Barnets første mobil - køb den brugt
Tech

Barnets første mobil - køb den brugt

Mette Carlsen
Mette Carlsen

Dit barns første mobiltelefon kan sagtens købes brugt. Faktisk er der flere fordele ved det, lyder det fra en ekspert.

Når dit barn har nået den alder, hvor det er klar til at få en mobiltelefon, kan du sagtens købe en brugt mobil. Der er nemlig en række fordele ved, at barnet ikke er den første, der har haft telefonen i hænderne. Sådan lyder det fra John G. Pedersen, der er mobilekspert og driver websitet meremobil.dk.

“Selvfølgelig kan barnets første mobil købes brugt. Det er faktisk en større fidus end at købe en spritny mobiltelefon. Når den kommer i hænderne på børnene, er der jo  risiko for, at den kan gå i stykker. Derfor er der ingen grund til at fyre flere tusinde kroner af fra start”, siger han.

“Selvfølgelig kan barnets første mobil købes brugt. Det er faktisk en større fidus end at købe en spritny mobiltelefon. Når den kommer i hænderne på børnene, er der jo risiko for, at den kan gå i stykker. Derfor er der ingen grund til at fyre flere tusinde kroner af fra start”,
John G. Pedersen

Find brugte mobiler på DBA:

 1. iPhone X, 64 GB, Perfekt, Skal du skifte skærm på din iPhone X, Så vil vi anbefale denne skærm til d

  iPhone X, 64 GB, Perfekt, Skal du skifte skærm på din iPhone X, Så vil vi anbefale denne skærm til dig. Vores iPhone X Skærm har en høj billedeopløsning samt sensitiv og præcist touch panel, som sikre

  399,00 kr.29-03-2023
 2. iPhone 6S, 64 GB, sort, God, Jeg har 4 forskellige. Intet tilbehør. Virker fint. Pris pr stk 300 kr

  iPhone 6S, 64 GB, sort, God, Jeg har 4 forskellige. Intet tilbehør. Virker fint. Pris pr stk 300 kr

  300,00 kr.29-03-2023
 3. iPhone X, 64 GB, Perfekt, Nyt bag kamera til iPhone X i Original kvalitet.

  iPhone X, 64 GB, Perfekt, Nyt bag kamera til iPhone X i Original kvalitet.

  349,00 kr.29-03-2023
 4. iPhone 7 Plus, 64 GB, Perfekt, Original kvalitet - iPhone 7 Plus Rear Facing Camera

Model nr. A1661

  iPhone 7 Plus, 64 GB, Perfekt, Original kvalitet - iPhone 7 Plus Rear Facing Camera Model nr. A1661, A1784 og A1785 Kvalitet: Original

  349,00 kr.29-03-2023
 5. iPhone 6S, 16 GB, grå, God, Iphone 6s.
Med panserglas og bagcover

Uden tilbehør.

  iPhone 6S, 16 GB, grå, God, Iphone 6s. Med panserglas og bagcover Uden tilbehør.

  500,00 kr.29-03-2023
 6. Cover, t. iPhone, iPhone 11, Perfekt, To covers sælges, begge til iPhone 11;

- iPhone 11 Cover UAG

  Cover, t. iPhone, iPhone 11, Perfekt, To covers sælges, begge til iPhone 11; - iPhone 11 Cover UAG PLASMA Series - Ice - Gennemsigtig - Standard Silikone cover Skal ses og afhentes i Vallensbæk!

  300,00 kr.29-03-2023

Find ud af, hvad barnets behov er

Inden man anskaffer sig mobiltelefonen, er det ifølge John G. Pedersen vigtigt at få afklaret præcis, hvad den skal bruges til.

Jeg vil ikke anbefale, at man forærer så dyre ting til sit barn som en mobiltelefon, før man har tænkt over, hvad den skal bruges til. Skal den bare ligge i tasken og kun bruges til at ringe fra, er der ingen grund til at fyre mange penge af”
John G. Pedersen
John G. Pedersen fra firmaet meremobil.dk
John G. Pedersen fra firmaet meremobil.dk

Læs også: Spar 75% på din næste computer”

 

Børn behøver ikke starte ud med en smartphone

John G. Pedersen råder normalt til, at man lægger ud med en simpel mobiltelefon. Han ser det lidt som en trappestige. For går man først op på topmodellerne - uanset om det er en brugt eller en ny - så går man ikke ned igen. Derfor mener han heller ikke, at den første mobiltelefon nødvendigvis skal være en smartphone.

Hvis du starter ud med at give dit barn en iPhone, så sætter du barren højt fra start. Og efterfølgende vil det så ikke acceptere noget ringere
John G. Pedersen

Det koster i længden at have en smartphone

Overvejer man alligevel at forære sit barn en smartphone som den første mobil, skal man have med i sine overvejelser, at der med en smartphone også følger udgifter til apps.

Det er et dyrt stykke legetøj at købe. Apps er en vedvarende udgift”, siger han.

Hvad er den bedste begyndermobil?

Det er ikke så afgørende, hvilken model eller mærke der bliver barnets første mobiltelefon. Man behøver heller ikke være ekstra opmærksom på brugervenligheden. Finder man en god telefon til prisen, skal børnene nok finde ud af at udnytte de features, den har.

Find mobiltelefoner under 300 kr - klik her

Børn lærer lynhurtigt - de er ikke så teknikforskrækkede. Der ligger bunkevis af telefoner og flyder rundt omkring, som man kan købe for få hundrede kroner. Det er helt oplagt at starte der, når man er på udkig efter barnets første mobiltelefon”, forklarer John G. Pedersen.

Relaterede artikler