Trine har en ubrugt brudekjole til salg på DBA
Livsstil

Trine har en ubrugt brudekjole til salg på DBA

Christine
Christine

Den ligner en hver piges drøm, som den hænger der på bøjlen: En helt ny brudekjole fra Panayotis med perlebroderier og blødt tyl. Skal den være din? Trine Skou fra Viborg sælger lige nu en ubrugt brudekjole på DBA, fordi hendes bryllup blev aflyst, og vi giver dig alle detaljerne her.

Invitationerne var sendt ud, gæsterne havde sagt ja, og brudekjolen hang klar i skabet til den store dag. Maven var fyldt med sommerfugle og forventninger hos Trine Skou fra Viborg, som i flere måneder havde set frem til sit sommerbryllup med vielse under åben himmel.

Men som i alle eventyr må prinsen og prinsessen så frygteligt meget ondt igennem, før de får hinanden til slut. Vil du høre, hvordan eventyret ender? Vi har talt med Trine om, hvad man gør med en ubrugt brudekjole og et aflyst bryllup. Her får du hele historien.

Trines brudekjole er fra Panayotis, og den kostede 12.00 kroner fra ny, men er nu til salg for kun 4.200 kroner.
Trines brudekjole er fra Panayotis, og den kostede 12.00 kroner fra ny, men er nu til salg for kun 4.200 kroner.

Trine kunne ikke sige ’yes to the dress’

Der hang den. Brudekjolen som Trine Skou, 42 år, troede var the one. Derfor var det også med en vis forventning om at sige yes to the dress, at hun trak gardinet til prøverummet fra i en helt ny brudekjole fra Panayotis:

- Jeg forestillede mig, at min brudekjole både skulle være romantisk og simpel på en gang. Vores bryllup skulle holdes uden for i en parkhave, så det var vigtigt, at kjolen passede til omgivelserne, siger Trine og fortsætter:

- Normalt er jeg til glitter og strut, men min brudekjole måtte gerne være mere stille og rolig, fortæller hun.

Det var altså en velforberedt brud, der mødte op til kjoleprøvningen, og med mor, døtre og veninder som vidner, ventede Trine på det store wow. Men var drømmekjolen så en drøm at have på?

- Overhovedet ikke! Den kradsede under armene, og jeg følte slet ikke, jeg kunne trække vejret i den, fortæller Trine.

- Derfor turde jeg ikke købe den, for når man skal have en kjole på i så mange timer, skal den altså bare side ordenligt.

Hvad gør man, når drømmekjolen viser sig at være et mareridt at have på? Trine besluttede sig for at prøve andre modeller i butikken, men ingen af kjolerne gav hende den helt rigtige mavefornemmelse. Præcis derfor kom den store beslutning, som ventede om hjørnet, også bag på den kommende brud.

Find en ubrugt brudekjole på DBA:

 1. Brudekjole, Rikke Gudnitz, str. 36, Silke, Ubrugt, Skræddersyet hos Rikke Gudnitz. Silke kjole i cre

  Brudekjole, Rikke Gudnitz, str. 36, Silke, Ubrugt, Skræddersyet hos Rikke Gudnitz. Silke kjole i creme hvid. Silkeslør med fransk blonde (3meter) Aldrig brugt Er normalt en str 36.

  15.000,00 kr.20-03-2023
 2. Brudekjole sælges

  Brudekjole sælges

  Brudekjole, Lilly, str. 42, Ubrugt, Flot brudekjole Med palietter, bindebånd i ryggen Helt ny Nyrpris 8000 kr

  2.500,00 kr.20-03-2023
 3. Brudekjole, Ida Sjostäd og Cusstommade, str. 36, Silke, Ubrugt, Smukkeste sæt sælges, hver for sig e

  Brudekjole, Ida Sjostäd og Cusstommade, str. 36, Silke, Ubrugt, Smukkeste sæt sælges, hver for sig eller samlet BLUSE: Den silkebløde bluse er fra NBS by Custommade, hvilket betyder at den er numme

  1.999,00 kr.19-03-2023
 4. Brudekjole, Lily, str. 38, Tyl, Ubrugt, Ubrugt mermaid brudekjole.
Er kun prøvet på.

Må meget gerne

  Brudekjole, Lily, str. 38, Tyl, Ubrugt, Ubrugt mermaid brudekjole. Er kun prøvet på. Må meget gerne prøve uforpligtende.

