Shark Gaming 4V15-60Ti Laptop fra 2020 God gaming bærbar. Kan køre de fleste spil. Fejler intet. Den har

  5.000,00 kr.08-02-2023
 4. Andet mærke Gigabyte Aero 15 kc , God, Gamer bærbar 
Kan klare alle spil uden problemer


Specificat

  Andet mærke Gigabyte Aero 15 kc , God, Gamer bærbar Kan klare alle spil uden problemer Specifications Processor- I7-10870H GPU- Nvidia GDDR6 RTX 3060 6GB RAM- 16GB STORAGE- 512gb M.2 SSD DISPL

  6.400,00 kr.07-02-2023
 5. MSI GL62M 7EDX Core i5, Perfekt, Sælger denne gamer computer. Brugt meget få gange. Fremstår som ny.

  MSI GL62M 7EDX Core i5, Perfekt, Sælger denne gamer computer. Brugt meget få gange. Fremstår som ny. Købt medio ‘18. Kvittering haves. Nypris 5.628 kr for bare computeren Produktnavn: MSI GL62M core

  3.250,00 kr.07-02-2023
 6. Acer Acer Nitro 5 gamer pc -15,6”, God, Gamer

  Acer Acer Nitro 5 gamer pc -15,6”, God, Gamer

  4.900,00 kr.07-02-2023

Lige nu er der 626 gamer computere til salg på DBA. 

Tastatur & headsæt

Hvad er egentlig forskellen på et helt almindeligt tastatur og et gamer-tastatur? Det er der faktisk flere ting, der afgør. Dels kan gamer-tastaturer have programmerbare taster, modsat på et almindeligt tastatur, hvor du typisk alene finder bogstavstasterne og de gængse genveje. På et gamer-tastatur har du derimod en masse andre små knapper på tastaturet, som du selv kan indstille frit, så de udfører akkurat den opgave, du ønsker. For eksempel en kombination af flere forskellige taster. Det kan spare dig kostbar tid, og når det kommer til gaming, kan millisekunder betyde liv eller død i spillet. Derfor er det afgørende.

Desuden har mange gaming-tastaturer også håndledsstøtte og en såkaldt anti-ghosting på tasterne, så du ikke behøver bekymre dig om risiko for blokerede taster undervejs i dit spil. På et almindeligt tastatur kan du komme til at blokere taster, hvis du får trykket på for mange samtidigt.

Find det på DBA

 1. Tastatur, Pol4gon tastatur, fin stand
Gaming
Gamer - Fortnite

  Tastatur, Pol4gon tastatur, fin stand Gaming Gamer - Fortnite

  125,00 kr.07-02-2023
 2. Tastatur, ADX Pro
Gamin tastatur, model no. AFFFPRO 16, inkl. musemåtte Drift 3525, Turtle Beach mou

  Tastatur, ADX Pro Gamin tastatur, model no. AFFFPRO 16, inkl. musemåtte Drift 3525, Turtle Beach mousepad Gaming Gamer

  150,00 kr.07-02-2023
 3. Tastatur, Black Pulse, RM-919-RGB-17, Mekanisk tastatur, godt gamer keyboard - brugt, men virker som

  Tastatur, Black Pulse, RM-919-RGB-17, Mekanisk tastatur, godt gamer keyboard - brugt, men virker som det skal.

  75,00 kr.05-02-2023
 4. Tastatur, Roccat, Isku+, God, Roccat Isku+ gamer tastatur i rigtig fin stand. Kan sendes eller afhen

  Tastatur, Roccat, Isku+, God, Roccat Isku+ gamer tastatur i rigtig fin stand. Kan sendes eller afhentes i Aalborg. Gamer gaming tastatur keyboard gamingudstyr gamerudstyr

  50,00 kr.04-02-2023
 5. Tastatur, Steelseries, Apex Pro TKL, Perfekt, Jeg sælger dette gamer tastatur, da der er blevet købt

  Tastatur, Steelseries, Apex Pro TKL, Perfekt, Jeg sælger dette gamer tastatur, da der er blevet købt nyt.. Det fejler intet.. Det skal afhentes i Malling ved Århus..

