Top 10: De mest populære brands på DBA
Livsstil

Top 10: De mest populære brands på DBA

Louise Guldager
Louise Guldager

Hvad kommer du hurtigst af med, hvis du sætter det til salg på DBA? Her får du en liste over de 10 mest søgte brands på DBA. Måske du ligger inde med noget af det? I så fald er det en god ide at sælge nu, da det er disse brands, der er størst efterspørgsel på hos DBA.

Danskerne er vilde med genbrug og køber brugt som aldrig før. 1,1 milliarder gange er der indtastet en søgning i DBA’s søgefelt i 2018. Og det ser ud til at fortsætte sådan i 2019.

Vi har kigget på, hvilke brands der bliver indtastet flest gange i DBA’s søgefelt. Den liste får du her, og den kan du bruge til at vurdere, om der er noget, DU burde sætte til salg med det samme. Har du for eksempel nogle Montana-reoler til salg, (Montana, som indtager listens 3. plads), ja så er det da bare om at sætte til salg.

På listen har vi filtreret de mere generelle søgninger som ’sofa’, ’sofabord’ og ’bænk’ fra. Det er dermed kun brandsne, vi fokuserer på i denne artikel.

Her serverer vi dig listen over de 10 mest populære brands på DBA:

1. iPhone fra Apple

1.219. Så mange iPhones er lige nu til salg på DBA markeret som 'I perfekt stand'
1.219. Så mange iPhones er lige nu til salg på DBA markeret som 'I perfekt stand'

’Iphone’  har længe været et populært søgeord på DBA. I 2017 var ’iPhone’ det mest brugte søgeord på genbrugssutet, men i 2018 blev den ellers så populære ’iphone’-søgning overgået af eksempelvis ’Sofa’ og ’Spisebord’. Det betyder dog stadig, at den populære teknologi-dims ligger helt i top, når det gælder specifikke brands.

Den populære iPhone er måske især eftertragtet, fordi den løbende opdateres med nye features, og fordi de ældre modeller stadigt kan indbringe gode penge. Iphonen er brugervenlig og efterhånden et allemands-eje.

Jagter du en god, brugt telefon, kan du forholdsvis enkelt gennemskue de bedste tilbud, hvis du laver dit forarbejde inden. Husk at gør op med dig selv på forhånd, hvad du søger. Hvilken model? Hvor meget hukommelse? Hvilket budget har du?

Her er fem konkrete råd til, hvordan du køber en god, brugt smartphone.

Har du en gammel iPhone liggende, så tøv ikke med at sætte den til salg. Der er masser af efterspørgsel på dem – også de ældre modeller.

Her kan du læse en guide til, hvordan du nulstiller din iPhone, inden du sætter den til salg.

iPhone til salg på DBA:

 1. iPhone 7, 32 GB, sort, Rimelig, Coveret medfølger gratis
Lidt riset i øverste Venstre hjørne, men gå

  iPhone 7, 32 GB, sort, Rimelig, Coveret medfølger gratis Lidt riset i øverste Venstre hjørne, men går ikke ind over selve skærmen eller kameraet.

  250,00 kr.09-06-2024
 2. iPhone 7, 32 GB, aluminium, Perfekt, iPhone 7, pæn og velholdt, med lader, kabel, headphones, origin

  iPhone 7, 32 GB, aluminium, Perfekt, iPhone 7, pæn og velholdt, med lader, kabel, headphones, original box, sølv farvet.

  500,00 kr.09-06-2024
 3. iPhone 7, 32 GB, sort, Rimelig, iPhone 7, opdateret 2 stk, den ene med revne uglaseret, men kan sagt

  iPhone 7, 32 GB, sort, Rimelig, iPhone 7, opdateret 2 stk, den ene med revne uglaseret, men kan sagtens bruges. Sælges 300 pr stk, samlet 500 incl. forsendelse. Leveres uden lader.

