Tech tips: Derfor holder PlayStation 4 stadig i 2021
Video

Tech tips: Derfor holder PlayStation 4 stadig i 2021

Peter, Sebastian & Stine
Peter, Sebastian & Stine

Sidder du derhjemme foran din efterhånden gamle PlayStation 3, og vil du gerne erstatte den med en nyere model? Det kan være, du skal overveje at købe en brugt PlayStation 4 i stedet for den nye PlayStation 5, det er der nemlig andre gode grunde til andet end at spare penge. Se videoen ovenfor og få tips til en god handel.

Kribler det i dine fingre efter at få fat på en PlayStation efter mange års pause fra Call of Duty, FIFA eller GTA, men er dit budget lige stramt nok til at købe den nye PlayStation 5? Frygt ej, DBAs techekspert Sebastian Stork giver dig her tips til, hvordan du scorer dig en god, brugt PlayStation til en fordelagtig pris, samtidig vil han overbevise dig om, hvorfor PlayStation 4 stadig holder i 2021, og hvorfor den måske endda er endnu bedre for dig end en PlayStation 5.

Se videoen ovenfor, hvis du vil vide, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en brugt PlayStation.

Find det på DBA

 1. FIFA18 , PS4, Fifa18 til PS4.

  FIFA18 , PS4, Fifa18 til PS4.

  50,00 kr.25-02-2024
 2. Fifa 23, PS4

  Fifa 23, PS4

  100,00 kr.25-02-2024
 3. Just Dance 2019, PS4, Just Dance 2019 - PlayStation 4

  Just Dance 2019, PS4, Just Dance 2019 - PlayStation 4

  150,00 kr.25-02-2024
 4. Spil, PS4, Spil til ps4

Lego ninjago videogame til ps4 80kr

Lego Marvel super heroes til ps4 80kr

  Spil, PS4, Spil til ps4 Lego ninjago videogame til ps4 80kr Lego Marvel super heroes til ps4 80kr Lego harry potter år 1-7 til ps4 80kr Lego Marvel super Heroes 2 til ps4 80kr Lego jurassic world

  80,00 kr.25-02-2024
 5. Minrcraft, PS4, Minecraft til PlayStation 4.

  Minrcraft, PS4, Minecraft til PlayStation 4.

  150,00 kr.25-02-2024
 6. Playstation 4, Rimelig, Drev virker ikke, så den kan kun bruges til online spil. Larmer ikke.

  Playstation 4, Rimelig, Drev virker ikke, så den kan kun bruges til online spil. Larmer ikke.

  500,00 kr.25-02-2024

Se de mere end 2.500 spil til PS4 til salg på DBA her.

Derfor skal du købe en brugt PlayStation 4

Når du nu skal erhverve dig en brugt PlayStation 4, som jo har været på markedet siden 2013, er det en kæmpe fordel, at alle spillene allerede findes til den konsol. Derfor kan du med fordel også købe spillene brugt. Og hvorfor ikke afprøve en god handel ved at spørge sælger, om du kan få nogle spil med i handlen? Det mener Sebastian Stork i hvert fald er et forsøg hver.

Udover, at du gerne vil score dig et par spil med i handlen, er det også en god idé at forhøre dig om muligheden for at købe controllere med.

En anden fordel ved at købe en PlayStation 4 er, at den nyeste PlayStation kræver en monitor med 4K, så hvis du ikke har det og gerne vil have den nyeste, skal du altså både erhverve dig en skærm med 4K og selve PlayStationen. Med PlayStation 4 sparer du altså både at skulle ud at købe en ny skærm, og du sparer også penge på selve maskinen. Det er da win win.

LÆS OGSÅ: Top 15: Her er de mest søgte tech-produkter på DBA

Udover den almindelige controller til PlayStation 4 findes der både rat og pedaler til bilspil og 'move'-controlleren til virtual reality-spil.
Udover den almindelige controller til PlayStation 4 findes der både rat og pedaler til bilspil og 'move'-controlleren til virtual reality-spil.

Så meget sparer du ved at købe PlayStation 4 brugt

Den største fordel ved at købe brugt ligger dog i prisen, og da den nye PlayStation lige er kommet på markedet, er der mange, der sælger deres gamle modeller. Mange vil endda af med dem hurtigt. Her kan du slå til og få en god PlayStation til en lav pris. Vores techekspert fandt en brugt PlayStation 4 til 1.300 kroner.

- Det er et billigt bud, og det er et godt bud, siger Sebastian, mens han spiller videre på sin nye, brugte PlayStation 4.

Hvis du køber din PlayStation 4 fra ny, koster den 2.200 kroner. Hertil kommer prisen for spil, controller og måske endda et ekstra stik til at sætte den helt op til din skærm.

I handlen fik Sebastian Stork udover maskinen også en controller og et spil Call of Duty: Modern Warfare. I alt gav han 1.300 kroner. Hvis han skulle have købt det hele fra nyt, var det løbet op i 2.649 kroner for både maskine, controller og spillet. Dette giver en samlet besparelse på 1.349 kroner, som du med fordel kan shoppe en masse fede spil for. Der er altså ingen undskyldning for ikke at købe brugt.