  800,00 kr.04-02-2023
 6. Tastatur, Hyperx, Perfekt, Hyperx Alloy Fps Pro Gaming Mx Red
Kabling Tastatur USA Sort
Ny pris: 749

  Tastatur, Hyperx, Perfekt, Hyperx Alloy Fps Pro Gaming Mx Red Kabling Tastatur USA Sort Ny pris: 749 kr. * Plus en Gamer Måtte. Forbindelsesteknologi - USB Bagbelyst - Rød Nøglekontakttype - CHERRY M

  300,00 kr.02-02-2023

Lige nu er der 200 annoncer på DBA med brugte gaming tastaturer og headsæt, og her vil du typisk spare halvdelen af nypris. 92 af disse ligger lige nu på DBA til under 400 kroner.

Gamer-mus

Boomslang, Diamondback og Copperhead. Kær mus har mange navne. Som med så meget andet i gaming-verdenen navngives tingene i en helt særlig jargon. Uanset om din mus har et navn eller ej, så er musen nok blandt det vigtigste udstyr for en seriøs gamer.

Det er naturligvis forskelligt, hvilken mus der passer bedst til dig, men det kan godt svare sig at kigge efter en ’rigtig’ gamer-mus. Du sidder mange timer foran skærmen, og din komfort er derfor ret væsentlig. Desuden skal musen kunne ’lystre’ hurtigt, du har ikke tid til slinger i valsen, når du er gamer.

En gamermus koster typisk fra ny 800-900 kroner og opefter fra ny. På DBA ligger de fra cirka 400 kroner. 

LÆS OGSÅ: Køberguide til billig gamer-computer

Til venstre ser du en gamermus, der har ekstra mange funktioner, skriver Britt fra Roskilde. Den kommer i original æske og har en nypris på 500 kroner. Musemåtte kan medfølge. 200 kroner koster den. Til højre ses en trådløs Corsair Dark core + wireless charge mousepad, som altså oplader musen trådløst. ”Top of the game, kun til den bedste gamer”, skriver Rasmus fra Kastrup, der gerne vil have 700 for sættet. Nypris på musen er 930 kroner
Til venstre ser du en gamermus, der har ekstra mange funktioner, skriver Britt fra Roskilde. Den kommer i original æske og har en nypris på 500 kroner. Musemåtte kan medfølge. 200 kroner koster den. Til højre ses en trådløs Corsair Dark core + wireless charge mousepad, som altså oplader musen trådløst. ”Top of the game, kun til den bedste gamer”, skriver Rasmus fra Kastrup, der gerne vil have 700 for sættet. Nypris på musen er 930 kroner

Gamer-stol

En gaming-stol er designet til langtidsbrug, og derfor giver den modsat en almindelig kontorstol en langt bedre støtte til både lænd, ryg og nakke.

Den sikrer, at du undgår smerter efter mange timer foran skærmen. Gamer-stolen kan som oftest også justeres i højde, ryg og armlæn og har også vippefunktion, så du kan game i den helt rette stilling. Det handler kort og godt om komfort og støtte. Og selvom det kan virke overflødigt, inden man reelt sidder dér, er ergonomi altså ikke et punkt, du bør springe over.

Hvis du er seriøs omkring gaming og bruger mange timer i stolen, kan det godt svare sig at kigge på stole, der er udviklet og lavet til gaming. På DBA ligger en gamer-stol typisk til 500 kroner. Fra ny koster de over det dobbelte.

Gamerstol på DBA:

 1. Arozzi gamerstol, Meget lidt brugt. Står som ny. Arozzi gamer stolene er alle lavet i høj kvalitet o

  Arozzi gamerstol, Meget lidt brugt. Står som ny. Arozzi gamer stolene er alle lavet i høj kvalitet og er designet til at være meget ergonomiske og tilbyde høj komfort. Arozzis produkter har et rigtig

  1.300,00 kr.09-02-2023
 2. Gamerstol, Fin gamerstol med få brugsspor. Har kun en fejl på det ene armlæn. Se billeder. Disse kan

  Gamerstol, Fin gamerstol med få brugsspor. Har kun en fejl på det ene armlæn. Se billeder. Disse kan afmonteres om man vil :-) Passer til personer under 185cm. Min søn på 150cm har brugt den.

