Good gaming: Her er cadiaNs fulde gaming-setup
Video

Good gaming: Her er cadiaNs fulde gaming-setup

DBA Guide
DBA Guide

I vores videoserie Good gaming har cadiaN forsøgt at guide dig til det bedste gaming-setup – men hvilket udstyr spiller han egentlig selv med? Det giver han svaret på i denne video.

Hvis du har fulgt med i videoserien Good gaming, bør du snart have styr på dit gaming-setup.

I hvert fald har vi givet dig knivskarpe guides til hvad, du skal kigge efter, når du køber Gamer-computercomputerskærmtastatur, mus og musemåtte.

Til at guide dig har cadiaN stået ved roret gennem videoerne. Altså, Casper ’cadiaN’ Møller, der er spiller og in-game leader for verdens bedste CS:GO-hold ’Heroic’. Når han ikke spiller eller guider dig til gaming-setup her på DBA, kommenterer han på de fedeste CS:GO-kampe for TV2 Zulu.

Nu hvor hele setuppet burde være dækket ind af cadiaN, trænger et andet spørgsmål sig på: Hvad spiller han egentlig selv med? Det er klart, at han som pro gamer ikke må gå ned på udstyr. Så mens cadiaNs udstyr kan være et godt praj om hvad, der fungerer, kan man hurtigt købe sig fattig, hvis man vil kopiere selvsamme setup.

I denne video gennemgår cadiaN sit eget setup, mens vi i artiklen kigger på de anbefalinger, der er blevet på tværs af Good gaming-videoerne, og som kan være værd for dig at følge. 

Find det på DBA

 1. Selvbyg, Ryzen 5 4600, 3.7 Ghz, 16 GB ram, 250 GB harddisk, Perfekt, Starter Gaming Pc, kan spille a

  Selvbyg, Ryzen 5 4600, 3.7 Ghz, 16 GB ram, 250 GB harddisk, Perfekt, Starter Gaming Pc, kan spille alle spil på markedet. Den har Rgb i fronten som kan styres med en lille fjærnbetjening. Alle dele u

  3.500,00 kr.23-03-2023
 2. Andet mærke, Gamer setup Føniks (10 gen. ) gaming edition 3, Perfekt, Computer:

Føniks ( 10 gen. )

  Andet mærke, Gamer setup Føniks (10 gen. ) gaming edition 3, Perfekt, Computer: Føniks ( 10 gen. ) gaming edition 3 Føniks Intel i5/RTX2060 gamer computer - Intel 5 10400F - 16gb ddr4 - nvidia rtx 2

  5.999,00 kr.23-03-2023
 3. Lenovo Lenovo Legion 5 PRO, 3.2 GHz, 32 GB ram, 1500 GB harddisk, Perfekt, Monster lækker og OPGRADE

  Lenovo Lenovo Legion 5 PRO, 3.2 GHz, 32 GB ram, 1500 GB harddisk, Perfekt, Monster lækker og OPGRADERET kraftig Lenovo Legion 5 Pro. Sindssygt lækker højopløsnings skærm, 2560x1600, med hele 165Hz.

  9.499,00 kr.23-03-2023
 4. Selvbyg, Gamer stationær med tilbehør, Intel i5 Ghz, 8GB GB ram, 750GB GB harddisk, God, Selvbyg Gam

  Selvbyg, Gamer stationær med tilbehør, Intel i5 Ghz, 8GB GB ram, 750GB GB harddisk, God, Selvbyg Gamer stationær med god kraftig Intel Core i5 3.4ghzx4 med dens turbo, en lynhurtig og kraftig processo

  2.900,00 kr.23-03-2023
 5. Andet mærke, Perfekt, Komplet løsning køreklar god gamer PC. Alt er nyt i pc'en pånær GPU- Trækker s

