Vil du være din egen chef? Tjek disse erhverv på DBA
SjovLivsstil

Vil du være din egen chef? Tjek disse erhverv på DBA

Louise Guldager
Louise Guldager

Vi kender det nok godt. De fleste af os i hvert fald. Drømmen om at sadle om, gøre noget andet, bruge os selv på nye måder. Sommerferien er ofte et godt tidspunkt at tage sit arbejdsliv op til revision, og hvis du også går og drømmer om at skifte branche, så er der faktisk rig mulighed for det, hvis du søger på DBADisse ti ting kan du lige nu starte virksomhed indenfor.

Du kan slå dig op som pølsemand med din egen pølsevogn, starte en frisørsalon, eje dit eget pizzeria eller iværksætte din egen skønhedssalon.

På DBA sættes der nemlig også virksomheder til salg rundt omkring i landet, store som små. Nogle er lige til at overtage, mens andre kræver kreativt input og måske en smule know-how fra begyndelsen. Uanset, så er her ti bud på nye brancher, du kan kaste dig over, hvis du også går og føler, du har brug for lidt luftforandring:

1. Forkæl de sejlende kanoturister ved Slusåen

For bare 8.000 kroner i husleje om måneden kan du blive bestyrer af denne kiosk, der årligt betjener over 20.000 ferieglade kano-turister ved Slusåen
For bare 8.000 kroner i husleje om måneden kan du blive bestyrer af denne kiosk, der årligt betjener over 20.000 ferieglade kano-turister ved Slusåen

Kunne du tænke dig at bestyre din egen cafe, ishus eller kiosk ved Slusåen, der årligt betjener over 20.000 kanoturister, og hvor især beliggenheden er et nøgleord? Her kommer gæster, der holder ferie og tager på ture, imødekommende, ofte familier og i skøn natur.

Ved du lige, hvordan man giver den slags turister den bedste velkomst, og har du ideén til, hvordan en så særlig placering kan gøres endnu mere iøjnefaldende og attraktiv?

Placeringen er meget synlig og derfor er her grundlag for en god og stor indtjening, med de årlige turister og lokalbefolkningen, samt de mange kunder/biler, der passerer butikken på vejen hver dag, skriver forrige ejer. 

Ejendommen anvendes i dag til købmandsforretning, ishus og grill, men her er også mulighed for Pizzaria, hvis man ønsker det, og generelt er mulighederne mange i dette lejemål.
Ejendommen er i forhold til sit formål godt beliggende i et boligområde med stort kundeunderlag samt turister fra Slusåen i sommerhalvåret. Her kommer årligt mere end 20.000 kanoturister, og dette er den eneste forretning, de møder på Slusåen, hvor de kan handle.

Adressen hedder Herlufmagle, og det koster dig 8.000 kroner per måned i husleje, men så har du også frie hænder til at møde de sejlende på Slusåen med en lækker forfriskning og et smil, som ikke mange kan matche.

Du kan se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Opdatering: Butikken blev solgt i begyndelsen af september.

Erhvervsejendom og -lejemål til salg på DBA:

 1. Kontor på Vandtårnsvej, Søborg - Kontor til leje

  Kontor på Vandtårnsvej, Søborg - Kontor til leje

  2860 udlejes Kontor, etageareal kvm. 2900 Vandtårnsvej, SØBORG: Tower 77 er 3.000 Kvm. Fuldt udstyret kontorhotel med både store og mindre kontorlokaler, samt lagerlokaler til alle erhvervsdrivende.

  1,00 kr.22-03-2022
 2. Andet på Østerågade, Aalborg Centrum - Andet til leje

  Andet på Østerågade, Aalborg Centrum - Andet til leje

  9000 udlejes Andet, etageareal kvm. 267 Østerågade, AALBORG CENTRUM: [p][strong]Erhvervslejemål udlejes i en velrenoveret ejendom i Aalborg Centrum[/strong][/p] [p]Attraktivt beliggende erhvervslejem

  59.617,00 kr.22-03-2022
 3. Kontor på Københavnsvej, Roskilde - Kontor til leje

  Kontor på Københavnsvej, Roskilde - Kontor til leje

  4000 udlejes Kontor, etageareal kvm. -1 Københavnsvej, ROSKILDE: Vi har fået muligheden for at leje 7-8 kontorer ud på vores egen adresse. Vi bor her til daglig og hvis du har lyst, så synes vi du ska

  1,00 kr.12-12-2022
 4. Kontor på Lejrvejen, Padborg - Kontor til leje

  Kontor på Lejrvejen, Padborg - Kontor til leje

  6330 udlejes Kontor, etageareal kvm. -1 Lejrvejen, PADBORG: Et af ■Voxeværket■s huse. Når du bor i ■Voxeværket■ kan du frit benytte alle huse i Danmark ... booke mødelokaler på tværs af landet ... gan

