Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt
Børn

Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt

Louise Guldager
Louise Guldager

Voksipose, bæresele og barnevogn. Det er blot nogle af de ting, du skal ud og investere i som nybagt eller kommende forældre. Men det giver faktisk bedst mening at købe disse ting brugt – ikke kun på grund af prisen.

Her kan du tjekke ud, hvor meget du sparer og samtidig få svar på, hvorfor disse babyting egner sig bedst at købe brugt.

800 kroner. Så meget sparer du som minimum ved at købe voksiposen på DBA, og det er bare én af de besparelser, du kan gøre dig, når du skal ud og investere i brugt babyudstyr. I denne artikel guider jeg dig til de gode besparelser, og samtidig får du også svaret på, hvorfor meget babyudstyr faktisk er mest oplagt at købe brugt – foruden prisen.

Læs med herunder:

1. Barnevogn

Den behøver næppe nogen nærmere introduktion. De fleste småbørnsforældre køber den lang tid, inden baby overhovedet er ankommet. Der er rigtig mange udgifter forbundet med at få små børn og én af dem er køb af barnevognen.

Her kan man med fordel kigge efter en brugt, dels fordi de mange gange ligger til halv pris, dels fordi en barnevogn tåler ret meget slid, hvorfor en brugt model ofte ikke fejler andet end lidt lette brugsspor.

Flere familier opererer også med to vogne, ofte i to forskellige størrelser, hvorfor man tit oplever, at vognen slet ikke er ret brugt, når den sættes til salg. Der er også mange familier, der får foretaget fejlkøb, enten i forhold til deres reelle behov eller i relation til deres boligforhold eller bilens størrelse, så der er mange barnevogne til salg brugt, uden at de fejler noget som helst.

Barnevogne til salg på DBA:

 1. Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Odder Zip

Odder Zip pram comes with

- lift
- rain cover

  Barnevogn, Odder Zip, liggemål (cm): 97, Odder Zip Odder Zip pram comes with - lift - rain cover - harness (sele) Please Note, there is no mattress. You need to buy this yourself from e.g Babysam

  2.200,00 kr.05-06-2023
 2. Barnevogn, Emmaljunga Big Star, liggemål (cm): 97, 
Inkl næsten ny Dunlopillo madras, Barnevognssele

  Barnevogn, Emmaljunga Big Star, liggemål (cm): 97, Inkl næsten ny Dunlopillo madras, Barnevognssele, regnslag og myggenet Dejlig stor barnevogn. Håndtag kan justeres i højden

  1.800,00 kr.05-06-2023
 3. Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 98, Odder North barnevogn model 2019 - med købsbevis.

Modellen me

  Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 98, Odder North barnevogn model 2019 - med købsbevis. Modellen med solsejl og udluftning/lys i kalechen. X-Dream stel i sort alu og punkterfri hjul Odder lift me

  5.800,00 kr.05-06-2023
 4. Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 98, Fin Odder barnevogn med tilhørende original Odderlift sælges. B

  Barnevogn, Odder, liggemål (cm): 98, Fin Odder barnevogn med tilhørende original Odderlift sælges. Barnevognen er brugt som ekstra barnevogn når vi har besøgt familien på Fyn. Den fremstår virkelig fl

  1.199,00 kr.05-06-2023
 5. Barnevogn, Bought a few months ago. Used it for one time. Very light and almost brand new. Very good

  Barnevogn, Bought a few months ago. Used it for one time. Very light and almost brand new. Very good for trips and airport travels. Pick up from Frederiksberg

  199,00 kr.05-06-2023
 6. Barnevogn, andet mærke, liggemål (cm): 96, Fin og praktisk Barnevogn fra Stork fra 2016. Punkterfrie

  Barnevogn, andet mærke, liggemål (cm): 96, Fin og praktisk Barnevogn fra Stork fra 2016. Punkterfrie hjul. Medfølger: lift og 2 luksusmadrasser (til barnevognen og liften). Baby dyne, pude, barnevog

  4.000,00 kr.05-06-2023

Udvalget af barnevogne er meget stort på DBA, hvor der lige nu er over 4.700 barnevogne til salg, så der burde være noget for enhver smag. Du kan også finde en del tvillingevogne og trillingevogne.

