Vil du være din egen chef? Tjek disse erhverv på DBA
SjovLivsstil

Vil du være din egen chef? Tjek disse erhverv på DBA

Louise Guldager
Louise Guldager

Vi kender det nok godt. De fleste af os i hvert fald. Drømmen om at sadle om, gøre noget andet, bruge os selv på nye måder. Sommerferien er ofte et godt tidspunkt at tage sit arbejdsliv op til revision, og hvis du også går og drømmer om at skifte branche, så er der faktisk rig mulighed for det, hvis du søger på DBADisse ti ting kan du lige nu starte virksomhed indenfor.

Du kan slå dig op som pølsemand med din egen pølsevogn, starte en frisørsalon, eje dit eget pizzeria eller iværksætte din egen skønhedssalon.

På DBA sættes der nemlig også virksomheder til salg rundt omkring i landet, store som små. Nogle er lige til at overtage, mens andre kræver kreativt input og måske en smule know-how fra begyndelsen. Uanset, så er her ti bud på nye brancher, du kan kaste dig over, hvis du også går og føler, du har brug for lidt luftforandring:

1. Forkæl de sejlende kanoturister ved Slusåen

For bare 8.000 kroner i husleje om måneden kan du blive bestyrer af denne kiosk, der årligt betjener over 20.000 ferieglade kano-turister ved Slusåen
For bare 8.000 kroner i husleje om måneden kan du blive bestyrer af denne kiosk, der årligt betjener over 20.000 ferieglade kano-turister ved Slusåen

Kunne du tænke dig at bestyre din egen cafe, ishus eller kiosk ved Slusåen, der årligt betjener over 20.000 kanoturister, og hvor især beliggenheden er et nøgleord? Her kommer gæster, der holder ferie og tager på ture, imødekommende, ofte familier og i skøn natur.

Ved du lige, hvordan man giver den slags turister den bedste velkomst, og har du ideén til, hvordan en så særlig placering kan gøres endnu mere iøjnefaldende og attraktiv?

Placeringen er meget synlig og derfor er her grundlag for en god og stor indtjening, med de årlige turister og lokalbefolkningen, samt de mange kunder/biler, der passerer butikken på vejen hver dag, skriver forrige ejer. 

Ejendommen anvendes i dag til købmandsforretning, ishus og grill, men her er også mulighed for Pizzaria, hvis man ønsker det, og generelt er mulighederne mange i dette lejemål.
Ejendommen er i forhold til sit formål godt beliggende i et boligområde med stort kundeunderlag samt turister fra Slusåen i sommerhalvåret. Her kommer årligt mere end 20.000 kanoturister, og dette er den eneste forretning, de møder på Slusåen, hvor de kan handle.

Adressen hedder Herlufmagle, og det koster dig 8.000 kroner per måned i husleje, men så har du også frie hænder til at møde de sejlende på Slusåen med en lækker forfriskning og et smil, som ikke mange kan matche.

Du kan se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Opdatering: Butikken blev solgt i begyndelsen af september.

Erhvervsejendom og -lejemål til salg på DBA:

 1. Kontor på Jegstrupvej, Hasselager - Kontor til leje

  Kontor på Jegstrupvej, Hasselager - Kontor til leje

  8361 udlejes Kontor, etageareal kvm. 52 Jegstrupvej, HASSELAGER: Nyrenoverede lokaler til leje i Hasselager. Vi har to stk. lokaler i samme bygning med eget nyt køkken. Det kan både lejes samlet ell

  1,00 kr.10-02-2023
 2. 2200 butik udlejes, etageareal kvm. 80 Laurids Skaus Gade 3 Kld. , depositum kr. 30.000, årlig leje

  2200 butik udlejes, etageareal kvm. 80 Laurids Skaus Gade 3 Kld. , depositum kr. 30.000, årlig leje kr. 60.000, Panstrup Erhverv. Skønt butiks lokale ud til grøn-cykelsti i Kbh N. Lokalet må benyttes

  5.000,00 kr.28-02-2024
 3. Kontor på Vallensbækvej, Brøndby - Kontor til leje

  Kontor på Vallensbækvej, Brøndby - Kontor til leje

  2605 udlejes Kontor, etageareal kvm. 961 Vallensbækvej, Kontor på Vallensbækvej, Brøndby - Kontor til leje

