10 ting du ikke kan leve uden, når du får baby
Børn

10 ting du ikke kan leve uden, når du får baby

Louise Guldager
Louise Guldager

Alt er naturligvis relativt og ingen børn eller forældre er ens. Derfor er behov det heller ikke. Men der er alligevel nogle køb, som for langt de fleste forældre ender med at være uundværlige. Listen her er et bud på, hvad det f.eks. kunne være.

1. Voksipose 

Det er så smart at den kan bruges i barnevognen, både når man er på farten, men også derhjemme eller ude på barselsbesøg kan den anvendes som legetæppe, eller sågar som skifteunderlag, hvis du har forvildet dig hen et sted uden den slags og baby pludselig må ligge på gulvet. Den holder baby varm om vinteren og kan desuden tilpasses med sommerdyne om sommeren. Voksiposen omsvøber barnet på en måde, der får de fleste babyer til fluks at lukke øjnene. Her er de varme og trygge og ligger dejligt blødt. Dertil er den nem at pakke i bilen, da den er blød og derfor bøjelig modsat en stiv lift.

2. Barnevogn 

Den behøver næppe nogen nærmere introduktion. De fleste småbørnsforældre køber den lang tid inden baby overhovedet er ankommet. Og det er der en god grund til. Det er muligvis en af de ting, du slet ikke kan komme udenom. Og som du bruger helt fra den spæde start og indtil baby er ret stor, faktisk helt indtil baby ikke længere ER en baby. Der er mange ønsker til og behov til en barnevogn og de er meget individuelle, så om du har behov for en stor eller lille, en kombi eller en dobbelt, det er helt op til den enkelte. Men en barnevogn, den er svær at komme udenom!

3. Babyalarm

I forlængelse af barnevognen, så vil I nok ret hurtigt få behov for en babyalarm. i Den er uundværlig, når baby sover ude og kan også være smart i hjemmet, hvis baby sover i et rum et stykke fra hvor I opholder jer. På den måde sikrer I, at I hører baby, når han/hun vågner og at I opfanger lyde, der måske kan genere babys søvn.

Find fine barnevogne på DBA

 1. Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 95, Solid Odder barnevogn. 
Liggemål: 95 cm
Flot koksgrå farve, der

  Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 95, Solid Odder barnevogn. Liggemål: 95 cm Flot koksgrå farve, der kun er falmet lidt. 2 af dækkene+slanger er udskiftet (500kr). Sele og regnslag følger også med.

  1.800,00 kr.16-06-2024
 2. Barnevogn, Odder Zip 2015, Odder-barnevogn Zip 2015 brugt til to børn i fin stand. Myggenet, regnsla

  Barnevogn, Odder Zip 2015, Odder-barnevogn Zip 2015 brugt til to børn i fin stand. Myggenet, regnslag og nyere og ganske lidt brugt madras medfølger.

  2.500,00 kr.16-06-2024
 3. Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 96, Odderbarnevogn. 
Med madres pude og dyne.
2 stk lifte.
Sælges k

  Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 96, Odderbarnevogn. Med madres pude og dyne. 2 stk lifte. Sælges kun samlet. Pris 1500.- kr

  1.500,00 kr.16-06-2024
 4. Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 98, Pæn og velholdt Odder barnevogn liggemålet 98.
Medfølge regnsla

  Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 98, Pæn og velholdt Odder barnevogn liggemålet 98. Medfølge regnslag,myggenet og sele

  1.100,00 kr.15-06-2024
 5. Barnevogn, Odder Zip, Odder barnevogn (Zip).
Inkl. ALT tilbehør vist på billederne.
Har brugsspor.
K

  Barnevogn, Odder Zip, Odder barnevogn (Zip). Inkl. ALT tilbehør vist på billederne. Har brugsspor. Kommer fra hjem uden røg og dyr.