  3.900,00 kr.19-03-2023
 5. Brudekjole, Lily, str. 36, Ubrugt, Super flot og ubrugt brudekjole fra LILY. 
Kun prøvet på.

Str. 3

  Brudekjole, Lily, str. 36, Ubrugt, Super flot og ubrugt brudekjole fra LILY. Kun prøvet på. Str. 36 Har lynlås bagpå og bindes også.

  3.000,00 kr.19-03-2023
 6. Brudekjole, Bianco evento, Blandet, Ubrugt, Bolero til eks. brudekjole eller konfirmationskjole. 
Ma

  Brudekjole, Bianco evento, Blandet, Ubrugt, Bolero til eks. brudekjole eller konfirmationskjole. Mange forskellige. Se str ved at zoome på billederne. Nye - rester fra ophørt brudebutik

  200,00 kr.19-03-2023

Lige nu kan du på DBA finde 315 ubrugte brudekjoler, men er du på udkig efter ”noget gammelt”, kan du finde vintagebrudekjoler her.

Nu tog Trine en overraskende beslutning

”Hvad med den her?” Spurgte ekspedienten med endnu en brudekjole i hånden. Nej tak, var Trines første tanke, men alligevel lod hun sig overtale til at prøve den:

- Den var bare slet ikke min stil, men jeg tænkte ’okay, nu er jeg her alligevel, så kan jeg lige så godt prøve den’, mindes Trine.

Det viste sig at være en god beslutning, for Trines skuffelse blev forvandlet til begejstring:

- Jeg blev vildt overrasket over, hvor behagelig kjolen var at have på. Den sad virkelig som en drøm! Overstykket er en meget fin blonde med små perler, som giver et glimtende skær, og det bløde tyl falder så fint fra hoften. Den var virkelig smuk, så jeg købte den, fortæller hun.

Derfor faldt valget på kjolen i størrelse 38 med det lille slæb bagtil, de smukke blonder og tyllet, som falder tungt i den nederste del af kjolen. Og vigtigst af alt: man kan både sidde i den og trække vejret!

Derfor troede Trine også, at det var den perfekte brudekjole, hun havde valgt. Tilbage i Viborg begyndte tvivlen dog at melde sig samtidig med, at en aflysning af brylluppet truede i horisonten.

Find en brudekjole fra Panayotis:

 1. Brudekjole, Kennedys, str. findes i flere str., Hvid, Ubrugt, Kjolen er aldrig brugt, så den er fu

  Brudekjole, Kennedys, str. findes i flere str., Hvid, Ubrugt, Kjolen er aldrig brugt, så den er fuldkommen som ny. Den kostede omkring 13.000 kr og oveni det, har Kennedys egen skrædder lagt den op

  4.200,00 kr.24-02-2023
 2. Brudekjole, Panayotis, str. M, Hvid, Ubrugt, ALDRIG BRUGT, hænger stadig ved skrædder ! Brudekjole

  Brudekjole, Panayotis, str. M, Hvid, Ubrugt, ALDRIG BRUGT, hænger stadig ved skrædder ! Brudekjole fra Panayotis i str. M/38 (jeg er str. 34/36) - på billedet holdes kjolen ind bagpå, så den passes

  6.000,00 kr.12-02-2023
 3. Brudekjole, Panayotis , str. S, Hvid og champagne farvet , Næsten som ny, Utrolig smuk Panayotis

  Brudekjole, Panayotis , str. S, Hvid og champagne farvet , Næsten som ny, Utrolig smuk Panayotis brudekjole. Den har 7 lag samt underskørt medfølger 100 vis af blomster påsat i hånden. Er ikke r

  4.200,00 kr.24-01-2023
 4. Brudekjole, Panayotis, str. M, Hvid ??, Næsten som ny, Panayotis model
Str 38. 
Mange lag tyl og l

  Brudekjole, Panayotis, str. M, Hvid ??, Næsten som ny, Panayotis model Str 38. Mange lag tyl og lidt slæb Brugt 1 gang ??

  4.000,00 kr.22-01-2023
 5. Gallakjole, Panayotis, str. XS, Lyserød, Næsten som ny, Den er købt i Panayotis.

  Gallakjole, Panayotis, str. XS, Lyserød, Næsten som ny, Den er købt i Panayotis.

