DBAs dyreste bil til børn
VideoUdeliv

DBAs dyreste bil til børn

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

’Alt er lavet professionelt af autoelektriker, og bilen er 100 procent i orden og lavet til at holde’. Sådan skriver Jimmy i sin DBA-annonce. Han sælger nemlig i skrivende stund DBAs dyreste bil til børn. En bil, han sammen med sønnen Max har opgraderet, men nu er Max vokset sig ud af bilen, så nu skal vognen have en ny fører. Måske det er dit barn, der drømmer om at trykke på speederen? 

Opdatering: Siden denne artikel er blevet skrevet, er bilen blevet solgt

Drengedrømme. Hvem har ikke haft en drøm som dreng om at blive brandmand, om at køre i en politibil eller eje en super fed bil. Drømme, som de fleste husker, fordi de har været så store ønsker som barn og gennem hele barndommen, og først som voksen har man haft mulighed for at realisere dem. Og nej, i dag er alle mænd jo ikke blevet brand- eller politimænd, så noget tyder på, at når først årerne går, og man bliver ældre, begynder drømmene at blive mindre og mindre presserende.

Sådan gik det ikke for 42-årige Jimmy. Som barn ønskede han sig brændende en bil, han som lille knægt kunne drøne rundt i. En super ’loadet’ bil. Det kom han ikke til, men som voksen købte han sig børnebilen:

- Jeg havde en drøm som barn om, at jeg godt kunne tænke mig sådan en bil, og den drøm havde jeg ikke helt sluppet, da jeg blev voksen, fortæller Jimmy fra Odense S.

Hans situation, hvor det ikke var muligt at få opfyldt drengedrømmen som dreng, vil han ikke videregive til sønnen. Jimmy Elkjær har derfor skænket sin søn, Max, en bil til børn, så Max’ drengedrøm kunne få lov til at gå i opfyldelse, mens det stadig var muligt for Max selv at køre i den.

Bilen har Jimmy købt på DBA, men i dag er bilen nærmest ugenkendelig, for Max og Jimmy har skænket 40 timer i garagen på at få bilen til at være så optimal, sej og pimpet som muligt.

I videoen herover kan du se, hvordan den specialbyggede Gaucho Superpower tager sig ud. Du kan også læse med herunder, hvor vi afslører alle de specielle elementer, som far og søn har implementeret på bilen.

’Den passer da lige til min søn’, tænkte Jimmy, da han i 2016 fandt bilen på DBA
’Den passer da lige til min søn’, tænkte Jimmy, da han i 2016 fandt bilen på DBA

Det koster bilen

En sko, hvor sålerne er i stykker, en ske med hul i eller en bil, der ikke kan køre – alle tre skavanker gør, at tingene bliver sat ud af funktion. Men det skræmte ikke Jimmy. Han købte nemlig sidstnævnte – en bil, der ikke kunne køre. Jimmy har nemlig hænderne godt skruet på, og et hjerte der banker for sin søn. Han ville sammen med sønnen Max bygge en bil, der ikke manglede noget:

- Det var sjovt at komme lidt ekstra på bilen, griner Jimmy.

Jimmy købte den lille børnebil i 2016, og 40 timer i selskab med bil og søn i garagen senere, stod bilen klar til sjov og pas. 6.500 kroner koster bilen, hvis du køber den fra ny fra fabrikken, men far og søn håber at få 9.500 kroner for deres børnedyt.

- Prisen afspejler, at der er blevet brugt en del timer på den, og at der er tilføjet en del ekstraudstyr, fortæller Jimmy, mens sønnen supplerer:

- Det har virkelig været sjovt at bygge bilen.

Find det på DBA

 1. Antikke legetøjsbiler, tekno, Samling gamle biler af forskellige mærker:
Lastbiler - Tekno ( foraks

  Antikke legetøjsbiler, tekno, Samling gamle biler af forskellige mærker: Lastbiler - Tekno ( foraksel mangler på sættevogn) Dansk Carlsberg vogn - Vilmer - kan styres fra taget. Lesney Wolkswagen Cam

  1.200,00 kr.16-06-2024
 2. Veteran Mercedes-Benz bil på el, Mercedes-Benz Toys Toys, Bil til barn på 2-4 år. Den kører på batte

  Veteran Mercedes-Benz bil på el, Mercedes-Benz Toys Toys, Bil til barn på 2-4 år. Den kører på batteri. Den virker perfekt. Vintagebil. Skal afhentes på adressen: Bækkeskov Stræde 8 a, 4733.