  Andet mærke, Perfekt, Komplet løsning køreklar god gamer PC. Alt er nyt i pc'en pånær GPU- Trækker spil som Rocket League, Roblox, Minecraft, LoL, WoW, , CSGO, Fortnite, GTA, Sims og andre nyrer spil

  3.950,00 kr.23-03-2023
 6. Selvbyg, PC-GAMER SÆT MED ALT - CORE I5 + NYT TILBEHØR, 
Sælger den her Gaming PC med alt tilbehør m

  Selvbyg, PC-GAMER SÆT MED ALT - CORE I5 + NYT TILBEHØR, Sælger den her Gaming PC med alt tilbehør man har brug for. for at være oppe og kørende med det samme! TASTATUR, MUS, HEADSET, USB WIFI ADAPTER

  2.000,00 kr.23-03-2023

Hvis du er på udkig efter en gamer-computer, er der 407 stationære computere til salg og 117 bærbare computere til salg.

Et solidt valg af keyboard

Den første del af sit setup, som cadiaN afslører, er hans keyboard – eller tastatur, hvis du insisterer på det danske ord. Her spiller cadiaN med et Steelseries Apex Pro, der er et bundsolidt valg.

Som beskrevet i artiklen om, hvilket gaming-tastatur du skal vælge, skelnes der typisk mellem mekaniske tastaturer og membrantastaturer. Det tastatur, cadiaN spiller med, er et mekanisk et af slagsen – og det spiller de fleste andre pro-gamers også med. Det er nemlig dem, der giver bedst feedback, når man spiller.

Når cadiaN vælger tastatur, er det de såkaldte switches, der har afgørende betydning. Altså, hvor meget larmer tasterne, og hvor meget trykkraft skal der til, før tastaturet reagerer.

Her er Apex Pro et smart valg, fordi man aktivt kan vælge den respons, der passer éns egne spilpræferencer bedst. Alligevel opfordrer cadiaN dig generelt til at mærke dig frem, når du skal købe gaming-tastatur.

Hvis du undres over de mange farver, der er i cadiaNs tastatur, er det kun lir, som mange keyboardproducenter tilføjer i dag. De mange farver bør ikke være dét, du vælger tastatur efter, men kan sagtens være et plus for dit køb, mener cadiaN.

Det er dette farverige festfyrværkeri, cadiaN udtværer sine modstandere på.
Det er dette farverige festfyrværkeri, cadiaN udtværer sine modstandere på.

Det vovede valg af mus

Hvis du så cadiaNs guide til, hvad du skal vælge efter, når du køber gaming-mus, husker du sikkert, at han selv har truffet et omdiskuteret og vovet valg – og han står ved det!

Musen cadiaN spiller med, er en Logitech G Pro Wireless – altså en trådløs mus. Selv blev cadiaN overbevist om, at teknologien bag de trådløse mus var nået langt nok, da han så spilleren ’Liege’ fra ’Team Liquid’ tvære sine modstandere ud med en trådløs mus.

Er du stadig mest til de kablede mus, anbefaler cadiaN Zowie EC-serie. Generelt opfordrer han dig til at vælge de mest anerkendte mærker, når du køber mus; som Logitech, Zowie eller Steelseries.

Herudover skal du være klar over, om din mus skal være ergonomisk eller ambidextrous. En ergonomisk mus er udviklet til den hånd, du spiller med – altså, højre eller venstre – mens en ambidextrous er udviklet til begge hænder.

Her handler det om, hvad du er mest komfortabel med. Det samme gør sig gældende med musens vægt, og dét kan du høre mere om i Good gaming-videoen om gaming-mus.

