Bruger du ikke din PS4 længere? Det er der mange andre der gerne vil!
Tech

Bruger du ikke din PS4 længere? Det er der mange andre der gerne vil!

Daniel Vandborg
Daniel Vandborg

Sponsoreret af SPONSORERET AF PLAYSTATION

Hvis du har en PlayStation 4 stående, som du ikke længere bruger, er det lige nu et rigtigt godt tidspunkt at sælge. Men hvordan gør du din konsol klar til salg, og hvad kan du med fordel smide med i handlen? Vi hjælper dig videre her.

Der er lige nu langt flere, der vil have fingre i Sonys nyeste flagskib, PlayStation 5, end der er maskiner til rådighed, og det skaber efterspørgsel på den tidligere generation. Faktisk er der på DBA i omegnen af 100.000 søgninger efter PlayStation 4 om måneden. Og det giver god mening - med uanede mængder spil tilgængeligt, enten online eller købt brugt på DBA, for ikke at glemme muligheden for at bruge konsollen til streaming, rummer PlayStation 4 mange timers underholdning for nye ejere.

Vi har sammen med PlayStation Danmark lavet en oversigt over, hvordan du bedst klargører din PlayStation 4 til salg, og med viden om, hvilke PS4 spil der sælger godt på DBA, er du godt på vej til et optimalt salg:

Back up
1. Reset
2. Rengøring
3. Tilbehør og spil
4. Billeder
5. Annoncetekst
6. Pris

1.000 kroner skal du slippe, hvis denne PlayStation 4 med tilhørende spil skal blive din. Konsollen med tilbehør er sat til salg af DBA-brugeren Tobias fra Vejle.
1.000 kroner skal du slippe, hvis denne PlayStation 4 med tilhørende spil skal blive din. Konsollen med tilbehør er sat til salg af DBA-brugeren Tobias fra Vejle.

Backup af indhold

Det første du skal gøre, er at sørge for lave en backup af alt indhold på din konsol. Det sikrer nemlig, at du kan spille videre på en anden PlayStation, hvis du skulle få lyst til det i fremtiden. Der kan være mange spil,’ som du sikkert har brugt lang tid på, eller digitale versioner af spil, som du måske ikke er færdig med. Derfor er det vigtigt at lave en backup, så du kan fortsætte på en anden konsol i fremtiden.

Der er to forskellige måder, du kan lave backup af dit indhold på, online via et PlayStation Plus-abonnement, eller ved at kopiere filerne over på et USB-drev. Har du et PlayStation Plus-abonnement, kan du uploade din back up og gemme den i skyen hos PlayStation, for så at downloade den igen senere. Det er et abonnement, der kan købes hos PlayStation her.

Hvis du hellere vil gemme din backup selv derhjemme, kan du bruge et USB-drev, hvor der er plads nok til alt data. Har du meget data, kan det derfor være en god ide at bruge et USB-drev på 512 GB, eller 1TB.

Du overfører dine filer ved at bruge PlayStations eget kopisystem, som kan findes i menuen.

Følg trinene herunder:

1. Vælg “Indstillinger” i hovedmenuen på PS4 og gå til “Administration af applikationsgemte data” - på engelsk “settings”, herefter “Application Saved Data Management”.

2. Vælg derefter “Gemte data i systemlager” for at kopiere filerne til en USB-lagringsenhed - på engelsk “Saved data in System Storage”.

3. Du kan nu vælge de filerne, du vil tage backup på. Vælg filerne og vælg “Kopiér” - på engelsk “Copy”.

4. Når filerne er blevet overført, kan du fjerne USB-enheden fra konsollen. Men vær sikker på, at overførslen er helt færdig!

PlayStation 4 på DBA:

 1. Playstation 4, Playstation 4 controller + back buttons, Perfekt, Ps4 controller til salg der det ikk

  Playstation 4, Playstation 4 controller + back buttons, Perfekt, Ps4 controller til salg der det ikke bruges mere. den virker perfekt kan afhentes i aabenraa prisen er fast

  400,00 kr.21-02-2024
 2. Playstation 4, Thrustmaster T80, God, Thrustmaster T80 Rat & Pedaler - virker på PS3/PS4 fejler inge

  Playstation 4, Thrustmaster T80, God, Thrustmaster T80 Rat & Pedaler - virker på PS3/PS4 fejler ingenting - gør oplevelsen lidt sjovere.. Se også mine andre annoncer og giv evt. et bud..