  75.279,00 kr.10-03-2023
 4. Andet på Østerfælled Torv, Østerbro - Andet til leje

  Andet på Østerfælled Torv, Østerbro - Andet til leje

  2100 udlejes Andet, etageareal kvm. 630 Østerfælled Torv, Andet på Østerfælled Torv, Østerbro - Andet til leje

  1,00 kr.10-03-2023
 5. Andet på Strevelinsvej, Fredericia - Andet til leje

  Andet på Strevelinsvej, Fredericia - Andet til leje

  7000 udlejes Andet, etageareal kvm. 250 Strevelinsvej, FREDERICIA: [p]Skal du være ny lejer af kontoret på Strevelinsvej 8 i Erritsø, Fredericia? Dette fantastiske lejemål tilbyder en fremragende beli

  18.115,00 kr.02-11-2023
 6. Kontor på Tagtækkervej, Viborg - Kontor til leje

  Kontor på Tagtækkervej, Viborg - Kontor til leje

  8800 udlejes Kontor, etageareal kvm. 115 Tagtækkervej, VIBORG: Flotte lyse indflytningsklare kontorer er nu til leje. Lokalerne består af entre, 2 store rum, køkken (det ene af de store rum er i dire

  4.850,00 kr.02-11-2023

Lige nu er der 48 private annoncer med erhvervsejendom og lejemål oprettet på DBA, og 34 af dem ligger på Sjælland. Der er altså knap så mange at finde i Jylland.

2. Autoværksted lige til at overtage i Roskilde

Autoværkstedet her i Roskilde er klar til overtagelse med alt værktøj og maskiner. Der er også et lille køkken, så du kan tage en velfortjent pause undervejs
Autoværkstedet her i Roskilde er klar til overtagelse med alt værktøj og maskiner. Der er også et lille køkken, så du kan tage en velfortjent pause undervejs

Måske går du med en drøm om at få dit eget bilværksted en gang i fremtiden. Måske er den dag tættere på, end du tror. Elsker du at få olie på tøjet, og drømmer du om at være din egen chef? Så kan du måske overveje det her autoværksted i Roskilde, som Ahmad lige nu har sat til salg.

Det ligger centralt, skriver han og har en god, billig husleje. Autoværkstedet indeholder alt, hvad man har brug for af materialer/reservedele til værkstedet, der ligger lige om hjørnet. På værkstedet udføres der udskiftning af dæk, afbalancering, og alt hvad der måtte høre under betegnelsen Auto-reparation og bilklargøring.

LÆS OGSÅ: Skal du på surferferie til sommer?

Autoværkstedet er klar til overtagelse med diverse værktøj og maskiner, olie, kølervæske, dæk med mere. Der er toilet og badeværelse, og et lille køkken med køleskab, hvor du nemt og bekvemt kan brygge dagens kaffe og holde en velfortjent pause.

Der medfølger en plads til cirka 15-20 biler med i huslejet, og det et lukket område, så man nemt kan udføre sine opgave uden at være til gene for andre. Der er 2 lifte, den ene til små biler og den anden en almindelig lift med 2 søjler. 

Nogle starter ved siden af mekaniker-jobbet for at prøve det af og for at have nogle kunder at begynde på. Andre ønsker at være hundrede procent selvstændig. Det vigtigste er, at du har troen på dig selv, gider knokle – og har de rette rammer og udstyr. Og det får du her i Roskilde. Er du god til biler og har hænderne godt skruet på? Så er det måske nu, du skal slå til?

Du kan se hele annoncen lige her, såfremt værkstedet stadig er til salg.

3. Planteskole i Nordsjælland – Idyl og økologi

Er du til idyl, grønne omgivelser, økologi og smuk natur? Så er det her sted måske det helt rette for dig?
Er du til idyl, grønne omgivelser, økologi og smuk natur? Så er det her sted måske det helt rette for dig?

Er drømmen din helt egen planteskole, en skønt beliggende Bed & Breakfast eller en landejendom, hvor der kan genetableres hestestald i tilhørende bygninger, så læs med her.

Henrik fra Hillerød sælger nemlig denne ældre landbrugsejendom med hele 8 værelser i kampesten, der ligger i naturskønne Nordsjælland. Der er tilladelse til at drive erhverv og der har for år tilbage været drevet planteskole og gårdbutik med en rigtig god omsætning.

’Der skal laves en del på ejendommen, hvis den skal stå i tip-top stand’, skriver Henrik fra Hillerød, men prisen er også derfor sat derefter. For 2.900.000 kroner får du det perfekte sted, hvis du har hænderne skruet ordentligt på og drømmer om drive selvstændig virksomhed med og i naturen som omdrejningspunkt. Stedet er også oplagt til økologisk dyrkning af grøntsager, hvis man til eksempel går og drømmer om en gårdbutik.

