Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt
Børn

Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt

Louise Guldager
Louise Guldager

Voksipose, bæresele og barnevogn. Det er blot nogle af de ting, du skal ud og investere i som nybagt eller kommende forældre. Men det giver faktisk bedst mening at købe disse ting brugt – ikke kun på grund af prisen.

Her kan du tjekke ud, hvor meget du sparer og samtidig få svar på, hvorfor disse babyting egner sig bedst at købe brugt.

800 kroner. Så meget sparer du som minimum ved at købe voksiposen på DBA, og det er bare én af de besparelser, du kan gøre dig, når du skal ud og investere i brugt babyudstyr. I denne artikel guider jeg dig til de gode besparelser, og samtidig får du også svaret på, hvorfor meget babyudstyr faktisk er mest oplagt at købe brugt – foruden prisen.

Læs med herunder:

1. Barnevogn

Den behøver næppe nogen nærmere introduktion. De fleste småbørnsforældre køber den lang tid, inden baby overhovedet er ankommet. Der er rigtig mange udgifter forbundet med at få små børn og én af dem er køb af barnevognen.

Her kan man med fordel kigge efter en brugt, dels fordi de mange gange ligger til halv pris, dels fordi en barnevogn tåler ret meget slid, hvorfor en brugt model ofte ikke fejler andet end lidt lette brugsspor.

Flere familier opererer også med to vogne, ofte i to forskellige størrelser, hvorfor man tit oplever, at vognen slet ikke er ret brugt, når den sættes til salg. Der er også mange familier, der får foretaget fejlkøb, enten i forhold til deres reelle behov eller i relation til deres boligforhold eller bilens størrelse, så der er mange barnevogne til salg brugt, uden at de fejler noget som helst.

Barnevogne til salg på DBA:

 1. Barnevogn, Emmaljunga Emmaljunga Big Suprême, liggemål (cm): 98, Emmaljunga Big suprême 

Der er reg

  Barnevogn, Emmaljunga Emmaljunga Big Suprême, liggemål (cm): 98, Emmaljunga Big suprême Der er regnslag med og indbygget myggenet samt lift(30*70) medfølger. Ikke ryger. Ingen husdyr. Har stået ind

  6.000,00 kr.25-02-2024
 2. Barnevogn, Odder North, liggemål (cm): 98, Super fin Odder North Barnevogn.
Brugt men i rigtig god s

  Barnevogn, Odder North, liggemål (cm): 98, Super fin Odder North Barnevogn. Brugt men i rigtig god stand. Kommer røg og dyrefrit hjem, har altid stået opbevaret indenfor. Nem at slå sammen og have med

  4.500,00 kr.25-02-2024
 3. Barnevogn, andet mærke, Sælger denne barnevogn da jeg desværre ikke bruger den mere 


Den er er 2 å

  Barnevogn, andet mærke, Sælger denne barnevogn da jeg desværre ikke bruger den mere Den er er 2 år gammel og den kommer fra et røgfri hjem og virker som den skal Og den er uden lift

  750,00 kr.25-02-2024
 4. Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 98, Ældre model, brugt hos bedsteforældre. Fin stand, fra ikke ryge

  Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 98, Ældre model, brugt hos bedsteforældre. Fin stand, fra ikke ryger og dyrefrit hjem. Der medfølger madras, dyne, sele, myggenet og regnslag. Trækker en smule til den

  600,00 kr.25-02-2024
 5. Barnevogn, Emmaljunga, Største model inkl. stel hvor I skal sætte nye hjul på. Inkl. sele og madras

  Barnevogn, Emmaljunga, Største model inkl. stel hvor I skal sætte nye hjul på. Inkl. sele og madras og lagen. Står i pæn stand men selvfølgelig er den brugt.

  1.000,00 kr.25-02-2024
 6. Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 97, Stor og solid barnevogn med rummelig kabine og langt ligge

  Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 97, Stor og solid barnevogn med rummelig kabine og langt liggemål på 97 cm. Kan vendes, så barnet enten ligger mod forældre eller mod kørselsretning. Solide pl

  2.000,00 kr.25-02-2024

Udvalget af barnevogne er meget stort på DBA, hvor der lige nu er over 4.700 barnevogne til salg, så der burde være noget for enhver smag. Du kan også finde en del tvillingevogne og trillingevogne.