  225,00 kr.21-02-2024
 3. Playstation 4, PS4 Slim + fuldt VR sæt, PS4 slim med 2 controllers, 2 move controllers, PS kamera og

  Playstation 4, PS4 Slim + fuldt VR sæt, PS4 slim med 2 controllers, 2 move controllers, PS kamera og VR sæt med et par VR demo discs. Alt virker supergodt og udover at stoffet indeni headset er bleve

  1.200,00 kr.21-02-2024
 4. Playstation 4, Ps4 , God, Ps4 500 GB, købt i juli 2021 men brugt meget lidt. 
Fin stand. 

Kun afhen

  Playstation 4, Ps4 , God, Ps4 500 GB, købt i juli 2021 men brugt meget lidt. Fin stand. Kun afhentning

  600,00 kr.21-02-2024
 5. Playstation 4, God, Playstation 4 med tilhørende hdmi kabel og strømforsyning. Desværre uden control

  Playstation 4, God, Playstation 4 med tilhørende hdmi kabel og strømforsyning. Desværre uden controllers.

  500,00 kr.21-02-2024
 6. Playstation 4, Ps4 Sort Controller, Perfekt, 

Ps4 Sort Controller - 250

  Playstation 4, Ps4 Sort Controller, Perfekt, Ps4 Sort Controller - 250

  250,00 kr.21-02-2024

I skrivende stund er der 190 PlayStation 4-konsoller til salg på DBA. Klik her for at se dem, der er markeret som i ’perfekt stand’.
   

Reset

Det vigtigste, du skal gøre, inden du sælger din brugte konsol, er at formattere hukommelsen, så den ikke indeholder nogle af dine private informationer, dine ‘characters’ eller dine ‘save games’.

Det er ikke en god idé at sælge en PlayStation, der stadig indeholder brugerdata, eller en konto der er logget ind på.

Der er heldigvis en feature, der nemt sørger for at indstille din PlayStation 4, som var den lige rullet ud fra fabrikken. Det betyder naturligvis også at ALT, hvad der tidligere lå på din konsol, er slettet, så sørg for at kigge godt på afsnittet 'Backup' højere oppe i artiklen først! Vigtigt er det også, at du ikke afbryder systemet, mens konsollen er i gang med at gendanne sine fabriksindstillinger, da det kan give alvorlige problemer med din PlayStation senere.

Sådan gør du:

1. Gå til “Indstillinger” og vælg “nulstilling” - på engelsk “Settings”, herefter “Initialisation”

2. Vælg derefter “Nulstil PS4” - på engelsk “Initialise PS4”

3. Nu får du to valgmuligheder: Du kan enten lave en hurtig eller fuld nulstilling. Den fulde nulstilling tager længere tid, ofte et par timer, men det er den anbefalede mulighed. Efter den fulde nulstilling kan dine data ikke længere gendannes og du kan være sikker på, at ingen andre kan få adgang til din personlige data.

PlayStation 4 Pro på DBA:

 1. Playstation 4 Pro, God, PS4 Pro fra 2019. Der medfølger 2 controllere - den ene fungere helt fint me

  Playstation 4 Pro, God, PS4 Pro fra 2019. Der medfølger 2 controllere - den ene fungere helt fint mens den anden er defekt. Strømkabel og opladerkabel samt FIFA 18, 20, 21 og 22 medfølger.

  1.650,00 kr.21-02-2024
 2. Playstation 4 Pro, Playstation 4 pro, Perfekt, Jeg sælger denne meget velfungerende Playstation 4.
D

  Playstation 4 Pro, Playstation 4 pro, Perfekt, Jeg sælger denne meget velfungerende Playstation 4. Den er ca 1 år gammel, og kører lige som den skal. 512 gb lageringsplads 2 usb stik 1 hdmi stik 1 int

  1.000,00 kr.21-02-2024
 3. Playstation 4 Pro, God

  Playstation 4 Pro, God

  1.000,00 kr.21-02-2024
 4. Playstation 4 Pro, Pro 1 TB, Perfekt, 
Ps4 Pro 1 TB
1x Sony Dualshock 4 Controller
1 x Hdmi medfølg

  Playstation 4 Pro, Pro 1 TB, Perfekt, Ps4 Pro 1 TB 1x Sony Dualshock 4 Controller 1 x Hdmi medfølger 1 x usb kabel til kontroller 1 x strømkabel