Er man til ægte nostalgi og charme, kan man også med fordel kigge efter en vintagebarnevogn. De er yderst populære og kan selvsagt kun købes brugt. Mange synes, det er sjovt at finde den samme barnevogn, som de selv blev trillet rundt I, dengang de var spæd.

LÆS OGSÅ: Det skal du vide, når vi vil købe en brugt barnevogn

2. Voksipose

Har du et vinterbarn, er voksiposen i særdeleshed en nødvendighed. Det er smart, at den kan bruges i barnevognen, både når man er på farten, men også derhjemme eller ude på barselsbesøg. Den kan også anvendes som legetæppe eller sågar som skifteunderlag, hvis du har forvildet dig hen et sted uden den slags, og baby pludselig må ligge på gulvet.

Voksiposen er dog også ofte noget, de fleste babyer relativt hurtigt vokser ud af, hvorfor den sjældent når at blive rigtig slidt. Lige så stort behovet er de første 10-12 måneder, lige så hurtigt forsvinder det igen.

Når først barnet begynder at bevæge sig meget, vil de som oftest nemlig heller være i en flyverdragt eller lignende. Derfor giver det god mening at kigge brugt, da mange sætter dem til salg igen efter relativt kort brug. Der er med andre ord en større prisbesparelse at hente, men ikke den store mærkbare forskel i forhold til en helt ny.

Voksiposer på DBA:

 1. Voksipose, Voksipose, Voksi, Nyvasket voksipose i god stand. Fra røg- og dyrefrit hjem. Inkluderer b

  Voksipose, Voksipose, Voksi, Nyvasket voksipose i god stand. Fra røg- og dyrefrit hjem. Inkluderer både vinter- og sommerdyne.

  350,00 kr.05-06-2023
 2. Voksipose

  Voksipose

  200,00 kr.05-06-2023
 3. Voksipose, Voksi pose , Voksi, Med vinterdyne og bæreplade

  Voksipose, Voksi pose , Voksi, Med vinterdyne og bæreplade

  800,00 kr.04-06-2023
 4. Voksipose, Voksipose , Voksi, Fin voksipose model classic, der har været elsket af vores børn. Der e

  Voksipose, Voksipose , Voksi, Fin voksipose model classic, der har været elsket af vores børn. Der er sommer og vinterdyne + bæreplade til den

  500,00 kr.04-06-2023
 5. Voksipose, Sleepbag, Dejlig lækker voksipose fra Sleepbag. Der er et par små huller i stoffet, som e

  Voksipose, Sleepbag, Dejlig lækker voksipose fra Sleepbag. Der er et par små huller i stoffet, som er uden betydning for funktionen. Men derfor en lavere pris.

  400,00 kr.04-06-2023
 6. Voksipose, 2 dundyner som kan klipses sammen
Fin stand

  Voksipose, 2 dundyner som kan klipses sammen Fin stand

  375,00 kr.04-06-2023

Der er over 700 vokseposer til salg på DBA, de fleste ligger mellem 200 kroner og 600 kroner. Fra ny koster en voksepose typisk mellem 1.500 kroner – 2.000 kroner. Så der er tale om en god besparelse ved en brugt.

3. Bæresele

Der findes mange delte meninger om bæreseler. Og naturligvis skal man være opmærksom på den lille og han/hendes ryg og hoved. Men de afhjælper mange situationer og kan desuden være guld værd, hvis man for eksempel gerne vil ud at gå i naturen med baby, eller skal ud og rejse, hvor det er svært at komme rundt med en barnevogn. 

Baby må helst ikke sidde der længere end 20 minutter, men hvis man bruger den med omtanke, kan den være guld værd for både mor og barn. Nogle børn kan også godt lide at sidde i bæreselen, mens du lige får ordnet støvsugningen, fordi de er så tæt på dig.