  2.300,00 kr.28-10-2022
 6. Brudekjole, Panayotis, str. M, Off white, God men brugt, Panayotis brudekjole str. 38 sælges i Aar

  Brudekjole, Panayotis, str. M, Off white, God men brugt, Panayotis brudekjole str. 38 sælges i Aarhus, med tilhørende silkechiffon bolero/jakke også fra Panayotis. I fin stand. Kjolen er dækket af s

  2.500,00 kr.10-07-2022

Du finder lige nu 80 brudekjoler fra Panayotis på DBA, men vil du vies i en model fra Lily, får du 145 valgmuligheder.

Derfor ligger Trine inde med hele TO brudekjoler

Fotografen var bestilt, musikken spillede, og menuen var bestemt. Samtalen med præsten og parken, hvor vielsen skulle finde sted, var også krydset af på huskelisten, og Trine var i fuld gang med at finde pynt, da verden pludselig væltede:

- Vi stod i en venteposition længe og snakkede meget om, hvorvidt vi kunne få lov til at holde bryllup og samle så mange mennesker, fortæller Trine stille.

Corona havde ramt Danmark og i takt med, at landet lukkede ned, slukkedes drømmen om et sommerbryllup den 13. juni 2020 også hos familien Skou. Der var ellers en helt speciel grund til, at netop Trines bryllupsdag var lidt ud over det sædvanlige. Trine er nemlig allerede gift:

- I februar kunne min mand og jeg fejre kobberbryllup, men da vi aldrig har holdt et ”rigtigt” bryllup, ville vi havde gjort det i år. Vi blev viet på rådhuset, fordi jeg var højgravid med vores ældste datter, fortæller hun.

Trine og hendes mand ville ikke tage nogle chancer, og derfor valgte de at sende en aflysning ud til de 70 venner og familiemedlemmer, der var inviteret til fest. Til gengæld kan alle i stedet se frem til bryllup den 19. juni næste år, hvor Trine skal stå hvid brud:

- Jeg glæder mig helt vildt meget! Og så satser jeg selvfølgelig på, at der ikke kommer noget i vejen. Skal jeg sige noget godt om alt det her, må det være, at gæsterne har fået invitationen i så god tid, at de ikke har andre planer den dag, fortæller hun.

Med en ny bryllupsdato i kalenderen et år ude i fremtiden var der ikke bryllupsstress at spore hos den kommende brud. Eller var der? For var brudekjolen med blonderne stadig the one?

LÆS OGSÅ: 4 ting du bør vide inden du køber brudekjolen brugt

Der er smukke blonder og perler på Trines brudekjole.
Der er smukke blonder og perler på Trines brudekjole.

Derfor sælger Trine sin brudekjole

Allerede om aftenen efter tøseturen til Panayotis Vejle begyndte uroen at sprede sig i Trine, og den lille tvivl i Trine voksede sig hurtigt stor:

- Det er jo fuldkommen skørt! Jeg havde den smukkeste brudekjole hængende i skabet, som kostede 12.000 kroner fra ny, og så begyndte jeg at lede efter en ny brudekjole kun to uger efter, at jeg har købt den, griner Trine.

Der hang derfor allerede én brudekjole i skabet, da Trine satte kursen mod Fuhrman i Køge for at prøve endnu en brudekjole, men var det så the one denne gang?

- Det er en helt anden kjole end den første. Kjole nummer to har et prinsesselook, hvor den er skåret ind i taljen og har mere strut. Det er uden tvivl min drømmekjole, fortæller Trine begejstret.

Men hvordan fortæller man lige gommen, hvorfor bryllupsbudgettet pludselig har ændret sig? For Trine var det ikke den største forhindring. Der var nemlig én person, hun var mere nervøs for at fortælle historien til.

Brudekjoler til salg på DBA netop nu:

 1. Brudekjole, Panayotis, str. 40, Næsten som ny, Brudekjole fra Panayotis 
Nypris 12.000kr 
Brugt en e

  Brudekjole, Panayotis, str. 40, Næsten som ny, Brudekjole fra Panayotis Nypris 12.000kr Brugt en enkelt dag i 14 timer Brud 171cm høj, vægt 69kg. (Str 40) Knaplukning i bag. Du er velkommen til at

  3.000,00 kr.21-03-2023
 2. Brudekjole, Rikke Gudnitz, str. 36, Silke, Ubrugt, Skræddersyet hos Rikke Gudnitz. Silke kjole i cre

  Brudekjole, Rikke Gudnitz, str. 36, Silke, Ubrugt, Skræddersyet hos Rikke Gudnitz. Silke kjole i creme hvid. Silkeslør med fransk blonde (3meter) Aldrig brugt Er normalt en str 36.