  300,00 kr.09-06-2024
 4. iPhone 14 Pro, 256 GB, sort, Perfekt, 
Sælger min iPhone 14 Pro 256GB i sort farve. Telefonen er i p

  iPhone 14 Pro, 256 GB, sort, Perfekt, Sælger min iPhone 14 Pro 256GB i sort farve. Telefonen er i perfekt stand med 100% batterikapacitet. Den er kun 1 år gammel og medfølger original æske og et uåbn

  5.999,00 kr.09-06-2024
 5. iPhone 6S, 64 GB, aluminium, Rimelig, iPhone 6s, virker og er opdateret, trænger snart til batteri,

  iPhone 6S, 64 GB, aluminium, Rimelig, iPhone 6s, virker og er opdateret, trænger snart til batteri, 4 stk sælges enkeltvis til 250 kr. stk, samlet 4 stk 800 incl. forsendelse, ider medfølger ikke lade

  250,00 kr.09-06-2024
 6. iPhone XS, 128 GB, sort, Rimelig, iPhone XS 128GB, sort
Alt virker på den, dog smadret skærm foran o

  iPhone XS, 128 GB, sort, Rimelig, iPhone XS 128GB, sort Alt virker på den, dog smadret skærm foran og bag. Batterikapacitet 82%

  1.000,00 kr.09-06-2024
Har du kun 50 kroner på lommen, kan du vælge mellem 4.363 Lego-ting på DBA. For lige nu er der nemlig 4.363 annoncer med Lego til salg på DBA til 50 kroner eller derunder
Har du kun 50 kroner på lommen, kan du vælge mellem 4.363 Lego-ting på DBA. For lige nu er der nemlig 4.363 annoncer med Lego til salg på DBA til 50 kroner eller derunder

LÆS OGSÅ: Ny forskning – Lego er en bedre investering end obligationer

Lego er endnu en gang en af de helt hotte brands, når man kigger på de mest søgte ord på DBA. Det skyldes nok især, at Lego holder sig godt, ikke taber synderligt værdi, ja ligefrem kan gå hen og blive specielle samlerobjekter. Vi forbinder de farvede klodser med nostalgi og egen barndom – og så er Lego verdens bedste legetøj. For både børn og voksne. I hvert fald, hvis du spørger mig.

Hvis du er på jagt efter et samlesæt, så er et godt tip at prøve, om du kan finde delene enkeltvis. Det er ofte meget billigere. Leder du eksempelvis efter et komplet Lego Super Heroes-sæt, kan du med fordel kigge efter batmobilen eller de små figurer enkeltvis.

Når du køber brugt Lego, er der flere ting, du kan gøre for at sikre dig, du opnår det rigtige køb. Først og fremmest er der stor forskel på, om du køber Lego til børn – eller til en samling/udstilling. Uanset hvad, så er det utrolig efterspurgt på DBA, så hvis du ligger inde med noget gammel Lego, I ikke længere bruger, så er det bare med at få det sat til salg nu.

Lego til salg på DBA:

 1. Lego Super heroes, 76245, Marvel Super Heroes - Ghost Rider and Mech & Bike.

100% komplet.
Forsigti

  Lego Super heroes, 76245, Marvel Super Heroes - Ghost Rider and Mech & Bike. 100% komplet. Forsigtig åbnet og samlet en gang. Modellen er blevet nemsomt åbner - samlet - skilt af og pakket sammen. F

  160,00 kr.09-06-2024
 2. Lego Pirates, Pirates, 40 stk kanoner.
Fast pris 35 kr pr stk.
Alle kanoner / kanonholdere er tjekke

  Lego Pirates, Pirates, 40 stk kanoner. Fast pris 35 kr pr stk. Alle kanoner / kanonholdere er tjekket inden salg. Send gerne sms ved interesse. Sendes med GLS eller kan afhentes i Sønderborg. Se også

  35,00 kr.09-06-2024
 3. Lego Super heroes, 76265, DC Super Heroes - Batwing: Batman Vs. The Joker.

100% komplet.
Forsigtig

  Lego Super heroes, 76265, DC Super Heroes - Batwing: Batman Vs. The Joker. 100% komplet. Forsigtig åbnet og samlet en gang. Klistermærkerne er desværre sat på, men label medfølger. Modellen er blev

  150,00 kr.09-06-2024
 4. Lego andet, LEGO display til minifigurer, Minifigurer display - Hylde til LEGO minifigurer

150 kron

  Lego andet, LEGO display til minifigurer, Minifigurer display - Hylde til LEGO minifigurer 150 kroner eller giv et bud Afhentes i Vejle

  150,00 kr.09-06-2024
 5. Lego andet, Forlystelse, Helt ny uåbnet kasse

Befinder sig på Bornholm, men kan sendes på købers re

  Lego andet, Forlystelse, Helt ny uåbnet kasse Befinder sig på Bornholm, men kan sendes på købers regning

  200,00 kr.09-06-2024
 6. Lego andet, Limited Edition, Helt ny uåbnet kasse

Befinder sig på Bornholm, men kan sendes på køber

  Lego andet, Limited Edition, Helt ny uåbnet kasse Befinder sig på Bornholm, men kan sendes på købers regning

  299,00 kr.09-06-2024

Dit Lego kan være mange penge værd. Lige nu er der 27.149 annoncer med brugt Lego til salg på DBA. 118 af disse ligger til en pris på over 5.000 kroner.