Henrik skriver desuden, at det er perfekt for entreprenørvirksomheder, idet her er god plads til at have store maskiner stående. Planteskolen kan genetableres, der kan etableres hestestald i de tilhørende bygninger, ladebygning og stuehus kan omdannes til kontor eller Bed & Breakfast, ja der er faktisk et utal af muligheder med ejendommen og de 2 tønder land – du skal bare have ideérne og evnerne.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Planter og havegrønt til salg på DBA:

 1. Frø, Rød Amarant, 1 årig plante. Højde ca. 120 - 150 cm.
Rød Amarant står flot med sine oprette blod

  Frø, Rød Amarant, 1 årig plante. Højde ca. 120 - 150 cm. Rød Amarant står flot med sine oprette blodrøde aks med tusindvis af bittesmå blomster. Stængel og blade er ligeledes røde. Planten er spiselig

  10,00 kr.28-02-2024
 2. Rhododendron, Rhododendron, Har denne rhododendron til salg den er lyse lilla når den blomster i gra

  Rhododendron, Rhododendron, Har denne rhododendron til salg den er lyse lilla når den blomster i graver den selv op

  875,00 kr.28-02-2024
 3. Tomat Orange Plum *2946, øko. grøntsagsfrø, Solanum lycopersicum, Roma-type, lys orange ovale frugte

  Tomat Orange Plum *2946, øko. grøntsagsfrø, Solanum lycopersicum, Roma-type, lys orange ovale frugter med lavt syreindhold, meget frugtbar 15 FRØ 10 kr. plus evt. forsendelse 25,- (PostNord) SE OGSÅ

  10,00 kr.28-02-2024
 4. Hokkaidogræskar Justynka *3312, øko. grøntsagsfrø, Cucurbita maxima, Justynka er en nyere sort med m

  Hokkaidogræskar Justynka *3312, øko. grøntsagsfrø, Cucurbita maxima, Justynka er en nyere sort med meget dekorativ frugt. Denne plante vokser ikke særlig hurtigt; den antager en busket form og produce

  10,00 kr.28-02-2024
 5. Terracotta krukker., Underskåle., 6 grå-brune Terracotta krukker og 4 underskåle.
Se mål på billeder

  Terracotta krukker., Underskåle., 6 grå-brune Terracotta krukker og 4 underskåle. Se mål på billederne. Samlet pris 250 kr.

  250,00 kr.28-02-2024
 6. Hæk, buske, læhegn , Snebær, Snebær sælges. Højde mellem 50-100 cm. (De bliver højere, men klippes l

  Hæk, buske, læhegn , Snebær, Snebær sælges. Højde mellem 50-100 cm. (De bliver højere, men klippes lidt ned ved opgravning). Fuglene er vilde med bærerne om vinteren og insekterne er vilde med blomste

  25,00 kr.28-02-2024

Har du generelt grønne fingre og elsker du planter? Der kan være mange penge at spare ved at købe dem brugt på DBA. Lige nu er der 2288 annoncer oprettet med planter på DBA og nogle gange kræver sælger faktisk ikke andet, end at du selv kommer og graver dem op af jorden – kvit og frit.

4. En ristet med det hele

Bliver det mere dansk? Nej, vel. En vaskeægte pølsevogn, som vi kender den. Men hvad nu, hvis det var dig, der stod bag disken?
Bliver det mere dansk? Nej, vel. En vaskeægte pølsevogn, som vi kender den. Men hvad nu, hvis det var dig, der stod bag disken?

…..En pølse med brød, en finger med kage eller et skinkesøm med pude. Kært barn har mange navne. Og det må siges at være noget, som danskerne har kært: pølsevognen.

Det bliver næsten ikke mere dansk, mere nostalgisk og mere ægte end det her! Skal du eje en pølsevogn?! Den danske pølsevogn har været en del af gadebilledet i mere end 80 år og er et kulturhistorisk fænomen, hvor man kan få stillet den hurtige sult og lige ordne verdenssituationen imens.

Har du lyst til at videreføre kulturarven, og drømmer du om knækpølser i svøb og om at være herre i eget hus, så at sige…ja, så kan du lige her købe en såkaldt københavnervogn, altså en Tulip Pølsevogn, som emmer af nostalgi, historie og i sin egen forstand godt håndværk.

