Supersælger Channe har solgt det meste af sit tøj til kendisser
Livsstil

Supersælger Channe har solgt det meste af sit tøj til kendisser

Julie Schoen
Julie Schoen

Hun har solgt det meste af sin garderobe til kendisser, og hendes gamle, store gevir hænger lige nu på et badehotel i Skagen. Her kan du læse om supersælger Channes finurlige oplevelser og bedste erfaringer.

Hvis du solgte en lampe for 5.000 kroner, som du selv havde været ude og give 30 kroner for, ville du så ik’ betragte det som en rimelig god handel?

Det ville de fleste nok, men følelserne er blandet hos 26-årige Channe, der står bag dette salg. Når man spørger hende, hvilket salg hun fortryder i dag, er det netop salget af den lampe.

I denne artikel kan du læse hvorfor, og du får andre hyggelige annektdoter og råd fra supersælgeren, der bor i Arden. Channe Frederiksen har nemlig solgt sine brugte ting, siden hun var 15. I dag er nordjyden 26 år, og hun har gjort sig en del erfaringer.

Du kan i artiklen blandt andet læse om de kendisser, Channe i tidens løb har solgt til, og du kan også få svar på, hvad hvordan Go’morgen Danmark er indbladet i den handelsoplevelse, som var Channes bedste.

Ps. Hvis du ikke allerede har læst artiklen om Channes genbrugshjem, så inviterer vi dig indenfor i denne artikelDu kan også læse om de genbrugsgaver, Channe har givet og modtaget, ved at klikke på denne artikel.

Et billede fra Channes hjem. Det meste af Channes hjem er købt brugt, og hun sælger det gerne igen, og ofte kan hun få det samme for tingene, som hun købte dem for. Channe har købt og solgt på brugtmarkedet i størstedelen af sit liv
Et billede fra Channes hjem. Det meste af Channes hjem er købt brugt, og hun sælger det gerne igen, og ofte kan hun få det samme for tingene, som hun købte dem for. Channe har købt og solgt på brugtmarkedet i størstedelen af sit liv

Hvor meget og hvor ofte sælger du på brugtmarkedet?

Jeg sælger ting nogle gange om måneden. Jeg har gjort det siden, jeg var 15 år, så nu hvor jeg er 26 år, må det vel være langt over 1.000 ting, jeg har solgt gennem tiden.

Hvorfor sælger du dine brugte ting?

For at få penge til noget nyt.

Har du et eksempel på en finurlig handelsoplevelse?

Ja, jeg har før i tiden solgt størstedelen af mit tøj til medvirkende fra TV-programmet ’For lækker til love’ og ’Kongerne i sneen’. Jeg kan ikke lige huske, hvad pigerne hed, da jeg ikke selv så programmerne.

Tøj til salg på DBA:

 1. Bluse, Ganni, str. 44, Sort, Ubrugt

  Bluse, Ganni, str. 44, Sort, Ubrugt

  749,00 kr.18-02-2024
 2. Bluse, Ganni, str. 38, Multi, 100% viskose, God men brugt, 100% viskose bluse fra Ganni, modellen he

  Bluse, Ganni, str. 38, Multi, 100% viskose, God men brugt, 100% viskose bluse fra Ganni, modellen hedder Marceau Georgette. Blomstret mønster med turtleneck krave, samt bindebånd i taljen. God stand

  125,00 kr.17-02-2024
 3. Sweatshirt, Ganni, str. 36, grå, Næsten som ny, Superlækker lang sweatshirt

Modelnavn: Blaze Isoli

  Sweatshirt, Ganni, str. 36, grå, Næsten som ny, Superlækker lang sweatshirt Modelnavn: Blaze Isoli - det er en str S Materiale: 100% bomuld Mål: Brystvidde: 120 cm Længde: 80 cm Længde fra ærmegab

  300,00 kr.17-02-2024
 4. Skjorte, Ganni, str. 36, Næsten som ny, Str S

Meget flot skjorte fra Ganni
Brugt 1 gang.


Sælges f

  Skjorte, Ganni, str. 36, Næsten som ny, Str S Meget flot skjorte fra Ganni Brugt 1 gang. Sælges for 150.- Kan sendes med DAO for 41.-

  150,00 kr.16-02-2024
 5. Bluse, GANNI, str. 42, God men brugt, Mørkeblå/sort højhalset blondeblue fra Ganni med lynlås i nakk

  Bluse, GANNI, str. 42, God men brugt, Mørkeblå/sort højhalset blondeblue fra Ganni med lynlås i nakken. str. xl

  345,00 kr.16-02-2024
 6. Sweatshirt, Ganni (M), str. 38, Næsten som ny

  Sweatshirt, Ganni (M), str. 38, Næsten som ny

  250,00 kr.16-02-2024

Hvad enten du er på jagt efter bluser, kjoler, bukser eller nederdele, kan du finde det på DBA. Her er der tøj fra mærker som Ganni, Gucci, Stine Goya, Supreme og Han Kjøbenhavn.

