Overrask med DBAs dyreste legetøjsdyr til den næste børnefødselsdag
VideoUdeliv

Overrask med DBAs dyreste legetøjsdyr til den næste børnefødselsdag

Kristoffer og Stine
Kristoffer og Stine

Har du længe overvejet, om det er på tide at opgradere udstyret til børnefødselsdagen eller vejfesten i år? Nu kan du få fingrene i en kæmpe, blå hval, som børn og barnlige sjæle kan hoppe rundt på. Hvis du sætter dig i dens mund, spiser den dig. Hoppeborgen er DBAs dyreste af sin slags.

Opdatering: Siden denne artikel er blevet skrevet, er hoppe-legetøjet blevet solgt

Lidt udenfor Silkeborg ligger en højborg for grinende børn og tilfredse forældre. Der ligger nemlig et legeland med masser mulighed for sjov og spas på alt fra hoppeborge til børnebowling. Men nu skal bygningen rives ned, og derfor sælger 59-årige Eitan Goldberg de hoppeborge og maskiner, der ikke er færdige med at blive hoppet på og leget med.

Én af de ting, der endnu ikke har fået ny ejer, er en kæmpe blåhval, som børnene har været ellevilde med. Derfor leder Eitan Goldberg efter én, der kan lade børn og barnlige sjæle lege på den.

- Jeg har det sjoveste legedyr i Danmark til salg.

Det mener Eitan Goldberg i hvert fald. Han sælger DBAs dyreste legetøjsdyr, som med garanti vil få alle børn til at ville være din ven.

Du kan se, hvor stor og flot hoppeborgen er i videoen øverst i artiklen. Du kan også læse med her og finde svar på, hvad den koster, og hvorfor du skal være den nye ejer af DBAs dyreste legetøjsdyr.

Find det på DBA

 1. Hoppeborg med vand, Vi sælger vores hoppeborg da vi bor i lejlighed nu, men vores børn har haft stor

  Hoppeborg med vand, Vi sælger vores hoppeborg da vi bor i lejlighed nu, men vores børn har haft stor glæde af den. Den er brugt men fejler ingenting, alt er med. Den kan bruges både med og uden vand t

  3.200,00 kr.22-06-2024
 2. Hoppeborg med frontslide

  Hoppeborg med frontslide

  3D hoppeborg, i unikt design som tog med frontslide, leveres med blæser, pløkke og pakkepose, pris er + moms, vi har dem på lager i flere temaér

  22.000,00 kr.31-12-2023
 3. Hoppeborg

  Hoppeborg

  Hoppeborge, en flot 3D hoppeborg som TIGER, findes i to størrelser knap 5 x 5 og 5 x 6 meter den mindste koster kun kr. 17.000,00 + moms, det er incl. blæser, pløkke og pakkepose, omg. levering fra

  17.000,00 kr.31-12-2023
 4. HOPPEBORG

  HOPPEBORG

  Hoppeborg A model, en flot 3D hoppeborg som GIRAF findes i to størrelser knap 5 x 5 og 5 x 6 meter den mindste koster kun kr. 17.000,00 + moms, det er incl. blæser, pløkke og pakkepose, omg. leverin

  17.000,00 kr.31-12-2023
 5. Hoppeborg

  Hoppeborg

  HOPPEBORG, en flot 3D hoppeborg som ELEFANT findes i to størrelser knap 5 x 5 og 5 x 6 meter den mindste koster kun kr. 17.000,00 + moms, det er incl. blæser, pløkke og pakkepose, omg. levering fra e

  17.000,00 kr.31-12-2023
 6. Hoppeborg a model i 3D

  Hoppeborg a model i 3D

  Hoppeborg BAMSE, en flot 3D hoppeborg som Bamse findes i to størrelser knap 5 x 5 og 5 x 6 meter den minste koster kun kr. 17.000,00 + moms, det er incl. blæser, pløkke og pakkepose, omg. levering fr

  17.000,00 kr.31-12-2023

Der er et bredt udvalg af hoppeborge til salg på DBA lige nu, find dem her.

Derfor mener sælgeren, at hoppeborgen er genial

Den enorme blåhvalslignende hoppeborg er ikke nogen helt almindelig hoppeborg. Hvis børnene, der leget rundt på den, hopper ind i dens mund, sker der noget, som ikke mange andre hoppeborge kan.

- Den blå hval åbner og lukker sin mund og spiser børnene. Og de elsker det, fortæller Eitan.

Men bare rolig, den kan slet ikke lide børn, så den spytter dem altid ud igen.

Det er med en vis sørgmodighed, Eitan må lukke sit legeland og sælge sine hoppeborge. Han har i mange år viet sit liv til at glæde børnene og se dem have det sjovt.

- Børnene har været glade – hvad kan være bedre end det, spørger Eitan, der håber, den nye ejer af blåhvalen vil glæde en masse børn med hoppeborgen.

