Top 10: De mest populære brands på DBA
Livsstil

Top 10: De mest populære brands på DBA

Louise Guldager
Louise Guldager

Hvad kommer du hurtigst af med, hvis du sætter det til salg på DBA? Her får du en liste over de 10 mest søgte brands på DBA. Måske du ligger inde med noget af det? I så fald er det en god ide at sælge nu, da det er disse brands, der er størst efterspørgsel på hos DBA.

Danskerne er vilde med genbrug og køber brugt som aldrig før. 1,1 milliarder gange er der indtastet en søgning i DBA’s søgefelt i 2018. Og det ser ud til at fortsætte sådan i 2019.

Vi har kigget på, hvilke brands der bliver indtastet flest gange i DBA’s søgefelt. Den liste får du her, og den kan du bruge til at vurdere, om der er noget, DU burde sætte til salg med det samme. Har du for eksempel nogle Montana-reoler til salg, (Montana, som indtager listens 3. plads), ja så er det da bare om at sætte til salg.

På listen har vi filtreret de mere generelle søgninger som ’sofa’, ’sofabord’ og ’bænk’ fra. Det er dermed kun brandsne, vi fokuserer på i denne artikel.

Her serverer vi dig listen over de 10 mest populære brands på DBA:

1. iPhone fra Apple

1.219. Så mange iPhones er lige nu til salg på DBA markeret som 'I perfekt stand'
1.219. Så mange iPhones er lige nu til salg på DBA markeret som 'I perfekt stand'

’Iphone’  har længe været et populært søgeord på DBA. I 2017 var ’iPhone’ det mest brugte søgeord på genbrugssutet, men i 2018 blev den ellers så populære ’iphone’-søgning overgået af eksempelvis ’Sofa’ og ’Spisebord’. Det betyder dog stadig, at den populære teknologi-dims ligger helt i top, når det gælder specifikke brands.

Den populære iPhone er måske især eftertragtet, fordi den løbende opdateres med nye features, og fordi de ældre modeller stadigt kan indbringe gode penge. Iphonen er brugervenlig og efterhånden et allemands-eje.

Jagter du en god, brugt telefon, kan du forholdsvis enkelt gennemskue de bedste tilbud, hvis du laver dit forarbejde inden. Husk at gør op med dig selv på forhånd, hvad du søger. Hvilken model? Hvor meget hukommelse? Hvilket budget har du?

Her er fem konkrete råd til, hvordan du køber en god, brugt smartphone.

Har du en gammel iPhone liggende, så tøv ikke med at sætte den til salg. Der er masser af efterspørgsel på dem – også de ældre modeller.

Her kan du læse en guide til, hvordan du nulstiller din iPhone, inden du sætter den til salg.

iPhone til salg på DBA:

 1. iPhone X, 256 GB, hvid, Pæn iPhone X 256 GB i hvid farve sælges. Telefonen er i pæn stand da jeg for

  iPhone X, 256 GB, hvid, Pæn iPhone X 256 GB i hvid farve sælges. Telefonen er i pæn stand da jeg for det meste har haft beskyttelse på. Den fejler absolut intet funktionsmæssigt og virker perfekt. Der

  1.650,00 kr.22-03-2023
 2. iPhone 11 Pro, 256 GB, hvid, Super flot iPhone 11 Pro 256 GB i hvid farve sælges. Telefonen er i flo

  iPhone 11 Pro, 256 GB, hvid, Super flot iPhone 11 Pro 256 GB i hvid farve sælges. Telefonen er i flot stand da jeg for det meste har haft beskyttelse på. Den fejler absolut intet funktionsmæssigt og v

  2.800,00 kr.22-03-2023
 3. iPhone X, 64 GB, sort, Hej jeg sælger min iPhone X 64 GB i sort farve!. Den er i fin stand, Ingen ri

  iPhone X, 64 GB, sort, Hej jeg sælger min iPhone X 64 GB i sort farve!. Den er i fin stand, Ingen ridser på selve skærmen da jeg altid har haft panserglas på. Den fejler intet og virker perfekt. Der m

  1.299,00 kr.22-03-2023
 4. iPhone XR, 64 GB, sort, Hej jeg sælger min iPhone XR 64 GB i sort farve!. Den er meget velholdt & fe

  iPhone XR, 64 GB, sort, Hej jeg sælger min iPhone XR 64 GB i sort farve!. Den er meget velholdt & fejlfrit!. Den fremstår meget flot. Der medfølger også kvittering med.

