27 vintagekjoler på 3 hyggelige timer

27 vintagekjoler på 3 hyggelige timer

6. juli 2016

Har du også altid lidt svært ved at komme igang med det dersens salgs-annoncer, og derfor lader din potientielle indtjening bare stå og samle mere og mere støv? 

Jeg har jo nok et problem.. At have over 100 vintagekjoler man snildt kan sælge, MÅ bestemt indikere en ret kraftigt samler-mani

Louise Trillingsgaard

Jeg har skrevet om det før; jeg er HERRE dårlig til at tage mig sammen til at få solgt alt dét, der snildt kunne glæde andre. Jeg udskyder og udskyder og udskyder - alt imens salgsbunkerne bare vokser og vokser.

Jeg opretter altid mine vintagekjole-annoncer med en mannequin. Hun kaldes Ursula herhjemme, og har været min faste hjælper i mange år efterhånden. Jeg synes kjoler tager sig flottere ud på en gine (eller endnu bedre; en ægte krop. Den nye ejer kan meget bedre se pasform osv på den måde.

27 KJOLER OPRETTET PÅ 3 HYGGELIGE TIMER!

3 sølle timer tog det mig at gøre et ordentlig indhug i de +100 kjoler jeg burde sælge.. Jeg tager billederne direkte via oprettelses funktionen på DBA APP'EN - det er så nemt, så nemt! I gennemsnit tager det mig 9 minutter per annonce (og her snakker vi altså hyggetempo med kaffe og yndlingsserien kørende på fladskærmen imens). Gå til min DBA shop her!

DOWNLOAD DBA APP'EN: Iphone - Android


COPY PASTE ER DIN VEN

Jeg slutter altid annoncerne af med en standard tekst, der fortæller

  • at kjolen kan ses/prøves afhentes i Kolding
  • at jeg gerne sender via DBA fragt, der iøvrigt kun koster 35kr
  • at jeg har mange flere fine sager til salg

Husk at kopiere denne standardtekst - så du blot kan klikke "indsæt" i bunden af hver annonce. Time-saver!

LÆS OGSÅ: Lav profit på dine støvsamlere!

Den anden dag satte jeg min skænk til salg. Endelig! Den var solgt få dage efter - og jeg var 1.800 kr rigere! Det er jo fuldstændig fjollet adfærd. Må.blive.bedre!!

Louise Trillingsgaard