  2.700,00 kr.15-06-2024
 6. Lift, Odder North, Odder Black melange lidt
Brugt meget lidt.
Mikroskopisk “fnuller” under liften

  Lift, Odder North, Odder Black melange lidt Brugt meget lidt. Mikroskopisk “fnuller” under liften

  1.000,00 kr.15-06-2024

4. Skråstol 

De er ofte udskældte og naturligvis skal de kun bruges med måde. Ingen babyer har godt af at sidde i sådan én længe ad gangen. Men. For de fleste travle forældre, uanset om du har flere børn eller ej, så er det rart at kunne have hænderne fri og være i stand til at lave mad, gå på toilettet, hoppe i et hurtigt bad, etc. Og her er skråstolen uundværlig, fordi den holder baby et stabilt sted, som kan rykkes rundt, så du hele tiden er tæt på. Og da den giver sig let efter babys bevægelser og dermed vipper blidt, er den en hit til en lidt overkørt, træt baby.

Når baby bliver lidt overtræt:

 1. Babygynge, Skråstol/ gyngestol, Ingenuity, Super fin skråstol / swing-/ gyngestol

Ingen sele og “ho

  Babygynge, Skråstol/ gyngestol, Ingenuity, Super fin skråstol / swing-/ gyngestol Ingen sele og “hovedpude” Alder 0-30 mdr. eller 12 kg 5 svinghastigheder i 30,45 eller 60 min. automatisk ved tryk

  295,00 kr.16-06-2024
 2. Skråstol, Viki, Flot og velholdt, forskellige skrå indstillinger, alt fungerer fint, fra ikke ryger-

  Skråstol, Viki, Flot og velholdt, forskellige skrå indstillinger, alt fungerer fint, fra ikke ryger-hjem. Pris kun

  40,00 kr.16-06-2024
 3. Skråstol, Beemoo, Som ny, kun afprøvet et par gange og min dreng vil ikke sidde i den.

Kan afhentes

  Skråstol, Beemoo, Som ny, kun afprøvet et par gange og min dreng vil ikke sidde i den. Kan afhentes i kbh nv

  175,00 kr.15-06-2024
 4. Skråstol, Fisher price skråstol med vibration og musik i rigtigt fint stand.
Kan sendes for 55, - i

  Skråstol, Fisher price skråstol med vibration og musik i rigtigt fint stand. Kan sendes for 55, - i porto.

  150,00 kr.15-06-2024
 5. Skråstol, Skråstol, Carena, Carena Arholma skråstol i grå.

Skråstol til baby med tre små søde får.

  Skråstol, Skråstol, Carena, Carena Arholma skråstol i grå. Skråstol til baby med tre små søde får. På billedet ser den ud som grå-blå, men den er grå, se sidste billede. Brugt, men i fin stand. St

  140,00 kr.15-06-2024
 6. Babygynge, Skråstol, Baby Bjørn, Baby Bjørn, Skråstol fra Baby Bjørn inkl. legetøj flot stand.

  Babygynge, Skråstol, Baby Bjørn, Baby Bjørn, Skråstol fra Baby Bjørn inkl. legetøj flot stand.

  400,00 kr.15-06-2024

5. Bæresele 

Der findes mange delte meninger om bæreseler. Og naturligvis skal man være opmærksom på den lille og han/hendes ryg og hoved. Men de afhjælper mange tilspidsede situationer og kan desuden være guld værd, hvis man f.eks. gerne vil ud at gå i naturen med baby, hvor det er svært at komme rundt med en barnevogn. Det samme gælder på ferier, hvor en bæresele kan være god og handy, hvis man skal nemt rundt uden for lange afstande. Baby må helst ikke sidde der længere end 20 minutter.

HUSK. De første måneder skal barnet sidde, så det vender ansigtet ind mod den voksne, altså mave mod mave. Senere, når barnet er omkring 3 måneder gammelt og er stærkt nok i nakke og hals til at holde og dreje hovedet selv, kan du også vende dit barns ansigt ud mod verden. 

