Mød en samler: For Kevin er det en sport at samle på fodboldtrøjer
Video

Mød en samler: For Kevin er det en sport at samle på fodboldtrøjer

Astrid
Astrid

Kevin elsker fodboldtrøjer. Faktisk så højt, at han er iført en fodboldtrøjebåde dag og nat. Hvordan det hænger sammen, kan du se i videoen herover.

De fleste kan nok fiske én enkelt, gammel fodboldtrøje frem fra kælderens gemmerne. Sådan er det bestemt ikke hjemme hos Kevin Larsen fra Aalborg. I stedet for at gemme trøjerne ad vejen, har han udstillet og ophængt sine kære fodboldtrøjer i rammer så de pryder husets vægge.

Faktisk har 38-årige Kevin en hel ’man cave’ til sin samling af fodbold-lir. Kevin samler nemlig på både fodboldtrøjer og fodboldstøvler fra Arsenal, FCK, Danmark og danskere i udlandet – alle sammen brugt af professionelle fodboldspillere.

Hvilke juveler, der gemmer sig i Kevins samling, hvilke trøjer han desværre aldrig får fingrene i, og hvad Kevins kæreste synes om fodbold-samleriet, kan du blive klogere på i artiklen her eller i videoen ovenfor.

Flere af trøjerne i Kevins samling af signeret af den tilhørende fodboldspiller.
Flere af trøjerne i Kevins samling af signeret af den tilhørende fodboldspiller.

Så mange fodboldtrøjer har Kevin

På trods af at brugte fodboldtrøjer af professionelle spillere kan være bekostelige at anskaffe sig, har Kevin fået opbygget en solid samling. En samling bestående af mere end 200 fodboldtrøjer.

Til at anskaffe de ægte juveler i samlingen, sælger og bytter Kevin med de trøjer, han allerede har. Og er det ikke nok, er Kevin ikke bleg for at skrue op for charmen og mandeflirte lidt.

Fra tid til anden bliver han tilbudt en god håndfuld knaster for nogle specifikke trøjer. Men det er ikke alle, han er villig til at sælge, trods et godt tilbud:

- Jeg tænker da over det. Men så mangler jeg den brik i puslespillet, fortæller Kevin.

Selvom han kunne tjene godt på at sælge ud af sine elskede fodboldtrøjer, har han samlingen for kær.

Find det på DBA

 1. Fodboldtrøje, Manchester United, Adidas, str. L, Manchester United 2022/23 Udebanetrøje, Str. L

Tje

  Fodboldtrøje, Manchester United, Adidas, str. L, Manchester United 2022/23 Udebanetrøje, Str. L Tjek min DBA profil ud for andre fodboldtrøjer i alle størrelser. Samt fodboldjakker, halstørklæder og

  500,00 kr.21-03-2023
 2. Fodboldtrøje, Real Madrid, Adidas, str. L, Real Madrid 2022/23 Hjemmebanetrøje, Str. L

Tjek min DBA

  Fodboldtrøje, Real Madrid, Adidas, str. L, Real Madrid 2022/23 Hjemmebanetrøje, Str. L Tjek min DBA profil ud for andre fodboldtrøjer i alle størrelser. Samt fodboldjakker, halstørklæder og forskell

  500,00 kr.21-03-2023
 3. Fodboldtrøje, Brasilien, Nike, str. L, Brasilien VM 2002 Hjemmebanetrøje, Str. L

Tjek min DBA profi

  Fodboldtrøje, Brasilien, Nike, str. L, Brasilien VM 2002 Hjemmebanetrøje, Str. L Tjek min DBA profil ud for andre fodboldtrøjer i alle størrelser. Samt fodboldjakker, halstørklæder og forskellige me

  500,00 kr.21-03-2023
 4. Fodboldtrøje, Italien, Francesco Totti, Kappa, str. M, Italien VM 2002 Hjemmebanetrøje med Francesco

