Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt
Børn

Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt

Louise Guldager
Louise Guldager

Voksipose, bæresele og barnevogn. Det er blot nogle af de ting, du skal ud og investere i som nybagt eller kommende forældre. Men det giver faktisk bedst mening at købe disse ting brugt – ikke kun på grund af prisen.

Her kan du tjekke ud, hvor meget du sparer og samtidig få svar på, hvorfor disse babyting egner sig bedst at købe brugt.

800 kroner. Så meget sparer du som minimum ved at købe voksiposen på DBA, og det er bare én af de besparelser, du kan gøre dig, når du skal ud og investere i brugt babyudstyr. I denne artikel guider jeg dig til de gode besparelser, og samtidig får du også svaret på, hvorfor meget babyudstyr faktisk er mest oplagt at købe brugt – foruden prisen.

Læs med herunder:

1. Barnevogn

Den behøver næppe nogen nærmere introduktion. De fleste småbørnsforældre køber den lang tid, inden baby overhovedet er ankommet. Der er rigtig mange udgifter forbundet med at få små børn og én af dem er køb af barnevognen.

Her kan man med fordel kigge efter en brugt, dels fordi de mange gange ligger til halv pris, dels fordi en barnevogn tåler ret meget slid, hvorfor en brugt model ofte ikke fejler andet end lidt lette brugsspor.

Flere familier opererer også med to vogne, ofte i to forskellige størrelser, hvorfor man tit oplever, at vognen slet ikke er ret brugt, når den sættes til salg. Der er også mange familier, der får foretaget fejlkøb, enten i forhold til deres reelle behov eller i relation til deres boligforhold eller bilens størrelse, så der er mange barnevogne til salg brugt, uden at de fejler noget som helst.

Barnevogne til salg på DBA:

 1. Barnevogn, Emmaljunga barnevogn i rigtigt fint stand uden fugt eller pletter med
-Stor madras.
-Regn

  Barnevogn, Emmaljunga barnevogn i rigtigt fint stand uden fugt eller pletter med -Stor madras. -Regnslag. -Lift med madras. -Barnevognskassen og liften kan klappes flad. -Stor varekurv. Ny vasket o

  1.400,00 kr.24-06-2024
 2. Barnevogn, Emmaljunga Big Star Supreme, liggemål (cm): 98, i fin stand, brugsspor hist og her. Der m

  Barnevogn, Emmaljunga Big Star Supreme, liggemål (cm): 98, i fin stand, brugsspor hist og her. Der medfølger regnslag, siddepude, sovesele og dækken.

  3.000,00 kr.24-06-2024
 3. Barnevogn, Emmaljunga Edge duo, Emmaljunga Edge Duo i god stand, trænger til vask. Intet er defekt u

  Barnevogn, Emmaljunga Edge duo, Emmaljunga Edge Duo i god stand, trænger til vask. Intet er defekt udover opbevaringskassen er lidt slidt. Men fungere meget fint. Den har altid stået inde i skuret. My

  4.500,00 kr.24-06-2024
 4. Barnevogn, Silvercross, GRATIS.                 Skal afhentes.  Gammel barnevogn

  Barnevogn, Silvercross, GRATIS. Skal afhentes. Gammel barnevogn

  1,00 kr.24-06-2024
 5. Odder North Barnevogn

  Odder North Barnevogn

  Barnevogn, Odder North (2017), liggemål (cm): 96, Odder North barnevogn (2017 model), taget i brug april 2018. Langt liggemål 96 cm. Der er selvfølgelig nogle brugsspor (forsøgt at tage billeder af d

  4.500,00 kr.18-04-2024
 6. Barnevogn, Basson Basson Nordic lux, liggemål (cm): 97, Vi sælger vores barnevogn, barnevogen køre r

  Barnevogn, Basson Basson Nordic lux, liggemål (cm): 97, Vi sælger vores barnevogn, barnevogen køre rigtig godt, hjulene kan tages af så den ikke fylder då meget stellet kan klappes helt sammen, med kl

  2.000,00 kr.24-06-2024

Udvalget af barnevogne er meget stort på DBA, hvor der lige nu er over 4.700 barnevogne til salg, så der burde være noget for enhver smag. Du kan også finde en del tvillingevogne og trillingevogne.