Desuden kan bæreselen være en kær ven, hvis man har en tigersprings baby, der KUN vil være på mor, som også gerne vil nå at støvsuge eller smøre madpakke eller lignende. De fleste babyer falder nemlig hurtigt til ro når de sidder tæt ved moders bryst. Har man to mindre børn, kan det også være rart at have hænderne fri til at kunne holde den store i hånden.
Louise G.

Til at skærme baby:

 1. Bæresele, Sort bæresele, Four position, Ergobaby, Klassisk Four Position 360 bæresele fra Ergobaby m

  Bæresele, Sort bæresele, Four position, Ergobaby, Klassisk Four Position 360 bæresele fra Ergobaby med et ergonomisk design. Den har en enkel justering og 4 bærepositioner. Velegnet fra barnet kan hol

  300,00 kr.16-06-2024
 2. Bæresele, Najell, En ny og ubrugt Bæresele fra svenske Najell model Rise i jet Black sælges.

Sender

  Bæresele, Najell, En ny og ubrugt Bæresele fra svenske Najell model Rise i jet Black sælges. Sender den gerne såfremt man ønsker dette. Specifikationer: Komfort for dig, når baby har på, betyder, at

  950,00 kr.15-06-2024
 3. Jakke, Vatteret jakke, WHEAT, str. 80, Vatteret jakke med to lommer. og elastik i ryggen.
Stof: Oeko

  Jakke, Vatteret jakke, WHEAT, str. 80, Vatteret jakke med to lommer. og elastik i ryggen. Stof: Oeko-Tex Kun brugt til et barn. Jakken er som ny. Se også mine annoncer med bæresele. gummistøvler, sko

  100,00 kr.15-06-2024
 4. Bæresele, BabyBjörn bæresele, BabyBjörn, Den er brugt til et barn i ca. 6mdr. Den er i virkelig god

  Bæresele, BabyBjörn bæresele, BabyBjörn, Den er brugt til et barn i ca. 6mdr. Den er i virkelig god stand. Modellen er nem at få barnet i og ud af - også sovende for vores vedkommende. Lidt fra fo

  1.000,00 kr.15-06-2024
 5. Bæresele, Najell, Najell Wrap. Str. S/M.
Kun brugt 2-3 gange.

  Bæresele, Najell, Najell Wrap. Str. S/M. Kun brugt 2-3 gange.

  350,00 kr.15-06-2024
 6. Bæresele, Ergobaby , Ergobaby, Som ny, brugt maks 3 gange.

  Bæresele, Ergobaby , Ergobaby, Som ny, brugt maks 3 gange.

  350,00 kr.15-06-2024

6. Babynest 

De er gode for baby at sove i, mens baby er helt lille, fordi de omslutter ham/hende og giver tryghed. Samtidig er den nem at have stående i sengen hos jer, mens I sover og let at bære rundt på. Den kan dermed også stilles i sofaen eller på gulvet om aftenen, hvis I sidder i stuen og baby sover og er nemmere at flytte rundt på end en vugge eller seng. Den er også nem at pakke i bilen, hvis I skal overnatte andre steder, da den ikke fylder ret meget og er blød og bevægelig. Og babynest kan som regel udvides i omkredsen i takt med at baby vokser.

7. Kravlegård 

Man skal ikke underkende, hvor rart det er, at kunne lægge baby fra sig, blot i små korte intervaller, og samtidig vide med 100% sikkerhed, at han ikke kravler hen til ledninger, hunden, en trappe, brændeovnen eller andre farlige scenarier. Det kan oveni dette være både trygt og rart for baby, at have et sted i hjemmet, der er helt babys eget. Du kan nemt samle legeting og bamser der, hvis du skal støvsuge eller har husdyr, som ikke må tage dem. Når baby begynder at rejse sig, er kravlegården også et godt sted at øve sig.

