DBAs dyreste: Skrivebord
Video

DBAs dyreste: Skrivebord

Astrid og Kristoffer // Skribent og fotograf
Astrid og Kristoffer // Skribent og fotograf

Udover at være en nordisk design-perle er DBA’s dyreste skrivebord også enhver gamers vildeste drøm. Og det afspejles i prisen. Hvad bordet koster, kan du blive klogere på i artiklen, her.

Opdatering: DBAs dyreste skrivebord er blevet solgt. 

”Den er grim og fylder ALT for meget”. Er du træt af at høre på din kærestes evige beklagelser over, hvor hæslig din gamercomputer er? Her er løsningen! Med DBAs dyreste skrivebord vil du aldrig høre din kæreste sige ét ondt ord om din gamerstation igen.

Dette skrivebord er nemlig som at have en ’Dragon Lore’ i Counter Strike – altså det vildeste skin, der findes!

Manden bag det famøse skrivebord er Mads Alexander Krogh Simonsen fra Aarhus. I en alder af blot 25 år har han kreeret et skrivebord, de fleste gamere vil sende misundelige blikke (efter?). Men nu kan det blive dit! Mads Alexanders gamer-skrivebord er netop sat til salg på DBA. Se det i videoen øverst i artiklen.

Sådan ser det famøse skrivebord ud. Alt du selv skal gøre er at tilslutte skærm, mus og tastatur.
Sådan ser det famøse skrivebord ud. Alt du selv skal gøre er at tilslutte skærm, mus og tastatur.

Det koster skrivebordet

Skal du have fingrene i skrivebordet, skal du have den store tegnebog frem. Bordet sælges nemlig for intet mindre end 30.000 kroner, hvilket gør det til DBA’s dyreste af slagsen.

Selvom det lyder af hulens mange moneter, løber alene materialeomkostningerne op i knap 27.000 kroner, hvilket naturligvis skal dækkes. Desuden er det ikke et helt almindeligt skrivebord, du får fat i, hvis du køber Mads Alexanders håndlavede gamerstation.

Selve bordet er udført i 100 procent egetræ med en speciallavet computer i skuffen under bordet. Hvilke specifikationer computeren har, kan du læse dig til herunder.

Find det på DBA

 1. Teak Skrivebord

  Teak Skrivebord

  Skrivebord, b: 100 d: 55 h: 74, Variete forhandler Dansk design - Mid century møbler - Retro - Vintage. Besøg hjemmesiden www.variete.dk - Klik på "Gå til varen" Generel Info. Varen er stadig til

  2.800,00 kr.14-06-2024
 2. Skrivebord, b: 160 d: 60, Hæve/sænke bord, står som nyt

  Skrivebord, b: 160 d: 60, Hæve/sænke bord, står som nyt

  1.000,00 kr.14-06-2024
 3. Skrivebord, Super flot skrivebord sælges da vores datter har fået nyt

  Skrivebord, Super flot skrivebord sælges da vores datter har fået nyt

  500,00 kr.14-06-2024
 4. Skrivebord, Jysk, b: 120 d: 48 h: 76, Stilrent skrivebord i fin stand. To store rum til opbevaring s

  Skrivebord, Jysk, b: 120 d: 48 h: 76, Stilrent skrivebord i fin stand. To store rum til opbevaring samt en fin skuffe på midten. Lille ridse på forkant af bordplade - se billede. Nypris 899,-

  500,00 kr.14-06-2024
 5. Skrivebord, DC-kontormøbler, b: 120 d: 70 h: 85, Kvalitets hæve-sænkeskrivebord fra DC-kontormøbler.

  Skrivebord, DC-kontormøbler, b: 120 d: 70 h: 85, Kvalitets hæve-sænkeskrivebord fra DC-kontormøbler. Højden kan justeres fra 70-120 cm. Sort linoleum med alm. brugsspor. Oprindelig købspris 6.800,-

  1.950,00 kr.14-06-2024
 6. Skrivebord, Kalby, JYSK, b: 120 d: 60 h: 75, Virkelig solidt skrivebord med skuffe. 
Fejler intet ud

  Skrivebord, Kalby, JYSK, b: 120 d: 60 h: 75, Virkelig solidt skrivebord med skuffe. Fejler intet udover lidt brugstegn på bordpladen (prisen sat derefter) Massiv eg og egefiner. B60 x L120 x H75 cm

  600,00 kr.14-06-2024

Lige nu kan du finde mere end 1.027 skriveborde på DBA.

Disse specifikationer har computeren

Computeren har speciallavet vandkølingssystem, Asus ROG strix x570-f motherboard, AMD ryzen 7 3800x CPU, Asus raedon rx 5700 xt GPU, G.skill tridentz neo 32 GB 3600 RAM, 1 TB Corsair nvme SSD 4. Gen. Altså med andre ord – det her er computerens Ferrari.

Alle komponenter er nøje udvalgt for at maksimere oplevelsen, og du skal ikke bekymre dig om FPS drops, når du gamer Valorant, Battlefield eller LoL på højeste graphic-settings. De computer-interesserede kan finde mere information i salgsannoncen nedenfor.

Elsker du selv at nørde med computerens sammensætning, er der fri leg, hvis du køber DBAs dyreste skrivebord. Mads Alexander fortæller nemlig, at det er muligt at udskifte komponenterne selv.

Det eneste, der ikke medfølger ved køb af skrivebordet, er skærm, mus og tastatur. Det er dog nemt selv at tilslutte.