  2.000,00 kr.16-06-2024
 3. Legetøjs biler, Disney/Pixar, Lynet MCQueen
Her er en stor samling på 61 metal biler fra Cars - Bile

  Legetøjs biler, Disney/Pixar, Lynet MCQueen Her er en stor samling på 61 metal biler fra Cars - Biler 1 + 2 + 3. Sælges KUN samlet. • 21 stk fra 1’eren Bl.a. Lynet McQueen i rød og blå Dinoco, The Kin

  2.000,00 kr.16-06-2024
 4. Hot Wheels ultimate Garage , Hot Wheels, Hot wheels Ultimate Garage med ekstra tilbehør sælges!!

  Hot Wheels ultimate Garage , Hot Wheels, Hot wheels Ultimate Garage med ekstra tilbehør sælges!! Hot wheels Dino Coaster samt Hot wheels T-Rex Rampage sælges sammen med den vildeste 90 cm høje Hot

  1.300,00 kr.12-06-2024
 5. Paw Patrol

  Paw Patrol

  Legetøj, Paw Patrol, Flere forskellige biler og figurer. Sælges også enkeltvis.

  1.000,00 kr.12-06-2024
 6. Elbil, fjernstyret, Mercedes GLC, Står som ny kan ses på billederne.

Ny pris 1900,-

* Anbefalet al

  Elbil, fjernstyret, Mercedes GLC, Står som ny kan ses på billederne. Ny pris 1900,- * Anbefalet alder: fra 3 år * Gear: 2 Fremadgående og bakgear * Hastighed: 5km/t * LCD voltmeter indbygget, viser

  1.390,00 kr.31-03-2024

Alt det, bilen har fået af ekstraudstyr

Køber du Max’ og Jimmys bil, får du en vogn, der kan køre 14 kilometer i timen i én-to timer, før den skal oplades igen. Det er altså en elbil - en bil, der har flere hestekræfter, end du måske tror, for bilen kan trille afsted med hele seks børn. De to af dem kan sidde i selve bilen, mens de resterende fire kan tage plads i den sammenklappelige vogn med tag, som kan hægtes på bilen. Far og søn har endda forstærket forbindelsen mellem ”trailer” og bil, så traileren også kan holde til at trække rundt med en voksen siddende i. Se selv i videoen.

Bilen er udstyret med trepunktsseler, og hvad det betyder, kan du se i videoen, for Jimmy demonstrerer, hvordan selerne fungerer. Betaler du de 9.500 kroner, får du også en bil med to horn: Et Ford A-horn og et ’Ghostbusters’-horn (ECTO-1-sirene). Du kan lytte til hornet i videoen, for det har nemlig en ganske særlig lyd. En lyd, Jimmy har jagtet og betalt for:

- Jeg kunne ikke finde hornet med den korrekte lyd. Jeg prøvede selv at lave lidt forskelligt, men det lød ikke rigtigt. Men så fandt jeg frem til én på eBay, der lavede de her små sæt. Det kostede 60 kroner. Jeg måtte dog vente fire måneder og give 400 kroner i fragt for det, fortæller Jimmy.

Solbrilleholder, kopholder og brobizz er også monteret på den lille dyt, og det samme gælder et lydanlæg. Men ikke et hvilket som helst – for her kan man nemlig se, at det er ’far’, der har hjulpet med at bygge bilen. Lydanlægget udgøres nemlig af en CD-afspiller.

Jeg satte min gamle CD-afspiller i bilen, og det synes vi var hyggeligt, for så kunne vi finde alle de gamle CD’er frem. Det var sjovt at høre dem igen. Men anlægget fik regn og gik i stykker
fortæller Jimmy.

Og her ville mange nok have puttet noget simpelt Bluetooth-anlæg ind i børnebilen, men Jimmy synes, CD-anlægget var så god en idé, at han gik ud og købte bilen en ny CD-afspiller:

- Så vi kunne høre de gode, gamle CD’er, griner Jimmy, der fortæller, at anlægget er bygget sammen af gamle højtalere, han havde liggende.

Anlægget har Jimmy primært fra en gammel bil, og det består af et Alpine head-unit med cd og Bluetooth, to diskanter foran, to mellemtoner i midten, en subwoofer bygget ind i reservehjul, en diskant, der driver bassen og en pioneer-forstærker. Lyt til anlægget i videoen.

