Hvordan opretter jeg en bruger på DBA?
Video

Hvordan opretter jeg en bruger på DBA?

DBA Guide
DBA Guide

Har du ikke en bruger på DBA endnu? Så er det da vidst på tide at komme i gang! Ovenfor har vi en video, der viser, hvordan du opretter en bruger, og i artiklen herunder viser vi dig det trin for trin.

Hvis du har været på loftet og rydde op og nu står med et par fyldte flyttekasser, du ikke ved, hvad du skal gøre med, er der kun én rigtig ting at gøre: Sælg tingene på DBA!

Det kan godt være, at et par gamle børnebøger, en symaskine eller en stor DVD-samling ikke bærer nogen synderlig værdi for dig. Men der kan sidde nogen derude, der leder efter præcist dét! Så hvorfor ikke lave en lille mønt, gøre en køber glad og hjælpe miljøet lidt ved at genbruge og ikke smide ud? Faktisk viser vores Genbrugsindeks, at den gennemsnitlige dansker har for 8.593 kroner liggende at flyde på loftet eller i skuret!

I denne artikel hjælper vi dig med at komme i gang. Vi viser dig nemlig, hvordan du opretter en bruger på DBA.

Find det på DBA

 1. Symaskine, Brother computer styret
Digital display 
Synes ikke den vil sy zig zag men måske jeg gør

  Symaskine, Brother computer styret Digital display Synes ikke den vil sy zig zag men måske jeg gør noget forkert. Den kan sy som man kan se på sidste foto Fragt 99kr

  500,00 kr.28-01-2023
 2. Symaskine, Husovarna Husqvarna symaskine. Retro, antik, sort med guldbemaling, refurbished fra hånds

  Symaskine, Husovarna Husqvarna symaskine. Retro, antik, sort med guldbemaling, refurbished fra håndsving til elektrisk, kan kun sy frem og tilbage, pløjer igennem alt - også cowboybukser

  350,00 kr.28-01-2023
 3. Symaskine, Husqvarna 5710, en god lille kompakt symaskine fra vores naboland Sverrige, som laver god

  Symaskine, Husqvarna 5710, en god lille kompakt symaskine fra vores naboland Sverrige, som laver gode ting, der er 9 stingtyper + knaphul

  400,00 kr.28-01-2023
 4. Symaskine, Singer Tradition, næsten ikke brugt og fungerer upåklageligt - nypris 1499,- - se coops h

  Symaskine, Singer Tradition, næsten ikke brugt og fungerer upåklageligt - nypris 1499,- - se coops hjemmeside for mere info:) https://shopping.coop.dk/vare/singer-symaskine-tradition-2282-32-soemme-a

  750,00 kr.28-01-2023
 5. Symaskine, Singer 6180, Helt ubrugt symaskine af mærket Singer, model: Brilliance 6180. 
Automatisk

  Symaskine, Singer 6180, Helt ubrugt symaskine af mærket Singer, model: Brilliance 6180. Automatisk nåletråder. 80 programmer, bla til knappehul. I original emballage. Fejlkøb.

  1.200,00 kr.28-01-2023
 6. Symaskine, Riccar, Virker fint til de lidt mindre opgaver og reparationer. Der følger tråd og spoler

  Symaskine, Riccar, Virker fint til de lidt mindre opgaver og reparationer. Der følger tråd og spoler plus div. tilbehør med. Maskinen er ca 25 år gammel og er blevet justeret og repareret ved behov.

  150,00 kr.28-01-2023
Oppe i højre hjørne af skærmen, finder du den lille - men absolut ikke ubetydelige knap 'Opret bruger'.
Oppe i højre hjørne af skærmen, finder du den lille - men absolut ikke ubetydelige knap 'Opret bruger'.

Når du går på forsiden DBA.dk, kan det være nemt at falde i staver over de mange, forskellige udbudte produkter. Men dine øjne skal altså op i højre hjørne af skærmen!

Heroppe finder du den lille knap, hvorpå der står 'Opret bruger'. Tryk på den, og om bare et par minutter er du DBA-bruger!

Log ind på DBA

Tryk på 'Ny bruger'.
Tryk på 'Ny bruger'.

Når du har trykket på 'Opret bruger' kommer du ind på en log ind-side. Men fordi du ikke er bruger endnu, skal du trykke på 'Ny bruger', hvor efter der vil komme en hel masse tekstfelter op.

