DBAs dyreste: Fjernstyrede lastbil
VideoMotor

DBAs dyreste: Fjernstyrede lastbil

Kristoffer og Stine
Kristoffer og Stine

Roterende katastrofeblink og et horn, der kan skræmme naboens kat væk. Brians lastbil er noget særligt. Og så er den lille. Ekstremt lille. Den er nemlig DBAs dyreste, fjernstyrede af slagsen. Du kan opleve den i videoen ovenfor.

Drømmer du om at løbe rundt i indkørslen med en fjernbetjening i hånden og styre en minibil? Eller har du altid drømt om at køre lastbil, men ikke fået taget det store kørekort? Nu får du chancen, du kan nemlig købe en fjernstyret lastbil på DBA. Men ikke bare en billig legetøjsmodel. Denne er noget helt særligt, og så er den meget virkelighedsnær. I videoen ovenfor kan du opleve den dyreste fjernstyrede lastbil til salg på DBA.

Det er 59-årige Brian Kresten Andersen fra Skibby, der sælger den dyreste fjernstyrede lastbil på DBA. Den kan nærmest alt det, en lastbil, der kører ned gennem Europa læsset med alverdens gods, kan. Den kan bare hverken køre lige så langt eller lige så hurtigt. Det fedeste ved den fjernstyrede lastbil er, at du nu kan komme til at køre lastbil uden at skulle købe en rigtig en.

Læs med her og find ud af, hvad der gør lastbilen ekstra speciel i forhold til andre fjernstyrede biler, hvilket fællesskab du kan blive en del af som den nye ejer af en fjernstyret lastbil, og hvad den koster - den er jo DBAs dyreste fjernstyrede lastbil.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret bil, Sender og modtager til av, 5 sendere og 5 modtagere af video og 2 mini transmitter

  Fjernstyret bil, Sender og modtager til av, 5 sendere og 5 modtagere af video og 2 mini transmitter kan sende video til model tog og fly og droner alt er helt nyt 5,8 g 48 kanaler Ny prisen var ove

  1.000,00 kr.29-03-2023
 2. Fjernstyret bil, Arrma Fireteam, skala 1/7, Jeg sælger denne stort set nye store 1/7 Arrma Fireteam

  Fjernstyret bil, Arrma Fireteam, skala 1/7, Jeg sælger denne stort set nye store 1/7 Arrma Fireteam 4x4 6S BLX, købt i december 2022 og har kun været ude og kører en gang på et 3s batteri. Så bilen st

  4.200,00 kr.29-03-2023
 3. Fjernstyret bil, Graupner Hott X-8 sender/ modtager. Graupner Hott X-8, Sælges 
Graupner Hott X-8 s

  Fjernstyret bil, Graupner Hott X-8 sender/ modtager. Graupner Hott X-8, Sælges Graupner Hott X-8 sender/ modtager. Virker 100% Spec. Kan læsses på graupners hjemmeside. https://www.campbelltown

  1.150,00 kr.29-03-2023
 4. Fjernstyret bil, FG/onraod/offraod FG/onraod/offraod, Sælges 
Har fået ryddet op i gemmerne og har e

  Fjernstyret bil, FG/onraod/offraod FG/onraod/offraod, Sælges Har fået ryddet op i gemmerne og har en hel kasse med nye samt brugte dele til bl.a. FG / HPI Dertil et sæt monster truck hjul samt et or

  1.950,00 kr.29-03-2023
 5. Fjernstyret bil, Texas Bros Nikko, skala 1:16, Den er testet og virker, der er en masse sjove lyde i

  Fjernstyret bil, Texas Bros Nikko, skala 1:16, Den er testet og virker, der er en masse sjove lyde i den. Prisen er fast. + Fragt

  700,00 kr.29-03-2023
 6. Fjernstyret bil, Maverick Quantum, skala 10, Brugt få gange, men har ikke rigtigt haft interessen. O

  Fjernstyret bil, Maverick Quantum, skala 10, Brugt få gange, men har ikke rigtigt haft interessen. Opgraderet lidt med nogle High Durability dele. Har lige fået nyere motor også. Evt NiMH batteri+lad

  1.100,00 kr.28-03-2023

Der findes mange forskellige typer fjernstyrede biler til både børn og barnlige sjæle på DBA.

