Børneværelser under evig forandring

Børneværelser under evig forandring

25. januar 2016

Jeg elsker forandring, det gør jeg virkelig, men nogen gange går det altså bare lidt for stærkt. Fx vores tøser, deres ben bliver bare så lange, og de vokser bare ud af alt.

I efteråret var vi nødt til at lade Merle gå fra juniorseng til voksenseng, og grundet de skrå vægge, så synes vi en hjemmebygget seng var en rigtig god ide.

Her mellem jul og nytår er Neel så gået fra juniordyne til voksendyne, og pludselig synes jeg slet ikke hun kan være i sin fine juniorseng mere. Dynen og hendes ben fylder simpelthen det hele.... Så selvom det kun er et halvt år siden hun fik Merles seng ind til sig, så må vi nok konstatere, at 2016 må blive året hvor Neel får ny seng.... igen....

Vi har ikke helt snakket om det endnu, hvilken hun skal have. Jesper synes det kunne være skønt med noget byg selv, noget slot hun kan kravle ind i osv. Men jeg er bange for, at hun allerede har en alder, hvor den slags ikke hitter ret længe, og så skal vi til at lave om igen.

Jeg er derfor begyndt at søge lidt på voksen senge til hende. Der fines jo mange fine muligheder, der er både teaksenge, der er der dabybeds, der er helt alm. boxmadras (vælger man sådan en, så synes jeg dog det kræver en ramme som som hos Merle).

Mulighederne er der nok af, det gælder bare om at ramme den, som Neel vil synes om, og som vil blende ind i rummet, også når vi i løbet af 2016 skal til at gøre hende lidt mere skoleklar.

Der sker meget med børn i deres sidste børnehaveår, og endnu mere når de rammer året hvor de starter i skole, og jeg ved, at når den tid kommer, så er der nogle ting på hendes værelse vi skal til at forandre, nogle legesager hun simpelthen ikke gider mere osv.

Men i første omgang, der kræver det nok en ny seng.... Så det er her vores fokus er lige nu....