  1.350,00 kr.22-03-2023
 5. iPhone 12, 64 GB, blå, Flot iPhone 12 64 GB i blå farve sælges. Telefonen er i flot stand, ingen rid

  iPhone 12, 64 GB, blå, Flot iPhone 12 64 GB i blå farve sælges. Telefonen er i flot stand, ingen ridser på selve skærmen da jeg altid har haft panserglas på. Face id virker ikke, ellers fejler den int

  2.299,00 kr.22-03-2023
 6. iPhone 11 Pro, 256 GB, grøn, - Iphone 11 Pro 256 GB i grøn farve sælges.
- Telefonen er i pæn stand.

  iPhone 11 Pro, 256 GB, grøn, - Iphone 11 Pro 256 GB i grøn farve sælges. - Telefonen er i pæn stand. - Ingen ridser på selve skærmen, har altid haft panserglas på. - Den fejler intet og virker perfe

  2.799,00 kr.22-03-2023
Har du kun 50 kroner på lommen, kan du vælge mellem 4.363 Lego-ting på DBA. For lige nu er der nemlig 4.363 annoncer med Lego til salg på DBA til 50 kroner eller derunder
Har du kun 50 kroner på lommen, kan du vælge mellem 4.363 Lego-ting på DBA. For lige nu er der nemlig 4.363 annoncer med Lego til salg på DBA til 50 kroner eller derunder

LÆS OGSÅ: Ny forskning – Lego er en bedre investering end obligationer

Lego er endnu en gang en af de helt hotte brands, når man kigger på de mest søgte ord på DBA. Det skyldes nok især, at Lego holder sig godt, ikke taber synderligt værdi, ja ligefrem kan gå hen og blive specielle samlerobjekter. Vi forbinder de farvede klodser med nostalgi og egen barndom – og så er Lego verdens bedste legetøj. For både børn og voksne. I hvert fald, hvis du spørger mig.

Hvis du er på jagt efter et samlesæt, så er et godt tip at prøve, om du kan finde delene enkeltvis. Det er ofte meget billigere. Leder du eksempelvis efter et komplet Lego Super Heroes-sæt, kan du med fordel kigge efter batmobilen eller de små figurer enkeltvis.

Når du køber brugt Lego, er der flere ting, du kan gøre for at sikre dig, du opnår det rigtige køb. Først og fremmest er der stor forskel på, om du køber Lego til børn – eller til en samling/udstilling. Uanset hvad, så er det utrolig efterspurgt på DBA, så hvis du ligger inde med noget gammel Lego, I ikke længere bruger, så er det bare med at få det sat til salg nu.

Lego til salg på DBA:

 1. Lego blandet, Sælger alt det her blandet Lego.ingen manualer så bare byg løs
Det hele samlet til

  Lego blandet, Sælger alt det her blandet Lego. ingen manualer så bare byg løs Det hele samlet til en pris af 900kr

  900,00 kr.22-03-2023
 2. Lego Friends, 41006, Cup Cake komplet med samlevejl

  Lego Friends, 41006, Cup Cake komplet med samlevejl

  75,00 kr.22-03-2023
 3. Lego Duplo, forskelligt, 7 kg duplo, meget forskelligt

  Lego Duplo, forskelligt, 7 kg duplo, meget forskelligt

  450,00 kr.22-03-2023
 4. Lego Exclusives, Retro Bowling Alley Lego 910013, Helt ny og uåbnet (forseglet) Lego BrickLink Desig

  Lego Exclusives, Retro Bowling Alley Lego 910013, Helt ny og uåbnet (forseglet) Lego BrickLink Designer program. Sættet er fra LEGO® Ideas Projects: Round 2 og der blev kun produceret 10.000 stk. og m

  3.000,00 kr.22-03-2023
 5. Lego Friends, Kasse og pose med lego (mest lego friends), Flere forskellige lego friends (vist mere

  Lego Friends, Kasse og pose med lego (mest lego friends), Flere forskellige lego friends (vist mere end de to vist) og et stort sørøverskib (ligger i posen ved siden af).

  600,00 kr.22-03-2023
 6. Lego Friends, 41015, Delfin båden komplet med samlevejl

  Lego Friends, 41015, Delfin båden komplet med samlevejl

  125,00 kr.22-03-2023

Dit Lego kan være mange penge værd. Lige nu er der 27.149 annoncer med brugt Lego til salg på DBA. 118 af disse ligger til en pris på over 5.000 kroner.