  300,00 kr.08-02-2023
 3. Gamerstol Fra jysk, Gamerstol Fra jysk i find stand
Kun afhentning

  Gamerstol Fra jysk, Gamerstol Fra jysk i find stand Kun afhentning

  300,00 kr.08-02-2023
 4. GAMERSTOL, Brugt men er i godt stand.

  GAMERSTOL, Brugt men er i godt stand.

  300,00 kr.07-02-2023
 5. GAMERSTOL, Brugt men er i godt stand.

  GAMERSTOL, Brugt men er i godt stand.

  250,00 kr.07-02-2023
 6. Gamerstol, Gamer stol brugt se billeder

  Gamerstol, Gamer stol brugt se billeder

  350,00 kr.07-02-2023

Lige nu er der 88 annoncer på DBA med brugte gamer stole til salg.  Du kan også kigge efter almindelige kontorstole, men så skal de kunne indstilles i højden, havde god ergonomisk støtte og gå højt op i nakken.

Gamer-skrivebord

Hvorfor i alverden kræver gaming et særligt bord også? Det kan godt virke lidt fjollet at købe et bord specifikt til gaming. Men hvis du tænker lidt over det, giver det faktisk god mening.

Dels er gaming-udstyr ret tungt, så det er i hvert fald vigtigt, at stellet er stabilt og holdbart, og ofte vil du have brug for et skrivebord med tungt stel. Desuden er det en fordel, hvis du ikke behøver dele pladsen på bordet med andre ting som eksempelvis lektier eller lignende. Det giver et bedre overblik, og så skal bordpladen også helst være solid, så den giver et ordentligt underlag.

Kig også gerne efter et bord, hvor eksempelvis et stort areal af bordpladen har funktion som en musemåtte. Det kan være praktisk, når man spiller. De gode borde har også ofte løsninger implementeret, hvor de hjælper med at holde styr på kablerne. Dem kan der være en hel del af, når man gamer.

LÆS OGSÅ: Gamle retro bip-bip spil er populære igen

Henriette fra Kolding sælger sit sorte computerbord, DX racer, der er et godt kvalitets-gamer-bord med ergonomisk forsvarlig justeringer. Nyprisen lå på 2.299 kroner, og hun har stadig kvittering. Henriette vil gerne have 1.500 for det. Leder du efter noget lidt billigere, så sælger Per fra Fredensborg sit bord med plads til computer i det venstre nederste skab og med udtrækshylde og ekstra boghylde til blot 150 kroner
Henriette fra Kolding sælger sit sorte computerbord, DX racer, der er et godt kvalitets-gamer-bord med ergonomisk forsvarlig justeringer. Nyprisen lå på 2.299 kroner, og hun har stadig kvittering. Henriette vil gerne have 1.500 for det. Leder du efter noget lidt billigere, så sælger Per fra Fredensborg sit bord med plads til computer i det venstre nederste skab og med udtrækshylde og ekstra boghylde til blot 150 kroner

Et godt ur

Ok, indrømmet, det er måske ikke det ALLER første, du skal kigge efter, hvis du er i gang med at etablere dig som seriøs gamer. Men alligevel, det er ikke nogen dum investering, hvis du spørger dig lidt omkring. Som gamer skal du ikke blot kunne holde styr på tiden – du skal også – og måske i særdeleshed – holde styr på dine pauser. De er vigtige.

Alle, der gamer, ved det. Man kan nemt komme til at glemme det, og det falder sjældent ud til din fordel. Din krop og dit hoved har brug for små pauser, og et godt ur kan hjælpe dig med at holde styr på dette.