Er man til ægte nostalgi og charme, kan man også med fordel kigge efter en vintagebarnevogn. De er yderst populære og kan selvsagt kun købes brugt. Mange synes, det er sjovt at finde den samme barnevogn, som de selv blev trillet rundt I, dengang de var spæd.

LÆS OGSÅ: Det skal du vide, når vi vil købe en brugt barnevogn

2. Voksipose

Har du et vinterbarn, er voksiposen i særdeleshed en nødvendighed. Det er smart, at den kan bruges i barnevognen, både når man er på farten, men også derhjemme eller ude på barselsbesøg. Den kan også anvendes som legetæppe eller sågar som skifteunderlag, hvis du har forvildet dig hen et sted uden den slags, og baby pludselig må ligge på gulvet.

Voksiposen er dog også ofte noget, de fleste babyer relativt hurtigt vokser ud af, hvorfor den sjældent når at blive rigtig slidt. Lige så stort behovet er de første 10-12 måneder, lige så hurtigt forsvinder det igen.

Når først barnet begynder at bevæge sig meget, vil de som oftest nemlig heller være i en flyverdragt eller lignende. Derfor giver det god mening at kigge brugt, da mange sætter dem til salg igen efter relativt kort brug. Der er med andre ord en større prisbesparelse at hente, men ikke den store mærkbare forskel i forhold til en helt ny.

Voksiposer på DBA:

 1. Voksipose, Basson, Dejlig Voksipose til barnevognen. Inklusiv sommer og vinter dyne + plade.

  Voksipose, Basson, Dejlig Voksipose til barnevognen. Inklusiv sommer og vinter dyne + plade.

  450,00 kr.24-06-2024
 2. Voksipose, Pæn og nyvasket Slee-bee kørepose med bærehanke og fast underlag, der nemt kan tages ud,

  Voksipose, Pæn og nyvasket Slee-bee kørepose med bærehanke og fast underlag, der nemt kan tages ud, hvis der ønskes en blødere kørepose. Denne combipose kan også bruges som sovepose og lift. Perfekt t

  175,00 kr.24-06-2024
 3. Voksipose, My Baby Travel, Sovepose.

  Voksipose, My Baby Travel, Sovepose.

  300,00 kr.23-06-2024
 4. Voksipose, Voksi, Voksipose inklusiv sommer- og vinterdyne + bæreplade

  Voksipose, Voksi, Voksipose inklusiv sommer- og vinterdyne + bæreplade

  400,00 kr.23-06-2024
 5. Voksipose, Voksipose , Voksi, Helt ok men falmet, helårsdybe i. Alt nyvasket.
Ps. Vi har kat men de

  Voksipose, Voksipose , Voksi, Helt ok men falmet, helårsdybe i. Alt nyvasket. Ps. Vi har kat men de har ikke lagt på den.

  100,00 kr.23-06-2024
 6. Voksipose, Voksi kørepose, Voksi Classic, Sælger denne dejlige voksi kørepose. Den er brugt, men fej

  Voksipose, Voksi kørepose, Voksi Classic, Sælger denne dejlige voksi kørepose. Den er brugt, men fejler intet. Super til baby 0-3 år i vinterhalvåret. Kan vaskes uden problemer.

  200,00 kr.23-06-2024

Der er over 700 vokseposer til salg på DBA, de fleste ligger mellem 200 kroner og 600 kroner. Fra ny koster en voksepose typisk mellem 1.500 kroner – 2.000 kroner. Så der er tale om en god besparelse ved en brugt.

3. Bæresele

Der findes mange delte meninger om bæreseler. Og naturligvis skal man være opmærksom på den lille og han/hendes ryg og hoved. Men de afhjælper mange situationer og kan desuden være guld værd, hvis man for eksempel gerne vil ud at gå i naturen med baby, eller skal ud og rejse, hvor det er svært at komme rundt med en barnevogn. 

Baby må helst ikke sidde der længere end 20 minutter, men hvis man bruger den med omtanke, kan den være guld værd for både mor og barn. Nogle børn kan også godt lide at sidde i bæreselen, mens du lige får ordnet støvsugningen, fordi de er så tæt på dig.

