Retrobaby på vej! - Dét må jeg bare eje

Retrobaby på vej! - Dét må jeg bare eje

5. oktober 2016

Til December begynder et nyt kapitel for os. For der bliver vi nemlig forældre. Det bliver så fedt! Og det betyder også at vi så småt er begyndt at tage stilling til, hvad vi gerne vil have af ting og sager. Hold nu op sådan en lille en kræver mange ting.

Vores mål i hele det her baby-projekt, er IKKE at købe noget nyt. Alt skal være brugt - og gerne købt på DBA

Lise Vandborg

Jeg har nu sammensat en lille ønskeliste over retroting - og sager, jeg bare må eje. Kig med og lad dig blive inspireret.

Ønske 1: En fin retrobarnevogn.

Ejjjj, jeg kan næsten ikke være i min krop når jeg ser sådan en fin barnevogn. Da jeg var barn arvede jeg min mors odder dukkevogn i miniudgave. Den var SÅ fin, og når jeg en dag får en pige, skal den helt sikkert gå i arv til hende. Men indtil da, så vil jeg vildt gerne have en stor fin retrobarnevogn.

Vi venter os jo en lille vinterbaby, så jeg må erkende, at jeg nok også må have mig en nyere som er mere kørevenlig til sne, vind og regn. 

Du finder et hav af fede retro barnevogne på DBA.

silvercross barnevogn

Ønske 2: Nanna Ditzel højstol

Well, det her ønsker er faktisk lidt snyd. For det er nemlig et ønske der allerede er gået i opfyldelse hos os. I indflyttergave fra min familie fik Michael og jeg nemlig den fineste Nanna Ditzel højstol. Den er faktisk købt på DBA, men den er en smule svær at finde, så hold øje på DBA og vær hurtig! Jeg ved min søster fandt den til 2200 kr og sælgeren blev kiiiimet ned. Den er simpelthen så fin, og vores er endda i teaktræ! 

Og du kan finde mange flere fine retro højstole på DBA.

Nanna ditzel højstol

Ønske 3: En fin kurvevugge

Det er simpelthen så hyggeligt med sådan en kurvevugge her. Jeg synes det er total smart at den har hjul på, så man lige kan trille den med ind på kontoret eller i køkkenet mens man kokkererer. Jeg er også ret vild med de vugger, man kan hænge i loftet. Det er også totalt hyggeligt! Måske forenden af sofaen, eller sådan noget.

Se alle retro vugger på DBA

Ønske 4: Retro legetøj

Jeg synes det er sindssygt sejt hvis man kan få sine små puds til at lege med noget lidt anderledes end det man ser i Fætter BR-reklamerne. F.eks. en tankstation som denne, hvor lille Ole kan køre ind på sin retro pedalbil og tanke øsen. Det er da sejt! Og samtidigt så er gammelt legetøj og skide flot i indretningen.

Der findes et hav af forskelligt legetøj på DBA, som vores Lille V gerne må eje.

Ønske 5: Skolebænk

Den er da bare for charmerende! Der går nok liiiige nogle år før vi kan bruge den, men den er simpelthen så fin, så det er virkelig højt på ønskelisten! Jeg kunne lige forestille mig gode tegne stunder ved sådan en retro skolebænk.

Du kan finde flere skolebænke på DBA

retro skolebænk

Ønske nummer 6: Hukit stolesæt

Så bliver det simpelthen ikke mere retro! Det her bord-stole sæt er så sødt! Man bliver lige taget totalt tilbage i tiden. Det ville klæde et børneværelse så fint.

Find mere Hukit til børnene her 

hukit stol bord