Til salg på DBA: Strandbar
SjovUdeliv

Til salg på DBA: Strandbar

Julie Schoen
Julie Schoen

Den har mættet flere festivalgæster, den er blandt andet lavet af rester fra en gammel lade, og så har den svævet i luften. Renes strandbar er ganske særlig, og nu kan den blive den.

En alien, en elefant, møllen fra Moulin Rouge og et piratskib. Den her strandbar, som netop nu er blevet sat til salg på DBA, er i sig selv ret fantastisk, men historien om den bliver endnu bedre, når du snakker med strandbarens nuværende ejer.

Han kan nemlig fortælle mange sjove historier om, hvad strandbaren har været igennem. Læs med under disse DBA-annoncer:

Flytbare huse til salg på DBA:

 1. KONTOR CONTAINER, GÆSTEHUS, skurvogn, beboelsesmoduler, modulhus, Kolonihave

  KONTOR CONTAINER, GÆSTEHUS, skurvogn, beboelsesmoduler, modulhus, Kolonihave

  Havehus, Mere information Besøg vores hjemmeside for at se priser. dk.vitalbox.eu

  74.900,00 kr.08-04-2020
 2. Anneks, Fritidshus, Havehus, Kontormodul, beboelse, opbevaringsrum

  Anneks, Fritidshus, Havehus, Kontormodul, beboelse, opbevaringsrum

  Fritidshus, Mere information Internet side: dk.vitalbox.eu

  64.900,00 kr.08-04-2020
 3. Toilet/BadMobil, 1 badeværelse - UDLEJES

  Toilet/BadMobil, 1 badeværelse - UDLEJES

  Beboelsesvogn, BadMobil er indrettet som et komplet badeværelse med alle nødvendige installationer. Vognen er med påløbsbremse og må trækkes af alle alm. personbiler og føres uden særligt trailerkørek

  2.902,00 kr.30-01-2023
 4. Fabriksrenoveret skur med nyt vinterisoleret skydeglasparti

  Fabriksrenoveret skur med nyt vinterisoleret skydeglasparti

  Andet, Fabriksrenoverad bod med nytt vinterisolerat skjutglasparti samt ytterdörr. Boden är i mycket gott skick Se bilder för fler exempel Går i viss mån att anpassa enligt önskemål. Fråga gärna o

  115.000,00 kr.08-11-2023
 5. Kontorpavillon

  Kontorpavillon

  Pavillon, Isoleret pavillon 30m2. 2 rum og et lille toilet Trænger til at få skiftet dør og vinduer men ellers tæt og anvendelig. Udvendig mål 9,60m*3,60m. Til gratis afhentning i Køge.

  1,00 kr.17-10-2023
 6. 4-personers beboelsesvogn - UDLEJES!

  4-personers beboelsesvogn - UDLEJES!

  Beboelsesvogn, UDLEJES! Denne 4-personers beboelsesvogn udlejes med køkken, badeværelse og to soverum. Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, køleskab m/fryseboks, vaskemaskine, masser af skabsplads til

  1,00 kr.17-12-2021

Lige nu er der 141 flytbare huse til salg på DBA, og her kan du se dem, der er beboelsesvogne.

Flyvende strandbar

Strandbaren er ikke bare en bar, der har stået på den samme strand i mange år. Nej, den har været godt og grundigt omkring. Blandt andet har den været fast inventar på den elektroniske musikfestival ’Raw’ i årerne 2005-2008.

Strandbaren har også været en tur på Langelandsfestivalen. Men det var et projekt, der ikke var helt nemt: Rene Bracker, som er barens nuværende ejer, fortæller, at man kun kunne komme til stranden på ”gåben”. Baren måtte derfor hejses ned til sandet med hjælp fra en kran.

Det er dog langt fra første gang, at strandbaren har haft benene dækket i sand.

