Min babytjekliste
Børn

Min babytjekliste

Louise Guldager
Louise Guldager

Så skal vi til det igen. Helt selvvalgt og frivilligt; Projekt baby. Med alt hvad det indebærer af nye køb og behov. Et temmelig uoverskueligt projekt, lige nu, skal jeg være helt ærlig.

Vi har ikke gemt nogle ting fra da min datter var spæd. Det er over 5 år siden nu og vi har ikke haft behov for eller lyst til at have gamle barnevogne, pusleborde og sansegynger stående. Lige så glad jeg er for at købe brugt og gå på loppefund og benytte sites som DBA – lige så ofte sælger jeg ud! 

Jeg ser ingen grund til at gamle ting, der ikke længere er i brug, bare skal stå og samle støv i min kælder. Jeg har derfor også altid vidst, at jeg, når jeg blev gravid igen, skulle starte forfra med alle babytingene.

Jeg skal bare lige komme overens med, at det tidspunkt er nu.

Jeg synes, det giver enormt god mening, at købe mange af disse ting brugt, da det trods alt kun er en kort periode, man har brug for dem. Og fordi mange af ting, man køber som gravid, faktisk aldrig kommer i brug. Af forskellige årsager. Derfor er der også mange ting i den kategori til salg, der absolut intet fejler.
Louise G

Her er min baby-tjek-liste:

Babyautostol (til når vi skal hjem fra hospitalet i egen bil eller taxa).
Sidste gang lejede vi blot én, da vi i stedet købte en autostol, til når hun blev større, men da vi kører en del mere bil nu, tænker jeg, det vil være en god investering. Særligt fordi bilen bare ER nemmere med to børn!

Puslebord og puslehynde
Et af de møbler, jeg lidt elsker at hade. De er bare ikke synderligt pæne og jeg var så glad, da vi kunne skille os af med det gamle. Men de er også bare ret praktiske. Og man bruger dem jo altså en del.

Mere til had/kærlighedsforholdet:

 1. Puslebord, Ikea, Er malet en hurtig omgang med Jotun Lady klassisk hvid. Kom med et bud

  Puslebord, Ikea, Er malet en hurtig omgang med Jotun Lady klassisk hvid. Kom med et bud

  150,00 kr.07-12-2023
 2. Puslebord, Fejler intet godt vedligeholdt trods den er over 21 år gammel

  Puslebord, Fejler intet godt vedligeholdt trods den er over 21 år gammel

  350,00 kr.07-12-2023
 3. Puslebord, Ukendt, Fint puslebord, som kan foldes i bordpladen, så det fylder lidt mindre, når man i

  Puslebord, Ukendt, Fint puslebord, som kan foldes i bordpladen, så det fylder lidt mindre, når man ikke bruger det. Med tre skuffer og 1 skab Det er lidt tungt og skal bæres ned fra hoveddøren af ca

  100,00 kr.07-12-2023
 4. Puslebord, Klapelige Puslebord med underlag i rigtigt fint stand.
Kan sendes for 55,- i porto.

  Puslebord, Klapelige Puslebord med underlag i rigtigt fint stand. Kan sendes for 55,- i porto.

  150,00 kr.06-12-2023
 5. Puslebord, BabyDan, Enkelte brugsspor, men i rigtig fin stand.

Dejligt stort væghængt puslebord fra

  Puslebord, BabyDan, Enkelte brugsspor, men i rigtig fin stand. Dejligt stort væghængt puslebord fra BabyDan. Solidt bygget i træ med hylde- og afsætningsplads. OBS. Puslepuden følger ikke med.

  450,00 kr.06-12-2023
 6. Puslebord, Helt som nyt hævesænkeborde elektrisk. Godkendt til institutionsbrug. Væghængt. Sælges fo

  Puslebord, Helt som nyt hævesænkeborde elektrisk. Godkendt til institutionsbrug. Væghængt. Sælges for min arbejdsplads hvor det ikke nåede at komme i brug.

  1.500,00 kr.06-12-2023

Lampe til puslebordet
Nu skal vi jo have en vinter baby, hvorfor jeg forudser en del timer i mørke foran puslebordet. Derfor er en fin lille lampe nok et ret godt køb.

Badekar 
Vi havde ret stor glæde af et sådant sidste gang, så det skal vi naturligvis have igen. Det er super hyggeligt at slutte dagen med baby af med et lille aftenbad. 

