Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt
Børn

Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt

Louise Guldager
Louise Guldager

Voksipose, bæresele og barnevogn. Det er blot nogle af de ting, du skal ud og investere i som nybagt eller kommende forældre. Men det giver faktisk bedst mening at købe disse ting brugt – ikke kun på grund af prisen.

Her kan du tjekke ud, hvor meget du sparer og samtidig få svar på, hvorfor disse babyting egner sig bedst at købe brugt.

800 kroner. Så meget sparer du som minimum ved at købe voksiposen på DBA, og det er bare én af de besparelser, du kan gøre dig, når du skal ud og investere i brugt babyudstyr. I denne artikel guider jeg dig til de gode besparelser, og samtidig får du også svaret på, hvorfor meget babyudstyr faktisk er mest oplagt at købe brugt – foruden prisen.

Læs med herunder:

1. Barnevogn

Den behøver næppe nogen nærmere introduktion. De fleste småbørnsforældre køber den lang tid, inden baby overhovedet er ankommet. Der er rigtig mange udgifter forbundet med at få små børn og én af dem er køb af barnevognen.

Her kan man med fordel kigge efter en brugt, dels fordi de mange gange ligger til halv pris, dels fordi en barnevogn tåler ret meget slid, hvorfor en brugt model ofte ikke fejler andet end lidt lette brugsspor.

Flere familier opererer også med to vogne, ofte i to forskellige størrelser, hvorfor man tit oplever, at vognen slet ikke er ret brugt, når den sættes til salg. Der er også mange familier, der får foretaget fejlkøb, enten i forhold til deres reelle behov eller i relation til deres boligforhold eller bilens størrelse, så der er mange barnevogne til salg brugt, uden at de fejler noget som helst.

Barnevogne til salg på DBA:

 1. Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 97, Stor god barnevogn inklusiv lift, sele, myggenet. Punkterf

  Barnevogn, Emmaljunga, liggemål (cm): 97, Stor god barnevogn inklusiv lift, sele, myggenet. Punkterfrie dæk. "Indkøbsnet/bagage kasse" under barnevogn meget slidt.

  1.000,00 kr.25-03-2023
 2. Barnevogn, Cybex Mios, liggemål (cm): 78, 
- Cybex Mios inkl. limited edition Fashion Koi carrycot.

  Barnevogn, Cybex Mios, liggemål (cm): 78, - Cybex Mios inkl. limited edition Fashion Koi carrycot. Inkl kopholder og regnslag. Mål: 78x38 - Adaptere, så autostolen kan klikkes på stellet, så baby k

  3.000,00 kr.25-03-2023
 3. Barnevogn, Emmaljunga, Emmaljunga barnevogn med god fjedring, så det er let at vugge barnet i søvn.

  Barnevogn, Emmaljunga, Emmaljunga barnevogn med god fjedring, så det er let at vugge barnet i søvn. Punkterfrie dæk af ældre model. Den er let at slå sammen og dækkene kan klikkes af og på, hvis den s

  1.600,00 kr.25-03-2023
 4. Barnevogn, Klassisk, antik barnevogn sælges - den er i meget fin stand - ingen skader eller brugsspo

  Barnevogn, Klassisk, antik barnevogn sælges - den er i meget fin stand - ingen skader eller brugsspor. Dukker medfølger, hvis det ønskes.

  2.000,00 kr.25-03-2023
 5. Barnevogn, Emmaljunga Nxt90b big star 2020, liggemål (cm): 98, Inkl. Lift, regnslag, myggenet og kop

  Barnevogn, Emmaljunga Nxt90b big star 2020, liggemål (cm): 98, Inkl. Lift, regnslag, myggenet og kopholder. Vores barn har kun ligget i liften, når vi har brugt barnevognen. Madrassen i barnevognen er

  6.500,00 kr.25-03-2023
 6. Barnevogn, Emmaljunga Emmaljunga Big Star Supreme All Black, Super flot Emmaljunga Big Star Supreme

  Barnevogn, Emmaljunga Emmaljunga Big Star Supreme All Black, Super flot Emmaljunga Big Star Supreme All Black barnevogn. Er meget velholdt, har altid stået inde, uden fugt og pletter - står næsten som

  4.500,00 kr.25-03-2023

Udvalget af barnevogne er meget stort på DBA, hvor der lige nu er over 4.700 barnevogne til salg, så der burde være noget for enhver smag. Du kan også finde en del tvillingevogne og trillingevogne.

