Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt
Børn

Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt

Louise Guldager
Louise Guldager

Voksipose, bæresele og barnevogn. Det er blot nogle af de ting, du skal ud og investere i som nybagt eller kommende forældre. Men det giver faktisk bedst mening at købe disse ting brugt – ikke kun på grund af prisen.

Her kan du tjekke ud, hvor meget du sparer og samtidig få svar på, hvorfor disse babyting egner sig bedst at købe brugt.

800 kroner. Så meget sparer du som minimum ved at købe voksiposen på DBA, og det er bare én af de besparelser, du kan gøre dig, når du skal ud og investere i brugt babyudstyr. I denne artikel guider jeg dig til de gode besparelser, og samtidig får du også svaret på, hvorfor meget babyudstyr faktisk er mest oplagt at købe brugt – foruden prisen.

Læs med herunder:

1. Barnevogn

Den behøver næppe nogen nærmere introduktion. De fleste småbørnsforældre køber den lang tid, inden baby overhovedet er ankommet. Der er rigtig mange udgifter forbundet med at få små børn og én af dem er køb af barnevognen.

Her kan man med fordel kigge efter en brugt, dels fordi de mange gange ligger til halv pris, dels fordi en barnevogn tåler ret meget slid, hvorfor en brugt model ofte ikke fejler andet end lidt lette brugsspor.

Flere familier opererer også med to vogne, ofte i to forskellige størrelser, hvorfor man tit oplever, at vognen slet ikke er ret brugt, når den sættes til salg. Der er også mange familier, der får foretaget fejlkøb, enten i forhold til deres reelle behov eller i relation til deres boligforhold eller bilens størrelse, så der er mange barnevogne til salg brugt, uden at de fejler noget som helst.

Barnevogne til salg på DBA:

 1. Barnevogn, Retro barnevogn sælges-
Fed retro stil i mærket Globus.
Den har selvfølgelig patina og br

  Barnevogn, Retro barnevogn sælges- Fed retro stil i mærket Globus. Den har selvfølgelig patina og brugsspor, men kunne være meget anvendelig til at indgå fx i dekoration, stå i et udstillingsvindue el

  300,00 kr.01-10-2023
 2. Barnevogn Odder, Rigtig fin barnevogn fra Odder. Der har diverse brugsting. Se billeder. 
Der medføl

  Barnevogn Odder, Rigtig fin barnevogn fra Odder. Der har diverse brugsting. Se billeder. Der medfølger - myggenet - regnslag - kopholder - skråpude - sele - madras - lagen. Hjulene er faste

  2.500,00 kr.01-10-2023
 3. Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 98, 
Velholdt Odder barnevogn med aluminiumsstel, som er let at

  Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 98, Velholdt Odder barnevogn med aluminiumsstel, som er let at klappe sammen. Vognen har altid været opbevaret indendørs (ingen fugt), og den fremstår flot. Al

  1.900,00 kr.01-10-2023
 4. Barnevogn, Utrolig smuk og velholdt Stork Barnevogn sælges. 
Den er i så flot stand og er helt klar

  Barnevogn, Utrolig smuk og velholdt Stork Barnevogn sælges. Den er i så flot stand og er helt klar til brug. Fra 2021. Der er mange pæne ting at sige om Stork, men her er nogle af de ting vi har v

  3.600,00 kr.01-10-2023
 5. Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 97, Gratis lækker sort og ikke falmet Duniduo voksipose med so

  Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 97, Gratis lækker sort og ikke falmet Duniduo voksipose med sommer-og vinterdyne følger med helt ren, kul sort Emmaljunga barnevogn med god madras. Flot stel ud

  3.499,00 kr.01-10-2023
 6. Tvillingbarnevogn

  Tvillingbarnevogn

  Barnevogn, Odder Tvilling, liggemål (cm): 93, Blå brugt tvillingbarnevogn med 2 lifte samt 2 seler og madrasser, god stand.

  950,00 kr.01-10-2023

Udvalget af barnevogne er meget stort på DBA, hvor der lige nu er over 4.700 barnevogne til salg, så der burde være noget for enhver smag. Du kan også finde en del tvillingevogne og trillingevogne.

