Her er DBAs dyreste brudekjole
Livsstil

Her er DBAs dyreste brudekjole

Louise Guldager
Louise Guldager

Den smyger sig smukt om kroppen, har hundredevis af små, håndsyede perler, og den blev erhvervet i sidste sekund, inden den udgik helt af produktion. Historien om Thildes brudekjole er på mange måder et sandt eventyr. Og nu kan den blive din - hvis du altså har rigeligt med kontanter på lommen.

De fleste kvinder har på et eller andet tidspunkt drømt om deres bryllup og om kjolen, der er midtpunkt på den store dag. Mange har også i jagten på den perfekte brudekjole været igennem et hav af muligheder og modeller, før de finder KJOLEN. Sådan var det ikke for Thilde Petersen, der med det samme vidste, at hun havde fundet kjolen, da hun så den første gang.

Alligevel skulle de så grueligt meget igennem, før de blev forenet. I hvert fald er historien om Thildes smukke brudekjole et sandt eventyr. Der heldigvis sluttede lykkeligt. Du kan få lov til at skrive dig ind i kjolens tidslinje, for nu har Thilde sat brudekjolen til salg. Dog ikke for småpenge. Det er nemlig i skrivende stund DBA dyreste. Se den, her og find samtidig ud af, hvor meget den koster.

Brudekjoler til salg på DBA:

 1. Brudekjole, Panayotis, Model Askepot str. 38, 
Brugt 1 gang til eget bryllup.
Det er muligt at komme

  Brudekjole, Panayotis, Model Askepot str. 38, Brugt 1 gang til eget bryllup. Det er muligt at komme og prøve den. Med middelstort slæb og slør.

  3.000,00 kr.29-05-2023
 2. Brudekjole, Love Lou , str. 38, Silke+bomuld, Næsten som ny, Min yndige og smukke brudekjole sælges

  Brudekjole, Love Lou , str. 38, Silke+bomuld, Næsten som ny, Min yndige og smukke brudekjole sælges som er brugt til mit eget bryllup. Brudekjolen er designet og syet af Love Lou Kjoleatelier i Roskil

  4.000,00 kr.28-05-2023
 3. Brudekjole, White Fashion, str. M,
Hvid, Som ny, str. 38, Silke med blonder, Passer til en person på

  Brudekjole, White Fashion, str. M, Hvid, Som ny, str. 38, Silke med blonder, Passer til en person på højde 165-175 cm og vægt 60-75 kg. Den er kun brugt en gang. Den har den flotteste udskæring med p

  3.000,00 kr.28-05-2023
 4. Brudekjole, Elefteria, str. 40, silketaft, Næsten som ny, Brudeforretningen Elefteria på Pile Alle F

  Brudekjole, Elefteria, str. 40, silketaft, Næsten som ny, Brudeforretningen Elefteria på Pile Alle Frederiksberg er denne smukke brudekjole købt. Materiale: Brudekjolen er i silketaft med nederdel og

  2.000,00 kr.28-05-2023
 5. Brudekjole, str. findes i flere str., Næsten som ny, Brudekjole sælges.
Brugt en gang ??
Creme hvid

  Brudekjole, str. findes i flere str., Næsten som ny, Brudekjole sælges. Brugt en gang ?? Creme hvid Perler foran og bagpå. Lukkes mod snore bagpå - er ca. fra str. 46-54. Der medfølger et underskørt.

  3.000,00 kr.27-05-2023
 6. Brudekjole, Milan Bride, str. 38, Næsten som ny, Elegant og enkel kjole fra Milan Bride. Meget behag

  Brudekjole, Milan Bride, str. 38, Næsten som ny, Elegant og enkel kjole fra Milan Bride. Meget behagelig at have på. Brugt 1 gang og herefter renset ved prof. rens for 900 kr. Jeg er en klassisk str

  2.500,00 kr.27-05-2023

Lige nu er der 2.352 annoncer, der matcher søgeordet ’Brudekjole’ på DBA. Og de er faktisk meget ligeligt fordelt mellem Sjælland og Jylland, så geografien spiller ikke nogen stor rolle, hvis du skal på jagt.

