Ikea-skabet alle vil have, men Ikea ikke sælger: Sådan får du det
Bolig

Ikea-skabet alle vil have, men Ikea ikke sælger: Sådan får du det

DBA Guide
DBA Guide

Der gik chokbølger gennem landet, da Ikea tog det populære skab ’Stockholm 2017’ ud af produktion. Heldigvis skal du ikke opgive drømmen om, at det flytter ind hos dig. Med et simpelt trick på DBA er du nemlig ét skridt tættere på at finde skabet.

Skrevet af Christine Granild

Du kender det godt, ik’? Det smarte skab med fransk flet fra Ikea, som popper op på Pinterest, Instagram, Facebook og blogs, så snart du åbner en skærm. ’Stockholm 2017’ hedder Ikeas populære møbel, som på kort tid er blevet et kæmpehit! Vil det ikke passe perfekt ind i din stue?

Men desværre! Skabet er ikke længere til salg i Ikea. Nogle gange vælger den svenske gigant nemlig kun at sætte et lille udvalg af enkelte møbler i produktion, og netop succesen ’Stockholm 2017’ er en af dem.

Tab ikke modet! Vi er klar med en løsning på, hvordan du på trods kan få fat i det eftertragtede skab. Er du nysgerrig? Så lad øjnene glide ned over skærmen og læs med herunder.

Ikea-skabe til salg på DBA netop nu:

 1. Stålskab, Ikea, b: 90 d: 35 h: 180, Ikea OMAR garderobe. Jeg har selv spray malet det rødt. Jeg har

  Stålskab, Ikea, b: 90 d: 35 h: 180, Ikea OMAR garderobe. Jeg har selv spray malet det rødt. Jeg har en ekstra hylde som ikke ses på billedet. Jeg har tilføjet en stang, hvor der kan hænge tøj. Der h

  700,00 kr.02-12-2023
 2. Garderobeskab, Ikea, Har to skabe. De er skilt af. Afhent nu for 500 kr for dem begge

  Garderobeskab, Ikea, Har to skabe. De er skilt af. Afhent nu for 500 kr for dem begge

  500,00 kr.02-12-2023
 3. Garderobeskab, Ikea, 
Grundet flytning sælger vores dejlige garderobeskabe med tilbehør i serien PLA

  Garderobeskab, Ikea, Grundet flytning sælger vores dejlige garderobeskabe med tilbehør i serien PLATSA fra IKEA, som altid kan suppleres og ændres efter behov. Skabet er i meget god stand. Læs mere o

  2.500,00 kr.02-12-2023
 4. Vitrineskab, Ikea - HEMNES, b: 90 d: 37 h: 197, 2 stk vitrineskabe, sortbrune i fin stand fra Ikea -

  Vitrineskab, Ikea - HEMNES, b: 90 d: 37 h: 197, 2 stk vitrineskabe, sortbrune i fin stand fra Ikea - mærket HEMNES. Sælges pr. stk for 1400,- eller samlet for 2000,-

  2.000,00 kr.02-12-2023
 5. Garderobeskab, Ikea, 2 Ikea Pax låger i egetræsmønster med hængsel og læder greb samt 4 Ikea Pax hyl

  Garderobeskab, Ikea, 2 Ikea Pax låger i egetræsmønster med hængsel og læder greb samt 4 Ikea Pax hylder i egetræsmønster sælges samlet Er i fin stand. Passer til Ikea pax 100 cm

  500,00 kr.02-12-2023
 6. Klædeskab, Ikea PAX skab, b: 100 d: 58 h: 236, Et Ikea pax skab. 
Vi sælger kun det ene, da vi har s

  Klædeskab, Ikea PAX skab, b: 100 d: 58 h: 236, Et Ikea pax skab. Vi sælger kun det ene, da vi har sat det andet op i vores kælderrum som kan ses på billederne. Derfor er der desværre også et lille hu

  1.200,00 kr.02-12-2023

Lige nu er der 1279 skabe fra Ikea til salg på DBA, og søger du på ’Stockholm Ikea’ får du faktisk 87 hits.
  

Sådan kommer du først i køen til det populære skab
  

Er du på udkig efter ’Stockholm 2017’, men har du ikke haft heldet med dig endnu? Mød DBA’s AnnonceAgent. Den sparer dig nemlig for timers scrollen frem og tilbage mellem de mange brugte varer.
DBAs AnnonceAgent kan du sætte til at holde øje med nye annoncer på DBA. Når en annonce bliver oprettet, som matcher din søgning, får du en mail og/eller sms. 
  

