DBAs dyreste: Actionfigur
Video

DBAs dyreste: Actionfigur

DBA Guide
DBA Guide

Det er ikke kun DBAs dyreste actionfigur, der er til salg, hvis du spørger sælgeren Maria. Det er også titlen som 'årets bedste kæreste' og dermed et fripas til at gøre (næsten) alt, som følger med figuren.

Opdatering: DBAs dyreste actionfigur er blevet solgt.

Hvis du er fan af Marvel, Avengers eller bare Iron Man, kan du næppe forstille dig noget bedre end at komme hjem til netop Iron Man, der står i fuld størrelse i din dagligstue.

Det var også det, 30-årige Maria Værnhøj fra Rødovre tænkte, da hun købte den over to meter høje actionfigur til sin uvidende kæreste, der er stor Avengers-fan.

Hans reaktion, da han kom hjem til sit superhelte-idol, som stod midt i stuen, kan du se i videoen ovenfor.

Find det på DBA

 1. TMNT - Party Wagon, Komplet Party wagon i god stand. Alle funktioner fungerer og ingen skader.

Se o

  TMNT - Party Wagon, Komplet Party wagon i god stand. Alle funktioner fungerer og ingen skader. Se også mine andre annoncer. TMNT, Turtles, Vintage, legetøj, actionfigur, våben, Rapahel, Leonardo, Do

  450,00 kr.28-11-2023
 2. TMNT - Shredder, Sælger denne Shredder i flot stand med original kappe og tilbehør.

Se også mine an

  TMNT - Shredder, Sælger denne Shredder i flot stand med original kappe og tilbehør. Se også mine andre annoncer. TMNT, Turtles, Vintage, legetøj, actionfigur, våben, Rapahel, Leonardo, Donatello, Mi

  100,00 kr.28-11-2023
 3. TMNT - Casey Jones, Komplet Casey Jones fra den originale Turtles serie sælges komplet og i flot sta

  TMNT - Casey Jones, Komplet Casey Jones fra den originale Turtles serie sælges komplet og i flot stand. Se også mine andre annoncer. TMNT, Turtles, Vintage, legetøj, actionfigur, våben, Rapahel, Leo

  120,00 kr.28-11-2023
 4. TMNT - Usagi Yojimbo komplet, Denne komplette originale Turtles sælges komplet og i flot stand.

Se

  TMNT - Usagi Yojimbo komplet, Denne komplette originale Turtles sælges komplet og i flot stand. Se også mine andre annoncer. TMNT, Turtles, Vintage, legetøj, actionfigur, våben, Rapahel, Leonardo, D

  120,00 kr.28-11-2023
 5. Actionfigur, Playmates Toys, Don Karnage og Baloo fra Luftens Helte - Disney
Sælges samlet

  Actionfigur, Playmates Toys, Don Karnage og Baloo fra Luftens Helte - Disney Sælges samlet

  200,00 kr.26-11-2023
 6. Spiderman, Spiderman, Fin actionfigur, højde 30 cm.

  Spiderman, Spiderman, Fin actionfigur, højde 30 cm.

  65,00 kr.19-11-2023

Hvis en actionfigur på over to meter alligevel er for meget, er der lige nu 27 annoncer med actionfigurer i mindre størrelse til salg på DBA.

Amoriner i luften

Da Marias kæreste kom hjem, opstod der nærmest øjeblikkeligt sød musik og amoriner i luften – bare ikke mellem Maria og kæresten. Mellem kæresten og Iron Man!

Efter et højt glædesudbrud, begyndte han først at tiltale Iron Man på engelsk: ”It’s so awesome!” og ”in your FACE, den er fed” ryger ud af ham.

… og efterfølgende begynder han så at flette fingre med ham
siger Maria lettere opgivende, som trods alt blev ganske overbevist om, at der nu var tale om et meget glad stykke mandfolk.
Selvom det er Marias kæreste, der har flettet fingre med Iron Man, ser Maria selv også ret begejstret ud for figuren.
Selvom det er Marias kæreste, der har flettet fingre med Iron Man, ser Maria selv også ret begejstret ud for figuren.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Med lyset tændt ser figuren særdeles livagtig ud — hvis altså en actionfigur kan det!
Med lyset tændt ser figuren særdeles livagtig ud — hvis altså en actionfigur kan det!

Maria "var døden nær"

For Maria krævede det en vis portion tilvænning at have Iron Man stående i stuen.

Figuren måler nemlig hele 208 centimeter i højden og 122 centimeter i bredden, hvilket med andre ord betyder, at den fylder lidt i landskabet. Derudover er der også ledning til stikkontakt, så figuren kan lyse, fuldstændig som den rigtige Iron Man kan.

Selvom Iron Man i filmene kæmper for den gode side, var han ved at tage livet af Maria allerede dagen efter, han havde meldt sin ankomst på adressen.

Den store skikkelse i hjørnet af stuen gjorde nemlig Maria så forskrækket, at hun ifølge hende selv nær havde fået et hjerteanfald. Hun troede et kort sekund, at der var tale om en to meter høj og rødt klædt overfaldsmand.

