DBA goes DBA i nye omgivelser!
DBA Brand

DBA goes DBA i nye omgivelser!

Louise // Mortilmernee.dk
Louise // Mortilmernee.dk

DBA goes DBA i nye omgivelser!

DBA’s kontor er flyttet i nye lokaler på Christianshavn! Og det er så her jeg kommer ind i billedet. For noget tid siden fik jeg muligheden for at være gæsteblogger her på DBA, en stor ære, som jeg er meget glad for at have takket ja til. En ny form for tankegang når der blogges, en udfordrende opgave….
Ganske kort tid efter kom endnu en spændende mail i min indbakke, den der cool faktor lyste i NEON hele vejen ned over mailen. Jeg sad på arbejde og læste den, fik allerede koldsved på panden og hjertebanken….. Det var endnu engang fra DBA, denne gang om et noget større ønske fra min hånd.
Ebay flytter i nye lokaler. Bygningen ligger på Christianshavn, og undergår i skrivende stund de absolut sidste istandsættende detaljer.
Opgaven forlyder – Dansk design møder rå elementer. Det skal være kreativt, uformelt og uden for meget dimseri og skal gerne indeholde elementer fra de forskellige kategorier under DBA. “Har du lyst til at være en del af indretningsprocessen, og hjælpe os med at løfte opgaven?” …… Jeg var i vildrede, kan jeg finde ud af det, har jeg overhovedet kompetence til at løse den her opgave……  Jeg valgte at tænke, siden de spørger mig, så må de mene jeg har en del af byde på…. Så jeg takkede JA!
Opgaven delte jeg med Juila fra frk. Overspringshandling. Hun er “heldigvis” primus motor på opgaven, så jeg er mest sådan en slags assistent. Vores opgave går ud på at indrette receptionen, lounge området og et af mødelokalerne, og det skal gerne gøre med genbrugsfund som er opstøvet på DBA. Og eftersom bilbasen også ligger under Ebay,  består en af udfordringerne inddrage elementer fra ” bilverdenen”.
Juila, som er bosat i København, var ude og se lokalerne før mig, og vores heftige mail og sms korrespondance forvirrede mig en del i starten, og jeg havde ret svært ved at visualisere de forskellige lokaler for mig. Jeg forsøgte på bedste vis at komme med meninger, og forslag til de forskellige områder, men det føltes lidt som at være med som blind passager.
I sidste uge besøgte jeg så endelig selv lokalerne. Her var de stort set også færdige med renoveringsprocessen, så det var ret “lige til” at være kreativ. Vi fik placeret malertape på gulvene for at fornemme møblernes placering, og så blev der ellers tænkt ud af boksen.
En fin Verner Panton Panthella lampe har taget plads i hjørnet!
“Dansk design møder rå elementer stil” kan jo være mange ting….. Og jeg vil sige, det var ret heldigt vi også lige havde Ebays kommunikationschef Sofie med på linjen. På et tidspunkt var vi helt ude i noget High school agtig indretning, det var super fedt, meeeeen…. det er jo en arbejdsplads, hvor der kommer kunder, skal holdes møder og der skal derfor ikke ikke skabes al for meget “leg” i lounge området.
De fine stole fra Hay ankommer – de skal stå ved et råt og sejt højbord i loungeområdet.
Vi fik hurtigt styr på hovedelementer for indretningen, og der blev arbejdet hårdt på at få diverse opkøb gjort på DBA. Det i sig selv er en smule udfordrende når det er så mange indkøb…. Men vi var smæk fyldt med ideer og masser af gåpå mod.
Juila stod primært for indkøbsdelen, jeg sørgede for en del af opsøgningsarbejdet. Moodboards fløj gennem luften, og vi sprang fra det ene emne til det andet. Det var skide sjovt…. Omend også en smule hårdt.
Processen var kort, og mandag i uge 45 flytter de arbejdende folk ind, så de sidste dage i uge 44 skulle bare klappe, der skulle males en væg, der skulle tømres en reol, hænges op og dimses…. Alt skal bare spille, når vi låser dørene op!
Vi glæder os rigtig meget til at vise Jer det færdige resultat :)

Find det på DBA

 1. Bukser, Zizzi, str. 48, Ubrugt, Ny Zizzi bukser str 48

  Bukser, Zizzi, str. 48, Ubrugt, Ny Zizzi bukser str 48

  200,00 kr.22-02-2024
 2. Skala murblokke, Nye Skala murblokke 
Overskud fra byggeprojekt. 
40 stk
L:60 B:30 H:10

40kr pr stk

  Skala murblokke, Nye Skala murblokke Overskud fra byggeprojekt. 40 stk L:60 B:30 H:10 40kr pr stk

  40,00 kr.22-02-2024
 3. Pels, str. 42, NA-KD , Grøn , Fakefur, Næsten som ny, Lækker grøn faux fur jakke.
Pris 120 kr plu

  Pels, str. 42, NA-KD , Grøn , Fakefur, Næsten som ny, Lækker grøn faux fur jakke. Pris 120 kr plus porto 42 kr. Afhentning i Silkeborg i dør. Mærke: NLY Trend Str: 42 bm: 54 Indvendig ærme: 50

  120,00 kr.22-02-2024
 4. Kommode, Nymalet mindre kommode - 600,-

  Kommode, Nymalet mindre kommode - 600,-

  600,00 kr.22-02-2024
 5. Porcelæn, Dybe tallerkner, Intet, Helt plain dyne tallerkner, intet mærke, tag alle 6 stk for 40,-

  Porcelæn, Dybe tallerkner, Intet, Helt plain dyne tallerkner, intet mærke, tag alle 6 stk for 40,-

  40,00 kr.22-02-2024
 6. Tastatur, Uåbnet. Steelseries, apex pro mini, Perfekt, Uåbnet. Apex pro mini købt for 1700

  Tastatur, Uåbnet. Steelseries, apex pro mini, Perfekt, Uåbnet. Apex pro mini købt for 1700

  1.300,00 kr.22-02-2024

Relaterede artikler