Er man til ægte nostalgi og charme, kan man også med fordel kigge efter en vintagebarnevogn. De er yderst populære og kan selvsagt kun købes brugt. Mange synes, det er sjovt at finde den samme barnevogn, som de selv blev trillet rundt I, dengang de var spæd.

LÆS OGSÅ: Det skal du vide, når vi vil købe en brugt barnevogn

2. Voksipose

Har du et vinterbarn, er voksiposen i særdeleshed en nødvendighed. Det er smart, at den kan bruges i barnevognen, både når man er på farten, men også derhjemme eller ude på barselsbesøg. Den kan også anvendes som legetæppe eller sågar som skifteunderlag, hvis du har forvildet dig hen et sted uden den slags, og baby pludselig må ligge på gulvet.

Voksiposen er dog også ofte noget, de fleste babyer relativt hurtigt vokser ud af, hvorfor den sjældent når at blive rigtig slidt. Lige så stort behovet er de første 10-12 måneder, lige så hurtigt forsvinder det igen.

Når først barnet begynder at bevæge sig meget, vil de som oftest nemlig heller være i en flyverdragt eller lignende. Derfor giver det god mening at kigge brugt, da mange sætter dem til salg igen efter relativt kort brug. Der er med andre ord en større prisbesparelse at hente, men ikke den store mærkbare forskel i forhold til en helt ny.

Voksiposer på DBA:

 1. Voksipose, 2 voksiposer med ulddyne til vinterbrug og bomuldsdyne til sommerbrug. Prisen er pr. Voks

  Voksipose, 2 voksiposer med ulddyne til vinterbrug og bomuldsdyne til sommerbrug. Prisen er pr. Voksipose.

  500,00 kr.25-02-2024
 2. Voksipose, Voksi, Voksi med ulddyne (den grønne) og ekstra varm dyne (den hvide) og bæreplade. 

Alt

  Voksipose, Voksi, Voksi med ulddyne (den grønne) og ekstra varm dyne (den hvide) og bæreplade. Alt hvad man skal bruge.

  500,00 kr.25-02-2024
 3. Voksipose, Voksipose Classic +, Voksi, Voksipose i fin stand sælges, inklusiv sommerdyne. 

Kan brug

  Voksipose, Voksipose Classic +, Voksi, Voksipose i fin stand sælges, inklusiv sommerdyne. Kan bruges al den tid barnet ligger i barnevogn.

  400,00 kr.25-02-2024
 4. Voksipose, Voksipose, Voksi, Voksipose med det fineste kløverprint.
Bæreplade medfølger.

  Voksipose, Voksipose, Voksi, Voksipose med det fineste kløverprint. Bæreplade medfølger.

  600,00 kr.25-02-2024
 5. Voksipose, Sommerdyne fra Voksi, Voksi, Original voksipose sommerdyne i bomuld
Ny-pris 699,-

  Voksipose, Sommerdyne fra Voksi, Voksi, Original voksipose sommerdyne i bomuld Ny-pris 699,-

  250,00 kr.25-02-2024
 6. Voksipose, Voksi, Gammeldags voksepose med sommer og vinterdyne

  Voksipose, Voksi, Gammeldags voksepose med sommer og vinterdyne

  200,00 kr.25-02-2024

Der er over 700 vokseposer til salg på DBA, de fleste ligger mellem 200 kroner og 600 kroner. Fra ny koster en voksepose typisk mellem 1.500 kroner – 2.000 kroner. Så der er tale om en god besparelse ved en brugt.

3. Bæresele

Der findes mange delte meninger om bæreseler. Og naturligvis skal man være opmærksom på den lille og han/hendes ryg og hoved. Men de afhjælper mange situationer og kan desuden være guld værd, hvis man for eksempel gerne vil ud at gå i naturen med baby, eller skal ud og rejse, hvor det er svært at komme rundt med en barnevogn. 

Baby må helst ikke sidde der længere end 20 minutter, men hvis man bruger den med omtanke, kan den være guld værd for både mor og barn. Nogle børn kan også godt lide at sidde i bæreselen, mens du lige får ordnet støvsugningen, fordi de er så tæt på dig.