Bæreselen er dog kun et behov i de helt tidlige stadier, da barnet ret hurtigt vil blive for tung og stor til, at det giver mening. Derfor er der heller ingen grund til at bruge for mange penge på det. Behovet er kortvarigt, og derfor bør udgiften også være tilsvarende overkommelig.

Køber du brugt, vil der ofte være 300-500 kroner at spare fra ny af.

Bæreseler på DBA:

 1. Bæresele, Manduca, Bleget af solen

  Bæresele, Manduca, Bleget af solen

  150,00 kr.05-06-2023
 2. Bæresele, Ergobaby, Ny Ergobaby Embrace i pure black. Brugt én gang og fremstår derfor som ny.
Billi

  Bæresele, Ergobaby, Ny Ergobaby Embrace i pure black. Brugt én gang og fremstår derfor som ny. Billigste pris på nettet aktuelt 799,- Ved forsendelse betaler køber fragt.

  500,00 kr.05-06-2023
 3. Bæresele, Stokkebæresele, Stokke, Stokkebæresele

  Bæresele, Stokkebæresele, Stokke, Stokkebæresele

  600,00 kr.05-06-2023
 4. Bæresele, Umami Carrier, Konges Sløjd, Dejlig smuk bæresele i blød fløjl, med både seler og bindebån

  Bæresele, Umami Carrier, Konges Sløjd, Dejlig smuk bæresele i blød fløjl, med både seler og bindebånd. Selerne er nemme at lukke selv, da de krydser på ryggen, og der er brede, behagelige bånd til at

  450,00 kr.05-06-2023
 5. Bæresele, Ergobaby bæresele, Ergobaby bæresele, En bæresele som er meget lidt brugt og som næsten er

  Bæresele, Ergobaby bæresele, Ergobaby bæresele, En bæresele som er meget lidt brugt og som næsten er ny

  500,00 kr.05-06-2023
 6. Bæresele, Adapt, Ergobaby, Ergobaby Adapt bæresele
3,2-20 kg.
Selen kan bruges fra nyfødt uden brug

  Bæresele, Adapt, Ergobaby, Ergobaby Adapt bæresele 3,2-20 kg. Selen kan bruges fra nyfødt uden brug af baby indsats. Man indstiller selen i takt med at barnet vokser. Den er i pæn stand. Den sælges fo

  400,00 kr.05-06-2023

Her kan du se alle de bæreseler, der er til salg på DBA, 483 af dem koster under 200 kroner.

4. Skråstol 

Skråstolen er ofte udskældt og naturligvis skal de kun bruges med måde. Ingen babyer har godt af at sidde i sådan én længe ad gangen. Men, for de fleste, travle forældre, uanset om du har flere børn eller ej, så er det rart at kunne have hænderne fri og være i stand til at lave mad, gå på toilettet, hoppe i et hurtigt bad, og så videre,, mens din baby er helt lille.

Her kan skråstolen være smart, fordi den holder baby et stabilt sted, som kan rykkes rundt, så du hele tiden er tæt på. Og da den giver sig let efter babys bevægelser og dermed vipper blidt, er den en hit til en lidt overkørt, træt baby.

Mange førstegangsforældre tør ikke rigtig begive sig ud i én. Mens man ofte med barn nummer 2 og 3 hurtigt sander, at den i begrænset brug kan have sin fulde berettigelse. Når det er sagt, så er det dumt at bruge for mange penge på netop denne post. Simpelthen fordi brugen er begrænset. Køb den brugt og brug dine penge på nogle af de lidt tungere poster.

Lige nu er der 700 skråstole til salg på DBA, og de 600 af dem ligger mellem 100 kroner og 400 kroner. Der er ingen grund til at give mere end det.

Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt
Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt

5. Kravlegård og tremmeseng

Man skal ikke underkende, hvor rart det er at kunne lægge baby fra sig blot i små, korte intervaller og samtidig vide med 100 procents sikkerhed, at han/hun ikke kravler hen til ledninger, en trappe, brændeovnen eller andre farlige scenarier. Derfor er både en kravlegård og/eller en tremmeseng en god investering i starten.

Det kan oveni dette være både trygt og rart for baby at have et sted i hjemmet, der er helt babys eget, hvor yndlingslegetøjet er samlet.

