Tre trin, der nemt og billigt opfrisker børneværelset
Børn

Tre trin, der nemt og billigt opfrisker børneværelset

DBA Guide
DBA Guide

Tre trin, der nemt og billigt opfrisker børneværelset

Vores søn fylder snart tre år, og indtil nu har vi fornyet hans værelse to gange. Vi er glade for secondhand og hele tanken om, at ting får lov til at leve lidt længere. Med andre ord forsøger vi at undgå at overforbruge og i stedet genbruge. DBA har hjulpet os mere end én gang, senest med et karlekammerskab, der ligner det her, og herunder vil jeg vise, hvordan man nemt og billigt kan opdatere børneværelset

Vi bruger følgende tre arbejdspunkter – alle med udgangspunkt i secondhand:

1. Belysningen er vigtig

Vi har en neutral loftslampe (i stil med disse) og så et par pyntelamper. Se lige de her søde prinsesselamper til et fint pigeværelse. Vores dreng er vild med Cars, så jeg tror nok jeg ville være dagens heltinde i skysovs, hvis denne lampe pludselig hang på væggen ;)

2. Opbevaring

Også her kan man med fordel tage udgangspunkt i sit barns alder. Kommoder til de små og en mere lege-praktisk løsning, som fx kister og kasser, til tumlinge. Igen, kan man komme langt med en klat maling. Der findes desuden masser af fine skabe, som sagtens kan indrettes til legetøj ved bare at tage lågen af og male rammen i en fin kontrastfarve. Jeg er helt pjattet med det her i særdeleshed – enkelt og med gode muligheder!

3. Farve

Den nemmeste måde at få liv og farve ind i et rum farve er at bruge en tapetrest på én af væggene eller bare et stykke af væggen. Hvis det er til babyværelset kan man bruge noget sødt og romantisk, hvorimod de lidt ældre børn gerne vil have noget med deres interesser på – dyr muligvis?

Alternativt kan tapet også bruges til at beklæde skabslåger med, så de får helt nyt liv. En skabslåge med de her skønne fugle ville da være herligt! Rummet ændrer sig virkelig meget, når flader bliver beklædt med noget, og man føler faktisk, at man har lavet et helt nyt rum.

Ferm Living har lavet dette, som jeg synes, skaber liv, uden det er voldsomt. Perfekt til et juniorværelse.

Sidst vi lavede en mini make-over brugte vi 800 kroner på køb gennem DBA. Skabet fik vi for 300 kroner, lamperne kostede omkring 400 kroner tilsammen, og jeg købte tapet for cirka 100 kroner. Dejligt billigt og vi havde alle en oplevelse af, at værelset var helt nylavet :)


Find det på DBA

 1. Høvl, Stanley, En Stanley blokhøvl no 102, sælges. Den fremtræder meget lidt brugt og er slebet klar

  Høvl, Stanley, En Stanley blokhøvl no 102, sælges. Den fremtræder meget lidt brugt og er slebet klar til brug. Prisen er 125 kr

  125,00 kr.29-03-2023
 2. Lego andet, Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance, Lego Speed Champions Mercedes-AMG F1

  Lego andet, Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance, Lego Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance og Mercedes-AMG Project One 76909 Helt ny! Børn og racerfans kan nu udvide samli

  225,00 kr.29-03-2023
 3. Nissan Primera, 1,6 GX, Benzin, 1998, km 166000, mørkgrønmetal, træk, nysynet, klimaanlæg, ABS, airb

  Nissan Primera, 1,6 GX, Benzin, 1998, km 166000, mørkgrønmetal, træk, nysynet, klimaanlæg, ABS, airbag, alarm, 4-dørs, centrallås, startspærre, service ok, 15" alufælge servostyring, Er med orig. solt

  12.000,00 kr.29-03-2023
 4. Klapvogn, Zero 2 four læder klapvogn uden rust, pletter eller fugt i rigtigt fint stand med bremser

  Klapvogn, Zero 2 four læder klapvogn uden rust, pletter eller fugt i rigtigt fint stand med bremser og varekurv. Ryglænet kan justeres gradvist og kan lægges helt ned. Kan sendes for 70, - i porto.

  250,00 kr.29-03-2023
 5. Karaokemaskine, Acesonic DGX-106, Fin karaokemaskine. Skal tilsluttes fjernsyn. 2 mikrofoner og fjer

  Karaokemaskine, Acesonic DGX-106, Fin karaokemaskine. Skal tilsluttes fjernsyn. 2 mikrofoner og fjernbetjening medfølger. Kun brugt en gang. Som ny.

  500,00 kr.29-03-2023
 6. Vindjakke, str. L, Klättermusen, Næsten som ny, Lidt brugt jakke til mænd fra Klättermusen.

  Vindjakke, str. L, Klättermusen, Næsten som ny, Lidt brugt jakke til mænd fra Klättermusen.

  695,00 kr.29-03-2023

Relaterede artikler