DBAs dyreste bil til børn
VideoUdeliv

DBAs dyreste bil til børn

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

’Alt er lavet professionelt af autoelektriker, og bilen er 100 procent i orden og lavet til at holde’. Sådan skriver Jimmy i sin DBA-annonce. Han sælger nemlig i skrivende stund DBAs dyreste bil til børn. En bil, han sammen med sønnen Max har opgraderet, men nu er Max vokset sig ud af bilen, så nu skal vognen have en ny fører. Måske det er dit barn, der drømmer om at trykke på speederen? 

Drengedrømme. Hvem har ikke haft en drøm som dreng om at blive brandmand, om at køre i en politibil eller eje en super fed bil. Drømme, som de fleste husker, fordi de har været så store ønsker som barn og gennem hele barndommen, og først som voksen har man haft mulighed for at realisere dem. Og nej, i dag er alle mænd jo ikke blevet brand- eller politimænd, så noget tyder på, at når først årerne går, og man bliver ældre, begynder drømmene at blive mindre og mindre presserende.

Sådan gik det ikke for 42-årige Jimmy. Som barn ønskede han sig brændende en bil, han som lille knægt kunne drøne rundt i. En super ’loadet’ bil. Det kom han ikke til, men som voksen købte han sig børnebilen:

- Jeg havde en drøm som barn om, at jeg godt kunne tænke mig sådan en bil, og den drøm havde jeg ikke helt sluppet, da jeg blev voksen, fortæller Jimmy fra Odense S.

Hans situation, hvor det ikke var muligt at få opfyldt drengedrømmen som dreng, vil han ikke videregive til sønnen. Jimmy Elkjær har derfor skænket sin søn, Max, en bil til børn, så Max’ drengedrøm kunne få lov til at gå i opfyldelse, mens det stadig var muligt for Max selv at køre i den.

Bilen har Jimmy købt på DBA, men i dag er bilen nærmest ugenkendelig, for Max og Jimmy har skænket 40 timer i garagen på at få bilen til at være så optimal, sej og pimpet som muligt.

I videoen herover kan du se, hvordan den specialbyggede Gaucho Superpower tager sig ud. Du kan også læse med herunder, hvor vi afslører alle de specielle elementer, som far og søn har implementeret på bilen.

’Den passer da lige til min søn’, tænkte Jimmy, da han i 2016 fandt bilen på DBA
’Den passer da lige til min søn’, tænkte Jimmy, da han i 2016 fandt bilen på DBA

Det koster bilen

En sko, hvor sålerne er i stykker, en ske med hul i eller en bil, der ikke kan køre – alle tre skavanker gør, at tingene bliver sat ud af funktion. Men det skræmte ikke Jimmy. Han købte nemlig sidstnævnte – en bil, der ikke kunne køre. Jimmy har nemlig hænderne godt skruet på, og et hjerte der banker for sin søn. Han ville sammen med sønnen Max bygge en bil, der ikke manglede noget:

- Det var sjovt at komme lidt ekstra på bilen, griner Jimmy.

Jimmy købte den lille børnebil i 2016, og 40 timer i selskab med bil og søn i garagen senere, stod bilen klar til sjov og pas. 6.500 kroner koster bilen, hvis du køber den fra ny fra fabrikken, men far og søn håber at få 9.500 kroner for deres børnedyt.

- Prisen afspejler, at der er blevet brugt en del timer på den, og at der er tilføjet en del ekstraudstyr, fortæller Jimmy, mens sønnen supplerer:

- Det har virkelig været sjovt at bygge bilen.

Find det på DBA

 1. Legetøjsbil, Tekno, Rød Tekno bil med anhænger " Grusvogn" vil gøre sig godt i samlingen.

  Legetøjsbil, Tekno, Rød Tekno bil med anhænger " Grusvogn" vil gøre sig godt i samlingen.

