Guide: Sådan opretter du en Annonceagent i DBAs app
Livsstil

Guide: Sådan opretter du en Annonceagent i DBAs app

Stine Hansen / Skribent
Stine Hansen / Skribent

Leder du efter en helt bestemt ting på DBA, der næsten aldrig er til salg? Du kan nemt oprette en Annonceagent på DBAs app, så du får besked, når den lampe, sofa eller cykel, du søger, bliver sat til salg. Du kan endda afgrænse det til en bestemt prisklasse eller til en helt bestemt model.

Kan du ikke finde lige præcis den ting, du søger på DBA, fordi ingen har den til salg lige nu?

Har du ikke tid til at sidde hver dag og scrolle alle de nye annoncer igennem på den ting, du leder efter?

Eller har du ikke tid eller mulighed for at rejse gennem landet for at hente den stol, du har forelsket dig i på DBA?

Hvis du har stået med et af ovenstående problemer, når du har ledt efter brugte ting på DBA, skal du læse med i guiden her.

DBAs Annonceagent vil gøre din genbrugsjagt meget nemmere, og det er både enkelt og super smart. Læs med i artiklen her, hvor du finder ud af, hvordan du sætter DBA til at sende dig en mail eller sms, når det, du leder efter, er kommet til salg.

Find Y-stole på DBA:

 1. Hans J. Wegner CH24 - Y stole

  Hans J. Wegner CH24 - Y stole

  CH24 Y stole, Hans J. Wegner, Originale Y stole i Sæbebehandlet bøg. Stolene er helt nye og med sort papirgarn, flettet af professionel flettemand. Stolene er i original emballage. Pris pr. stk. 4195

  3.995,00 kr.05-05-2022
 2. Hans J. Wegner CH24 - Y stole

  Hans J. Wegner CH24 - Y stole

  Hans J. Wegner, Orginnale Y stole i Soft Blue (matte). Stolene er helt nye og med sort papirgarn. Stolene er i original emballage. Har den også i Soft Green og Soft Black, til samme priser. Pris pr.

  3.995,00 kr.12-02-2022
 3. Hans J. Wegner, stol, Y-stol, Y-stol 
2 stk sælges 
De har brugesspor og er i farve olivengrøn 
Kvit

  Hans J. Wegner, stol, Y-stol, Y-stol 2 stk sælges De har brugesspor og er i farve olivengrøn Kvittering haves Sælges til 3000,- sf stykke

  6.000,00 kr.26-09-2023
 4. Hans J. Wegner, CH24 Y stol i eg, Pris 3250kr stykket. Siddehøjde 42,5cm.

  Hans J. Wegner, CH24 Y stol i eg, Pris 3250kr stykket. Siddehøjde 42,5cm.

  3.250,00 kr.26-09-2023
 5. Hans J. Wegner, Ystol i egetræ, nyt flet, Ch24 hans j wegner, ystol, Hans J. wegner ystol i olieret

  Hans J. Wegner, Ystol i egetræ, nyt flet, Ch24 hans j wegner, ystol, Hans J. wegner ystol i olieret egetræ og med nyt flet. Fremstår næsten perfekt, har fået lidt spartel ved armlæn/ystykke, limet eft

  2.995,00 kr.25-09-2023
 6. Hans J. Wegner, CH24, Y-stole, Sælger disse to sortmalede y-stole i bøg, CH24 af Hans J. Wegner.

Be

  Hans J. Wegner, CH24, Y-stole, Sælger disse to sortmalede y-stole i bøg, CH24 af Hans J. Wegner. Begge stole trænger til nyt flet. Prisen er pr stk. Tags: dansk design, y stole, y stol, kuvertflet,

  1.500,00 kr.25-09-2023

Du kan finde alle Y-stole til salg på DBA lige nu, her.

Sådan gør du

Først og fremmest skal du gå ind på DBAs app. Hvis du ikke allerede har den, kan du finde den i App Store eller Google Play på din smartphone. Hvis du ikke har en smartphone, kan du følge denne guide, der hjælper dig med at oprette en Annonceagent på DBAs hjemmeside.