Hvis du har kæledyr:

 1. Kravlegård, Babytrold kravlegård, Babytrold, Rigtig dejlig kravlegård søger ny baby 

Nem at samle

  Kravlegård, Babytrold kravlegård, Babytrold, Rigtig dejlig kravlegård søger ny baby Nem at samle Nypris : 1700 kr Din pris : 499 kr Afhentes i 9560 området Se også gerne alle mine andre annon

  499,00 kr.15-06-2024
 2. Kravlegård, Babydan, Kravlegård XXL
Brugt til et barn, god stand
Kan formes som man ønsker, kan også

  Kravlegård, Babydan, Kravlegård XXL Brugt til et barn, god stand Kan formes som man ønsker, kan også festes til væg

  300,00 kr.15-06-2024
 3. Kravlegård, Kravlegård, Markland, Madras og sengerand medfølger - aldrig brugt

  Kravlegård, Kravlegård, Markland, Madras og sengerand medfølger - aldrig brugt

  1.500,00 kr.14-06-2024
 4. Kravlegård, BabyDan, BabyDan Square kravlegård i hvid

En flot kravlegård fra BabyDan, der har vunde

  Kravlegård, BabyDan, BabyDan Square kravlegård i hvid En flot kravlegård fra BabyDan, der har vundet innovationspriser for den ekstra brede åbning, som gør det let for forældrene at tage barnet ud, u

  450,00 kr.14-06-2024
 5. Kravlegård, Disney, Finding Meno kravlegård fra Disney. Med lyd og lys.

  Kravlegård, Disney, Finding Meno kravlegård fra Disney. Med lyd og lys.

  150,00 kr.12-06-2024
 6. Sengerand, Dejlig neutral sengerand med bindebånd og sjove dyr, der kan inspirere til fantasi, kreat

  Sengerand, Dejlig neutral sengerand med bindebånd og sjove dyr, der kan inspirere til fantasi, kreativitet og gode historier. I klare farver, der stimulerer barnet og synssansen. Denne rand passer t

  100,00 kr.12-06-2024

8. God pusleplads

Hvor din pusleplads er placeret er sådan set underordnet, bare at du sørger for en god plads at pusle ved. Man står der rigtig mange gange på en dag – i rigtig mange måneder (måske endda år), så det er godt givet ud, at du tænker over en god pusleplads for både dig og baby. Passer højden? Er der plads nok til baby? Er der plads til at stille puslegrej og have bleer i nærheden. Der skal også gerne være nem adgang til vand. Og også gerne mulighed for at hænge et spejl op eller en uro i loftet eller andre ting, som din baby kan hygge sig med at kigge på.

9. Autostol 

Uanset om du selv har bil eller måske blot en gang imellem låner en eller kører med andre, så er det ikke en mulighed med baby uden en autostol. Derfor giver det også god mening at kigge efter en brugt. De er robuste og kan holde længe og du kommer helt sikkert til at få brug for en!

Find din pusleplads på DBA:

 1. Puslebord, Sammenklappeligt puslebord fra BabySam med god kvalitetspuslepude sælges. 
Puslebordet er

  Puslebord, Sammenklappeligt puslebord fra BabySam med god kvalitetspuslepude sælges. Puslebordet er kun brugt til børnebørn på besøg, så det fremstår næsten som nyt. Mål, opslået: 87 x 67 x 80 cm, m

  400,00 kr.16-06-2024
 2. Thuka Puslebord - Luna - Grå - Pusleborde & -Kommoder Hos Coop

  Thuka Puslebord - Luna - Grå - Pusleborde & -Kommoder Hos Coop

  Thuka Puslebord - Luna - Grå - Pusleborde & -Kommo, Thuka, Puslekommode fra Thuka Puslekommoden fra Thuka kombinerer på fineste vis æstetik med praktik. Puslekommode med 4 skuffer God, skjult plads ti

  3.299,00 kr.10-05-2022
 3. Thuka Puslebord - Luna - Hvid - Pusleborde & -Kommoder Hos Coop