Har du endnu eksempel på en finurlig handelsoplevelse?

Jeg har solgt vores store gevir, som vi har haft hængende i stuen, til et badehotel i Skagen. Så nu hænger det dér.

Hvad er din bedste handelsoplevelse?

Jeg skulle være med i Go’morgen Danmark og skulle derfor til Sjælland. På vejen besluttede vi os for at køre forbi en lille genbrugsbutik, og der stod den sødeste, ældre dame, som jeg købte et fad af. Hun var virkelig rar og kærlig. Det var en rigtig god oplevelse.

LÆS OGSÅ: Denne dag bliver der handlet mest på DBA

Gamle barborde i messing trender meget lige nu, så det bør du let kunne komme af med. Her kan du se Channes
Gamle barborde i messing trender meget lige nu, så det bør du let kunne komme af med. Her kan du se Channes

Har du solgt noget, som du efterfølgende har fortrudt?

Jeg solgte engang en keramiklampe fra Kähler til 5.000 kroner. Jeg fik en god pris, må man sige, for jeg havde selv givet 30 kroner for den. Men den var dælme fin, så i dag fortryder jeg den handel.

Hvilken ting fra dit hjem kunne du ALDRIG finde på at sælge?

En lille julemand fra min barndom. Men alt andet må gerne sælges, såfremt jeg får tilbudt den rigtige pris.

Kähler til salg på DBA:

 1. Keramik, Tallerken, Kähler, Kähler Ombria tallerken i farven Midnight blue (se mest sorte ud). Har 6

  Keramik, Tallerken, Kähler, Kähler Ombria tallerken i farven Midnight blue (se mest sorte ud). Har 6 stk. Fremstår med få overfladiske brugsspor, som må forventes ved brug. Sælges helst samlet. Kan af

  350,00 kr.18-02-2024
 2. Porcelæn, Mælkekande , Kähler, Kähler mælkekande - hvid med sorte striber.
Brugt ganske få gange.

  Porcelæn, Mælkekande , Kähler, Kähler mælkekande - hvid med sorte striber. Brugt ganske få gange.

  75,00 kr.18-02-2024
 3. Kähler vase

  Kähler vase

  Vase, Vase, Kähler, Kähler vase med lyseblå striber. H:37cm. Flot og velholdt stand. Afhentning - Refshaleøen. LEVERING KAN AFTALES.

  350,00 kr.28-11-2023
 4. Keramik, Lysestage, Kæhler, KÄHLER lysestage 16 cm høj.
Der er et lille mærke i glasuren.
Den sælge

  Keramik, Lysestage, Kæhler, KÄHLER lysestage 16 cm høj. Der er et lille mærke i glasuren. Den sælges for 20 kr Forsendelsen koster 46 kr sendt forsikret uden omdeling med GLS eller DAO

  20,00 kr.17-02-2024
 5. Keramik, 3 stilfulde lysestager, fra Kähler Keramik i fineste stand. Til kronelys eller ledlys.
Saml

  Keramik, 3 stilfulde lysestager, fra Kähler Keramik i fineste stand. Til kronelys eller ledlys. Samlet pris 99 kr. Sendes gerne.

  99,00 kr.17-02-2024
 6. Porcelæn, Vaser, Kähler, 3 små Kähler vaser med kobber striber. 

God stand.

Kan sendes på købers r

  Porcelæn, Vaser, Kähler, 3 små Kähler vaser med kobber striber. God stand. Kan sendes på købers regning.

  150,00 kr.17-02-2024

Du har 2.295 muligheder, hvis du leder efter en ting fra Kähler på DBA.

Hvilke ting tager dig længere tid at sælge end andet?

Årh, jeg synes, det kan være svært at komme af med mit børnetøj til mine drenge, fordi der er så mange andre, der også sælger tøj i de størrelser.

Er der en ting, du måtte tage af markedet igen, fordi ingen gad købe den?

Nej, der er altid nogen, der vil købe. Det er bare et spørgsmål om, hvad prisen er. Men herretøj gider jeg dog ikke sælge, fordi jeg synes, det tager tid at få det afsat. Så det ryger til genbrug i stedet.

Er der noget, du planlægger at sælge snart?

Alt ved os er næsten til salg. Det er bare et spørgsmål om pris. Hvis vi får tingene solgt, finder vi nemlig bare nogle nye og fede ting.

