En retrofest under dit juletræ
Livsstil

En retrofest under dit juletræ

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

En retrofest under dit juletræ

Jeg er en RIGTIG Julenisse – og har selvfølgelig været i julestemning i laaaang tid. Nu er jeg så småt begyndt at gøre klar til at finde alle mine fine retro julesager og pyntedimser ned fra loftet. Det er en tid, jeg glæder mig til - så SNART de grønne bladene begynder at forvandle sig til smukke efterårsfarver.

Vi skal holde jul selv i år - for allerførste gang! Det er såååå stort! Med døtre på henholdsvis 4 og et halvt år begynder den højtid jo virkelig at være sjov! Så i stedet for at besøge farmor og farfar i år er de blevet inviteret herhjem i vores ”nye” 70’er villa. Og det sætter gang i tankerne; nu skal vi jo til at danne vores helt egne hyggelige traditioner.

Et af disse traditioner må være et vaskeægte juletræ – ikke at forveksle med det kitschede hvide PLASTIK juletræ, vi ellers plejer at have stående! (Dog tror jeg det må blive begge versioner..)

Under juletræet skal der også være en sand retrofest – for dette fine, fine retro juletæppe har ligget LÆNGE i mine gemmer. Nu skal det endelig frem - og have lov at stråle under vores første juletræ.

Juletræstæppet er fra Södahl og er med hele den kristne julefortælling; Jesusbarnet, Josef, Maria, De 3 Vise Mænd, fårene osv. – alt sammen i en helt fantastisk retro stil..

Kunne du også tænke dig at få fingre i et fint retro juletræstæppe? Så finder du rigtig mange fine hér.

Måske HAR du allerede et juletræstæppe? Måske har du endda arvet det – eller der er en anden sjov historie bag dit tæppe? Del din historie på INSTAGRAM – hashtag dit billede #dbadk - og tag gerne @frktrillingsgaard og @dbadk. Vi glæder os til at kigge med!

De bedste julehilsner

Louise Trillingsgaard. 


Find det på DBA

 1. Underlag i plast, Prof underlag til kontorstol

  Underlag i plast, Prof underlag til kontorstol

  75,00 kr.06-02-2023
 2. Udklædning / Den lille havfrue str.7-8, Flot udklædningskjole fra Disney Store sælges.
Ariel fra ‘De

  Udklædning / Den lille havfrue str.7-8, Flot udklædningskjole fra Disney Store sælges. Ariel fra ‘Den lille Havfrue’ med dele af tyl. Rigtig flot stand (se fotos). Kun anvendt en gang. Str.7-8 år. St

  225,00 kr.06-02-2023
 3. Vin og spiritus, Brunello di Montalcino, 2017 Salvioni - Brunello di Montalcino

Blandt de absolutte

  Vin og spiritus, Brunello di Montalcino, 2017 Salvioni - Brunello di Montalcino Blandt de absolutte topproducenter indenfor appellationen. Perfelt stand, eneste ejer og opbevaret ved 12C i vinskab si

  950,00 kr.06-02-2023
 4. Epok snus, 8stk. Sælger til højest bydende.

  Epok snus, 8stk. Sælger til højest bydende.

  1.234,00 kr.06-02-2023
 5. Rasta hue m hår

  Rasta hue m hår

  30,00 kr.06-02-2023
 6. Jule pynt, Jule pynt 25 kr

  Jule pynt, Jule pynt 25 kr

  25,00 kr.06-02-2023

Relaterede artikler