Er man til ægte nostalgi og charme, kan man også med fordel kigge efter en vintagebarnevogn. De er yderst populære og kan selvsagt kun købes brugt. Mange synes, det er sjovt at finde den samme barnevogn, som de selv blev trillet rundt I, dengang de var spæd.

LÆS OGSÅ: Det skal du vide, når vi vil købe en brugt barnevogn

2. Voksipose

Har du et vinterbarn, er voksiposen i særdeleshed en nødvendighed. Det er smart, at den kan bruges i barnevognen, både når man er på farten, men også derhjemme eller ude på barselsbesøg. Den kan også anvendes som legetæppe eller sågar som skifteunderlag, hvis du har forvildet dig hen et sted uden den slags, og baby pludselig må ligge på gulvet.

Voksiposen er dog også ofte noget, de fleste babyer relativt hurtigt vokser ud af, hvorfor den sjældent når at blive rigtig slidt. Lige så stort behovet er de første 10-12 måneder, lige så hurtigt forsvinder det igen.

Når først barnet begynder at bevæge sig meget, vil de som oftest nemlig heller være i en flyverdragt eller lignende. Derfor giver det god mening at kigge brugt, da mange sætter dem til salg igen efter relativt kort brug. Der er med andre ord en større prisbesparelse at hente, men ikke den store mærkbare forskel i forhold til en helt ny.

Voksiposer på DBA:

 1. Voksipose, Voksi vinterdyne uld, Voksi

  Voksipose, Voksi vinterdyne uld, Voksi

  450,00 kr.25-03-2023
 2. Voksipose, Voksi, Inkl. bæreplade

  Voksipose, Voksi, Inkl. bæreplade

  200,00 kr.25-03-2023
 3. Voksipose, Sommerdyne, VOKSI, RESERVERET. Pæn og uplettet sommerdyne til VOKSI pose. Fejler intet

  Voksipose, Sommerdyne, VOKSI, RESERVERET. Pæn og uplettet sommerdyne til VOKSI pose. Fejler intet

  100,00 kr.25-03-2023
 4. Voksipose, Original Voksipose Classic, 2 stk. uld vinterdyne, 2 stk. original sommerdyne og en origi

  Voksipose, Original Voksipose Classic, 2 stk. uld vinterdyne, 2 stk. original sommerdyne og en original køreplade. Altid vasket efter forskrifterne. Pris pr. stk. eller begge for 700 kr.

  400,00 kr.25-03-2023
 5. Voksipose, Voksipose

  Voksipose, Voksipose

  200,00 kr.25-03-2023
 6. Voksipose, Voksipose nordlys, Nordlys, Voksipose nordlys ser ud som ny

  Voksipose, Voksipose nordlys, Nordlys, Voksipose nordlys ser ud som ny

  350,00 kr.25-03-2023

Der er over 700 vokseposer til salg på DBA, de fleste ligger mellem 200 kroner og 600 kroner. Fra ny koster en voksepose typisk mellem 1.500 kroner – 2.000 kroner. Så der er tale om en god besparelse ved en brugt.

3. Bæresele

Der findes mange delte meninger om bæreseler. Og naturligvis skal man være opmærksom på den lille og han/hendes ryg og hoved. Men de afhjælper mange situationer og kan desuden være guld værd, hvis man for eksempel gerne vil ud at gå i naturen med baby, eller skal ud og rejse, hvor det er svært at komme rundt med en barnevogn. 

Baby må helst ikke sidde der længere end 20 minutter, men hvis man bruger den med omtanke, kan den være guld værd for både mor og barn. Nogle børn kan også godt lide at sidde i bæreselen, mens du lige får ordnet støvsugningen, fordi de er så tæt på dig.

