Min babytjekliste
Børn

Min babytjekliste

Louise Guldager
Louise Guldager

Så skal vi til det igen. Helt selvvalgt og frivilligt; Projekt baby. Med alt hvad det indebærer af nye køb og behov. Et temmelig uoverskueligt projekt, lige nu, skal jeg være helt ærlig.

Vi har ikke gemt nogle ting fra da min datter var spæd. Det er over 5 år siden nu og vi har ikke haft behov for eller lyst til at have gamle barnevogne, pusleborde og sansegynger stående. Lige så glad jeg er for at købe brugt og gå på loppefund og benytte sites som DBA – lige så ofte sælger jeg ud! 

Jeg ser ingen grund til at gamle ting, der ikke længere er i brug, bare skal stå og samle støv i min kælder. Jeg har derfor også altid vidst, at jeg, når jeg blev gravid igen, skulle starte forfra med alle babytingene.

Jeg skal bare lige komme overens med, at det tidspunkt er nu.

Jeg synes, det giver enormt god mening, at købe mange af disse ting brugt, da det trods alt kun er en kort periode, man har brug for dem. Og fordi mange af ting, man køber som gravid, faktisk aldrig kommer i brug. Af forskellige årsager. Derfor er der også mange ting i den kategori til salg, der absolut intet fejler.
Louise G

Her er min baby-tjek-liste:

Babyautostol (til når vi skal hjem fra hospitalet i egen bil eller taxa).
Sidste gang lejede vi blot én, da vi i stedet købte en autostol, til når hun blev større, men da vi kører en del mere bil nu, tænker jeg, det vil være en god investering. Særligt fordi bilen bare ER nemmere med to børn!

Puslebord og puslehynde
Et af de møbler, jeg lidt elsker at hade. De er bare ikke synderligt pæne og jeg var så glad, da vi kunne skille os af med det gamle. Men de er også bare ret praktiske. Og man bruger dem jo altså en del.

Mere til had/kærlighedsforholdet:

 1. Puslebord, Lækkert puslebord. Købt et halvt år siden. Som ny, og allerede samlet.

  Puslebord, Lækkert puslebord. Købt et halvt år siden. Som ny, og allerede samlet.

  1.100,00 kr.04-06-2023
 2. Puslebord, BRIO, Solidt puslebord fra Brio, har en del små afslag i malingen men fungerer fint.

  Puslebord, BRIO, Solidt puslebord fra Brio, har en del små afslag i malingen men fungerer fint.

  260,00 kr.04-06-2023
 3. Puslebord

  Puslebord

  100,00 kr.04-06-2023
 4. Puslebord, Brio, Skønt kompakt væghængt puslebord - enkelte brugsspor men fuldt funktionsdygtig. Stå

  Puslebord, Brio, Skønt kompakt væghængt puslebord - enkelte brugsspor men fuldt funktionsdygtig. Stål nemt at tørre af. Kan afhentes i Virum eller evt Kbh

  350,00 kr.04-06-2023
 5. Puslebord, by Bo design, Vegga – også kaldet Pippi puslebordet

væghængt metal puslebord der er en s

  Puslebord, by Bo design, Vegga – også kaldet Pippi puslebordet væghængt metal puslebord der er en stabil og sikker pusleplads som kan opsættes mange steder, da den intet fylder sammenklappet. Det kan

  999,00 kr.04-06-2023
 6. Puslebord, IKEA Småstad, IKEA Småstad puslebord
Brugt i et år

  Puslebord, IKEA Småstad, IKEA Småstad puslebord Brugt i et år

  800,00 kr.04-06-2023

Lampe til puslebordet
Nu skal vi jo have en vinter baby, hvorfor jeg forudser en del timer i mørke foran puslebordet. Derfor er en fin lille lampe nok et ret godt køb.

Badekar 
Vi havde ret stor glæde af et sådant sidste gang, så det skal vi naturligvis have igen. Det er super hyggeligt at slutte dagen med baby af med et lille aftenbad. 