Bæreselen er dog kun et behov i de helt tidlige stadier, da barnet ret hurtigt vil blive for tung og stor til, at det giver mening. Derfor er der heller ingen grund til at bruge for mange penge på det. Behovet er kortvarigt, og derfor bør udgiften også være tilsvarende overkommelig.

Køber du brugt, vil der ofte være 300-500 kroner at spare fra ny af.

Bæreseler på DBA:

 1. Bæresele, Strækvikle, Moby, Moby Classic Strækvikle
Kun pakket op og prøvet, men da det ikke var mig

  Bæresele, Strækvikle, Moby, Moby Classic Strækvikle Kun pakket op og prøvet, men da det ikke var mig, og anden bæresele er købt sælger jeg denne. Den fejler intet :) Købt for 275 kr. i babysam, kvit

  150,00 kr.25-02-2024
 2. Bæresele, Bæresele, Stokke, 2stk bæresele fra Stokke i rigtig fin stand, med baby indsats.

  Bæresele, Bæresele, Stokke, 2stk bæresele fra Stokke i rigtig fin stand, med baby indsats.

  150,00 kr.25-02-2024
 3. Bæresele, Onbuhimo, Fidella, Rigtig fin bæresele som dog ikke er blevet brugt. Sele er ny og i 100%

  Bæresele, Onbuhimo, Fidella, Rigtig fin bæresele som dog ikke er blevet brugt. Sele er ny og i 100% ny stand - leveres i original æske - kan sendes efter aftale.

  350,00 kr.25-02-2024
 4. Bæresele, Dejlig bæresele. Har ikke været brugt særlig meget.

  Bæresele, Dejlig bæresele. Har ikke været brugt særlig meget.

  100,00 kr.25-02-2024
 5. Bæresele, Bæresele/vikle, Stokke, Stokke Limas Carrier i Olivengrøn. Aldrig brugt og i original indp

  Bæresele, Bæresele/vikle, Stokke, Stokke Limas Carrier i Olivengrøn. Aldrig brugt og i original indpakning. Nypris: 950 kr

  550,00 kr.25-02-2024
 6. Bæresele, Ergobaby, Ergobaby bæresele, som ny fejler intet. Fra dyrefri og røgfri hjem

Bud modtages

  Bæresele, Ergobaby, Ergobaby bæresele, som ny fejler intet. Fra dyrefri og røgfri hjem Bud modtages Skal hentes

  395,00 kr.25-02-2024

Her kan du se alle de bæreseler, der er til salg på DBA, 483 af dem koster under 200 kroner.

4. Skråstol 

Skråstolen er ofte udskældt og naturligvis skal de kun bruges med måde. Ingen babyer har godt af at sidde i sådan én længe ad gangen. Men, for de fleste, travle forældre, uanset om du har flere børn eller ej, så er det rart at kunne have hænderne fri og være i stand til at lave mad, gå på toilettet, hoppe i et hurtigt bad, og så videre,, mens din baby er helt lille.

Her kan skråstolen være smart, fordi den holder baby et stabilt sted, som kan rykkes rundt, så du hele tiden er tæt på. Og da den giver sig let efter babys bevægelser og dermed vipper blidt, er den en hit til en lidt overkørt, træt baby.

Mange førstegangsforældre tør ikke rigtig begive sig ud i én. Mens man ofte med barn nummer 2 og 3 hurtigt sander, at den i begrænset brug kan have sin fulde berettigelse. Når det er sagt, så er det dumt at bruge for mange penge på netop denne post. Simpelthen fordi brugen er begrænset. Køb den brugt og brug dine penge på nogle af de lidt tungere poster.

Lige nu er der 700 skråstole til salg på DBA, og de 600 af dem ligger mellem 100 kroner og 400 kroner. Der er ingen grund til at give mere end det.

Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt
Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt

5. Kravlegård og tremmeseng

Man skal ikke underkende, hvor rart det er at kunne lægge baby fra sig blot i små, korte intervaller og samtidig vide med 100 procents sikkerhed, at han/hun ikke kravler hen til ledninger, en trappe, brændeovnen eller andre farlige scenarier. Derfor er både en kravlegård og/eller en tremmeseng en god investering i starten.

