LISTE: Disse sko og tasker fra Lola Ramona er steget i værdi
Video

LISTE: Disse sko og tasker fra Lola Ramona er steget i værdi

Stine Hansen / Skribent
Stine Hansen / Skribent

Sko og tasker er ikke nødvendigvis noget, der bare fylder derhjemme, de kan også vise sig at være penge værd. Lola Ramona laver sko med legende designs og tasker med sjove farver. Og det er netop sko og tasker fra Lola Ramona, Lea Hannibal Nørager Jensen har derhjemme, og nogle af dem kan hun sælge for tre gange mere, end hun selv gav for dem.

Stiletter, pumps, støvler, støvletter eller sneakers. Har du også fået samlet en stor bunke sko i alle afskygninger sammen? Måske opbevarer du dem side om side med tasker af enhver art? Og måske har du fået svært ved at forklare, hvorfor du har behov for så mange sko og tasker overfor kæresten?

Lea Hannibal Nørager Jensen har intet mindre end 206 par sko. Og de er alle fra samme mærke. Hun er helt vild med fodtøj fra det farverige mærke Lola Ramona. Skoene laves i utallige farver og med mange forskellige mønstre, men de er dog mest kendt for deres røde, sorte og hvide striber og prikker. Skoene er ikke kun farverige, de er også penge værd. I dag kan hun nemlig sælge dem for mere, end hun selv har givet, også selvom hun har brugt skoene.

Også tasker fra Lola Ramona har en stor plads i Lea Hannibal Nørager Jensens hjem. De viser sig også at være mere værd i dag, end hvad hun selv har givet for dem. Læs med her, og bliv klogere på, hvor meget mere de koster i dag. I artiklen serverer vi dig også en top fem over de dyreste sko fra Lola Ramona på DBA lige nu. Hvis du vil se Lea Hannibal Nørager Jensens store samling af sko og tasker, skal du klikke på videoen øverst i artiklen.

Find Lola Ramona-sko på DBA:

 1. Støvler, str. 36, Lola Ramona , Sort / Black Quilt , Vegansk læder, Ubrugt, Spritnye Lola Ramona

  Støvler, str. 36, Lola Ramona , Sort / Black Quilt , Vegansk læder, Ubrugt, Spritnye Lola Ramona støvler Black Quilt - Cecilia Lækker støvle i sort quilt, vegansk læder med foer. Ubrugt, kun prø

  450,00 kr.28-02-2024
 2. Stiletter, str. 40, Lola Ramona, Sort/hvid, God men brugt, Dejlig sko, som bare står og keder sig

  Stiletter, str. 40, Lola Ramona, Sort/hvid, God men brugt, Dejlig sko, som bare står og keder sig i skabet. Der er lidt slid/krakelering på venstre ‘snude’ som afspejler sig i prisen. Der er gele fo

  200,00 kr.26-02-2024
 3. Pumps, str. 39, Lola Ramona, Hvid/sort, God men brugt, Sød sko som desværre bare står og samler st

  Pumps, str. 39, Lola Ramona, Hvid/sort, God men brugt, Sød sko som desværre bare står og samler støv. Pose/æske kan medfølge.

  350,00 kr.26-02-2024
 4. Stiletter, str. 39, Lola Ramona, Sort m hvid/rød, Næsten som ny, Superflot sko, som desværre bare

  Stiletter, str. 39, Lola Ramona, Sort m hvid/rød, Næsten som ny, Superflot sko, som desværre bare står og samler støv. Er blevet passet godt på. Pose/æske kan medfølge.

  750,00 kr.26-02-2024
 5. Stiletter, str. 39, Lola Ramona, Sort/hvid, Næsten som ny, Lola Ramona i fin stand. De er passet g

  Stiletter, str. 39, Lola Ramona, Sort/hvid, Næsten som ny, Lola Ramona i fin stand. De er passet godt på. Pose/æske kan følge med.

  500,00 kr.26-02-2024
 6. Sandaler, str. 40, Lola Ramona, sort, hvid, Næsten som ny, Superflotte højhælede sandaler med plat

  Sandaler, str. 40, Lola Ramona, sort, hvid, Næsten som ny, Superflotte højhælede sandaler med plateau og ankelrem - kun prøvet på Æske følger med Den indvendige længde er 26 cm, hælen er 11,5 cm,

  450,00 kr.26-02-2024

Find alle Lola Ramona-sko til salg på DBA, her.

