DBAs dyreste fjernstyrede båd
Video

DBAs dyreste fjernstyrede båd

Kristoffer og Stine
Kristoffer og Stine

DBA dyreste fjernstyrede båd er ret vild. Den kan sejle enormt hurtigt, den har to benzintanke, og så er den bygget sådan, at den kan klare både høje bølger og åbent hav. Hvis uheldet er ude, og den vælter, er der bygget en badebold ind i den, som holder den oppe. Nu kan den blive din. 

DBAs dyreste fjernstyrede båd er det, man kalder en ’Power boat’. Modellen hedder ’MHZ No Mercy’, og så er den gul.

Det gule lyn fik Martin Carretero fra Lyngby fingrene i efter en tur til Holland for at overtale den tidligere ejer til at sælge den. I første omgang ville den tidligere ejer ikke af med nåden, men Martin var vedholdende, og til sidst blev han altså ejer af båden.

- Så fik jeg min drømmebåd, jeg havde kigget på i en del år, fortæller Martin.

Men nu er det altså blevet tid til, at den skal have ny ejer igen, og det kan blive dig. Det eneste krav, 49-årige Martin har til den nye bådejer, er, at du passer godt på den. Han sælger den, fordi han ikke længere får den brugt nok, og det, synes han, er synd.

- Grunden, til at jeg skal af med min drømmebåd, er, at den ikke skal stå på hylden. Den skal ud at sejle, den skal i vandet, og der er nogle nye, der skal ud at race med den, fortæller Martin.

I videoen øverst i artiklen kan du opleve, hvordan den fjernstyrede båd ser ud, når den sejler i fuld fart over vandet. I artiklen her kan du blive meget klogere på, hvorfor denne båd er så vild, og hvorfor du ikke kommer til at skulle bruge meget tid på at overtale kæresten til at få den hjem og stå.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret båd, skala 110, Fjernstyret båd, skala 110 cm

dampmaskine/skib/båd

Modelskib, skala 11

  Fjernstyret båd, skala 110, Fjernstyret båd, skala 110 cm dampmaskine/skib/båd Modelskib, skala 110 cm helt udnik stål båd, på ca 110 cm. alt er håndlavet, med stor dampmaskine. skibet skal ses, de

  4.200,00 kr.26-03-2023
 2. Fjernstyret båd, TM2 SeaCret, NY Pris!!!!

Fjernstyret båd, T2M Sea-Cret

Stærkt modificeret sejlbåd

  Fjernstyret båd, TM2 SeaCret, NY Pris!!!! Fjernstyret båd, T2M Sea-Cret Stærkt modificeret sejlbåd Sea-Cret ”No Mercy - version III" Min model er blevet redesignet til endnu bedre sejlads. Fakta • S

  800,00 kr.23-03-2023
 3. Fjernstyret båd, Silex Pro Enforcer, Silex pro enforcer fjernstyret båd med benzinmotor mangler 2 st

  Fjernstyret båd, Silex Pro Enforcer, Silex pro enforcer fjernstyret båd med benzinmotor mangler 2 stk servoer gas/ og til ror - sender/modtager haves som er nyt . Motor har ikke været startet i flere

  3.300,00 kr.21-03-2023
 4. Fjernstyret båd, Sender ikke

  Fjernstyret båd, Sender ikke

  300,00 kr.19-03-2023
 5. Fjernstyret båd, CEN Aqva Jet, Model er i originale kasse Ny kun været åbnet for at tage bilder mang

  Fjernstyret båd, CEN Aqva Jet, Model er i originale kasse Ny kun været åbnet for at tage bilder mangler de sidste montering for at den er færdig lidt maling ag overføringsbilder rest salg fra lukket h

  1.250,00 kr.18-03-2023
 6. Fjernstyret båd, Syma Q2 Genius, skala 1/12, RC speedbåd fra Syma
Helt ubrugt, stadig i kassen.

  Fjernstyret båd, Syma Q2 Genius, skala 1/12, RC speedbåd fra Syma Helt ubrugt, stadig i kassen.

  330,00 kr.18-03-2023

Der er i skrivende stund 44 fjernstyrede både til sal på DBA. Find dem, her.