Egentlig kom pølsevognen til Danmark fra Tyskland, men eftersom de har været en fast del af bybilledet, siden den første så dagens lys i 1921, så anses det i dag som en klassisk, dansk ting. Vi har Den lille havfrue, dansk smørrebrød, H.C. Andersen, Lego og pølsevognen.

Det totale salg af varme pølser lå for nyligt på omkring 116 millioner styk årligt. Så selvom der i dag er kommet mange andre konkurrenter i bybilledet, så giver det da stadig anledning til at slænge hotdogs og Cocio over disken.

Se hele annoncen lige her, såfremt den stadig er til salg.

Opdatering: Pølsevognen er i slutningen af august blevet solgt, men der er stadig mange andre pølsevogne til salg, som du finder ved at klikke her.

Pølsevogne til salg på DBA:

 1. Pølsevogn, Brenderup 850, lastevne (kg): 750, totalvægt (kg): 1000, b: 166 cm l: 260 cm h: 205, Kæm

  Pølsevogn, Brenderup 850, lastevne (kg): 750, totalvægt (kg): 1000, b: 166 cm l: 260 cm h: 205, Kæmpe smoker/ grill / røgovn på trailer Med sorg i sindet må jeg skille mig af med min flotte US smo

  55.000,00 kr.17-07-2023

Lige nu er der 29 annoncer med pølsevogne til salg på DBA og de 24 af dem befinder sig på Sjælland.

5. Livet på landevejen og egen frihed

For nogle mennesker, så betyder drømmejobbet ikke nødvendigvis faste kollegaer. Måske du er mere til et liv på vejene med masser af afvekslende kunder?
For nogle mennesker, så betyder drømmejobbet ikke nødvendigvis faste kollegaer. Måske du er mere til et liv på vejene med masser af afvekslende kunder?

Er dit ultimative brancheskift i virkeligheden livet på landevejen, sjove mennesker og god energi? Det kræver nok et særligt temperament og en masse goodwill overfor bussens gæster, men det er til gengæld nok et smaddersjovt job! At være selvstændig chauffør i en helt særlig event- og show-bus. Eller hvordan man nu mener, den kan anvendes. For der er masser af muligheder, det er jo sådan set helt op til dig – hvis det er dig, der køber den.

Hvis du også går og mangler en show- og event-bus i særklasse for at kunne udleve din drøm, så kan det være, vognen her er sagen. Vognen kan bruges til mange formål, er indregistreret som lastbil til flere anvendelser og må køres med lastbilkørekort. Den er flot dekoreret, 12 meter lang og med træk. Så den kan ses på landevejen.

LÆS OGSÅ: 
Køb Renes strandbar!

Den kommer med nye dæk og batterier, og undervognen er renoveret med nye tanke og luftpudekonsoller, den har udtræksrampe til kørestole og leveres nysynet. Du skal af med 195.000 kroner + moms, men så har du også din helt egen bus – en afvekslende arbejdsplads på hjul og med speedometer.

Se hele annoncen her, såfremt bussen stadig er til salg.

Lastbiler og busser til salg på DBA:

 1. Jumbotrailer 4-axlad HRD S PLB 4N

  Jumbotrailer 4-axlad HRD S PLB 4N

  Andet HRD S PLB 4N, årg. 2011, Objektet säljs på auktion hos Klaravik. För aktuellt högsta bud och mer information klicka på länken i annonsen. Märke: HRD S PLB 4N År enligt Transportstyrelsen: 2011

  1.000,00 kr.28-02-2024
 2. Lastväxlare Volvo FM 6*2 med HMF kran

  Lastväxlare Volvo FM 6*2 med HMF kran

  Volvo FM 6*2, årg. 2015, km 284209, Objektet säljs på auktion hos Klaravik. För aktuellt högsta bud och mer information klicka på länken i annonsen. Märke: Volvo FM 6*2 Fordonsår: 2015 Chassinummer/S

  1.000,00 kr.28-02-2024
 3. Container Wirehejs

  Container Wirehejs

  -, Container Wirehejs Mærke: Wirehejs Mål og vægt Indvendig længde (mm): 5000 Indvendig bredde (mm): 2150 Transportmått Højde inkl. ramme (mm): 1250 Læssehjælp: Læssehjælp er ikke tilgængelig VIGT