  15.000,00 kr.20-03-2023
 3. Brudekjole, ROTATE, str. 38, Næsten som ny, Efter nøje overvejelser, sælger jeg min skønne Sierina d

  Brudekjole, ROTATE, str. 38, Næsten som ny, Efter nøje overvejelser, sælger jeg min skønne Sierina dress brudekjole fra ROTATE, som er brugt én gang til mit eget bryllup i oktober 2022. Den er smuk og

  2.000,00 kr.20-03-2023
 4. Brudekjole, str. 38, God men brugt, Sælger min smukke brudekjole fra sommeren 2021. 

Den har hængt

  Brudekjole, str. 38, God men brugt, Sælger min smukke brudekjole fra sommeren 2021. Den har hængt i mit garderobeskab i en brudekjolepose. Den skal renses. Flere billeder kan sendes, og du er og

  6.000,00 kr.20-03-2023
 5. Brudekjole, Specialdesignet hos Fuhrmanns Brudekjoler, str. 38, Næsten som ny, Brudekjole specialdes

  Brudekjole, Specialdesignet hos Fuhrmanns Brudekjoler, str. 38, Næsten som ny, Brudekjole specialdesignet hos Fuhrmanns Brudekjoler. Brugt til et enkelt bryllup og efterfølgende været til professionel

  8.500,00 kr.20-03-2023
 6. Brudekjole sælges

  Brudekjole sælges

  Brudekjole, Lilly, str. 42, Ubrugt, Flot brudekjole Med palietter, bindebånd i ryggen Helt ny Nyrpris 8000 kr

  2.500,00 kr.20-03-2023

Der er én person, der ikke ved, at Trine har fortrudt – og det er ikke hendes kommende mand

Kan man skjule for sin kommende mand, at man har to brudekjoler klar? Trine forsøgte, men til sidst havde hun brug for at lette sit hjerte:

- Jeg ville egentlig have holdt det hemmeligt for min mand, at jeg havde fortrudt med kjolen, men fordi jeg ikke fik solgt kjole nummer et, før jeg købte den anden, kom jeg til at overskride budgettet. Så måtte jeg hellere fortælle ham det, siger Trine.

”Du er en klovn!” Det var ordene, Trines mand leverede, da hun fortalte, hvorfor der hænger to brudekjoler i skabet. Men faktisk var det ikke gommens reaktion, hun frygtede mest – det var hendes mors:

- Min mor ved ikke, at har købt kjole nummer to endnu. Jeg frygter lidt at få ”mor-skæld-ud”, for hun vil helt sikkert ikke synes, det er en god idé, griner Trine småfnisende.

Det kan godt være, at Trine er helt sikker på, at kjolen fra Fuhrman er the one, men der er delte meninger om den nye brudekjole, fortæller hun:

- Mine børn er meget i tvivl om, hvilken de bedst kan lide, og faktisk er kjolen fra Panayotis min venindes favorit.

Betyder de delte meninger så, at Trine er på udkig efter en tredje brudekjole? Noget kunne tyde på det.

LÆS OGSÅ: Maria sparede 14.200 kroner på sit bryllup ved blot at gøre én ting anderledes

Trines første brudekjole blev købt i Vejle hos Panayotis.
Trines første brudekjole blev købt i Vejle hos Panayotis.

Jagten er ikke slut endnu: Trine leder efter brudekjole nummer 3

- Jeg overvejer faktisk en kjole mere til at danse i efter klokken tolv, griner Trine.

Men før jagten på den perfekte dansekjole kan begynde, skal den ubrugte brudekjole fra Panayotis sælges. Det er dog ikke nogen helt nem beslutning:

- Det er lidt med grædende hjerte, at jeg sælger den, for jeg synes virkelig, den er smuk. Men man skal have den inderste følelse med i det, fortæller Trine.

Brudeslør til salg på DBA:

 1. Brudeslør, Poirier, Jeg sælger mit rigtig fine brudeslør, som er 2.80 meter lang med blonder og sten

  Brudeslør, Poirier, Jeg sælger mit rigtig fine brudeslør, som er 2.80 meter lang med blonder og sten, og er fra det kendte brand Poirier. Det er kun blevet brugt i kirken, og til at blive fotograferet

  1.300,00 kr.19-03-2023
 2. Brudeslør, Romantisk 2-lags rundskåret slør i blødt tyl med påsyet blondekant. Sløret er nyt, 80 cm

  Brudeslør, Romantisk 2-lags rundskåret slør i blødt tyl med påsyet blondekant. Sløret er nyt, 80 cm langt, offwhite og hårkam påsat.