Hvis du vil vide, om netop DIT Lego er gået hen og blevet penge værd med tiden, så klik på artiklen, jeg har linket til herunder.

3. Montanas moderne moduler

Du kan få fingrene i dette reolsystem fra Montana til 750 kroner, hvis du henter det hos Henrik i Vejen. Du kan også købe den høje Montana-reol med massive låger hos Pernille i Aalborg. Den koster 1.275 kroner og der medfølger ophæng
Du kan få fingrene i dette reolsystem fra Montana til 750 kroner, hvis du henter det hos Henrik i Vejen. Du kan også købe den høje Montana-reol med massive låger hos Pernille i Aalborg. Den koster 1.275 kroner og der medfølger ophæng

En anden højdespringer på listen over de 10 mest søgte brands på DBA, er danske Montana. Montana-møbler er et dansk firma, som blev grundlagt i 1982. Montana producerer ud over reolsystemer også skabe, borde, spejle, og stole herunder eksempelvis Panton One-stolen (tidligere ’Tivoli-stolen’) af Verner Panton.

Montana-reolsystemet, der blev designet af Peter J. Lassen, er populært som aldrig før, og da det oprindeligt består af hele 42 grundmoduler, som kan kombineres og arrangeres efter ønske og behov, så kan det være forklaringen? Vi kan sammensætte det efter eget ønske og gøre udtrykket personligt og individuelt, hvilket matcher den moderne bolig i dag rigtig godt.

Noget kunne i hvert fald tyde på, at Montana er dansk design, når det er bedst, for det efterspørges i stor stil og med et utal af farver og varianter, så er der noget til de fleste smag. Har du et ældre Montana-møbel, som ikke er i brug eller trænger til en udskiftning, så kan du med ro i sindet sætte det til salg på DBA. Og det gør ikke noget, hvis det har en skæv farve. De er mindst lige så populære!

4. Royal Copenhagen en sand klassiker

Du finder flest resutater i kategorien 'Glas, porcelæn og bestik', hvis du er på jagt efter Royal Copenhagen på DBA
Du finder flest resutater i kategorien 'Glas, porcelæn og bestik', hvis du er på jagt efter Royal Copenhagen på DBA

Hvidriflet, mega mussel, tekopper eller tallerkener og porcelæns isbjørn? Royal Copenhagen er mange ting, men sikkert er det, at det er voldsomt eftertragtet. Også på DBA, hvor man kan være heldig at spare mange penge. Det er da også både tidsløst og klassisk, det er populært blandt både unge og gamle – og så emmer det af nostalgi og historie.

Royal Copenhagen er på mange måder et lille stykke Danmarkshistorie, og hele trenden omkring malet porcelæn lever i bedste velgående. Det klassiske musselmalede stel med rifler fik navnet ”nr. 1”, og den dag i dag har hvert Musselmalet steldel stadig et 1-tal malet på undersiden.

I denne artikel kan du læse de bedste tips til køb og salg af det eftertragtede porcelæn og lære de vigtigste fakta omkring det eftertragtede danske design. Også hvordan du spotter 2. sortering.

Royal Copenhagen til salg brugt på DBA:

 1. Porcelæn, Termokop, Royal Copenhagen, 2 blå mega termokopper fra Royal Copenhagen. 
Kopperne er male

  Porcelæn, Termokop, Royal Copenhagen, 2 blå mega termokopper fra Royal Copenhagen. Kopperne er malet i Danmark. Dengang var kopperne (porcelænen) en anden kvalitet, hvilket kan fornemmes ift. nyere k

  800,00 kr.22-03-2023
 2. Porcelæn, Fad / platte, Royal Copenhagen, 

Flot platte fra Royal Copenhagen , motiv er DROSSEL. Pla

  Porcelæn, Fad / platte, Royal Copenhagen, Flot platte fra Royal Copenhagen , motiv er DROSSEL. Platter har nr. 4935 og er 16 cm. i dia. 1. sort og 100% ok Gr. 8 / 125

  125,00 kr.22-03-2023
 3. Porcelæn, Termokop, Royal Copenhagen, 3 musselmalet termokopper fra Royal Copenhagen. 

Alle tre er

  Porcelæn, Termokop, Royal Copenhagen, 3 musselmalet termokopper fra Royal Copenhagen. Alle tre er 1. sortering uden skår og revner. Sælges samlet for 1200 kr. eller 425 kr stk Helst afhentning i Va

  1.200,00 kr.22-03-2023
 4. Porcelæn, Termokop, Royal Copenhagen, 2 blå mega riflet termokopper fra Royal Copenhagen. 