Så virkelighedsnær er den fjernstyrede lastbil

Den fjernstyrede lastbil, Brian sælger, er meget virkelighedsnær. Detaljegraden er i højsædet, og der mangler ikke noget. Lastbilen er lavet efter en oprindelig lastbil af mærket Scania, og modellen er en R620 Topline.

Det er en fjernstyret E14-model. Lastbilens trailer kan tippe, og dermed kan du altså fragte ting og læsse det af lastbilen, hvis det skulle blive nødvendigt. Den kan bære op til 15 kilo.

Udover, at lastbilen fuldstædig ligner en fuldstørrelse lastbil på udseendet, når den er slukket, lyder og lyser den også som en rigtig lastbil, når den er tændt:

Lygterne kan blinke og lyse både blåt og gult. Derudover lyser for- og baglygter selvfølgelig, når den kører og bremser. Hvis du kører galt med den, har den katastrofeblink, ligesom den lyser blåt i siderne, når du kører om natten. Skulle nogen komme i vejen for lastbilen, kan hornet tude, og så lyder bilen, som om den har en rigtig motor, når den er tændt.

- Det er jo det virkelige liv for mig at sidde og lege med sådan noget, fortæller Brian.

LÆS OGSÅ: 4 billige autocampere på DBA til sommerens udflugter

Den fjernstyrede lastbil lyser som en rigtig lastbil. Den har udover for- og baglygter også katastrofelys, lys hen langs traileren, blå natlys og så kan lygterne blinke.
Den fjernstyrede lastbil lyser som en rigtig lastbil. Den har udover for- og baglygter også katastrofelys, lys hen langs traileren, blå natlys og så kan lygterne blinke.

Det koster den fjernstyrede lastbil

Du kan komme i gang med at lege med den fjernstyrede lastbil uden for meget slinger i valsen. Du skal blot købe en fjernbetjening til at styre den. Og så skal du selvfølgelig grave en smule dybt i lommerne, for at få råd til DBAs dyreste fjernstyrede lastbil. Brian sælger den nemlig for 30.000 kroner.

Med de fede detaljer og det faktum at du rent faktisk kan fragte ting i traileren på lastbilen, hvad holder dig så tilbage fra at købe?

Jeg sælger den her Scania R620 med det hele – bortset fra fjernbetjeningen. Der sidder en modtager i den, så det er bare at gå ud og købe en fjernbetjening, så er du kørende. 30.000 kroner, og prisen kan forhandles. Sådan er det.
Fastslår Brian.
Brian har, siden han var 18 år, kørt lastbil. Det har dog ikke stoppet ham fra også at køre med de små lastbiler i fritiden.
Brian har, siden han var 18 år, kørt lastbil. Det har dog ikke stoppet ham fra også at køre med de små lastbiler i fritiden.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Brian leger med sine lastbiler sammen med andre entusiaster i en klub, hvor de kører rundt med lastbilerne, som om de arbejdede på en byggeplads.
Brian leger med sine lastbiler sammen med andre entusiaster i en klub, hvor de kører rundt med lastbilerne, som om de arbejdede på en byggeplads.

En stor passion for lastbiler

Brian har kørt lastbil, siden han var 18 år. Derfor er det en rutineret herre, der har den lille lastbil til salg. Han har kørt mange forskellige lastbiler med forskellig last gennem de mange år. Derfor ved han også en hel del om de store biler.

Hans viden og passion for lastbiler har smittet af på hans fritid, hvor han samler på fjernstyrede lastbiler. Detaljegraden er ikke mindre ved de øvrige fjernstyrede lastbiler i Brians samling.

- For mig er det de små detaljer, der gør miraklerne, siger Brian.

Det er ikke kun små lastbiler, Brian leger med. Du kan i videoen øverst i artiklen se, hvilke andre fjernstyrede transportmidler Brian ejer.

LÆS OGSÅ: Keder du dig? Her er 5 ting du kan underholdes med

På Brians DBA-profil sælger han ud af sine fjernstyrede lastbiler med jævne mellemrum.
På Brians DBA-profil sælger han ud af sine fjernstyrede lastbiler med jævne mellemrum.