  1,00 kr.12-12-2022
 5. Kontor på Ny Vestergårdsvej, Værløse - Kontor til leje

  Kontor på Ny Vestergårdsvej, Værløse - Kontor til leje

  3500 udlejes Kontor, etageareal kvm. -1 Ny Vestergårdsvej, VÆRLØSE: ■Voxeværket■ Furesø er vores nye iværksætterhus med 20 rummelige kontorer til ambitiøse lejere og deres virksomheder. Her i huset f

  1,00 kr.12-12-2022
 6. Kontor på Sdr. Jernbanevej, Hillerød - Kontor til leje

  Kontor på Sdr. Jernbanevej, Hillerød - Kontor til leje

  3400 udlejes Kontor, etageareal kvm. 15 Sdr. Jernbanevej, HILLERØD: På Hillerød Station har ■Voxeværket■ slået dørene op for et kontorhotel på første sal. Lige over Lagkagehuset og 7/11. Alle kontor

  1,00 kr.12-12-2022

Lige nu er der 48 private annoncer med erhvervsejendom og lejemål oprettet på DBA, og 34 af dem ligger på Sjælland. Der er altså knap så mange at finde i Jylland.

2. Autoværksted lige til at overtage i Roskilde

Autoværkstedet her i Roskilde er klar til overtagelse med alt værktøj og maskiner. Der er også et lille køkken, så du kan tage en velfortjent pause undervejs
Autoværkstedet her i Roskilde er klar til overtagelse med alt værktøj og maskiner. Der er også et lille køkken, så du kan tage en velfortjent pause undervejs

Måske går du med en drøm om at få dit eget bilværksted en gang i fremtiden. Måske er den dag tættere på, end du tror. Elsker du at få olie på tøjet, og drømmer du om at være din egen chef? Så kan du måske overveje det her autoværksted i Roskilde, som Ahmad lige nu har sat til salg.

Det ligger centralt, skriver han og har en god, billig husleje. Autoværkstedet indeholder alt, hvad man har brug for af materialer/reservedele til værkstedet, der ligger lige om hjørnet. På værkstedet udføres der udskiftning af dæk, afbalancering, og alt hvad der måtte høre under betegnelsen Auto-reparation og bilklargøring.

LÆS OGSÅ: Skal du på surferferie til sommer?

Autoværkstedet er klar til overtagelse med diverse værktøj og maskiner, olie, kølervæske, dæk med mere. Der er toilet og badeværelse, og et lille køkken med køleskab, hvor du nemt og bekvemt kan brygge dagens kaffe og holde en velfortjent pause.

Der medfølger en plads til cirka 15-20 biler med i huslejet, og det et lukket område, så man nemt kan udføre sine opgave uden at være til gene for andre. Der er 2 lifte, den ene til små biler og den anden en almindelig lift med 2 søjler. 

Nogle starter ved siden af mekaniker-jobbet for at prøve det af og for at have nogle kunder at begynde på. Andre ønsker at være hundrede procent selvstændig. Det vigtigste er, at du har troen på dig selv, gider knokle – og har de rette rammer og udstyr. Og det får du her i Roskilde. Er du god til biler og har hænderne godt skruet på? Så er det måske nu, du skal slå til?

Du kan se hele annoncen lige her, såfremt værkstedet stadig er til salg.

3. Planteskole i Nordsjælland – Idyl og økologi

Er du til idyl, grønne omgivelser, økologi og smuk natur? Så er det her sted måske det helt rette for dig?
Er du til idyl, grønne omgivelser, økologi og smuk natur? Så er det her sted måske det helt rette for dig?

Er drømmen din helt egen planteskole, en skønt beliggende Bed & Breakfast eller en landejendom, hvor der kan genetableres hestestald i tilhørende bygninger, så læs med her.

Henrik fra Hillerød sælger nemlig denne ældre landbrugsejendom med hele 8 værelser i kampesten, der ligger i naturskønne Nordsjælland. Der er tilladelse til at drive erhverv og der har for år tilbage været drevet planteskole og gårdbutik med en rigtig god omsætning.

’Der skal laves en del på ejendommen, hvis den skal stå i tip-top stand’, skriver Henrik fra Hillerød, men prisen er også derfor sat derefter. For 2.900.000 kroner får du det perfekte sted, hvis du har hænderne skruet ordentligt på og drømmer om drive selvstændig virksomhed med og i naturen som omdrejningspunkt. Stedet er også oplagt til økologisk dyrkning af grøntsager, hvis man til eksempel går og drømmer om en gårdbutik.