Bæreselen er dog kun et behov i de helt tidlige stadier, da barnet ret hurtigt vil blive for tung og stor til, at det giver mening. Derfor er der heller ingen grund til at bruge for mange penge på det. Behovet er kortvarigt, og derfor bør udgiften også være tilsvarende overkommelig.

Køber du brugt, vil der ofte være 300-500 kroner at spare fra ny af.

Bæreseler på DBA:

 1. Bæresele, Bæresele , Konges sløjd, Rigtig pæn og yderst velholdt bæresele, faktisk som ny fra konges

  Bæresele, Bæresele , Konges sløjd, Rigtig pæn og yderst velholdt bæresele, faktisk som ny fra konges sløjd i cherry blush Sælges til 550,-

  550,00 kr.25-03-2023
 2. Bæresele, Ergobaby Omni 360 Cool Air, Fremstår som ny og brugt meget få gange da vores dreng er noge

  Bæresele, Ergobaby Omni 360 Cool Air, Fremstår som ny og brugt meget få gange da vores dreng er noget større end gennemsnittet. Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh kan anvendes fra nyfødt (3,2 kg.) og h

  749,00 kr.25-03-2023
 3. Bæresele, Bæresele, Ergobaby Omni 360, Omni 360 All-in-One Baby Bæresele Sort, der er designet af de

  Bæresele, Bæresele, Ergobaby Omni 360, Omni 360 All-in-One Baby Bæresele Sort, der er designet af det prisvindende mærke Ergobaby. Standen er god som ny. – Designet til at bringe dig og din baby tæt

  500,00 kr.25-03-2023
 4. Bæresele, Babybjørn, Ældre babybjørn, fejler intet

  Bæresele, Babybjørn, Ældre babybjørn, fejler intet

  100,00 kr.25-03-2023
 5. Bæresele, Babybjørn

  Bæresele, Babybjørn

  200,00 kr.25-03-2023
 6. Bæresele, Bæresele, Ergobaby, Sælger model Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh i farven Oxford Blue + et

  Bæresele, Bæresele, Ergobaby, Sælger model Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh i farven Oxford Blue + et ergobaby regnslag i sort til en samlet pris 600,- Bæresele og regnslag er købt i 2021 i babysam S

  600,00 kr.25-03-2023

Her kan du se alle de bæreseler, der er til salg på DBA, 483 af dem koster under 200 kroner.

4. Skråstol 

Skråstolen er ofte udskældt og naturligvis skal de kun bruges med måde. Ingen babyer har godt af at sidde i sådan én længe ad gangen. Men, for de fleste, travle forældre, uanset om du har flere børn eller ej, så er det rart at kunne have hænderne fri og være i stand til at lave mad, gå på toilettet, hoppe i et hurtigt bad, og så videre,, mens din baby er helt lille.

Her kan skråstolen være smart, fordi den holder baby et stabilt sted, som kan rykkes rundt, så du hele tiden er tæt på. Og da den giver sig let efter babys bevægelser og dermed vipper blidt, er den en hit til en lidt overkørt, træt baby.

Mange førstegangsforældre tør ikke rigtig begive sig ud i én. Mens man ofte med barn nummer 2 og 3 hurtigt sander, at den i begrænset brug kan have sin fulde berettigelse. Når det er sagt, så er det dumt at bruge for mange penge på netop denne post. Simpelthen fordi brugen er begrænset. Køb den brugt og brug dine penge på nogle af de lidt tungere poster.

Lige nu er der 700 skråstole til salg på DBA, og de 600 af dem ligger mellem 100 kroner og 400 kroner. Der er ingen grund til at give mere end det.

Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt
Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt

5. Kravlegård og tremmeseng

Man skal ikke underkende, hvor rart det er at kunne lægge baby fra sig blot i små, korte intervaller og samtidig vide med 100 procents sikkerhed, at han/hun ikke kravler hen til ledninger, en trappe, brændeovnen eller andre farlige scenarier. Derfor er både en kravlegård og/eller en tremmeseng en god investering i starten.

Det kan oveni dette være både trygt og rart for baby at have et sted i hjemmet, der er helt babys eget, hvor yndlingslegetøjet er samlet.