Thildes dyreste køb nogensinde

- Jeg havde fundet den på Pinterest, hvor jeg sad og scrollede igennem inspirationsbilleder, og lige pludselig var den der bare. Det var et billede af en kvinde, der stod med ryggen til ved en gynge med kjolen på, og jeg var helt betaget med det samme. Kjolen fremhæver figuren på smukkeste vis og har et fantastisk, klædeligt fald. Jeg kunne kun se den bagfra og havde kun set den på billedet, men jeg var helt forelsket, fortæller 30-årige Thilde Petersen.

Kjolen viste sig at være lavet af designeren Jenny Packham, der især er kendt for sine red carpet kjoler til de kendte i Hollywood, og hun har også designet kjoler til hertuginde Catherine af England, da hun blev forældre sammen med Prins William. Thilde fandt ud af, at kjolen blev forhandlet hos Maria Fekih på Frederiksberg Allé i København ikke så langt fra, hvor hun selv bor. Hun gemte billedet i sin inspirationsmappe og gik videre med andre gøremål.

LÆS OGSÅ: 
De 3 mest seværdige biler i 2017 på DBA

Lige indtil hun nogle dage efter sidder og læser et blogindlæg hos en dansk blogger, der også skulle giftes i en Jenny Packham-kjole. Her kan Thilde nemlig læse, at akkurat den model, som hun havde kastet sin kærlighed på, ville udgå helt fra produktion ugen efter. Panikken begynder at brede sig og det lykkes Thilde at komme igennem på telefonen til butikken, der forhandler kjolen. Blot for at få at vide, at ejeren skal rejse udelands dagen efter og først vil være tilbage i butikken, efter modellen er udgået.

Kjolen kostede 33.000 kroner fra ny, men Thilde vil "kun" have 1.900 kroner for den.

Thilde var tæt på ikke at få fingrene i sin drømmekjole. Faktisk fik hun en af de allersidste, der fandtes, da den gik ud af produktion ugen efter, hun købte den
Thilde var tæt på ikke at få fingrene i sin drømmekjole. Faktisk fik hun en af de allersidste, der fandtes, da den gik ud af produktion ugen efter, hun købte den

- Jeg MÅTTE bare ned og prøve den, og jeg fik helt ekstraordinært lov at få en hastetid samme dag kl. 17.00. Mine to bedste veninder er tvillinger - den ene sad i et fly på vej til New York, og den anden var fanget på arbejde, hvilket min mor også var, så jeg måtte droppe idéen om at have dem med ind til det store øjeblik, hvor kjolen skulle prøves, fortæller Thilde, der i stedet allierede sig med sin lillebrors kæreste og hastede ind til butikken.

Da hun fik kjolen på, var der ikke nogen tvivl. For god ordens skyld prøvede Thilde dog også nogle andre modeller, fordi hun var bange for at tage en overilet beslutning.

Jenny Packham-tøj til salg på DBA:

 1. Brudekjole, Jenny packham, str. 38, Silke og perler, Ubrugt, Den smukkeste Jenny Packham brudekjole,

  Brudekjole, Jenny packham, str. 38, Silke og perler, Ubrugt, Den smukkeste Jenny Packham brudekjole, model DARE fra 2018. Består af to lag silke under det øverste perle- og pailletbesatte lag. Kjolen

  8.000,00 kr.16-04-2023
 2. Brudekjole, Jenny Packham, str. 36, silke, Næsten som ny, Fantastisk smuk brudekjole fra Jenny Packh

  Brudekjole, Jenny Packham, str. 36, silke, Næsten som ny, Fantastisk smuk brudekjole fra Jenny Packham brugt en enkelt aften sælges, da jeg synes den skal glæde en anden. Kjolens inderste lag er i ren

  10.500,00 kr.09-03-2023
 3. Brudekjole, Jenny Packham, str. 38, Næsten som ny, Smukkeste brudekjole fra Jenny Packham, model Bet

  Brudekjole, Jenny Packham, str. 38, Næsten som ny, Smukkeste brudekjole fra Jenny Packham, model Betsy. Købt hos Maria Fekih på Frederiksberg Alle. Kjolen er kun brugt en gang. Der medfølger dragtpos

  11.000,00 kr.01-01-2023
 4. Brudekjole, Jenny Packham, str. 36, Silke, blonder og sten, Næsten som ny, Brand: Jenny packham
Vare

  Brudekjole, Jenny Packham, str. 36, Silke, blonder og sten, Næsten som ny, Brand: Jenny packham Varetype: Brudekjole Farve: Hvid Oprindelig købspris: 38000 kr. Prisen angivet er inklusiv forsendelse.