Henrik skriver desuden, at det er perfekt for entreprenørvirksomheder, idet her er god plads til at have store maskiner stående. Planteskolen kan genetableres, der kan etableres hestestald i de tilhørende bygninger, ladebygning og stuehus kan omdannes til kontor eller Bed & Breakfast, ja der er faktisk et utal af muligheder med ejendommen og de 2 tønder land – du skal bare have ideérne og evnerne.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Planter og havegrønt til salg på DBA:

 1. Løvfældende busk, Solbærbusk, Solbærbusk, løvfældende. Busken er 25 cm høj over jordoverfladen. Jeg

  Løvfældende busk, Solbærbusk, Solbærbusk, løvfældende. Busken er 25 cm høj over jordoverfladen. Jeg har 1 stk. Fast pris. Jeg sender gerne, hvis du betaler portoen.

  20,00 kr.07-06-2023
 2. Staude, Bytter/sælger skov valmue eller bondevalmue.
kommer år efter år. Gul. 
Nem og taknemlig stau

  Staude, Bytter/sælger skov valmue eller bondevalmue. kommer år efter år. Gul. Nem og taknemlig staude. Kan håndtere sol, skygge, tørke og fugt. Uden at være aggressiv. En af mine top fem have blomste

  15,00 kr.07-06-2023
 3. Monstera albo variegata, Stueplante

Smuk og sund monstera albo variegata plante. Lerkrukke og plant

  Monstera albo variegata, Stueplante Smuk og sund monstera albo variegata plante. Lerkrukke og plantestøtte medfølger. Se også gerne mine andre annoncer

  1.450,00 kr.07-06-2023
 4. Monstera thai constellation, Stueplante

Utrolig smuk og sund monstera thai constellation plante med

  Monstera thai constellation, Stueplante Utrolig smuk og sund monstera thai constellation plante med et nyt blad på vej. 15 cm plastikpotte medfølger. Jeg har også en række monstera albo variegata pl

  1.600,00 kr.07-06-2023
 5. Monstera albo variegata, Monstera albo variegata

Stueplante

Smuk og sund monstera albo variegata p

  Monstera albo variegata, Monstera albo variegata Stueplante Smuk og sund monstera albo variegata plante med store blade. Lerkrukke og kokospind medfølger. Se også gerne mine andre annoncer.

  1.500,00 kr.07-06-2023
 6. Staude, Kermesbær byttes/sælges. Hvide blomster og bær til fuglene. Med smuk intens farve.

Forskell

  Staude, Kermesbær byttes/sælges. Hvide blomster og bær til fuglene. Med smuk intens farve. Forskellige størrelser afhængigt af tidspunktet. Graves op til afhentning. Evt aflevering/afhentning løst

  50,00 kr.07-06-2023

Har du generelt grønne fingre og elsker du planter? Der kan være mange penge at spare ved at købe dem brugt på DBA. Lige nu er der 2288 annoncer oprettet med planter på DBA og nogle gange kræver sælger faktisk ikke andet, end at du selv kommer og graver dem op af jorden – kvit og frit.

4. En ristet med det hele

Bliver det mere dansk? Nej, vel. En vaskeægte pølsevogn, som vi kender den. Men hvad nu, hvis det var dig, der stod bag disken?
Bliver det mere dansk? Nej, vel. En vaskeægte pølsevogn, som vi kender den. Men hvad nu, hvis det var dig, der stod bag disken?

…..En pølse med brød, en finger med kage eller et skinkesøm med pude. Kært barn har mange navne. Og det må siges at være noget, som danskerne har kært: pølsevognen.

Det bliver næsten ikke mere dansk, mere nostalgisk og mere ægte end det her! Skal du eje en pølsevogn?! Den danske pølsevogn har været en del af gadebilledet i mere end 80 år og er et kulturhistorisk fænomen, hvor man kan få stillet den hurtige sult og lige ordne verdenssituationen imens.

Har du lyst til at videreføre kulturarven, og drømmer du om knækpølser i svøb og om at være herre i eget hus, så at sige…ja, så kan du lige her købe en såkaldt københavnervogn, altså en Tulip Pølsevogn, som emmer af nostalgi, historie og i sin egen forstand godt håndværk.

Egentlig kom pølsevognen til Danmark fra Tyskland, men eftersom de har været en fast del af bybilledet, siden den første så dagens lys i 1921, så anses det i dag som en klassisk, dansk ting. Vi har Den lille havfrue, dansk smørrebrød, H.C. Andersen, Lego og pølsevognen.

Det totale salg af varme pølser lå for nyligt på omkring 116 millioner styk årligt. Så selvom der i dag er kommet mange andre konkurrenter i bybilledet, så giver det da stadig anledning til at slænge hotdogs og Cocio over disken.

Se hele annoncen lige her, såfremt den stadig er til salg.