  1.100,00 kr.21-03-2023
 2. Bruder biler, Bruder biler, traktorer, kran, rendegraver, ladbil mm Sælges..
Alt muligt forskelligt

  Bruder biler, Bruder biler, traktorer, kran, rendegraver, ladbil mm Sælges.. Alt muligt forskelligt - Se billeder Det hele er fint og mangler ingen hjul mm.. Sælges samlet Prisen er fast

  1.000,00 kr.19-03-2023
 3. Bilbane, fjernstyret, Carrera, Carrera / DTM SPEED CHALLENGE – Carrera Digital 143

Kæmpe bilbane i

  Bilbane, fjernstyret, Carrera, Carrera / DTM SPEED CHALLENGE – Carrera Digital 143 Kæmpe bilbane i høj kvalitet med meget tilbehør 2 baneskiftere, 2 loops, digital omgangstæller og hurtigste omgang,

  1.500,00 kr.19-03-2023
 4. VW Amarok lejetøjdbil, fjernstyret, VW Amarok el lejetøjs bil med fjernbetjening og batteri som dog

  VW Amarok lejetøjdbil, fjernstyret, VW Amarok el lejetøjs bil med fjernbetjening og batteri som dog ikke virker så godt. Bil har altid opbevaret indendørs

  1.000,00 kr.18-03-2023
 5. Paw Patrol, Super fint Paw Patrol sælges , 2 tårne og nogle biler . 

Alt sælges for 1200 kr , eller

  Paw Patrol, Super fint Paw Patrol sælges , 2 tårne og nogle biler . Alt sælges for 1200 kr , eller kom med bud.

  1.200,00 kr.16-03-2023
 6. Fjernstyret biler, 2 stk Thunder M10 fjernstyret biler. 
5 stk. batterier og 1 lader medfølger. 
2 s

  Fjernstyret biler, 2 stk Thunder M10 fjernstyret biler. 5 stk. batterier og 1 lader medfølger. 2 stk. Maxam XT16 fjernbetjeninger. Ekstra skjold/skærm. Bilerne kan køre, men den ene har problemer

  1.000,00 kr.14-03-2023

Alt det, bilen har fået af ekstraudstyr

Køber du Max’ og Jimmys bil, får du en vogn, der kan køre 14 kilometer i timen i én-to timer, før den skal oplades igen. Det er altså en elbil - en bil, der har flere hestekræfter, end du måske tror, for bilen kan trille afsted med hele seks børn. De to af dem kan sidde i selve bilen, mens de resterende fire kan tage plads i den sammenklappelige vogn med tag, som kan hægtes på bilen. Far og søn har endda forstærket forbindelsen mellem ”trailer” og bil, så traileren også kan holde til at trække rundt med en voksen siddende i. Se selv i videoen.

Bilen er udstyret med trepunktsseler, og hvad det betyder, kan du se i videoen, for Jimmy demonstrerer, hvordan selerne fungerer. Betaler du de 9.500 kroner, får du også en bil med to horn: Et Ford A-horn og et ’Ghostbusters’-horn (ECTO-1-sirene). Du kan lytte til hornet i videoen, for det har nemlig en ganske særlig lyd. En lyd, Jimmy har jagtet og betalt for:

- Jeg kunne ikke finde hornet med den korrekte lyd. Jeg prøvede selv at lave lidt forskelligt, men det lød ikke rigtigt. Men så fandt jeg frem til én på eBay, der lavede de her små sæt. Det kostede 60 kroner. Jeg måtte dog vente fire måneder og give 400 kroner i fragt for det, fortæller Jimmy.

Solbrilleholder, kopholder og brobizz er også monteret på den lille dyt, og det samme gælder et lydanlæg. Men ikke et hvilket som helst – for her kan man nemlig se, at det er ’far’, der har hjulpet med at bygge bilen. Lydanlægget udgøres nemlig af en CD-afspiller.

Jeg satte min gamle CD-afspiller i bilen, og det synes vi var hyggeligt, for så kunne vi finde alle de gamle CD’er frem. Det var sjovt at høre dem igen. Men anlægget fik regn og gik i stykker
fortæller Jimmy.