Find det på DBA

 1. Mus, trådløs, Hp, 1JR31AA, God, Sælger en fin hp 1JR31AA wireless Premium mouse. Den virker som den

  Mus, trådløs, Hp, 1JR31AA, God, Sælger en fin hp 1JR31AA wireless Premium mouse. Den virker som den skal. Tænker 250kr, men bud er velkomne. Den kan afhentes i Silkeborg eller sendes for 65kr forsvarl

  250,00 kr.23-03-2023
 2. Gaming, Logitech, G413 Silver, Perfekt

  Gaming, Logitech, G413 Silver, Perfekt

  320,00 kr.23-03-2023
 3. Gaming, HP Omen, Perfekt, HP OMEN SEQUENCER GAMINGTASTATUR

Tilpasningsbart spiltastatur med optisk-

  Gaming, HP Omen, Perfekt, HP OMEN SEQUENCER GAMINGTASTATUR Tilpasningsbart spiltastatur med optisk-mekaniske blå switches Optisk-mekaniske blå switches RGB-belysning 5 dedikerede makrotaster 100% ant

  650,00 kr.23-03-2023
 4. Mus, trådløs, Razor, Perfekt

  Mus, trådløs, Razor, Perfekt

  599,00 kr.23-03-2023
 5. Mus, trådløs, Logitech, M705, God, Sælger en fin Logitech M705 trådløs mus. Den virker som den skal.

  Mus, trådløs, Logitech, M705, God, Sælger en fin Logitech M705 trådløs mus. Den virker som den skal. Tænker 250kr, men bud er velkomne. Kan afhentes i Silkeborg ellers sender jeg den gerne for 65kr fo

  250,00 kr.23-03-2023
 6. Mus, trådløs, Deltaco, MS-763, God, Sælger 2stk Deltaco MS-763 trådløs mus. De virker som de skal. T

  Mus, trådløs, Deltaco, MS-763, God, Sælger 2stk Deltaco MS-763 trådløs mus. De virker som de skal. Tænker 200kr pr stk eller 300kr samlet, men bud er velkomne. Kan afhentes i Silkeborg ellers sender j

  200,00 kr.23-03-2023

Der er 704 mus til salg på DBA lige nu, og 175 af dem er trådløse.

En omrejsende pro

Til musemåtte bruger cadiaN en Steelseries QCK Heavy. Fordi han lever af at spille CS:GO, og derfor når han rejser rundt til alverdens forskellige turneringer, er det vigtigt for ham at spille på en tyk musemåtte, der giver ham det samme underlag at spille på — uanset hvilket bord, hans setup står på.

Når jeg har rejst rundt til turneringer, har overfladen på bordet ikke gjort nogen indflydelse for, hvordan musen har bevæget sig hen over musemåtten. Der har ikke været nogle bump på vejen.
Siger cadiaN

Udover tykkelsen peger cadiaN også på størrelsen af musemåtten som et vigtigt parameter. Selv kører han med en ganske stor musemåtte, fordi han så til gengæld kan skrue ned for musens sensitivity og altså køre med lavere musehastighed.

Med en lavere musehastighed skal musen flyttes mere for at rykke cursoren, og det kræver mere plads at flytte musen rundt på. En lavere musehastighed giver lidt mere præcision, hvilket er essentielt i et spil som CS:GO, hvor du skal være uhyggeligt præcis. Det forklarer han mere om, her.

Her viser cadiaN stolt sin BenQ 2540 frem. En rigtig pro-skærm, der er pakket med det nyeste hardware.
Her viser cadiaN stolt sin BenQ 2540 frem. En rigtig pro-skærm, der er pakket med det nyeste hardware.

En hardcore skærm

Til skærm spiller cadiaN med toppen af poppen. En BenQ 2540, der kører med 240Hz. Det betyder, at skærmen giver 240 billeder i sekundet, og er det bedste, en skærm kan køre med lige for tiden.

Har du en gammel svend af en computerskærm stående, er der en god sandsynlighed for, at den kører med 60Hz. Det er et no-go, hvis du spørger cadiaN. 

Det handler nemlig om at se dine modstandere, før de ser dig, og hvis de spiller på en skærm med 240Hz og derfor ser fire gange så mange billeder i sekundet som dig, er det svært at konkurrere med.