Når baby begynder at rejse sig, er kravlegården også et godt sted at øve sig. Og det samme gælder tremmesengen. For begge møbler gælder det, at især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt. Ofte er de lavet i træ, så deres holdbarhed tager ikke skade af et par års brug.

Måske du ligefrem kan være heldig at finde en seng eller en kravlegård, der ligner den, du selv havde som barn? Det er netop nostalgien, der vægter højt her – og den kan man ikke købe fra ny.

Et eksempel er Juno-sengen, også kaldet en Lilleper seng. De er i højere kurs, hvis det er den originale fra 60erne, end de ny-producerede modeller er.

Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA
Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA

6. Vugge

En af de ting, der har fået et stort come-back de seneste år i babyland, er kurve-vuggen. Den skal helst være original og gammel, altså ikke en nyproduceret udgave - og er man bare lidt med på baby-beatet disse dage, så skal man have sådan én. De originale har oftest hjul, som gør dem smarte, fordi man kan flytte vuggen rundt i huset eller lejligheden, de fylder ikke så meget, og kan derfor nemt rulles hen til sengen, hvor de voksne sover eller ind i stuen efter behov.

Her er det især nostalgien og historien, der vægter, så hvis du ikke er så heldig at have én, der er gået i arv, er det er én af de ting, du skal købe brugt. Søg på kurve-vugge eller moseskurv.

Vugger til salg på DBA:

 1. Vugge, Babyvugge/seng som vugger baby i søvn - og holder baby sovende, da den kan køre 4 timer i str

  Vugge, Babyvugge/seng som vugger baby i søvn - og holder baby sovende, da den kan køre 4 timer i streg. Den kan indstilles til forskellige niveauer, forskellige bevægelser samt med lyd på (white noise

  2.500,00 kr.25-03-2023
 2. Vugge, Vugge, slyngevugge, Moonboon, GOTS certificeret slyngevugge i 100% økologisk bomuld fra Moonb

  Vugge, Vugge, slyngevugge, Moonboon, GOTS certificeret slyngevugge i 100% økologisk bomuld fra Moonboon medfølgende både vanlig madras og afstiverbund, vuggemotor, stativ og dørbeslag. Træet på slynge

  3.500,00 kr.25-03-2023
 3. Vugge, Vugge, helt ny. Aldrig brugt og madras ikke åbnet. 

NY PRIS: omkring 2000 

Min datter, på 5

  Vugge, Vugge, helt ny. Aldrig brugt og madras ikke åbnet. NY PRIS: omkring 2000 Min datter, på 5 måneder, har og kommer, desværre nok aldrig til at bruge den og derfor kan vi lige så godt, finde n

  900,00 kr.25-03-2023
 4. Vugge, leander vugge, b: 50 l: 83, Leander vugge uden stativ. 2 madrasser medfølger samt et lagen

  Vugge, leander vugge, b: 50 l: 83, Leander vugge uden stativ. 2 madrasser medfølger samt et lagen

  300,00 kr.25-03-2023
 5. Vugge, Slyngevugge med motor og stativ, b: 80 l: 80, Rigtig god stand - brugt til et barn i 4 månede

  Vugge, Slyngevugge med motor og stativ, b: 80 l: 80, Rigtig god stand - brugt til et barn i 4 måneder og fremstår derfor næsten som ny - ingen pletter. Vi har haft stor gavn af slyngevuggen :) Kam

  2.200,00 kr.25-03-2023
 6. Vugge, Vugge med stativ, Flot, velholdt og meget lidt brugt Leander vugge med stativ.
Ink. madras, l

  Vugge, Vugge med stativ, Flot, velholdt og meget lidt brugt Leander vugge med stativ. Ink. madras, lagen samt himmel.

  1.100,00 kr.25-03-2023

Lige nu er der over 400 vuggesenge til salg på DBA, og her kan du se dem, der er i flet.