Og her ville mange nok have puttet noget simpelt Bluetooth-anlæg ind i børnebilen, men Jimmy synes, CD-anlægget var så god en idé, at han gik ud og købte bilen en ny CD-afspiller:

- Så vi kunne høre de gode, gamle CD’er, griner Jimmy, der fortæller, at anlægget er bygget sammen af gamle højtalere, han havde liggende.

Anlægget har Jimmy primært fra en gammel bil, og det består af et Alpine head-unit med cd og Bluetooth, to diskanter foran, to mellemtoner i midten, en subwoofer bygget ind i reservehjul, en diskant, der driver bassen og en pioneer-forstærker. Lyt til anlægget i videoen.

LÆS OGSÅ: Søgning efter denne vare er steget med flere hundrede procent

’Alt er lavet professionelt af autoelektriker ,og bilen er 100 procent i orden og lavet til at holde’, skriver Jimmy i sin DBA-annonce.
’Alt er lavet professionelt af autoelektriker ,og bilen er 100 procent i orden og lavet til at holde’, skriver Jimmy i sin DBA-annonce.

’Bilens motorrum bærer nok præg af, at der er en, der har hygget sig med at lave det’

Bilens motorrum er også blevet forbedret. Far og søn har sat en kraftigere motor i, som endda er blæserkølet.

- Bilens motorrum bærer nok præg af, at der er en, der har hygget sig med at lave det, griner Jimmy.

I motorrummet finder du det meste af elektronikken på bilen, og du kan selv tage et kig ind i bilens motorrum i videoen, som du finder øverst i artiklen.

Bilen er som tidligere skrevet en elbil, og Jimmy har monteret ekstrabatterier på vognen, og dermed har bilen i dag otte batterier, som er ’9ah AGM-batterier’, der tilsammen har en totalkapacitet på 36ah.

Bilen kan dermed holde sig trillende i længere tid end normalt. Føreren skal heller ikke være nervøs for, om bilen pludselig løber tør for strøm, og dermed strander på en ukendt villavej, for Jimmy har implementeret en skærm, så føreren kan orientere sig om, hvor opladt eller mangel på samme, batteriet er.

- Jeg har også forbedret styretøjet: Der er nu kugleleje i styretøjet og metalbøsninger i stedet for plastik, fortæller Jimmy.

Bilen har også fået tilført et såkaldt ’rosablink’ og langt lys. Dens hjul udgøres ikke af plastikdæk, som man ser det på flere andre børnebiler. Den har gummidæk.

Og så har børneelbilen desuden så mange flere detaljer, end hvad vi kan nå at skrive her i artiklen, at du må klikke idg ind på Jimmy og Max’ DBA-annonce, hvis du vil læse dig til det hele.

Find det på DBA

 1. Audio System, Højttaler, 2x Audio system 15”” højtalere
1x Pioneer MVH-A210BT (touchskærm)

Sælger m

  Audio System, Højttaler, 2x Audio system 15”” højtalere 1x Pioneer MVH-A210BT (touchskærm) Sælger mine højtalere, da der ikke er plads til dem i min nye bil. Har købt højtalerne og autoradio for 5000

  3.000,00 kr.24-03-2023
 2. Andet autostereo, Trådløs AI Box, der gør Apple CarPlay & Android Auto trådløst, og giver mulighed f

  Andet autostereo, Trådløs AI Box, der gør Apple CarPlay & Android Auto trådløst, og giver mulighed for at streame Youtube, Netflix, m.fl. på bilens skærm! Apple CarPlay Android Auto Skal afhentes i

  650,00 kr.23-03-2023
 3. Alpine MRP-M450 & MRP-F450, Forstærker, 4 kanals og mono.
Spec de billeder

  Alpine MRP-M450 & MRP-F450, Forstærker, 4 kanals og mono. Spec de billeder

  900,00 kr.23-03-2023
 4. andet mærke HPB-604, Forstærker, Carpower forstærker sælges.
4 kanals 
700W

  andet mærke HPB-604, Forstærker, Carpower forstærker sælges. 4 kanals 700W

  600,00 kr.23-03-2023
 5. andet mærke Volvo HU-650, CD/Radio, Sælger denne originale Volvo HU-650 radio med cd
Fungerer som de

  andet mærke Volvo HU-650, CD/Radio, Sælger denne originale Volvo HU-650 radio med cd Fungerer som den skal

  400,00 kr.23-03-2023
 6. Xzound Avx-250, Radio, Virker som den skal 
Kan hentes og sendes

  Xzound Avx-250, Radio, Virker som den skal Kan hentes og sendes

  300,00 kr.23-03-2023

1.204 reservedele i kategorien ’autostereo’ kan du lige nu købe på DBA. De billigste kan du finde, her.
  

