Supersælger Channe har solgt det meste af sit tøj til kendisser
Livsstil

Supersælger Channe har solgt det meste af sit tøj til kendisser

Julie Schoen
Julie Schoen

Hun har solgt det meste af sin garderobe til kendisser, og hendes gamle, store gevir hænger lige nu på et badehotel i Skagen. Her kan du læse om supersælger Channes finurlige oplevelser og bedste erfaringer.

Hvis du solgte en lampe for 5.000 kroner, som du selv havde været ude og give 30 kroner for, ville du så ik’ betragte det som en rimelig god handel?

Det ville de fleste nok, men følelserne er blandet hos 26-årige Channe, der står bag dette salg. Når man spørger hende, hvilket salg hun fortryder i dag, er det netop salget af den lampe.

I denne artikel kan du læse hvorfor, og du får andre hyggelige annektdoter og råd fra supersælgeren, der bor i Arden. Channe Frederiksen har nemlig solgt sine brugte ting, siden hun var 15. I dag er nordjyden 26 år, og hun har gjort sig en del erfaringer.

Du kan i artiklen blandt andet læse om de kendisser, Channe i tidens løb har solgt til, og du kan også få svar på, hvad hvordan Go’morgen Danmark er indbladet i den handelsoplevelse, som var Channes bedste.

Ps. Hvis du ikke allerede har læst artiklen om Channes genbrugshjem, så inviterer vi dig indenfor i denne artikelDu kan også læse om de genbrugsgaver, Channe har givet og modtaget, ved at klikke på denne artikel.

Et billede fra Channes hjem. Det meste af Channes hjem er købt brugt, og hun sælger det gerne igen, og ofte kan hun få det samme for tingene, som hun købte dem for. Channe har købt og solgt på brugtmarkedet i størstedelen af sit liv
Et billede fra Channes hjem. Det meste af Channes hjem er købt brugt, og hun sælger det gerne igen, og ofte kan hun få det samme for tingene, som hun købte dem for. Channe har købt og solgt på brugtmarkedet i størstedelen af sit liv

Hvor meget og hvor ofte sælger du på brugtmarkedet?

Jeg sælger ting nogle gange om måneden. Jeg har gjort det siden, jeg var 15 år, så nu hvor jeg er 26 år, må det vel være langt over 1.000 ting, jeg har solgt gennem tiden.

Hvorfor sælger du dine brugte ting?

For at få penge til noget nyt.

Har du et eksempel på en finurlig handelsoplevelse?

Ja, jeg har før i tiden solgt størstedelen af mit tøj til medvirkende fra TV-programmet ’For lækker til love’ og ’Kongerne i sneen’. Jeg kan ikke lige huske, hvad pigerne hed, da jeg ikke selv så programmerne.

Tøj til salg på DBA:

 1. Skjorte, Ganni, str. 38, Hvid, Viscose, Næsten som ny, Tags: Streetwear, street, y2k, cyper, vintage

  Skjorte, Ganni, str. 38, Hvid, Viscose, Næsten som ny, Tags: Streetwear, street, y2k, cyper, vintage, genbrug, 00s, 00’erne, 90s, 90’erne, 80s, 80’erne, 70s, 70’erne, Loose fit, lavtaljede, track, gli

  300,00 kr.12-06-2024
 2. Skjorte, Ganni, str. 38, Turkis, 100% læder

  Skjorte, Ganni, str. 38, Turkis, 100% læder

  300,00 kr.12-06-2024
 3. Bluse, Ganni, str. 38, Creme orange, Næsten som ny, Rigtig smuk bluse model Tilden mesh i cremefarve

  Bluse, Ganni, str. 38, Creme orange, Næsten som ny, Rigtig smuk bluse model Tilden mesh i cremefarve med orange blomster. Ekstra lag stof foran så den ikke er transperant fortil. Str. 38 men passer og

  125,00 kr.11-06-2024
 4. Bluse, GANNI, str. 34, blå/sort, bomuld, God men brugt, En S kan også passe den

  Bluse, GANNI, str. 34, blå/sort, bomuld, God men brugt, En S kan også passe den

  249,00 kr.11-06-2024
 5. Sweatshirt, GANNI, str. 36, sort, bomuld, God men brugt, Str S/M

  Sweatshirt, GANNI, str. 36, sort, bomuld, God men brugt, Str S/M

  349,00 kr.11-06-2024
 6. Tunika, Ganni, str. 44, Sort med hvide prikker , Jersey med meget elastik , God men brugt, Sort tuni

  Tunika, Ganni, str. 44, Sort med hvide prikker , Jersey med meget elastik , God men brugt, Sort tunika med små hvide prikker fra GANNI. Str. L. Stoffet er Jersey med masser af stræk. Den har flagermu

  100,00 kr.10-06-2024

Hvad enten du er på jagt efter bluser, kjoler, bukser eller nederdele, kan du finde det på DBA. Her er der tøj fra mærker som Ganni, Gucci, Stine Goya, Supreme og Han Kjøbenhavn.