Opdatering: Pølsevognen er i slutningen af august blevet solgt, men der er stadig mange andre pølsevogne til salg, som du finder ved at klikke her.

Pølsevogne til salg på DBA:

 1. Pølsevogn fra Haaning

  Pølsevogn fra Haaning

  Pølsevogn 2018, lastevne (kg): 600, totalvægt (kg): 1800, b: 220 l: 355 h: 230, Helt strøken pølsevogn har vært i bruk frem til desember 2022 i Norge 2 griller og pølsekoker på gass, 2 kjøleskap en fr

  130.000,00 kr.26-02-2023
 2. Pølsevogn, lastevne (kg): 300, stor 2 akslet pølsevogn klar til brug, med udstyr til bl.a at lave sp

  Pølsevogn, lastevne (kg): 300, stor 2 akslet pølsevogn klar til brug, med udstyr til bl.a at lave spydstegt kylling. sælges for en ven. ved seriøs interesse gives tlf nr til ham der har den og han ka

  79.900,00 kr.14-05-2023
 3. Pølsevogn, lastevne (kg): 1200, Madvogn / Salgsvogn / Foodtruck Foodtrailer-pølsevogn
Startpris 2990

  Pølsevogn, lastevne (kg): 1200, Madvogn / Salgsvogn / Foodtruck Foodtrailer-pølsevogn Startpris 29900 euro Har du dine egne ønsker? Kontakt os! Vognen kan nemlig tilpasses fuldt ud efter behov. Disse

  190.000,00 kr.04-05-2023
 4. Keldsvognen 320 - Pølsevogn af bedste kvalitet

  Keldsvognen 320 - Pølsevogn af bedste kvalitet

  Pølsevogn, Keldsvognen 320, lastevne (kg): 500, totalvægt (kg): 1300, b: 228 l: 320 h: 220, Den lidt større pølsevogn med plads til mere. 400V/32A indtag Adapter 32A/16A Eltavle placeres under loft

  189.000,00 kr.05-06-2020
 5. Street food Company

  Street food Company

  Pølsevogn, lastevne (kg): 2000, totalvægt (kg): 1000, b: 200 l: 300, Street food Company for sale. Among other things, Napoli Express has been offering amazing Neapolitan Style pizza since 2021 in Is

  130.000,00 kr.22-04-2023
 6. Pølsevogn, Foodvogn Event, lastevne (kg): 600, totalvægt (kg): 1300, b: 210 l: 400 h: 300, Food trai

  Pølsevogn, Foodvogn Event, lastevne (kg): 600, totalvægt (kg): 1300, b: 210 l: 400 h: 300, Food trailer hvor kun fantasien stætter grænser for brugen. Voresvogn.dk sætter det inventar i som du har bru

  3.000,00 kr.20-02-2023

Lige nu er der 29 annoncer med pølsevogne til salg på DBA og de 24 af dem befinder sig på Sjælland.

5. Livet på landevejen og egen frihed

For nogle mennesker, så betyder drømmejobbet ikke nødvendigvis faste kollegaer. Måske du er mere til et liv på vejene med masser af afvekslende kunder?
For nogle mennesker, så betyder drømmejobbet ikke nødvendigvis faste kollegaer. Måske du er mere til et liv på vejene med masser af afvekslende kunder?

Er dit ultimative brancheskift i virkeligheden livet på landevejen, sjove mennesker og god energi? Det kræver nok et særligt temperament og en masse goodwill overfor bussens gæster, men det er til gengæld nok et smaddersjovt job! At være selvstændig chauffør i en helt særlig event- og show-bus. Eller hvordan man nu mener, den kan anvendes. For der er masser af muligheder, det er jo sådan set helt op til dig – hvis det er dig, der køber den.

Hvis du også går og mangler en show- og event-bus i særklasse for at kunne udleve din drøm, så kan det være, vognen her er sagen. Vognen kan bruges til mange formål, er indregistreret som lastbil til flere anvendelser og må køres med lastbilkørekort. Den er flot dekoreret, 12 meter lang og med træk. Så den kan ses på landevejen.

LÆS OGSÅ: 
Køb Renes strandbar!

Den kommer med nye dæk og batterier, og undervognen er renoveret med nye tanke og luftpudekonsoller, den har udtræksrampe til kørestole og leveres nysynet. Du skal af med 195.000 kroner + moms, men så har du også din helt egen bus – en afvekslende arbejdsplads på hjul og med speedometer.

Se hele annoncen her, såfremt bussen stadig er til salg.