Nå du er inde i appen, begynder du med at indtaste et søgeord i søgefeltet øverst på skærmen:

LÆS OGSÅ: Fem ting der ikke er gået i glemmebogen

Du kan søge efter hvilken som helst ting på DBAs app eller DBA.dk.
Du kan søge efter hvilken som helst ting på DBAs app eller DBA.dk.

Appen vil vise dig de kategorier, hvor der findes annoncer med søgeordet. Her vælger du en kategori ved at trykke på en af linjerne. Du kan også søge i alle kategorierne ved blot at trykke på ’søg’. Du kan se skærmen på billedet herunder.

Når du har trykket på den ønskede kategori, vil din skærm komme til at se ud som på billedet nedenfor.

Allerede nu kan du trykke på ’Annonceagent’ for at få en besked, når den næste ting, du leder efter, bliver sat til salg på DBA. I det her tilfælde er eksemplet en Y-stol’. Annonceagent-”knappen” finder du skråt nedenfor ’Filtre’-knappen, som det også er markeret på billedet nedenfor.

Nu trykker du blot på ’Annonceagent’, og dermed har du oprettet en Annonceagent!

Dette var en lynguide. Men med den ovenfornævnte guide, risikerer du, at du også får en sms, hvis for eksempel en bog, hvor ’Y-stol’ er nævnt i titlen eller skrevet i annoncens tekstfelt, bliver sat til salg. Derfor er det en god ide at specificere søgningen og dermed Annonceagenten endnu mere. Dette giver vi en guide til her:

Sådan laver du en forfinet Annonceagent

Her får du en guide til, hvordan du opretter en mere specifik Annonceagent. Vi opretter i eksemplet en Annonceagent på Y-stolen af Hans J. Wegener.

Lad os komme i gang.

Inde i appen indtaster du søgeordet ’Y-stol’ i søgefeltet øverst på skærmen, som er markeret på billedet herunder:

LÆS OGSÅ: Genbrug er genvejen til en billig og bæredygtig studiestart

Når du indtaster søgeordet, foreslår appen nogle kategorier, som du kan se på billedet herunder:

Når du har indtastet hele søgeordet, trykker du på kategorien ’Arkitekttegnet: møbler og belysning’. Du kan kun vælge én kategori ad gangen, selvom der er hits på søgeordet under andre kategorier – dette er der råd for senere i guiden. Du kan også lave en helt generel Annonceagent, men så er der fare for, at du får beskeder på ting, du ikke er interesseret i. Hvis du vil lave en mere generel Annonceagent, kan du læse den korte guide, vi lagde ud med i denne artikel.

Når du har valgt en kategori, vil du få vist nedenstående skærm:

Filtrene kan hjælpe dig med at finde frem til præcis de ting, du leder efter.
Filtrene kan hjælpe dig med at finde frem til præcis de ting, du leder efter.

Nu trykker du på ’Filtre’ for at specificere søgningen (feltet er markeret med en grøn ring på billedet ovenfor).
Du kan se de forskellige filtre, du har mulighed for at indkredse din søgning med, på billedet herunder:

Nu udfylder du de filtre, du vil have Annonceagenten til at søge ud fra. Her kan du blandt andet markere, om sælgeren bag annoncen skal være Nemid-valideret. Du kan også sætte en maksimal afstand på, hvor langt fra din bopæl sælgeren af den ting, du leder efter, må bo. Skærmen vil derefter se således ud:

Nu trykker du ’Søg’ nederst i højre hjørne, og frem kommer de annoncer, der matcher søgningen.

Nu kan du trykke på ’Annonceagent’, for at få en besked, når der oprettes nye annoncer indenfor de valgte filtre. På billedet ovenfor, kan du se, hvor du skal trykke.

Dernæst kommer du ind til siden, som du kan se på billedet herunder. Her kan du vælge, om du vil have besked over mobil og/eller E-mail, når Annonceagenten registrerer en ny annonce, der opfylder dine kriterier. Tryk til sidst på ’Opret’ for at sætte DBA i gang med opgaven.

Nu er der oprettet en Annonceagent på Y-stole. Du kan gøre det samme med hvilken som helst ting på DBAs app.