Er man til ægte nostalgi og charme, kan man også med fordel kigge efter en vintagebarnevogn. De er yderst populære og kan selvsagt kun købes brugt. Mange synes, det er sjovt at finde den samme barnevogn, som de selv blev trillet rundt I, dengang de var spæd.

LÆS OGSÅ: Det skal du vide, når vi vil købe en brugt barnevogn

2. Voksipose

Har du et vinterbarn, er voksiposen i særdeleshed en nødvendighed. Det er smart, at den kan bruges i barnevognen, både når man er på farten, men også derhjemme eller ude på barselsbesøg. Den kan også anvendes som legetæppe eller sågar som skifteunderlag, hvis du har forvildet dig hen et sted uden den slags, og baby pludselig må ligge på gulvet.

Voksiposen er dog også ofte noget, de fleste babyer relativt hurtigt vokser ud af, hvorfor den sjældent når at blive rigtig slidt. Lige så stort behovet er de første 10-12 måneder, lige så hurtigt forsvinder det igen.

Når først barnet begynder at bevæge sig meget, vil de som oftest nemlig heller være i en flyverdragt eller lignende. Derfor giver det god mening at kigge brugt, da mange sætter dem til salg igen efter relativt kort brug. Der er med andre ord en større prisbesparelse at hente, men ikke den store mærkbare forskel i forhold til en helt ny.

Voksiposer på DBA:

 1. Voksipose, Voksi, Voksi, Retro voksiposemed sommerdyne

  Voksipose, Voksi, Voksi, Retro voksiposemed sommerdyne

  375,00 kr.01-10-2023
 2. Voksipose, Sleepbag inkl bæreplade, Sleepbag, Super lækker sleepbag som kan holde alle børn varme. D

  Voksipose, Sleepbag inkl bæreplade, Sleepbag, Super lækker sleepbag som kan holde alle børn varme. Der følger lagen med og bæreplade som aldrig har været brugt. Den har ingen brugstegn. Læs mere her:

  1.000,00 kr.01-10-2023
 3. Voksipose, Kørepose Voksi Wrap
Velholdt
Brugt kort

  Voksipose, Kørepose Voksi Wrap Velholdt Brugt kort

  150,00 kr.30-09-2023
 4. Voksipose, Voksi, Voksipose Classic med ulddyne.
Standen er god men brugt.
Den er uden huller, plett

  Voksipose, Voksi, Voksipose Classic med ulddyne. Standen er god men brugt. Den er uden huller, pletter, slid og pæn i farven. Farven er brun med sorte pingviner. Den sælges for 350 kr Forsendelsen kos

  350,00 kr.30-09-2023
 5. Voksipose, Voksipose, Vokse, Sort, farven på foto snyder lidt. Pæn og i orden, skal gerne have en ny

  Voksipose, Voksipose, Vokse, Sort, farven på foto snyder lidt. Pæn og i orden, skal gerne have en ny snor isat

  400,00 kr.30-09-2023
 6. Voksipose, Kørepose/ sovepose, Vokse, blå prik, Rigtig fin voksipose. Nypris 1995,00

  Voksipose, Kørepose/ sovepose, Vokse, blå prik, Rigtig fin voksipose. Nypris 1995,00

  500,00 kr.30-09-2023

Der er over 700 vokseposer til salg på DBA, de fleste ligger mellem 200 kroner og 600 kroner. Fra ny koster en voksepose typisk mellem 1.500 kroner – 2.000 kroner. Så der er tale om en god besparelse ved en brugt.

3. Bæresele

Der findes mange delte meninger om bæreseler. Og naturligvis skal man være opmærksom på den lille og han/hendes ryg og hoved. Men de afhjælper mange situationer og kan desuden være guld værd, hvis man for eksempel gerne vil ud at gå i naturen med baby, eller skal ud og rejse, hvor det er svært at komme rundt med en barnevogn. 

Baby må helst ikke sidde der længere end 20 minutter, men hvis man bruger den med omtanke, kan den være guld værd for både mor og barn. Nogle børn kan også godt lide at sidde i bæreselen, mens du lige får ordnet støvsugningen, fordi de er så tæt på dig.