Sådan opretter du en AnnonceAgent på Ikea-skabet

Du begynder jagten på det eftertragtede skab ved at gå ind under kategorien ’Til boligen’ på DBA. Klik dig her fra videre til ’Andre møbler og tilbehør’, hvor du vælger kategorien ’Skabe, vitrineskabe o.l’.

Find Ikea-skabet - vi guider dig. Læs mere i teksten herunder
Find Ikea-skabet - vi guider dig. Læs mere i teksten herunder

Nu burde din skærm se ud, som den på billedet, og klikker du på ’Se 1.203 annoncer’, får du vist alle annoncer i kategorien.

Vil du indsnævre din søgning yderligere, så du kan få fingrene i det eftertragtede skab, skriver du ’Stockholm 2017’ i søgefeltet. Nu får du vist alle aktive annoncer inden for din søgning, som matcher det ekstra kriterie.

Herefter trykker du på 'Opret AnnonceAgent'.

Nu har du bedt DBAs system om at holde øje med, om det populære skab bliver sat til salg på DBA. Når det gør, vil du modtage en sms og/eller en mail.

Du kan også indsnævre din søgning yderligere ved at fortælle DBAs system, at du kun vil have vist skabs-annoncer, der matcher søgningen 'Stockholm 2017', som ligger XX kilometer fra dit postnummer. Dog skal du passe på med at oprette en AnnonceAgent med så specifik en søgning, for DBAs AnnonceAgent har den brist, at hvis der ikke findes nogle aktive annoncer, der matcher din søgning idét du opretter agenten, vil DBAs system i stedet lave dig en AnnonceAgent, som medtager alle DBAs kategorier.

LÆS OGSÅ: Disse møbler var mest og mindst populære i 2019

Dette skønne valnøddebord er også en del af serien ’Stockholm’ fra Ikea. Lige nu sælger Dario fra Odense denne model til 1.300 kroner
Dette skønne valnøddebord er også en del af serien ’Stockholm’ fra Ikea. Lige nu sælger Dario fra Odense denne model til 1.300 kroner

Hvorfor flipper vi ud over et skab?

Det kan lyde helt vildt, at verden vendes på vrangen, og AnnonceAgenten gløder i lommerne på danskerne, så snart et skab, en vase eller et bord sendes ud af produktion. Men hvad er det egentlig, der gør, at netop ’Stockholm 2017’ blev sådan en succes?

Når du kører Ivar-reoler eller Billy-møbler gennem kassen i Ikea, er du nok godt klar over, at det ikke er varer, du kommer til at tjene styrtende med penge på, hvis du en dag vil sælge dem brugt. Med ’Stockholm 2017’ tog tingene dog en uventet drejning.

Det skyldes, at modebloggere og boligmagasiner faldt pladask for skabet i den neutrale, beige strandfarve. Det minimalistiske, franske flet tilfører et let udtryk, som passer perfekt ind i den nordiske indretning. Et elegant, moderne møbel i et tidsløst design var skabt – og tilmed til en helt fair pris. Netop derfor blev skabet en bestseller.

LÆS OGSÅ: Christine Schaumburg-Müller: Dette køber jeg med glæde brugt

Du kan indrette dig helt unikt med retromøbler. Dette skønne skab kan du købe hos Thomas i Hørsholm til 2.400 kroner
Du kan indrette dig helt unikt med retromøbler. Dette skønne skab kan du købe hos Thomas i Hørsholm til 2.400 kroner

Der er mange fordele ved at oprette en AnnonceAgent

Synes du, at ’Stockholm 2017’ er lidt for hypet? Vil du hellere have et skab fra Ilva, FDB eller måske noget unikt, antikt? Du kan bruge din AnnonceAgent til at søge efter lige den ting, du er på jagt efter og målrette din søgning efter geografi, pris og produkttype.

Har du næse for en god handel? Du kan sætte din AnnonceAgent til at kigge efter ting, som du ved er meget værd, lave en god handel og sælge tingen videre med høj værdi. Kan du huske Kähler-vasen? Ja, den med de kobberfarvede striber. Den var lige så hot på brugtvaremarkedet, som ’Stockholm 2017’ er i dag, og mange satte gode handler i søen ved netop at opsnuse vasen og sælge den videre med fortjeneste.