Bæreselen er dog kun et behov i de helt tidlige stadier, da barnet ret hurtigt vil blive for tung og stor til, at det giver mening. Derfor er der heller ingen grund til at bruge for mange penge på det. Behovet er kortvarigt, og derfor bør udgiften også være tilsvarende overkommelig.

Køber du brugt, vil der ofte være 300-500 kroner at spare fra ny af.

Bæreseler på DBA:

 1. Bæresele, Bæresele, BabyBjörn, Bæresele med mulighed for at indstille på mange forskellige måder. Ka

  Bæresele, Bæresele, BabyBjörn, Bæresele med mulighed for at indstille på mange forskellige måder. Kan bruges fra 3,5kg til 12kg. Sendes ikke, men kan afhentes på Østerbro ??

  100,00 kr.24-06-2024
 2. Bæresele, Ergobaby bæresele, Ergobaby, God bæresele fra Ergobaby. Kan sendes hvis køber betaler frag

  Bæresele, Ergobaby bæresele, Ergobaby, God bæresele fra Ergobaby. Kan sendes hvis køber betaler fragten.

  200,00 kr.24-06-2024
 3. Bæresele, Wrap bære t-shirt, Najell, Str. M/L. Kun prøvet på en enkelt gang. Stofpose til opbevaring

  Bæresele, Wrap bære t-shirt, Najell, Str. M/L. Kun prøvet på en enkelt gang. Stofpose til opbevaring medfølger.

  300,00 kr.24-06-2024
 4. bæresele med bælte

  bæresele med bælte

  Bæresele, Det ergonomiske design gør denne udviklingsbae bæresele med 2 lommer meget komfortabel og sikker. Den har dobbelt lukning med velcro og spænde, den er slidstærk og skridsikker. Den kan brug

  290,00 kr.24-06-2024
 5. Bæresele, Bæresele, Kongens Sløjd, Brugt få gange

  Bæresele, Bæresele, Kongens Sløjd, Brugt få gange

  250,00 kr.24-06-2024
 6. Bæresele, Ergo baby, Ergo baby

  Bæresele, Ergo baby, Ergo baby

  250,00 kr.23-06-2024

Her kan du se alle de bæreseler, der er til salg på DBA, 483 af dem koster under 200 kroner.

4. Skråstol 

Skråstolen er ofte udskældt og naturligvis skal de kun bruges med måde. Ingen babyer har godt af at sidde i sådan én længe ad gangen. Men, for de fleste, travle forældre, uanset om du har flere børn eller ej, så er det rart at kunne have hænderne fri og være i stand til at lave mad, gå på toilettet, hoppe i et hurtigt bad, og så videre,, mens din baby er helt lille.

Her kan skråstolen være smart, fordi den holder baby et stabilt sted, som kan rykkes rundt, så du hele tiden er tæt på. Og da den giver sig let efter babys bevægelser og dermed vipper blidt, er den en hit til en lidt overkørt, træt baby.

Mange førstegangsforældre tør ikke rigtig begive sig ud i én. Mens man ofte med barn nummer 2 og 3 hurtigt sander, at den i begrænset brug kan have sin fulde berettigelse. Når det er sagt, så er det dumt at bruge for mange penge på netop denne post. Simpelthen fordi brugen er begrænset. Køb den brugt og brug dine penge på nogle af de lidt tungere poster.

Lige nu er der 700 skråstole til salg på DBA, og de 600 af dem ligger mellem 100 kroner og 400 kroner. Der er ingen grund til at give mere end det.

Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt
Uanset hvordan din baby skal sove, så vil både en tremmeseng og en kravlegård sikkert være gode køb for de fleste. Og især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt

5. Kravlegård og tremmeseng

Man skal ikke underkende, hvor rart det er at kunne lægge baby fra sig blot i små, korte intervaller og samtidig vide med 100 procents sikkerhed, at han/hun ikke kravler hen til ledninger, en trappe, brændeovnen eller andre farlige scenarier. Derfor er både en kravlegård og/eller en tremmeseng en god investering i starten.