Begge er

  Porcelæn, Termokop, Royal Copenhagen, 2 blå mega riflet termokopper fra Royal Copenhagen. Begge er mønster #1 i 1. sortering uden skår og revner. Den tredje medfølger gratis på grund af standen. Sæ

  650,00 kr.22-03-2023
 5. Fajance, Vase, Kongelig Porcelain, Royal Copenhagen Siena fajance, vase.

Designet af Ellen Malmer.

  Fajance, Vase, Kongelig Porcelain, Royal Copenhagen Siena fajance, vase. Designet af Ellen Malmer. Dekorationsnummer 962/3763. 1. sortering. Højde 20,5 cm. Perfekt stand uden fejl.

  275,00 kr.22-03-2023
 6. Porcelæn, Højhankskop, Royal Copenhagen, 2 musselmalet højhankskopper fra Royal Copenhagen. 

Begge

  Porcelæn, Højhankskop, Royal Copenhagen, 2 musselmalet højhankskopper fra Royal Copenhagen. Begge 1. sortering uden skår og revner. Sælges samlet for 950 kr. Helst afhentning i Varde.

  950,00 kr.22-03-2023

Lige nu er der lidt over 17.000 annoncer på DBA, der matcher søgningen Royal Copenhagen. Lidt over 9.000 af disse befinder sig på Sjælland, så her har du størst mulighed for en god fangst.

5. Georg Jensen går du ikke galt med

De fine Georg Jensen årsskeer, du ser her på billedet, er i æske og ubrudt plastic. Gitte fra Lillerød, der sælger dem lige nu på DBA, har dem fra 1979 til 1984. Ved køb af flere kan pris forhandles, oplyser hun, men ellers er prisen 225 kroner. Den klassiske Bernadotte-kaffekande fra Georg Jensen, der kan indeholde 1 liter, er stort set ikke brugt og sælges af Christian fra Frederiksberg i København til 500 kroner. Manchetknapperne i 14 karat guld fra Hans Hansen er designet og fremstillet af Hans Hansen's sølvsmedje. De er købt i 1960'erne og er stemplet. Det hele sælges samlet for 4.500 kroner, og den originale smykkeæske medfølger, oplyser Trine fra Hillerød
De fine Georg Jensen årsskeer, du ser her på billedet, er i æske og ubrudt plastic. Gitte fra Lillerød, der sælger dem lige nu på DBA, har dem fra 1979 til 1984. Ved køb af flere kan pris forhandles, oplyser hun, men ellers er prisen 225 kroner. Den klassiske Bernadotte-kaffekande fra Georg Jensen, der kan indeholde 1 liter, er stort set ikke brugt og sælges af Christian fra Frederiksberg i København til 500 kroner. Manchetknapperne i 14 karat guld fra Hans Hansen er designet og fremstillet af Hans Hansen's sølvsmedje. De er købt i 1960'erne og er stemplet. Det hele sælges samlet for 4.500 kroner, og den originale smykkeæske medfølger, oplyser Trine fra Hillerød

Georg Jensen er mange ting. Det kan være glas, porcelæn og bestik. Eller det kan være i kategorien smykker og ure eller måske duge og tekstiler. Lige meget hvad, så er Georg Jensen ét af de brands, som flest danskere søger på dagligt på DBA. Og det er også et brand, der har formået at sætte sig tungt på dansk kulturarv. De fleste forbinder brandet med god, holdbar kvalitet i tidsløst design. Der findes købere til langt det meste. Så selvom den gamle kande, du har stående, ikke lige er din smag – så kan den sagtens indbringe glæde hos andre og penge til dig.

På samme vis, så husk altid at slå et smut forbi DBA, hvis du modtager en ønskeseddel med et par ønsker fra eksempelvis Georg Jensen eller Royal Copenhagen. Ofte vil du kunne finde det herinde til halvdelen af prisen, og varerne holder standen i mange, mange år. Det gør det pludselig mere opnåeligt at give tidsløse gaver i høj kvalitet. Den erfaring gjorde Susan, da hun modtog ønskesedler til jul sidste år.