SE OGSÅ: Hvad kan vi bytte os til på Roskilde Festival for en cola

I salgsannoncen kan du se alle computerens specifikation.
I salgsannoncen kan du se alle computerens specifikation.

Derfor har Mads Alexander produceret skrivebordet

Det kræver en del fingersnilde at designe og fremstille sådan et bord. Og det er evner, Mads Alexander besidder. Bordet er fremstillet i forbindelse med Mads Alexanders’ snedker-eksamen.

Her var målet at fremstille et klassisk, minimalistisk, nordisk design kombineret med moderne teknologi. Som Mads Alexander fortæller, findes der masser af skriveborde med indbygget computere, men ikke noget der er så stilrent som dette.

SE OGSÅ: VIDEO – DBAs dyreste kampvogn

Her kan du se selve computeren, der er monteret i skrivebordets skuffe.
Her kan du se selve computeren, der er monteret i skrivebordets skuffe.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Sådan så den første rigtige tegning er bordet ud.
Sådan så den første rigtige tegning er bordet ud.

En stor udfordring

En sådan løsning med at have en computer boende i et skrivebord har én akilleshæl: Det kræver at et godt ’airflow’. Dette problem har Mads Alexander løst ved at skære en række huller i siden af skrivebordet. På indersiden af hullerne er fire blæsere monteret, der trækker luft ind til computeren. Dertil er der yderligere fire blæsere, der trækker luften igennem en 35 millimeter radiator.

At have et ’airflow’ samt kølingssystem er utrolig vigtigt, så computeren ikke overopheder. Mads Alexanders skrivebord og indbyggede computer er altså andet end lækkert design – funktionaliteten er også helt i top.

SE OGSÅ: VIDEO – DBAs dyreste højtalere

Mads Alexander har altid drømt om at lave et fedt PC-bord.
Mads Alexander har altid drømt om at lave et fedt PC-bord.

Nordisk design møder gamer-PC

- Jeg har altid haft en drøm om at lave et fedt PC-skrivebord, fortæller Mads Alexander. Og det må siges at være lykkedes. Tre måneder med benhårdt arbejde betaler sig.

Mads Alexander har med afsæt i teknologi og nordisk design, hvor træets struktur og det minimalistiske udtryk er fremtrædende, skabt et helt unikt skrivebord. Al kabelføring er gemt af vejen, så du får et stilrent design.

Glaspladen i skrivebordet gør det muligt at se computerens forskellige komponenter. I stedet for at gemme elektronikken væk i en sort plastikkasse, har den fået en synlig og yderst central plads i designet. Rummet omkring skrivebordet oplyses af det indbyggede RGB-lys, der flyder ud igennem glaspladen. Se dette med egne øjne i videoen øverst i artiklen.

Find det på DBA

 1. Kontorstol, Warrior, Gamerstol. Brugt meget lidt. Nypris er 1499,-

  Kontorstol, Warrior, Gamerstol. Brugt meget lidt. Nypris er 1499,-

  500,00 kr.13-06-2024
 2. Kontorstol, Ikea, Gamerstol fra Ikea (UTESPELARE)

  Kontorstol, Ikea, Gamerstol fra Ikea (UTESPELARE)

  500,00 kr.11-06-2024
 3. Kontorstol, Piranha, Piranha gamerstol ser ud som ny og har fået gummihjul på, så den kører bedre og

  Kontorstol, Piranha, Piranha gamerstol ser ud som ny og har fået gummihjul på, så den kører bedre og ridser ikke gulvet. Ny pris 1499 Nu 500 ergonomiske design og premium materialer giver dig en game

  500,00 kr.10-06-2024
 4. Andet, Nordic Gaming, Gamerstol fra Nordic Gaming i meget fin stand. Stolen har mange indstillingsmu

  Andet, Nordic Gaming, Gamerstol fra Nordic Gaming i meget fin stand. Stolen har mange indstillingsmuligheder. Armlæn kan indstilles i højden eller afmonteres, som de er på billedet.

  500,00 kr.10-06-2024
 5. Kontorstol, Zen Saga Gaming Chair, Grundet flytning er jeg nødt til at skille mig af med min gamer-

  Kontorstol, Zen Saga Gaming Chair, Grundet flytning er jeg nødt til at skille mig af med min gamer-stol. Den er købt i elgiganten d. 23.02.2022 for 1968 DKK. Kvittering haves. Den har stået i et røg

  850,00 kr.10-06-2024
 6. Kontorstol, Gamerstol, Dutzo Premio, Robust stol med mange muligheder for indstililng: Op/ned, ryglæ

  Kontorstol, Gamerstol, Dutzo Premio, Robust stol med mange muligheder for indstililng: Op/ned, ryglæn, lændestøtte, sædevip, armstøtte op/ned og armstøtte drej. Meget fin stand. Armstøtterne på stole

  800,00 kr.09-06-2024

Se alle gamerstole på DBA, her.

På DBA kan du finde gaming, gadgets og andre tech-produkter til gode priser – og ofte kan du endda støde på produkter på sitet, som ikke er til at købe i Danmark endnu. I artiklen her giver vi dig et overblik over alle de tekniske varer, du kan købe af private og forhandlere på DBA.

Kan du heller ikke få gaming-udstyr nok? Det er du bestemt ikke alene om. I videoen nedenfor kan du møde Brian, der er indehave af DBA’s vildeste gamerstol. Stolen har en værdi af 70.000 kroner og er fløjet hjem fra Canada!


Vil du vide mere og Brian og den unikke gamerstol, kan du læse med her.

Relaterede artikler