  100,00 kr.28-02-2024
 4. Lastbil Iveco Daily 50C17 med skammel

  Lastbil Iveco Daily 50C17 med skammel

  Iveco Daily, Lastbil Iveco Daily 50C17 med skammel Fabrikat: Iveco Daily Model: 50C17 Køretøjets årgang: 2012 Chassisnummer/Serienummer: ZCFC50C1105888034 Forefindes både registreringsattestens del 1

  100,00 kr.28-02-2024
 5. Lastbil MAN Tgl 12.210 med kølekasse

  Lastbil MAN Tgl 12.210 med kølekasse

  MAN, Lastbil MAN Tgl 12.210 med kølekasse Mærke: MAN Model: Tgl 12.210 Køretøjets årgang: 2008 Chassisnummer/Serienummer: WMAN15ZZX8Y214320 Forefindes både registreringsattestens del 1 & 2?: Ja Numme

  100,00 kr.28-02-2024
 6. Volvo FH 500 8x4 // Full Steel // tipper // Euro 6

  Volvo FH 500 8x4 // Full Steel // tipper // Euro 6

  Volvo FH 500 8x4 // Full Steel // tipper // Euro 6, årg. 2014, km 667000.00, Ring for pris og fremvisning. "Forbehold for tastefejl" Full steel suspension Hub reduction 3 ways tip, with hydraulic si

  1,00 kr.30-01-2024

Lige nu er der 322 annoncer med lastbiler og busser til salg på DBA. Men modsat pølsevognen, der åbenbart hovedsageligt befinder sig på Sjælland, så står hele 200 af disse lastbiler og busser altså i Jylland.

6. Loppeguld på Amager

Er du bidt af en gal loppe-feber? Har du flair for at finde smukke ting, ved du, hvad der er noget værd – og kan du sælge det? Så er det måske dig, der skal overtage den her fine butik på Amager?
Er du bidt af en gal loppe-feber? Har du flair for at finde smukke ting, ved du, hvad der er noget værd – og kan du sælge det? Så er det måske dig, der skal overtage den her fine butik på Amager?

Er der en vaskeægte loppe-entusiast gemt i dig, og kunne du tænke dig at tage det skridtet videre? Måske skal du have din helt egen genbrugsbutik fuld af loppefund og guld fra gemmerne?

Butikken, du kan købe, ligger på Amagerbrogade, tæt på metrostationen, og overtagelsessummen er 15.000 kroner for alle inventar og lagervarer. Huslejen er på 9.000 kroner.

Butikken sælger i øjeblikket håndplukkede genbrugsfund og dekorativ kunst, men om det skal fortsætte sådan er helt op til den nye ejer. Muligheden er desuden at tjene penge på kommissionssalg, det vil sige, hvor butikken sælger kunders varer videre for en fast provision.
Det foregår ved, at kunderne indlever varerne selv, butikken sælger dem og tager provision for de solgte varer.

Erhvervslokaler på denne beliggenhed er ofte meget populære og efterspurgte, fordi der er mange forbipasserende og potentielle kunder. Det er et område at København, der har stor aktivitet og masser af liv.

Har du ikke meget erfaring? Så fortvivl ej, for sælgeren, Chanpen fra Kastrup, oplyser, at hun gerne hjælper med opstart og gode råd.

Butikken er driftsklar, så kan du allerede begynde at sælge fra dag 1! Det er bare at kaste sig ud i det.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Butikker til salg på DBA:

 1. 1623 butik, etageareal kvm. 58 Kingosgade 2 kld., årlig lejeindtægt kr. 74.364, Butik til udlejes k

  1623 butik, etageareal kvm. 58 Kingosgade 2 kld., årlig lejeindtægt kr. 74.364, Butik til udlejes kvm.58 med afståelse på Kingosgade 2 kld. 1623 København V(mell.Vesterbrogade &Frederiksberg Alle),ku

  6.197,00 kr.06-02-2024

Lige nu er der 33 butikker til salg, som du kan købe og overtage på DBA. Hvis du også går med en spirende selvstændig erhvervsdrivende i maven, så er det måske nu, du skal slå til? Det er muligt at finde butikker inden for mange forskellige kategorier.

7. Vil du gøre sommerhuslivet til din business?

Hvorfor ikke gøre sommerhuslivet til sin business også? Lige nu er det muligt i naturskønne og populære Asserbro
Hvorfor ikke gøre sommerhuslivet til sin business også? Lige nu er det muligt i naturskønne og populære Asserbro

Asserbo ligger ved Tisvilde Hegn – lige midt i smørhullet mellem Tisvildeleje og Liseleje. Her er lange sandstrande, store skove, en masse sommerhuse og kun under en times transport til København. Rågeleje, der ligger ved siden af, er kendt som et paradis for surfere og paraglidere, og her er liv og laid-back stemning hele sommeren.