Hvis du vil vide, om netop DIT Lego er gået hen og blevet penge værd med tiden, så klik på artiklen, jeg har linket til herunder.

3. Montanas moderne moduler

Du kan få fingrene i dette reolsystem fra Montana til 750 kroner, hvis du henter det hos Henrik i Vejen. Du kan også købe den høje Montana-reol med massive låger hos Pernille i Aalborg. Den koster 1.275 kroner og der medfølger ophæng
Du kan få fingrene i dette reolsystem fra Montana til 750 kroner, hvis du henter det hos Henrik i Vejen. Du kan også købe den høje Montana-reol med massive låger hos Pernille i Aalborg. Den koster 1.275 kroner og der medfølger ophæng

En anden højdespringer på listen over de 10 mest søgte brands på DBA, er danske Montana. Montana-møbler er et dansk firma, som blev grundlagt i 1982. Montana producerer ud over reolsystemer også skabe, borde, spejle, og stole herunder eksempelvis Panton One-stolen (tidligere ’Tivoli-stolen’) af Verner Panton.

Montana-reolsystemet, der blev designet af Peter J. Lassen, er populært som aldrig før, og da det oprindeligt består af hele 42 grundmoduler, som kan kombineres og arrangeres efter ønske og behov, så kan det være forklaringen? Vi kan sammensætte det efter eget ønske og gøre udtrykket personligt og individuelt, hvilket matcher den moderne bolig i dag rigtig godt.

Noget kunne i hvert fald tyde på, at Montana er dansk design, når det er bedst, for det efterspørges i stor stil og med et utal af farver og varianter, så er der noget til de fleste smag. Har du et ældre Montana-møbel, som ikke er i brug eller trænger til en udskiftning, så kan du med ro i sindet sætte det til salg på DBA. Og det gør ikke noget, hvis det har en skæv farve. De er mindst lige så populære!

4. Royal Copenhagen en sand klassiker

Du finder flest resutater i kategorien 'Glas, porcelæn og bestik', hvis du er på jagt efter Royal Copenhagen på DBA
Du finder flest resutater i kategorien 'Glas, porcelæn og bestik', hvis du er på jagt efter Royal Copenhagen på DBA

Hvidriflet, mega mussel, tekopper eller tallerkener og porcelæns isbjørn? Royal Copenhagen er mange ting, men sikkert er det, at det er voldsomt eftertragtet. Også på DBA, hvor man kan være heldig at spare mange penge. Det er da også både tidsløst og klassisk, det er populært blandt både unge og gamle – og så emmer det af nostalgi og historie.

Royal Copenhagen er på mange måder et lille stykke Danmarkshistorie, og hele trenden omkring malet porcelæn lever i bedste velgående. Det klassiske musselmalede stel med rifler fik navnet ”nr. 1”, og den dag i dag har hvert Musselmalet steldel stadig et 1-tal malet på undersiden.

I denne artikel kan du læse de bedste tips til køb og salg af det eftertragtede porcelæn og lære de vigtigste fakta omkring det eftertragtede danske design. Også hvordan du spotter 2. sortering.

Royal Copenhagen til salg brugt på DBA:

 1. Porcelæn, Maritim skål / fad, fra Royal Copenhagen. Nr. 2876-3606. Motiv: Sejlskib ved Kronborg. Dia

  Porcelæn, Maritim skål / fad, fra Royal Copenhagen. Nr. 2876-3606. Motiv: Sejlskib ved Kronborg. Diam. 25,5 cm. 1. sortering i perfekt stand. Ifølge stemplet produceret i 1957. Sendes gerne. Skibsmot

  125,00 kr.09-06-2024
 2. Porcelæn, Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Fad (36 cm), Royal Copenhagen, Super lækkert blå mega rif

  Porcelæn, Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Fad (36 cm), Royal Copenhagen, Super lækkert blå mega riflet Royal Copenhagen fad no. 378. Mål: 36 x 12 cm Fadet er i næsten ny stand uden ridser eller afs

  400,00 kr.09-06-2024
 3. Porcelæn, Kopper, Royal Copenhagen, Royal Copenhagen kopper sælges flot stand. 4 styk. Sælges for 60

  Porcelæn, Kopper, Royal Copenhagen, Royal Copenhagen kopper sælges flot stand. 4 styk. Sælges for 600 kr.