  1.000,00 kr.21-02-2024
 5. Playstation 4 Pro, XIM APEX

Den bedste mus og tastatur adapter til Playstation, Xbox og PC. OBS! Vi

  Playstation 4 Pro, XIM APEX Den bedste mus og tastatur adapter til Playstation, Xbox og PC. OBS! Virker ikke på Playstation 5 til PS5 spil. Hvis du ikke ved hvad det er eller hvordan den virker, søg

  500,00 kr.21-02-2024
 6. Playstation 4 Pro, PlayStation 4 Pro 1TB, God, PlayStation 4 Pro 1tb med to originale kontrollere

  Playstation 4 Pro, PlayStation 4 Pro 1TB, God, PlayStation 4 Pro 1tb med to originale kontrollere CUH-7200 Serien, der ikke larmer som et jetfly: https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2018-plays

  1.000,00 kr.20-02-2024

Rengøring

Rengøring af din PlayStation er noget af det, der får den til at fremstå allerpænest, og er derfor et vigtigt skridt for at få så mange penge for den som muligt. En anden ting er, at den fungerer enormt meget bedre og larmer mindre, hvis den er rengjort. Der sidder nemlig nogle blæsere i en PlayStation, og hvis de er støvede eller beskidte, larmer de, når de kører rundt. Samtidig kan det også betyde, at din PlayStation ikke køler godt nok, og bliver overophedet, hvilket ikke er sundt for maskinen. Så rengøringen er vigtig!

1. Sørg for at din PlayStation er slukket, og at stikket er taget ud af væggen på din PlayStation.

2. Brug en støvsuger, gerne en håndstøvsuger eller en støvsuger, hvor sugeevnen kan indstilles, så du ikke suger ledninger løs under rengøring

3. Sørg for at støvsuge alle steder, hvor der er riller, og hvor konsollen ventilerer

4. Støvsug også USB porte, og andre stik eller åbninger der kan tilstoppe, eller gøre forbindelsen vanskelig.

5. Man skal IKKE bruge komprimeret luft eller anden spray, da det potentielt kan puste støvet dybere ind i maskinen, eller blæse ledninger løs.

6. Hold støvsugeren en centimeter fra din PlayStation så du ikke ridser den.

Når din PlayStation er ren, vil den også optræde meget pænere på billederne til annoncen, som er næste step.

SE OGSÅ: VIDEO: Tech Tips: Mangel på mikrochips øger værdien på din brugte elektronik 

Brug en støvsuger, men en hvor sugestyrken kan indstilles. Alternativt en håndstøvsuger.
Brug en støvsuger, men en hvor sugestyrken kan indstilles. Alternativt en håndstøvsuger.

Billeder

Tag et godt billede, der tydeligt viser, hvad der følger med din konsol. Gode, tydelige billeder vil være med til at afstemme forventninger med din køber, og vil ultimativt få din konsol solgt langt  hurtigere.

Læg tingene pænt og gerne med ens mellemrum ligesom billedet højere oppe i artiklen, da vi kan se, at det er annoncer med billeder som disse, der får langt mere opmærksomhed. Læg konsol, tilbehør og spil på et ensfarvet underlag og tag billedet oppefra for at give et overblik. Herefter kan du tage billeder tæt på og af eventuelle fejl og mangler.

Det kan for eksempel se ud, som på billeder nedenfor:

Sørg for at lægge de forskellige dele op så man kan se dem tydeligt, hvor de ikke ligger oven på hinanden. Del gerne op på flere billeder hvis der er mange spil, eller meget tilbehør.
Sørg for at lægge de forskellige dele op så man kan se dem tydeligt, hvor de ikke ligger oven på hinanden. Del gerne op på flere billeder hvis der er mange spil, eller meget tilbehør.

Udover konsollen, er det en fordel hvis følgende tilbehør følger med:

- 1 DUALSHOCK 4 controller
- 1 HDMI kabel
- 1 Micro-USB oplader kabel
- Strømstik

Hvis du derudover har den oprindelige æske, og/eller kvitteringen, vil det være et stort plus. Du vil sandsynligvis også få flere penge for den. Dels fordi at det kan afgøre, om der stadig er garanti på konsollen, men det kan også vise alderen på den.