Bæreselen er dog kun et behov i de helt tidlige stadier, da barnet ret hurtigt vil blive for tung og stor til, at det giver mening. Derfor er der heller ingen grund til at bruge for mange penge på det. Behovet er kortvarigt, og derfor bør udgiften også være tilsvarende overkommelig.

Køber du brugt, vil der ofte være 300-500 kroner at spare fra ny af.

Bæreseler på DBA:

 1. Bæresele, Baninni, Brugt kun et par gange fremstå som ny.
Lidt beskrivelse :
Det bløde stof omfavner

  Bæresele, Baninni, Brugt kun et par gange fremstå som ny. Lidt beskrivelse : Det bløde stof omfavner babyen og sidde i den ergonomisk korrekte stilling. Med spænder er det nemt at tage bærselen på -

  300,00 kr.01-10-2023
 2. Bæresele, Bæresele, Ergobaby, God bæresele i sort sælges.

Brugt til et barn og er i rigtig god stan

  Bæresele, Bæresele, Ergobaby, God bæresele i sort sælges. Brugt til et barn og er i rigtig god stand.

  350,00 kr.01-10-2023
 3. Bæresele, Babybjørn bæresele, Baby bjørn, Fin ældre baby Bjørn bæresele.. fungere som den skal..

  Bæresele, Babybjørn bæresele, Baby bjørn, Fin ældre baby Bjørn bæresele.. fungere som den skal..

  100,00 kr.01-10-2023
 4. Bæresele, Ergobaby, Brugt til 1 barn. Fremstår som ny. Sort.

  Bæresele, Ergobaby, Brugt til 1 barn. Fremstår som ny. Sort.

  550,00 kr.01-10-2023
 5. Bæresele, Bæresele incl helt nyt regnslag , Ergobaby 360 omni cool Air, Bæresele incl helt nyt regns

  Bæresele, Bæresele incl helt nyt regnslag , Ergobaby 360 omni cool Air, Bæresele incl helt nyt regnslag ligeledes fra Ergobaby. Bæreselen er brugt ganske lidt.

  900,00 kr.01-10-2023
 6. Bæresele, Bæresele, BabyBjörn, Bæresele fra BabyBjörn i blå bomuld. Den er brugt, men fremstår fin.

  Bæresele, Bæresele, BabyBjörn, Bæresele fra BabyBjörn i blå bomuld. Den er brugt, men fremstår fin. Den kan bruges af børn i vægtklasse 3,5 - 10 kg. Bæreselen er en blød og ergonomisk bæresele, som g

  250,00 kr.30-09-2023

Her kan du se alle de bæreseler, der er til salg på DBA, 483 af dem koster under 200 kroner.

4. Skråstol 

Skråstolen er ofte udskældt og naturligvis skal de kun bruges med måde. Ingen babyer har godt af at sidde i sådan én længe ad gangen. Men, for de fleste, travle forældre, uanset om du har flere børn eller ej, så er det rart at kunne have hænderne fri og være i stand til at lave mad, gå på toilettet, hoppe i et hurtigt bad, og så videre,, mens din baby er helt lille.

Her kan skråstolen være smart, fordi den holder baby et stabilt sted, som kan rykkes rundt, så du hele tiden er tæt på. Og da den giver sig let efter babys bevægelser og dermed vipper blidt, er den en hit til en lidt overkørt, træt baby.

Mange førstegangsforældre tør ikke rigtig begive sig ud i én. Mens man ofte med barn nummer 2 og 3 hurtigt sander, at den i begrænset brug kan have sin fulde berettigelse. Når det er sagt, så er det dumt at bruge for mange penge på netop denne post. Simpelthen fordi brugen er begrænset. Køb den brugt og brug dine penge på nogle af de lidt tungere poster.

Lige nu er der 700 skråstole til salg på DBA, og de 600 af dem ligger mellem 100 kroner og 400 kroner. Der er ingen grund til at give mere end det.

Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt
Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt

5. Kravlegård og tremmeseng

Man skal ikke underkende, hvor rart det er at kunne lægge baby fra sig blot i små, korte intervaller og samtidig vide med 100 procents sikkerhed, at han/hun ikke kravler hen til ledninger, en trappe, brændeovnen eller andre farlige scenarier. Derfor er både en kravlegård og/eller en tremmeseng en god investering i starten.