Baren har hovedsageligt været brugt til diverse temafester for større, danske virksomheder. Her har vi fået transporteret 50-80 tons sand ind for at få skabt den rette tropestemning
fortæller 56-årige Rene.
Strandbaren er brandimprægneret, så der kan ikke gå ild i den. Du skal derfor ikke være bange for at nyde en cigaret, mens du tømmer cocktails i dig
Strandbaren er brandimprægneret, så der kan ikke gå ild i den. Du skal derfor ikke være bange for at nyde en cigaret, mens du tømmer cocktails i dig

Strandbaren er som en magnet – men det er der råd for

Rene har arbejdet i et eventbureau, hvor strandbaren blev brugt, men da han for nogle år siden gik på pension, blev det også besluttet at lade strandbaren få et nyt liv.

- Strandbaren har været rigtig vigtig for vores fester, for når folk ser sådan en, ja så bliver de hængende, griner Rene.

Men for ikke at skabe for meget ”prop” i strandbaren, har Rene og bartenderne udviklet en god taktik:

- I vores bar serverede vi kun cocktails i ”spanske mål”. Det betyder; godt med alkohol i glassene, sådan så folk efter bare to drinks havde fået rigeligt, griner Rene og fortsætter:

Den her strandbar er der mange, der har lidt under. Haha. Der er virkelig mange mennesker, der har fået tømmermænd på grund af den.

Cirkusvogne til salg på DBA:

 1. Fantastisk beboelsvogn klar til nye eventyr!

  Fantastisk beboelsvogn klar til nye eventyr!

  Beboelsesvogn, Flot beboelsesvogn på 37.5 rummelige m² er klar til nye eventyr. - Fuldt funktionelt køkken m. opvaskemaskine, ovn, induktionskogeplade, emhætte & køle-/fryseskab. - Toilet med frit

  175.000,00 kr.09-07-2023

Klik her for at se de cirkusvogne, som netop nu er til salg på DBA

En gammel lade har beriget strandbaren

Strandbaren er 12 år gammel. Kulissebyggerne byggede den efter at have researchet på 40-50 strandbarer i Caribien. Den er blandt andet bygget op af genbrugsmaterialer:

- Vi skulle engang skabe en fest med Morten Korch-tema, og i den forbindelse var vi ude på en gård for at finde gamle remedier fra gårdene. Blandt andet såmaskiner. Vi fik øje på taget over gårdens gamle lade, og vi var så heldige at få lov til at køre hjem med dele af bølgebliktaget, som kunne bruges til strandbarens tag, fortæller Rene.

Oprindeligt var strandbaren blevet bygget med stråtag, men i eventbureauet blev de enige om, at det gamle bølgebliktag ville gøre det bedre som tag på strandbaren.

Jeg kan ikke helt huske, om vi bare fik taget gratis, eller om vi betalte 500 kroner for at køre væk med et læs. Det var jo før, alle de der antik-loppe-programmer kørte på TV
fortæller Rene.

Han er sikker på, at han i dag ikke var sluppet så billigt/gratis.

LÆS OGSÅ: Til salg på DBA: Køb Lars’ sejlende terrasse

Palmer, et forlist skib og bål... hvad kan man så mange mere? Det skulle da liiige være en strandbar
Palmer, et forlist skib og bål... hvad kan man så mange mere? Det skulle da liiige være en strandbar

Måske strandbaren kan blive et impulskøb

Strandbaren er langt fra den første lidt særlige ting, som Rene sætter til salg på DBA. Han har nemlig gennem tiden solgt en hel del af de temaskabende ”figurer”, som blev brugt i eventbureauet:

- Jeg har haft en alien til salg. Det var en, vi byggede, fordi vi skulle lave en teamafest for Novozymes. Vi byggede et rumskib og blandt andet en alien, griner Rene.

Han har også lige for tiden et indendørs piratskib til salg og et kæmpe kranie. Engang solgte han også en kolossal elefant, som var lavet ud af skumgummi.

LÆS OGSÅ: Til salg på DBA: 6 nostalgiske cirkusvogne

Jeg har virkelig fået solgt en masse skøre ting på DBA gennem årerne. Jeg bliver ofte overrasket over, hvor hurtigt det går. Engang satte jeg for eksempel et bassin-folie til salg, som var blevet brugt til en 24 meter lang kanal. Dagen efter blev det solgt
fortæller Rene.

Brædderne, som han brugte til at bygge kanalen, fik han også solgt. 

