DBAs dyreste: Fjernstyrede lastbil
VideoMotor

DBAs dyreste: Fjernstyrede lastbil

Kristoffer og Stine
Kristoffer og Stine

Roterende katastrofeblink og et horn, der kan skræmme naboens kat væk. Brians lastbil er noget særligt. Og så er den lille. Ekstremt lille. Den er nemlig DBAs dyreste, fjernstyrede af slagsen. Du kan opleve den i videoen ovenfor.

Drømmer du om at løbe rundt i indkørslen med en fjernbetjening i hånden og styre en minibil? Eller har du altid drømt om at køre lastbil, men ikke fået taget det store kørekort? Nu får du chancen, du kan nemlig købe en fjernstyret lastbil på DBA. Men ikke bare en billig legetøjsmodel. Denne er noget helt særligt, og så er den meget virkelighedsnær. I videoen ovenfor kan du opleve den dyreste fjernstyrede lastbil til salg på DBA.

Det er 59-årige Brian Kresten Andersen fra Skibby, der sælger den dyreste fjernstyrede lastbil på DBA. Den kan nærmest alt det, en lastbil, der kører ned gennem Europa læsset med alverdens gods, kan. Den kan bare hverken køre lige så langt eller lige så hurtigt. Det fedeste ved den fjernstyrede lastbil er, at du nu kan komme til at køre lastbil uden at skulle købe en rigtig en.

Læs med her og find ud af, hvad der gør lastbilen ekstra speciel i forhold til andre fjernstyrede biler, hvilket fællesskab du kan blive en del af som den nye ejer af en fjernstyret lastbil, og hvad den koster - den er jo DBAs dyreste fjernstyrede lastbil.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret bil, Traxxas Slash 2WD, skala 1:10, En speciel model fra Traxxas. Under den flotte orang

  Fjernstyret bil, Traxxas Slash 2WD, skala 1:10, En speciel model fra Traxxas. Under den flotte orange Robby Gordon body er en almindelig Slash 2WD. Trænger til lidt TLC, men den kører ganske udmærke

  1.000,00 kr.08-02-2023
 2. Fjernstyret bil, Sælger. En fjernstyret nitro bil. Den fejl ikke noget. Men den man starter bil med

  Fjernstyret bil, Sælger. En fjernstyret nitro bil. Den fejl ikke noget. Men den man starter bil med er gåde I stykker så den skal man ha en ny af. Og den kan man købe på nettet for ca 200 kr.

  400,00 kr.08-02-2023
 3. Fjernstyret bil, Kyosho Sandmaster mk-ll vintage, skala 1/10, Har denne ældre dame som søger kærligh

  Fjernstyret bil, Kyosho Sandmaster mk-ll vintage, skala 1/10, Har denne ældre dame som søger kærlighed,selve chassi fremstår flot i pæn stand,den mangler lidt småting og hækvinge er knækket,der er hva

  400,00 kr.08-02-2023
 4. Fjernstyret bil, Tornado HSP R/C 4WD Monster truck, skala 1/8 TH, Nitrobil som aldrig er brugt, har

  Fjernstyret bil, Tornado HSP R/C 4WD Monster truck, skala 1/8 TH, Nitrobil som aldrig er brugt, har blot stået opbevaret i en årrække. Sælges for et familiemedlem som desværre ikke er her længere. Der

  2.000,00 kr.07-02-2023
 5. Fjernstyret bil, Cen Matrix5-MT, skala 1/5, Bil som aldrig er åbnet, har blot stået opbevaret i en å

  Fjernstyret bil, Cen Matrix5-MT, skala 1/5, Bil som aldrig er åbnet, har blot stået opbevaret i en årrække. Sælges for et familiemedlem som desværre ikke er her længere. Derfor vides der heller ikke y

  5.000,00 kr.07-02-2023
 6. Fjernstyret bil, Nanda Racing 2.4 GHZ, Ny pris 800kr
Brugt fjernstyretbil. 
Sælges uden oplader
Bat

  Fjernstyret bil, Nanda Racing 2.4 GHZ, Ny pris 800kr Brugt fjernstyretbil. Sælges uden oplader Batteri eventuelt skiftes. Ellers fin bil.