Lastbiler og busser til salg på DBA:

 1. Lastbil med 9 meter kran

  Lastbil med 9 meter kran

  Renault, Renault Midlum 44A med partikelfilter. Lastbilen er udstyret med partikelfilter. Funktion afprøvet ved gennemgang. Starter, kører og fungerer i grundlæggende funktioner. Se billeder og vide

  122.500,00 kr.07-06-2023
 2. MAN TGS 35.480 8X2-6 2016

  MAN TGS 35.480 8X2-6 2016

  MAN TGS 35.480 8X2-6, årg. 2016, * Årg 04/2016 * Synet 20-01-2023 * HMF 3220 med 6 udskud, udtag til rotator/grab, fjernbetjening * 3 Vejs HMF Wirehejs, olie til pendel * Drejebar boggie * Euro 6 * VB

  1,00 kr.07-06-2023
 3. Scania S580 6x2 Retarder 2017

  Scania S580 6x2 Retarder 2017

  Scania S580 6x2 Retarder, årg. 2017, * Årg 06/2017 * 578.000 km * Retarder * Fuld luft * 2 køleskabe under køjen * 2950 mm akselafstand * Synet 08/12-2022

  1,00 kr.07-06-2023
 4. MAN 8.136, årg. 1988, km 88000, Grøn, nysynet, Ring for nærmere information
Wirehejs, synet i 11 md

  MAN 8.136, årg. 1988, km 88000, Grøn, nysynet, Ring for nærmere information Wirehejs, synet i 11 md 2022 Off-road, 4x4 længde og tværspær Spil 4 tons sepson wire forud eller bagud Priside 95000

  100,00 kr.07-06-2023
 5. HRD Trailer - Udtræks trailer / Extendable trailer

  HRD Trailer - Udtræks trailer / Extendable trailer

  HRD Trailer HRD Trailer - Udtræks trailer / Extendable trail, Fabrikat: HRD Model: Trailer Note: - Udtræks trailer / Extendable trailer Stel nr.: WD09NTS3457EN10171 Årgang: 2007 1. reg. dato: 6. sep

  26.500,00 kr.20-05-2022
 6. Lastbiltrailer

  Lastbiltrailer

  Andet, Kel-Berg gardin Citytrailer 34 paller NYSYNET 23-01-2023 BPW trommelbremser, zlift, indkørringshøjde bag 272 cm, første Aksel hævbar Reg nr. NB9198 Prisen er + moms Ring 25165401

  46.500,00 kr.01-04-2023

Lige nu er der 322 annoncer med lastbiler og busser til salg på DBA. Men modsat pølsevognen, der åbenbart hovedsageligt befinder sig på Sjælland, så står hele 200 af disse lastbiler og busser altså i Jylland.

6. Loppeguld på Amager

Er du bidt af en gal loppe-feber? Har du flair for at finde smukke ting, ved du, hvad der er noget værd – og kan du sælge det? Så er det måske dig, der skal overtage den her fine butik på Amager?
Er du bidt af en gal loppe-feber? Har du flair for at finde smukke ting, ved du, hvad der er noget værd – og kan du sælge det? Så er det måske dig, der skal overtage den her fine butik på Amager?

Er der en vaskeægte loppe-entusiast gemt i dig, og kunne du tænke dig at tage det skridtet videre? Måske skal du have din helt egen genbrugsbutik fuld af loppefund og guld fra gemmerne?

Butikken, du kan købe, ligger på Amagerbrogade, tæt på metrostationen, og overtagelsessummen er 15.000 kroner for alle inventar og lagervarer. Huslejen er på 9.000 kroner.

Butikken sælger i øjeblikket håndplukkede genbrugsfund og dekorativ kunst, men om det skal fortsætte sådan er helt op til den nye ejer. Muligheden er desuden at tjene penge på kommissionssalg, det vil sige, hvor butikken sælger kunders varer videre for en fast provision.
Det foregår ved, at kunderne indlever varerne selv, butikken sælger dem og tager provision for de solgte varer.

Erhvervslokaler på denne beliggenhed er ofte meget populære og efterspurgte, fordi der er mange forbipasserende og potentielle kunder. Det er et område at København, der har stor aktivitet og masser af liv.

Har du ikke meget erfaring? Så fortvivl ej, for sælgeren, Chanpen fra Kastrup, oplyser, at hun gerne hjælper med opstart og gode råd.