- Jeg har for det meste solgt standardting til selskabslokaler – for eksempel stabelstole til arrangementer, og når folk så går ind på min DBA-profil eller kommer hen for at afhente stolene, opdager de alle de mærkelige ting, jeg har stående, og så får jeg ofte solgt lidt ekstra, fortæller Rene.

Han tænker derfor, at baren måske kunne blive et mersalg.

Industrimaskiner til salg på DBA:

 1. Produktionsanlæg til genanvendelse af EPS/flamingo affald

  Produktionsanlæg til genanvendelse af EPS/flamingo affald

  Andet, Produktionsanlæg til genanvendelse af EPS/Flamingo affald. Anlægget er designet til neddeling af EPS/flamingo affald. Anlægget kan neddele EPS affald ned til en granulatstørrelse på 1-10 mm.

  150.000,00 kr.31-05-2023
 2. Nilfisk SC351

  Nilfisk SC351

  Gulvvaskemaskine, Nilfisk SC 351, Nilfisk Gulvvaskemaskine SC351 Nilfisk SC351 kompakt gulvvasker. SC351 kan vaske og tørre i alle retninger. Komplet med indbygget lader, børste og batteri. Vaskebred

  11.996,00 kr.18-01-2020
 3. Andet, stor valseå swl 5T. vægt 560kg, + moms,,

  Andet, stor valseå swl 5T. vægt 560kg, + moms,,

  6.000,00 kr.06-01-2020
 4. Langsømssvejser

  Langsømssvejser

  Svejser, Svejsebænk, langsømssvejser. Hede Nielsen Plasmasvejser. Svejser op til 8mm rustfri. Svejselængde ca 4300mm. long Seam Welder Machine. Pris + moms,,

  38.000,00 kr.06-01-2020
 5. Andet, Profiljernsaks Peddinghaus type 210/13.
God gammel profilsaks.+ moms..

  Andet, Profiljernsaks Peddinghaus type 210/13. God gammel profilsaks.+ moms..

  8.500,00 kr.06-01-2020
 6. Vacuum sving kran

  Vacuum sving kran

  Andet, Mobil vakuum løfter. Flytbar Vacuum sving kran på jern fod. AL Vac Goldwing. Med fjernbetjening til start stop. Løfte Kapacitet 50kg. Totalhøjde ca 3750mm. Udlæg ca 3000mm. År 2008. Pris + moms

  28.500,00 kr.21-11-2023
Ja, strandbaren var ikke altid den rekvisit, der tiltrak sig mest opmærksomhed til Renes events. Se bare på denne elefant
Ja, strandbaren var ikke altid den rekvisit, der tiltrak sig mest opmærksomhed til Renes events. Se bare på denne elefant

Når man bliver nødt til at drikke

Baren bliver i hvert fald ikke solgt gennem mund-til-mund metoden. Rene går nemlig ikke og blærer sig med, at han ejer en strandbar.

- Næh, det gør jeg egentlig ikke. Jeg har tidligere ejet diskoteker, så hvis det skulle være, er det dem, jeg har brugt som trækplaster hos damerne, griner Rene.

Men baren har afgørende været et trækplaster for personalet til temafesterne. Rene fortæller nemlig, at barens personale har holdt afterparty’s i baren for at få tømt sjatterne.

LÆS OGSÅ: Kræftens Bekæmpelse sætter disse sjældne og DYRE ting til salg på DBA

- Vi oplevede nogle gange, at festerne var så gode, og at vi drak så meget, at vi måtte hente nye flasker, fordi sjatterne ikke var nok, fortæller Rene.

Han kan også garantere, at det er en strandbar, fyldt med gode ’vibes’. For foruden festerne, har baren også ført en masse mennesker sammen.

Det har virkelig været en rigtig kyssebar. Jeg ved dog ikke, om baren er skyld i nogle børn
griner Rene.