Har du endnu eksempel på en finurlig handelsoplevelse?

Jeg har solgt vores store gevir, som vi har haft hængende i stuen, til et badehotel i Skagen. Så nu hænger det dér.

Hvad er din bedste handelsoplevelse?

Jeg skulle være med i Go’morgen Danmark og skulle derfor til Sjælland. På vejen besluttede vi os for at køre forbi en lille genbrugsbutik, og der stod den sødeste, ældre dame, som jeg købte et fad af. Hun var virkelig rar og kærlig. Det var en rigtig god oplevelse.

LÆS OGSÅ: Denne dag bliver der handlet mest på DBA

Gamle barborde i messing trender meget lige nu, så det bør du let kunne komme af med. Her kan du se Channes
Gamle barborde i messing trender meget lige nu, så det bør du let kunne komme af med. Her kan du se Channes

Har du solgt noget, som du efterfølgende har fortrudt?

Jeg solgte engang en keramiklampe fra Kähler til 5.000 kroner. Jeg fik en god pris, må man sige, for jeg havde selv givet 30 kroner for den. Men den var dælme fin, så i dag fortryder jeg den handel.

Hvilken ting fra dit hjem kunne du ALDRIG finde på at sælge?

En lille julemand fra min barndom. Men alt andet må gerne sælges, såfremt jeg får tilbudt den rigtige pris.

Kähler til salg på DBA:

 1. Vase, Vase, Kähler Hammershøi, Mindre Kähler vase i glas af modellen Hammershøi. Aldrig brugt, modta

  Vase, Vase, Kähler Hammershøi, Mindre Kähler vase i glas af modellen Hammershøi. Aldrig brugt, modtaget i gave. Omkring 13cm høj.

  100,00 kr.12-06-2024
 2. Keramik, VASE, KÄHLER OMAGGIO, H. 20 CM.
HVID/BLÅ.
FLOT & INGEN FEJL.
STEMPLET I BUNDEN (BILLEDE 3).

  Keramik, VASE, KÄHLER OMAGGIO, H. 20 CM. HVID/BLÅ. FLOT & INGEN FEJL. STEMPLET I BUNDEN (BILLEDE 3). UDEN KÄHLER KASSE. SÆLGES KUN TIL AFHENTNING PÅ MIN ADRESSE I ALLERØD. KONTANT/MOBILEPAY.

  100,00 kr.12-06-2024
 3. Keramik, Vase, 3 Kähler Omaggio vaser med henholdsvis røde striber, sorte striber og sølvstriber. Hø

  Keramik, Vase, 3 Kähler Omaggio vaser med henholdsvis røde striber, sorte striber og sølvstriber. Højde på alle tre er 20 cm. Vaserne fejler intet. Prisen er 100 kr. per vase. Sendes gerne. keramikv

  100,00 kr.12-06-2024
 4. Vase, Vase, Kähler, Original smuk Kähler vase med grå striber. I meget fin stand.

  Vase, Vase, Kähler, Original smuk Kähler vase med grå striber. I meget fin stand.

  150,00 kr.12-06-2024
 5. Skål fra Kähler (str. 14 x 6 cm)

  Skål fra Kähler (str. 14 x 6 cm)

  Køkkenudstyr, Skål fra Kähler (str. 14 x 6 cm), Kähler, Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. Skål fra Kähler (str. 14 x 6 cm) Brand: Kähler Farve:

  32,00 kr.16-03-2024
 6. Kähler Mano lågkrukke

  Kähler Mano lågkrukke

  Fajance, Krukke, Kähler, Kähler Mano lågkrukke i cremefarvet fajance og låg i bambus, mål Ø 9 cm - 16 cm høj med låg

  195,00 kr.12-06-2024

Du har 2.295 muligheder, hvis du leder efter en ting fra Kähler på DBA.

Hvilke ting tager dig længere tid at sælge end andet?

Årh, jeg synes, det kan være svært at komme af med mit børnetøj til mine drenge, fordi der er så mange andre, der også sælger tøj i de størrelser.

Er der en ting, du måtte tage af markedet igen, fordi ingen gad købe den?

Nej, der er altid nogen, der vil købe. Det er bare et spørgsmål om, hvad prisen er. Men herretøj gider jeg dog ikke sælge, fordi jeg synes, det tager tid at få det afsat. Så det ryger til genbrug i stedet.

Er der noget, du planlægger at sælge snart?

Alt ved os er næsten til salg. Det er bare et spørgsmål om pris. Hvis vi får tingene solgt, finder vi nemlig bare nogle nye og fede ting.