Butikken er driftsklar, så kan du allerede begynde at sælge fra dag 1! Det er bare at kaste sig ud i det.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Butikker til salg på DBA:

 1. 4900 butik, etageareal kvm. 30, grundareal kvm. 30 Jernbanegade 1, årlige driftsudgifter kr. 3500, å

  4900 butik, etageareal kvm. 30, grundareal kvm. 30 Jernbanegade 1, årlige driftsudgifter kr. 3500, årlig lejeindtægt kr. 0, Velfungerende pizzaria I hjertet af nakskov er til salg. Du køber pizzaria

  199.999,00 kr.30-05-2023
 2. 1623 butik, etageareal kvm. 58 kingosgade 2 kld., årlig lejeindtægt kr. 72912, Butik til udlejes kv

  1623 butik, etageareal kvm. 58 kingosgade 2 kld., årlig lejeindtægt kr. 72912, Butik til udlejes kvm.58 med afståelse på Kingosgade 2kld.(siden Vesterbrogade) .1623 København V. Butik til afståelse 8

  6.076,00 kr.08-05-2023

Lige nu er der 33 butikker til salg, som du kan købe og overtage på DBA. Hvis du også går med en spirende selvstændig erhvervsdrivende i maven, så er det måske nu, du skal slå til? Det er muligt at finde butikker inden for mange forskellige kategorier.

7. Vil du gøre sommerhuslivet til din business?

Hvorfor ikke gøre sommerhuslivet til sin business også? Lige nu er det muligt i naturskønne og populære Asserbro
Hvorfor ikke gøre sommerhuslivet til sin business også? Lige nu er det muligt i naturskønne og populære Asserbro

Asserbo ligger ved Tisvilde Hegn – lige midt i smørhullet mellem Tisvildeleje og Liseleje. Her er lange sandstrande, store skove, en masse sommerhuse og kun under en times transport til København. Rågeleje, der ligger ved siden af, er kendt som et paradis for surfere og paraglidere, og her er liv og laid-back stemning hele sommeren.

Lige nu kan du få fingrene i denne lille hyggelige butik, der består af to mindre butikslokaler (og depotrum), der eftersigende kan udlejes til næsten ethvert tænkeligt formål. Butikken er nyrestaureret og fremstår hvid. Lejen deles i 2 grundet området, der især er aktivt om sommeren. Alt kan lade sig gøre, frisør, antikbutik, tøjbutik, vinbar, kiosk. Ja, stort set alt undtaget fødevareproduktion.

Har du lysten til og modet på at gøre sommerhuslivet til big business, så kan du måske være den rigtige ejer. Sommerferie-stemning, dovne dage i solen, strandhår og søvnige smil; Det lyder som opskriften på frihed, ikke? Og med din egen butik kan du definere helt præcist, hvad det så er.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Sommerhuse til salg på DBA:

 1. Nyt sommerhus 90 m² 
opbygget i gode materialer , komplet monteret.
Udvendig beklædning er klink me

  Nyt sommerhus 90 m² opbygget i gode materialer , komplet monteret. Udvendig beklædning er klink med hvide trævinduer, lavenergi og tagpap, Indvendig er der lækker stue-køkken med skøn lysindfald 3

  1.395.000,00 kr.07-07-2020
 2. 6-værelses Fritidshus på 164 m² til 2500000 kr. Havnevej 84A+B, st., 7990 Øst...

  6-værelses Fritidshus på 164 m² til 2500000 kr. Havnevej 84A+B, st., 7990 Øst...

  7990 Fritidsbolig, vær. 6.0, m2 164, Havnevej 84A+B, st., 6-værelses Fritidshus på 164 m² til 2500000 kr. Havnevej 84A+B, st., 7990 Øster Assels Annoncen præsenteres i samarbejde med Boliga. Kontak

  2.500.000,00 kr.08-05-2023
 3. 2740 Fritidsbolig, 3 vær., 50 m2, Heimdalsvej 8, 400 m2 grund, Vores verdens bedste kolonihave er ti

  2740 Fritidsbolig, 3 vær., 50 m2, Heimdalsvej 8, 400 m2 grund, Vores verdens bedste kolonihave er til salg! Herunder lidt info: - Pris: 1.595.000. - Beliggenhed: Skovlunde - 2 km. Fra s-tog. - Pa

  1.595.000,00 kr.06-06-2023
 4. Liebhaver sommerhus i Sjelborg

  Liebhaver sommerhus i Sjelborg

  6710 Fritidsbolig, vær. 4, m2 113, Borgsvej 12, m2 grund 1000, Med en af vestjyllands bedste beliggenheder sælges nu lækkert nyere sommerhus fra 2008 - bygget i træ m/cementtagstenstag. Huset er belig

  6.995.000,00 kr.29-12-2019
 5. TOTAL VANDVITTIG PRIS nyt sommerhus 55 m2 6 sovepladser alt incl fra kr 855.000
Samme sommerhus 62 m

  TOTAL VANDVITTIG PRIS nyt sommerhus 55 m2 6 sovepladser alt incl fra kr 855.000 Samme sommerhus 62 m2 fra kr 925.000 Prisen er incl moms

  855.000,00 kr.07-07-2020
 6. 4200 Fritidsbolig, 125 m2, Næsby Strand, 

God placering med udsigt til natur.