  Fodboldtrøje, Italien, Francesco Totti, Kappa, str. M, Italien VM 2002 Hjemmebanetrøje med Francesco Totti, Str. M Tjek min DBA profil ud for andre fodboldtrøjer i alle størrelser. Samt fodboldjakke

  900,00 kr.21-03-2023
 5. Fodboldtrøje, Puyol, Adidas, str. Large, Spansk landsholdstrøje med Puyol. En af Spaniens bedste fod

  Fodboldtrøje, Puyol, Adidas, str. Large, Spansk landsholdstrøje med Puyol. En af Spaniens bedste fodboldspillere nogensinde. Han var både med til at vinde EM og VM med Spanien. God stand. Tjek min

  650,00 kr.19-03-2023
 6. Fodboldtrøje, Jørgensen, Feyenoord , Adidas, str. Large, Fodboldtrøje med Nicolai Jørgensen på rygge

  Fodboldtrøje, Jørgensen, Feyenoord , Adidas, str. Large, Fodboldtrøje med Nicolai Jørgensen på ryggen. Han var med til at vinde mesterskabet for Feyenoord, og blev endda topscorer i ligaen. God stan

  550,00 kr.19-03-2023

Lige nu kan du finde 2.209 fodboldtrøjer på DBA.

Kevin har vitterligt ALTID en fodboldtrøje på – selv, når han er i bad

Kevin lever og ånder for fodboldtrøjer. Faktisk så meget, at han har fået tatoveret sin egen spillertrøje i fuld størrelse på ryggen.

- Jeg havde lidt for mange penge og lidt for meget fritid engang.

På den tatoverede spillertrøje står Kevins efternavn og hans yndlingstal – ’Larsen 23’. Tallet nummer 23 har en helt særlig plads i Kevins hjerte. Hvorfor, kan du få svaret i videoen øverst i artiklen.

SE OGSÅ: Video – DBAs dyreste sneakers

Kevin har matchende fodboldstøvler til sin tatoveringen, hvor der også står ’Larsen 23’. Se dem i videoen øverst i artiklen.
Kevin har matchende fodboldstøvler til sin tatoveringen, hvor der også står ’Larsen 23’. Se dem i videoen øverst i artiklen.

Det synes kæresten om samlingen

Kevin og hans kæreste har indgået en særlig aftale angående køb af fodboldtrøjer. Hvis Kevin køber fodboldtrøjer, må kæresten tage på shoppetur.

- Det koster jo dobbelt op i enten tøj, guld eller diamanter. Det kan blive meget dyrt. Men hun ved jo heller ikke, hvor meget jeg køber for, siger Kevin grinende.

At købe nye fodboldtrøjer kan altså hurtigt blive en dyr affære for Kevin. Den nyeste trøje i samling kostede 10.000 kroner – og det kan Kevin nok ikke holde skjult meget længere.

SE OGSÅ: Video – DBAs dyreste ATV

Den unikke trøje med Carlsberg Sport-logoet har Kevin fundet på DBA.
Den unikke trøje med Carlsberg Sport-logoet har Kevin fundet på DBA.
Må vi besøge dig og din store samling?
Hvis du samler på noget, som du er klar på at vise frem for os, så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er dig og din samling, vi besøger næste gang.
I flere tilfælde har Kevin været heldig at anskaffe sig fodboldtrøje med tilhørende støvler.
I flere tilfælde har Kevin været heldig at anskaffe sig fodboldtrøje med tilhørende støvler.

Dette er Kevins yndlingstrøje

Med sit orange velourtryk er Kevins yndlingstrøje noget for sig. Trøjen har tilhørt den hollandske fodboldspiller Dennis Bergkamp, der har spillet mere end 10 år for Arsenal FC. Kevins yndlingshold.

Trøjen blev brugt af Bergkamp under VM i 1994. Kevin har aldrig set en lignende fodboldtrøje til salg før. Og Kevin selv kommer heller aldrig til at sælge den.