  10.000,00 kr.17-09-2022
 5. Brudekjole, Jenny Packham, str. 36, Silke, tyl og perler, Næsten som ny, Meget smuk brudekjole i ual

  Brudekjole, Jenny Packham, str. 36, Silke, tyl og perler, Næsten som ny, Meget smuk brudekjole i ualmindelig flot stand, ser ud som ny. Brugt få timer og renset. Er tilpasset lidt hos skrædder. UK s

  13.500,00 kr.02-09-2022
 6. Brudekjole, Jenny Packham, str. 36, Ubrugt, Unik & meget smuk brudekjole fra Jenny Packham med åben

  Brudekjole, Jenny Packham, str. 36, Ubrugt, Unik & meget smuk brudekjole fra Jenny Packham med åben ryg og lille slæb sælges. Kjolen er aldrig brugt, da jeg endte i en anden model. Kjolen er af mode

  9.000,00 kr.22-06-2022

Jenny Packham er en ikonisk designer, særligt når det kommer til brudekjoler. Hendes kjoler bliver båret af alt fra store Hollywood stjerner til ’almindelige’ mennesker. Lige nu er der 8 annoncer, der matcher søgningen på Jenny Packha.

- Men der var bare ingen af dem, der var den!, fortæller hun. 

Og selvom kjolen er det dyreste stykke tøj, Thilde nogensinde har købt til sig selv, så var der ingen vaklen:

Jeg vidste, det var den. Den var det eneste, jeg kunne se mig i. Jeg er ikke så meget til smykker og den slags, derfor var det bare den perfekte kjole. Når man ser den live, er den meget afdæmpet og samtidig meget speciel.
Et bryllup er en af de største begivenheder i vores liv. Derfor må man godt drømme stort, mener Thilde
Et bryllup er en af de største begivenheder i vores liv. Derfor må man godt drømme stort, mener Thilde

LÆS OGSÅ: Niels har nok Danmarks dyreste skilsmisseseng til salg på DBA

Thilde: Dette spørger mange mig om, når de ser min annonce på DBA

Skæbnen ville altså, at kun en måned efter, at Thilde var blevet friet til, der står hun en fredag eftermiddag på Frederiksberg Allé og smider 33.000 kroner på disken med sved på panden. Samme dag, hun fik beskeden om, at kjolen ville udgå og få timer inden butikken blev ferielukket. Ganske få ting skulle have udspillet sig en my anderledes, og så var kjolen aldrig blevet hendes.

Det blev den heldigvis - og den var sammen med Thilde midtpunkt på en af de største dage i hendes liv cirka et år efter. Den levede fuldt op til hendes forventninger og noget kunne tyde på, at hun ikke er alene om at mene, at det er verdens smukkeste brudekjole (læs videre efter disse tre annoncer)

Brudekjoler til salg på DBA

 1. Smuk og anderledes brudekjole

  Smuk og anderledes brudekjole

  Brudekjole, Gudnitz Couture, str. 36, Tyl og silke, Næsten som ny, Nyrenset, intakt og vanvittig flot. Mange kommentarer sikret :)

  7.500,00 kr.28-05-2023
 2. Brudekjole, str. 44, Næsten som ny, Sælger hermed min fine brudekjole, brugt en enkelt gang. Har få

  Brudekjole, str. 44, Næsten som ny, Sælger hermed min fine brudekjole, brugt en enkelt gang. Har fået den renset, så den står som ny. Kjolen har et smukt design med smukke mønstre og blonder. med sno

  6.500,00 kr.26-05-2023
 3. Brudekjole, Sincerity, str. 36, God men brugt, Virkelig smuk brudekjole med en helt fantastisk dekor

  Brudekjole, Sincerity, str. 36, God men brugt, Virkelig smuk brudekjole med en helt fantastisk dekorativ ryg. Kan prøves på ved at book en tid i showroom. Ring på 21950020. Mvh Gitte fra Budolfsen Kjo