Nyopført 2021 Indfly

  4200 Fritidsbolig, 125 m2, Næsby Strand, God placering med udsigt til natur. Nyopført 2021 Indflytningsklart Sommerhus. 80kvm Beboelse + 48kvm sammenbygning. Beliggende i randkanten af sommerhusom

  1.850.000,00 kr.04-06-2023

Er du bare vild med sommerhuslivet? Drømmer du om dit eget af slagsen? Så kan du også finde det på DBA. Lige nu er der 54 annoncer med sommerhuse til salg på DBA. Ud af dem, der ligger 34 af dem på Sjælland, resten i Jylland.

8. Et job med mødetid efter frokost

God mad, sultne kunder og sene mødetider. Det lyder da meget godt, ikke? Hvis du også tænder på ovennævnte, så skal du måske eje et pizzeria?
God mad, sultne kunder og sene mødetider. Det lyder da meget godt, ikke? Hvis du også tænder på ovennævnte, så skal du måske eje et pizzeria?

Kan du bedst lide at sove længe om morgenen? Drømmer du om at møde på arbejde EFTER frokost og i stedet arbejde om aftenen? Kan du holde dig længe vågen, og er du god med en pizzaovn? Så kan det være, du skulle drive et pizzeria?

Du kan selvfølgelig også bruge dagstimerne på anden vis, eksempelvis tage noget mad-undervisning, men uanset, så kan det være rart og befriende med andre arbejdstider end de vanlige 09.00 – 17.00 tider.

Lige nu kan du købe et pizzeria, der ligger på Frederiksberg i København og endda ét, hvor der både er alkoholbevilling og mulighed for at holde åbent til klokken 02.00. Det er godt for omsætningen og med de nuværende åbningstider, der hedder 15.00 – 24.00 i hverdagen, så skulle der være god mulighed for at sætte snooze-knappen til vækkeuret om morgenen.

Murat, der sælger pizzeriaet, oplyser, at det er den eneste forretning med siddepladser i omegnen, og med 35 siddepladser, så er der faktisk plads til en del spisende kunder – også på stedet. Pizza gør de fleste glade, og måske især dem, der laver og sælger dem?

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Hvis du indsnævrer din søgning, kan du nemt finde præcis den type virksomhed eller butik, som du leder efter på DBA. Lige nu er der 6 annoncer med Pizzeria og grillbarer til salg på DBA. Du kan også søge på ordet ’butik’; så fremkommer der 33 annoncer.

9. Du bestemmer menuen

Er du dygtig i et køkken? Kunne du tænke dig din egen restaurant? Med udsigt over vandet og en tilstødende campingplads, der sikrer god trafik fra kunder? Så læs med herunder
Er du dygtig i et køkken? Kunne du tænke dig din egen restaurant? Med udsigt over vandet og en tilstødende campingplads, der sikrer god trafik fra kunder? Så læs med herunder

Har du en lille kok gemt i maven, og er du på jagt efter et arbejdsliv, hvor du selv bestemmer kursen og lever det gode liv? Drømmer du om at starte egen restaurant? I et naturskønt beliggende område på første række til vandet i Vemmetofte Strand ved Faxe Bugt og lige ved skoven, kan dette nu gøres til virkelighed:

Her bliver du nabo til en større campingplads, og du kan derfor påregne travlhed om sommeren. Om vinteren er her typisk selvskaber, oplyser ejeren, der i alt har 296 kvadratmeter erhvervsareal til salg nu. Der er plads til 100 restaurantgæster eller 3 selskabslokaler med 60 personer i det største. Desuden er der mulighed for udendørsservering på terrassen med havudsigt.

Her kan du udleve drømmen – der hører også en god helårsbolig med samme fantastiske beliggenhed på 258 kvadratmeter med i forpagtningen. Her er det kun dine egne præferencer og din egen smag, der bestemmer, hvad der skal stå på menukortet.

Webadressen skovfogedstedet.dk stilles også til rådighed. Så her har du mulighed for at overtage noget, hvor alle de grundlæggende trædesten er lagt. Med havet og naturen som nabo, er der her en chance for at skifte kontorlivet ud med vindblæst hår og ægte iværksætteri.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

10. Skøn og smuk i Søborg

Drømmer du om at starte din egen skønhedsklinik, og er du på jagt efter en central beliggenhed og gode lokaler til dine behandlinger? I Søborg finder du lige nu denne
Drømmer du om at starte din egen skønhedsklinik, og er du på jagt efter en central beliggenhed og gode lokaler til dine behandlinger? I Søborg finder du lige nu denne

Fordelene ved at være selvstændig og have sit eget er mange. Du kan arbejde med det, der interesserer dig, du har mulighed for høj indtjening, du bestemmer selv, hvem du vil arbejde sammen med, og du har høj grad af fleksibilitet. Men det kræver naturligvis også hårdt arbejde, is i maven – og masser af stålsat vilje.

