December genbrugsdrømme

December genbrugsdrømme

29. november 2016

Jeg kan umuligt være den eneste, der går og sukker efter helt konkrete ting når december står for døren og hele hytten bliver dækket af nisselandskaber og firnurlige julefund...? Mine ønskeliste rummer nemlig altid en del genbrugsønsker - og jeg tænker hele min famile efterhånden ved at de meget gerne må forære mig secondhand-gaver..

Jeg har også tidligere skrevet om julegave-ideer til hele familien - men denne gang handler det om MINE ønsker - altså hvad jeg vildt gerne vil finde brugt under juletræet i år..

Her er nogle af mine genbrugsønsker, som du med fordel kan jagte inde på DBA. Måske kan det inspirere din egen ønskeliste?

Louise Trillingsgaard

Södahl juledug

Jeg SUKKER efter en lang juledug, der kan dække hele vores bord - når begge plader er i brug! Allerhelst skal den være fra Södahl (husk også at søge under Sødahl). Som minimum skal dugen ihvertfald være retro!

LÆS OGSÅ; "Inspiration til årets julebord" 

Witt Slowjuicer

Jeg synes disse slowjuice maskiner er umådelig smarte (+ sunde) - og jeg drømmer derfor lidt om én. Dog synes jeg den er ret dyr, så jeg ville helt klart henvise til at finde et velholdt (måske fejlkøb) hos nogen, der nærmest ikke har fået den brugt.

Kevi retro kontorstol

Vi skal have kontorstole til vores nye secondhand hjemmekontor. Jeg kan slet ikke overskue at kigge på nye kontorstole - eller sådan nogle direktørstole i læder! Så jeg vil gerne have en Kevi retro kontorstol - og så ville jeg få den ombetrukket i sort/hvid stribet stof - eller måske sort med store hvide polkaprikker..

Crepejern

"Hvaaaad" tænker du måske? Men som "gammel" frisør er der nu noget omkring det dersens crepejern. Jeg ville fortrække at få det helt oldschool hvide med blåt OBH logo på - det havde jeg nemlig selv i sin tid. Jeg ville bruge det i mit underhår helt inde ved bunden for at give en hoppende fylde i mit ellers flade, pjevsede hår. Og til mine små piger ville jeg crepe HELE håret - som da jeg selv var lille.