LÆS OGSÅ: Søgning efter denne vare er steget med flere hundrede procent

’Alt er lavet professionelt af autoelektriker ,og bilen er 100 procent i orden og lavet til at holde’, skriver Jimmy i sin DBA-annonce.
’Alt er lavet professionelt af autoelektriker ,og bilen er 100 procent i orden og lavet til at holde’, skriver Jimmy i sin DBA-annonce.

’Bilens motorrum bærer nok præg af, at der er en, der har hygget sig med at lave det’

Bilens motorrum er også blevet forbedret. Far og søn har sat en kraftigere motor i, som endda er blæserkølet.

- Bilens motorrum bærer nok præg af, at der er en, der har hygget sig med at lave det, griner Jimmy.

I motorrummet finder du det meste af elektronikken på bilen, og du kan selv tage et kig ind i bilens motorrum i videoen, som du finder øverst i artiklen.

Bilen er som tidligere skrevet en elbil, og Jimmy har monteret ekstrabatterier på vognen, og dermed har bilen i dag otte batterier, som er ’9ah AGM-batterier’, der tilsammen har en totalkapacitet på 36ah.

Bilen kan dermed holde sig trillende i længere tid end normalt. Føreren skal heller ikke være nervøs for, om bilen pludselig løber tør for strøm, og dermed strander på en ukendt villavej, for Jimmy har implementeret en skærm, så føreren kan orientere sig om, hvor opladt eller mangel på samme, batteriet er.

- Jeg har også forbedret styretøjet: Der er nu kugleleje i styretøjet og metalbøsninger i stedet for plastik, fortæller Jimmy.

Bilen har også fået tilført et såkaldt ’rosablink’ og langt lys. Dens hjul udgøres ikke af plastikdæk, som man ser det på flere andre børnebiler. Den har gummidæk.

Og så har børneelbilen desuden så mange flere detaljer, end hvad vi kan nå at skrive her i artiklen, at du må klikke idg ind på Jimmy og Max’ DBA-annonce, hvis du vil læse dig til det hele.

Find det på DBA

 1. Pioneer, Subwoofer, Jeg vil gerne sælge min basskasse da jeg ikke får den brugt. Spiller helt fint.

  Pioneer, Subwoofer, Jeg vil gerne sælge min basskasse da jeg ikke får den brugt. Spiller helt fint. Der følger et ledningsnet med, så den er meget simpel at installere. Det er en aktiv bass så den beh

  950,00 kr.16-06-2024
 2. Pioneer DEH 405, CD/Radio, Årgang 1994. Orange eller grønt lys. Retro. 500kr

  Pioneer DEH 405, CD/Radio, Årgang 1994. Orange eller grønt lys. Retro. 500kr

  500,00 kr.16-06-2024
 3. Alpine Status, Højttaler, Højtalerne er aldrig brugt og sælges fordi det desværre er et fejlkøb. All

  Alpine Status, Højttaler, Højtalerne er aldrig brugt og sælges fordi det desværre er et fejlkøb. Alle dele er der og alle dele er intakte. Højtalerne er købt i 2023. Nypris: 8500 kr Kom med et bud så

  4.699,00 kr.16-06-2024
 4. JBL 1600w, Subwoofer, Spiller utroligt godt trods den selfølgelig ikke er helt ny, forstærker og sub

  JBL 1600w, Subwoofer, Spiller utroligt godt trods den selfølgelig ikke er helt ny, forstærker og sub har jeg hele tiden kørt sammen, der har aldrig været nogle former for problemer. Den kan spille det

  2.000,00 kr.16-06-2024
 5. andet mærke, Subwoofer, JL audio halv åben subwoofer. 2x 10” bass

  andet mærke, Subwoofer, JL audio halv åben subwoofer. 2x 10” bass

  1.500,00 kr.16-06-2024
 6. andet mærke Match, Andet autostereo, Komplet anlæg . Plug and play. Match PP62DSP forstærker og Matc

  andet mærke Match, Andet autostereo, Komplet anlæg . Plug and play. Match PP62DSP forstærker og Match PP7S-D subwoofer til brønd. Kabelsæt er til de fleste toyota og C1 og 108. Se billede. Nemt at mon

  4.000,00 kr.16-06-2024

1.204 reservedele i kategorien ’autostereo’ kan du lige nu købe på DBA. De billigste kan du finde, her.
  