SE OGSÅ: VIDEO: Gamle vinduer laves om til små vitrineskabe

Hylder som denne kan du nemt selv lave med lidt lædersnor og noget træ. Og så kan du helt sikkert sælge hylderne for en bedre pris, end hvad du købte lædersnoren og træet for til sammen. Hylden her tilhører Channe
Hylder som denne kan du nemt selv lave med lidt lædersnor og noget træ. Og så kan du helt sikkert sælge hylderne for en bedre pris, end hvad du købte lædersnoren og træet for til sammen. Hylden her tilhører Channe
Er du også glad for DBA?
Hvis du elsker DBA lige så højt som Channe, så er DBA Guide meget interesseret i at høre fra dig. Måske du er den næste superbruger, vi bringer en artikel om. Hvis du er interesseret i at fortælle os om dine DBA-vaner, så kontakt redaktionen på jschoen (@) ebay.com
Gamle gadelamper, der har hængt i Københavns gader, er også meget populære. Sådan en har Channe for eksempel hængende over sit sofabord
Gamle gadelamper, der har hængt i Københavns gader, er også meget populære. Sådan en har Channe for eksempel hængende over sit sofabord

Er der en type ting, du oplever generelt trender lige nu på brugtmarkedet?

Min oplevelse er, at hvis der er en god historie i de ting, du sælger, er det eftertragtet. Hvis nu for eksempel du sælger noget, der har stået i en offentlig bygning eller lokalt i det offentlige rum, vil folk have fingre i det.

Jeg havde eksempelvis 37 julestjerner fra Aalborgs gågade til salg, og der gik ikke længere end 10 minutter, og så var de solgt. Jeg beholdte selv 4 til mit eget hjem.

Et godt tip at give videre: Hvordan sælger man mest effektivt?

Tag gode billeder af de ting, du sælger. Et godt billede er for eksempel ét, hvor tingen indgår i din indretning. Sælger du tøj, så tag et billede af tøjet, når du har det på. Det giver et bedre indblik for køber.

Du kan læse flere gode salgsråd i artiklen, her. Vil du derimod læse mere om Channe, kan du finde hendes Facebook-side på 'Channes finurlige verden'.

Gamle gadelamper til salg på DBA:

 1. Pendel, Frandsen Buzz pendel. Ø 30cm.
Med få brugsspor.

  Pendel, Frandsen Buzz pendel. Ø 30cm. Med få brugsspor.

  240,00 kr.18-02-2024
 2. Pendel, Nordlux, 3 stk Nordlux pure 10 pendler i grå. Brugte, men i meget fin stand. Ledningerne er

  Pendel, Nordlux, 3 stk Nordlux pure 10 pendler i grå. Brugte, men i meget fin stand. Ledningerne er ikke klippet, men har været gemt i rosetten. Sælges samlet for 800kr

  800,00 kr.18-02-2024
 3. Pendel, 2 stk meget fine små glaslamper med LED pærer, prisen er for begge to. Ø9 H18cm

  Pendel, 2 stk meget fine små glaslamper med LED pærer, prisen er for begge to. Ø9 H18cm

  500,00 kr.18-02-2024
 4. Pendel, Eglo - 96875, Her en flot moderne Eglo pendel i helt hvid.
Har en halvstor størrelse der pas

  Pendel, Eglo - 96875, Her en flot moderne Eglo pendel i helt hvid. Har en halvstor størrelse der passer ind de fleste steder. Står i superflot stand uden nogen skader, ridser eller skævheder. Der følg

  400,00 kr.18-02-2024
 5. Pendel, Loftslampe, i røgfarvet glas, super fin og med fatning og ledning.

  Pendel, Loftslampe, i røgfarvet glas, super fin og med fatning og ledning.

  150,00 kr.18-02-2024
 6. Pendel, Fin elegant vintage lampe i matteret glas med et romantisk blomsterdesign. Har været brugt s

  Pendel, Fin elegant vintage lampe i matteret glas med et romantisk blomsterdesign. Har været brugt som loftslampe i et soveværelse. Kunne f.eks. også bruges i en hyggekrog, i et hjørne i en entré elle

  250,00 kr.18-02-2024

Du kan finde gamle gadelamper til salg på DBA ved at klikke her.

Hvis du ikke allerede har læst artiklen om Channe og hendes flotte genbrugshjem, burde du klikke her, hvor du blandt andet kan læse, hvilket genbrugsfund Channe får mest ros for af vennerne. Du kan også læse, hvilke genbrugsgaver, hun har købt og modtaget i artiklen, her.

Vil du derimod læse om en anden, der kan tjene kassen på at sælge dine ting på DBA, så læs denne artikel om Susanne, der i artiklen blandt andet forklarer, hvilke ting du bør sælge lige nu, eftersom disse er meget populære fortiden.

Du kan også læse om 27-årige Mads, der har 2.860 ting til salg. Og det er alle sammen den samme slags.

Marie-Louise har lavet en lampe ud af sin gamle peberkværn. Den og meget andet kan du selv tjekke ud i videoen herunder, hvor hun viser dig rundt i sit hjem.

Du kan læse mere om Marie-Louises indretningsvalg i artiklen, her.

Relaterede artikler