Find det på DBA

 1. Star Wars Vintage Darth Vader’s Star Destroyer, Kenner, Star Wars Vintage Darth Vader’s Star Destroy

  Star Wars Vintage Darth Vader’s Star Destroyer, Kenner, Star Wars Vintage Darth Vader’s Star Destroyer. Udgivet: 1980. Super flot stand. Komplet med inserts Elektronik ikke testet. 2950 DKK / 395 €

  2.950,00 kr.06-12-2023
 2. SØGER Action force/Gi Joe/Heman/Starwars/legetøj.

  SØGER Action force/Gi Joe/Heman/Starwars/legetøj.

  Legetøj, Action force Gi Joe Heman Starwars, Alt gammelt Action force/Starwars/Heman og Turtles legetøj fra 70/80/90erne købes. Det drejer sig både om figurer samt tilbehør, men også emballage og hva

  9.999,00 kr.11-04-2018
 3. Star Wars Vintage Snowspeeder, Kenner, Star Wars vintage Snowspeeder MIB
1500 DKK / 200 €

Displayer

  Star Wars Vintage Snowspeeder, Kenner, Star Wars vintage Snowspeeder MIB 1500 DKK / 200 € Displayer godt Elektronik virker ikke Sendes på købers regning Del gerne

  1.500,00 kr.06-12-2023
 4. Pop, Funko, Sælger en masse blandet pops

Priser mellem 50 og 200 pr pop

Sendes på købers regning

  Pop, Funko, Sælger en masse blandet pops Priser mellem 50 og 200 pr pop Sendes på købers regning

  1.234,00 kr.06-12-2023
 5. Blandede figurer og retro biler, DC, Disney mv., Blandede figurer
DC 30,- stk.
Alle andre 10,- stk.

  Blandede figurer og retro biler, DC, Disney mv., Blandede figurer DC 30,- stk. Alle andre 10,- stk. Eller giv et bud på det samlet. Retro biler (ikke i pose) 20,- stk. Biler i pose samlet for 25,-

  1.234,00 kr.06-12-2023
 6. Star Wars Vintage Y-Wing, Kenner, Star Wars Vintage Y-Wing Fighter MIB 1983 

3000 DKK / 400 €

100%

  Star Wars Vintage Y-Wing, Kenner, Star Wars Vintage Y-Wing Fighter MIB 1983 3000 DKK / 400 € 100% komplet Batteri testet, elektronik virker. Flere billeder kan sendes. Sendes på købers regning

  3.000,00 kr.05-12-2023

Lige nu er der mere end 145 actionfigurer, som koster mere end 1000 kroner, til salg på DBA.

En blandet modtagelse

Den store actionfigur har medført mange grin og kommentarer til Maria og kæresten – men modtagelsen har været blandet, alt efter hvem du spørger.

Marias veninder har været mere skeptiske overfor figuren og har spurgt hende, om hun virkelig vil have det monstrum stående i dagligstuen – også selvom det jo egentlig er hende, der har købt den.

Marias kærestes venner har dog været anderledes positive, og Iron Man har medført mere end én high-five, mens den har stået i stuen.

LÆS OGSÅ: Unikt på DBA: Ib har sat sin lilla radiobil til salg

Selvom den er meget livagtig, kan figuren ikke skyde ud af håndfladerne, som den rigtige Iron Man kan...
Selvom den er meget livagtig, kan figuren ikke skyde ud af håndfladerne, som den rigtige Iron Man kan...

Sælges til fordel for Lego

Nu er det på tide for Iron Man at komme videre fra Rødovre. Først og fremmest fordi Maria syntes, det er på tide, de prøver med noget andet i stuen. Men også fordi Marias kæreste har forelsket sig i et nyt stykke legetøj.

Nu har han forelsket sig i en Lego Star Destroyer, tror jeg det hedder
siger Maria og hentyder til et stort Lego-rumskib, der stammer fra Star Wars filmene. Et stykke legetøj som, hvis den købes i en stor model, også fylder en del i landskabet.

Til slut i videoen råder Maria dig på det kraftigste til at købe Iron Man til din kæreste. Med den får du nemlig titlen som årets bedste kæreste samt et fripas til at slippe afsted med det meste, siger hun med et grin. Prisen for både figur og fripas? 11.000 gode danske kroner.

LÆS OGSÅ: DBAs dyreste: Badekar

Maria ved, at Iron Man har købt hende noget tålmodighed hos kæresten. Måske hun har fået lov til at købe en taske eller to?
Maria ved, at Iron Man har købt hende noget tålmodighed hos kæresten. Måske hun har fået lov til at købe en taske eller to?

Hvis din kæreste ikke er Marvel-fan, er der stadig rigeligt med ting til salg på DBA, som med garanti gør ham rigtig glad. Se eksempelvis videoen med DBAs vildeste gamerstol.

Er du alligevel oppe i dét prisleje, kan du også se DBAs dyreste T-shirt, der er resultatet af samarbejdet mellem to af de mest eksklusive tøjmærker i verden.

Hvis du efter mødet med Iron Man er mere interesseret i andre vilde fuld-figurer, kan du herunder se videoen om en unik alien, der også er til salg på DBA.

Relaterede artikler