Er du en haj til hår og negle, make-up og alt i den dur, vil du være massør eller lignende, og kunne du tænke dig at leve udelukkende af netop dét. Så læs med her. Lige nu kan du købe en 2 plans klinik i Søborg, der ligger i gade/butiksplan med en attraktiv beliggenhed. Ovenpå er der venteværelse og et behandlerrum samt et wc. Nedenunder er der et køkken og et behandlerrum.

Huslejen er 10.500 kroner om måneden, og klinikken er istandsat og renoveret for 400.000 kroner og fremstår i virkelig god og velholdt stand.

Klinikken har en god beliggenhed i roligt og hyggeligt området. Der er gode transportmuligheder, offentligt transport næsten til døren og gratis parkering for alle med masser parkerings pladser. 

På samme gade er der desuden et pizzeria, en vietnamesisk restaurant, en kiosk, en fodterapeut og en frisør. Lige nu fungerer stedet som en klinik for permanent make-up, voksbehandling, Eyelash extensions samt en negletekniker. Men det behøver ikke være det, du drømmer om at bruge den til. Hovedsagen er, at det bliver din egen – og du bestemmer.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Klinikker til salg på DBA:

 1. Klinik på Vestergade, Odense C - Klinik til leje

  Klinik på Vestergade, Odense C - Klinik til leje

  5000 udlejes Klinik, etageareal kvm. 86 Vestergade, ODENSE C: Velindrettet kliniklejemål på 86 m² beliggende på ■Vestergade■ med flere kendte butikker og restauranter som naboer, bl.a. SkoRingen og 7-

  15.000,00 kr.18-06-2022
 2. Klinik på Esromgade, Nørrebro - Klinik til leje

  Klinik på Esromgade, Nørrebro - Klinik til leje

  2200 udlejes Klinik, etageareal kvm. 30 Esromgade, NØRREBRO: Stort og lyst samtalelokale på 30 m2 udlejes på ■Esromgade■ i København N. Lokalet kan bruges til terapi, coaching, samtaler, små grupper

  1,00 kr.09-02-2023
 3. Klinik på Algade, Vordingborg - Klinik til leje

  Klinik på Algade, Vordingborg - Klinik til leje

  4760 udlejes Klinik, etageareal kvm. 52 Algade, VORDINGBORG: 1: ■Algade■ 12, 1 sal; Vordingborg 2: Diverse former for klinik 3: A: ca 40 m2 B: ca 12 m2; Venteværelse

  1,00 kr.09-02-2023
 4. Klinik på Christian den 8. Vej, Silkeborg - Klinik til leje

  Klinik på Christian den 8. Vej, Silkeborg - Klinik til leje

  8600 udlejes Klinik, etageareal kvm. 20 Christian den 8. Vej, SILKEBORG: Centralt og meget synligt beliggende nær Østergade-krydset – kun få skridt fra Torvet. Hovedindgang fra Chr. 8 vej og bagindga

  2.700,00 kr.10-03-2023
 5. Klinik på Strandgade, Helsingør - Klinik til leje

  Klinik på Strandgade, Helsingør - Klinik til leje

  3000 udlejes Klinik, etageareal kvm. 150 Strandgade, Klinik på Strandgade, Helsingør - Klinik til leje

  20.000,00 kr.06-06-2023
 6. Klinik på Taastrup Hovedgade, Taastrup - Klinik til leje

  Klinik på Taastrup Hovedgade, Taastrup - Klinik til leje

  2630 udlejes Klinik, etageareal kvm. 130 Taastrup Hovedgade, Klinik på Taastrup Hovedgade, Taastrup - Klinik til leje

  9.750,00 kr.10-03-2023

Lige nu er der 34 klinikker til salg på DBA, alt lige fra skønhedsklinikker til tandlægeklinikker eller massageklinikker. Det kan også være, du drømmer om at blive fodterapeut eller noget helt tredje?

Gå til artiklens Facebook-opslag og tag en ven eller en bekendt, der drømmer om nyt job, og/eller om at være sin egen chef.

Det kan også være, du drømmer om dit eget, finurlige kontor eller anneks eller et cool, anderledes teenageværelse i form af en vaskeægte cirkusvogn? Så kan du lige nu købe denne smukke cirkusvogn, som har tilhørt selveste cirkusdirektøren.

DBA har både guld fra gemmerne, biler, virksomheder og butikker til salg. Men faktisk er der også alverdens finurlige ting at finde – ting, man måske ikke lige gik og regnede med, at man manglede. Her er de ti mest finurlige ting fundet på DBA. Ikke alle tingene er brugte... Gudskelov.

Relaterede artikler