Hvis du har den originale indpakning til din PlayStation, vil det gøre den mere attraktiv, og du kan derfor tage flere penge for den. Men vent med at pakke den sammen, det kan være køber vil se at konsollen virker.
Hvis du har den originale indpakning til din PlayStation, vil det gøre den mere attraktiv, og du kan derfor tage flere penge for den. Men vent med at pakke den sammen, det kan være køber vil se at konsollen virker.

Udover ét samlet billede, som tydeligt viser køber, hvad der samlet set indgår i handlen, kan det være en fordel at tage enkeltbilleder af tilbehør, såsom spil, ekstra controllers, og udstyr som guitar eller et kamera. Det vil igen gøre din annonce mere attraktiv og gøre, at du kan sætte prisen højere.
  

Tilbehør

Det er som sagt vigtigt, at du til annoncen tilføjer billeder af tilbehør, så det er nemt at se standen, og hvad det er. Controllere-, og andet tilbehør, som man sidder med i hænderne eller på hovedet, ender hurtigt med at blive beskidt, og det er derfor også vigtigt, at man husker at rense disse.

En af de ting, vi erfarer hos DBA, er, at det ofte er tilbehør, der sælger en konsolannonce godt, så hvis du har VR-briller eller andre instrumenter, kan du med fordel gøre det tydeligt på billederne og fremhæve det i annoncen. Lav gerne en overskuelig liste, hvor det er tydeligt, hvor mange controllere der for eksempel. følger med.

PlayStation 5 på DBA:

 1. Playstation 5, Playstation 5 - Call of Duty: Modern Warfare II, Perfekt, Playstation 5 COD: Modern W

  Playstation 5, Playstation 5 - Call of Duty: Modern Warfare II, Perfekt, Playstation 5 COD: Modern Warfare II med en uåbnet DualsSense kontroleren, ubrugt kode til COD: MW II. Virker perfekt, brugt

  3.400,00 kr.21-02-2024
 2. Playstation 5, Perfekt, Sælges pga jeg bruger det alt for sjældent desværre, i helt perfekt stand vi

  Playstation 5, Perfekt, Sælges pga jeg bruger det alt for sjældent desværre, i helt perfekt stand virker som den skal. Medfølger 1 controller som har stickdrift i L3 ellers så følger der et par plays

  3.200,00 kr.21-02-2024
 3. Playstation 5, Perfekt, Sælger min PlayStation 5, da jeg ikke får den brugt.

Du får PlayStation5 +

  Playstation 5, Perfekt, Sælger min PlayStation 5, da jeg ikke får den brugt. Du får PlayStation5 + 2 Controllere + HDMI kabel. Perfekt stand. Disc Edition.

  4.250,00 kr.21-02-2024
 4. Playstation 5, Kontroller

  Playstation 5, Kontroller

  300,00 kr.21-02-2024
 5. Playstation 5, Disk, Perfekt, PlayStation 5 med controller samt alle kabler.
Medfølger fjernbetjenin

  Playstation 5, Disk, Perfekt, PlayStation 5 med controller samt alle kabler. Medfølger fjernbetjening og 8 spil. Gran Turismo Sport Assasins Creed Valhalla Fallout 4 NBA 2K23 Injustice 2 Dirt 2.0 Bro

  3.500,00 kr.21-02-2024
 6. Playstation 5, Perfekt, Har en ekstra controller liggende som jeg ikke får brugt, har brugt den måsk

  Playstation 5, Perfekt, Har en ekstra controller liggende som jeg ikke får brugt, har brugt den måske en halv time men ellers har den sgu stået i skabet og klar til sin nye ejer

  400,00 kr.21-02-2024

Du kan allerede finde en del PlayStation 5-konsoller på DBA, og du kan også finde spil til den seneste generation af PlayStation.
  

Spil

Udover konsol og tilbehør, er det også vigtigt at få annonceret, hvilke spil der følger med maskinen. Har man fulgt de ovenstående steps, vil maskinen være sat tilbage til fabriksindstillinger, og man kan derfor kun spille de spil, der følger med på fysiske discs.

Derfor er det vigtigt, at man på billederne i annoncen viser, alle de spil, der følger med. Du skal også gerne lave en liste i beskrivelsen, over alt der følger med. Sørg for at angive hvert spil. Selvom et spil ikke er helt nyt, kan det sagtens være populært og kan være det, der med til at sælge konsollen. Nogle af de mest populære spil på DBA, som mange danskere søger efter hver måned, er for eksempel ‘GTA 5’, ‘Skylanders’ og mere eller mindre alle versioner af ‘FIFA’.