LÆS OGSÅ: Derfor er din gamle Walkman mange penge værd

Kevin køber cirka 1-2 trøjer ugentligt.
Kevin køber cirka 1-2 trøjer ugentligt.

Kevin har alle Arsenal fodboldtrøjer på nær to

Kevin er en sand Arsenal-fan og har brugte en del knaster på sin samling af Arsenal-fodboldtrøjer. Faktisk har han alle Arsenal-trøjer fra 1989 til i dag. På nær to.

De sidste to trøjer i samlingen, gør Kevin sig dog ingen forhåbninger om at anskaffe. De er nemlig vanvittig dyre. Den ene koster 25.000 kroner og anden koster 100.000 kroner.

- Dem får jeg aldrig nogensinde fat i. Så samlingen bliver desværre aldrig komplet, fortæller Kevin.

Find det på DBA

 1. Fodboldstøvler, Adidas Nemeziz 19.1 Fodboldstøvler, Adidas , str. 41,5, Super fede adidas Nemeziz fo

  Fodboldstøvler, Adidas Nemeziz 19.1 Fodboldstøvler, Adidas , str. 41,5, Super fede adidas Nemeziz fodboldstøvler Købt for ca. 1800 kroner

  600,00 kr.21-03-2023
 2. Fodboldstøvler, Nike Mercurial Vapor 14 Elite, Nike, str. 44, Nike mercurial vapor 14 elite fodbolds

  Fodboldstøvler, Nike Mercurial Vapor 14 Elite, Nike, str. 44, Nike mercurial vapor 14 elite fodboldstøvler Str 44 Købt for 1.999 kroner

  700,00 kr.21-03-2023
 3. Fodboldstøvler, Nike, str. 42,5, Sælges disse fodboldstøvler Nike Phantom Vision 2, da de er for små

  Fodboldstøvler, Nike, str. 42,5, Sælges disse fodboldstøvler Nike Phantom Vision 2, da de er for små til min fod. De passer bedst til brug på naturlige græsbaner. Kan sendes på købers regning

  450,00 kr.21-03-2023
 4. Fodboldstøvler, Adidas, str. 44, Fodboldstøvler til kunstgræs. Kun brugt få gange.

  Fodboldstøvler, Adidas, str. 44, Fodboldstøvler til kunstgræs. Kun brugt få gange.

  300,00 kr.21-03-2023
 5. Fodboldstøvler, Fuzionfit evoknit pro ubrugt, Puma, jeg sælger disse fodboldstøvler fra PUMA som er

  Fodboldstøvler, Fuzionfit evoknit pro ubrugt, Puma, jeg sælger disse fodboldstøvler fra PUMA som er købt 2022. Støvlerne har en vejledende pris på 1400-1600 kr. De hedder også Puma Future Z 1.1 FG/A

  600,00 kr.21-03-2023
 6. Fodboldstøvler, Fck , Kappa, str. XXL, Super fed shirt ! Skal man have i samlingen ! 

Der er en lil

  Fodboldstøvler, Fck , Kappa, str. XXL, Super fed shirt ! Skal man have i samlingen ! Der er en lille plet på Sender ikke kan evt hentes i Brønshøj eller leveres i stor København mod mindre betalin

  600,00 kr.21-03-2023

Lige nu kan du finde 2.252 par fodboldstøvler på DBA.

Er du ligeså pjattet med fodbold-lir som Kevin, bør du læse med her. Autografjægeren, Jimmi sælger nemlig hele sin samling af autografer på DBA. Han har mere en 800 styks fra blandt andre fodboldspillerne Ronaldo, Messi og Peter Schmeichel.

Du kan også erhverve dig DBAs dyreste brætspil, der er signeret af 16 danske landholdsstjerner. Brætspillet er nemlig et fodbold-strategispil og har været brugt af selveste landsholdet. Hvor meget brætspillet er værd, kan du finde svaret på i videoen nedenfor.


Vil du vide mere om DBAs dyreste brætspil, kan du læse med her.

Relaterede artikler