  600,00 kr.09-06-2024
 4. Porcelæn, Kaffekrus, Royal Copenhagen, Kaffekrus fra Royal Copenhagen i modellen Riflet Contrast. Fi

  Porcelæn, Kaffekrus, Royal Copenhagen, Kaffekrus fra Royal Copenhagen i modellen Riflet Contrast. Fire krus i farverne grøn, turkis blå, lyserød og orange. Den turkisblå har et lille mærke i kanten.

  400,00 kr.09-06-2024
 5. Royal Copenhagen Flora Danica: Fauna Danica tallerken med eg

  Royal Copenhagen Flora Danica: Fauna Danica tallerken med eg

  Royal Copenhagen Flora Danica: Fauna Danica taller, Royal Copenhagen Flora Danica: Fauna Danica taller, Royal Copenhagen Flora Danica Fauna Danica tallerken med egern 3549 "Sciurus vulgaris" D: 25,5cm

  5.800,00 kr.17-09-2023
 6. Porcelæn, Kopper, Royal Copenhagen, 4 kopper fra Royal Copenhagen aldrig brugte. Sælges samlet.

  Porcelæn, Kopper, Royal Copenhagen, 4 kopper fra Royal Copenhagen aldrig brugte. Sælges samlet.

  600,00 kr.09-06-2024

Lige nu er der lidt over 17.000 annoncer på DBA, der matcher søgningen Royal Copenhagen. Lidt over 9.000 af disse befinder sig på Sjælland, så her har du størst mulighed for en god fangst.

5. Georg Jensen går du ikke galt med

De fine Georg Jensen årsskeer, du ser her på billedet, er i æske og ubrudt plastic. Gitte fra Lillerød, der sælger dem lige nu på DBA, har dem fra 1979 til 1984. Ved køb af flere kan pris forhandles, oplyser hun, men ellers er prisen 225 kroner. Den klassiske Bernadotte-kaffekande fra Georg Jensen, der kan indeholde 1 liter, er stort set ikke brugt og sælges af Christian fra Frederiksberg i København til 500 kroner. Manchetknapperne i 14 karat guld fra Hans Hansen er designet og fremstillet af Hans Hansen's sølvsmedje. De er købt i 1960'erne og er stemplet. Det hele sælges samlet for 4.500 kroner, og den originale smykkeæske medfølger, oplyser Trine fra Hillerød
De fine Georg Jensen årsskeer, du ser her på billedet, er i æske og ubrudt plastic. Gitte fra Lillerød, der sælger dem lige nu på DBA, har dem fra 1979 til 1984. Ved køb af flere kan pris forhandles, oplyser hun, men ellers er prisen 225 kroner. Den klassiske Bernadotte-kaffekande fra Georg Jensen, der kan indeholde 1 liter, er stort set ikke brugt og sælges af Christian fra Frederiksberg i København til 500 kroner. Manchetknapperne i 14 karat guld fra Hans Hansen er designet og fremstillet af Hans Hansen's sølvsmedje. De er købt i 1960'erne og er stemplet. Det hele sælges samlet for 4.500 kroner, og den originale smykkeæske medfølger, oplyser Trine fra Hillerød

Georg Jensen er mange ting. Det kan være glas, porcelæn og bestik. Eller det kan være i kategorien smykker og ure eller måske duge og tekstiler. Lige meget hvad, så er Georg Jensen ét af de brands, som flest danskere søger på dagligt på DBA. Og det er også et brand, der har formået at sætte sig tungt på dansk kulturarv. De fleste forbinder brandet med god, holdbar kvalitet i tidsløst design. Der findes købere til langt det meste. Så selvom den gamle kande, du har stående, ikke lige er din smag – så kan den sagtens indbringe glæde hos andre og penge til dig.

På samme vis, så husk altid at slå et smut forbi DBA, hvis du modtager en ønskeseddel med et par ønsker fra eksempelvis Georg Jensen eller Royal Copenhagen. Ofte vil du kunne finde det herinde til halvdelen af prisen, og varerne holder standen i mange, mange år. Det gør det pludselig mere opnåeligt at give tidsløse gaver i høj kvalitet. Den erfaring gjorde Susan, da hun modtog ønskesedler til jul sidste år.