SE OGSÅ: VIDEO: Gamle vinduer laves om til små vitrineskabe

Hylder som denne kan du nemt selv lave med lidt lædersnor og noget træ. Og så kan du helt sikkert sælge hylderne for en bedre pris, end hvad du købte lædersnoren og træet for til sammen. Hylden her tilhører Channe
Hylder som denne kan du nemt selv lave med lidt lædersnor og noget træ. Og så kan du helt sikkert sælge hylderne for en bedre pris, end hvad du købte lædersnoren og træet for til sammen. Hylden her tilhører Channe
Er du også glad for DBA?
Hvis du elsker DBA lige så højt som Channe, så er DBA Guide meget interesseret i at høre fra dig. Måske du er den næste superbruger, vi bringer en artikel om. Hvis du er interesseret i at fortælle os om dine DBA-vaner, så kontakt redaktionen på jschoen (@) ebay.com
Gamle gadelamper, der har hængt i Københavns gader, er også meget populære. Sådan en har Channe for eksempel hængende over sit sofabord
Gamle gadelamper, der har hængt i Københavns gader, er også meget populære. Sådan en har Channe for eksempel hængende over sit sofabord

Er der en type ting, du oplever generelt trender lige nu på brugtmarkedet?

Min oplevelse er, at hvis der er en god historie i de ting, du sælger, er det eftertragtet. Hvis nu for eksempel du sælger noget, der har stået i en offentlig bygning eller lokalt i det offentlige rum, vil folk have fingre i det.

Jeg havde eksempelvis 37 julestjerner fra Aalborgs gågade til salg, og der gik ikke længere end 10 minutter, og så var de solgt. Jeg beholdte selv 4 til mit eget hjem.

Et godt tip at give videre: Hvordan sælger man mest effektivt?

Tag gode billeder af de ting, du sælger. Et godt billede er for eksempel ét, hvor tingen indgår i din indretning. Sælger du tøj, så tag et billede af tøjet, når du har det på. Det giver et bedre indblik for køber.

Du kan læse flere gode salgsråd i artiklen, her. Vil du derimod læse mere om Channe, kan du finde hendes Facebook-side på 'Channes finurlige verden'.

Gamle gadelamper til salg på DBA:

 1. LED, Philips hue gu5, One box cost 375dk it’s brand new never open

  LED, Philips hue gu5, One box cost 375dk it’s brand new never open

  350,00 kr.12-06-2024
 2. Pendel, Tom Dixon, Meget Stor flot Tom Dixon shade pendler i "guld". Ø 50 cm. 
Den er uden misfarvni

  Pendel, Tom Dixon, Meget Stor flot Tom Dixon shade pendler i "guld". Ø 50 cm. Den er uden misfarvninger og buler, dog er der brugsspor som ridser, derfor denne pris. Der skal ny ledning i, det nemt!

  499,00 kr.12-06-2024
 3. Pendel, Holmegaard, LOFTSLAMPE STOR og aflang, "Morph Rune Schou Larsen og Elisabeth Camborg for Hol

  Pendel, Holmegaard, LOFTSLAMPE STOR og aflang, "Morph Rune Schou Larsen og Elisabeth Camborg for Holmegaard. Den står fuldstændig som ny, ingen skævheder ingen misfarvninger eller buler. Har kun hængt

  449,00 kr.12-06-2024
 4. Pendel, Holmegaard, LOFTSLAMPE, "Morph 90", Rune Schou Larsen og Elisabeth Camborg for Holmegaard.
L

  Pendel, Holmegaard, LOFTSLAMPE, "Morph 90", Rune Schou Larsen og Elisabeth Camborg for Holmegaard. Lampen er 40X40 i mål, med lang hvid ledning. Lampen er fuldstændig som ny, ingen skader buler misf

  449,00 kr.12-06-2024
 5. Anden loftslampe, Art deco, Flot art deco loftslampe med fine detaljer.

Den har lige fået ny lednin

  Anden loftslampe, Art deco, Flot art deco loftslampe med fine detaljer. Den har lige fået ny ledning.

  395,00 kr.12-06-2024
 6. Anden loftslampe, Nordlux ivona 6, Fed lampe

Kun brugt som udstilling er som ny

  Anden loftslampe, Nordlux ivona 6, Fed lampe Kun brugt som udstilling er som ny

  900,00 kr.12-06-2024

Du kan finde gamle gadelamper til salg på DBA ved at klikke her.

Hvis du ikke allerede har læst artiklen om Channe og hendes flotte genbrugshjem, burde du klikke her, hvor du blandt andet kan læse, hvilket genbrugsfund Channe får mest ros for af vennerne. Du kan også læse, hvilke genbrugsgaver, hun har købt og modtaget i artiklen, her.

Vil du derimod læse om en anden, der kan tjene kassen på at sælge dine ting på DBA, så læs denne artikel om Susanne, der i artiklen blandt andet forklarer, hvilke ting du bør sælge lige nu, eftersom disse er meget populære fortiden.

Du kan også læse om 27-årige Mads, der har 2.860 ting til salg. Og det er alle sammen den samme slags.

Marie-Louise har lavet en lampe ud af sin gamle peberkværn. Den og meget andet kan du selv tjekke ud i videoen herunder, hvor hun viser dig rundt i sit hjem.

Du kan læse mere om Marie-Louises indretningsvalg i artiklen, her.

Relaterede artikler