7. Autostol

Uanset om du selv har bil eller måske blot en gang imellem låner en eller kører med andre, så er det ikke en mulighed at køre med baby uden en autostol. Derfor giver det også god mening at kigge efter en brugt:

De er robuste og kan holde længe, og du kommer helt sikkert til at få brug for en! Desuden vokser baby ret hurtigt ud af den første stol, da den som oftest kun gælder op til 8 måneder, og derfor vil du typisk kunne finde mange gode autostole med minimalt slid til en brøkdel af prisen på en ny. Her giver det rigtig god mening at spare lidt, for der vil sjældent være stor forskel på de nye modeller og en let brugt.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en hylde, dit barn vil elske

8. Klapvogn

Selvom du har investeret i en barnevogn, så vil du sikkert også få brug for en klapvogn. Da begge dele ligger i den lidt dyrere ende, giver det god mening at kigge efter en brugt. På mange måder gælder det samme her, som det gjorde ved barnevognen; ofte er de brugte ikke ret slidt, og du vil få ret meget vogn for prisen, når du kigger brugt.

Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende
Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende

Er der for eksempel opstået skjolder eller andre pletter efter vejr og vind på enten din brugte barnevogn eller klapvogn, kan du fjerne dem med en blanding bestående af ½ decilieter sæbespåner og 1 deciliter vand. Sørg for at blandingen er godt grødet, og gnid derefter blandingen godt ned i pletten. Tør efter med en klud opvredet i koldt vand, indtil sæberesterne er væk.

På samme måde kan du nemt opdatere vognen, hvis der er opstået rust på stellet. Her kan rusten fjernes med rigelige mængder eddike og stanniol. Med en klud smøres eddiken på de ramte områder, og derefter gnubbes der med krøllet stanniol. Staniolen sliber den eddike-opløste rust af, og stellet fremstår bagefter skinnende og nyt. Det tager ikke lang tid og kan udføres af alle.

Klapvogne til salg på DBA:

 1. Klapvogn, Baby Jogger City Mini GT, Smart og funktionel klapvogn - i meget god stand.

SAMMENKLAPPEL

  Klapvogn, Baby Jogger City Mini GT, Smart og funktionel klapvogn - i meget god stand. SAMMENKLAPPELIG. Den nok smarteste funktion ved denne iøvrigt fantastiske klapvogn er, at man med én hånd kan kla

  1.200,00 kr.25-03-2023
 2. Klapvogn, Mamas and Papas Armadillo

Rigtig smart klapvogn i meget pæn stand
Ryglæn kan placeres i f

  Klapvogn, Mamas and Papas Armadillo Rigtig smart klapvogn i meget pæn stand Ryglæn kan placeres i flere positioner og ligges helt ned. Justerbar fodstøtte. Højdejusterbart styr. Fodbremse. Forreste h

  600,00 kr.25-03-2023
 3. Klapvogn, Baby Jogger City Tour, God rejseklapvogn

  Klapvogn, Baby Jogger City Tour, God rejseklapvogn

  950,00 kr.25-03-2023
 4. Klapvogn, Emmaljunga, Polar Performance

Pæn stand ny vasket, altid opbevaret indendørs.
Vendbart sæ

  Klapvogn, Emmaljunga, Polar Performance Pæn stand ny vasket, altid opbevaret indendørs. Vendbart sæde så det kan vende både i køreretning og omvendt. Ryglænet kan vinkles så barnet ligger næsten hel

  1.299,00 kr.25-03-2023
 5. Klapvogn Luxusklapvogn med kaleche, Luxusklapvogn med kaleche
TÜV-godkendt klapvogn, som let slås sa

  Klapvogn Luxusklapvogn med kaleche, Luxusklapvogn med kaleche TÜV-godkendt klapvogn, som let slås sammen og ikke fylder meget. 2 år gammel. Opbevaret indendørs. Kr. 795,- (1975-77F).

  795,00 kr.25-03-2023
 6. Klapvogn, Graco let og nem vogn med kaleche, Let og nem klapvogn, med kopholder foran barnet. Ryggen

  Klapvogn, Graco let og nem vogn med kaleche, Let og nem klapvogn, med kopholder foran barnet. Ryggen kan lægges ned så barnet kan ligge og sove. Der er kopholder /flaskeholder og bord foran barnet. Je

  400,00 kr.25-03-2023

Lige nu er der over 3.000 klapvogne til salg på DBA. De ligger i alle prisklasser, men typisk vil du kunne spare halvdelen af nyprisen, når du køber brugt. 511 af dem er af mærket Emmaljunga.