Det kan oveni dette være både trygt og rart for baby at have et sted i hjemmet, der er helt babys eget, hvor yndlingslegetøjet er samlet.

Når baby begynder at rejse sig, er kravlegården også et godt sted at øve sig. Og det samme gælder tremmesengen. For begge møbler gælder det, at især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt. Ofte er de lavet i træ, så deres holdbarhed tager ikke skade af et par års brug.

Måske du ligefrem kan være heldig at finde en seng eller en kravlegård, der ligner den, du selv havde som barn? Det er netop nostalgien, der vægter højt her – og den kan man ikke købe fra ny.

Et eksempel er Juno-sengen, også kaldet en Lilleper seng. De er i højere kurs, hvis det er den originale fra 60erne, end de ny-producerede modeller er.

Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA
Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA

6. Vugge

En af de ting, der har fået et stort come-back de seneste år i babyland, er kurve-vuggen. Den skal helst være original og gammel, altså ikke en nyproduceret udgave - og er man bare lidt med på baby-beatet disse dage, så skal man have sådan én. De originale har oftest hjul, som gør dem smarte, fordi man kan flytte vuggen rundt i huset eller lejligheden, de fylder ikke så meget, og kan derfor nemt rulles hen til sengen, hvor de voksne sover eller ind i stuen efter behov.

Her er det især nostalgien og historien, der vægter, så hvis du ikke er så heldig at have én, der er gået i arv, er det er én af de ting, du skal købe brugt. Søg på kurve-vugge eller moseskurv.

Vugger til salg på DBA:

 1. Vugge, Leander classic vugge, Leander classic vugge i god stand. Med en rullemadras+ 2 lagner fra co

  Vugge, Leander classic vugge, Leander classic vugge i god stand. Med en rullemadras+ 2 lagner fra cocoon

  900,00 kr.25-02-2024
 2. Vugge, Antik metalvugge, b: Ca. 50 cm l: Ca. 110 cm, Antik metalvugge inkl. sengerand sælges. Kan vu

  Vugge, Antik metalvugge, b: Ca. 50 cm l: Ca. 110 cm, Antik metalvugge inkl. sengerand sælges. Kan vugge. Hurtigt salg. Skal afhentes senest tirsdag 27/2 i Sorø.

  100,00 kr.25-02-2024
 3. Vugge, Leander vugge inkl tilbehør, Fin og velholdt vugge fra Leander inkl madras, stativ og himmel.

  Vugge, Leander vugge inkl tilbehør, Fin og velholdt vugge fra Leander inkl madras, stativ og himmel. Lyskæde medfølger ikke umiddelbart ??????

  600,00 kr.25-02-2024
 4. Vugge, Leander Classic vugge. Hænges i loft eller i stativ. Vi har næsten ikke brugt den til vores b

  Vugge, Leander Classic vugge. Hænges i loft eller i stativ. Vi har næsten ikke brugt den til vores børn. Pæn stand.

  600,00 kr.25-02-2024
 5. Vugge, Mosekurv fra Clair de Lune, 
Sælger Mosekurv fra Clair de Lune

I rigtig fin stand. 
Fra ikke

  Vugge, Mosekurv fra Clair de Lune, Sælger Mosekurv fra Clair de Lune I rigtig fin stand. Fra ikke-ryger hjem, uden dyr.

  300,00 kr.25-02-2024
 6. Vugge, Slyngevugge - MoonBoon, Slyngevugge fra Moonboon med Motor, madras og fjeder. Vores dreng er

  Vugge, Slyngevugge - MoonBoon, Slyngevugge fra Moonboon med Motor, madras og fjeder. Vores dreng er vokset fra den. Den er i god stand og sælges til en meget skarp pris!

  900,00 kr.25-02-2024

Lige nu er der over 400 vuggesenge til salg på DBA, og her kan du se dem, der er i flet.