Det kan oveni dette være både trygt og rart for baby at have et sted i hjemmet, der er helt babys eget, hvor yndlingslegetøjet er samlet.

Når baby begynder at rejse sig, er kravlegården også et godt sted at øve sig. Og det samme gælder tremmesengen. For begge møbler gælder det, at især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt. Ofte er de lavet i træ, så deres holdbarhed tager ikke skade af et par års brug.

Måske du ligefrem kan være heldig at finde en seng eller en kravlegård, der ligner den, du selv havde som barn? Det er netop nostalgien, der vægter højt her – og den kan man ikke købe fra ny.

Et eksempel er Juno-sengen, også kaldet en Lilleper seng. De er i højere kurs, hvis det er den originale fra 60erne, end de ny-producerede modeller er.

Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA
Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA

6. Vugge

En af de ting, der har fået et stort come-back de seneste år i babyland, er kurve-vuggen. Den skal helst være original og gammel, altså ikke en nyproduceret udgave - og er man bare lidt med på baby-beatet disse dage, så skal man have sådan én. De originale har oftest hjul, som gør dem smarte, fordi man kan flytte vuggen rundt i huset eller lejligheden, de fylder ikke så meget, og kan derfor nemt rulles hen til sengen, hvor de voksne sover eller ind i stuen efter behov.

Her er det især nostalgien og historien, der vægter, så hvis du ikke er så heldig at have én, der er gået i arv, er det er én af de ting, du skal købe brugt. Søg på kurve-vugge eller moseskurv.

Vugger til salg på DBA:

 1. Vugge, Chicco - Next2Me Crib / Vugge

Produktbeskrivelse
Next2Me er en super lækker vugge er fra Chi

  Vugge, Chicco - Next2Me Crib / Vugge Produktbeskrivelse Next2Me er en super lækker vugge er fra Chicco. Denne vugge gør det muligt at sove helt tæt på dit barn. I Next2me vuggen kan barnet sove trygt

  490,00 kr.01-10-2023
 2. Vugge, Vugge / Tremmeseng til baby i fint stand. 
Længde 75 cm
Bredde 45 cm
Kan sendes for 70,- i po

  Vugge, Vugge / Tremmeseng til baby i fint stand. Længde 75 cm Bredde 45 cm Kan sendes for 70,- i porto.

  250,00 kr.01-10-2023
 3. Vugge, Leandervugge, Sælger denne leander vugge. 
Der medfølger: vugge, stativ, loftkrog, hvid leand

  Vugge, Leandervugge, Sælger denne leander vugge. Der medfølger: vugge, stativ, loftkrog, hvid leander himmel, leander madras og to hvide leander lagner. Vuggen fremstår som ny. Der medfølger kvitt

  1.000,00 kr.30-09-2023
 4. Vugge, Jute, Komplet Babyvugge - købt fot 2500, meget lidt brugt til barnebarn.

  Vugge, Jute, Komplet Babyvugge - købt fot 2500, meget lidt brugt til barnebarn.

  600,00 kr.30-09-2023
 5. Vugge, Fletvugge, Vugge
Designet af Elin og Jarl Heger

Smukkeste vugge og helt unik.

Fletvugge af

  Vugge, Fletvugge, Vugge Designet af Elin og Jarl Heger Smukkeste vugge og helt unik. Fletvugge af pedigrør og stel af bambus Nyproduceret madras, aftagbart træk i økobomuld Madrasmål 80x50 cm Højde

  2.000,00 kr.30-09-2023
 6. Vugge, Stokke Home vugge. Ideel som bedside crib eller bare almindelig vugge. Manuel vuggefunktion s

  Vugge, Stokke Home vugge. Ideel som bedside crib eller bare almindelig vugge. Manuel vuggefunktion som kan aktiveres af et lille puf eller når den lille fx sparker lidt. Indvendig liggemål madras 70x

  150,00 kr.30-09-2023

Lige nu er der over 400 vuggesenge til salg på DBA, og her kan du se dem, der er i flet.