Denne prikkede taske er tre gange mere værd i dag

Der er mange tasker i Lea Hannibal Nørager Jensens samling. Og de har også alle sammen prikker, striber eller masser farver. En af dem er en håndtaske med plads til lidt mere end læbestift, pung og nøgler. Den har plads til et par flade sko, hvis de høje hæle bliver lidt for hårde at have på i løbet af dagen.

Det er en ’Viola’-taske fra Lola Ramona, og den er grå med lyserøde prikker og hanke. På den er også en stor, lyserød sløjfe, som giver den et ekstra feminint touch.

Lea Hannibal Nørager Jensen har ikke bare én ’Viola’-taske, hun har hele to eksemplarer af tasken, fordi hun godt kan lide både at have en, der står til pynt derhjemme, og en hun rent faktisk bruger.

Da Lea Hannibal Nørager Jensen købte tasken, gav hun 125 kroner for den. Men hvis hun skulle sælge den i dag, vurderer hun at kunne få 400 kroner for den.

LÆS OGSÅ: Retro sneakers til de mindste

Denne Lola Ramona-taske har nogle mere atypiske farver end, hvad man ellers finder i kollektionerne. Lola Ramona-tasker er nemlig enten sort/hvide eller har masser af farver.
Denne Lola Ramona-taske har nogle mere atypiske farver end, hvad man ellers finder i kollektionerne. Lola Ramona-tasker er nemlig enten sort/hvide eller har masser af farver.

Så meget er Leas bedste køb værd i dag

Lea Hannibal Nørager Jensen er ikke altid glad for at bruge sine sko, fordi hun synes, de er for fine til at blive brugt. Det er dog ikke tilfældet med et par sorte, korte støvler med en lille hæl og en hvid sløjfe. Disse er Lea Hannibal Nørager Jensen rigtig glade for at have og bruge. Det skyldes ikke kun, at de er flotte, men også at hun fik dem til en god pris.

Selvom støvlerne er brugte, betyder det ikke, at prisen på skoene falder. Tvært imod vurderer Lea Hannibal Nørager Jensen skoene til at have en værdi af 400 kroner i dag. Selv gav hun for år tilbage 145 kroner for dem.

En af grundende til den højere pris er, at skoene er en af de ældre modeller fra Lola Ramona. Det kan man se ved at kigge under skoene, hvor de har en afslørende detalje. På sålen er nemlig et aftryk af en kvinde, der spreder benene, hvilket kendetegner de ældre kollektioner.

SE OGSÅ: Dittes klædeskab bugner med 50’er-kjoler  

Lea Hannibal Nørager Jensen har mange, mange sko i samlingen. Hun har dedikeret et helt rum derhjemme til fodtøjet og taskerne.
Lea Hannibal Nørager Jensen har mange, mange sko i samlingen. Hun har dedikeret et helt rum derhjemme til fodtøjet og taskerne.

De fem dyreste Lola Ramona-sko på DBA lige nu

Der er i skrivende stund mere end 70 par stiletter og støvler fra Lola Ramona til salg på DBA, og nogle af dem er dyrere end andre. Her får du en top fem over de dyreste Lola Ramona-sko:

1. Læderstøvler

Susanne søger en ny ejer af disse støvler. Hun ønsker at nogen vil betale 2.000 kroner for skoene.
Susanne søger en ny ejer af disse støvler. Hun ønsker at nogen vil betale 2.000 kroner for skoene.

2.000 kroner koster disse cowboy-læderstøvler fra Lola Ramona på DBA. Det er en noget mere afdæmpet udgave af et par sko fra det ellers pompøse mærke. De topper altså listen over de dyreste sko fra Lola Ramona på DBA. Hvis støvlerne stadig er til salg, når du læser denne artikel, kan du finde dem ved at klikke på linket, her.

2. Grønne støvletter

Charlotte fra Vanløse sælger sine flotte Lola Ramona-støvler for 900 kroner.
Charlotte fra Vanløse sælger sine flotte Lola Ramona-støvler for 900 kroner.

Støvletterne i grønt skind er lige nu til salg på DBA for 900 kroner. I annoncen skriver sælgeren, at skoene er ubrugte, og nyprisen var faktisk hele 1.800 kroner. Hælhøjden er syv centimeter, så det er bare med at slå til, hvis du mangler et par støvler til hverdag og fest. Hvis støvlerne stadig er til salg, når du læser denne artikel, kan du finde dem ved at klikke på linket, her.