Lige nu kan du få fingrene i denne lille hyggelige butik, der består af to mindre butikslokaler (og depotrum), der eftersigende kan udlejes til næsten ethvert tænkeligt formål. Butikken er nyrestaureret og fremstår hvid. Lejen deles i 2 grundet området, der især er aktivt om sommeren. Alt kan lade sig gøre, frisør, antikbutik, tøjbutik, vinbar, kiosk. Ja, stort set alt undtaget fødevareproduktion.

Har du lysten til og modet på at gøre sommerhuslivet til big business, så kan du måske være den rigtige ejer. Sommerferie-stemning, dovne dage i solen, strandhår og søvnige smil; Det lyder som opskriften på frihed, ikke? Og med din egen butik kan du definere helt præcist, hvad det så er.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Sommerhuse til salg på DBA:

 1. Sommerhus, Fritidsbolig, anneks, Kolonihave, Flytbar huse, teenagehus, havehus

  Sommerhus, Fritidsbolig, anneks, Kolonihave, Flytbar huse, teenagehus, havehus

  1051 Fritidsbolig, Mere information Besøg vores hjemmeside for at se priser. dk.vitalbox.eu

  74.900,00 kr.08-04-2020
 2. 6900 Fritidsbolig, Langkjær hyttevej 28, bt. kr 1, nt. kr 1, ub. kr 155000, Hytte på lejet grund sæl

  6900 Fritidsbolig, Langkjær hyttevej 28, bt. kr 1, nt. kr 1, ub. kr 155000, Hytte på lejet grund sælges med alt inventar beliggende Langkjær hyttevej 28 6900 Skjern. Hytten ligger ikke langt fra Skjer

  155.000,00 kr.28-02-2024
 3. 3390 Fritidsbolig, 2 vær., 45 m2, Dyssestien 3, 600 m2 grund, Skøn fritidsbolig beliggende i Torup.

  3390 Fritidsbolig, 2 vær., 45 m2, Dyssestien 3, 600 m2 grund, Skøn fritidsbolig beliggende i Torup. Er en del af OF. Huset er gennemrenoveret indvendigt. Der er et nybygget anneks på små 10 kvm - som

  750.000,00 kr.27-02-2024
 4. 0000 Fritidsbolig, Lej en Flyttebox og køb flyttekasser hos BOXIT, Få en billig og stressfri flytnin

  0000 Fritidsbolig, Lej en Flyttebox og køb flyttekasser hos BOXIT, Få en billig og stressfri flytning til priser fra kun 5544,-

  5.544,00 kr.20-12-2019
 5. 4-værelses Fritidshus på 83 m² til 1225000 kr. Sivvejen 19, 6830 Nørre Nebel

  4-værelses Fritidshus på 83 m² til 1225000 kr. Sivvejen 19, 6830 Nørre Nebel

  6830 Fritidsbolig, vær. 4.0, m2 83, Sivvejen 19, 4-værelses Fritidshus på 83 m² til 1225000 kr. Sivvejen 19, 6830 Nørre Nebel Annoncen præsenteres i samarbejde med Boliga. Kontakt mægler eller sælg

  1.225.000,00 kr.25-02-2024
 6. 3-værelses Fritidshus på 72 m² til 995000 kr. Skelhuse 32, 9280 Storvorde

  3-værelses Fritidshus på 72 m² til 995000 kr. Skelhuse 32, 9280 Storvorde

  9280 Fritidsbolig, vær. 3.0, m2 72, Skelhuse 32, 3-værelses Fritidshus på 72 m² til 995000 kr. Skelhuse 32, 9280 Storvorde Annoncen præsenteres i samarbejde med Boliga. Kontakt mægler eller sælger

  995.000,00 kr.05-04-2023

Er du bare vild med sommerhuslivet? Drømmer du om dit eget af slagsen? Så kan du også finde det på DBA. Lige nu er der 54 annoncer med sommerhuse til salg på DBA. Ud af dem, der ligger 34 af dem på Sjælland, resten i Jylland.

