Hvordan opretter jeg en bruger på DBA?
Video

Hvordan opretter jeg en bruger på DBA?

DBA Guide
DBA Guide

Har du ikke en bruger på DBA endnu? Så er det da vidst på tide at komme i gang! Ovenfor har vi en video, der viser, hvordan du opretter en bruger, og i artiklen herunder viser vi dig det trin for trin.

Hvis du har været på loftet og rydde op og nu står med et par fyldte flyttekasser, du ikke ved, hvad du skal gøre med, er der kun én rigtig ting at gøre: Sælg tingene på DBA!

Det kan godt være, at et par gamle børnebøger, en symaskine eller en stor DVD-samling ikke bærer nogen synderlig værdi for dig. Men der kan sidde nogen derude, der leder efter præcist dét! Så hvorfor ikke lave en lille mønt, gøre en køber glad og hjælpe miljøet lidt ved at genbruge og ikke smide ud? Faktisk viser vores Genbrugsindeks, at den gennemsnitlige dansker har for 8.593 kroner liggende at flyde på loftet eller i skuret!

I denne artikel hjælper vi dig med at komme i gang. Vi viser dig nemlig, hvordan du opretter en bruger på DBA.

Find det på DBA

 1. Symaskine, Singer, Mekanisk begynder symaskine fra singer

Singer start 1306

Næsten ikke brugt. 
Ny

  Symaskine, Singer, Mekanisk begynder symaskine fra singer Singer start 1306 Næsten ikke brugt. Ny pris 899kr Skal afhentes i Ishøj

  500,00 kr.24-06-2024
 2. Symaskine, Symaskine 	 med bord, Singer 1425 
Symaskine 	
med bord hvor der er låge og 4 skuffer p

  Symaskine, Symaskine med bord, Singer 1425 Symaskine med bord hvor der er låge og 4 skuffer pris 4.300 kr.

  4.300,00 kr.24-06-2024
 3. Symaskine, Bernina Recoed 830 elektronik symaskine, her _symaskinen. ,, over næsten" symaskiner f

  Symaskine, Bernina Recoed 830 elektronik symaskine, her _symaskinen. ,, over næsten" symaskiner fra Bernina af , den er så gedigen og velholdt (som ny ) ,og syr i det meste som du måtte byde den

  2.675,00 kr.24-06-2024
 4. Symaskine, Elna, maskinen er af ældre dato. Maskinen er ok.

  Symaskine, Elna, maskinen er af ældre dato. Maskinen er ok.

  200,00 kr.24-06-2024
 5. Symaskine, >> Se også mine andre annoncer her på dba <<

Sender gerne med + porto. Ellers kan afhent

  Symaskine, >> Se også mine andre annoncer her på dba << Sender gerne med + porto. Ellers kan afhentes på bryggen! :) Husk at følge mig! On English: >> See also my other ads here on dba << Willin

  999,00 kr.23-06-2024
 6. Symaskine, Major JANOME V, Symaskine Major JANOME V.
Den vikker , hvor gamle den er ved jeg ikke ?

  Symaskine, Major JANOME V, Symaskine Major JANOME V. Den vikker , hvor gamle den er ved jeg ikke ? Pris: 400 Kr . Hvis du vil komme her , så skal du være NemID valideret er du ikke det så kan du ikk

  400,00 kr.23-06-2024
Oppe i højre hjørne af skærmen, finder du den lille - men absolut ikke ubetydelige knap 'Opret bruger'.
Oppe i højre hjørne af skærmen, finder du den lille - men absolut ikke ubetydelige knap 'Opret bruger'.

Når du går på forsiden DBA.dk, kan det være nemt at falde i staver over de mange, forskellige udbudte produkter. Men dine øjne skal altså op i højre hjørne af skærmen!

Heroppe finder du den lille knap, hvorpå der står 'Opret bruger'. Tryk på den, og om bare et par minutter er du DBA-bruger!

Log ind på DBA

Tryk på 'Ny bruger'.
Tryk på 'Ny bruger'.