6. Rolex for evigt

356 herreure af mærket Rolex finder du lige nu på DBA. Der er flest Rolex-ure til herre til salg på DBA frem for til kvinder eller unisex
356 herreure af mærket Rolex finder du lige nu på DBA. Der er flest Rolex-ure til herre til salg på DBA frem for til kvinder eller unisex

Mærket Rolex er en vaskeægte klassiker – og det gælder altså også i DBA´s søgehistorik.

Det schweiziske urværk er kendt for at være utrolig holdbart, og så er det heller ikke nogen hemmelighed, at Rolex’s ure holder prisen godt – faktisk især de brugte ure. Rolex er nok et af de mærker, som de fleste kender til i Danmark, og som kan kategoriseres som det sikre valg, hvis du leder efter klassisk, gedigent og tidsløst design, der aldrig taber terræn. Faktisk er der mange, der mener, et Rolex-ur kan vare livet ud, så det bliver ofte anset som en livslang investering.

Lige nu er der 462 annoncer med Rolex-ure til salg på DBA, så udvalget er ret stort.

Her får du 7 gode råd til, når du køber et brugt Rolex ur.

Rolex til salg brugt på DBA:

 1. Sea-Dweller Red

  Sea-Dweller Red

  Herreur, Rolex, Ref 126600 Price 145.000SEK År 2021 Skick Used Ur Storlek 43 mm Boett Steel/Ceramic Urtavla Black Urverk Automatic Armband Steel Armbandsfärg Silver Spänne Folding

  95.000,00 kr.14-05-2024
 2. Herreur, Rolex, Rolex Datejust G/S 36 mm, Ref. 116233. Fra 2011. Med jubileelænke med den flotte skj

  Herreur, Rolex, Rolex Datejust G/S 36 mm, Ref. 116233. Fra 2011. Med jubileelænke med den flotte skjulte lås, riflet krans og smuk champagnefarvet skive med 10 diamanter. Bokse, certifikat og ekstra l

  81.500,00 kr.09-06-2024
 3. ROLEX DAYTONA 18 K WHITEGOLD

  ROLEX DAYTONA 18 K WHITEGOLD

  Herreur, Rolex, Pris, SEK 425.000 SEK Ref 116509 År 2014 Skick Used Ur Storlek 40 mm Boett 18 k Whitegold Urtavla Grey Urverk Automatic Armband 18 k Whitegold, Oyster bracelet Armban

  276.500,00 kr.05-04-2022
 4. Den Ultimative Rolex Guide

  Den Ultimative Rolex Guide

  Andet, Rolex, Den Ultimative Rolex Guide. Stål sportsmodeller fra 1960-2020. Nyt og ubrugt eksemplar direkte fra forfatteren. Der er tale om et opslagsværk på ca. 360 sider med +500 billeder trykt i

  999,00 kr.27-09-2023
 5. Daytona 18k

  Daytona 18k

  Herreur, Rolex, Price 270.000SEK Ref 116518 År 2005 Skick Used Ur Storlek 40 mm Boett 18K yellow gold Urtavla White Urverk Automatic Armband Leather Armbandsfärg Brown Spänne Foldi

  175.000,00 kr.13-05-2024
 6. Yacht-Master II

  Yacht-Master II

  Herreur, Rolex, Price 255.000SEK Ref 116681 År 2020 Skick Used Ur Storlek 44 mm Boett Steel/rose gold Urtavla White Urverk Automatic Armband Steel/rose gold Armbandsfärg Steel/rose g

  165.000,00 kr.13-05-2024

Lige nu er der 690 annoncer, der matcher Rolex på DBA. 494 af disse ligger til en pris på over 15.000 kroner.

7. Succesgaranti med Sonos

Den eftertragtede Sonos-højtaler, PLAY:5 2 er købt i HiFi-klubben og er i super stand, fortæller Morten fra Vesterbro, der sælger den til 3.595 kroner. Der medfølger kvittering, kasse og alle kabler, og man må gerne komme og prøve den. Den lidt mindre Dali, Stile, 55 W højtaler er til salg hos Betina fra Bagsværd, og hun har to stykker. De er næsten ikke brugt og sælges for 800 kroner for begge. Den sorte Sonos er til salg hos Frederik fra Auning og kan blive din for 800 kroner
Den eftertragtede Sonos-højtaler, PLAY:5 2 er købt i HiFi-klubben og er i super stand, fortæller Morten fra Vesterbro, der sælger den til 3.595 kroner. Der medfølger kvittering, kasse og alle kabler, og man må gerne komme og prøve den. Den lidt mindre Dali, Stile, 55 W højtaler er til salg hos Betina fra Bagsværd, og hun har to stykker. De er næsten ikke brugt og sælges for 800 kroner for begge. Den sorte Sonos er til salg hos Frederik fra Auning og kan blive din for 800 kroner

Højtalere er generelt en meget populær kategori på DBA. Sidste år blev der oprettet mere end 100.000 højtalerannoncer, men der er altså især ét brand, som er særligt populært: Sonos.

