Mød en samler: Christian og superheltene
Video

Mød en samler: Christian og superheltene

DBA Guide
DBA Guide

Hjemme hos Christian er væggene ikke udsmykket med plakater og malerier som i de fleste danske hjem. Han har i stedet beklædt væggene med superheltefigurer og ’life size’-sværd fra blandt andet Ringenes Herre-filmene. I videoen ovenfor kan du se Christians eventyrlige superhelte-samling.

’Frostmourne’, ’Andúril’, ’Glamdring’ – hvis ordene her giver mening for dig, er du måske lige så stor fantasy- og superheltefan som 34-årige Christian Saenjaina Hansen fra Odense. Ordene er nemlig navnene på en række af de fantasy-sværd, der indgår i Christians samling.

Christian har altid været fascineret af science fiction og fantasy og har dedikeret både store dele af sit hjem og sin fritid til sine samleobjekter.

I Christians mest sete Youtube-video, præsenterer han Thors Hammer
I Christians mest sete Youtube-video, præsenterer han Thors Hammer

Det mest specielle samleobjekt

Christian har et helt særligt hjørne i sin lejlighed. Dette hjørne har han nemlig dedikeret til ’life size’-objekter. Her har han blandt andet Captain Americas skjold og en original udgave af Thors hammer fra den første Avengers-film. Det er dog ikke disse, der er det mest specielle samleobjekt. 

Den mest specielle ting i samlingen er nemlig en ’life size’-byste af Boba Fett fra Star Wars-filmene. Christian havde bysten med til en konference i Taastrup, hvor han fik æren af at møde skuespilleren, der spiller Boba Fett. Han har signeret bysten bagpå, hvilket har gjort bysten til et helt unikt samleobjekt.

Find det på DBA

 1. Lego Star Wars, Boba fett, Lego star wars boba fett
5 stk haves. 200kr pr. Stk

  Lego Star Wars, Boba fett, Lego star wars boba fett 5 stk haves. 200kr pr. Stk

  200,00 kr.27-09-2023
 2. Lego Star Wars, forskellige FASTE priser:
Enkelte er solgt, nye billeder kommer snarest

minimumskøb

  Lego Star Wars, forskellige FASTE priser: Enkelte er solgt, nye billeder kommer snarest minimumskøb 100.- kr. Battle- / assasindroids - 15/10 Super battledroids -25 commando droids - 20 Hoth rebels

  25,00 kr.27-09-2023
 3. Lego Star Wars Mandalorianerens N-1-stjernejager - Lego Star Wars Hos Coop

  Lego Star Wars Mandalorianerens N-1-stjernejager - Lego Star Wars Hos Coop

  Lego Lego Star Wars Mandalorianerens N-1-stjernejager -, Lego Star Wars Mandalorianerens N-1-stjernejager -, Ikonisk stjernejager fra LEGO Star Wars Fantastisk model af en trofast gammel stjernejager!

  519,00 kr.06-01-2023
 4. Lego Star Wars, Figurer, OBS forskellig priser

Alle er i brugt stand
og prisen er sat efter standen

  Lego Star Wars, Figurer, OBS forskellig priser Alle er i brugt stand og prisen er sat efter standen på figurene og er pr stk. 24. sw0505 Scout trooper (4 stk) - 25 kr 25. sw0507 Endor reb

  15,00 kr.26-09-2023
 5. Lego Star Wars, BOBA FETT magnet

  Lego Star Wars, BOBA FETT magnet

  60,00 kr.26-09-2023
 6. Lego Star Wars, Boba fett, Boba fett
Vil gerne hurtigt af med ham, for jeg skal bruge pengene…
Kom m

  Lego Star Wars, Boba fett, Boba fett Vil gerne hurtigt af med ham, for jeg skal bruge pengene… Kom med bud!!! Han kan hentes eller sendes på købers regning :)

  1.234,00 kr.23-09-2023

Lige nu kan du finde 77 Boba Fett-figurer på DBA.

En stor oplevelse for Christian

Det var et særligt øjeblik for Christian, da han til et arrangement mødte et af sine helt store idoler. I arrangement deltog nemlig Jakob Stegelmann, som blandt andet er kendt fra tv-showet ’Troldspejlet’. 

For Christian var det en stor oplevelse at møde Jakob Stegelmann og beskriver det, som at få ’et stamp of approval af selveste troldmanden’.

Til samme arrangement var den danske komiker Jonas Smith gæst. Jonas Smith havde medbragt en Blade Runner-pistol magen til den, som Harrison Ford bruger i filmen ’Blade Runner’. 

Komisk nok havde Christian medbragt hele tre af disse pistoler, hvilket arrangements øvrige deltagere havde lagt mærke til, inden Jonas Smith gik på scenen. Jonas Smith sendte derfor en lille stikpille ned til Christian, hvilket han kun syntes var sjovt.

Hvorfor Christian synes, det er ekstra fedt at være afsted med sin samling til disse arrangementer, kan du finde svaret på i videoen øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Guide: Køb din gamer PC brugt og spar mange penge

Christian har en stor samling af filmrekvisitter bestående af blandt andet sværd fra 'Ringenes Herre'-filmene.
Christian har en stor samling af filmrekvisitter bestående af blandt andet sværd fra 'Ringenes Herre'-filmene.
Må vi besøge dig og din store samling?
Hvis du samler på noget, som du er klar på at vise frem for os, så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er dig og din samling, vi besøger næste gang.
Denne figur og mange flere har Christian i sin samling. Du kan se dem alle i videoen, som du kan trykke 'play' på, øverst i artiklen
Denne figur og mange flere har Christian i sin samling. Du kan se dem alle i videoen, som du kan trykke 'play' på, øverst i artiklen

Det bruger Christian sin samling til

Du synes måske de farverige superheltefigurer ligner legetøj? Hjemme hos Christian bliver der dog ikke leget med figurerne. 

Udover at samlingen udsmykker Christians hjem og vises frem til forskellige arrangementer, deler Christian sin samling med ligesindede på de sociale medier. Christian har blandt andet en Youtube-kanal med flere tusinde følgere.

Christians mest sete Youtube-video har 134.000 visninger. Hvilken video, der er hans mest sete, kan du finde svaret på i videoen, som du finder øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Unikt på DBA: Den vildeste gamerstol

Christian med sin 'Han Solo Blaster' fra 'Star Wars'-filmene.
Christian med sin 'Han Solo Blaster' fra 'Star Wars'-filmene.

Det synes Christians kæreste om samlingen

Man kunne forstille sig, at de fleste ville blive overvældet af Christians samling af ’life size’ fantasy sværd og monstrøse superheltefigurer. Men Christians kæreste synes, at hans samling er fed og forstår godt hans interesse. 

Netop interessen for superheltefigurer og science fiction deler Christian med flere af DBA’s samlere. Mød blandt andre supersamleren Jacob, hvis Star Wars-samling består af hele 4.000 effekter. Du kan også besøge Marie og DBA’s dyreste actionfigur – en to meter høj Iron Man-figur. 


Figuren er desværre ikke længere til salg på DBA. den blev faktisk solgt i rekordfart, men du kan læse mere om den og om Marie i artiklen, her.

Relaterede artikler