Når du har trykket på 'Opret bruger' kommer du ind på en log ind-side. Men fordi du ikke er bruger endnu, skal du trykke på 'Ny bruger', hvor efter der vil komme en hel masse tekstfelter op.

Disse tekstfelter skal udfyldes med dine oplysninger, som knyttes til din DBA-bruger. Det kan godt se ud som om, der er lidt mange felter - derfor har vi delt det lidt op, og tager det i små etaper.

Det første du skal finde ud af er, hvilken e-mailadresse du vil have tilknyttet din bruger samt hvilken adgangskode, du vil have for at logge ind. Et godt tip til en god adgangskode, er at bruge et citat fra din yndlingsfilm eller en linje fra din yndlingssang uden mellemrum. Er du vild med Poul Reichardt, kan din adgangskode lyde: "Erdudusmedhimlensfugle". Sådan en kode er svær at gætte men nem at huske!

Navn og alder

Nu skal du skrive navn, efternavn og fødselsår.
Nu skal du skrive navn, efternavn og fødselsår.

Man siger, det er uhøfligt at spørge om en andens alder — særligt kvinders. Alligevel har vi den frækhed at gøre det alligevel!

Skriv dit navn, efternavn og dit fødselsår, og kryds dit køn af i én de to bokse. Hvis ikke du ønsker, at dit fulde navn skal være offentligt, kan du selvfølgelig nøjes med at skrive dine initialer, eller blot dit navn og forbogstavet af dit efternavn.

Find det på DBA

 1. Spiderwick, H. Black

  Spiderwick, H. Black

  50,00 kr.24-06-2024
 2. Lige børn leger bedst, Christine Skou, Ny og ubrugt 

Lige børn leger bedst af Christine Skou. Med 2

  Lige børn leger bedst, Christine Skou, Ny og ubrugt Lige børn leger bedst af Christine Skou. Med 2 ubrugte cd'er. Fra røgfrit hjem Sender gerne og har mobilepay

  75,00 kr.24-06-2024
 3. Vinden i piletræerne, E. H. Shepard, Klassiker i engelsk børnelitteratur.
Meget velholdt og fra hjem

  Vinden i piletræerne, E. H. Shepard, Klassiker i engelsk børnelitteratur. Meget velholdt og fra hjem uden dyr, røg og parfume.

  100,00 kr.24-06-2024
 4. Trille - Fløjten, Birgitta Stenberg, Bog fra 1989. God men brugt. 
Trille fløjten

  Trille - Fløjten, Birgitta Stenberg, Bog fra 1989. God men brugt. Trille fløjten

  5,00 kr.24-06-2024
 5. Kaptajn underhyler, Dav Pilkey, Der er 2 bøger i en

  Kaptajn underhyler, Dav Pilkey, Der er 2 bøger i en

  30,00 kr.24-06-2024
 6. Kykkelige Kurt, Bill Peet, Meget pæn stand. Hardback fra røgfrit hjem.

  Kykkelige Kurt, Bill Peet, Meget pæn stand. Hardback fra røgfrit hjem.

  49,00 kr.24-06-2024

Du finder hele 31.452 børnebøger til salg på DBA lige nu, klar til godnatlæsning.

Adresse

De potentielle sælgere skal jo vide, om du bor om hjørnet eller en dagsrejse væk!
De potentielle sælgere skal jo vide, om du bor om hjørnet eller en dagsrejse væk!

Nu skal du indtaste din adresse, og din by finder vi selv, når du har indtastet postnummeret.

Det er ikke obligatorisk at skrive sit telefonnummer, men det kan alligevel være en god idé, så de potentielle købere kan komme i kontakt med dig.

Brugervilkår og smarte services

Inden du er i mål, skal du vælge, om du vil abonnere på nogle af DBAs gratis services.
Inden du er i mål, skal du vælge, om du vil abonnere på nogle af DBAs gratis services.