6. Rolex for evigt

356 herreure af mærket Rolex finder du lige nu på DBA. Der er flest Rolex-ure til herre til salg på DBA frem for til kvinder eller unisex
356 herreure af mærket Rolex finder du lige nu på DBA. Der er flest Rolex-ure til herre til salg på DBA frem for til kvinder eller unisex

Mærket Rolex er en vaskeægte klassiker – og det gælder altså også i DBA´s søgehistorik.

Det schweiziske urværk er kendt for at være utrolig holdbart, og så er det heller ikke nogen hemmelighed, at Rolex’s ure holder prisen godt – faktisk især de brugte ure. Rolex er nok et af de mærker, som de fleste kender til i Danmark, og som kan kategoriseres som det sikre valg, hvis du leder efter klassisk, gedigent og tidsløst design, der aldrig taber terræn. Faktisk er der mange, der mener, et Rolex-ur kan vare livet ud, så det bliver ofte anset som en livslang investering.

Lige nu er der 462 annoncer med Rolex-ure til salg på DBA, så udvalget er ret stort.

Her får du 7 gode råd til, når du køber et brugt Rolex ur.

Rolex til salg brugt på DBA:

 1. ROLEX DATEJUST 36 18 K WHITEGOLD/STEEL

  ROLEX DATEJUST 36 18 K WHITEGOLD/STEEL

  Herreur, Rolex, Pris, SEK 125.000 SEK Ref 126234 År 2020 Skick Used Ur Storlek 36 Boett 18 k Whitegold/Steel Urtavla Wimbledon Urverk Automatic Armband Jubilee bracelet, Steel Armban

  86.000,00 kr.21-11-2022
 2. ROLEX SUBMARINER DATE STEEL

  ROLEX SUBMARINER DATE STEEL

  Herreur, Rolex, Pris, SEK 205.000 SEK Ref 16610LV År 2005 Skick Used Ur Storlek 40 mm Boett Steel Urtavla Black Urverk Automatic Armband Steel Armbandsfärg Silver Spänne Folding c

  140.000,00 kr.21-11-2022
 3. ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA 116515LN - NEW

  ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA 116515LN - NEW

  Herreur, Rolex, Rolex Cosmograph Daytona, ref. 116515LN fra februar 2022. Uret har derfor Rolex garanti verden over til februar 2027. Uret er fabriksnyt. Ekstrem flot Rolex Daytona, på den nye oyster

  350.000,00 kr.23-02-2022
 4. Unisexur, Rolex, Rolex datejust 41mm 
Ref 126301
Str. 41 mm.
Stand 9/10 
fuld sæt. 2022.


Bytte kun

  Unisexur, Rolex, Rolex datejust 41mm Ref 126301 Str. 41 mm. Stand 9/10 fuld sæt. 2022. Bytte kun med Rolex.

  99.000,00 kr.22-03-2023
 5. ROLEX DAYTONA 18K YELLOW GOLD/STEEL

  ROLEX DAYTONA 18K YELLOW GOLD/STEEL

  Herreur, Rolex, Pris, SEK 225.000 SEK Ref 116503 År 2018 Skick Used Ur Storlek 40mm Boett 18k yellow gold/steel Urtavla Champagne Urverk Automatic Armband 18k yellow gold/steel, Oyste

  153.000,00 kr.27-09-2022
 6. Rolex Submariner - Kermit

  Rolex Submariner - Kermit

  Herreur, Rolex, Meget eftertraget og udgået model fra Rolex - Kermit.Uret måler 40 mm og er med automatisk optræk. Bytte med andre eksklusive ure er velkommen Mærke: Rolex Model: Submariner Ref. nr.

  136.990,00 kr.25-11-2022

Lige nu er der 690 annoncer, der matcher Rolex på DBA. 494 af disse ligger til en pris på over 15.000 kroner.

7. Succesgaranti med Sonos

Den eftertragtede Sonos-højtaler, PLAY:5 2 er købt i HiFi-klubben og er i super stand, fortæller Morten fra Vesterbro, der sælger den til 3.595 kroner. Der medfølger kvittering, kasse og alle kabler, og man må gerne komme og prøve den. Den lidt mindre Dali, Stile, 55 W højtaler er til salg hos Betina fra Bagsværd, og hun har to stykker. De er næsten ikke brugt og sælges for 800 kroner for begge. Den sorte Sonos er til salg hos Frederik fra Auning og kan blive din for 800 kroner
Den eftertragtede Sonos-højtaler, PLAY:5 2 er købt i HiFi-klubben og er i super stand, fortæller Morten fra Vesterbro, der sælger den til 3.595 kroner. Der medfølger kvittering, kasse og alle kabler, og man må gerne komme og prøve den. Den lidt mindre Dali, Stile, 55 W højtaler er til salg hos Betina fra Bagsværd, og hun har to stykker. De er næsten ikke brugt og sælges for 800 kroner for begge. Den sorte Sonos er til salg hos Frederik fra Auning og kan blive din for 800 kroner

Højtalere er generelt en meget populær kategori på DBA. Sidste år blev der oprettet mere end 100.000 højtalerannoncer, men der er altså især ét brand, som er særligt populært: Sonos.