Det kan oveni dette være både trygt og rart for baby at have et sted i hjemmet, der er helt babys eget, hvor yndlingslegetøjet er samlet.

Når baby begynder at rejse sig, er kravlegården også et godt sted at øve sig. Og det samme gælder tremmesengen. For begge møbler gælder det, at især det nostalgiske retro-look hitter stort lige nu, hvorfor det giver rigtig god mening at kigge brugt. Ofte er de lavet i træ, så deres holdbarhed tager ikke skade af et par års brug.

Måske du ligefrem kan være heldig at finde en seng eller en kravlegård, der ligner den, du selv havde som barn? Det er netop nostalgien, der vægter højt her – og den kan man ikke købe fra ny.

Et eksempel er Juno-sengen, også kaldet en Lilleper seng. De er i højere kurs, hvis det er den originale fra 60erne, end de ny-producerede modeller er.

Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA
Den gammeldags kurvevugge med hjul og masser af retro 70ér vibes hitter stort netop nu. Finde den brugt på DBA

6. Vugge

En af de ting, der har fået et stort come-back de seneste år i babyland, er kurve-vuggen. Den skal helst være original og gammel, altså ikke en nyproduceret udgave - og er man bare lidt med på baby-beatet disse dage, så skal man have sådan én. De originale har oftest hjul, som gør dem smarte, fordi man kan flytte vuggen rundt i huset eller lejligheden, de fylder ikke så meget, og kan derfor nemt rulles hen til sengen, hvor de voksne sover eller ind i stuen efter behov.

Her er det især nostalgien og historien, der vægter, så hvis du ikke er så heldig at have én, der er gået i arv, er det er én af de ting, du skal købe brugt. Søg på kurve-vugge eller moseskurv.

Vugger til salg på DBA:

 1. Vugge, Leander vugge

  Vugge, Leander vugge

  500,00 kr.24-06-2024
 2. Vugge, Vintage / Retro, Flot og velholdt vugge fra 70’erne.

I hvidmalet træ.

Længde: 100 cm
Bredde

  Vugge, Vintage / Retro, Flot og velholdt vugge fra 70’erne. I hvidmalet træ. Længde: 100 cm Bredde: 50,5 cm Højde: 90 cm Nyere madras medfølger. Vuggen kan både vippe eller stå fast som en tremmes

  150,00 kr.24-06-2024
 3. Vugge, 4Moms smart Vugge med app styring, Sælger denne smarte 4moms Vugge.
Den kan afspille musik.
T

  Vugge, 4Moms smart Vugge med app styring, Sælger denne smarte 4moms Vugge. Den kan afspille musik. Tilsluttes app så man kan styre den fra telefon. Flere hastigheder og rytmer. Stativ til legetøj m

  500,00 kr.24-06-2024
 4. Vugge, Seng, vugge, hængevugge, dayie, Sælges for bekendt . Ser helt ny ud, menes ikke brugt. Karabi

  Vugge, Seng, vugge, hængevugge, dayie, Sælges for bekendt . Ser helt ny ud, menes ikke brugt. Karabinhage mangler,kan købes i byggemarked. Nypris 1499

  400,00 kr.23-06-2024
 5. Vugge, b: 36 l: 87, Højde: 92. 2 forskellige sengerande. Madras medfølger ikke.

  Vugge, b: 36 l: 87, Højde: 92. 2 forskellige sengerande. Madras medfølger ikke.

  200,00 kr.23-06-2024
 6. Vugge, Rigtig sød og smuk vugge. 
Den er lidt større end mange andre vugger og kan derfor bruges læn

  Vugge, Rigtig sød og smuk vugge. Den er lidt større end mange andre vugger og kan derfor bruges længere tid. Vuggen er meget robust.

  1.100,00 kr.23-06-2024

Lige nu er der over 400 vuggesenge til salg på DBA, og her kan du se dem, der er i flet.