Disse tekstfelter skal udfyldes med dine oplysninger, som knyttes til din DBA-bruger. Det kan godt se ud som om, der er lidt mange felter - derfor har vi delt det lidt op, og tager det i små etaper.

Det første du skal finde ud af er, hvilken e-mailadresse du vil have tilknyttet din bruger samt hvilken adgangskode, du vil have for at logge ind. Et godt tip til en god adgangskode, er at bruge et citat fra din yndlingsfilm eller en linje fra din yndlingssang uden mellemrum. Er du vild med Poul Reichardt, kan din adgangskode lyde: "Erdudusmedhimlensfugle". Sådan en kode er svær at gætte men nem at huske!

Navn og alder

Nu skal du skrive navn, efternavn og fødselsår.
Nu skal du skrive navn, efternavn og fødselsår.

Man siger, det er uhøfligt at spørge om en andens alder — særligt kvinders. Alligevel har vi den frækhed at gøre det alligevel!

Skriv dit navn, efternavn og dit fødselsår, og kryds dit køn af i én de to bokse. Hvis ikke du ønsker, at dit fulde navn skal være offentligt, kan du selvfølgelig nøjes med at skrive dine initialer, eller blot dit navn og forbogstavet af dit efternavn.

Find det på DBA

 1. Karius og Baktus, Thorbjørn Egner, Fin lille børne klassiker i hardback. Brugt men stadig fin. 
Send

  Karius og Baktus, Thorbjørn Egner, Fin lille børne klassiker i hardback. Brugt men stadig fin. Sender gerne.

  50,00 kr.28-01-2023
 2. Kalle Blomkvist 1-3, komplet , Astrid Lindgren, Alle tre bøger. Almindelige brugsspor. Prisen er for

  Kalle Blomkvist 1-3, komplet , Astrid Lindgren, Alle tre bøger. Almindelige brugsspor. Prisen er for alle 3. Evt fragt kommer oveni. Fri fragt, hvis du køber for mere end 300 kr.

  125,00 kr.28-01-2023
 3. Ca. 50 læsefiduser, NN, Ca. 50 stk. Almindelige brugsspor. Enkelte har fået skrevet initialer på for

  Ca. 50 læsefiduser, NN, Ca. 50 stk. Almindelige brugsspor. Enkelte har fået skrevet initialer på forsiden. Og der er vist også et enkelt tidligere bibliotekseksemplar. Evt fragt kommer oveni. Fri fra

  285,00 kr.28-01-2023
 4. Paw patrol, Ukendt, Legemåtte og figurer. Pris er pr stk

  Paw patrol, Ukendt, Legemåtte og figurer. Pris er pr stk

  40,00 kr.28-01-2023
 5. Paw patrol, Ukendt, Bøger med Skye og Marshall hvor figuren kan tages ud. Pris er pr stk.

  Paw patrol, Ukendt, Bøger med Skye og Marshall hvor figuren kan tages ud. Pris er pr stk.

  25,00 kr.28-01-2023
 6. Paw patrol, Ukendt, Enkelte sider har et par streger

  Paw patrol, Ukendt, Enkelte sider har et par streger

  30,00 kr.28-01-2023

Du finder hele 31.452 børnebøger til salg på DBA lige nu, klar til godnatlæsning.

Adresse

De potentielle sælgere skal jo vide, om du bor om hjørnet eller en dagsrejse væk!
De potentielle sælgere skal jo vide, om du bor om hjørnet eller en dagsrejse væk!

Nu skal du indtaste din adresse, og din by finder vi selv, når du har indtastet postnummeret.

Det er ikke obligatorisk at skrive sit telefonnummer, men det kan alligevel være en god idé, så de potentielle købere kan komme i kontakt med dig.

Brugervilkår og smarte services

Inden du er i mål, skal du vælge, om du vil abonnere på nogle af DBAs gratis services.
Inden du er i mål, skal du vælge, om du vil abonnere på nogle af DBAs gratis services.

Puha! Der var meget information her. For at gøre det overskueligt for dig, kan vi sige, at de første fire flueben ikke er obligatoriske. Alligevel kan det være en god idé at krydse dem af. 

