Lav profit på dine støvsamlere!

Lav profit på dine støvsamlere!

9. maj 2016

Statistikkerne, der siger at den gennemsnitlige dansker har over 160 ting, de snildt kunne sælge, er BESTEMT ikke spildt på mig! Der er mange grunde til at vi lader tingene stå og samle støv - frem for bare at få sagerne solgt. Har lige prøvet at ridse lidt af dem op:

 

Undskyldning 1: Jeg ved ikke hvordan jeg skal sælge det, eller hvordan! 

Frygt ikke - det er såååå enkelt at komme igang med at få sagerne solgt på DBA - og du kan finde flere guides til at komme i krig med at sælge her, her og her 


Undskyldning 2: Du er personlig knyttet til dine ting 

Du skal bestemt ikke sælge alt hvad du har liggende med minder - men det er en ret god plan at forholde sig kritisk til sine beholde-grunde - og om de egentligt holder vand! For mig giver det virkelig fornyet energi at få sine ting solgt og væk fra hjørnerne.


Undskyldning 3: Du har ikke tid eller overskud! 

Yes - det er altid min undskyldning! Og faktisk holder den slet ikke, da det virkeligt ikke tager langt tid at oprette annoncerne - og det tager sjældent lang tid før sagerne er købt og afhentet!

Jeg har netop lige taget en hurtig runde og ledt efter ting, der snildt kunne sælges herhjemme. Det blev til dette billede med blot 26 ting - er SIKKER på at jeg kunne grave de resterende 134 ting frem som statistikkerne sige - uden at skulle kæmpe med det! (tankevækkende ikke)

Nu må jeg hellere få disse sager sat til salg på min helt egen DBA SHOP! Du er iøvrigt altid velkommen forbi min butik - for at se om du kan bruge nogle af mine støvsamlere!

Genbrugshilsner
Louise Trillingsgaard