DBA kontoret - done
Livsstil

DBA kontoret - done

DBA Guide
DBA Guide

DBA kontoret - done

3 hæsblæsende uger er nu pludselig forbi, og her i weekenden kunne vi endelig aflevere de færdige lokaler!
 
Jeg er ikke helt sikker på, hvor de her 3 uger blev af, hvornår det var mandag, og hvornår det var torsdag, det hele flød ligesom sammen… Juila (frk. overspringshandling) og jeg gik simpelthen all in på den her opgave. Det var så spændende og udfordrende, og den ene ide afløste bare den anden…. vi er begge ret perfektionistiske, så vi helmede ikke før målet var nået.
 
Som skrevet i sidste indlæg, havde vi nogle elementer i indretningen som firmaet havde købt på forhånd, som skulle foreligge i alle lokaler, og derfor naturligvis også i receptionen og lounge området for dba. Men det var ikke svært at finde en rød tråd som fik det hele til at gå op i en højere enhed. Udfordringen lå i, at finde de ting vi ville købe gennem dba. Det var ligsom det der var det sjove i konceptet for dba, at alt hvad vi havde købt, var fundet igennem dem selv.
 
Selv vores super seje handy man Jan, var fundet igennem dba. Han var hyret ind til at hjælpe de 2 sidste dage, og heldigvis for ham. Han var med til at udføre de meste kreative løsninger, som vi 2 tøser absolut ikke selv kunne have udført.
 
Men lad mig kort resummere, hvad vi har fundet til de forskellige rum:

Til receptionen fandt vi den fedeste bænk i Århus, som var konstrueret af sælger selv. Stellet havde han fundet på ebay og skalsæderne fra Eames var fundet på dba. Efterfølgende havde han selv konstrueret bænken. Og vi er begge ret enige om, at det køb nok er vores absolutte favorit fund igennem hele processen. Hvis man er hurtig på tasterne, så kan man finde en lignende HER. Den er simpelthen SÅ FED. 

Til et af mødelokalerne købte vi også et virkelig stort verdenskort på dba. Her er det meningen af virksomheden skal markere alle de steder i verden hvor de er repræsenteret. Alle mødelokalerne er opkaldt efter en kendt dansk designer, og det her mødelokale hedder fx Nanna Ditzel, her mangler vi lige 2 Nanna Ditzel stole endnu, men Juila er på sagen.
 
I lounge området havde vi god plads at boltre os på….. Vi fik skabt et super fedt New Yorker agtigt miljø, vi tænker faktisk, at nogle af medarbejderne næsten får lyst til at “flytte ind”. I den ene ende er skabt et loungeområde med daybed og wegner stol, By lassen bord, en Panthella i hjørnet (der kommer en fed guide til hvordan man kan få sådan en til at se så godt som ny ud, senere). Daybed med madras er også et genialt fund fra DBA.

Og en fed retro cykel på væggen, fra Velovintage.

Går man lidt længere ned i lokalet, møder man et kæmpe stort vægur, det er også fundet på dba, og viste sig at være Kaya Brüels. Uret har i sin tid hængt på Istedgade. Også et virkelig virkelig fint køb… Havde man plads ville det være super fedt i eget hjem. Midt i rummet har vi placeret et fodboldbord, og over fodbold bordet hænger en gammel københavner lampe, som også sælges på dba.

Længst nede i rummet har vi så det fede højbord som Jan byggede ud af haki plankerne, han fik det slebet ned, således kontorfingrene ikke river sig, og Juila har givet det lak. Rundt om bordet har vi fundet 6 hay barstole, som også har fået en gang spraymaling.

3 planker fra haki stillads samt et rivenet har vi også købt. Ud af plankerne kreerede vores super seje handyman en reol til magasiner samt et højbord til loungeområdet. Rivenettet er hængt op på væggen, og her er efterfølgende printet 50 fotos fra instagram. Det er instagram billeder med folks køb af finde dba ting. Planen er at væggen med tiden kan udvides med endnu flere fotos. 5 lækre cobra telefoner i farver der matcer indretningen blev også fundet på dba.