Dog slår cadiaN også fast, at det ikke nødvendigvis skal være et krav for dig at køre 240Hz, hvis du er ny i e-Sport. En skærm med 240Hz kan nemlig hurtigt blive en dyr affære, og i realiteten kan du godt være konkurrencedygtig med en skærm på 144Hz.

Snakker vi skærmstørrelse, anbefaler cadiaN 24-tommer, selvom der findes skærme, der er meget større. Hvorfor småt er godt i den sammenhæng, kan du høre cadiaN forklare om, her.

Find det på DBA

 1. Samsung, Samsung 55" Q77T 4K UHD QLED, 55 tommer, Perfekt, Hej jeg sælger min TV da jeg skal flytte

  Samsung, Samsung 55" Q77T 4K UHD QLED, 55 tommer, Perfekt, Hej jeg sælger min TV da jeg skal flytte inden længe og ikke længere har brug for det. TV'et står som nyt. Model: Samsung 55" Q77T 4K UHD

  5.500,00 kr.23-03-2023
 2. Samsung, Space Monitor SR75, 27 tommer, QHD 1440p VA panel, 144 Hz

Mere plads til kreativitet og me

  Samsung, Space Monitor SR75, 27 tommer, QHD 1440p VA panel, 144 Hz Mere plads til kreativitet og mere plads på dit skrivebord. Samsung Space S27R750Q skærmen har en højdejusterbar stander, som kan fa

  1.500,00 kr.23-03-2023
 3. Samsung, fladskærm, odyssey g7 s28AG70, 28 tommer, Perfekt, Samsung Odyssey G7 28" 4K monitor, været

  Samsung, fladskærm, odyssey g7 s28AG70, 28 tommer, Perfekt, Samsung Odyssey G7 28" 4K monitor, været brugt 6 måneder. I perfekt stand, er pakket ned i oprindelig pakke. Købt i Power

  3.500,00 kr.23-03-2023
 4. Samsung, G9 Neo 240hz, 49 tommer, Perfekt, 4 ÅRS GARANTI. Alt originalt medfølger osse kasse og kvit

  Samsung, G9 Neo 240hz, 49 tommer, Perfekt, 4 ÅRS GARANTI. Alt originalt medfølger osse kasse og kvittering. Den er 1 år gammel og har en 4 års tryghedsadtale hos forhandleren, så praktisk talt 4 års g

  7.000,00 kr.23-03-2023
 5. Samsung, Odyssey G4 S25BG400EU, 25 tommer, Perfekt, Samsung Odyssey G4 25” skærm sælges
- Helt ny, s

  Samsung, Odyssey G4 S25BG400EU, 25 tommer, Perfekt, Samsung Odyssey G4 25” skærm sælges - Helt ny, stadig forseglet i kasse (vundet gennem CS:GO turnering, så derfor medfølger ingen kvittering) Sælges

  1.600,00 kr.23-03-2023
 6. Samsung, 32 tommer, Perfekt, Hej 
Vi sælger lige Samsung Odyssey G3 S32AG320 32" gaming skærm. 
Købt

  Samsung, 32 tommer, Perfekt, Hej Vi sælger lige Samsung Odyssey G3 S32AG320 32" gaming skærm. Købt i Elgiganten sidste år. Er i perfect stand og virker upåklageligt. Vh Dor

  1.200,00 kr.23-03-2023

Lige nu er der 32 skærme på 144Hz og 8 skærme på 240Hz til salg på DBA.

Rosinen i pølseenden

Til slut er der selvfølgelig gamer-computeren. Du kan have nok så meget af det allerdyreste grej, men hvis ikke du har en god computer, kan det hele være ligemeget.

Igen kører cadiaN naturligvis med toppen af poppen. Han er nødt til at spille med det bedste udstyr for at være med blandt verdens bedste til CS:GO. Tidligere i hans karriere har han dog kørt mindre heftige setups, som også har fungeret fint for ham.

