Pimp ungernes værelser - Nemt
Børn

Pimp ungernes værelser - Nemt

Louise // Mortilmernee.dk
Louise // Mortilmernee.dk

Pimp ungernes værelser - Nemt

I tog så fint i mod indlægget med farvefine børneværelser, så nu har jeg bedt Louise om at komme med hendes bedste råd i forhold til pimp af børneværelser :)
 
Her kommer hendes fine fifs og gode råd:

1. Tænk møbler i børnehøjde…. Det er jo dem der skal bo der :)

2. Inddrag barnet i indretningen. Har de en yndlings farve eller figur som man måske kan bruge i indretningen, det gør at barnet også føler de er med i beslutningerne.
Find det fineste udvalg af senge til børn lige her!
 
3. Tænk lidt praktisk…. Børn har MEGET skrammel, så er det en go ide med noget opbevaring til den slags. Hos os har vi valgt IKEA's Ivar skabe, de er super gode til den slags, der er simpelthen så god plads i dem, og børnene kan bare lukke hvis de ikke lige kan overskue rodet…. Og det kan vi som forældre også :-)
Find det fineste udvalg af senge til børn lige her!
 
3. Tænk lidt praktisk…. Børn har MEGET skrammel, så er det en go ide med noget opbevaring til den slags. Hos os har vi valgt IKEA's Ivar skabe, de er super gode til den slags, der er simpelthen så god plads i dem, og børnene kan bare lukke hvis de ikke lige kan overskue rodet…. Og det kan vi som forældre også :-)
Har fundet noget ret så fint retrotapet HER :)
 
Fifs til hvor man finder unikke genbrugsfund:
 
- Personligt bruger jeg MEGET DBA når jeg skal finde noget.
 
Her hvor vi bor er der desværre ikke ret mange loppemarkeder, og ej heller genbrugsbutikker, så jeg bruger nettet.
Jeg bruger også de sociale medier til at snuse inspiration op, og ofte har de lækre ting jeg finder et navn. Når først man får et navn på det produkt man søger, så er det nemt nok at søge på det.
 
 
Eksempler på projekter man selv kan lave
 
 
Hvis man gerne vil lave børneværelset lidt mere unikt, så er det kun fantasien der sætter grænser! Da vi skulle i gang med processen havde jeg mange tanker for værelserne. Og jeg ville gerne, at man kunne se, at der er forskel i alder på de to der bor der.…. det havde været nemt hvis man kørte lidt i samme tema.
 
 
Men bare fordi man har to piger, så betyder det langt fra, at de er ens!
Fx har vi Merle som er meget vild med lyserødt og prinsesser, og så er der Neel, hun er vild med traktorer, biler og minecraft lego…. Med tiden er hun dog blevet lidt mere piget, så jeg valgte dog ikke at male væggene hos hende grønne eller blå…. Men hun har fået værktøjsbænk og hun har en lang hylde hvor hun har plads til alle hendes lastbiler, traktorer osv.

På Merles værelse valgte jeg at male en bjergvæg. Jeg googlede i sin tid “fantastiske børneværelser” både på engelsk og dansk, og der kom oceaner af ideer frem, men jeg spottede en væg ala den vi har lavet, og den ide faldt jeg bare for. Hun synes også selv den var vildt sej, så derfor blev den en del af hendes værelse. Og for at væggen virkelig skiller sig ud, så har vi valgt at holde de andre vægge hvide. På pigernes værelser er der også skråvægge, så det kan hurtigt komme til at virke lidt dystert og mindre hvis man laver for meget på væggene i den slags rum. Så derfor den effekt.

Hos Neel er det lidt samme koncept, her valgte jeg bare en blomstret tapet væg istedet, den udstråler lidt mere at der bor en “lille” pige, og bevarer samtidig et lidt mere eventyrligt univers. Det passer perfekt til Neel, og er med til at fastholde, at det faktisk er en pige der bor her, selvom meget af legetøjet måske vidner om, at hun ikke er helt som andre piger. Vi elsker at hun stikker lidt af i forhold til hvad man “normalt” leger med som pige, og vi prøver på ingen måde at forme hende anderledes…. Vi lytter til hende, og hjælper med at gøre hendes værelse til det hun ønsker.
 
 
På pigernes værelse har vi også hængt henholdsvis en gynge hos Neel og en rebstige hos Merle. Reb stigen så jeg på instagram, og synes det var helt fantastisk. Og vi valgte at hænge den hos Merle, da det alligevel kræver en vis ballance at mestre sådan en. Hos Neel hænger så gyngen, som også er en stor succes.
 
 
Jeg ved det kræver go plads, i hvert fald med gyngen, men hvis man har det, så er det virkelig en ide jeg anbefaler til alle…. Bare sørg for at hænge den op i et bærende element. Hos os har vi store spær som de hænger i. Det er naturligvis det helt optimale, men jeg har også set, at folk hænger dem i fx dørkarmen. Så det er også en mulighed.
 
I de fleste af os gemmer der sig stadig et indre barn….. Men i den voksne indretning er det nogen gange bare svært at integrere….. Så på børnenes værelser anbefaler jeg bare, at den får hele armen….. Børnene elsker det, og det er faktisk en super sjov proces at være med i…. Og en ting man gør fælles….
 
 
Jeg kan kun sige “sæt igang” og lad fantasien få frit spil. :-)
 
Mvh Louise T. Johansen.
 
 
PS. Andre fine ting, man kan bruge i indretningen på ungernes værelser, kan f.eks være sættekasser, som er så nemme at lave fine, med f.eks tapet eller en rest maling :) Andre ting, der er fine til væggene er antikke rammer, der kan bruges til både plakater eller ungernes tegninger. Spraymal rammerne i præcis de farver du kunne tænke dig.

Find det på DBA

 1. Mooncar, To fine mooncar byd

  Mooncar, To fine mooncar byd

  2.000,00 kr.22-02-2024
 2. Sæt, Shortssæt, ., str. 134, Str er 8-10 år.
Bagpå står KRISTENSEN 10
sættet er ikke brugt ret meget

  Sæt, Shortssæt, ., str. 134, Str er 8-10 år. Bagpå står KRISTENSEN 10 sættet er ikke brugt ret meget. Flot farve.

  60,00 kr.22-02-2024
 3. Trappegitter, Låge med åbning , PawHut, Super hurtig måde, at lukke af til trappen eller i en døråbn

  Trappegitter, Låge med åbning , PawHut, Super hurtig måde, at lukke af til trappen eller i en døråbning. Den er brugt i 14 dage, så fremstår som ny. Den kan opsættes uden brug af boremaskine og skrue

  200,00 kr.22-02-2024
 4. Sæt, 4 billeder, Disney nyt, str. findes i flere str., Se str og pris på billeder
Osv...der kan være

  Sæt, 4 billeder, Disney nyt, str. findes i flere str., Se str og pris på billeder Osv...der kan være udsolgte str.

  130,00 kr.22-02-2024
 5. Støvler, str. 36, ., drenge, Sælger ud af mine sko, har en del til salg :)

  Støvler, str. 36, ., drenge, Sælger ud af mine sko, har en del til salg :)

  100,00 kr.22-02-2024
 6. Sæt, 3 billeder, Disney nyt, str. findes i flere str., Se str og pris på billedet.

  Sæt, 3 billeder, Disney nyt, str. findes i flere str., Se str og pris på billedet.

  130,00 kr.22-02-2024

Relaterede artikler