Der laves flere forskellige modeller, men det er faktisk især selve brandet, der er det helt eftertragtede. Nogle modeller er lettere tilgængelige end andre, men fælles er det, at hvis der står ’Sonos’ på, så er der købere til det.

Ifølge tech-eksperten, som vi benytter os af her på DBA Guide, John G, så kommer Sonos knap så hyppigt til salg som andre populære højtalerbrands, og dette kan være en del af forklaringen på, hvorfor der foretages så mange søgninger på det. Så skulle du være heldig at ligge inde med sådan én, du ikke bruger – så er det bare om at sætte til salg.

Her kan du læse DBA's techeksperts guide til, hvordan du finder Sonos-højtalere, og hvad du bør kigge efter.

8.  Louis Vuittons begærede læder

Du kan finde både tasker, nøgleringe og punge fra Louis Vuitton på DBA, og lige nu er der for eksempel 57 punge
Du kan finde både tasker, nøgleringe og punge fra Louis Vuitton på DBA, og lige nu er der for eksempel 57 punge

LÆS OGSÅ: Så mange tusinde kroner sparer du ved at købe designertasken brugt

Louis Vuitton ser ikke rigtig ud til nogensinde at gå af mode. Og de fleste af os kender det også godt. Måske vi endda har ejet noget derfra – eller kender nogen, der har? Det franske luksusmærke, der specialiserer sig i at lave tasker, lædervarer, sko, kufferter og ure, er konstant i populær vækst. Faktisk er de også blevet udnævnt som verdens mest kendte modebrand overhovedet! Så dets popularitet, også på DBA, har en vis berettigelse.

Brandet er særdeles eftersøgt på DBA, måske fordi dét, ligesom flere af de andre nævnte brands på listen her, ofte bliver mere eftertragtet og specielt af at være vintage. Det ældes og patineres pænt, og flere af de ældre modeller er svære at få fat i, hvorfor folk netop søger på brugtsites og blandt genbrug.

Ligger du inde med en gammel Louis Vuitton-taske, som du ikke længere bruger, så kan du få mange penge for den. OGSÅ selvom den er slidt eller har 'patina', som det lidt flottere hedder. Faktisk er der købere derude, der foretrækker det sådan.

Louis Vuitton til salg brugt på DBA:

 1. Clutch, Louis Vuitton, læder, clutch ubrugt har alt til den .
 

The Daily Pouch contrasts iconic Mo

  Clutch, Louis Vuitton, læder, clutch ubrugt har alt til den . The Daily Pouch contrasts iconic Monogram canvas with subtly grained cowhide leather for a stylish, modern look. Spacious and versatile

  4.300,00 kr.09-06-2024
 2. Skuldertaske, Louis Vuitton, læder, Rummelig skuldertaske. Mange fine detaljer, flere rum indeni. St

  Skuldertaske, Louis Vuitton, læder, Rummelig skuldertaske. Mange fine detaljer, flere rum indeni. Str b35 h25 b11 kopi helt nyt ubrugt sælges for 500 kr ring eller skriv til mit nr 23484282

  500,00 kr.09-06-2024
 3. Crossbody, Louis Vuitton, læder, Sælger min super lækre taske fra Louis Vuitton.
Købt på Strøget D 2

  Crossbody, Louis Vuitton, læder, Sælger min super lækre taske fra Louis Vuitton. Købt på Strøget D 23/3-22. Tasken er brugt, men passet meget på. Kasse og kvittering medfølger. Ønsker kun salg, ikk

  14.500,00 kr.09-06-2024
 4. Anden håndtaske, Louis Vuitton, kanvas, Louis Vuitton monogram speedy 30.
Tasken er produceret i 200

  Anden håndtaske, Louis Vuitton, kanvas, Louis Vuitton monogram speedy 30. Tasken er produceret i 2008 i Frankrig. Tasken bærer præg af patina, da læderet har fået en del læderpleje, dog er tasken bru

  2.500,00 kr.09-06-2024
 5. Skuldertaske, Louis Vuitton, kanvas, Et flot takke, bruge ikke for meget. Har en Kvittering, pose og

  Skuldertaske, Louis Vuitton, kanvas, Et flot takke, bruge ikke for meget. Har en Kvittering, pose og pakkeboks.