7. Autostol

Uanset om du selv har bil eller måske blot en gang imellem låner en eller kører med andre, så er det ikke en mulighed at køre med baby uden en autostol. Derfor giver det også god mening at kigge efter en brugt:

De er robuste og kan holde længe, og du kommer helt sikkert til at få brug for en! Desuden vokser baby ret hurtigt ud af den første stol, da den som oftest kun gælder op til 8 måneder, og derfor vil du typisk kunne finde mange gode autostole med minimalt slid til en brøkdel af prisen på en ny. Her giver det rigtig god mening at spare lidt, for der vil sjældent være stor forskel på de nye modeller og en let brugt.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en hylde, dit barn vil elske

8. Klapvogn

Selvom du har investeret i en barnevogn, så vil du sikkert også få brug for en klapvogn. Da begge dele ligger i den lidt dyrere ende, giver det god mening at kigge efter en brugt. På mange måder gælder det samme her, som det gjorde ved barnevognen; ofte er de brugte ikke ret slidt, og du vil få ret meget vogn for prisen, når du kigger brugt.

Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende
Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende

Er der for eksempel opstået skjolder eller andre pletter efter vejr og vind på enten din brugte barnevogn eller klapvogn, kan du fjerne dem med en blanding bestående af ½ decilieter sæbespåner og 1 deciliter vand. Sørg for at blandingen er godt grødet, og gnid derefter blandingen godt ned i pletten. Tør efter med en klud opvredet i koldt vand, indtil sæberesterne er væk.

På samme måde kan du nemt opdatere vognen, hvis der er opstået rust på stellet. Her kan rusten fjernes med rigelige mængder eddike og stanniol. Med en klud smøres eddiken på de ramte områder, og derefter gnubbes der med krøllet stanniol. Staniolen sliber den eddike-opløste rust af, og stellet fremstår bagefter skinnende og nyt. Det tager ikke lang tid og kan udføres af alle.

Klapvogne til salg på DBA:

 1. Klapvogn, andet mærke, Sælger denne klapvogn da jeg ikke bruger den mere Den er 2 år gammel 0g d

  Klapvogn, andet mærke, Sælger denne klapvogn da jeg ikke bruger den mere Den er 2 år gammel 0g den kommer fra et røgfri hjem Men den virker som den skal

  999,00 kr.25-02-2024
 2. Klapvogn Baaboo

  Klapvogn Baaboo

  300,00 kr.25-02-2024
 3. Klapvogn, andet mærke GP Pockit, Super praktisk og kompakt klapvogn. Ideel til at tage med på farten

  Klapvogn, andet mærke GP Pockit, Super praktisk og kompakt klapvogn. Ideel til at tage med på farten og kan klappes helt sammen og tages med som håndbagage i flyveren. Ideel til 2-4 år. Med 5 punkss

  800,00 kr.25-02-2024
 4. Klapvogn, Odder UNA, Yderst velholdt klapvogn fra Odder i sortmelange. Ingen pletter!
Vendbart sæde

  Klapvogn, Odder UNA, Yderst velholdt klapvogn fra Odder i sortmelange. Ingen pletter! Vendbart sæde og mange andre fede funktioner. Se billede for produktbeskrivelse. Forlæder medfølger! Fra hjem u

  2.000,00 kr.25-02-2024
 5. Klapvogn, Mountain Buggy, tvillingevogn, søskendevogn, Sælger vores brugte Mountain Buggy tvillingek

  Klapvogn, Mountain Buggy, tvillingevogn, søskendevogn, Sælger vores brugte Mountain Buggy tvillingeklapvogn. Har solblegning, men kører fantastisk. Inkluderer nyere regnslag med pose og kopholder. Per

  1.250,00 kr.25-02-2024
 6. Klapvogn, Brio Happy, Flot og meget velholdt - brugt som ekstra derfor rigtig flot stand - er ikke f

  Klapvogn, Brio Happy, Flot og meget velholdt - brugt som ekstra derfor rigtig flot stand - er ikke falmet og ingen huller - har altid stået inde i opvarmet rum IINCL forlæder og vinter kørepose

  950,00 kr.25-02-2024

Lige nu er der over 3.000 klapvogne til salg på DBA. De ligger i alle prisklasser, men typisk vil du kunne spare halvdelen af nyprisen, når du køber brugt. 511 af dem er af mærket Emmaljunga.