  800,00 kr.07-02-2023

Der findes mange forskellige typer fjernstyrede biler til både børn og barnlige sjæle på DBA.

Så virkelighedsnær er den fjernstyrede lastbil

Den fjernstyrede lastbil, Brian sælger, er meget virkelighedsnær. Detaljegraden er i højsædet, og der mangler ikke noget. Lastbilen er lavet efter en oprindelig lastbil af mærket Scania, og modellen er en R620 Topline.

Det er en fjernstyret E14-model. Lastbilens trailer kan tippe, og dermed kan du altså fragte ting og læsse det af lastbilen, hvis det skulle blive nødvendigt. Den kan bære op til 15 kilo.

Udover, at lastbilen fuldstædig ligner en fuldstørrelse lastbil på udseendet, når den er slukket, lyder og lyser den også som en rigtig lastbil, når den er tændt:

Lygterne kan blinke og lyse både blåt og gult. Derudover lyser for- og baglygter selvfølgelig, når den kører og bremser. Hvis du kører galt med den, har den katastrofeblink, ligesom den lyser blåt i siderne, når du kører om natten. Skulle nogen komme i vejen for lastbilen, kan hornet tude, og så lyder bilen, som om den har en rigtig motor, når den er tændt.

- Det er jo det virkelige liv for mig at sidde og lege med sådan noget, fortæller Brian.

LÆS OGSÅ: 4 billige autocampere på DBA til sommerens udflugter

Den fjernstyrede lastbil lyser som en rigtig lastbil. Den har udover for- og baglygter også katastrofelys, lys hen langs traileren, blå natlys og så kan lygterne blinke.
Den fjernstyrede lastbil lyser som en rigtig lastbil. Den har udover for- og baglygter også katastrofelys, lys hen langs traileren, blå natlys og så kan lygterne blinke.

Det koster den fjernstyrede lastbil

Du kan komme i gang med at lege med den fjernstyrede lastbil uden for meget slinger i valsen. Du skal blot købe en fjernbetjening til at styre den. Og så skal du selvfølgelig grave en smule dybt i lommerne, for at få råd til DBAs dyreste fjernstyrede lastbil. Brian sælger den nemlig for 30.000 kroner.

Med de fede detaljer og det faktum at du rent faktisk kan fragte ting i traileren på lastbilen, hvad holder dig så tilbage fra at købe?

Jeg sælger den her Scania R620 med det hele – bortset fra fjernbetjeningen. Der sidder en modtager i den, så det er bare at gå ud og købe en fjernbetjening, så er du kørende. 30.000 kroner, og prisen kan forhandles. Sådan er det.
Fastslår Brian.
Brian har, siden han var 18 år, kørt lastbil. Det har dog ikke stoppet ham fra også at køre med de små lastbiler i fritiden.
Brian har, siden han var 18 år, kørt lastbil. Det har dog ikke stoppet ham fra også at køre med de små lastbiler i fritiden.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Brian leger med sine lastbiler sammen med andre entusiaster i en klub, hvor de kører rundt med lastbilerne, som om de arbejdede på en byggeplads.
Brian leger med sine lastbiler sammen med andre entusiaster i en klub, hvor de kører rundt med lastbilerne, som om de arbejdede på en byggeplads.

En stor passion for lastbiler

Brian har kørt lastbil, siden han var 18 år. Derfor er det en rutineret herre, der har den lille lastbil til salg. Han har kørt mange forskellige lastbiler med forskellig last gennem de mange år. Derfor ved han også en hel del om de store biler.

Hans viden og passion for lastbiler har smittet af på hans fritid, hvor han samler på fjernstyrede lastbiler. Detaljegraden er ikke mindre ved de øvrige fjernstyrede lastbiler i Brians samling.

- For mig er det de små detaljer, der gør miraklerne, siger Brian.

Det er ikke kun små lastbiler, Brian leger med. Du kan i videoen øverst i artiklen se, hvilke andre fjernstyrede transportmidler Brian ejer.

LÆS OGSÅ: Keder du dig? Her er 5 ting du kan underholdes med

På Brians DBA-profil sælger han ud af sine fjernstyrede lastbiler med jævne mellemrum.
På Brians DBA-profil sælger han ud af sine fjernstyrede lastbiler med jævne mellemrum.

