Inspiration til årets julebord
DIY

Inspiration til årets julebord

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Inspiration til årets julebord

Nu ved jeg ikke med dig, men jeg er ikke så traditionsbundet når det kommer til opdækning af årets julebord. Måske det skyldes min KÆMPE samling af retro juleduge – eller det faktum at mit indre barn stortrives med at lege sig frem med sådanne opgaver.

Jeg har prøvet at finde frem til 4 forskellige ideer til hvordan du kan pynte og dekorere dit eget julebord – med pynt du allerede har stående, eller nyerhvervelser jeg kommer til at friste med igennem indlægget her.

DET ELEGANTE JULEBORD

Jeg er nok ikke så klassisk & elegant når det kommer til stykket – så her menes naturligs elegant – med et Louise twist efter devisen more is more.. (I må selv lige tone ned, så det passer jeres stil derhjemme i stuen)

Opnå det samme look:

DET KLASSISKE JULEBORD

Det hér setup er LIGE mig! Klassisk og gennemført retro julebord med nisseprints, hjerter og røde/grønne nuancer. Farverne kan man jo tilpasse dugen – eller dugen kan vælges udfra tallerkener & glas..

 

Opnå samme look:

DET TØSEDE JULEBORD

Hvis det lige passer ind i jeres stil derhjemme, kan man snildt gå amok med hjorte, glimmer og pasteller – på den lidt kitschede måde. I øvrigt også perfekt til julefrokosten med veninderne. Brug gerne en atypisk dug med store blomster i pasteller. Jeg har en meget rummelig mand, der hviler i sin maskulinitet, så har før dækket op på denne måde..

 

Opnå samme look:

DET RETRO JULEBORD

Jeg er også helt vild med de grafiske genistreger – fra fx Södahls retro design. De brune/orange farver egner sig fint til natur-tema, så hiv gerne naturen indenfor med fx kogler og grene. Her har jeg brugt gamle kageforme til fyrfadslys – med lidt mos omkring.

 

Opnå samme look:

 

Jeg håber i fandt lidt inspiration til årets julebord? Husk, at det gerne må være en leg at dekorere bordet – og stilen en lille smule overdådigt/for meget på denne særlige højtid.. Tag gerne børnene med på råd – de vil elske dig for det, og de har ikke så mange ”regler” der begrænser dem. Rigtig god fornøjelse…

 

Med kærlige genbrugs hilsner

Frk. Trillingsgaard


Find det på DBA

 1. Porcelæn, Middagstallerkener, Royal copenhagen, 4 stk. middagstallekener, 27 cm, fremstår som nye, m

  Porcelæn, Middagstallerkener, Royal copenhagen, 4 stk. middagstallekener, 27 cm, fremstår som nye, meget lidt brugt, prisen er pr. stk.

  600,00 kr.21-03-2023
 2. Porcelæn, Fin sukkerskål uden låg med Pilea , Blå blomst, Fin sukkerskål uden låg nr 1680 blå bloms

  Porcelæn, Fin sukkerskål uden låg med Pilea , Blå blomst, Fin sukkerskål uden låg nr 1680 blå blomst. Sød med lille pilea plante som følger med. Hentes i Virum

  150,00 kr.21-03-2023
 3. Porcelæn, tallerkner og bestik, tallerkner kaffe kobber bestik og termokander alt på billedet til 18

  Porcelæn, tallerkner og bestik, tallerkner kaffe kobber bestik og termokander alt på billedet til 1800,-

  1.800,00 kr.21-03-2023
 4. Porcelæn, Fad, skål og spækbræt, Eva Trio, Helt nyt sæt fra Eva Trio
Skål med hank 25 cm i diameter

  Porcelæn, Fad, skål og spækbræt, Eva Trio, Helt nyt sæt fra Eva Trio Skål med hank 25 cm i diameter og 10 cm høj. Fad med hank 32 cm i diameter Et spækbræt i træ 29 cm x 22 Sender gerne, Porto 55 kr

  600,00 kr.21-03-2023
 5. Andet, Serveringsbakke, Silva, Bakken er i pæn stand. Teakfine. Mål 48 x 36.

  Andet, Serveringsbakke, Silva, Bakken er i pæn stand. Teakfine. Mål 48 x 36.

  200,00 kr.21-03-2023
 6. Andet, skål, Skål I messing 12 cm

  Andet, skål, Skål I messing 12 cm

  100,00 kr.21-03-2023

Relaterede artikler