  6.300,00 kr.09-06-2024
 6. Crossbody, Louis Vuitton, læder, Sælger hvis rette bud kommer.
Alt medfølger som ses på billederne (

  Crossbody, Louis Vuitton, læder, Sælger hvis rette bud kommer. Alt medfølger som ses på billederne (kvittering er i den lille brune). Den er købt i august 2022 Din pris: 15.000,-

  15.000,00 kr.09-06-2024

Lige nu er der 703 annoncer på brugt Louis Vuitton til salg på DBA.  542 af disse befinder sig på Sjælland, så er du fra Jylland, skal du nok ikke regne med at kunne afhente selv.

9. PlayStation 4-life!

1.534 PlayStations finder du lige nu på DBA
1.534 PlayStations finder du lige nu på DBA

PlayStation - og herunder altså i særlig grad PlayStation 4 - er også med på listen over de 10 mest søgte brands. Og det er generelt meget populært at søge efter spilkonsoller på DBA. Så hvis I har sådan én stående til at samle støv, så var det måske på tide at tørre den af og oprette en annonce på den til DBA’s brugere?

PlayStation spilkonsoller er et godt brugtkøb, for du kan spare mange penge og kan være heldig at få en masse tilbehør med ved siden af handlen også. De fleste brugte PlayStation-maskiner kan snildt tåle flere ejere, så det vil typisk være en maskine af ret god kvalitet, du køber.

Og et sikkert hit i de fleste familier med børn er altså PlayStation fra SONY. Især PlayStation 4, hvis man skal tro DBA’s statistikker.

I denne artikel kan du læse 5 gode grunde til at købe den gamle PlayStation 4.

Og her kan du læse om gode råd og fifs, når du køber en brugt spilkonsol.

PlayStation til salg brugt på DBA:

 1. Playstation 4, Joystick, Perfekt, 

- Fin stand
- Originalt Sony,
- Fejler intet !
- FAST PRIS !
- K

  Playstation 4, Joystick, Perfekt, - Fin stand - Originalt Sony, - Fejler intet ! - FAST PRIS ! - Kan afhentes eller sendes (porto +50kr)

  250,00 kr.09-06-2024
 2. Playstation 1, God, Playstation 1 med tilbehør. Der er adapter så man kan spille 4 personer. Ca. 100

  Playstation 1, God, Playstation 1 med tilbehør. Der er adapter så man kan spille 4 personer. Ca. 100 spil og memorycard. Derudover en pistol. Der medfølger ikke controllers. Den virker perfekt. Ren

  750,00 kr.09-06-2024
 3. Playstation 4, Playstation 4, God, Playstation 4 i hvid + 2 Controller + 11 spil.

Varen sendes ikke

  Playstation 4, Playstation 4, God, Playstation 4 i hvid + 2 Controller + 11 spil. Varen sendes ikke.

  1.100,00 kr.09-06-2024
 4. Playstation 5, Perfekt, Ps5 pro 1TB med en controller. 
Uden ps portal. 
Show piece.

  Playstation 5, Perfekt, Ps5 pro 1TB med en controller. Uden ps portal. Show piece.

  1.800,00 kr.09-06-2024
 5. Playstation 4, Perfekt, God som ny

  Playstation 4, Perfekt, God som ny

  550,00 kr.09-06-2024
 6. Playstation 5, Perfekt, Hej har denne her Playstation 5 som er fra sidste måned af sælger den fordi

  Playstation 5, Perfekt, Hej har denne her Playstation 5 som er fra sidste måned af sælger den fordi jeg ikke rigtig får den brugt den er brugt 2 til 3 gange og den fejler ikke noget og den er i pæn st

  1.350,00 kr.09-06-2024

Lige nu er der 1978 annoncer på PlayStation til salg på DBA. 633 af disse er den eftertragtede PlayStation 4.

10. Hay er evigt moderne

De farverige sofapuder fra HAY sælges for 200 kroner stykket af Andreas fra Ry og spisebordsstolen, der efterhånden er en klassiker, sælges af Søren fra Bagsværd, der faktisk har hele 7 stk. De sælges for 700 kroner stykket eller alle 7 for 4.500 kroner. Sengetæppet i lilla ligger hos Louise i Brande og venter på en ny ejer, det kan du få for 300 kroner
De farverige sofapuder fra HAY sælges for 200 kroner stykket af Andreas fra Ry og spisebordsstolen, der efterhånden er en klassiker, sælges af Søren fra Bagsværd, der faktisk har hele 7 stk. De sælges for 700 kroner stykket eller alle 7 for 4.500 kroner. Sengetæppet i lilla ligger hos Louise i Brande og venter på en ny ejer, det kan du få for 300 kroner

Endnu et dansk designerbrand er på top ti over de mest søgte brands på DBA:
Hay.