7. Autostol

Uanset om du selv har bil eller måske blot en gang imellem låner en eller kører med andre, så er det ikke en mulighed at køre med baby uden en autostol. Derfor giver det også god mening at kigge efter en brugt:

De er robuste og kan holde længe, og du kommer helt sikkert til at få brug for en! Desuden vokser baby ret hurtigt ud af den første stol, da den som oftest kun gælder op til 8 måneder, og derfor vil du typisk kunne finde mange gode autostole med minimalt slid til en brøkdel af prisen på en ny. Her giver det rigtig god mening at spare lidt, for der vil sjældent være stor forskel på de nye modeller og en let brugt.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en hylde, dit barn vil elske

8. Klapvogn

Selvom du har investeret i en barnevogn, så vil du sikkert også få brug for en klapvogn. Da begge dele ligger i den lidt dyrere ende, giver det god mening at kigge efter en brugt. På mange måder gælder det samme her, som det gjorde ved barnevognen; ofte er de brugte ikke ret slidt, og du vil få ret meget vogn for prisen, når du kigger brugt.

Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende
Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende

Er der for eksempel opstået skjolder eller andre pletter efter vejr og vind på enten din brugte barnevogn eller klapvogn, kan du fjerne dem med en blanding bestående af ½ decilieter sæbespåner og 1 deciliter vand. Sørg for at blandingen er godt grødet, og gnid derefter blandingen godt ned i pletten. Tør efter med en klud opvredet i koldt vand, indtil sæberesterne er væk.

På samme måde kan du nemt opdatere vognen, hvis der er opstået rust på stellet. Her kan rusten fjernes med rigelige mængder eddike og stanniol. Med en klud smøres eddiken på de ramte områder, og derefter gnubbes der med krøllet stanniol. Staniolen sliber den eddike-opløste rust af, og stellet fremstår bagefter skinnende og nyt. Det tager ikke lang tid og kan udføres af alle.

Klapvogne til salg på DBA:

 1. Klapvogn, Odder Una duo, Odder Una klapvogn med barnevognsdel. Stellet kan foldes meget, så det fyld

  Klapvogn, Odder Una duo, Odder Una klapvogn med barnevognsdel. Stellet kan foldes meget, så det fylder minimalt. Der ses slitage på hjulene, håndtag og stellet, så billeder. Forhjulene kan låses fast

  2.000,00 kr.01-10-2023
 2. Klapvogn, Odder, Super kvalitets klapvogn fra Odder sælges til super pris.

  Klapvogn, Odder, Super kvalitets klapvogn fra Odder sælges til super pris.

  1.100,00 kr.01-10-2023
 3. Klapvogn, Klapvogn i rigtigt fint stand med justerbar læggestøtte og den vandret justerbar liggeflad

  Klapvogn, Klapvogn i rigtigt fint stand med justerbar læggestøtte og den vandret justerbar liggeflade, at dit barn altid sidder eller ligger behageligt. Rigtigt god til små biler og rejse. Ny pris 220

  300,00 kr.01-10-2023
 4. Klapvogn, Emmaljunga Nitro City, Næsten som ny
(har altid stået indendørs).

Originalt forlæder medf

  Klapvogn, Emmaljunga Nitro City, Næsten som ny (har altid stået indendørs). Originalt forlæder medfølger Købspris ca. 5499,95 kr.

  3.000,00 kr.30-09-2023
 5. Klapvogn, Emmaljunga, Lækker velholdt Emmaljunga vendbar klapvogn med indbygget myggenet samt solsej

  Klapvogn, Emmaljunga, Lækker velholdt Emmaljunga vendbar klapvogn med indbygget myggenet samt solsejl. Der medfølger barnevognskasse (0-6 mdr. ca) med myggenet. Derudover forlæder der benyttes både på

  1.100,00 kr.30-09-2023
 6. Klapvogn, Basson Pico-A52

  Klapvogn, Basson Pico-A52

  550,00 kr.30-09-2023

Lige nu er der over 3.000 klapvogne til salg på DBA. De ligger i alle prisklasser, men typisk vil du kunne spare halvdelen af nyprisen, når du køber brugt. 511 af dem er af mærket Emmaljunga.