De spil, der søges mest efter på DBA, er:

- Grand Theft Auto 5 (GTAV)
- Skylanders
- FIFA
- Call Of Duty (COD)
- Fallout
- Red Dead Redemption 2
- Minecraft
- Battlefield

Og så er spil med særligt tilbehør altid interessante, som ‘Buzz’ med tilhørende controllere til quiz, ‘DJ-Hero’ med DJ-mixerpult, eller ‘Singstar’, ‘Rockband’ og ‘Guitar Hero’ med guitar, trommer og mikrofoner.

Så er du heldig at have nogle af disse spil eller særlige tilbehør liggende, bør du endelig sørge for at inkludere det i annoncen og i en samlet handel.

Spil til PlayStation på DBA:

 1. FIFA 16 & FIFA 17, PS4, sport, Pris pr. Stk

  FIFA 16 & FIFA 17, PS4, sport, Pris pr. Stk

  60,00 kr.21-02-2024
 2. Forskellige playstation 2 spil, PS2, Sælges 

40 kr pr. Stk.


Eller 3 for 100 kr

  Forskellige playstation 2 spil, PS2, Sælges 40 kr pr. Stk. Eller 3 for 100 kr

  40,00 kr.21-02-2024
 3. Ratchet & Clank Rift Apart PS5, PS5, Like new condition.
I can send it via PostNord after payment (o

  Ratchet & Clank Rift Apart PS5, PS5, Like new condition. I can send it via PostNord after payment (only MobilePay).

  250,00 kr.21-02-2024
 4. PS2 spil, PS2, anden genre, Sælger disse spil til Playstation 2 PS2:

Final Fantasy X-2: 55
Masters

  PS2 spil, PS2, anden genre, Sælger disse spil til Playstation 2 PS2: Final Fantasy X-2: 55 Masters of The Universe: 275,- Shinobido Way of The Ninja: 325,- The King of Fighters 2000-2001: 200,- Starw

  55,00 kr.21-02-2024
 5. Ghost of Tsushima Director’s Cut PS5, PS5, Like new condition.
I can send it via PostNord after paym

  Ghost of Tsushima Director’s Cut PS5, PS5, Like new condition. I can send it via PostNord after payment (only MobilePay).

  350,00 kr.21-02-2024
 6. Thrustmaster ret og pedaler sil salg, PS, God stand virker som ny

  Thrustmaster ret og pedaler sil salg, PS, God stand virker som ny

  850,00 kr.21-02-2024

Uanset, om du leder efter spil til PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5, Pro eller andre PlayStationer, kan du finde dem på DBA.
  

Annoncetekst

Udover gode billeder, er det vigtigt, at du får lavet en god beskrivelse af konsollen og af eventuelle fejl og mangler. Er der skader eller andre ting, der er værd at nævne, skal du sørge for at nævne det i annoncen, så forventningerne er afstemt med køber fra start. Inkluder gerne årgang og model i beskrivelsen - det kan nemlig være med til at gøre din annonce mere attraktiv, hvis din konsol er nyere end det resterende udbud.

Du kan se forskel på de forskellige modeller og årgange af PlayStation 4 på flere måder, men her er nogle enkle måder at se forskellen på:

- Den oprindelige version af PlayStation 4 kan kendes på den semiblanke overflade
- Den 2. version er helt mat I overfladen
- Den 3. version, PS4 Slim, er også mat I overfladen, men tyndere og uden optisk lyd stik
- Den 4. version, PS4 Pro, er samme form som 2. Og 3. Version, men betydeligt højere, faktisk “et lag” mere end den almindelige PS4

Du kan også slå din model op ved at finde det 17-cifre lange serienummer uden på pakken, eller bag på konsollen, og slå det op hos PlayStation her.

Når du har modellen på plads, kan det være en fordel at undersøge, hvad konsoller af samme model, er sat til salg for. På den måde kan du sikre, at din pris er fair og attraktiv for købere.