Bliv en del af et fællesskab med en fjernstyret lastbil

Det er ikke kun hjemme i indkørslen, Brian kører med sin lastbil. Faktisk er han medlem af en klub, hvor han og andre med samme interesse for fjernstyrede lastbiler mødes og leger.

De kører rundt med lastbilerne, som om de arbejdede på en byggeplads. De læsser jord og sten på og af, kører rundt mellem hinanden og parkerer lastbilerne. Men det er ikke kun legen, der lokker medlemmerne ned i klubben:

- Det er samværet og hyggen dernede, der er noget af det fedeste, siger Brian.

Det samvær kan du altså også blive en del af, hvis du bliver den nye ejer af en fjernstyret lastbil.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret lastbil,  Af sender og modtagere, 5 sendere og 5 modtagere af video og 2 mini transmit

  Fjernstyret lastbil, Af sender og modtagere, 5 sendere og 5 modtagere af video og 2 mini transmitter kan sende video til model tog og fly og droner alt er helt nyt 5,8 g 48 kanaler Ny prisen var

  1.000,00 kr.29-03-2023
 2. Andre samleobjekter, STOR UBRUGT og fjernbetjent JULE COCA-COLA lastbil, STOR UBRUGT og fjernbetjent

  Andre samleobjekter, STOR UBRUGT og fjernbetjent JULE COCA-COLA lastbil, STOR UBRUGT og fjernbetjent JULE COCA-COLA lastbil, og står stadig i org. uåbnet emballage. Den klassiske Coca Cola lastbil, fj

  750,00 kr.29-03-2023
 3. Fjernstyret lastbil, Ombygget bruder med metal undervogn og arm, har lige fået ny hydraulik pumpe, m

  Fjernstyret lastbil, Ombygget bruder med metal undervogn og arm, har lige fået ny hydraulik pumpe, motor i begge bælter Er lige blevet gemmengået så den er klar til brug ?? Skriv for mere info og

  11.000,00 kr.27-03-2023
 4. Fjernstyret lastbil, Scania Scania R620, skala 1:14, Sælger denne Scania R620 køreklar med lys og ly

  Fjernstyret lastbil, Scania Scania R620, skala 1:14, Sælger denne Scania R620 køreklar med lys og lyd da jeg ikke rigtig har tiden til at køre med den mere. Bilen er bygget op med Servonaut M20+ og s

  9.500,00 kr.19-03-2023
 5. Fjernstyret lastbil, Fjernstyret Gummiged, skala 1/14, Sælger denne fede gummiged, malet i gul, med

  Fjernstyret lastbil, Fjernstyret Gummiged, skala 1/14, Sælger denne fede gummiged, malet i gul, med fuld hydraulik. Der følger 2 skovle med til den. Den sælges rtr med Fjernbetjening. Afhentning foret

  22.500,00 kr.10-03-2023
 6. Fjernstyret lastbil, Tamiya/servonaut Scania, skala 1/14, Har denne Scania som jeg selv har bygget o

  Fjernstyret lastbil, Tamiya/servonaut Scania, skala 1/14, Har denne Scania som jeg selv har bygget og malet. Hele chassiset inkl motor, tipspindel og lad er fra Servonaut. Det eneste som er fra den or

  9.000,00 kr.28-08-2022

Fjernstyrede lastbiler er en mere sjælden ting på DBA. Find alle til salg på DBA lige nu.

Er du mere til rigtige biler, hvor du selv får lov til at sidde bag rattet? Så kan DBAs bilekspert Simon Hallenslev hjælpe dig godt på vej til at komme ud på landevejen. I marts fandt han månedens 5 udvalgte biler til salg på DBA. Der er både en trehjulet og en racer blandt de udvalgte. Se og læs om bilerne i artiklen på DBA Guide, her.

Hvis du kan lide konceptet med de dyreste ting til salg i sin kategori, kan du herunder finde DBAs dyreste skolebus. Bussen er solgt, men det gør den ikke mindre værd at kigge på. Bussen har en noget broget karriere, og så er den de senere år blevet brugt til at glæde mange unge mennesker med gode oplevelser. Se den i videoen herunder. 

Du kan læse mere om skolebussen og dens daværende ejer Bo i artiklen på DBA Guide, her.

Relaterede artikler