Møbel- og interiørvirksomheden Hay, der er ejet af stifteren af Bestseller, Troels Holch Povlsen og ægteparret Mette og Rolf Hay har længe haft stor international succes - og er altså også særdeles eftertragtet på DBA. Måske fordi produkterne læner sig op ad den danske og nordiske minimalistiske designtradition, men samtidig er moderne med kant.

Hay er at finde i mange prisklasser og har man ikke råd til møblerne, kan man altid starte med et sengetæppe eller en sofapude og få lidt solidt dansk design ind i hjemmet for få midler.

Hay til salg på DBA:

 1. Hay tøjstativ, Hay, Hay Loop Stand i sort. 

130 x 60 x 150 cm

Nypris 1600kr 

Mindre ridser fra bø

  Hay tøjstativ, Hay, Hay Loop Stand i sort. 130 x 60 x 150 cm Nypris 1600kr Mindre ridser fra bøjler. Byd gerne

  400,00 kr.09-06-2024
 2. 2 stk HAy rammer, 2 stk helt nye HAY akryl rammer. Str A4 og A3. Den lille koster 200,- den store ko

  2 stk HAy rammer, 2 stk helt nye HAY akryl rammer. Str A4 og A3. Den lille koster 200,- den store koster 400,- Se de sidste billeder lånt fra nettet, til inspiration. #hay #rammertilvæg #retroshop #re

  200,00 kr.09-06-2024
 3. Sofabord, Hay, Jeg sælger disse 2 sofaborde til kun 700 kroner da jeg har fået nyt. 
Så de skal bare

  Sofabord, Hay, Jeg sælger disse 2 sofaborde til kun 700 kroner da jeg har fået nyt. Så de skal bare væk. De er i rigtig fin stand (Dog et sted på den ene kant hvor farven er slidt af) Også derfor de

  700,00 kr.09-06-2024
 4. Oplukker - delfin, Vintage - minder om Hay, Ellos, Bahne, Fabrek, / Vintage, unbranded 

Skøn og dek

  Oplukker - delfin, Vintage - minder om Hay, Ellos, Bahne, Fabrek, / Vintage, unbranded Skøn og dekorativ delfin oplukker sælges. Flot stand, lettere patina som følge af alder/anvendelse. Pris: 90kr

  90,00 kr.09-06-2024
 5. Vægophæng - sol, Vintage - minder om Hay, Ellos, Bahne, Fabrek, / Vintage, unbranded 

Så smuk og de

  Vægophæng - sol, Vintage - minder om Hay, Ellos, Bahne, Fabrek, / Vintage, unbranded Så smuk og dekorativ papmache sol sælges. Flot vintage stand, lettere brugsspor som følge af alder/anvendelse. De

  145,00 kr.09-06-2024
 6. Hay stol , Hay, Flot sort Hay stol.
Kan afhentes
Skriv med bud eller hvis du vil vide mere :)

  Hay stol , Hay, Flot sort Hay stol. Kan afhentes Skriv med bud eller hvis du vil vide mere :)

  1.200,00 kr.09-06-2024

Er du efter, du har læst denne artikel, blevet lun på at få ryddet lidt op i gemmerne, så kan du måske med fordel læse med her, hvor du kan blive klogere på, hvordan du nemt rydder op med Marie Kondo og samtidig tjener lidt ekstra penge.

Og du vil måske blive overrasket over, hvad du har liggende, der kan være penge værd. Der kan for eksempel være mange grunde til, at du har lyst til at smide de gamle VHS-bånd ud, og måske har du allerede gjort det. Men hvis ikke, så gå da lige samlingen igennem – for de kan faktisk være mange penge værd!

Et andet populært brand på DBA er Macbook, og i videoen herunder kan du se, hvordan du kan købe en gammel Macbook på DBA og opgradere den ved ”blot” at sætte en ny harddisk ind i den. Så bliver den meget hurtigere. Det er også et godt råd til dig, der måske har en ælde Macbook, du gerne vil sælge. Hvis du sætter en bedre harddisk ind i computeren, kan du få flere penge for den, for så sælger du pludselig en meget bedre computer. Læs mere, her.

Relaterede artikler