De her er smarte:

 1. Badekar, Stokke, Stokke badekar + babyindsats
Standen er god men brugt. Det fejler ikke noget.
Farve

  Badekar, Stokke, Stokke badekar + babyindsats Standen er god men brugt. Det fejler ikke noget. Farven er gennemsigtig med blå kanter. Mål udfoldet: L: 66 x B: 35 x H: 24 cm. Mål sammenfoldet: L: 64

  250,00 kr.07-12-2023
 2. Badekar, Sammenklappeligt badekar, Stokke, Virkelig smart og godt badekar fra Stokke. Kan klappes sa

  Badekar, Sammenklappeligt badekar, Stokke, Virkelig smart og godt badekar fra Stokke. Kan klappes sammen, så det ikke fylder så meget, når det ikke er i brug. Er brugt godt, men fejler ikke noget.

  130,00 kr.07-12-2023
 3. Badekar, Stokke flexi bath med indsats, Stokke, Brugt meget få gange.

  Badekar, Stokke flexi bath med indsats, Stokke, Brugt meget få gange.

  150,00 kr.06-12-2023
 4. Badekar, Badekar, Stokke, Stokke badekar. 

Brugt, men fuldt brugbart. 
Trænger til en vask på yders

  Badekar, Badekar, Stokke, Stokke badekar. Brugt, men fuldt brugbart. Trænger til en vask på ydersiden.

  100,00 kr.06-12-2023
 5. Badekar, Stokke, Stokke badekar + babyindsats
Standen er god men brugt. Der er nogle sorte pletter p

  Badekar, Stokke, Stokke badekar + babyindsats Standen er god men brugt. Der er nogle sorte pletter på det blå gummi. Alt er vasket af i Rodalon. Mål udfoldet: L: 66 x B: 35 x H: 24 cm. Mål sammenfol

  180,00 kr.05-12-2023
 6. Badekar, Stokke, Foldbart badekar fra Stokke inkl. Stokke stativ og spædbarns indsats. 
Højde på sta

  Badekar, Stokke, Foldbart badekar fra Stokke inkl. Stokke stativ og spædbarns indsats. Højde på stativ 92 cm Længde/bredde på badekar 66/35 cm Spædbarnsindsats med sugekopper så den sidder fast i bun

  500,00 kr.03-12-2023

Tøj 
Igen kommer vi nok til at lide lidt under, at vi denne gang skal have en vinterbaby. Vi kan ikke blot nøjes med små bodyer, selvom baby vokser lynhurtigt ud af de helt små størrelser. Jeg husker tydeligt, hvor meget ubrugt tøj, vi havde liggende med min datter, fordi hun simpelthen nåede at vokse ud af det, før vi fik det taget i brug. Og når man både skal have bukser og striktrøjer, huer og flyverdragt, heldragter og uld, så kan det i hvert fald godt betale sig, at kigge efter noget brugt også.

/// LÆS OGSÅ: "Min genbrugsbaby"

Barnevogn 
Dette køb behøver nok ikke nærmere introduktion. Skal jeg retrospektivt kigge på, hvilke af vores baby køb, vi dengang for 5 år siden brugte allermest, så vinder barnevognen ubestridt. Hold nu op, hvor har jeg tilbagelagt mange mange kilometer med den! Nu hvor vi også har fået have, må det rigtig gerne være én, der kan tåle at stå ude, så baby også kan sove middagslur ude, hvis han da gider, når vejret tillader det.. 

Til traveturene med baby:

 1. Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Odder zip I sort med hvid kant med indbygget solsejl - hvid

  Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Odder zip I sort med hvid kant med indbygget solsejl - hvidt x-Dream stel med punkterfri hjul. Liggema°let er 97 cm. Barnevognen er ny rengjort og serviceret l

  4.000,00 kr.07-12-2023
 2. Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Navy blå Odder zip med grå kant - pa° x-Dream letvægtsstel

  Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Navy blå Odder zip med grå kant - pa° x-Dream letvægtsstel med luft hjul som er super stødabsorberende. Liggema°let er 97 cm. Barnevognen er helt ny rengjort o

  3.000,00 kr.05-12-2023
 3. Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Købt i 2022 og har altid stået indenfor, når den ikke har v

  Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Købt i 2022 og har altid stået indenfor, når den ikke har været i brug. Sælges da vi er overgået til klapvogn. Standen er rigtig god - næsten som ny. Der medfø

  3.250,00 kr.04-12-2023
 4. Barnevogn, Odder Zip North , liggemål (cm): 97, Super flot og velholdt kvalitets vogn, der altid har