Derfor sælger de bilen

I seks år har Max ejet nøglerne til den pimpede børnebil, men nu har far og søn besluttet sig for at sælge bilen, og det er der en naturlig og god grund til.

- Max har for lange ben til at kunne køre bilen, fortæller Jimmy,

Men det er faktisk ikke noget nyt. Knæene har stødt på rettet i noget tid, og alligevel var far og søn ikke klar til at skille sig af med deres bil:

-  Vi har brugt den til at høre musik med. Det var været vores kørende "soundboks", griner faren og fortsætter:

- Vi havde også tænkt på, om vi skulle beholde bilen, men det ville også være synd, den stod og forfaldt.

SE OGSÅ: VIDEO: Køb DBAs dyreste legetøjsdyr og bliv populær blandt børn

Her kan du se bilens DBA-annonce
Her kan du se bilens DBA-annonce

En bil med egen garage

En bil, der er kælet så meget for, skal da selvfølgelig også have sig sin egen garage. Det har Jimmy sørget for. På den fastlægger-campingplads, hvor familien har tilbragt flere sommerferier, har han bygget en garage til Max’ bil. Men det er ikke meget, bilen har nået at hygge sig i egen garage, for den lille elbil har været taget flittigt i brug:

- I højsæsonen har Max kørt rundt og vist bilen til børnene på campingpladsen. Det har givet nogle drejede hoveder og nogle thumbs up fra de fleste fædre. Det har været meget sjovt, fortæller Jimmy.

Find det på DBA

 1. Spejle, Nissan Qashqai, Nye Nissan Qashqai spejlkapper. 
Pris:650 kr. inkl. forsendelse.

  Spejle, Nissan Qashqai, Nye Nissan Qashqai spejlkapper. Pris:650 kr. inkl. forsendelse.

  650,00 kr.16-06-2024
 2. Lys og lygter, VW golf Passat Arteon, t-roc, touran, Dørlys med logo på batteri, Dørlys med logo, på

  Lys og lygter, VW golf Passat Arteon, t-roc, touran, Dørlys med logo på batteri, Dørlys med logo, på batteri. Nem og smart løsning, hvis du ikke har dørlys i forvejen, slip for at trække kabler, og få

  500,00 kr.16-06-2024
 3. Lys og lygter, Nye kvalitets H4 LED forlygtepærer, lavet af alu. Flot og holdbar kvalitet.

Kraftig

  Lys og lygter, Nye kvalitets H4 LED forlygtepærer, lavet af alu. Flot og holdbar kvalitet. Kraftig original CSP lyskilde med 10.000 Lumen og masser af kraftigt lys på vejen. H4: kort og lang lys i s

  550,00 kr.16-06-2024
 4. Lys og lygter, Nye kvalitets H1 LED forlygtepærer i høj kvalitet, lavet af alu.

Med indbygget EMC &

  Lys og lygter, Nye kvalitets H1 LED forlygtepærer i høj kvalitet, lavet af alu. Med indbygget EMC & Canbus system. Kraftig CSP lyskilde med 8000 Lumen og masser af lys på vejen. Kraftig opgradering

  400,00 kr.16-06-2024
 5. Lys og lygter, Nye H7 LED pærer i høj kvalitet.
Tilpasset til biler der kører med speciel pæreadapte

  Lys og lygter, Nye H7 LED pærer i høj kvalitet. Tilpasset til biler der kører med speciel pæreadapter (se billede 2) Fx vw golf 6 og 7, Passat, nyere Ford Mondeo + mange flere Pærerne er plug’n’play

  600,00 kr.16-06-2024
 6. Lys og lygter, Nye kvalitets H8 / H9 / H11 / H16 LED forlygtepærer, lavet af alu. Flot og holdbar kv

  Lys og lygter, Nye kvalitets H8 / H9 / H11 / H16 LED forlygtepærer, lavet af alu. Flot og holdbar kvalitet. Kraftig original CSP lyskilde med 10.000 Lumen og masser af kraftigt lys på vejen. Indbygg

  500,00 kr.16-06-2024

Klik her og find reservedele, du kan style din bil med.

Vil du pimpe din cykel til dit barn, kan du i videoen kigge med og få tips og trick.

Er du vild med dyrt legetøj, der interesserer far lige så meget, som det underholder søn og datter? Måske Martins fjernstyrede båd vil være noget for dig: Et legetøj med fart over:

Om båden stadig er til salg, kan du klikke dig klogere på i artiklen, her.

Relaterede artikler