DBAs dyreste: Actionfigur
Video

DBAs dyreste: Actionfigur

DBA Guide
DBA Guide

Det er ikke kun DBAs dyreste actionfigur, der er til salg, hvis du spørger sælgeren Maria. Det er også titlen som 'årets bedste kæreste' og dermed et fripas til at gøre (næsten) alt, som følger med figuren.

Opdatering: DBAs dyreste actionfigur er blevet solgt.

Hvis du er fan af Marvel, Avengers eller bare Iron Man, kan du næppe forstille dig noget bedre end at komme hjem til netop Iron Man, der står i fuld størrelse i din dagligstue.

Det var også det, 30-årige Maria Værnhøj fra Rødovre tænkte, da hun købte den over to meter høje actionfigur til sin uvidende kæreste, der er stor Avengers-fan.

Hans reaktion, da han kom hjem til sit superhelte-idol, som stod midt i stuen, kan du se i videoen ovenfor.

Find det på DBA

 1. Shazam actionfigur

  Shazam actionfigur

  100,00 kr.24-03-2023
 2. SØGER DC Multiverse Flash Rebirth (McFarlane Toys) 

Jeg søger DC Multiverse Flash Rebirth figur, so

  SØGER DC Multiverse Flash Rebirth (McFarlane Toys) Jeg søger DC Multiverse Flash Rebirth figur, som ses på billederne. Jeg mangler den til min Justice League display. Sig til, hvis du overvejer at

  1,00 kr.22-03-2023
 3. Actionfigur, Ninja Turtle, Ninja Turtle Action figur - Michelangelo - Ældre model i særdeles god sta

  Actionfigur, Ninja Turtle, Ninja Turtle Action figur - Michelangelo - Ældre model i særdeles god stand.

  50,00 kr.20-03-2023
 4. TMNT - Slash, Sælger denne komplette Slash i flot stand.

Turtles, actionfigur, legetøj, vintage

Se

  TMNT - Slash, Sælger denne komplette Slash i flot stand. Turtles, actionfigur, legetøj, vintage Se også mine andre Turtles annoncer

  220,00 kr.17-03-2023
 5. TMNT - April, Sælger denne April næsten komplet. Mangler kun pistol og ninjastjerne. 

Turtles, acti

  TMNT - April, Sælger denne April næsten komplet. Mangler kun pistol og ninjastjerne. Turtles, actionfigur, legetøj, vintage Se også mine andre Turtles annoncer

  110,00 kr.17-03-2023
 6. TMNT - Panda Khan, Sælger denne originale Panda Khan næsten komplet.

Turtles, actionfigur, legetøj,

  TMNT - Panda Khan, Sælger denne originale Panda Khan næsten komplet. Turtles, actionfigur, legetøj, vintage Se også mine andre Turtles annoncer

  150,00 kr.17-03-2023

Hvis en actionfigur på over to meter alligevel er for meget, er der lige nu 27 annoncer med actionfigurer i mindre størrelse til salg på DBA.

Amoriner i luften

Da Marias kæreste kom hjem, opstod der nærmest øjeblikkeligt sød musik og amoriner i luften – bare ikke mellem Maria og kæresten. Mellem kæresten og Iron Man!

Efter et højt glædesudbrud, begyndte han først at tiltale Iron Man på engelsk: ”It’s so awesome!” og ”in your FACE, den er fed” ryger ud af ham.

… og efterfølgende begynder han så at flette fingre med ham
siger Maria lettere opgivende, som trods alt blev ganske overbevist om, at der nu var tale om et meget glad stykke mandfolk.
Selvom det er Marias kæreste, der har flettet fingre med Iron Man, ser Maria selv også ret begejstret ud for figuren.
Selvom det er Marias kæreste, der har flettet fingre med Iron Man, ser Maria selv også ret begejstret ud for figuren.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Med lyset tændt ser figuren særdeles livagtig ud — hvis altså en actionfigur kan det!
Med lyset tændt ser figuren særdeles livagtig ud — hvis altså en actionfigur kan det!

Maria "var døden nær"

For Maria krævede det en vis portion tilvænning at have Iron Man stående i stuen.

Figuren måler nemlig hele 208 centimeter i højden og 122 centimeter i bredden, hvilket med andre ord betyder, at den fylder lidt i landskabet. Derudover er der også ledning til stikkontakt, så figuren kan lyse, fuldstændig som den rigtige Iron Man kan.

Selvom Iron Man i filmene kæmper for den gode side, var han ved at tage livet af Maria allerede dagen efter, han havde meldt sin ankomst på adressen.

Den store skikkelse i hjørnet af stuen gjorde nemlig Maria så forskrækket, at hun ifølge hende selv nær havde fået et hjerteanfald. Hun troede et kort sekund, at der var tale om en to meter høj og rødt klædt overfaldsmand.