LÆS OGSÅ: Husker du? Skønne bøger, der sender dig tilbage til barndommen

Den store hoppeborg sælger Eitan Goldberg, fordi han må lukke sit legeland.
Den store hoppeborg sælger Eitan Goldberg, fordi han må lukke sit legeland.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Måske det er dig, der skal imponere til den næste børnefødselsdag eller vejfest.
Måske det er dig, der skal imponere til den næste børnefødselsdag eller vejfest.

Det koster DBAs dyreste legetøjsdyr

Hoppeborgen er produceret i England, og Eitan kan godt huske, hvad han i sin tid gav for den.
Han pungede ud med 120.000 kroner, men i dag koster den væsentligt mindre.

- Jeg skal kun have 19.000 kroner for den. Så der er stor, stor rabat for sådan en kvalitets blåhval, fortæller Eitan.

For de 19.000 kroner er det ikke bare en lille, snoldet hoppeborg, du får hjem til haven eller til den næste vejfest. Nej, du kan virkelig imponere selv de voksne med den. Blåhvalen måler nemlig hele 12 meter på langs og 6,7 meter i bredden. Og så er den imponerende 6,5 meter høj.

LÆS OGSÅ: Udendørsleg - pimp din have

Hoppeborgen spiser børn og spytter dem ud igen - og de synes det er sjovt.
Hoppeborgen spiser børn og spytter dem ud igen - og de synes det er sjovt.

Det får du for pengene

Den store hoppeborg er godt efterprøvet. Den har nemlig stået i et legeland, hvor børnene er gået amok på den. Og de elsker den.

På hoppeborgen kan der være mange hoppende børn. I blåhvalens mund kan der være op til ti børn på samme tid. Så du kan sagtens invitere hele vejen forbi til børnefest til sommer.

Udover at mange børn har været igennem hoppeborgen og dermed bevist, at den kan holde til noget, medfølger også en tilsynsbog fra teknologisk institut. Deri står der blandt andet, at hoppeborgen er lavet af brandhæmmende kraftig PVC.

Find det på DBA

 1. Popcornmaskine, Epiq, Har aldrig været brugt.

  Popcornmaskine, Epiq, Har aldrig været brugt.

  75,00 kr.17-06-2024
 2. Næsten ny popcornmaskine, Princess, Popcornmaskine næsten ny i god kvalitet! 
Ca 30 cm høj 
Laver læ

  Næsten ny popcornmaskine, Princess, Popcornmaskine næsten ny i god kvalitet! Ca 30 cm høj Laver lækre varme knasende popcorn uden fedtstof. Sælges kun på grund af pladsmangel efter flytning Prin

  160,00 kr.16-06-2024
 3. UDLEJES - Popcorn maskine

  UDLEJES - Popcorn maskine

  Popcornmaskine, Skal festen være lidt federe? Lej en popcornmaskine her! Pr dag: 250kr Pr weekend: 400kr Popcorn og fedt kan tilkøbes _____ Lej gennem Hygglo: https://www.hygglo.dk/i/dce-popcorn-

  250,00 kr.01-03-2024
 4. Popcornmaskine, EPIQ, Helt ny smart popcornmaskine.

  Popcornmaskine, EPIQ, Helt ny smart popcornmaskine.

  150,00 kr.07-06-2024
 5. Tefal popcornmaskine, Tefal, Fungerer fint
Sender gerne på købers regning

  Tefal popcornmaskine, Tefal, Fungerer fint Sender gerne på købers regning

  80,00 kr.30-05-2024
 6. Popcornmaskine, Severin, frisk popcorn på 2 min. Nem at bruge og rengøre takket være den integrerede

  Popcornmaskine, Severin, frisk popcorn på 2 min. Nem at bruge og rengøre takket være den integrerede påfyldningskop.. 1200 watt. Kapacitet: 90 gr. majs. Skridsikre fødder. Aldrig brugt.

  225,00 kr.05-05-2024

Der er lige nu 43 popcornmaskiner til salg på DBA, find den her.

Du har nok gættet, at man bliver meget populær, hvis der står en hoppeborg i haven til datterens eller sønnens fødselsdag. Men hvilke andre ting kan du finde på for at gøre dagen helt uforglemmelig for både dine egne børn og alle gæsterne? Læs med her, hvor du får en liste over, hvilke ting du kan købe for at holde den vildeste børnefødselsdag.

Er dine børn lidt for gamle til at hoppe på hoppeborg, eller interesserer de sig bare mere for biler, de selv kan styre med en fjernbetjening? I videoen herunder kan du opleve DBAs dyreste fjernstyrede lastbil. Den har mange virkelighedsnære detaljer, og så kan den fragte ting og læsse dem af, præcis som en ægte lastbil.

 

Læs mere om DBAs dyreste fjernstyrede lastbil, her.

Relaterede artikler