Bliv en del af et fællesskab med en fjernstyret lastbil

Det er ikke kun hjemme i indkørslen, Brian kører med sin lastbil. Faktisk er han medlem af en klub, hvor han og andre med samme interesse for fjernstyrede lastbiler mødes og leger.

De kører rundt med lastbilerne, som om de arbejdede på en byggeplads. De læsser jord og sten på og af, kører rundt mellem hinanden og parkerer lastbilerne. Men det er ikke kun legen, der lokker medlemmerne ned i klubben:

- Det er samværet og hyggen dernede, der er noget af det fedeste, siger Brian.

Det samvær kan du altså også blive en del af, hvis du bliver den nye ejer af en fjernstyret lastbil.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret lastbil, Scania Tamiya Scania r620, skala 1:14, Sælger min Tamiya scania da den desværre

  Fjernstyret lastbil, Scania Tamiya Scania r620, skala 1:14, Sælger min Tamiya scania da den desværre bare står og knallerten er sjovere.. Det er en Tamiya scania opbygget med kortere vangere så det pa

  8.500,00 kr.07-02-2023
 2. Fjernstyret lastbil, Sælger her er en virkelig flot og sjælden, fuldt funktionel kopi af den rigtige

  Fjernstyret lastbil, Sælger her er en virkelig flot og sjælden, fuldt funktionel kopi af den rigtige KING HAULER TRUCK 1:14. Udover det, er der indbygget Lys og lydmodul. Der følger sender / modtage

  3.950,00 kr.06-02-2023
 3. Fjernstyret lastbil, Tamiya Scania R620, skala 1/14, Scania R620 med fjernkontrol og batterier

Se b

  Fjernstyret lastbil, Tamiya Scania R620, skala 1/14, Scania R620 med fjernkontrol og batterier Se billeder for udstyr og ekstra:-D Kan kontaktes på 30-49-83-82, via sms da jeg ikke er aktiv en hulen

  2.700,00 kr.05-02-2023
 4. Fjernstyret lastbil, Tamiya Iveco Iveco, skala 1/14, Har denne Iveco jeg desværre ikke får kørt med,

  Fjernstyret lastbil, Tamiya Iveco Iveco, skala 1/14, Har denne Iveco jeg desværre ikke får kørt med, så den må videre til en som vil bruge den fremfor at den bare står. Det er en Iveco hytte på en Ta

  25.000,00 kr.01-02-2023
 5. Fjernstyret lastbil, Servonaut Scania r620, Tamiya 1/14 scania R620

Alt i lys og lyd 

Servonaut M2

  Fjernstyret lastbil, Servonaut Scania r620, Tamiya 1/14 scania R620 Alt i lys og lyd Servonaut M20+ 1625,- Servonaut SMX 1500,- Servonaut MM4. 350,- Servonaut AIR4. 375,- Servonaut Motor Pi

  7.499,00 kr.01-02-2023
 6. Fjernstyret lastbil, Bruder Volvo dumper , skala 1:15, Har dette projekt jeg er gået død i derfor s

  Fjernstyret lastbil, Bruder Volvo dumper , skala 1:15, Har dette projekt jeg er gået død i derfor sælges det Der skal laves nogle små ting som at sætte servo til og sæt en fartregulator i Hjul og

  3.000,00 kr.31-01-2023

Fjernstyrede lastbiler er en mere sjælden ting på DBA. Find alle til salg på DBA lige nu.

Er du mere til rigtige biler, hvor du selv får lov til at sidde bag rattet? Så kan DBAs bilekspert Simon Hallenslev hjælpe dig godt på vej til at komme ud på landevejen. I marts fandt han månedens 5 udvalgte biler til salg på DBA. Der er både en trehjulet og en racer blandt de udvalgte. Se og læs om bilerne i artiklen på DBA Guide, her.

Hvis du kan lide konceptet med de dyreste ting til salg i sin kategori, kan du herunder finde DBAs dyreste skolebus. Bussen er solgt, men det gør den ikke mindre værd at kigge på. Bussen har en noget broget karriere, og så er den de senere år blevet brugt til at glæde mange unge mennesker med gode oplevelser. Se den i videoen herunder. 

Du kan læse mere om skolebussen og dens daværende ejer Bo i artiklen på DBA Guide, her.

Relaterede artikler