  Thuka Puslebord - Luna - Hvid - Pusleborde & -Kommoder Hos Coop

  Thuka Puslebord - Luna - Hvid - Pusleborde & -Komm, Thuka, Puslekommode fra Thuka Puslekommoden fra Thuka kombinerer på fineste vis æstetik med praktik. Puslekommode med 4 skuffer God, skjult plads ti

  3.299,00 kr.10-05-2022
 4. Dukkemøbler, Puslebord, By Astrup puslebord til dukker. Med badekar og Puslepude. Uroen sidder løst,

  Dukkemøbler, Puslebord, By Astrup puslebord til dukker. Med badekar og Puslepude. Uroen sidder løst, men kan sættes fast med en snor

  250,00 kr.15-06-2024
 5. Puslebord, Leander, Hvid leander puslebord. Har en flænge, se billede

  Puslebord, Leander, Hvid leander puslebord. Har en flænge, se billede

  700,00 kr.15-06-2024
 6. Puslebord, Puslebord med udslåelig skifteplads. Er dog pillet af på billedet. 95 høj, 80 bred, 47 dy

  Puslebord, Puslebord med udslåelig skifteplads. Er dog pillet af på billedet. 95 høj, 80 bred, 47 dyb. Dyr og røgfrit hjem.

  250,00 kr.15-06-2024

10. Aktivitetstæppe

Et aktivitetstæppe er måske ikke det allerførste som baby får brug for, men ret hurtigt vil det være en god ide. Her kan baby trygt ligge og sanse verden og se sig omkring. Det er sundt og godt for deres udvikling og mange aktivitetstæpper har legetøj og bamser, der kan sige lyde eller rasle eller på anden vis stimulerer babys sanser. Det er en stor verden, som baby skal i gang med at opleve og indfange og på aktivitetstæppet kan I langsomt introducere og styre omfanget og udviklingen.

Til mange hyggestunder for baby:

 1. Aktivitetstæppe, Vikle, Moby, Nesten ubrugt vilke sælges
Står som nytt
Kan sendes på købers regning

  Aktivitetstæppe, Vikle, Moby, Nesten ubrugt vilke sælges Står som nytt Kan sendes på købers regning Ikke ryger Ikke husdyr Ikke parfyme eller parfymerte vaskemidler

  200,00 kr.16-06-2024
 2. Aktivitetstæppe, Tæppe og håndklæde, Legetæppe og badehåndklæde til baby

  Aktivitetstæppe, Tæppe og håndklæde, Legetæppe og badehåndklæde til baby

  50,00 kr.15-06-2024
 3. Aktivitetstæppe, Tiny love aktivitetstæppe, Tiny love, Aktivitetstæppet har både aktiviteter til leg

  Aktivitetstæppe, Tiny love aktivitetstæppe, Tiny love, Aktivitetstæppet har både aktiviteter til leg på ryg og leg på maven. Spilleboksen kan sættes til at spille en melodi eller aktiveres med hænder

  300,00 kr.15-06-2024
 4. Aktivitetstæppe, Sophie la Giraffe, Sophie la Giraffe

  Aktivitetstæppe, Sophie la Giraffe, Sophie la Giraffe

  100,00 kr.15-06-2024
 5. Aktivitetstæppe, Vatteret tæppe pakke , Müsli, Müsli Leaf vatteret baby legetæppe/aktivitetstæppe l

  Aktivitetstæppe, Vatteret tæppe pakke , Müsli, Müsli Leaf vatteret baby legetæppe/aktivitetstæppe lavet i økologisk bomuld. Perfekt når baby skal ligge trygt og godt, og det gerne må pynte i stuen. M

  120,00 kr.15-06-2024
 6. Aktivitetstæppe, Skumgulv, Andet, Sjov puslespil. Store brikker ca. 40x40 cm. 17 nrikker med dyremot

  Aktivitetstæppe, Skumgulv, Andet, Sjov puslespil. Store brikker ca. 40x40 cm. 17 nrikker med dyremotiver.

  120,00 kr.14-06-2024

Relaterede artikler