Husk disse tricks, der kan sikre dig endnu bedre erfaringer med Annonceagenten

Du kan oprette så mange Annonceagenter, du vil. Du kan også oprette flere på samme ting med forskellige søgeord, hvis du er usikker på, om en sælger vil skrive ’Y stol’, ’Y-stol’ eller ’ystol’. På denne måde er du sikker på at få besked, når samtlige Y-stole sættes til salg indenfor dine kriterier. Du behøver dog ikke skelne mellem små og store bogstaver.

Mange sikrer sig også ved at skrive søgeord, der ikke er stavet rigtigt. Nogle skriver måske ’musel’ i stedet for ’mussel’, når de opretter en annonce på musselmalede stel.

Hvis du søger efter en stol, er det også en god ide både at lave en Annonceagent med søgeordene ’stole’ og ’stol’. Ved både at søge på ental og flertal, overser Annonceagenten ikke annoncer, du kunne være interesseret i.

Sådan finder du dine Annonceagenter

Du finder dine Annonceagenter ved at trykke på ’Min DBA’ i nederste højre hjørne, hvorefter du trykker på ’Annonceagenter’. Der kan du både redigere og slette Annonceagenterne.

Find retro-cykler på DBA:

 1. Damecykel, Kildemoes, Retro, 60 cm stel, 3 gear, WBK14012D—Retro cykel fra 1988- Dansk kvalitet ori

  Damecykel, Kildemoes, Retro, 60 cm stel, 3 gear, WBK14012D—Retro cykel fra 1988- Dansk kvalitet original,robust og fejlfrit,serviceret,kører fint med 3 Torpedo gear,fodbremse,fik fin 28 tommer kevlar

  799,00 kr.28-09-2023
 2. Damecykel, andet mærke, Busetto Retro 70, 50 cm stel, 3 gear, Super flot Vintage rustfri cykel som

  Damecykel, andet mærke, Busetto Retro 70, 50 cm stel, 3 gear, Super flot Vintage rustfri cykel som i dag er udgået fra alle butikker, og som stadig er meget efterspurgt. Jeg sælger den da den har lig

  1.800,00 kr.28-09-2023
 3. Herreracer, andet mærke, Sælger denne sjældne svenske racercykel fra 1970’erne. Cyklen er i super st

  Herreracer, andet mærke, Sælger denne sjældne svenske racercykel fra 1970’erne. Cyklen er i super stand og har kun lidt rust i nogen dele. Den er produceret af det gamle svenske cykelmærke Wasa, så ma

  2.250,00 kr.28-09-2023
 4. Retrocykel, Monark, Retro børnecykel af mærket Monark

Cyklen er stort set original som da den blev

  Retrocykel, Monark, Retro børnecykel af mærket Monark Cyklen er stort set original som da den blev købt i 70erne. Den skal sættes i stand Men kan også bruges som udstilling

  500,00 kr.28-09-2023
 5. Damecykel, andet mærke, FALTER , 55 cm stel, 3 gear, stelnr. Oplyses ved salg, En fin 28" Retro cyk

  Damecykel, andet mærke, FALTER , 55 cm stel, 3 gear, stelnr. Oplyses ved salg, En fin 28" Retro cykel med lav indstigning, 3 Torpedo indvendige gear, håndbremse for, fodbremse bag, punkterfrie dæk, d

  450,00 kr.28-09-2023
 6. Retrocykel, Crescent Huffy, Retro børnecykel af mærket crescent

Cyklen er stort set original som da

  Retrocykel, Crescent Huffy, Retro børnecykel af mærket crescent Cyklen er stort set original som da den blev købt i 70erne. Den skal sættes i stand Men kan også bruges som udstilling

  500,00 kr.28-09-2023

Du kan finde alle annoncer med retro-cykler til salg på DBA, her.

Hvilke ting er gode at lave Annonceagenter på?

Du kan med fordel oprette en Annonceagent, hvis der er få annoncer med den ting, du leder efter.
På den måde øger du chancen for, at du når at se annoncen, inden tingen måske er solgt igen.