8. Et job med mødetid efter frokost

God mad, sultne kunder og sene mødetider. Det lyder da meget godt, ikke? Hvis du også tænder på ovennævnte, så skal du måske eje et pizzeria?
God mad, sultne kunder og sene mødetider. Det lyder da meget godt, ikke? Hvis du også tænder på ovennævnte, så skal du måske eje et pizzeria?

Kan du bedst lide at sove længe om morgenen? Drømmer du om at møde på arbejde EFTER frokost og i stedet arbejde om aftenen? Kan du holde dig længe vågen, og er du god med en pizzaovn? Så kan det være, du skulle drive et pizzeria?

Du kan selvfølgelig også bruge dagstimerne på anden vis, eksempelvis tage noget mad-undervisning, men uanset, så kan det være rart og befriende med andre arbejdstider end de vanlige 09.00 – 17.00 tider.

Lige nu kan du købe et pizzeria, der ligger på Frederiksberg i København og endda ét, hvor der både er alkoholbevilling og mulighed for at holde åbent til klokken 02.00. Det er godt for omsætningen og med de nuværende åbningstider, der hedder 15.00 – 24.00 i hverdagen, så skulle der være god mulighed for at sætte snooze-knappen til vækkeuret om morgenen.

Murat, der sælger pizzeriaet, oplyser, at det er den eneste forretning med siddepladser i omegnen, og med 35 siddepladser, så er der faktisk plads til en del spisende kunder – også på stedet. Pizza gør de fleste glade, og måske især dem, der laver og sælger dem?

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Hvis du indsnævrer din søgning, kan du nemt finde præcis den type virksomhed eller butik, som du leder efter på DBA. Lige nu er der 6 annoncer med Pizzeria og grillbarer til salg på DBA. Du kan også søge på ordet ’butik’; så fremkommer der 33 annoncer.

9. Du bestemmer menuen

Er du dygtig i et køkken? Kunne du tænke dig din egen restaurant? Med udsigt over vandet og en tilstødende campingplads, der sikrer god trafik fra kunder? Så læs med herunder
Er du dygtig i et køkken? Kunne du tænke dig din egen restaurant? Med udsigt over vandet og en tilstødende campingplads, der sikrer god trafik fra kunder? Så læs med herunder

Har du en lille kok gemt i maven, og er du på jagt efter et arbejdsliv, hvor du selv bestemmer kursen og lever det gode liv? Drømmer du om at starte egen restaurant? I et naturskønt beliggende område på første række til vandet i Vemmetofte Strand ved Faxe Bugt og lige ved skoven, kan dette nu gøres til virkelighed:

Her bliver du nabo til en større campingplads, og du kan derfor påregne travlhed om sommeren. Om vinteren er her typisk selvskaber, oplyser ejeren, der i alt har 296 kvadratmeter erhvervsareal til salg nu. Der er plads til 100 restaurantgæster eller 3 selskabslokaler med 60 personer i det største. Desuden er der mulighed for udendørsservering på terrassen med havudsigt.

Her kan du udleve drømmen – der hører også en god helårsbolig med samme fantastiske beliggenhed på 258 kvadratmeter med i forpagtningen. Her er det kun dine egne præferencer og din egen smag, der bestemmer, hvad der skal stå på menukortet.

Webadressen skovfogedstedet.dk stilles også til rådighed. Så her har du mulighed for at overtage noget, hvor alle de grundlæggende trædesten er lagt. Med havet og naturen som nabo, er der her en chance for at skifte kontorlivet ud med vindblæst hår og ægte iværksætteri.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

10. Skøn og smuk i Søborg

Drømmer du om at starte din egen skønhedsklinik, og er du på jagt efter en central beliggenhed og gode lokaler til dine behandlinger? I Søborg finder du lige nu denne
Drømmer du om at starte din egen skønhedsklinik, og er du på jagt efter en central beliggenhed og gode lokaler til dine behandlinger? I Søborg finder du lige nu denne

Fordelene ved at være selvstændig og have sit eget er mange. Du kan arbejde med det, der interesserer dig, du har mulighed for høj indtjening, du bestemmer selv, hvem du vil arbejde sammen med, og du har høj grad af fleksibilitet. Men det kræver naturligvis også hårdt arbejde, is i maven – og masser af stålsat vilje.

Er du en haj til hår og negle, make-up og alt i den dur, vil du være massør eller lignende, og kunne du tænke dig at leve udelukkende af netop dét. Så læs med her. Lige nu kan du købe en 2 plans klinik i Søborg, der ligger i gade/butiksplan med en attraktiv beliggenhed. Ovenpå er der venteværelse og et behandlerrum samt et wc. Nedenunder er der et køkken og et behandlerrum.

