DBAs dyreste: Actionfigur
Video

DBAs dyreste: Actionfigur

DBA Guide
DBA Guide

Det er ikke kun DBAs dyreste actionfigur, der er til salg, hvis du spørger sælgeren Maria. Det er også titlen som 'årets bedste kæreste' og dermed et fripas til at gøre (næsten) alt, som følger med figuren.

Opdatering: DBAs dyreste actionfigur er blevet solgt.

Hvis du er fan af Marvel, Avengers eller bare Iron Man, kan du næppe forstille dig noget bedre end at komme hjem til netop Iron Man, der står i fuld størrelse i din dagligstue.

Det var også det, 30-årige Maria Værnhøj fra Rødovre tænkte, da hun købte den over to meter høje actionfigur til sin uvidende kæreste, der er stor Avengers-fan.

Hans reaktion, da han kom hjem til sit superhelte-idol, som stod midt i stuen, kan du se i videoen ovenfor.

Find det på DBA

 1. Actionfigur, Marvel, Marvel Legends Spiderman Shocker 2022 figur 15cm

Hentes i Albertslund

  Actionfigur, Marvel, Marvel Legends Spiderman Shocker 2022 figur 15cm Hentes i Albertslund

  200,00 kr.05-12-2022
 2. GI Joe actionfigur, Hasbro, Rigtig fin actionfigur

sender på købers regning eller den kan hentes i

  GI Joe actionfigur, Hasbro, Rigtig fin actionfigur sender på købers regning eller den kan hentes i Herning

  100,00 kr.05-12-2022
 3. Ringenes Herre - Boromir figur, The Lord of the Rings / Ringenes Herre - Boromir actionfigur fra 200

  Ringenes Herre - Boromir figur, The Lord of the Rings / Ringenes Herre - Boromir actionfigur fra 2001. Næsten som ny. Kan hentes på Nørrebro, København.

  100,00 kr.04-12-2022
 4. Ringenes Herre - Legolas figur, The Lord of The Rings / Ringenes Herre - Legolas actionfigur fra 200

  Ringenes Herre - Legolas figur, The Lord of The Rings / Ringenes Herre - Legolas actionfigur fra 2001. I rigtig god stand. Kan hentes på Nørrebro, København

  100,00 kr.04-12-2022
 5. Ringenes Herre - Lurtz figur, The Lord of the Rings / Ringenes Herre - Lurtz actionfigur fra 2001. I

  Ringenes Herre - Lurtz figur, The Lord of the Rings / Ringenes Herre - Lurtz actionfigur fra 2001. I god stand. Kan hentes på Nørrebro, København

  100,00 kr.04-12-2022
 6. Ringenes Herre - Moria Orc figur, The Lord of the Rings / Ringenes Herre - Moria orc actionfigur. Ma

  Ringenes Herre - Moria Orc figur, The Lord of the Rings / Ringenes Herre - Moria orc actionfigur. Mangler sit sværd, men er ellers i meget god stand. Kan hentes på Nørrebro, København.

  90,00 kr.04-12-2022

Hvis en actionfigur på over to meter alligevel er for meget, er der lige nu 27 annoncer med actionfigurer i mindre størrelse til salg på DBA.

Amoriner i luften

Da Marias kæreste kom hjem, opstod der nærmest øjeblikkeligt sød musik og amoriner i luften – bare ikke mellem Maria og kæresten. Mellem kæresten og Iron Man!

Efter et højt glædesudbrud, begyndte han først at tiltale Iron Man på engelsk: ”It’s so awesome!” og ”in your FACE, den er fed” ryger ud af ham.

… og efterfølgende begynder han så at flette fingre med ham
siger Maria lettere opgivende, som trods alt blev ganske overbevist om, at der nu var tale om et meget glad stykke mandfolk.
Selvom det er Marias kæreste, der har flettet fingre med Iron Man, ser Maria selv også ret begejstret ud for figuren.
Selvom det er Marias kæreste, der har flettet fingre med Iron Man, ser Maria selv også ret begejstret ud for figuren.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Med lyset tændt ser figuren særdeles livagtig ud — hvis altså en actionfigur kan det!
Med lyset tændt ser figuren særdeles livagtig ud — hvis altså en actionfigur kan det!

Maria "var døden nær"

For Maria krævede det en vis portion tilvænning at have Iron Man stående i stuen.

Figuren måler nemlig hele 208 centimeter i højden og 122 centimeter i bredden, hvilket med andre ord betyder, at den fylder lidt i landskabet. Derudover er der også ledning til stikkontakt, så figuren kan lyse, fuldstændig som den rigtige Iron Man kan.

Selvom Iron Man i filmene kæmper for den gode side, var han ved at tage livet af Maria allerede dagen efter, han havde meldt sin ankomst på adressen.