9. Gåvogn

En gåvogn kan være en god hjælp og støtte til din usikre, lille baby, når han/hun rammer de 9 måneder og frem. Udover at gåvognen hjælper baby godt på vej til at gå, så er det også et herligt stykke legetøj. Brug den for eksempel også som dukkevogn eller til at transportere andet legetøj rundt med. Lige nu er der lidt over 1.000 gåvogne til salg brugt på DBA, og her ligger over 700 af dem under 400 kroner.

Det kan altså godt svare sig at kigge brugt, da barnet helt givet er ligeglad med om vognen er ny. Og taget i betragtning, at den netop kun bruges i en begrænset periode og oftest er lavet i træ, som er et holdbart materiale, er der ingen grund til at styrte ud og købe en ny, før de har undersøgt brugtmarkedet.

Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt
Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt

10. Trælegetøj

Gammelt trælegetøj hitter stort. Igen skyldes det nostalgien og ikke mindst kvaliteten, da meget trælegetøj kun bliver pænere med årene. Retro-legetøj er generelt meget populært, og derfor bør man kigge brugt, når man vil finde lidt legetøj til gulklumpen. Nostalgi kan ikke købes fra ny. For eksempel er items som Kaj Bojesens gyngehest meget efterstræbt. Gammelt originalt trælegetøj fra Lego fra 1950erne som her eller her ligesom gamle træklodser er også meget populære.

Legetøj og spil til salg på DBA:

 1. Andet legetøj, Gymnastikmåtte, IKEA - PLUFSIG, Brugt meget lidt

Gymnastikmåtte, kan foldes sammen,

  Andet legetøj, Gymnastikmåtte, IKEA - PLUFSIG, Brugt meget lidt Gymnastikmåtte, kan foldes sammen, rød Små akrobater kan øve sig i at lave saltomortaler og spring og hoppe lige så meget, de vil, på

  149,00 kr.25-02-2024
 2. Klistermærker , Marvel Ultimate spiderman, Marvel Ultimate Spiderman æske med masser af klistermærke

  Klistermærker , Marvel Ultimate spiderman, Marvel Ultimate Spiderman æske med masser af klistermærker (575) Pris 40kr plus porto

  40,00 kr.25-02-2024
 3. Lego Ninjago, Lego ninjago bil / køretøj 
Inkl figurer tilbehør og manual
Se billeder 
Kan evt sende

  Lego Ninjago, Lego ninjago bil / køretøj Inkl figurer tilbehør og manual Se billeder Kan evt sendes Se også mine andre lego annoncer Køb flere og vi finder en god pris

  150,00 kr.25-02-2024
 4. Bamser, Peter plys, Rasmus Klump, Diverse Bamser brugte men i fin stand, sælges samlet

  Bamser, Peter plys, Rasmus Klump, Diverse Bamser brugte men i fin stand, sælges samlet

  80,00 kr.25-02-2024
 5. Bilkort fra samler, Bilkort, andet spil, Alle er komplette og i rigtig god stand.30kr stk

  Bilkort fra samler, Bilkort, andet spil, Alle er komplette og i rigtig god stand.30kr stk

  30,00 kr.25-02-2024
 6. Figurer, Squishmallows - 4 styk, Squishmallows, 4 minifigurer (squishville). Se også mine andre anno

  Figurer, Squishmallows - 4 styk, Squishmallows, 4 minifigurer (squishville). Se også mine andre annoncer med legehus fra samme mærke.

  75,00 kr.25-02-2024

87.600. Så mange annoncer er der lige nu i kategorien 'Legetøj og spil' i børnekategorien på DBA. Her kan du se alle de bamser, der for eksempel er til salg i kategorien.

Hvis du også går og overvejer, hvad du skal gøre med boligindretningen, når der kommer en ekstra lille beboer, så læs også med her,  hvor der deles gode råd, som kan guide på vej, ligegyldigt om det er første gang for jer – eller en lykkelig gentagelse.

Når guldklumpen er blevet lidt større, så skal I måske også ud og have en cykel. Her kan selv en gammel én blive god som ny. Her viser vi dig, hvordan du kan give dit barns første jernhest en overhaling, så alle børnene  på vejen bliver misundelige! Overhalingen kostede i alt kun 200 kroner - inklusiv cyklen!  

Relaterede artikler