Huslejen er 10.500 kroner om måneden, og klinikken er istandsat og renoveret for 400.000 kroner og fremstår i virkelig god og velholdt stand.

Klinikken har en god beliggenhed i roligt og hyggeligt området. Der er gode transportmuligheder, offentligt transport næsten til døren og gratis parkering for alle med masser parkerings pladser. 

På samme gade er der desuden et pizzeria, en vietnamesisk restaurant, en kiosk, en fodterapeut og en frisør. Lige nu fungerer stedet som en klinik for permanent make-up, voksbehandling, Eyelash extensions samt en negletekniker. Men det behøver ikke være det, du drømmer om at bruge den til. Hovedsagen er, at det bliver din egen – og du bestemmer.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Klinikker til salg på DBA:

 1. Udlejning af fine erhvervslokaler i Kgs. Lyngby

  Udlejning af fine erhvervslokaler i Kgs. Lyngby

  2800 klinik udlejes Lyngvej 6 B st , depositum kr. 37.200, årlig leje kr. 74.400, Lokaler i god stand med egen indgang. To gode rum med køkkenniche, toilet og overdækket altan ud mod haven. Lokalerne

  6.200,00 kr.19-02-2024
 2. Klinik på Gyldenløvesgade, København K - Klinik til leje

  Klinik på Gyldenløvesgade, København K - Klinik til leje

  1369 udlejes Klinik, etageareal kvm. 18 Gyldenløvesgade, KØBENHAVN K: Husleje afhænger af brug af lokalerne samt hvor meget plads der er behov for. Forventet husleje mellem 4.000 kr. og 6.500 kr.

  1,00 kr.04-09-2023
 3. Klinik på Rømersgade, København K - Klinik til leje

  Klinik på Rømersgade, København K - Klinik til leje

  1362 udlejes Klinik, etageareal kvm. 25 Rømersgade, KØBENHAVN K: Need a place to bring your clients? Rent our treatment room just by Nørreport Station. If you are a massage therapist, physiotherapist

  1,00 kr.09-05-2023
 4. Klinik på Fælledevejen, Nørrebro - Klinik til leje

  Klinik på Fælledevejen, Nørrebro - Klinik til leje

  2200 udlejes Klinik, etageareal kvm. 100 Fælledevejen, NØRREBRO: Er du selvstændig behandler, instruktør, coach, eller personlig træner. Arbejder du med mennesker og mangler du et sted at udføre dine

  1,00 kr.09-05-2023
 5. Klinik på Møllepladsen, Haderslev - Klinik til leje

  Klinik på Møllepladsen, Haderslev - Klinik til leje

  6100 udlejes Klinik, etageareal kvm. 14 Møllepladsen, HADERSLEV: Klinikhuset Cygnus tilbyder helt unikke og behagelige rammer til afholdelse af møder, undervisning og andre begivenheder. Her er nogle

  1,00 kr.09-05-2023
 6. Klinik på Søborg Torv, Søborg - Klinik til leje

  Klinik på Søborg Torv, Søborg - Klinik til leje

  2860 udlejes Klinik, etageareal kvm. 13 Søborg Torv, SØBORG: RUM 408B i Sundhedsfællesskab Lejemålet er en del af et Sundhedsfællesskab, hvor 18 lejere, bl.a. alternative behandlere, psykologer, fodt

  3.165,00 kr.03-10-2023

Lige nu er der 34 klinikker til salg på DBA, alt lige fra skønhedsklinikker til tandlægeklinikker eller massageklinikker. Det kan også være, du drømmer om at blive fodterapeut eller noget helt tredje?

Gå til artiklens Facebook-opslag og tag en ven eller en bekendt, der drømmer om nyt job, og/eller om at være sin egen chef.

Det kan også være, du drømmer om dit eget, finurlige kontor eller anneks eller et cool, anderledes teenageværelse i form af en vaskeægte cirkusvogn? Så kan du lige nu købe denne smukke cirkusvogn, som har tilhørt selveste cirkusdirektøren.

DBA har både guld fra gemmerne, biler, virksomheder og butikker til salg. Men faktisk er der også alverdens finurlige ting at finde – ting, man måske ikke lige gik og regnede med, at man manglede. Her er de ti mest finurlige ting fundet på DBA. Ikke alle tingene er brugte... Gudskelov.

Relaterede artikler