Play that funky music
LivsstilBørn

Play that funky music

DBA Guide
DBA Guide

Play that funky music

Man læser jo så ofte om musikalske genier, og om hvordan de har spillet musik, nærmest før de kunne gå!

Det er ikke helt tilfældet herhjemme, men vi er dæleme tæt på!

Alfred har alle dage elsket musik, og han kunne altså danse før han kunne gå, og det siger ikke så lidt - især ikke når han var en robust (læs: yderst velproportioneret) lille fyr. De moves han kunne lave, var i særklasse og der var ikke et øje tørt, når han gav den max gas på dansegulvet.

Det første instrument han fik i hænderne, var en lille tromme og han fangede hurtigt konceptet: larm.

Larm, men også rytmer. Dernæst fik han en mundharmonika, og fra han knækkede koden til at få den til at spille, kørte han gerne one man show, med harmonika i den ene hånd og en trommestik i den anden.

Det larmede, lød helt forfærdeligt men han havde altså en fest!

Jeg plejede jo at sige, at forældre der forærer deres børn disse larmende instrumenter er godt gale i skralden, men nu forstår jeg dem!

Så da Alfreds farmor kom med en guitar til ham, klappede vi i vores små hænder.

Jeg har aldrig været hende der har slæbt min dreng med til rytmik og lignende, men han har åbenbart en naturlig interesse for det musikalske - og hvis han en dag kommer og fortæller mig at han gerne vil lære at spille (rigtigt) på et instrument, så ville det altså være helt vildt fedt!

Nu skal hans hænder bare blive store nok, og hans små, buttede fingre lange nok, til at ramme en akkord :)

Hvis I er interesserede i at skærpe ungernes sanser og udvikle deres musikalske evner (og teste jeres egen hørelse) så har jeg fundet et bredt udvalg af guitarer til både de helt små, og de lidt større HER.

Der er desuden Et pænt stort udvalg af trommer og andet slagtøj til ungerne her, de uden tvivl vil elske at hamre løs på.

Til de lidt større, så er disse elektriske trommesæt geniale, da de bruges med hovedtelefoner og nærmest er helt lydløse.

Ps. Som tidligere nabo til en livlig børnefamilie, vil jeg hilse at sige at man skal overveje om det nu også er blokfløjter, trompeter eller violiner man skal forsøge sig med fra start. Den slags lyder en del bedre gennem vægge, når de spilles på korrekt ;)


Find det på DBA

 1. Super overdrive sd1, Boss Sd1, Jeg sælger min Boss super overdrive sd1 pedal, Japan, skal hentes på

  Super overdrive sd1, Boss Sd1, Jeg sælger min Boss super overdrive sd1 pedal, Japan, skal hentes på adressen, kontant betaling, tlf 91725719

  800,00 kr.04-10-2023
 2. Chorus pedal ce3.  l, Boss Ce3, Jeg sælger min chorus ce3 pedal,label er røget af, skal hentes på a

  Chorus pedal ce3. l, Boss Ce3, Jeg sælger min chorus ce3 pedal,label er røget af, skal hentes på adressen, kontant betaling, tlf 91725719

  500,00 kr.04-10-2023
 3. Kontrabas flight cases , Bergerault, 2 Bergerault kontrabas flight cases, i god stand, bud modtages,

  Kontrabas flight cases , Bergerault, 2 Bergerault kontrabas flight cases, i god stand, bud modtages,

  1.234,00 kr.04-10-2023
 4. Obsession hp 100 watt led, Chauvet Obesession hp pris for 2 stk, 2 stk super fede effekter på 100 wa

  Obsession hp 100 watt led, Chauvet Obesession hp pris for 2 stk, 2 stk super fede effekter på 100 watt led. Købt i juni og brugt til 2 arrangementer… købt til 2995 pr stk og med superclamp 500kr… pass

  4.100,00 kr.04-10-2023
 5. Orgelharmonika, Farfisa TX10, Helt ny, ej udpakket, i original papkasse, FARFISA TRANSIVOX TX10 fra

  Orgelharmonika, Farfisa TX10, Helt ny, ej udpakket, i original papkasse, FARFISA TRANSIVOX TX10 fra 1980. Er både en almindelig harmonika og så også et orgel med den typiske FARFISA klang. Obs. Det kn

  3.000,00 kr.04-10-2023
 6. Trommesæt, Pdp Concept mappe dw, Komplet trommesæt med al nødvendigt udstyr, brugt igennem ca 4 år,

  Trommesæt, Pdp Concept mappe dw, Komplet trommesæt med al nødvendigt udstyr, brugt igennem ca 4 år, sælges samlet: Trommesæt inkl. lilletromme, gulvtam og 2 sidetammer: PDP concept maple dw Bækkensæt

  7.000,00 kr.04-10-2023

Relaterede artikler