Der laves flere forskellige modeller, men det er faktisk især selve brandet, der er det helt eftertragtede. Nogle modeller er lettere tilgængelige end andre, men fælles er det, at hvis der står ’Sonos’ på, så er der købere til det.

Ifølge tech-eksperten, som vi benytter os af her på DBA Guide, John G, så kommer Sonos knap så hyppigt til salg som andre populære højtalerbrands, og dette kan være en del af forklaringen på, hvorfor der foretages så mange søgninger på det. Så skulle du være heldig at ligge inde med sådan én, du ikke bruger – så er det bare om at sætte til salg.

Her kan du læse DBA's techeksperts guide til, hvordan du finder Sonos-højtalere, og hvad du bør kigge efter.

8.  Louis Vuittons begærede læder

Du kan finde både tasker, nøgleringe og punge fra Louis Vuitton på DBA, og lige nu er der for eksempel 57 punge
Du kan finde både tasker, nøgleringe og punge fra Louis Vuitton på DBA, og lige nu er der for eksempel 57 punge

LÆS OGSÅ: Så mange tusinde kroner sparer du ved at købe designertasken brugt

Louis Vuitton ser ikke rigtig ud til nogensinde at gå af mode. Og de fleste af os kender det også godt. Måske vi endda har ejet noget derfra – eller kender nogen, der har? Det franske luksusmærke, der specialiserer sig i at lave tasker, lædervarer, sko, kufferter og ure, er konstant i populær vækst. Faktisk er de også blevet udnævnt som verdens mest kendte modebrand overhovedet! Så dets popularitet, også på DBA, har en vis berettigelse.

Brandet er særdeles eftersøgt på DBA, måske fordi dét, ligesom flere af de andre nævnte brands på listen her, ofte bliver mere eftertragtet og specielt af at være vintage. Det ældes og patineres pænt, og flere af de ældre modeller er svære at få fat i, hvorfor folk netop søger på brugtsites og blandt genbrug.

Ligger du inde med en gammel Louis Vuitton-taske, som du ikke længere bruger, så kan du få mange penge for den. OGSÅ selvom den er slidt eller har 'patina', som det lidt flottere hedder. Faktisk er der købere derude, der foretrækker det sådan.

Louis Vuitton til salg brugt på DBA:

 1. Louis vuitton Accessories pochette Brown Leather Hand bag

  Louis vuitton Accessories pochette Brown Leather Hand bag

  Anden håndtaske, Louis Vuitton, læder, Brand: Louis vuitton Type: Hand bag Color: Brown Material: Leather Macbook friendly: No Height: 15 cm. Length: 23 cm. Width: 3 cm. Condition: Very Good SKU LBH11

  4.250,00 kr.22-03-2023
 2. Louis vuitton Croissant Brown Canvas Shoulder bag

  Louis vuitton Croissant Brown Canvas Shoulder bag

  Skuldertaske, Louis Vuitton, kanvas, Brand: Louis vuitton Style: Croissant Type: Shoulder bag Color: Brown Material: Canvas Macbook friendly: no Height: 30 cm. Length: 20 cm. Width: 6 cm. Condition: V

  9.250,00 kr.22-03-2023
 3. Crossbody, Louis Vuitton, damier, Jeg sælger min Alma BB taske, da jeg desværre ikke får den brugt..

  Crossbody, Louis Vuitton, damier, Jeg sælger min Alma BB taske, da jeg desværre ikke får den brugt.. den er kun brugt få gange, så den er næsten som ny!:D Kvittering haves både fysisk og på mail. Den

  7.000,00 kr.21-03-2023
 4. Mappe, Louis Vuitton, læder, Louis Vuitton x Nigo Pochette Jour GM - Helt ny!