Han kører én af de nyeste i7 processorer samt et GTX 2080ti grafikkort, der giver ham rig mulighed for at køre med høj FPS uden lag.

Til dig anbefaler cadiaN at køre med minimum en i5 processor for at få den bedste spiloplevelse. Processor og RAM kan dog være gode ting at opgradere, mens grafikkortet godt kan tåle et kompromis — i hvert fald hvis du spiller CS:GO, hvor der generelt ikke er behov for knivskarp grafik.

Kører du et grafiktungt spil, skal du naturligvis ikke gå på kompromis med grafikkortet! Alt det fortæller han mere om, her.

Find det på DBA

 1. RX VEGA 56 Gigabyte, 8 GB RAM, Perfekt, Gigabyte Radeon RX VEGA 56 GAMING OC 8G.

Kortet kommer med

  RX VEGA 56 Gigabyte, 8 GB RAM, Perfekt, Gigabyte Radeon RX VEGA 56 GAMING OC 8G. Kortet kommer med følgende fabriks OC: 1500MHz Boost Clock Kan afhentes på min bopæl i Greve eller på mit arbejde i V

  795,00 kr.23-03-2023
 2. GeForce RTX 2060

  GeForce RTX 2060

  GeForce rtx 2060 Msi, Perfekt, MSi GeForce RTX 2060 VENTUS GP O Sælges. Det er købt i oktober 2022 som julegave til min søn. Men passede ikke til det bundkort der sad i hans pc. Og vi har nu købt hel

  1.700,00 kr.19-03-2023
 3. Asus gtx 1050ti 4gb, 4 GB RAM, God, Et fint grafikkort

  Asus gtx 1050ti 4gb, 4 GB RAM, God, Et fint grafikkort

  900,00 kr.23-03-2023
 4. Asus, ROG Strix GTX 1660 Super OC 6GB

Rigtig godt grafikkort til 1080P gaming som ikke er brugt sær

  Asus, ROG Strix GTX 1660 Super OC 6GB Rigtig godt grafikkort til 1080P gaming som ikke er brugt særlig meget. Kortet er med dual bios og FAN STOP så det er helt stille når man ikke spiller. Kortet er

  1.200,00 kr.23-03-2023
 5. Microsoft, Perfekt, Sælger denne Xbox Series X med Elite V2 controller, da den ikke er blevet brugt

  Microsoft, Perfekt, Sælger denne Xbox Series X med Elite V2 controller, da den ikke er blevet brugt i over 1 år. Står absolut som ny.

  4.000,00 kr.23-03-2023
 6. GTX 970 Geforce, Perfekt, Sælger overskydende Geforce GTX 970

Grafikkortene er i perfekt stand, og

  GTX 970 Geforce, Perfekt, Sælger overskydende Geforce GTX 970 Grafikkortene er i perfekt stand, og ligner de er helt nye. Du kan kontakte mig mellem 09:00-17:00, og kan afhentes/kigges på i det tids

  500,00 kr.23-03-2023

Der er 360 grafikkort til salg på DBA og 162 af dem koster over 500 kroner.

Gamer-computeren er det vigtigste — men den er også den dyreste del af dit gaming-setup. På DBA kan der være penge at spare. Vi har nemlig rigeligt med hardcore gamer-computere til salg lige nu. Læs hvad du skal være opmærksom på, når du køber brugt gamer-computer.

Du kan også få et overblik over al det tech-udstyr, du lige nu kan erhverve dig på DBA, lige her.

Hvis der er styr på dit gaming-setup, kan du også bare smække benene op og se en gamer, der har tænkt ud af boksen. Bogstaveligt talt. Vi har nemlig mødt Mads, der sælger DBAs dyreste skrivebord, hvor gamer-computeren er indbygget! Se videoen herunder.

Relaterede artikler