Den store skikkelse i hjørnet af stuen gjorde nemlig Maria så forskrækket, at hun ifølge hende selv nær havde fået et hjerteanfald. Hun troede et kort sekund, at der var tale om en to meter høj og rødt klædt overfaldsmand.

Find det på DBA

 1. Spiderman, batman ect., Marvel, Sælger alle disse figurer, sælges samlet.

Hulk med lyd
Batman
Spide

  Spiderman, batman ect., Marvel, Sælger alle disse figurer, sælges samlet. Hulk med lyd Batman Spiderman - rød Spiderman - sort Spiderman - sort + sølv Spiderman, lille, rød Ironman Thanos Captain Ame

  1.000,00 kr.07-12-2022
 2. Boba Fett - Star Wars, Gentle Giant - Kenner/Disney, Gentle Giant Jumbo Boba Fett - Rocket Firing La

  Boba Fett - Star Wars, Gentle Giant - Kenner/Disney, Gentle Giant Jumbo Boba Fett - Rocket Firing Lavet i meget få eksemplarer. Yderst sjælden Som ny - Shell aldrig åbnet.

  2.550,00 kr.15-09-2022
 3. Transformers, Transformers, Diverse transformere 
BYD

  Transformers, Transformers, Diverse transformere BYD

  12.345,00 kr.06-12-2022
 4. Figur , Jack & Jones, Stor sjov bulldog figur med gevir 
med bevægelig arme og hoved 
Højde 64 cm 
M

  Figur , Jack & Jones, Stor sjov bulldog figur med gevir med bevægelig arme og hoved Højde 64 cm Meget fin stand Kom gerne med et fornuftigt bud Sender gerne + fragt Søgeord: figur julepy

  2.300,00 kr.06-12-2022
 5. Dino rider, 4 komplet og u knækket dele

  Dino rider, 4 komplet og u knækket dele

  1.000,00 kr.06-12-2022
 6. Gi joe/action force, Gi joe/action force lot sælges samlet. 

Kan sendes på købers regning eller afh

  Gi joe/action force, Gi joe/action force lot sælges samlet. Kan sendes på købers regning eller afhentes I horsens efter aftale

  1.200,00 kr.05-12-2022

Lige nu er der mere end 145 actionfigurer, som koster mere end 1000 kroner, til salg på DBA.

En blandet modtagelse

Den store actionfigur har medført mange grin og kommentarer til Maria og kæresten – men modtagelsen har været blandet, alt efter hvem du spørger.

Marias veninder har været mere skeptiske overfor figuren og har spurgt hende, om hun virkelig vil have det monstrum stående i dagligstuen – også selvom det jo egentlig er hende, der har købt den.

Marias kærestes venner har dog været anderledes positive, og Iron Man har medført mere end én high-five, mens den har stået i stuen.

LÆS OGSÅ: Unikt på DBA: Ib har sat sin lilla radiobil til salg

Selvom den er meget livagtig, kan figuren ikke skyde ud af håndfladerne, som den rigtige Iron Man kan...
Selvom den er meget livagtig, kan figuren ikke skyde ud af håndfladerne, som den rigtige Iron Man kan...

Sælges til fordel for Lego

Nu er det på tide for Iron Man at komme videre fra Rødovre. Først og fremmest fordi Maria syntes, det er på tide, de prøver med noget andet i stuen. Men også fordi Marias kæreste har forelsket sig i et nyt stykke legetøj.

Nu har han forelsket sig i en Lego Star Destroyer, tror jeg det hedder
siger Maria og hentyder til et stort Lego-rumskib, der stammer fra Star Wars filmene. Et stykke legetøj som, hvis den købes i en stor model, også fylder en del i landskabet.

Til slut i videoen råder Maria dig på det kraftigste til at købe Iron Man til din kæreste. Med den får du nemlig titlen som årets bedste kæreste samt et fripas til at slippe afsted med det meste, siger hun med et grin. Prisen for både figur og fripas? 11.000 gode danske kroner.

LÆS OGSÅ: DBAs dyreste: Badekar

Maria ved, at Iron Man har købt hende noget tålmodighed hos kæresten. Måske hun har fået lov til at købe en taske eller to?
Maria ved, at Iron Man har købt hende noget tålmodighed hos kæresten. Måske hun har fået lov til at købe en taske eller to?

Hvis din kæreste ikke er Marvel-fan, er der stadig rigeligt med ting til salg på DBA, som med garanti gør ham rigtig glad. Se eksempelvis videoen med DBAs vildeste gamerstol.

Er du alligevel oppe i dét prisleje, kan du også se DBAs dyreste T-shirt, der er resultatet af samarbejdet mellem to af de mest eksklusive tøjmærker i verden.

Hvis du efter mødet med Iron Man er mere interesseret i andre vilde fuld-figurer, kan du herunder se videoen om en unik alien, der også er til salg på DBA.

Relaterede artikler