Nu er bloggerskabet tilbage! Men ikke på Ikea.dk, men stadig til "lavpris"

Yes! Siden vi skrev denne artikel, er det såkaldte "bloggerskab" kun blevet mere og mere populært, og nu er der godt nyt til alle jer, der ikke har fået fingre i det eftertragede skab. Coop er nemlig snart klar med et skab, der ligner Ikeas 'Stockholm 2017'-fletskab på en prik. Se der herunder:

'Java' hedder skabet, som du altså kan købe hos Coop.dk, der blandt andet ejer Superbrugsen, Fakta og Kvickly. Det er firmaet Living & More, der har designet skabet, som altså forhandles online hos supermarkedskæden.

Skabet kommer til at koste 800 kroner mere, end hvad den svenske møbellabyrint tog for sin udgave. 3.799 kroner skal du slippe for Coops flet-skab, mens Ikeas dengang kunne fåes til 2.999 kroner. Målene for det nye coop-skab er
126 x 90 x 40 centimeter.

-
Det er et skab, vores indkøbere har haft på vej et stykke tid. Vi har været inspirereret af den kæmpe hype, der er omkring brugen af ratan/flet, fortæller Jens Juul Nielsen, informationsdirektør i Coop.dk

Find populære møbler fra FDB på DBA:

 1. Spisebordsstol, Egetræ, J67, Ejvind Johannson J67 for FDB i egetræ.

  Spisebordsstol, Egetræ, J67, Ejvind Johannson J67 for FDB i egetræ.

  3.400,00 kr.02-12-2023
 2. Spisebord m/stole, Egetræ, b: 90 l: 200, Spisebord i egetræ sælges og med mulighed for at købe 6 Hay

  Spisebord m/stole, Egetræ, b: 90 l: 200, Spisebord i egetræ sælges og med mulighed for at købe 6 Hay FDB J104 stole med. Bordet er i fin stand og meget pænt. Sælges da vi skal have et større bord.

  5.500,00 kr.02-12-2023
 3. Spisebordsstol, Træ, To stole. Ligner FDB design, men jeg ved det ikke. Massiv træ. Malet i rød. En

  Spisebordsstol, Træ, To stole. Ligner FDB design, men jeg ved det ikke. Massiv træ. Malet i rød. En stol skal have limet en af rygstængerne. De skal væk hurtigst muligt så de sælges samlet for kr. 150

  150,00 kr.02-12-2023
 4. Spisebordsstol, Træ, Hay FDB J104, Hay FDB J104 spisebordsstole sælges. 
Vi har 6 stk. og de er fin

  Spisebordsstol, Træ, Hay FDB J104, Hay FDB J104 spisebordsstole sælges. Vi har 6 stk. og de er fin stand. Sælges som udgangspunkt uden hynder, men er det et ønske at købe dem med, så er det en muli

  1.000,00 kr.02-12-2023
 5. Spisebordsstol, Træ, J104, En klassisk FDB stol med hynde. I fin stand

  Spisebordsstol, Træ, J104, En klassisk FDB stol med hynde. I fin stand

  900,00 kr.02-12-2023
 6. Spisebordsstol, Bøg, FDB Møbler, Klassisk Børge Mogensen stol J52. I meget fin stand.

  Spisebordsstol, Bøg, FDB Møbler, Klassisk Børge Mogensen stol J52. I meget fin stand.

  2.300,00 kr.02-12-2023

Lige nu er der 463 populære møbler fra FDB til salg på DBA, og 247 af dem kan blive en del af din indretning for under 500 kroner.

Har du allerede et skab fra Ikea stående? Du kan hurtigt hacke dit Ikea-skab med et par simple fifs, så det gamle look i løbet af kort tid vil fremstå nyt igen. Vil du høre hemmelighederne, serverer vi dig her 8 hacks, som giver dine Ikea-skabe nyt liv.

Hvis du ikke har mod på at kaste dig ud i et DIY-projekt, kan du i stedet komme med på besøg hos genbrugselskeren Gitte, der har indrettet sit hjem med 80 procent genbrugsting. Mon ikke du kan finde inspiration til, hvordan din bolig skal indrettes her – med eller uden et ’Stockholm 2017’ som en del af looket?

Tror du, man kan finde guld i en kælder i Lyngby? Se med i videoen herunder:


Klik her for at læse, hvilke af Pias ting fra kælderen, der i dag stadig er til salg.

Relaterede artikler