Hvis du ikke gider køre fra Jylland til Sjælland for at hente en lampe, kan du med fordel specificere søgningen til kun at være i dit nærområde. Dog skal du overveje, om du er villig til at køre lidt længere for den helt rigtige lampe. Du bør også overveje, om det er muligt for sælger at sende lampen. På den måde kan du udbrede din søgning meget mere.

Find røde væglamper til salg på DBA:

 1. Væglampe, Rød kuglelampe.
H 16 cm, Dia 13 cm.
Virker.

Afhentes på Nørrebro eller sendes med dao for

  Væglampe, Rød kuglelampe. H 16 cm, Dia 13 cm. Virker. Afhentes på Nørrebro eller sendes med dao for 48 kr.

  150,00 kr.29-09-2023
 2. Væglampe, Kuglelampe i rød.
H 17 cm, Dia 12 cm.

Afhentes på Nørrebro eller sendes med dao for 48 kr

  Væglampe, Kuglelampe i rød. H 17 cm, Dia 12 cm. Afhentes på Nørrebro eller sendes med dao for 48 kr

  150,00 kr.29-09-2023
 3. Kristian Sofus Hansen and Tommy Hyldahl for Norr11. Væglampe - Model Deco Wall

  Kristian Sofus Hansen and Tommy Hyldahl for Norr11. Væglampe - Model Deco Wall

  Væglamper, LotID: 6355611 Klik på den røde "Gå til varen"-knap, for at købe denne vare. Kristian Sofus Hansen and Tommy Hyldahl for Norr11. Væglampe - Model Deco Wall. Udført af metal og opalglas. Må

  1.400,00 kr.28-09-2023
 4. Kristian Sofus Hansen and Tommy Hyldahl for Norr11. Væglampe - Model Deco Wall

  Kristian Sofus Hansen and Tommy Hyldahl for Norr11. Væglampe - Model Deco Wall

  Væglamper, LotID: 6355608 Klik på den røde "Gå til varen"-knap, for at købe denne vare. Kristian Sofus Hansen and Tommy Hyldahl for Norr11. Væglampe - Model Deco Wall. Udført af metal og opalglas. Må

  1.200,00 kr.28-09-2023
 5. Flaver - Væglampe - Pi.kà 200 parete - katedral glas - krom struktur

  Flaver - Væglampe - Pi.kà 200 parete - katedral glas - krom struktur

  Lamps, Pi.kà 200 væg Væglampe i sort, hvid og katedral rødt glas med krom finish og struktur, artikel produceret af det italienske firma Flaver, Perfekt til en moderne stil og egnet til ethvert miljø.

  2.608,00 kr.28-09-2023
 6. Flaver - Væglampe - Pi.kà 200 parete - katedral glas - krom struktur

  Flaver - Væglampe - Pi.kà 200 parete - katedral glas - krom struktur

  Lamps, Pi.kà 200 væg Væglampe i sort, hvid og katedral rødt glas med krom finish og struktur, artikel produceret af det italienske firma Flaver, Perfekt til en moderne stil og egnet til ethvert miljø.

  2.608,00 kr.28-09-2023

Du kan finde alle røde væglamper, der er til salg på DBA lige nu, her.

Hvis du ikke har en smartphone, eller hvis du hellere vil søge efter ting på DBA fra din computer, findes der også en guide til, hvordan du laver en Annonceagent på DBA.dk. Guiden kan du finde, her.

Har du lyst til at indrette dig med mere genbrug? Det er slet ikke så svært. Det handler bare om at få gode ideer, der vil passe til dig og dit hjem. DBA Guide har besøgt Jonas, hvis hjem er gennemsyret af genbrugsfund. Du kan blandt andet se, hvordan han bruger gamle øl- og sodavandskasser som hylder, og hvordan genbrugslamper gør hans hjem helt unikt. Du kan se Jonas’ hjem i videoen herunder.

 

DBA Guide har besøgt mange genbrugsentusiaster, der bor i hjem, hvor genbrugsfund er en stor del af indretningen. Du kan finde de mange inspirerende artikler i serien ’På besøg hos genbrugselskerne’.

Relaterede artikler