Puha! Der var meget information her. For at gøre det overskueligt for dig, kan vi sige, at de første fire flueben ikke er obligatoriske. Alligevel kan det være en god idé at krydse dem af. 

Her kan du nemlig abonnere på nogle af vores gratis services. Du kan vælge at få besked på mail, når der er nogle, der skriver på din annonce på DBA. Du kan også tilvælge mails, der orienterer dig om tilbud på annoncering samt tips og tricks til køb og salg på DBA. Det er ganske gratis og kan afmeldes til hver en tid, hvis du fortryder - så skal det ikke have et skud?

Det eneste obligatoriske flueben er det nederste: Her accepterer du vores brugervilkår og persondatapolitik, hvilket er nødvendigt for, at du kan oprette en bruger. Du kan læse om vores brugervilkår her.

Opret bruger!

Denne store, lækre blå knap findes i bunden af skærmen, når du opretter din bruger.
Denne store, lækre blå knap findes i bunden af skærmen, når du opretter din bruger.

Når alle oplysninger er indtastet, og alle flueben afmærket, er der kun én ting tilbage at gøre: Tryk på den blå knap i bunden af skærmen, hvorpå der står 'Opret bruger'.

Ét klik på den og voila, så er du bruger på DBA. Så er der ikke så meget andet tilbage end at ønske dig velkommen til vores genbrugsunivers samt held og lykke med dine køb og salg.

Find det på DBA

 1. H.C. Andersens eventyrlige verden 5 & 6, DVD, eventyr, 2 af 6 dukkefilms samlinger fra 2005 med fors

  H.C. Andersens eventyrlige verden 5 & 6, DVD, eventyr, 2 af 6 dukkefilms samlinger fra 2005 med forskellige H.C. Andersen eventyr (pris er per styk) : 5'eren : Hvad fatter gør, Tommelise & Den uartig

  25,00 kr.24-06-2024
 2. Sherlock Holmes - Den ultimative samling (12 disc), DVD, krimi, Næsten som ny, meget velholdt uden r

  Sherlock Holmes - Den ultimative samling (12 disc), DVD, krimi, Næsten som ny, meget velholdt uden ridser på skiver. - Sherlock Holmes - Den ultimative samling (12 disc) Her er selvfølgelig tale om d

  550,00 kr.24-06-2024
 3. Danske klassiske ungdomsfilm

  Danske klassiske ungdomsfilm

  Danske klassiske ungdomsfilm, DVD, Underholdning, Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. Kundskabens Træ Zappa Tro, Håb og Kærlighed Skønheden og Udyret DV

  87,00 kr.24-06-2024
 4. Bruce Lee DVD-samling

  Bruce Lee DVD-samling

  Bruce Lee DVD-samling, DVD, Underholdning, Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. En samling af DVD'er med Bruce Lee-film i en sort opbevaringsmappe. Samlin

  87,00 kr.24-06-2024
 5. Samurai Film DVD Samling

  Samurai Film DVD Samling

  Samurai Film DVD Samling, DVD, Underholdning, Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. En samling af tre DVD'er med samurai-film. Hver DVD har en farvekode og

  76,00 kr.24-06-2024
 6. Forskellige, instruktør Forskellige, DVD, action, Stor samling DVD cirka 200 forskellige film.
Flere

  Forskellige, instruktør Forskellige, DVD, action, Stor samling DVD cirka 200 forskellige film. Flere boxe imellem. Pris kr 575.00 samlet

  575,00 kr.24-06-2024

Lige nu er der 1.117 DVD-samlinger til salg på DBA, men kun 432 LP-samlinger.

Nu hvor du er bruger på DBA, hvad er så det første, du skal købe eller sælge? På DBA Guide har vi en masse inspiration til dig. Du kan eksempelvis læse om 3 luksusbiler, der er billigere end den billigste mikrobil.

Det kan også være, du er på udkig efter en stor, fjernstyret kampvogn? Ja, du hørte rigtigt. Læs om den fjernstyrede kampvogn, der er til salg på DBA, eller se en video af den herunder:

Relaterede artikler