Tech tips: Derfor holder PlayStation 4 stadig i 2021
Video

Tech tips: Derfor holder PlayStation 4 stadig i 2021

Peter, Sebastian & Stine
Peter, Sebastian & Stine

Sidder du derhjemme foran din efterhånden gamle PlayStation 3, og vil du gerne erstatte den med en nyere model? Det kan være, du skal overveje at købe en brugt PlayStation 4 i stedet for den nye PlayStation 5, det er der nemlig andre gode grunde til andet end at spare penge. Se videoen ovenfor og få tips til en god handel.

Kribler det i dine fingre efter at få fat på en PlayStation efter mange års pause fra Call of Duty, FIFA eller GTA, men er dit budget lige stramt nok til at købe den nye PlayStation 5? Frygt ej, DBAs techekspert Sebastian Stork giver dig her tips til, hvordan du scorer dig en god, brugt PlayStation til en fordelagtig pris, samtidig vil han overbevise dig om, hvorfor PlayStation 4 stadig holder i 2021, og hvorfor den måske endda er endnu bedre for dig end en PlayStation 5.

Se videoen ovenfor, hvis du vil vide, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en brugt PlayStation.

Find det på DBA

 1. VR, PS4, Playstaion VR 

alt på billedet medfølger 

spørg endelig efter flere billeder 


Afhentes

  VR, PS4, Playstaion VR alt på billedet medfølger spørg endelig efter flere billeder Afhentes i Aalborg eller sendes på købers regning

  350,00 kr.17-05-2024
 2. Skylanders pakke til ps4, PS4, Skylanders pakke til ps4. Virker perfekt 

Prisen er fast 500 kr

Sen

  Skylanders pakke til ps4, PS4, Skylanders pakke til ps4. Virker perfekt Prisen er fast 500 kr Sender gerne på købers regning Pakken indeholder 16 figurer 1 spil 1 portal

  500,00 kr.17-05-2024
 3. Fifa, PS4, 50 kr stk

  Fifa, PS4, 50 kr stk

  50,00 kr.16-05-2024
 4. FIFA 22 FIFA 21 Injustice 2, PS4, sport, Playstation 4 spil
Samlet 100kr.
Afhentes

  FIFA 22 FIFA 21 Injustice 2, PS4, sport, Playstation 4 spil Samlet 100kr. Afhentes

  100,00 kr.16-05-2024
 5. Ps4 spil, PS4, Assasins creed Valhalla 299kr
Assasins creed Black flag 55kr
Assasins creed rogue 55

  Ps4 spil, PS4, Assasins creed Valhalla 299kr Assasins creed Black flag 55kr Assasins creed rogue 55 Star wars battlefront 2 220kr Star wars battlefront 60kr Star wars jedi fallen order 249kr Overwatch

  50,00 kr.16-05-2024
 6. NBA2K22 og FIFA15, god stand, PS4, sport, Er du ejer af en ps4 så her et godt fodbold spil og et dej

  NBA2K22 og FIFA15, god stand, PS4, sport, Er du ejer af en ps4 så her et godt fodbold spil og et dejlig basketball spil. Fin FIFA 15 spil til ps4 Fin NBA2K22 spil til ps4 God stand, samlet Kr 70 Ob

  70,00 kr.16-05-2024

Se de mere end 2.500 spil til PS4 til salg på DBA her.

Derfor skal du købe en brugt PlayStation 4

Når du nu skal erhverve dig en brugt PlayStation 4, som jo har været på markedet siden 2013, er det en kæmpe fordel, at alle spillene allerede findes til den konsol. Derfor kan du med fordel også købe spillene brugt. Og hvorfor ikke afprøve en god handel ved at spørge sælger, om du kan få nogle spil med i handlen? Det mener Sebastian Stork i hvert fald er et forsøg hver.

Udover, at du gerne vil score dig et par spil med i handlen, er det også en god idé at forhøre dig om muligheden for at købe controllere med.

En anden fordel ved at købe en PlayStation 4 er, at den nyeste PlayStation kræver en monitor med 4K, så hvis du ikke har det og gerne vil have den nyeste, skal du altså både erhverve dig en skærm med 4K og selve PlayStationen. Med PlayStation 4 sparer du altså både at skulle ud at købe en ny skærm, og du sparer også penge på selve maskinen. Det er da win win.

LÆS OGSÅ: Top 15: Her er de mest søgte tech-produkter på DBA

Udover den almindelige controller til PlayStation 4 findes der både rat og pedaler til bilspil og 'move'-controlleren til virtual reality-spil.
Udover den almindelige controller til PlayStation 4 findes der både rat og pedaler til bilspil og 'move'-controlleren til virtual reality-spil.

Så meget sparer du ved at købe PlayStation 4 brugt

Den største fordel ved at købe brugt ligger dog i prisen, og da den nye PlayStation lige er kommet på markedet, er der mange, der sælger deres gamle modeller. Mange vil endda af med dem hurtigt. Her kan du slå til og få en god PlayStation til en lav pris. Vores techekspert fandt en brugt PlayStation 4 til 1.300 kroner.

- Det er et billigt bud, og det er et godt bud, siger Sebastian, mens han spiller videre på sin nye, brugte PlayStation 4.

Hvis du køber din PlayStation 4 fra ny, koster den 2.200 kroner. Hertil kommer prisen for spil, controller og måske endda et ekstra stik til at sætte den helt op til din skærm.

I handlen fik Sebastian Stork udover maskinen også en controller og et spil Call of Duty: Modern Warfare. I alt gav han 1.300 kroner. Hvis han skulle have købt det hele fra nyt, var det løbet op i 2.649 kroner for både maskine, controller og spillet. Dette giver en samlet besparelse på 1.349 kroner, som du med fordel kan shoppe en masse fede spil for. Der er altså ingen undskyldning for ikke at købe brugt.