Brugte armbåndsure til salg på DBA:

 1. Dameur, andet mærke, Dame-/Pigeur
Smukt lilla armbåndsur 
Med blød silikone rem
Med diamanter

Passe

  Dameur, andet mærke, Dame-/Pigeur Smukt lilla armbåndsur Med blød silikone rem Med diamanter Passer til en håndled fra 16 cm til 21 cm Helt ny Prisen er fast Spørgsmålet om prisforhandling bliver

  100,00 kr.09-02-2023
 2. Smartwatch, Apple, Helt nyt uåbnet 40 mm apple watch SE 40 mm rosa guld - model A2351. Obs uden rem

  Smartwatch, Apple, Helt nyt uåbnet 40 mm apple watch SE 40 mm rosa guld - model A2351. Obs uden rem

  1.600,00 kr.09-02-2023
 3. Herreur, Omega, MoonSwatch Mission on Earth.

Uret er helt nyt og fremstår i perfekt stand.

Der med

  Herreur, Omega, MoonSwatch Mission on Earth. Uret er helt nyt og fremstår i perfekt stand. Der medfølger garanti certifikat og kvittering. 2 stk haves samt nogle af de andre udgaver. Kan hentes ve

  2.500,00 kr.09-02-2023
 4. Herreur, Seiko, Seiko Speedtimer Panda ref. SSC813P1

Fra januar 22, så 1 års reklamation tilbage.

  Herreur, Seiko, Seiko Speedtimer Panda ref. SSC813P1 Fra januar 22, så 1 års reklamation tilbage. Super flot stand og kommer med et strap code oyster bracelet (værdi 900kr), som dels matcher langt b

  5.799,00 kr.09-02-2023
 5. Herreur, Tudor, Rødt Black Bay med smiley dial og den ikoniske Tudor rose.

Sælges som komplet sæt m

  Herreur, Tudor, Rødt Black Bay med smiley dial og den ikoniske Tudor rose. Sælges som komplet sæt med boks, papirer osv. , kommer med 2 originale tudor remme (billeder kommer) Lænken er en aftermark

  25.000,00 kr.09-02-2023
 6. Dameur, DKNY, Sølvfarvet armbåndsur 
Mærke: DKNY
Rem: 17 cm 
Næsten ny

Prisen er fast 
Spørgsmålet

  Dameur, DKNY, Sølvfarvet armbåndsur Mærke: DKNY Rem: 17 cm Næsten ny Prisen er fast Spørgsmålet om prisforhandling bliver ikke besvaret

  225,00 kr.09-02-2023

Lige nu er der 4.978 annoncer med herre armbåndsure på DBA. Og lige så mange i kvinde-kategorien. Et godt armbåndsur kan være en god investering, hvis du gamer. Du skal nemlig også huske dine pauser.  

Nu skulle du gerne være godt klædt på til et ægte gamer-liv. Det kan godt være, at du lige gik AFK (Away from keyboard) og fik en nedtur over. hvordan din modspiller fik ’pwned’ dig (vandt stort over dig i spillet), men har du det rette udstyr, så skal du nok komme lynhurtigt efter det.

Det behøver ikke være det nyeste og dyreste udstyr. Det vigtigste er, at det er tilpasset dit behov og er skabt til det, du bruger det til.  

Det er ikke kun som gamer, du kan tjene mange penge. Den her unge mand købte for eksempel et computerspil på et loppemarked for 300 kroner og solgte det for 16.000 kroner.

Fra Atari til Xbox One - der er sket en del med spillekonsoller gennem de sidste 50 år. Læs med her, hvor du måske kan genkende fem årtier med videospil, og så kan du finde retro-konsoller brugt på DBA til din næste spilleaften.

Har du svært ved at overskue alt det tekniske udstyr, du kan erhverve dig på DBA, så klik her, hvor vi giver dig et overblik.

Du kan også kigge med herunder, hvor vi finder elektronik hos Nichlas. Elektronik, vi IKKE får lov til at sætte til salg på DBA. Se med, når vi forsøger at sætte ting til salg hos Nichlas, så han ikke længere er broke. Du kan gå ind og byde på hans ting til salg i denne artikel, hvor vi har skrevet mere om Nichlas.

Relaterede artikler