3. Lange støvler

Det er Annika, der sælger disse støvler for 800 kroner i Stenløse.
Det er Annika, der sælger disse støvler for 800 kroner i Stenløse.

Nummer tre på listen er disse høje, sorte støvler med små, hvide hjerter og en stribet sål. Materialet er skind, og de er sat til salg for 800 kroner. Hvis støvlerne stadig er til salg, når du læser denne artikel, kan du finde dem ved at klikke på linket, her.

4. Hvide, sorte og lilla pumps

I Åbyhøj sælger Malene sine pumps fra Lola Ramona, som hun håber at få 800 kroner for.
I Åbyhøj sælger Malene sine pumps fra Lola Ramona, som hun håber at få 800 kroner for.

Det er ikke kun støvler og støvletter, der topper i pris på DBA. Pumps i flotte farver kan også være mange penge værd.
For 800 kroner kan sort/hvide læderpumps med en lilla sløjfe på snuden blive dine. De fås ikke mere fra ny, men nyprisen på lignende sko er 650 kroner. Hvis de seje pumps stadig er til salg, når du læser denne artikel, kan du finde dem ved at klikke på linket, her.

5. Snørestøvler med høj hæl

750 kroner håber Camilla fra vejle at få for sine Lola Ramona-støvler.
750 kroner håber Camilla fra vejle at få for sine Lola Ramona-støvler.

Listen ender med disse støvler fra Lola Ramona med høje hæle. Støvlerne er med snører, og sålen er stribet, som det ofte ses på sko fra Lola Ramona. Disse støvler er til salg for 750 kroner på DBA. Hvis støvlerne stadig er til salg, når du læser denne artikel, kan du finde dem ved at klikke på linket, her.

Find Lola Ramona-tasker på DBA:

 1. Festtaske, Lola Ramona, læder, NY
Fed rød farve
Læder
Måler 19x22 cm
Til ære for pin up kvinde fra 1

  Festtaske, Lola Ramona, læder, NY Fed rød farve Læder Måler 19x22 cm Til ære for pin up kvinde fra 1950-60'erne Bettie Page Designet af Lola Ramona - Dansk skomærke Sender med dao Gerne mobilepay TAG

  150,00 kr.27-02-2024
 2. Håndtaske, Lola ramona, Brun ny

  Håndtaske, Lola ramona, Brun ny

  550,00 kr.09-02-2024
 3. Weekendtaske, Lola Ramona stribet Lydia rygsæk, Den er brugt men stadig fin. Bruger bare den ikke læ

  Weekendtaske, Lola Ramona stribet Lydia rygsæk, Den er brugt men stadig fin. Bruger bare den ikke længere. Der er en lille smule hvidt på hjørnet af rygsækken (sidste billede), men jeg tror faktisk de

  280,00 kr.05-02-2024
 4. Håndtaske, Lola Ramona, Ægte Lola Ramona raske sælges

Hvid med sort mønster

Lækker stilfuld taske

  Håndtaske, Lola Ramona, Ægte Lola Ramona raske sælges Hvid med sort mønster Lækker stilfuld taske

  250,00 kr.18-01-2024
 5. Clutch, Lola Ramona, læder, Den er blevet brugt en gang og så har bare lagt i et skab. Har meget lid

  Clutch, Lola Ramona, læder, Den er blevet brugt en gang og så har bare lagt i et skab. Har meget lidt brugstegn se billederne for stand. Der er også en lang rem med så den kan bruges som crossbody.

  200,00 kr.17-11-2023

Find alle tasker fra Lola Ramona på DBA, her.

Har skoene fra Lola Ramona taget dig tilbage i tiden med de mange sort/hvide striber? Du kan læse om gamle kendinge fra 00’erne i artiklen, her. Du får i artiklen et gensyn med ikoniske sko fra starten af dette årtusind. Der er blandt andet et par meget varme sko.

Er du mere interesseret i sneakers, skal du se videoen herunder. Jacob viser sin samling af kondisko fra de mest kendte mærker frem. Blandt dem er også DBA dyreste af slagsen. Bliv klogere på, hvorfor de er så dyre, og hvad de egentlig koster i videoen herunder.

 

Du kan også læse mere om DBAs dyreste sneakers i artiklen, her.

Relaterede artikler