Når baby begynder at rejse sig, er kravlegården også et godt sted at øve sig. Og det samme gælder tremmesengen. For begge møbler gælder det, at især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt. Ofte er de lavet i træ, så deres holdbarhed tager ikke skade af et par års brug.

Måske du ligefrem kan være heldig at finde en seng eller en kravlegård, der ligner den, du selv havde som barn? Det er netop nostalgien, der vægter højt her – og den kan man ikke købe fra ny.

Et eksempel er Juno-sengen, også kaldet en Lilleper seng. De er i højere kurs, hvis det er den originale fra 60erne, end de ny-producerede modeller er.

Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA
Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA

6. Vugge

En af de ting, der har fået et stort come-back de seneste år i babyland, er kurve-vuggen. Den skal helst være original og gammel, altså ikke en nyproduceret udgave - og er man bare lidt med på baby-beatet disse dage, så skal man have sådan én. De originale har oftest hjul, som gør dem smarte, fordi man kan flytte vuggen rundt i huset eller lejligheden, de fylder ikke så meget, og kan derfor nemt rulles hen til sengen, hvor de voksne sover eller ind i stuen efter behov.

Her er det især nostalgien og historien, der vægter, så hvis du ikke er så heldig at have én, der er gået i arv, er det er én af de ting, du skal købe brugt. Søg på kurve-vugge eller moseskurv.

Vugger til salg på DBA:

 1. Vugge, Slyngevugge, Slyngevugge mrk nonomo samt moonboon motor. Købt fra ny. Brugt til 1 barn i ca 4

  Vugge, Slyngevugge, Slyngevugge mrk nonomo samt moonboon motor. Købt fra ny. Brugt til 1 barn i ca 4 mdr. Fra røgfrit hjem.

  2.000,00 kr.05-06-2023
 2. Vugge, Leander Hængevugge m. stativ, b: 45 l: 70, Smuk Leander hængevugge med nyt classicLeander Alu

  Vugge, Leander Hængevugge m. stativ, b: 45 l: 70, Smuk Leander hængevugge med nyt classicLeander Alu-stativ. Let at stille op og flytte fra stue til soveværelse. Vuggen kan også monteres i loftet. So

  500,00 kr.19-03-2023
 3. Vugge, Vugge/skråstol fra Tiny Love, b: 47 l: 77, Først til mølle, kom med bud.

Produktet er vugge

  Vugge, Vugge/skråstol fra Tiny Love, b: 47 l: 77, Først til mølle, kom med bud. Produktet er vugge og skråstol i én. Det har tre hældningsniveauer med musik og legetøj.Batterier medfølger. I meget f

  1,00 kr.05-06-2023
 4. Vugge, Leander vugge, H: 30 x B: 50 x L: 83 cm.
Oprindelig købspris: 1.499 kr.

  Vugge, Leander vugge, H: 30 x B: 50 x L: 83 cm. Oprindelig købspris: 1.499 kr.

  400,00 kr.05-06-2023
 5. Vugge, Leander, Flot og fin Leander vugge sælges 
Den er brugt til to børn i sammenlagt 4 mdr 
Der m

  Vugge, Leander, Flot og fin Leander vugge sælges Den er brugt til to børn i sammenlagt 4 mdr Der medfølger følgende originale Leander dele: Madras Lagner Vuggehimmel Stativ Hvis der er interesse fo

  950,00 kr.04-06-2023
 6. Vugge, Hængevugge i flet. Indvendig sengerand, madras og lagen medfølger. Super pæn stand.

  Vugge, Hængevugge i flet. Indvendig sengerand, madras og lagen medfølger. Super pæn stand.

  300,00 kr.04-06-2023

Lige nu er der over 400 vuggesenge til salg på DBA, og her kan du se dem, der er i flet.