7. Autostol

Uanset om du selv har bil eller måske blot en gang imellem låner en eller kører med andre, så er det ikke en mulighed at køre med baby uden en autostol. Derfor giver det også god mening at kigge efter en brugt:

De er robuste og kan holde længe, og du kommer helt sikkert til at få brug for en! Desuden vokser baby ret hurtigt ud af den første stol, da den som oftest kun gælder op til 8 måneder, og derfor vil du typisk kunne finde mange gode autostole med minimalt slid til en brøkdel af prisen på en ny. Her giver det rigtig god mening at spare lidt, for der vil sjældent være stor forskel på de nye modeller og en let brugt.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en hylde, dit barn vil elske

8. Klapvogn

Selvom du har investeret i en barnevogn, så vil du sikkert også få brug for en klapvogn. Da begge dele ligger i den lidt dyrere ende, giver det god mening at kigge efter en brugt. På mange måder gælder det samme her, som det gjorde ved barnevognen; ofte er de brugte ikke ret slidt, og du vil få ret meget vogn for prisen, når du kigger brugt.

Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende
Gammelt retro-legetøj hitter stort. Nostalgien, kvaliteten og historien er i højsædet og din guldklump er helt sikkert ligeglad med, om andre har leget med det før ham eller hende

Er der for eksempel opstået skjolder eller andre pletter efter vejr og vind på enten din brugte barnevogn eller klapvogn, kan du fjerne dem med en blanding bestående af ½ decilieter sæbespåner og 1 deciliter vand. Sørg for at blandingen er godt grødet, og gnid derefter blandingen godt ned i pletten. Tør efter med en klud opvredet i koldt vand, indtil sæberesterne er væk.

På samme måde kan du nemt opdatere vognen, hvis der er opstået rust på stellet. Her kan rusten fjernes med rigelige mængder eddike og stanniol. Med en klud smøres eddiken på de ramte områder, og derefter gnubbes der med krøllet stanniol. Staniolen sliber den eddike-opløste rust af, og stellet fremstår bagefter skinnende og nyt. Det tager ikke lang tid og kan udføres af alle.

Klapvogne til salg på DBA:

 1. Klapvogn, My Baby Travel Klapvogn fra baby Sam med sele i rigtigt fint stand.
Ryglænet kan justeres

  Klapvogn, My Baby Travel Klapvogn fra baby Sam med sele i rigtigt fint stand. Ryglænet kan justeres gradvist og kan lægges helt ned. Forhjulene kan drejes eller fastlåses. Kan sendes for 70,- i port

  250,00 kr.24-06-2024
 2. Klapvogn, Chicco Rejseklapvogn, Fin klapvogn, der har været brugt som rejseklapvogn.
Kan næsten lægg

  Klapvogn, Chicco Rejseklapvogn, Fin klapvogn, der har været brugt som rejseklapvogn. Kan næsten lægges helt ned og fylder ikke meget, når den er klappet sammen.

  200,00 kr.24-06-2024
 3. Klapvogn, Emmaljunga Super Nitro, Super fin klapvogn. I god stand. Trænger blot til en klud. 
Indbyg

  Klapvogn, Emmaljunga Super Nitro, Super fin klapvogn. I god stand. Trænger blot til en klud. Indbygget myggenet. Regnslag og overlæder medfølger.

  1.500,00 kr.24-06-2024
 4. Klapvogn, andet mærke Babytrold, Ny klapvogn er kun blivet brugt 4-5 gange til mit barnebarn så den

  Klapvogn, andet mærke Babytrold, Ny klapvogn er kun blivet brugt 4-5 gange til mit barnebarn så den står som ny.

  900,00 kr.24-06-2024
 5. Klapvogn Parablyklapvogn, Rejsevenlig parablyklapvogn i god stand med justerbar kaleche. Kan læggges

  Klapvogn Parablyklapvogn, Rejsevenlig parablyklapvogn i god stand med justerbar kaleche. Kan læggges langt ned og benstøtten kan foldes op.

  380,00 kr.24-06-2024
 6. Klapvogn, Brio Vintage / Retro, *Reserveret til og med fredag d. 28/6*

Helt simpel BRIO klapvogn fr

  Klapvogn, Brio Vintage / Retro, *Reserveret til og med fredag d. 28/6* Helt simpel BRIO klapvogn fra 70’erne. Virker som den skal - og ganske velholdt alderen taget i betragtning. Perfekt til korte

  350,00 kr.24-06-2024

Lige nu er der over 3.000 klapvogne til salg på DBA. De ligger i alle prisklasser, men typisk vil du kunne spare halvdelen af nyprisen, når du køber brugt. 511 af dem er af mærket Emmaljunga.

