Seks skarpe til genbrugselsker - Julie Wittrup
Bolig

Seks skarpe til genbrugselsker - Julie Wittrup

Lise & Michael
Lise & Michael

Denne gang har vi snakket med Julie Wittrup (@juliewp), som er 26 år og bor i Aalborg. Hun har en kanditat i kommunikation, men går pt på barsel med sin lille pige, Vanilla My. Derudover bor hun med sin kæreste Mads, i en 95kvm taglejlighed i Aalborg. Julie og hendes kæreste, Mads, går meget op i genbrug, boligindretning og så er de desuden flittige brugere på DBA og netop derfor, har vi valgt at stille dem et par spørgsmål, og vise deres unikke bolig frem.

 1. Hvordan vil du beskrive din/jeres stil?

Sammensat. Vi bilder os selv ind, at vores stil er helt vores egen og unik, og det er den nok også tildels. Vi lader os præge af forskellige tendenser, men tager kun lidt af hvert af hvad vi kan bruge og sætter sammen på ny.

Der er jo hele "miljø-aspektet" og dét at spare på jordens ressourcer ved at købe brugt frem for at støtte "mer-produktion".
Julie Wittrup - Genbrugselsker
 1. Hvordan bruger I Den Blå Avis i dagligdagen?

Jeg bruger DBA på lidt forskellige måder. Både hvis jeg søger efter noget specifikt, men også hvis jeg bare mangler inspiration. Så bladrer jeg ned gennem siderne og ser, hvad der er til salg. Nogle gange falder jeg over noget, jeg ikke engang vidste jeg manglede.

 1. Hvorfor er genbrug godt i indretningen?

Der er jo hele "miljø-aspektet" og dét at spare på jordens ressourcer ved at købe brugt frem for at støtte "mer-produktion". Derudover er genbrug bare fedt, fordi det er der du gør dig de unikke fund; dem som ingen andre har! Det er fedt at kunne besvare spørgsmålet: "ej, hvor har du købt den henne?" med ".... den har jeg fundet på dba!" for det er typisk ikke noget, man bare kan gå ud og finde i en hver butik!

 1. Hvad er dit bedste genbrugsfund på DBA?

Det er svært at vælge ... Jeg kunne både vælge mellem vores brune Wegner sofa i stuen, eller den grønne i spisestuen for den sags skyld, eller Vanilla My's seng ... Eller vores sofabord som jeg fandt for en slik (kunne forsætte listen længe endnu ;-D), men det må nok blive min spisebordsstol i klar plast med Eiffel stel fra Kartell.
Jeg har ville have den siden jeg var teenager -dengang til mit skrivebord. Så da jeg opdagede den og til en meget meget god pris på grund af nogle ridser slog jeg til uden at tøve. Jeg er ikke så sart, tingene må gerne se brugte ud!

Wegner på dba.dk

 1. Hans J. Wegner, stol, Y-stol, 8 stk. Hans J. Wegner y-stol CH 24, sæbe bøg. Fremstår med brugsspor.

  Hans J. Wegner, stol, Y-stol, 8 stk. Hans J. Wegner y-stol CH 24, sæbe bøg. Fremstår med brugsspor. Sælges samlet for 16000 kr.

  16.000,00 kr.24-06-2024
 2. Hans J. Wegner, GE-284a, Lænestol, Hans J. Wegners fine højryggede lænestole designet i 1984. Model

  Hans J. Wegner, GE-284a, Lænestol, Hans J. Wegners fine højryggede lænestole designet i 1984. Model GE-284A Stellet er synligt på hele ryggen med tværgående stave. Sæde- og ryghynderne er løse, med l

  3.400,00 kr.24-06-2024
 3. Hans J. Wegner, Ge375, Lænestol , Hans J. Wegner model GE375. 
Lænestol i egetræ med nyere hynder i

  Hans J. Wegner, Ge375, Lænestol , Hans J. Wegner model GE375. Lænestol i egetræ med nyere hynder i grå læder fra Mosebo. Stolen er i find stand, med lidt overfladiske brugsspor på stel og hynder.

  8.000,00 kr.11-06-2024
 4. Hans J. Wegner, stol, CH24, Hans J. Wegner CH24 Y Stol. Sortlakeret med nyt flet. Fremstår næsten so

  Hans J. Wegner, stol, CH24, Hans J. Wegner CH24 Y Stol. Sortlakeret med nyt flet. Fremstår næsten som nye. 2 stk haves. Pris pr. Stk.

  2.500,00 kr.24-06-2024
 5. Hyndesæt til Hans J. Wegners lænestol model GE-290 Gråt stof

  Hyndesæt til Hans J. Wegners lænestol model GE-290 Gråt stof

  GE290, Hans J. Wegner, Ny produceret hyndesæt til Hans J. Wegners lænestol model GE290. 3-lags koldskumhynderne er betrukket med Gråt møbelstof. Syet og betrukket ved dansk polstre. Pris 1500,- Kan

  1.500,00 kr.06-12-2023
 6. Verner Panton, VP Globe 40 Brushed Alu Jubilæumsudgave, pendel, Verner Panton

VERPAN VP Globe 40 Br

  Verner Panton, VP Globe 40 Brushed Alu Jubilæumsudgave, pendel, Verner Panton VERPAN VP Globe 40 Brushed Alu Jubilæumsudgave. Produceret i forbindelse med Verner Pantons 75-års jubilæum. Helt ny i

  5.599,00 kr.24-06-2024
Julies stuebord...
Julies stuebord...
Vanilla My's seng...
Vanilla My's seng...
 1. 5. Hvor ofte tjekker du DBA?

Det er næsten lidt halvpinligt.. Men nogle gange er det dagligt! Det er især når jeg har trang til at lave om derhjemme. Så er det altså bare en billig måde at få det til at lykkes på. Man kan gøre sig et godt kup, og det er vigtigt da mig og min kæreste begge har været på SU de sidste 5 år. 1kr sparet 1kr tjent som man siger ;-).

 1. Har du nogle gode tips til køb på DBA?

Hmmm ... Det må være ikke at gøre søgningen for specifik! Nogle gange er det godt at søge bredt; det er dér man opdager de gode sager :-D

Vil du lære Julie endnu bedre at kende, kan du tjekke hendes instagram @Juliewp. Her er jeg, Lise, allerede er fast følger, for hvad er ikke bedre end unikke hjem med søde indboer og gode loppefund?

// Lise

Relaterede artikler