De her er smarte:

 1. Badekar, Stokke flexi bath, Stokke, Stokke folde badekar. Brugt to år, fungerer upåklageligt. Har ku

  Badekar, Stokke flexi bath, Stokke, Stokke folde badekar. Brugt to år, fungerer upåklageligt. Har kun få brugsspor (se billeder). https://www.babysam.dk/flexi-bath-transperant-blaa-onesize

  80,00 kr.04-06-2023
 2. Badekar, Flexi Bath, Stokke, Flexi Bath, hvid og blå.
Kan klappes sammen så det ikke fylder minimalt

  Badekar, Flexi Bath, Stokke, Flexi Bath, hvid og blå. Kan klappes sammen så det ikke fylder minimalt til opbevaring. Brugt, men god stand. Sender ikke, afhentes på adressen.

  100,00 kr.03-06-2023
 3. Badekar, Stokke, Flexi bath

  Badekar, Stokke, Flexi bath

  180,00 kr.03-06-2023
 4. Badekar, Stokke badekar, badekarstativ og babyindsats, Stokke, Jeg sælger dette baby/børne badekar m

  Badekar, Stokke badekar, badekarstativ og babyindsats, Stokke, Jeg sælger dette baby/børne badekar med baby indsats og stativ. De tre ting sælges samlet.

  400,00 kr.03-06-2023
 5. Badekar, Flexi Bath, Stokke, Stokke Flexi Bath - white aqua 
Stokke Flexi Bath Stativ - Grey
Newborn

  Badekar, Flexi Bath, Stokke, Stokke Flexi Bath - white aqua Stokke Flexi Bath Stativ - Grey Newborn Support Der er aldrig brugt olie i badet/vandet. Stativet giver en god arbejdshøjde for forældrene.

  300,00 kr.03-06-2023
 6. Badekar, Flexibath , Stokke, Sammenklappeligt badekar.

Afhentes KBH S.

  Badekar, Flexibath , Stokke, Sammenklappeligt badekar. Afhentes KBH S.

  100,00 kr.03-06-2023

Tøj 
Igen kommer vi nok til at lide lidt under, at vi denne gang skal have en vinterbaby. Vi kan ikke blot nøjes med små bodyer, selvom baby vokser lynhurtigt ud af de helt små størrelser. Jeg husker tydeligt, hvor meget ubrugt tøj, vi havde liggende med min datter, fordi hun simpelthen nåede at vokse ud af det, før vi fik det taget i brug. Og når man både skal have bukser og striktrøjer, huer og flyverdragt, heldragter og uld, så kan det i hvert fald godt betale sig, at kigge efter noget brugt også.

/// LÆS OGSÅ: "Min genbrugsbaby"

Barnevogn 
Dette køb behøver nok ikke nærmere introduktion. Skal jeg retrospektivt kigge på, hvilke af vores baby køb, vi dengang for 5 år siden brugte allermest, så vinder barnevognen ubestridt. Hold nu op, hvor har jeg tilbagelagt mange mange kilometer med den! Nu hvor vi også har fået have, må det rigtig gerne være én, der kan tåle at stå ude, så baby også kan sove middagslur ude, hvis han da gider, når vejret tillader det.. 

Til traveturene med baby:

 1. Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 98, ODDER Zip Standard EVA Barnevogn sælges :

Meget flot og velhol

  Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 98, ODDER Zip Standard EVA Barnevogn sælges : Meget flot og velholdt. Fra røgfrit hjem. - Ikke falmet. - Ingen fugt. - Ingen skjolder. - Ingen pletter. - Sove-sik

  5.500,00 kr.04-06-2023
 2. Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 92, Barnevogn og udstyr gives væk

Det er en Odder zip i lys grå hv

  Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 92, Barnevogn og udstyr gives væk Det er en Odder zip i lys grå hvor der medfølger Madras Lagen Dyne 2 stk myggenet 1 stk regnnet (ved ikke om det passer på) 1 s

  1,00 kr.04-06-2023
 3. Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 97, Flot og helt ren, som ny, sort, og ikke falmet Odder zip barnev

  Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 97, Flot og helt ren, som ny, sort, og ikke falmet Odder zip barnevogn med matchende Odder lift, gode pletfrie madrasser, regnslag og original sort og ikke falmet uld