- Jo mere grej, lir og ekstraudstyr du kan få med for pengene, jo bedre, siger Sebastian Stork entusiastisk.

LÆS OGSÅ: DBAs dyreste spejl

DBAs techekspert Sebastian Stork mener især, at PlayStation 4 er en god idé at købe, fordi udvalget af spil er så stort.
DBAs techekspert Sebastian Stork mener især, at PlayStation 4 er en god idé at købe, fordi udvalget af spil er så stort.

Sådan sikrer du dig den bedste handel

Det ville være ærgerligt at komme hjem med den nye, brugte PlayStation og opdage, at den ikke virker helt, som du havde forestillet dig. Derfor skal du ifølge Sebastian Stork gøre følgende, inden du køber en brugt PlayStation 4:

For det første er det altid en god ide at være sikker på, at der er nok plads til at lagre spil på maskinen. Sebastian foreslår, at der er 1000 Giga byte på maskinen. Det kan du tjekke ved at gå ind i 'Indstillinger' på maskinen og klikke dig videre til 'Lager'.

Dernæst skal maskinen under lup. Du skal sikre dig, at stikkene sidder godt i bagpå, at diskdrevet kører, som det skal, og at controlleren ikke rasler. Det sidste kan du nemt tjekke ved at ryste controlleren tæt ved dit øre.

- Det handler om at sørge for, at den ikke ligner noget, der er helt smadret, som man gør ved alt andet brugt, siger Sebastian Stork.

Sebastian vil dog ikke foreslå at købe den lidt nyere PlayStation 4 pro. I videoen, som du finder øverst i artiklen, kan du læse, hvorfor.

LÆS OGSÅ: DIY Tech Edition: Martin har bygget sit eget gaming-setup af brugte dele

Sony er producenten bag PlayStation, som første gang udkom i 1994 i Japan.
Sony er producenten bag PlayStation, som første gang udkom i 1994 i Japan.

Dette skal du huske, inden du giver dig i kast med din nye, brugte PlayStation 4

Nu er du kommet hjem med din helt egen, brugte PlayStation 4, men hvordan gør du den helt klar til brug?

Sebastian Stork fortæller, at det første, der kan være en god idé, når du kommer hjem med en brugt PlayStation, er at nulstille den. På den måde får du en helt frisk hukommelse, og du kan begynde at downloade de spil, du kan lide.

- Så er den helt ny, brugeren er slettet, og du kan starte fra scratch, siger Sebastian, og viser i videoen, som du kan finde øverst i artiklen, hvordan man gør.

Det er meget enkelt at nulstille. Du skal blot gå ind under 'Indstillinger' og finde den fane, der hedder 'Nulstilling'. Så kan du nulstille, og så er det ellers bare i gang med at spille.

Find det på DBA

 1. Controller, Playstation 4, Sony, God, Original PlayStation 4 controller.
Virker perfekt.
Kan købes m

  Controller, Playstation 4, Sony, God, Original PlayStation 4 controller. Virker perfekt. Kan købes med Dual lader (se sidste billede) 2 stk. haves Controller 225 kr stk Dual lader 75 kr. Samlet 450 k

  225,00 kr.25-02-2024
 2. Controller, Playstation 4, Defekt, To stk controller til ps4. Defekt, de lader ikke.
Måske nogle kan

  Controller, Playstation 4, Defekt, To stk controller til ps4. Defekt, de lader ikke. Måske nogle kan fikse dem eller bruge reservedel. 100kr pr stk.

  200,00 kr.25-02-2024
 3. Controller, Playstation 4, Sony, Dualshock 4

  Controller, Playstation 4, Sony, Dualshock 4

  200,00 kr.25-02-2024
 4. Headset, Playstation 4, Perfekt, Hej derude. Jeg sælger min vr headset med to vr kontrollere. Mega g

  Headset, Playstation 4, Perfekt, Hej derude. Jeg sælger min vr headset med to vr kontrollere. Mega god stand og virkelig sjov at spille med, både alene og med venner. Vi kan aftale prisen

  100,00 kr.25-02-2024
 5. Kamera, Playstation 4, God, Kamera med lys, passer både til Playstation og PC.

  Kamera, Playstation 4, God, Kamera med lys, passer både til Playstation og PC.

  250,00 kr.25-02-2024
 6. Kamera, Playstation 4, God, Justerbart kamera til PS4

  Kamera, Playstation 4, God, Justerbart kamera til PS4

  200,00 kr.25-02-2024

Der er både rat og speeder og en masse andre controllere til diverse spil, find dem på DBA her.

Er du mere interesseret i at købe en Xbox eller Nintendo brugt, så læs her, hvad du skal være opmærksom på, når du køber brugt, og hvor meget du egentlig kan spare på brugte konsoller, der stadig holder.

Du kan også se denne video, hvor du møder 18-årige Noel, der har værelset fuld af spillekonsoller. Du kan i videoen også høre, hvad hans familie synes om samlingen, og hvilken konsol der er hans yndlings.

Relaterede artikler