Lige under trappen står en gammel kabelrulle, og ovenpå bordet et super fedt bogstav med lys i. Vi har naturligvis fundet et lille e.

Man kan finde lignende HER :)
 
En af de absolut fedeste ting, og nok også et af de vildeste køb: En Fiat 500, som nu står og troner den oppe på førstesalen. Der var ikke et øje tørt, da den blev hejst ind ad et vindue og fik en af de bedste placeringer ovenpå! En vaskeægte retroskønhed på hjul!
De gamle Fiat 500 modeller hænger ikke på træerne, men vi var heldige at vi fandt den vha. denne søgning.
 
Som man nok fornemmer, så har vi virkelig haft travlt, og vi har haft den vildeste korrespondance omkring det hele. Mails og sms’er har kørt døgnet rundt. Rent fysisk var jeg jo placeret i Jylland det meste af tiden, så det praktiske som hentning og aftale med sælgere var Juilas opgave, men hele indretningen, opsøgningsarbejdet, ideerne og indretningen op til aflevering var vi meget fælles omkring.
 
Da vi i weekenden forlod lokalerne for sidste gang, var det med en meget stolt og afslappet fornemmelse. Det lykkedes sgu, og vi kan nu kalde os for DBA genbrugsstylister…. Det sgu da ret cool…..
 
Vi håber alle de ansatte vil blive glade for vores arbejde, og få inspiration til kreativitet i de forskellige områder, det var i hvert fald tanken.

Find det på DBA

 1. Volvo V50, 1,6 D Momentum, Diesel, 2006, 5-dørs, **Volvo V50 1.6D 110HK - Fantastisk Køremaskine**

  Volvo V50, 1,6 D Momentum, Diesel, 2006, 5-dørs, **Volvo V50 1.6D 110HK - Fantastisk Køremaskine** - **Model:** Volvo V50 1.6 med 110 hestekræfter - **Kilometerstand:** 390.000 km, men kører stadig

  22.000,00 kr.16-04-2024
 2. Lastbil

  Lastbil

  Scania G490 Hiab 262, årg. 2018, Pris ex. moms Grab og drejemotor. Nopa hejselad med pendelside. JTC asfalt hejselad med rulle-presenning til forvogn. Nopa 3-akslede kærre, år 26.03.2018. sy

  1,00 kr.16-04-2024
 3. Ford Focus, 1,5 TDCi 105 Business ECO, Diesel, 2017, km 257000, grå, træk, klimaanlæg, aircondition,

  Ford Focus, 1,5 TDCi 105 Business ECO, Diesel, 2017, km 257000, grå, træk, klimaanlæg, aircondition, ABS, airbag, 5-dørs, st. car., centrallås, startspærre, service ok, 16" alufælge servostyring, Ford

  6.600,00 kr.15-04-2024
 4. Hyundai Elantra, 2,0 GLS, Benzin, 2005, træk, klimaanlæg, aircondition, ABS, airbag, 5-dørs, central

  Hyundai Elantra, 2,0 GLS, Benzin, 2005, træk, klimaanlæg, aircondition, ABS, airbag, 5-dørs, centrallås, startspærre, service ok, servostyring, Hermed sælges denne Hyundai. Sælges da den kun var brugt

  9.000,00 kr.15-04-2024
 5. Mercedes 180, 1,8 aut., Benzin, 1962, 4-dørs, Alufælger og det er fra 2009 og er automatgear er syne

  Mercedes 180, 1,8 aut., Benzin, 1962, 4-dørs, Alufælger og det er fra 2009 og er automatgear er syner den 21.december 20234 alufælger winterdæk

  33.000,00 kr.15-04-2024
 6. Trækker

  Trækker

  Volvo FH540, årg. 2017, Pris ex. moms Stor alu-afdækning, galge, afspærringshaner, nato-stik, 1 strengs hydraulik, VTV 60 tons, ny forrude, leveres nysynet, tandem med bogie-løft.

  1,00 kr.17-02-2024

Relaterede artikler