9. Gåvogn

En gåvogn kan være en god hjælp og støtte til din usikre, lille baby, når han/hun rammer de 9 måneder og frem. Udover at gåvognen hjælper baby godt på vej til at gå, så er det også et herligt stykke legetøj. Brug den for eksempel også som dukkevogn eller til at transportere andet legetøj rundt med. Lige nu er der lidt over 1.000 gåvogne til salg brugt på DBA, og her ligger over 700 af dem under 400 kroner.

Det kan altså godt svare sig at kigge brugt, da barnet helt givet er ligeglad med om vognen er ny. Og taget i betragtning, at den netop kun bruges i en begrænset periode og oftest er lavet i træ, som er et holdbart materiale, er der ingen grund til at styrte ud og købe en ny, før de har undersøgt brugtmarkedet.

Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt
Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt

10. Trælegetøj

Gammelt trælegetøj hitter stort. Igen skyldes det nostalgien og ikke mindst kvaliteten, da meget trælegetøj kun bliver pænere med årene. Retro-legetøj er generelt meget populært, og derfor bør man kigge brugt, når man vil finde lidt legetøj til gulklumpen. Nostalgi kan ikke købes fra ny. For eksempel er items som Kaj Bojesens gyngehest meget efterstræbt. Gammelt originalt trælegetøj fra Lego fra 1950erne som her eller her ligesom gamle træklodser er også meget populære.

Legetøj og spil til salg på DBA:

 1. Special skylanders mysterie pose, Inkluderer 6 sjældne skylandere. Pris er ikke fast. Hvis en Skylan

  Special skylanders mysterie pose, Inkluderer 6 sjældne skylandere. Pris er ikke fast. Hvis en Skylander ikke virker Kan du få erstatning.

  130,00 kr.25-03-2023
 2. Littlest Pet Shop, 20 stk Søde Petshopdyr. Samlet salg+fragt

  Littlest Pet Shop, 20 stk Søde Petshopdyr. Samlet salg+fragt

  200,00 kr.25-03-2023
 3. Skip × Hop, aktivitetstæppe, Brugt meget lidt. Ny pris 999kr.

  Skip × Hop, aktivitetstæppe, Brugt meget lidt. Ny pris 999kr.

  500,00 kr.25-03-2023
 4. Lego andet, 75885 - Ford Fiesta M-Sport WRC

Speed Champions
komplet med manual

  Lego andet, 75885 - Ford Fiesta M-Sport WRC Speed Champions komplet med manual

  200,00 kr.25-03-2023
 5. Skylander mysterie poser, Snup 10 forskellige & tilfældige skylanders. Mængderabat Kan diskuteres. P

  Skylander mysterie poser, Snup 10 forskellige & tilfældige skylanders. Mængderabat Kan diskuteres. Poserne indeholder mindst 2 giants- eller trap team skylandere. Skulle en af dem ikke virke, så får d

  80,00 kr.25-03-2023
 6. Littlest Pet Shop, 20 stk Petshopdyr. Samlet salg. Plus fragt

  Littlest Pet Shop, 20 stk Petshopdyr. Samlet salg. Plus fragt

  200,00 kr.25-03-2023

87.600. Så mange annoncer er der lige nu i kategorien 'Legetøj og spil' i børnekategorien på DBA. Her kan du se alle de bamser, der for eksempel er til salg i kategorien.

Hvis du også går og overvejer, hvad du skal gøre med boligindretningen, når der kommer en ekstra lille beboer, så læs også med her,  hvor der deles gode råd, som kan guide på vej, ligegyldigt om det er første gang for jer – eller en lykkelig gentagelse.

Når guldklumpen er blevet lidt større, så skal I måske også ud og have en cykel. Her kan selv en gammel én blive god som ny. Her viser vi dig, hvordan du kan give dit barns første jernhest en overhaling, så alle børnene  på vejen bliver misundelige! Overhalingen kostede i alt kun 200 kroner - inklusiv cyklen!  

Relaterede artikler