  6.000,00 kr.26-05-2023
 4. Brudekjole, Etolie, str. 36, Tyl, blonder, Næsten som ny, Virkelig smuk brudekjole som fortjener en

  Brudekjole, Etolie, str. 36, Tyl, blonder, Næsten som ny, Virkelig smuk brudekjole som fortjener en tur mere op af kirkegulvet. Flere lag tyl og den flotteste blonde både øverst og i slæbet. Kjolen ha

  8.000,00 kr.26-05-2023
 5. Brudekjole, Blue by Enzoani, str. 34, God men brugt, Smuk slank blondekjole med draperet talje og sn

  Brudekjole, Blue by Enzoani, str. 34, God men brugt, Smuk slank blondekjole med draperet talje og snøreryg. Kan prøves i showroom imellem Vejle og Fredericia. Nypris 12.900 kr.

  6.000,00 kr.24-05-2023
 6. Brudekjole, Eglantine Creation, str. 34, Tyl, Ubrugt, Super smuk romantisk A-line brudekjole som er

  Brudekjole, Eglantine Creation, str. 34, Tyl, Ubrugt, Super smuk romantisk A-line brudekjole som er sprit ny og ubrugt. Kom og prøv den til en 2 timers prøvning i et hyggeligt showroom, som befinder s

  6.200,00 kr.24-05-2023

Her kan du se alt det brudeudstyr, der lige nu er til salg på DBA.

- Jeg har faktisk fået flere henvendelser fra folk, der har 
skrevet på min annonce og spurgt, om de må leje den, siger Thilde og fortsætter:

Jeg forstår dem godt og er klar over, at det er en dyr kjole at købe. Men jeg har været enormt forsigtig med den, den er ikke blevet spildt på eller har mistet nogle perler. Det er én af Jenney Packhams mest ikonisk kjoler, og den produceres ikke mere. Der findes altså kun dem, der er solgt og brugt allerede. Og jeg tør ikke risikere, at jeg ikke kan stå inde for standen
fortæller hun.
Når det er detaljen, der tæller. Både konkret og i overført betydning viste det sig tilfældet for Thilde
Når det er detaljen, der tæller. Både konkret og i overført betydning viste det sig tilfældet for Thilde

Derfor sælger hun nu brudekjolen

Selvom det er følelsesladet for Thilde at skille sig af med brudekjolen, så har hun dog besluttet sig. Det er en dyr ”engangskjole” at have hængende i skabet. Derfor håber hun, at historien om den særlige Jenny Packham kjole, som det ægte eventyr, den er, også kommer til at starte med ”Der var engang”:

- Jeg regner jo ikke med at skulle bruge den igen, griner hun og fortsætter:

- Men jeg håber virkelig, den havner det helt rigtige sted hos den helt rigtige kvinde. At den kommer til at gøre præcis lige så meget glæde hos hende, som den gjorde hos mig.

Klik her for at se Thildes brudekjole til salg på DBA - der kan du også se, hvad hun vil have for den.

Shine bright like a diamond. Hvem vil ikke gerne have et sandt eventyr bryllup? Nu findes Thildes unikke brudekjole kun brugt. Blandt andet på DBA
Shine bright like a diamond. Hvem vil ikke gerne have et sandt eventyr bryllup? Nu findes Thildes unikke brudekjole kun brugt. Blandt andet på DBA

Kender du nogen, der kunne være interesseret i brudekjolen, så kan du gå ind på artiklens Facebook-opslag og tagge vedkommende i kommentarfeltet. Herunder kan du finde Facebook-opslaget:

Du kan også se videoen herunder, hvor DBA Guide brænder en hel ny Jesper Høvring brudekjole. Det gør vi nemlig af en hel speciel årsag. Se videoen og få svar på, hvorfor.


Skal du giftes, eller kender du nogen, der skal? Find inspiration til brylluppet blandt andet i denne artikel, hvor netop blandingen af genbrug, Santorini og burgere blev udgangspunktet for Annes vellykkede bryllupsfest.

Det er måske den største dag i dit liv, så selvfølgelig skal din brudekjole være helt perfekt. Bare følg vores guide her til, hvilke ting du skal huske på, når du går på jagt efter brudekjolen i DBAs gemmer.

Relaterede artikler