LÆS OGSÅ: Fem grunde til at købe den gamle PlayStation 4

Anders fra Odense C har lige nu denne PlayStation 4 til salg på DBA til 1.050 kroner. Der bliver sat cirka 1.500 PlayStation 4 til salg på DBA om måneden, og 1.000 af disse bliver solgt samme måned. Over 600.000 danskere er hver måned på udkig efter brugt elektronik på DBA.
Anders fra Odense C har lige nu denne PlayStation 4 til salg på DBA til 1.050 kroner. Der bliver sat cirka 1.500 PlayStation 4 til salg på DBA om måneden, og 1.000 af disse bliver solgt samme måned. Over 600.000 danskere er hver måned på udkig efter brugt elektronik på DBA.

Pris

Det er svært at sige noget om den rette pris på en brugt PlayStation, men data fra DBA indikerer, at en standard PS4 bliver sat til salg for cirka 1200 kroner og en PS4 pro bliver sat til salg for cirka 2000 kroner. Derudover skal du afgøre, hvor meget tilbehør der følger med og sætte din pris efter det.

Kig eventuelt på andre salgsannoncer på DBA med det tilsvarende tilbehør og spil og sæt prisen efter dette.

Held og lykke med salget!

Psst..! Hvis din PlayStation 4 er gået i stykker, eller efterhånden nærmer sig de evige konsolmarker, kan flere være interesserede i at hente den og bruge den til reservedele. På den måde sikrer vi også, at vi genbruger alle ressourcer mest muligt muligt. Du kan finde vores gratis kategori på DBA her og oprette en annonce til din egen her

Det er stadigvæk en god idé at følge de tekniske skridt gennemgået herover, så du sikrer, at der ikke er personlige oplysninger tilbage på maskinen.

PlayStation 4-spil på DBA:

 1. FIFA 16 & FIFA 17, PS4, sport, Pris pr. Stk

  FIFA 16 & FIFA 17, PS4, sport, Pris pr. Stk

  60,00 kr.21-02-2024
 2. Crash Bandicoot Team Racing Nitro Fueled & N Sane, PS4, adventure, Crash Bandicoot til PS4, ubrugt.

  Crash Bandicoot Team Racing Nitro Fueled & N Sane, PS4, adventure, Crash Bandicoot til PS4, ubrugt. CTR Crash Team Racing Nitro Fueled & N Sane Trilogy. Helt nyt og ubrugt. Nypris 499,00

  250,00 kr.21-02-2024
 3. Virtua Fighter 4, Playstation 2, PS2, Super flot stand

Sendes gerne mod betaling

Tjek evt mine and

  Virtua Fighter 4, Playstation 2, PS2, Super flot stand Sendes gerne mod betaling Tjek evt mine andre annoncer Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive:-) -5749

  89,00 kr.21-02-2024
 4. Tekken 4, Playstation 2, PS2, Super flot stand

Sendes gerne mod betaling

Tjek evt mine andre annon

  Tekken 4, Playstation 2, PS2, Super flot stand Sendes gerne mod betaling Tjek evt mine andre annoncer Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive:-) -5747

  89,00 kr.21-02-2024
 5. Knack II (2) , PS4, action, Testet og virker
Se mine andre annoncer for flere spil.
Køb 5 spil/laser

  Knack II (2) , PS4, action, Testet og virker Se mine andre annoncer for flere spil. Køb 5 spil/laserdiscs og få det billigste gratis.

  75,00 kr.21-02-2024
 6. Crash Bandicoot, FIFA, Sherlock Holmes, Rayman, PS4, Spil til Playstation 4 sælges. 
150 kr. stykket

  Crash Bandicoot, FIFA, Sherlock Holmes, Rayman, PS4, Spil til Playstation 4 sælges. 150 kr. stykket Rachet & Clank - Kick Some Asteroid Sherlock Homes - Crimes & Punishments FIFA 15 Rachet & Clank

  150,00 kr.21-02-2024

2.193 PlayStation 4-spil er lige nu tilgængelige på DBA. Der er flest action-spil, men du kan også spille sports-spil og adventure.

Hvis du vil vide, hvorfor en PlayStation 4 stadig holder i dag, kan du i videoen her finde svar. Der er nemlig ikke nødvendigvis nogen grund til at gå ud og købe dig en PlayStation 5.

Det kan godt være, du er begejstret for PlayStation, men du er nok ikke så stor en fan som Thomas. Thomas Green Nielsen fra Hadsten elsker PlayStation 2, og han har en mission om at eje alle de PlayStation 2-spil, der er lavet. Se her, hvor mange spil den 30-årige gut ejer:

Du kan læse mere om Thomas’ samling i artiklen, her.

Relaterede artikler