7. Autostol

Uanset om du selv har bil eller måske blot en gang imellem låner en eller kører med andre, så er det ikke en mulighed at køre med baby uden en autostol. Derfor giver det også god mening at kigge efter en brugt:

De er robuste og kan holde længe, og du kommer helt sikkert til at få brug for en! Desuden vokser baby ret hurtigt ud af den første stol, da den som oftest kun gælder op til 8 måneder, og derfor vil du typisk kunne finde mange gode autostole med minimalt slid til en brøkdel af prisen på en ny. Her giver det rigtig god mening at spare lidt, for der vil sjældent være stor forskel på de nye modeller og en let brugt.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en hylde, dit barn vil elske

8. Klapvogn

Selvom du har investeret i en barnevogn, så vil du sikkert også få brug for en klapvogn. Da begge dele ligger i den lidt dyrere ende, giver det god mening at kigge efter en brugt. På mange måder gælder det samme her, som det gjorde ved barnevognen; ofte er de brugte ikke ret slidt, og du vil få ret meget vogn for prisen, når du kigger brugt.

Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende
Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende

Er der for eksempel opstået skjolder eller andre pletter efter vejr og vind på enten din brugte barnevogn eller klapvogn, kan du fjerne dem med en blanding bestående af ½ decilieter sæbespåner og 1 deciliter vand. Sørg for at blandingen er godt grødet, og gnid derefter blandingen godt ned i pletten. Tør efter med en klud opvredet i koldt vand, indtil sæberesterne er væk.

På samme måde kan du nemt opdatere vognen, hvis der er opstået rust på stellet. Her kan rusten fjernes med rigelige mængder eddike og stanniol. Med en klud smøres eddiken på de ramte områder, og derefter gnubbes der med krøllet stanniol. Staniolen sliber den eddike-opløste rust af, og stellet fremstår bagefter skinnende og nyt. Det tager ikke lang tid og kan udføres af alle.

Klapvogne til salg på DBA:

 1. Klapvogn, andet mærke, Helt ny rejseklapvogn med siddebord, opbevaringsrum ved rattet, tilhørende pu

  Klapvogn, andet mærke, Helt ny rejseklapvogn med siddebord, opbevaringsrum ved rattet, tilhørende pusletaske. Uden regnslag, insektnet, paraply. afhentes på adressen.

  700,00 kr.05-06-2023
 2. Klapvogn, Carena carena double swing, tvillingevogn, Super fin tvillingevogn/søskendevogn.
Hjulene e

  Klapvogn, Carena carena double swing, tvillingevogn, Super fin tvillingevogn/søskendevogn. Hjulene er muligvis punkteret, vi har ikke den rette luftpumpe til at tjekke det.

  650,00 kr.05-06-2023
 3. Klapvogn, Esprit Second lock, Super fin og fylder minimalt.
Kan ligges helt ned.

  Klapvogn, Esprit Second lock, Super fin og fylder minimalt. Kan ligges helt ned.

  500,00 kr.05-06-2023
 4. Klapvogn, Emmaljunga Super Nitro Protex, Virkelig lækker Emmaljunga klapvogn. Sædet kan lækkes helt

  Klapvogn, Emmaljunga Super Nitro Protex, Virkelig lækker Emmaljunga klapvogn. Sædet kan lækkes helt ned og der er et liggemål på 90 cm. Den har kostet 6000 kr fra ny. Jeg sælger den for 2000 kr. Den s

  2.000,00 kr.05-06-2023
 5. Klapvogn, Emmaljunga, Mørke lilla klapvogn i fin stand. Har stået tørt.
Kommer fra et røg- og dyrefr

  Klapvogn, Emmaljunga, Mørke lilla klapvogn i fin stand. Har stået tørt. Kommer fra et røg- og dyrefrit hjem.

  500,00 kr.05-06-2023
 6. Klapvogn, Baby Jogger City Tour 2, Sammenklappelig klapvogn. Fejler intet og brugt lidt på rejser. S

  Klapvogn, Baby Jogger City Tour 2, Sammenklappelig klapvogn. Fejler intet og brugt lidt på rejser. Sort. Inkl. regnslag og taske

  1.500,00 kr.05-06-2023

Lige nu er der over 3.000 klapvogne til salg på DBA. De ligger i alle prisklasser, men typisk vil du kunne spare halvdelen af nyprisen, når du køber brugt. 511 af dem er af mærket Emmaljunga.