Det kan DBAs dyreste fjernstyrede båd

Båden er lavet i skalaen 1:5, og den er 188 centimeter lang. Men selvom den er noget mindre end en båd, du selv kunne sidde i og nyde en tur på de blå bølger i, er den altså meget virkelighedsnær i alle de andre ting, den kan.

Den fjernstyrede speedbåd er ikke snoldet, når det kommer til hestekræfter. Mange modelskibe på samme størrelse som ’MHZ No Mercy’ har 3,5 hestekræfter.

- Den her har altså et sted mellem 15 og 18 heste, fortæller Martin.

De mange hestekræfter gør også, at motoren, som er en 50 kubik Polini, kan få båden op i ret høj fart. Du kan på stille vand få power boaten til at sejle op mod 90 kilometer i timen, så det er altså med at have godt fat i controlleren.

Udover, at den kan sejle hurtigt, kan den også stå helt stille på vandet, fordi den har slyngkobling.

Når nu den kommer op i høj fart, er det godt, at den også kan køle, og denne båd har altså fire vandkølere omkring motoren og udstødningen.

LÆS OGSÅ: Disse Porsche-modelbiler er steget i værdi

Båden er Martins drømmebåd, men han får den ikke brugt nok.
Båden er Martins drømmebåd, men han får den ikke brugt nok.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
DBAs dyreste fjernstyrede båd er 1:5 af den båd, den er lavet efter.
DBAs dyreste fjernstyrede båd er 1:5 af den båd, den er lavet efter.

Det koster båden

Martin har, siden han overtog båden, lavet nogle justeringer, som han syntes passede til, og som han mente gjorde det nemmere at bruge båden. Han har blandt andet lavet ny ræling og et benzindæksel. Martin har altså på den måde fået båden tilpasset til ham.

- Gennem 10-12 år er den blevet min båd, fortæller Martin.

Og så er det jo også klart, at når han har brugt så meget tid på power boaten, vil han gerne have lidt for arbejdet – måske også fordi han også føler sig forbundet til båden.

- Hvis du drømmer om at få en af Danmarks måske hurtigste og måske største power boats, så kan den blive din for 15.000 kroner, fortæller Martin.

Med i prisen på den fjernstyrede båd får du også et cover og en specialfremstillet trailer til at transportere den.

I videoen øverst i artiklen kan du se, hvor vildt det ser ud, når DBAs dyreste fjernstyrede båd er i aktion på vandet.

LÆS OGSÅ: Disse gamle modeltog er steget i værdi

Martin Carretero fra Lyngby sælger DBAs dyreste fjernstyrede båd til 15.000 kroner.
Martin Carretero fra Lyngby sælger DBAs dyreste fjernstyrede båd til 15.000 kroner.
Der er masser detaljer på båden, der skal sikre, at den ikke kommer under vandet.
Der er masser detaljer på båden, der skal sikre, at den ikke kommer under vandet.

Denne detalje sikrer dig, at kæresten tillader båden i hjemmet

Båden har benzinmotor, og den har to tanke. Det har den, fordi Martin gerne ville have, at tyngdepunktet var så stabilt som muligt. Og du skal ikke tænke på, om den ene tank så ikke bare tømmes først og dermed forskyder tyngdepunktet. Tankene tømmes på samme tid, så det skal du heller ikke bekymre dig om.

Da der er benzin på motoren, frygter du måske, at kæresten vil synes, det lugter for meget til at ville have den stående derhjemme. Men der kan du meget enkelt sikre dig, at det ikke bliver et problem.

- Jeg bruger kun Aspen miljøbenzin, og det er der én simpel årsag til: Den kan stå indenfor, uden at den lugter. Og så er du sikker på, at kæresten ikke bliver sur på dig, fortæller Martin.

LÆS OGSÅ: De seks vildeste fund i DBAs historie

DBAs dyreste fjernstyrede båd kan ramme en fart på omkring 90 kilometer i timen.
DBAs dyreste fjernstyrede båd kan ramme en fart på omkring 90 kilometer i timen.

Disse steder kan du sejle med båden

Du skal ikke være det mindste nervøs for at slippe den fjernstyrede båd fri på det åbne hav – også selvom der er vind og bølger. Det kan DBAs dyreste fjernstyrede båd sagtens klare, forsikrer Martin.