  Barnevogn, Odder Zip North , liggemål (cm): 97, Super flot og velholdt kvalitets vogn, der altid har stået indenfor. Vi har bugt den til vores søn fra januar 2020, og ca 1,5 år frem. Der medfølger

  5.300,00 kr.03-12-2023
 5. Barnevogn, Odder Odder zip på X-Dream stel, liggemål (cm): 98, Velholdt Odder Zip barnevogn med lift

  Barnevogn, Odder Odder zip på X-Dream stel, liggemål (cm): 98, Velholdt Odder Zip barnevogn med lift og ekstra udstyr fra røg- og dyrefrit hjem. Har altid stået indenfor når den ikke har været i brug.

  2.500,00 kr.03-12-2023
 6. Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Meget velholdt Odder Zip barnevogn med lift og ekstra udsty

  Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Meget velholdt Odder Zip barnevogn med lift og ekstra udstyr fra røg- og dyrefrit hjem. Med punkterfrie dæk. Har stået indenfor. Barnevogn farve: mørkeblå Li

  4.000,00 kr.02-12-2023

Lift (inkl. madras og lagen) eller voksipose  
Næsteefter barnevognen, tror jeg, vi brugte vores babylift mest, da min datter blev født. Den var praktisk at bære hende rundt i og hun faldt nemt i søvn her, fordi hun lå tæt og trygt. Den og så voksiposen brugte vi ret meget. Mest da hun var helt lille, men der brugte vi den til gengæld også en hel del!

Babydyne og to-tre sæt sengetøj
Det kan godt svare sig, at have to babydyner er min erfaring. Uden at gå i nærmere detaljer, vil man få brug for at få den vasket – hvorfor det er rart, at have en og skifte med. Det samme gælder sengetøjet. Og da de hurtigt vokser, vil meget af det, der er til salg, faktisk ikke have været brugt ret meget.

Højstol
Denne vil man måske ikke lige få brug for de første uger, men lynhurtigt er behovet der, og så er den jo altså meget rar at have.

klassiker i form af højstol:

 1. Højstol, Trip trap, White vash tripp trapp Stokke højstol - med tilhørende bøjle og læderstrop!
Flot

  Højstol, Trip trap, White vash tripp trapp Stokke højstol - med tilhørende bøjle og læderstrop! Flot stand Prisen er fast! Kender ikke Årstallet på stolen??

  900,00 kr.07-12-2023
 2. Højstol, TRIP TRAP, RESERVERET TIL RIKKE

Her er hele pakken.. for Trip Trap stol med alt tilbehør..

  Højstol, TRIP TRAP, RESERVERET TIL RIKKE Her er hele pakken.. for Trip Trap stol med alt tilbehør..ryg ,bøjle, bord, slides på ben. Hynde med et lille mærke på ryg (ses ikke )som ikke lige ville af

  1.500,00 kr.07-12-2023
 3. Højstol, Stokke Trip Trap, Stokke Trio Trap højstol, incl ryglæn, bøjle, rem samt Stokke hyndesæt.

  Højstol, Stokke Trip Trap, Stokke Trio Trap højstol, incl ryglæn, bøjle, rem samt Stokke hyndesæt. 100 % stabil og velfungerende. Hillerød.

  950,00 kr.06-12-2023
 4. Højstol, Stokke Trip Trap, STOKKE TRIP TRAP stol. Incl bøjle, rem og Stokke hyndesæt.
Velholdt , sta

  Højstol, Stokke Trip Trap, STOKKE TRIP TRAP stol. Incl bøjle, rem og Stokke hyndesæt. Velholdt , stabil og velfungerende stol lyst i farven. PLAY TRAY aftagelig bord/ bakke fra Stokke sælges for 200 k

  950,00 kr.02-12-2023
 5. Højstol, Trip trap, 2 stk trip trap stole i hvid..
Se billeder 
Lettere brugt..

  Højstol, Trip trap, 2 stk trip trap stole i hvid.. Se billeder Lettere brugt..

  999,00 kr.28-11-2023
 6. Højstol, Trip trap, Trip trap højstol sælges med sele, bakke, babysæt og pude. Ikke brugt meget. Far

  Højstol, Trip trap, Trip trap højstol sælges med sele, bakke, babysæt og pude. Ikke brugt meget. Farve natur eg. Ca 5 år gammel. Pris 2000

  2.000,00 kr.25-11-2023

Relaterede artikler