9. Gåvogn

En gåvogn kan være en god hjælp og støtte til din usikre, lille baby, når han/hun rammer de 9 måneder og frem. Udover at gåvognen hjælper baby godt på vej til at gå, så er det også et herligt stykke legetøj. Brug den for eksempel også som dukkevogn eller til at transportere andet legetøj rundt med. Lige nu er der lidt over 1.000 gåvogne til salg brugt på DBA, og her ligger over 700 af dem under 400 kroner.

Det kan altså godt svare sig at kigge brugt, da barnet helt givet er ligeglad med om vognen er ny. Og taget i betragtning, at den netop kun bruges i en begrænset periode og oftest er lavet i træ, som er et holdbart materiale, er der ingen grund til at styrte ud og købe en ny, før de har undersøgt brugtmarkedet.

Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt
Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt

10. Trælegetøj

Gammelt trælegetøj hitter stort. Igen skyldes det nostalgien og ikke mindst kvaliteten, da meget trælegetøj kun bliver pænere med årene. Retro-legetøj er generelt meget populært, og derfor bør man kigge brugt, når man vil finde lidt legetøj til gulklumpen. Nostalgi kan ikke købes fra ny. For eksempel er items som Kaj Bojesens gyngehest meget efterstræbt. Gammelt originalt trælegetøj fra Lego fra 1950erne som her eller her ligesom gamle træklodser er også meget populære.

Legetøj og spil til salg på DBA:

 1. Ballista og ridder, Schleich, Schleich 42101 Ballista og ridder
Inkl. 4 våben. 

Brugsmærker men ell

  Ballista og ridder, Schleich, Schleich 42101 Ballista og ridder Inkl. 4 våben. Brugsmærker men ellers rigtig god stand. Fast pris Modtager betaler evt. porto. Fra røg/parfumefrit hjem.

  225,00 kr.05-06-2023
 2. Lego Friends, Pop Star Tour bus

  Lego Friends, Pop Star Tour bus

  50,00 kr.05-06-2023
 3. Andet legetøj, Poolbord, Billiardbord, Poolbord/ Billiardbord sælges

Længde; 214cm
Bredde; 117cm
Hø

  Andet legetøj, Poolbord, Billiardbord, Poolbord/ Billiardbord sælges Længde; 214cm Bredde; 117cm Højde; 80cm Kegler,kugler køøer mm. Medfølger

  500,00 kr.05-06-2023
 4. Andet, Skildpaddedukker, Sælger min samling af Skildpaddedukker. Jeg har endnu flere end de viste. P

  Andet, Skildpaddedukker, Sælger min samling af Skildpaddedukker. Jeg har endnu flere end de viste. Priser fra 50kr-200kr

  50,00 kr.05-06-2023
 5. Dukkevogn, Retro, Barnevogn

  Dukkevogn, Retro, Barnevogn

  300,00 kr.05-06-2023
 6. Bordfodbold, **GRATIS** Bordfodbold gives væk. Fejler intet men bolde mangler.

  Bordfodbold, **GRATIS** Bordfodbold gives væk. Fejler intet men bolde mangler.

  1,00 kr.05-06-2023

87.600. Så mange annoncer er der lige nu i kategorien 'Legetøj og spil' i børnekategorien på DBA. Her kan du se alle de bamser, der for eksempel er til salg i kategorien.

Hvis du også går og overvejer, hvad du skal gøre med boligindretningen, når der kommer en ekstra lille beboer, så læs også med her,  hvor der deles gode råd, som kan guide på vej, ligegyldigt om det er første gang for jer – eller en lykkelig gentagelse.

Når guldklumpen er blevet lidt større, så skal I måske også ud og have en cykel. Her kan selv en gammel én blive god som ny. Her viser vi dig, hvordan du kan give dit barns første jernhest en overhaling, så alle børnene  på vejen bliver misundelige! Overhalingen kostede i alt kun 200 kroner - inklusiv cyklen!  

Relaterede artikler