En retrofest under dit juletræ
Livsstil

En retrofest under dit juletræ

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

En retrofest under dit juletræ

Jeg er en RIGTIG Julenisse – og har selvfølgelig været i julestemning i laaaang tid. Nu er jeg så småt begyndt at gøre klar til at finde alle mine fine retro julesager og pyntedimser ned fra loftet. Det er en tid, jeg glæder mig til - så SNART de grønne bladene begynder at forvandle sig til smukke efterårsfarver.

Vi skal holde jul selv i år - for allerførste gang! Det er såååå stort! Med døtre på henholdsvis 4 og et halvt år begynder den højtid jo virkelig at være sjov! Så i stedet for at besøge farmor og farfar i år er de blevet inviteret herhjem i vores ”nye” 70’er villa. Og det sætter gang i tankerne; nu skal vi jo til at danne vores helt egne hyggelige traditioner.

Et af disse traditioner må være et vaskeægte juletræ – ikke at forveksle med det kitschede hvide PLASTIK juletræ, vi ellers plejer at have stående! (Dog tror jeg det må blive begge versioner..)

Under juletræet skal der også være en sand retrofest – for dette fine, fine retro juletæppe har ligget LÆNGE i mine gemmer. Nu skal det endelig frem - og have lov at stråle under vores første juletræ.

Juletræstæppet er fra Södahl og er med hele den kristne julefortælling; Jesusbarnet, Josef, Maria, De 3 Vise Mænd, fårene osv. – alt sammen i en helt fantastisk retro stil..

Kunne du også tænke dig at få fingre i et fint retro juletræstæppe? Så finder du rigtig mange fine hér.

Måske HAR du allerede et juletræstæppe? Måske har du endda arvet det – eller der er en anden sjov historie bag dit tæppe? Del din historie på INSTAGRAM – hashtag dit billede #dbadk - og tag gerne @frktrillingsgaard og @dbadk. Vi glæder os til at kigge med!

De bedste julehilsner

Louise Trillingsgaard. 


Find det på DBA

 1. Ramadan Kalender, I pæn stand
Sælges for 45kr
Jeg har også ramadan pynt og ramadankalender gaver til

  Ramadan Kalender, I pæn stand Sælges for 45kr Jeg har også ramadan pynt og ramadankalender gaver til børn Gavernes priser er fra 5-15kr/stk

  45,00 kr.27-02-2024
 2. Skær til 100 mm pælebor

  Skær til 100 mm pælebor

  Skær til 100 mm pælebor, Køb billigere end brugt? Kig forbi vores webshop og kig nærmere på denne og lignende varer samt tilbehør. Bestil i vores webshop hverdage før kl. 12 og få det leveret allerede

  63,00 kr.13-12-2022
 3. Vinballon, 1 styk vinballon. 
Højde cirka 50 cm.

Afhentning I Langebæk ved Vordingborg.

  Vinballon, 1 styk vinballon. Højde cirka 50 cm. Afhentning I Langebæk ved Vordingborg.

  150,00 kr.27-02-2024
 4. Billetter tii Krebs Falch, Kulturværftet i Helsingør søndag den 3 marts. 
To stk sælges for kr. 600,

  Billetter tii Krebs Falch, Kulturværftet i Helsingør søndag den 3 marts. To stk sælges for kr. 600,- købt for kr. 880,-

  600,00 kr.27-02-2024
 5. Industrisymaskine, Sælger denne industrisymaskine med bordplade

# Brugt højst 10 gange
# Står som n

  Industrisymaskine, Sælger denne industrisymaskine med bordplade # Brugt højst 10 gange # Står som ny # Jack F4 Mål på bordpladen: H: 75 B: 55 L: 120 Købt i udlandet for 1.5 år siden, men stort se

  6.500,00 kr.27-02-2024
 6. Heino Hansens første afskedsshow billetter, Jeg har i julegave fået 2 billetter til Heino Hansens fø

  Heino Hansens første afskedsshow billetter, Jeg har i julegave fået 2 billetter til Heino Hansens første afskedsshow. Hvad giver ikke vidste var at jeg allerede selv havde købt billetter til et show

  295,00 kr.27-02-2024

Relaterede artikler