Når du får båden op nær tophastigheden, frygter du måske, at den nemt vælter ved retningsskift. Men også det er der tænkt over. Båden har nemlig to ror bagpå, som sikrer, den ikke vælter lige så nemt. Derudover sidder også en speciallavet propel og et drev, der kan justeres efter, hvordan man sejler.

- Skulle det gå galt, når båden kommer ud, hvilket det jo godt kan, fik jeg den fikse ide at smide en badebold ud foran i båden, fortæller Martin.

Dermed holder båden sig oppe, indtil den kommer ind til land igen, og du kan tømme den for vand.

Og der er ikke meget at bekymre sig om ved båden, den er sikret mod alle slags uheld. Bagpå båden er et lille hul med en kugle, så båden kan tømmes for vand, hvis der skulle komme noget ind. Kuglen sikrer, at der kun kan komme vand ud og ikke ind i den.

Derudover har den indbygget en servo, som gør, at den kan justeres efter, om der er høje bølger eller helt stille vand.

- Jeg har faktisk været ude at sejle med den i 40 cm høje bølger, fortæller Martin.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret bil, Tamiya Scania 141, skala 1:14, Scamia 141 førerhus passer til tamiya lavet i penge

  Fjernstyret bil, Tamiya Scania 141, skala 1:14, Scamia 141 førerhus passer til tamiya lavet i penge der er slagfast og kan tåle varme kommer som du ser på billeder så man kan male det inden det bliver

  1.200,00 kr.26-03-2023
 2. Fjernstyret bil, Hpi Sprint 2, skala 1/10, Hpi sprint 2, har for du en rigtig fed drift bil til peng

  Fjernstyret bil, Hpi Sprint 2, skala 1/10, Hpi sprint 2, har for du en rigtig fed drift bil til pengene, er lige blevet renset for skidt og snavs og har fået ny tandrem bag i har også nyt til foran, h

  1.000,00 kr.26-03-2023
 3. Fjernstyret bil, power racing buggy, skala 1/12, Den ligger bare og fylder så nu sælger jeg den. 

D

  Fjernstyret bil, power racing buggy, skala 1/12, Den ligger bare og fylder så nu sælger jeg den. Den er lavet til de mindre aldre. Den køre de 30-40 km/h Der er alt med til og køre. Prisen er ikk

  250,00 kr.26-03-2023
 4. Fjernstyret bil, HSP Racing RTR Buggy, skala 1:10, Knægten mistede hurtig interessen for denne, den

  Fjernstyret bil, HSP Racing RTR Buggy, skala 1:10, Knægten mistede hurtig interessen for denne, den sælges nu køreklar med batteri og sender

  350,00 kr.26-03-2023
 5. Fjernstyret bil, "Pas? " ?, skala ?, Jeg har sådan en lille samling her som jeg desværre må erkende

  Fjernstyret bil, "Pas? " ?, skala ?, Jeg har sådan en lille samling her som jeg desværre må erkende at jeg nok ikke får kommet i gang med så måske der er en anden der kan få glæde af det.. Der er en h

  1.000,00 kr.26-03-2023
 6. Fjernstyret bil, Losi speed T Speedrunner, skala 1/10, Super hurtig speedrunner (80-100)
Som ny

  Fjernstyret bil, Losi speed T Speedrunner, skala 1/10, Super hurtig speedrunner (80-100) Som ny

  1.600,00 kr.26-03-2023

Er du mere til fart på landjorden, så kan du finde alle fjernstyrede biler til salg på DBA, her.

Er du mere til både, hvor du selv kan gå ombord og sejle ud og nyde sommeraftenerne på? Du kan opleve en båd, der i 2018 var DBAs dyreste båd. Prisen lå på et niveau de færreste har råd til, men den er også pivlækker og smækfyldt med luksus.

Det er ikke kun på vandet, fjernstyrede transportmidler kan være meget virkelighedsnære. Brian Kresten Andersen har tidligere haft den dyreste fjernstyrede lastbil til salg på DBA. Lastbilen er lavet i miniudgave, men havde detaljer der virkede meget livagtige. Se den i videoen herunder.

 

Du kan læse mere om DBAs dyreste fjernstyrede lastbil, her.

Relaterede artikler