Derfor sælger de bilen

I seks år har Max ejet nøglerne til den pimpede børnebil, men nu har far og søn besluttet sig for at sælge bilen, og det er der en naturlig og god grund til.

- Max har for lange ben til at kunne køre bilen, fortæller Jimmy,

Men det er faktisk ikke noget nyt. Knæene har stødt på rettet i noget tid, og alligevel var far og søn ikke klar til at skille sig af med deres bil:

-  Vi har brugt den til at høre musik med. Det var været vores kørende "soundboks", griner faren og fortsætter:

- Vi havde også tænkt på, om vi skulle beholde bilen, men det ville også være synd, den stod og forfaldt.

SE OGSÅ: VIDEO: Køb DBAs dyreste legetøjsdyr og bliv populær blandt børn

Her kan du se bilens DBA-annonce
Her kan du se bilens DBA-annonce

En bil med egen garage

En bil, der er kælet så meget for, skal da selvfølgelig også have sig sin egen garage. Det har Jimmy sørget for. På den fastlægger-campingplads, hvor familien har tilbragt flere sommerferier, har han bygget en garage til Max’ bil. Men det er ikke meget, bilen har nået at hygge sig i egen garage, for den lille elbil har været taget flittigt i brug:

- I højsæsonen har Max kørt rundt og vist bilen til børnene på campingpladsen. Det har givet nogle drejede hoveder og nogle thumbs up fra de fleste fædre. Det har været meget sjovt, fortæller Jimmy.

Find det på DBA

 1. R32 Emblem til Volkswagen

  R32 Emblem til Volkswagen

  Andet styling, (På lager 1-3 dages levering) - Høj kvalitet - Monteres med klistre

  199,00 kr.22-12-2020
 2. R-line Emblem

  R-line Emblem

  Andet styling, (På lager 1-3 dages levering) - Kan afhentes i København, Rødovre

  149,99 kr.22-12-2020
 3. M5 Sort Emblem

  M5 Sort Emblem

  Andet styling, På lager 1-3 dages levering

  169,99 kr.22-12-2020
 4. V6T Audi Emblem blank sort

  V6T Audi Emblem blank sort

  Andet styling, (På lager 1-3 dages levering - Kan afhentes i Veksø, Sjælland) Stilren Audi markering til siderne på bilen . Få bilen til at se skarpere ud med denne detalje. Perfekt pasform Høj kval

  299,00 kr.22-12-2020
 5. Audi Logo front blank sort

  Audi Logo front blank sort

  Andet styling, (På lager 1-3 dages levering - Kan afhentes i Veksø, Sjælland) - Høj kvalitet - Blank sort & Chrome på lager - Flere størrelser - På lager til adskillige Audi modeller - Nem & hurtig m

  269,99 kr.05-05-2020
 6. V8 Biturbo Mercedes AMG emblem sort rød

  V8 Biturbo Mercedes AMG emblem sort rød

  Andet styling, (På lager 1-3 dages levering - Kan afhentes i Veksø, Sjælland) - Pris for 2 stk - Emblem til siderne - Monteres med klistre (medfølger)

  499,00 kr.12-02-2021

Klik her og find reservedele, du kan style din bil med.

Vil du pimpe din cykel til dit barn, kan du i videoen kigge med og få tips og trick.

Er du vild med dyrt legetøj, der interesserer far lige så meget, som det underholder søn og datter? Måske Martins fjernstyrede båd vil være noget for dig: Et legetøj med fart over:

Om båden stadig er til salg, kan du klikke dig klogere på i artiklen, her.

Relaterede artikler