Skab en fest med udstyr som dette, som du lige nu kan købe på DBA:

 1. Moving head , Fun generation Picospot, Hej sælger sådan 4 stk moving head.
Prisen er ink flightcase

  Moving head , Fun generation Picospot, Hej sælger sådan 4 stk moving head. Prisen er ink flightcase. Er købt på thomann.dk Her er linket til video og modele https://www.thomann.de/dk/fun_generati

  3.549,00 kr.05-12-2023
 2. trådløs mikrofon, stage line TXS 890, 2 stk modtager og 2 håndholdt mic 4 sender 2 knap mic 4 Neckba

  trådløs mikrofon, stage line TXS 890, 2 stk modtager og 2 håndholdt mic 4 sender 2 knap mic 4 Neckband mic har ikke været bruge siden covid 19 ved ikke hvad kanal de køre kan sendes for købers regni

  2.000,00 kr.05-12-2023
 3. Showtec Sky Spot 4000

  Showtec Sky Spot 4000

  Sky spot, Showtec Sky Spot 4000 Har denne sjove lampe til salg – Kan ses prøver efter aftale i Store Kongensgade Kbh Der medfølger 10 m kraftkabel 32A Brænd tid ca. 70 timer lampe har brænd Pris

  10.000,00 kr.05-12-2023
 4. Forstærkerrack , DBX + T.Amp TSA 4-700, 1 stk. flightcase PRO
1 stk. DBX 223XS delefilter
1 stk. T.a

  Forstærkerrack , DBX + T.Amp TSA 4-700, 1 stk. flightcase PRO 1 stk. DBX 223XS delefilter 1 stk. T.amp TSA 4-700 4-kanals forstærker Forstærkerrack er under 6 måneder gammelt stadig med masser af ga

  3.500,00 kr.05-12-2023
 5. Movingheads, Stairville MH-X25, Fede movingheads til pengene. Har altid fungeret ubeklageligt. 
Fede

  Movingheads, Stairville MH-X25, Fede movingheads til pengene. Har altid fungeret ubeklageligt. Fede goder, farver og funktioner samt godt output med en 25 watt led pære. Alle kender dem, så de kræver

  3.000,00 kr.05-12-2023
 6. Yamaha top og bundhøjtalere , Yamaha C115v + CW118V, 2 stk. Yamaha C115V 1000watt fullrange højtaler

  Yamaha top og bundhøjtalere , Yamaha C115v + CW118V, 2 stk. Yamaha C115V 1000watt fullrange højtaler 2 stk. Yamaha CW118V 1200 Watt subwoofer 2 stk justerbare og stabile afstandsrør Fin stand, og s

  8.000,00 kr.05-12-2023

I skrivende stund er der 781 annoncer med diskoteksudstyr til salg på DBA.

Hvis du står og mangler en strandbar – med gode ’vibes’ – så er det NU, du har muligheden for at købe Renes.

- Det ville ærgre mig at skille strandbaren ad og bruge den som byggemateriale. Jeg håber, den kan komme videre til nogle andre. Jeg kunne godt ønske mig, at den fik lov til at opleve flere festivaler, fortæller Rene. 

OPDATERING: Strandbaren er 27. juni 2018 blevet solgt til en køber fra Skovlunde, der holder et utal af fester og som har en swimmingpool i haven. Køberen havde læst denne artikel.

I disse haller på Islands Brygge holdte Rene og hans firma en masse events med forskellige temaer, hvor strandbaren ofte var et samlingspunkt for gæsterne. Lige nu står strandbaren i en container i Ølstykke, men Rene overvejer at rykke den ud af containeren, for at den kan stå og gøre lidt mere reklame for sig selv
I disse haller på Islands Brygge holdte Rene og hans firma en masse events med forskellige temaer, hvor strandbaren ofte var et samlingspunkt for gæsterne. Lige nu står strandbaren i en container i Ølstykke, men Rene overvejer at rykke den ud af containeren, for at den kan stå og gøre lidt mere reklame for sig selv

Renes strandbar er faktisk ikke den første strandbar, der har været til salg på DBA. Her kan du læse om Steffens strandbar, som var belagt med elefantstrå.

Hvis du gerne vil skifte arbejde, og i stedet beskæftige dig med et erhverv, hvor du samtidig kan nyde stranden – men det IKKE må være en strandbar - hvad så med at købe den her gamle cirkusvogn, som er lavet om til en iskiosk?

Relaterede artikler