9. Gåvogn

En gåvogn kan være en god hjælp og støtte til din usikre, lille baby, når han/hun rammer de 9 måneder og frem. Udover at gåvognen hjælper baby godt på vej til at gå, så er det også et herligt stykke legetøj. Brug den for eksempel også som dukkevogn eller til at transportere andet legetøj rundt med. Lige nu er der lidt over 1.000 gåvogne til salg brugt på DBA, og her ligger over 700 af dem under 400 kroner.

Det kan altså godt svare sig at kigge brugt, da barnet helt givet er ligeglad med om vognen er ny. Og taget i betragtning, at den netop kun bruges i en begrænset periode og oftest er lavet i træ, som er et holdbart materiale, er der ingen grund til at styrte ud og købe en ny, før de har undersøgt brugtmarkedet.

Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt
Uanset om det er en varm voksipose til baby, du leder efter, en kurvevugge i retrostil eller en gammel cool kravlegård, hvor mini trygt kan lege, så er der mange penge at spare, hvis du kigger brugt

10. Trælegetøj

Gammelt trælegetøj hitter stort. Igen skyldes det nostalgien og ikke mindst kvaliteten, da meget trælegetøj kun bliver pænere med årene. Retro-legetøj er generelt meget populært, og derfor bør man kigge brugt, når man vil finde lidt legetøj til gulklumpen. Nostalgi kan ikke købes fra ny. For eksempel er items som Kaj Bojesens gyngehest meget efterstræbt. Gammelt originalt trælegetøj fra Lego fra 1950erne som her eller her ligesom gamle træklodser er også meget populære.

Legetøj og spil til salg på DBA:

 1. Lego Star Wars

  Lego Star Wars

  180,00 kr.24-06-2024
 2. Victoriansk Dukkehus

  Victoriansk Dukkehus

  Dukkehus, Fint velholdt 3 etager.

  500,00 kr.24-06-2024
 3. Lego Bugatti Chiron (udgået model)

  Lego Bugatti Chiron (udgået model)

  Lego Technic, 42083, Lego Technic, Bugatti Chiron Virkelig flot, stor og gennemført Lego model af Bugatti Chiron. Er en udgået model og sælges derfor ikke mere. Kasse og manual medfølger. 3.599 klod

  1.450,00 kr.24-06-2024
 4. Bamse, Bamse, En eller anden form for bamse men det er en stor bamse

  Bamse, Bamse, En eller anden form for bamse men det er en stor bamse

  39,00 kr.24-06-2024
 5. Lego andet, Part nr. 15090

Pris 14,90

Spørg gerne hvis der er noget du vil vide eller er i tvivl o

  Lego andet, Part nr. 15090 Pris 14,90 Spørg gerne hvis der er noget du vil vide eller er i tvivl om. Prisen er pr. Stk.

  15,00 kr.24-06-2024
 6. Bamse, Punslet, Brugt super sød hund 

25 cm

50 kr fast pris 

Amager

  Bamse, Punslet, Brugt super sød hund 25 cm 50 kr fast pris Amager

  50,00 kr.24-06-2024

87.600. Så mange annoncer er der lige nu i kategorien 'Legetøj og spil' i børnekategorien på DBA. Her kan du se alle de bamser, der for eksempel er til salg i kategorien.

Hvis du også går og overvejer, hvad du skal gøre med boligindretningen, når der kommer en ekstra lille beboer, så læs også med her,  hvor der deles gode råd, som kan guide på vej, ligegyldigt om det er første gang for jer – eller en lykkelig gentagelse.

Når guldklumpen er blevet lidt større, så skal I måske også ud og have en cykel. Her kan selv en gammel én blive god som ny. Her viser vi dig, hvordan du kan give dit barns første jernhest en overhaling, så alle børnene  på vejen bliver misundelige! Overhalingen kostede i alt kun 200 kroner - inklusiv cyklen!  

Relaterede artikler