9. Gåvogn

En gåvogn kan være en god hjælp og støtte til din usikre, lille baby, når han/hun rammer de 9 måneder og frem. Udover at gåvognen hjælper baby godt på vej til at gå, så er det også et herligt stykke legetøj. Brug den for eksempel også som dukkevogn eller til at transportere andet legetøj rundt med. Lige nu er der lidt over 1.000 gåvogne til salg brugt på DBA, og her ligger over 700 af dem under 400 kroner.

Det kan altså godt svare sig at kigge brugt, da barnet helt givet er ligeglad med om vognen er ny. Og taget i betragtning, at den netop kun bruges i en begrænset periode og oftest er lavet i træ, som er et holdbart materiale, er der ingen grund til at styrte ud og købe en ny, før de har undersøgt brugtmarkedet.

Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt
Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt

10. Trælegetøj

Gammelt trælegetøj hitter stort. Igen skyldes det nostalgien og ikke mindst kvaliteten, da meget trælegetøj kun bliver pænere med årene. Retro-legetøj er generelt meget populært, og derfor bør man kigge brugt, når man vil finde lidt legetøj til gulklumpen. Nostalgi kan ikke købes fra ny. For eksempel er items som Kaj Bojesens gyngehest meget efterstræbt. Gammelt originalt trælegetøj fra Lego fra 1950erne som her eller her ligesom gamle træklodser er også meget populære.

Legetøj og spil til salg på DBA:

 1. Postkasse til legehus, Hyggelig og fin rød postkasse til legehus. 
God stand.

  Postkasse til legehus, Hyggelig og fin rød postkasse til legehus. God stand.

  100,00 kr.01-10-2023
 2. Lego Friends, 30396, Komplet sæt
 Bud modtages, kommer fra røgfrit hjem.
Se også mine andre annoncer

  Lego Friends, 30396, Komplet sæt Bud modtages, kommer fra røgfrit hjem. Se også mine andre annoncer

  25,00 kr.01-10-2023
 3. Andet legetøj, Passer Linex, Som ny
Fra røgfrit og dyrfrit hjem.

Jeg sender gerne, hvis du betaler

  Andet legetøj, Passer Linex, Som ny Fra røgfrit og dyrfrit hjem. Jeg sender gerne, hvis du betaler portoen m bring/dao/gls ;) Se også mine andre annoncer ;)

  45,00 kr.01-10-2023
 4. Andet legetøj, Dykkermaske, X, Dykkermaske i sort og neon gul.
Der er lidt farve på se billed, deraf

  Andet legetøj, Dykkermaske, X, Dykkermaske i sort og neon gul. Der er lidt farve på se billed, deraf prisen.

  10,00 kr.01-10-2023
 5. Playmobil, Playmobil lot, Playmobil, Sælges samlet.

Kan afhentes efter aftale og imod kontanter/mob

  Playmobil, Playmobil lot, Playmobil, Sælges samlet. Kan afhentes efter aftale og imod kontanter/mobile pay som betaling. Kan også sendes på købers egen regning til 42,- som forsikret pakke med GLS.

  30,00 kr.01-10-2023
 6. Puzzelman, puslespil, Puslespil med 1000 brikker. Intakt og i fin stand.

Afhentes nær Roskilde Stat

  Puzzelman, puslespil, Puslespil med 1000 brikker. Intakt og i fin stand. Afhentes nær Roskilde Station. Afhentning kan aftales på Frederiksberg v. Fasanvej Metro på hverdage.

  45,00 kr.01-10-2023

87.600. Så mange annoncer er der lige nu i kategorien 'Legetøj og spil' i børnekategorien på DBA. Her kan du se alle de bamser, der for eksempel er til salg i kategorien.

Hvis du også går og overvejer, hvad du skal gøre med boligindretningen, når der kommer en ekstra lille beboer, så læs også med her,  hvor der deles gode råd, som kan guide på vej, ligegyldigt om det er første gang for jer – eller en lykkelig gentagelse.

Når guldklumpen er blevet lidt større, så skal I måske også ud og have en cykel. Her kan selv en gammel én blive god som ny. Her viser vi dig, hvordan du kan give dit barns første jernhest en overhaling, så alle børnene  på vejen bliver misundelige! Overhalingen kostede i alt kun 200 kroner - inklusiv cyklen!  

Relaterede artikler