  3.999,00 kr.04-06-2023
 4. Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 98, Flot og yderst velholdt Odder barnevogn på flot sort X-drea

  Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 98, Flot og yderst velholdt Odder barnevogn på flot sort X-dream stel. Barnevognen har et langt liggemål på 98 cm, punkterfrie hjul, justerbart styr, udluftning i

  4.500,00 kr.03-06-2023
 5. Barnevogn, Odder Zip/X-Dream, liggemål (cm): 98, Odder Zip med X-Dream stel fra 2014, i god stand. E

  Barnevogn, Odder Zip/X-Dream, liggemål (cm): 98, Odder Zip med X-Dream stel fra 2014, i god stand. Er brugt til 2 børn og har altid været opbevaret indenfor eller i skur. Lift, ekstra madras og div. t

  1.900,00 kr.02-06-2023
 6. Barnevogn, Odder Zip, Odder Zip-barnevogn fra 2014.
Den har letvægts x-dream aluminiumsstel og punkt

  Barnevogn, Odder Zip, Odder Zip-barnevogn fra 2014. Den har letvægts x-dream aluminiumsstel og punkterfrie dæk. Overdelen kan lynes op midt i, hvilket er smart, fordi man så let kan løfte barnet op u

  1.800,00 kr.02-06-2023

Lift (inkl. madras og lagen) eller voksipose  
Næsteefter barnevognen, tror jeg, vi brugte vores babylift mest, da min datter blev født. Den var praktisk at bære hende rundt i og hun faldt nemt i søvn her, fordi hun lå tæt og trygt. Den og så voksiposen brugte vi ret meget. Mest da hun var helt lille, men der brugte vi den til gengæld også en hel del!

Babydyne og to-tre sæt sengetøj
Det kan godt svare sig, at have to babydyner er min erfaring. Uden at gå i nærmere detaljer, vil man få brug for at få den vasket – hvorfor det er rart, at have en og skifte med. Det samme gælder sengetøjet. Og da de hurtigt vokser, vil meget af det, der er til salg, faktisk ikke have været brugt ret meget.

Højstol
Denne vil man måske ikke lige få brug for de første uger, men lynhurtigt er behovet der, og så er den jo altså meget rar at have.

klassiker i form af højstol:

 1. Højstol, Trip Trap, Tripp Trapp højstol istandsat og malet. Bøjle og læderrem medfølger.

  Højstol, Trip Trap, Tripp Trapp højstol istandsat og malet. Bøjle og læderrem medfølger.

  900,00 kr.03-06-2023
 2. Højstol, Stokke Trip Trap stol inkl. alt i udstyr, Trip trap med babyindsats, indsats og bakkebord

  Højstol, Stokke Trip Trap stol inkl. alt i udstyr, Trip trap med babyindsats, indsats og bakkebord

  1.400,00 kr.03-06-2023
 3. Højstol, Trip trap stokke tripptrapp, Stolen ink bøjlesæt 995
Prisen er fast og reservere ikke uden

  Højstol, Trip trap stokke tripptrapp, Stolen ink bøjlesæt 995 Prisen er fast og reservere ikke uden betaling Ny model som passer til stokke Newborn sæde Newborn sæde kan tilkøbes for 350 kr

  995,00 kr.01-06-2023
 4. Højstol, Trip trap, Super flot hvid Tripp trapp højstol - med tilhørende træ bøjle og skindstrop!
St

  Højstol, Trip trap, Super flot hvid Tripp trapp højstol - med tilhørende træ bøjle og skindstrop! Stolen er nyrenoveret Kender ikke stolens alder - Prisen er fast!

  800,00 kr.30-05-2023
 5. Højstol, Stokke, Stokke trip trap højstol med tilbehør til spæd og småbørn. 

Brugsspor efter 3 børn

  Højstol, Stokke, Stokke trip trap højstol med tilbehør til spæd og småbørn. Brugsspor efter 3 børn.

  1.500,00 kr.28-05-2023
 6. Højstol, Trip trap, Højstol

  Højstol, Trip trap, Højstol

  1.000,00 kr.27-05-2023

Relaterede artikler