  235,00 kr.19-03-2023
 3. Brudeslør, Ubrugt, Jeg har ved en fejl fået to brudeslør med perler, så jeg sælger det ene. Det er s

  Brudeslør, Ubrugt, Jeg har ved en fejl fået to brudeslør med perler, så jeg sælger det ene. Det er stadig pakket ind. Det er lidt længere end ned til gulvet, så der er en lille smule slæb (jeg er 168

  600,00 kr.19-03-2023
 4. Brudeslør, Ubrugt, Brudeslør med påsat blondekant med enkelte rhinsten på, som giver sløret et flot

  Brudeslør, Ubrugt, Brudeslør med påsat blondekant med enkelte rhinsten på, som giver sløret et flot shine. Længde: 295 cm Farve: råhvid Hårkam: Ja, påsat Butikspris 320 euro = ca. 2385,- DKK Sælges f

  495,00 kr.19-03-2023
 5. Brudeslør, Antik fransk, God men brugt, Smukt gammel fransk slør i æske og ramme. Købt i Frankrig.

  Brudeslør, Antik fransk, God men brugt, Smukt gammel fransk slør i æske og ramme. Købt i Frankrig.

  700,00 kr.18-03-2023
 6. Brudeslør, Ubrugt, Flot vandfaldsslør i lækkert tyl med spredte perlemorsperler i længde ca. 235-245

  Brudeslør, Ubrugt, Flot vandfaldsslør i lækkert tyl med spredte perlemorsperler i længde ca. 235-245 cm. Fås i farverne elfenben/ivory, lys elfenben og offwhite. Prisen er kr. 435,-

  435,00 kr.18-03-2023

Vil du bære slør på din store dag? Du finder et stort udvalg af flotte brudeslør på DBA netop nu.

Her er det bedste råd til kommende brude

- Det kommer hurtigt til at lyde som en kliché, men det vigtigste er altså, at man går efter sin mavefornemmelse. Man giver sig selv en gave den dag, man vælger sin brudekjole, og derfor er det bare så vigtigt, at man vælger den kjole, man har det bedst i – også selvom det betyder, at man skal prøve mange kjoler, fortæller Trine med overbevisning i stemmen.

Netop fordi hun selv har stået i et prøverum og følt sig presset til at komme hjem med en brudekjole, fordi hun forventede det, understreger hun, hvor vigtigt det er, at man er helt sikker i sin sag. Derfor opfordrer hun også interesserede brude til at komme forbi og prøve hendes kjole, før de køber den:

- Det skal være en hyggelig ting at købe sin brudekjole, så jeg synes, man skal tage en veninde eller sin mor med, når man kommer forbi og prøver kjolen hos mig. Jeg giver gerne et glas rosé eller en kop kaffe, så de får en god oplevelse, fortæller Trine til sidst.

Vil du prøve Trines brudekjole? Der er mange penge at spare på den smukke, ubrugte brudekjole. Nyprisen var 12.800, men Trine sælger den for kun 4.200 kroner. Skal kjolen være din, kan du prøve den hos Trine i Viborg – med et glas rosé og et par fifs til kjolekøbet inkluderet i handlen.

LÆS OGSÅ: Her er DBAs dyreste brudekjole

Du kan prøve brudekjolen hos Trine i Viborg, og hun byder både på kaffe og rosevin, mens du prøver den.
Du kan prøve brudekjolen hos Trine i Viborg, og hun byder både på kaffe og rosevin, mens du prøver den.

Der er mange penge at spare i bryllupsbudgettet, hvis du køber udstyret brugt. Trine har selv kigget efter brugte brudekjoler på DBA, men selvom hun ikke fandt drømmekjolen i det store udvalg, endte det med, at kagestativet og andet pynt blev fundet brugt. Vil du spare penge på brylluppet? Lige her giver vi dig 9 måder at spare penge på, når du planlægger bryllupsfesten.

Kunne du brænde en brudekjole til 25.000 kroner? Vi legen med ilden og lader drømmen om en designerkjole gå op i flammer. Her i videoen kan du finde ud af, hvorfor vi sætter ild til en helt ny brudekjole fra Jesper Høvring.

Relaterede artikler