Sælger denne super læ

  Mappe, Louis Vuitton, læder, Louis Vuitton x Nigo Pochette Jour GM - Helt ny! Sælger denne super lækre Louis Vuitton Pochette Jour, som er lavet i samarbejde med NIGO. Super fed, med alt originalt t

  4.450,00 kr.21-03-2023
 5. Pung, Louis Vuitton, læder, Louis Vuitton x Nigo Bear Coin Card Holder - Helt ny!

Sælger denne supe

  Pung, Louis Vuitton, læder, Louis Vuitton x Nigo Bear Coin Card Holder - Helt ny! Sælger denne super lækre Louis Vuitton Coin Holder, som er lavet i samarbejde med NIGO. Super fed, med alt originalt

  3.150,00 kr.21-03-2023
 6. Louis vuitton beig Plastic Ring

  Louis vuitton beig Plastic Ring

  Anden håndtaske, Louis Vuitton, plast, Brand: Louis vuitton Type: Ring Color: beig Material: Plastic Macbook friendly: no Condition: Very Good SKU LbR2155529

  3.450,00 kr.21-03-2023

Lige nu er der 703 annoncer på brugt Louis Vuitton til salg på DBA.  542 af disse befinder sig på Sjælland, så er du fra Jylland, skal du nok ikke regne med at kunne afhente selv.

9. PlayStation 4-life!

1.534 PlayStations finder du lige nu på DBA
1.534 PlayStations finder du lige nu på DBA

PlayStation - og herunder altså i særlig grad PlayStation 4 - er også med på listen over de 10 mest søgte brands. Og det er generelt meget populært at søge efter spilkonsoller på DBA. Så hvis I har sådan én stående til at samle støv, så var det måske på tide at tørre den af og oprette en annonce på den til DBA’s brugere?

PlayStation spilkonsoller er et godt brugtkøb, for du kan spare mange penge og kan være heldig at få en masse tilbehør med ved siden af handlen også. De fleste brugte PlayStation-maskiner kan snildt tåle flere ejere, så det vil typisk være en maskine af ret god kvalitet, du køber.

Og et sikkert hit i de fleste familier med børn er altså PlayStation fra SONY. Især PlayStation 4, hvis man skal tro DBA’s statistikker.

I denne artikel kan du læse 5 gode grunde til at købe den gamle PlayStation 4.

Og her kan du læse om gode råd og fifs, når du køber en brugt spilkonsol.

PlayStation til salg brugt på DBA:

 1. Playstation 2, God, Playstation 2 med 15 spil (FIFA 05-10, Need For Speed, Prince of Persia, Tony Ha

  Playstation 2, God, Playstation 2 med 15 spil (FIFA 05-10, Need For Speed, Prince of Persia, Tony Hawk’s Underground 2, Ratchet and Clank 3 mm), to stik, alle ledninger og to memmerycard. Virkede sid

  250,00 kr.22-03-2023
 2. Playstation 4 Pro, 1TB, God, PS4 PRO 1TB
2 CONTROLLERE
1 stk. EKSTRA BAGKNAPPEE TIL EKSTRA FUNKTIONE

  Playstation 4 Pro, 1TB, God, PS4 PRO 1TB 2 CONTROLLERE 1 stk. EKSTRA BAGKNAPPEE TIL EKSTRA FUNKTIONER PÅ CONTROLLER. TURTEL BEACH ELITE 800 HEADSET ØRE PUDERNE HAR MÆRKER EFTER TIDEN, MEN LYDEN FEJLE

  2.500,00 kr.22-03-2023
 3. Playstation 4, Perfekt, En controller og standart kabler medfølger.

Har spillet 3 spil og ellers ba

  Playstation 4, Perfekt, En controller og standart kabler medfølger. Har spillet 3 spil og ellers bare stået i skabet. Skriv helst SMS, da jeg sjældent tjekker dba.

  950,00 kr.22-03-2023
 4. Playstation 5 Digital Edition, Perfekt, Playstation 5 Digital Edition med 2 tilhørende controllere s

  Playstation 5 Digital Edition, Perfekt, Playstation 5 Digital Edition med 2 tilhørende controllere sælges, da jeg ikke får den brugt længere. Kvittering medfølger

  5.000,00 kr.22-03-2023
 5. Playstation 4, Slim 1 tb, Perfekt, Hej har denne Playstation 4 jeg ikke rigtig for brugt står som so

  Playstation 4, Slim 1 tb, Perfekt, Hej har denne Playstation 4 jeg ikke rigtig for brugt står som som ny der medfølger alle kabler og de 3 spil med på billedet Playstation er nulstillet og klar til og

  1.200,00 kr.22-03-2023
 6. Playstation 3, Ps3, God, fungerer som det skal. 4 spil og original controller

  Playstation 3, Ps3, God, fungerer som det skal. 4 spil og original controller

  450,00 kr.22-03-2023

Lige nu er der 1978 annoncer på PlayStation til salg på DBA. 633 af disse er den eftertragtede PlayStation 4.