Find det på DBA

 1. Skylanders 92 figurer, ps4, ps3, xbox, Nintendo..., Skylanders 92 figurer til salg i rigtig fin stan

  Skylanders 92 figurer, ps4, ps3, xbox, Nintendo..., Skylanders 92 figurer til salg i rigtig fin stand. Kan bruges til ps4, ps3, xbox, Nintendo wii... der medfølger et portal og 2 spil til skylanders

  1.500,00 kr.25-03-2023
 2. Boba Fett - Star Wars, Kenner, Gentle Giant Jumbo Boba Fett - Rocket Firing  

Lavet i meget få eks

  Boba Fett - Star Wars, Kenner, Gentle Giant Jumbo Boba Fett - Rocket Firing Lavet i meget få eksemplarer. Yderst sjælden Som ny - Shell aldrig åbnet.

  2.050,00 kr.25-03-2023
 3. Funko pops, Funko pop, Hej jeg sælger ud af min funko pops. Samlet 2300kr. inklusiv nogen løse 
Elle

  Funko pops, Funko pop, Hej jeg sælger ud af min funko pops. Samlet 2300kr. inklusiv nogen løse Ellers byd. Hvis nogen skulle have interesse

  2.300,00 kr.25-03-2023
 4. GI Joe, Habro, GI Joe, Hasbro

Stor samling med 32 GI Joes i rigtigt god stand, 4 små Vehicles og en

  GI Joe, Habro, GI Joe, Hasbro Stor samling med 32 GI Joes i rigtigt god stand, 4 små Vehicles og en håndfuld blandet ekstra udstyr sælges. Sælges samlet. Rockviper – Komplet Rock & Roll (v2) – Komp

  1.999,00 kr.23-03-2023
 5. Heman , Motu, King Randor til salg. Han har MATTEL INC 1981 stående på lænden, samt Malaysia på en h

  Heman , Motu, King Randor til salg. Han har MATTEL INC 1981 stående på lænden, samt Malaysia på en hævet bar(se billede). Komplet og er som billederne viser, med hans krone, stav, rustning og pæn blå

  1.000,00 kr.23-03-2023
 6. Blizzard Entertainment, World of Warcraft, Original limeted edition Garrosh Hellscreem figur fra Bli

  Blizzard Entertainment, World of Warcraft, Original limeted edition Garrosh Hellscreem figur fra Blizzard entertainment World of Warcraft med kasse i perfekt stand. Figuren er fra deres jubilæum ved

  1.000,00 kr.23-03-2023

Lige nu er der mere end 145 actionfigurer, som koster mere end 1000 kroner, til salg på DBA.

En blandet modtagelse

Den store actionfigur har medført mange grin og kommentarer til Maria og kæresten – men modtagelsen har været blandet, alt efter hvem du spørger.

Marias veninder har været mere skeptiske overfor figuren og har spurgt hende, om hun virkelig vil have det monstrum stående i dagligstuen – også selvom det jo egentlig er hende, der har købt den.

Marias kærestes venner har dog været anderledes positive, og Iron Man har medført mere end én high-five, mens den har stået i stuen.

LÆS OGSÅ: Unikt på DBA: Ib har sat sin lilla radiobil til salg

Selvom den er meget livagtig, kan figuren ikke skyde ud af håndfladerne, som den rigtige Iron Man kan...
Selvom den er meget livagtig, kan figuren ikke skyde ud af håndfladerne, som den rigtige Iron Man kan...

Sælges til fordel for Lego

Nu er det på tide for Iron Man at komme videre fra Rødovre. Først og fremmest fordi Maria syntes, det er på tide, de prøver med noget andet i stuen. Men også fordi Marias kæreste har forelsket sig i et nyt stykke legetøj.

Nu har han forelsket sig i en Lego Star Destroyer, tror jeg det hedder
siger Maria og hentyder til et stort Lego-rumskib, der stammer fra Star Wars filmene. Et stykke legetøj som, hvis den købes i en stor model, også fylder en del i landskabet.

Til slut i videoen råder Maria dig på det kraftigste til at købe Iron Man til din kæreste. Med den får du nemlig titlen som årets bedste kæreste samt et fripas til at slippe afsted med det meste, siger hun med et grin. Prisen for både figur og fripas? 11.000 gode danske kroner.

LÆS OGSÅ: DBAs dyreste: Badekar

Maria ved, at Iron Man har købt hende noget tålmodighed hos kæresten. Måske hun har fået lov til at købe en taske eller to?
Maria ved, at Iron Man har købt hende noget tålmodighed hos kæresten. Måske hun har fået lov til at købe en taske eller to?

Hvis din kæreste ikke er Marvel-fan, er der stadig rigeligt med ting til salg på DBA, som med garanti gør ham rigtig glad. Se eksempelvis videoen med DBAs vildeste gamerstol.

Er du alligevel oppe i dét prisleje, kan du også se DBAs dyreste T-shirt, der er resultatet af samarbejdet mellem to af de mest eksklusive tøjmærker i verden.

Hvis du efter mødet med Iron Man er mere interesseret i andre vilde fuld-figurer, kan du herunder se videoen om en unik alien, der også er til salg på DBA.

Relaterede artikler