Her kan du nemlig abonnere på nogle af vores gratis services. Du kan vælge at få besked på mail, når der er nogle, der skriver på din annonce på DBA. Du kan også tilvælge mails, der orienterer dig om tilbud på annoncering samt tips og tricks til køb og salg på DBA. Det er ganske gratis og kan afmeldes til hver en tid, hvis du fortryder - så skal det ikke have et skud?

Det eneste obligatoriske flueben er det nederste: Her accepterer du vores brugervilkår og persondatapolitik, hvilket er nødvendigt for, at du kan oprette en bruger. Du kan læse om vores brugervilkår her.

Opret bruger!

Denne store, lækre blå knap findes i bunden af skærmen, når du opretter din bruger.
Denne store, lækre blå knap findes i bunden af skærmen, når du opretter din bruger.

Når alle oplysninger er indtastet, og alle flueben afmærket, er der kun én ting tilbage at gøre: Tryk på den blå knap i bunden af skærmen, hvorpå der står 'Opret bruger'.

Ét klik på den og voila, så er du bruger på DBA. Så er der ikke så meget andet tilbage end at ønske dig velkommen til vores genbrugsunivers samt held og lykke med dine køb og salg.

Find det på DBA

 1. The Benny Hill Show, DVD, TV-serier, En samling af klassiske TV komedie programmer fra en af verdens

  The Benny Hill Show, DVD, TV-serier, En samling af klassiske TV komedie programmer fra en af verdens sjoveste og mest elskede komikere - Benny Hill. Inkl. en 1-times dokumentarfilm om manden og hans k

  75,00 kr.28-01-2023
 2. Mord i solen" (Evil Under the Sun), instruktør Guy Hamilton, DVD, krimi, "Mord i solen" DVD. Agatha

  Mord i solen" (Evil Under the Sun), instruktør Guy Hamilton, DVD, krimi, "Mord i solen" DVD. Agatha Christie. Original titel: "Evil Under the Sun". Ser ud som NY, er kun set en gang. Fra egen samli

  50,00 kr.28-01-2023
 3. Inspector Morse. Sæson 1-5 (20-DVD Film), DVD, krimi, Inspector Morse. Sæson 1-5 (20-DVD Film) Krimi

  Inspector Morse. Sæson 1-5 (20-DVD Film), DVD, krimi, Inspector Morse. Sæson 1-5 (20-DVD Film) Krimi. TV-serier. Alle ser ud som Nye, er kun set en gang! Sælges KUN samlet! Fra egen samling. 20 Fi

  275,00 kr.28-01-2023
 4. Peter pedal - TV samlingen, DVD, tegnefilm, Peter Pedel - TV samlingen med 4 dvd fra den populære tv

  Peter pedal - TV samlingen, DVD, tegnefilm, Peter Pedel - TV samlingen med 4 dvd fra den populære tv-serie. Sender gerne mod betaling af portoen

  40,00 kr.28-01-2023
 5. Dexter samling, sæson: 2, 3, 4 og 5 (DVD)

  Dexter samling, sæson: 2, 3, 4 og 5 (DVD)

  Dexter samling, sæson: 2, 3, 4 og 5 (DVD), DVD, Underholdning, Dexter samling, sæson: 2, 3, 4 og 5 (DVD). Klik på knappen 'Gå til varen' for at købe varen i vores webshop - eller se billederne i høje

  98,00 kr.28-01-2023
 6. Dragon Ball Z: Season 3, DVD, tegnefilm, Sælger denne Dragon Ball Z: Season 3 DVD film boks, da det

  Dragon Ball Z: Season 3, DVD, tegnefilm, Sælger denne Dragon Ball Z: Season 3 DVD film boks, da det er en dublet i min samling. Virker perfekt. Boksen er UDEN danske undertekster. Indeholder de gamle

  200,00 kr.28-01-2023

Lige nu er der 1.117 DVD-samlinger til salg på DBA, men kun 432 LP-samlinger.

Nu hvor du er bruger på DBA, hvad er så det første, du skal købe eller sælge? På DBA Guide har vi en masse inspiration til dig. Du kan eksempelvis læse om 3 luksusbiler, der er billigere end den billigste mikrobil.

Det kan også være, du er på udkig efter en stor, fjernstyret kampvogn? Ja, du hørte rigtigt. Læs om den fjernstyrede kampvogn, der er til salg på DBA, eller se en video af den herunder:

Relaterede artikler