10. Hay er evigt moderne

De farverige sofapuder fra HAY sælges for 200 kroner stykket af Andreas fra Ry og spisebordsstolen, der efterhånden er en klassiker, sælges af Søren fra Bagsværd, der faktisk har hele 7 stk. De sælges for 700 kroner stykket eller alle 7 for 4.500 kroner. Sengetæppet i lilla ligger hos Louise i Brande og venter på en ny ejer, det kan du få for 300 kroner
De farverige sofapuder fra HAY sælges for 200 kroner stykket af Andreas fra Ry og spisebordsstolen, der efterhånden er en klassiker, sælges af Søren fra Bagsværd, der faktisk har hele 7 stk. De sælges for 700 kroner stykket eller alle 7 for 4.500 kroner. Sengetæppet i lilla ligger hos Louise i Brande og venter på en ny ejer, det kan du få for 300 kroner

Endnu et dansk designerbrand er på top ti over de mest søgte brands på DBA:
Hay.

Møbel- og interiørvirksomheden Hay, der er ejet af stifteren af Bestseller, Troels Holch Povlsen og ægteparret Mette og Rolf Hay har længe haft stor international succes - og er altså også særdeles eftertragtet på DBA. Måske fordi produkterne læner sig op ad den danske og nordiske minimalistiske designtradition, men samtidig er moderne med kant.

Hay er at finde i mange prisklasser og har man ikke råd til møblerne, kan man altid starte med et sengetæppe eller en sofapude og få lidt solidt dansk design ind i hjemmet for få midler.

Hay til salg på DBA:

 1. HAY LOOP Tøjstativ, Hay Design, Barely used, great condition other than minor scratches!

  HAY LOOP Tøjstativ, Hay Design, Barely used, great condition other than minor scratches!

  600,00 kr.22-03-2023
 2. Bakke, HAY, HAY pulverlakeret orange “Kaleido” bakke i str. Small.

Mål: 
B: 22 cm L: 19 cm
Stand so

  Bakke, HAY, HAY pulverlakeret orange “Kaleido” bakke i str. Small. Mål: B: 22 cm L: 19 cm Stand som ny.. Nypris: 229kr

  100,00 kr.22-03-2023
 3. Bakke, HAY, HAY pulverlakeret gul “Kaleido” bakke i str. Small.

Mål: 
B: 22 cm L: 19 cm
Stand som n

  Bakke, HAY, HAY pulverlakeret gul “Kaleido” bakke i str. Small. Mål: B: 22 cm L: 19 cm Stand som ny.. Nypris: 229kr

  100,00 kr.22-03-2023
 4. Hay Dont leave me , Hay, Super fin Hay dont leave me bord fejler intet.

  Hay Dont leave me , Hay, Super fin Hay dont leave me bord fejler intet.

  400,00 kr.22-03-2023
 5. Sofapude, Hay

  Sofapude, Hay

  200,00 kr.21-03-2023
 6. Sofapude, Hay

  Sofapude, Hay

  150,00 kr.21-03-2023

Er du efter, du har læst denne artikel, blevet lun på at få ryddet lidt op i gemmerne, så kan du måske med fordel læse med her, hvor du kan blive klogere på, hvordan du nemt rydder op med Marie Kondo og samtidig tjener lidt ekstra penge.

Og du vil måske blive overrasket over, hvad du har liggende, der kan være penge værd. Der kan for eksempel være mange grunde til, at du har lyst til at smide de gamle VHS-bånd ud, og måske har du allerede gjort det. Men hvis ikke, så gå da lige samlingen igennem – for de kan faktisk være mange penge værd!

Et andet populært brand på DBA er Macbook, og i videoen herunder kan du se, hvordan du kan købe en gammel Macbook på DBA og opgradere den ved ”blot” at sætte en ny harddisk ind i den. Så bliver den meget hurtigere. Det er også et godt råd til dig, der måske har en ælde Macbook, du gerne vil sælge. Hvis du sætter en bedre harddisk ind i computeren, kan du få flere penge for den, for så sælger du pludselig en meget bedre computer. Læs mere, her.

Relaterede artikler