- Jo mere grej, lir og ekstraudstyr du kan få med for pengene, jo bedre, siger Sebastian Stork entusiastisk.

LÆS OGSÅ: DBAs dyreste spejl

DBAs techekspert Sebastian Stork mener især, at PlayStation 4 er en god idé at købe, fordi udvalget af spil er så stort.
DBAs techekspert Sebastian Stork mener især, at PlayStation 4 er en god idé at købe, fordi udvalget af spil er så stort.

Sådan sikrer du dig den bedste handel

Det ville være ærgerligt at komme hjem med den nye, brugte PlayStation og opdage, at den ikke virker helt, som du havde forestillet dig. Derfor skal du ifølge Sebastian Stork gøre følgende, inden du køber en brugt PlayStation 4:

For det første er det altid en god ide at være sikker på, at der er nok plads til at lagre spil på maskinen. Sebastian foreslår, at der er 1000 Giga byte på maskinen. Det kan du tjekke ved at gå ind i 'Indstillinger' på maskinen og klikke dig videre til 'Lager'.

Dernæst skal maskinen under lup. Du skal sikre dig, at stikkene sidder godt i bagpå, at diskdrevet kører, som det skal, og at controlleren ikke rasler. Det sidste kan du nemt tjekke ved at ryste controlleren tæt ved dit øre.

- Det handler om at sørge for, at den ikke ligner noget, der er helt smadret, som man gør ved alt andet brugt, siger Sebastian Stork.

Sebastian vil dog ikke foreslå at købe den lidt nyere PlayStation 4 pro. I videoen, som du finder øverst i artiklen, kan du læse, hvorfor.

LÆS OGSÅ: DIY Tech Edition: Martin har bygget sit eget gaming-setup af brugte dele

Sony er producenten bag PlayStation, som første gang udkom i 1994 i Japan.
Sony er producenten bag PlayStation, som første gang udkom i 1994 i Japan.

Dette skal du huske, inden du giver dig i kast med din nye, brugte PlayStation 4

Nu er du kommet hjem med din helt egen, brugte PlayStation 4, men hvordan gør du den helt klar til brug?

Sebastian Stork fortæller, at det første, der kan være en god idé, når du kommer hjem med en brugt PlayStation, er at nulstille den. På den måde får du en helt frisk hukommelse, og du kan begynde at downloade de spil, du kan lide.

- Så er den helt ny, brugeren er slettet, og du kan starte fra scratch, siger Sebastian, og viser i videoen, som du kan finde øverst i artiklen, hvordan man gør.

Det er meget enkelt at nulstille. Du skal blot gå ind under 'Indstillinger' og finde den fane, der hedder 'Nulstilling'. Så kan du nulstille, og så er det ellers bare i gang med at spille.

Find det på DBA

 1. Rat & Pedaler, Playstation 4, Perfekt, 

Ps4/Ps5 Logitech Rat og Pedaler

  Rat & Pedaler, Playstation 4, Perfekt, Ps4/Ps5 Logitech Rat og Pedaler

  1.200,00 kr.16-05-2024
 2. Rat & Pedaler, Playstation 4, Perfekt, Rat og pedaler til PS4. Kun meget lidt brugt.
Kan hentes i Ka

  Rat & Pedaler, Playstation 4, Perfekt, Rat og pedaler til PS4. Kun meget lidt brugt. Kan hentes i Kalundborg, Tølløse og Holbæk

  150,00 kr.16-05-2024
 3. Controller, Playstation 4, PlayStation 3/4 Move Controller, God, PlayStation Move Controller i god s

  Controller, Playstation 4, PlayStation 3/4 Move Controller, God, PlayStation Move Controller i god stand til PS3/PS4 sælges. Flere haves til samme pris (fast pris). Move spil til Playstation 3/4 sæl

  249,00 kr.16-05-2024
 4. Controller, Playstation 4, PlayStation Move Controller Pakke, God, PlayStation Move Controller Pakke

  Controller, Playstation 4, PlayStation Move Controller Pakke, God, PlayStation Move Controller Pakke sælges. Indhoider: 2x Move Controllere til PS3/PS4 1x Kamera Opladerstik Levering: Afhentning

  599,00 kr.16-05-2024
 5. Headset, Playstation 4, Razor, God, Super fint Razor Kraken headset sælges. Det virker uden probleme

  Headset, Playstation 4, Razor, God, Super fint Razor Kraken headset sælges. Det virker uden problemer, og sælges kun fordi det ikke bliver brugt nok

  149,00 kr.16-05-2024
 6. Controller, Playstation 4, Sony, Perfekt, Næsten sprit ny dual shock Sony controller til PS 4. Købt

  Controller, Playstation 4, Sony, Perfekt, Næsten sprit ny dual shock Sony controller til PS 4. Købt i december 2023 i Bilka, brugt ca. 2 mdr. da vi købte PS 5. Kvittering kan desværre ikke findes.

  250,00 kr.16-05-2024

Der er både rat og speeder og en masse andre controllere til diverse spil, find dem på DBA her.

Er du mere interesseret i at købe en Xbox eller Nintendo brugt, så læs her, hvad du skal være opmærksom på, når du køber brugt, og hvor meget du egentlig kan spare på brugte konsoller, der stadig holder.

Du kan også se denne video, hvor du møder 18-årige Noel, der har værelset fuld af spillekonsoller. Du kan i videoen også høre, hvad hans familie synes om samlingen, og hvilken konsol der er hans yndlings.

Relaterede artikler