Tre trin, der nemt og billigt opfrisker børneværelset
Børn

Tre trin, der nemt og billigt opfrisker børneværelset

DBA Guide
DBA Guide

Tre trin, der nemt og billigt opfrisker børneværelset

Vores søn fylder snart tre år, og indtil nu har vi fornyet hans værelse to gange. Vi er glade for secondhand og hele tanken om, at ting får lov til at leve lidt længere. Med andre ord forsøger vi at undgå at overforbruge og i stedet genbruge. DBA har hjulpet os mere end én gang, senest med et karlekammerskab, der ligner det her, og herunder vil jeg vise, hvordan man nemt og billigt kan opdatere børneværelset

Vi bruger følgende tre arbejdspunkter – alle med udgangspunkt i secondhand:

1. Belysningen er vigtig

Vi har en neutral loftslampe (i stil med disse) og så et par pyntelamper. Se lige de her søde prinsesselamper til et fint pigeværelse. Vores dreng er vild med Cars, så jeg tror nok jeg ville være dagens heltinde i skysovs, hvis denne lampe pludselig hang på væggen ;)

2. Opbevaring

Også her kan man med fordel tage udgangspunkt i sit barns alder. Kommoder til de små og en mere lege-praktisk løsning, som fx kister og kasser, til tumlinge. Igen, kan man komme langt med en klat maling. Der findes desuden masser af fine skabe, som sagtens kan indrettes til legetøj ved bare at tage lågen af og male rammen i en fin kontrastfarve. Jeg er helt pjattet med det her i særdeleshed – enkelt og med gode muligheder!

3. Farve

Den nemmeste måde at få liv og farve ind i et rum farve er at bruge en tapetrest på én af væggene eller bare et stykke af væggen. Hvis det er til babyværelset kan man bruge noget sødt og romantisk, hvorimod de lidt ældre børn gerne vil have noget med deres interesser på – dyr muligvis?

Alternativt kan tapet også bruges til at beklæde skabslåger med, så de får helt nyt liv. En skabslåge med de her skønne fugle ville da være herligt! Rummet ændrer sig virkelig meget, når flader bliver beklædt med noget, og man føler faktisk, at man har lavet et helt nyt rum.

Ferm Living har lavet dette, som jeg synes, skaber liv, uden det er voldsomt. Perfekt til et juniorværelse.

Sidst vi lavede en mini make-over brugte vi 800 kroner på køb gennem DBA. Skabet fik vi for 300 kroner, lamperne kostede omkring 400 kroner tilsammen, og jeg købte tapet for cirka 100 kroner. Dejligt billigt og vi havde alle en oplevelse af, at værelset var helt nylavet :)


Find det på DBA

 1. Chatol, Aubergine farvet chatol med opbevaring.

  Chatol, Aubergine farvet chatol med opbevaring.

  200,00 kr.28-02-2024
 2. Alpinski, Fischer RC4, str. 185, Brugt for en enkelt dag
Kommer med skipose

  Alpinski, Fischer RC4, str. 185, Brugt for en enkelt dag Kommer med skipose

  1.500,00 kr.28-02-2024
 3. Oliemaleri, motiv: Landskab, stil: Naturalistisk, b: 36 h: 28, Lille guldaldermaleri af kig til Himm

  Oliemaleri, motiv: Landskab, stil: Naturalistisk, b: 36 h: 28, Lille guldaldermaleri af kig til Himmelbjerget med sejlbåd på Julsø. Mål er udvendig. Se mine andre annoncer og følg mig for nye fund.

  100,00 kr.28-02-2024
 4. Samsung Galaxy S21 5G, 256gb, Næsten som ny, folie stadig på. Ubrugt panzer glas, TPU cover. Kan sen

  Samsung Galaxy S21 5G, 256gb, Næsten som ny, folie stadig på. Ubrugt panzer glas, TPU cover. Kan sendes.

  1.900,00 kr.28-02-2024
 5. Bachelorprojekter (...) sundhedsfaglige område, Stine Glasdam (red.), år 2013, 1 udgave, Bachelorpro

  Bachelorprojekter (...) sundhedsfaglige område, Stine Glasdam (red.), år 2013, 1 udgave, Bachelorprojekter inden for det sundhedsfaglige område - indblik i videnskabelige metoder. 2013. 1. udgave. Nyp

  150,00 kr.28-02-2024
 6. Ladcykel, Nihola Family, 7 gear, Trænger til istandsættelse, bl.a. skal der skiftes eger på begge fo

  Ladcykel, Nihola Family, 7 gear, Trænger til istandsættelse, bl.a. skal der skiftes eger på begge forhjul. Kan leveres ved Fanø færgen i Esbjerg

  3.000,00 kr.28-02-2024

Relaterede artikler