Unikt på DBA: Transportabel vinkælder til salg
Video

Unikt på DBA: Transportabel vinkælder til salg

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Er du på et diskotek, eller står du nede i en vinkælder? Ja, man kan i hvert fald nemt blive i tvivl, når man bevæger sig ned i Martins vinkælder, hvor lyset ”danser” på hver en hylde i skiftende farver. Men det er dog ikke kun dét, der gør Martins kælder særlig. Vinkælderen er unik og transportalen, og den kan blive din lige nu via DBA, hvis du altså har hus og have, men mangler en kælder. Se selv i videoen herover.

Opdatering: I dag er vinkælderen solgt.

Drømmer du om at bo lige så idyllisk, som hobitterne gør i Ringenes Herre? Med de små, runde døre i fint, udsmykket træ, der gemmer sig under bakker af græs?

Så er det nu, du skal købe Martin Hansens transportable vinkælder. 32-årige Martin fra Give ejer nemlig en ekstern vinkælder, hvis indgangsparti minder om Bilbo Sækkers hoveddør. Men går du indenfor, vil du nok få det en hel del sjovere, end hvis du gæstede den fiktive Tolkin-figur.

Martins unikke vinkælder er netop nu til salg på DBA. En vinkælder, der er unik i sig selv, fordi den er transportabel. Martin har selv aldrig set noget ligende. Men historien om vinkælderen er lige så spøjs. Martin købte kælderen spontant, og den er nu på 5. år lidt af et fejlkøb. Martin bryder sig nemlig ikke rigtig om vin. Han fortrækker øl ... og amerikanerbiler. Og kæresten foretrækker at få mere plads på gårdspladsen.

Se hele herligheden i videoen øverst i artiklen eller få flere detaljer i teksten herunder.

Indvendig er alt træværket håndskåret og behandlet med lak, fortæller Martin
Indvendig er alt træværket håndskåret og behandlet med lak, fortæller Martin

Derfor kom kælderen aldrig i jorden

Det plejer at være sko, og man siger, det typisk gælder for kvinder. Spontane køb. Varer, man får købt lidt for hurtigt, og desværre aldrig får brugt.

Én ting er i hvert fald sikker: Det er sjældent, man lige kommer til at impulskøbe en vinkælder. Dels fordi, det ikke rigtig er muligt, dels fordi, det er en dyr fornøjelse.

Men det var nu situationen for Martin. For 5 år siden fik han nys om, at en bekendt havde en udstillingsmodel på en transportabel vinkælder til salg i Sverige. Næste dag sad han i sin fars lastvogn på vej til Sverige for at købe kælderen.

Men kælderen er aldrig kommet til sin ret:

- Jeg viste jo ikke lige helt, hvad jeg ville med den, fortæller Martin.

Jeg køber vin for at drikke det, ikke for et gemme på det. Men jeg er også mere en ølmand
griner Martin, der kan tilføje, at han endnu ikke har haft en vin med ned i kælderen, kun øl.

Halvdelen af vinkælderen skal graves ned, mens den øvre del skal ligge op over jordhøjde, men gerne med jord eller græs på toppen. Derfor passede kælderen perfekt til Martins have, der er udstyret med en lille jordhøj.

Men projektet blev ved tanken. Ikke nok med, at Martin har mere smag for øl, så er hans hjerte og tid reserveret til veteranbiler. Så kælderprojektet har i  5 år været ”nede”, og dermed efterladt kælderen ”på toppen”. Den står nemlig på stativ og rager op over hækken uden på gårdspladsen.

- Det har overhovedet ikke været en drøm for mig at få en vinkælder, fortæller Martin, der indrømmer, at han blev draget af en spontan idé.

Find det på DBA

 1. Vin og spiritus, Champagne, Dom p 3 stk 
Stk pris 5000

  Vin og spiritus, Champagne, Dom p 3 stk Stk pris 5000

  13.000,00 kr.24-05-2023
 2. Vin og spiritus, Macallan Oscuro, Sælger denne fantastiske Macallan Oscuro - forventes at være en af

  Vin og spiritus, Macallan Oscuro, Sælger denne fantastiske Macallan Oscuro - forventes at være en af de kommende højdespringere i forhold til prisstigninger fra Macallan. Flaske og kassen fremstår na

  12.000,00 kr.24-05-2023
 3. Vin og spiritus, Pingus Magnum / Peter Sisseck, Pingus 2020 Magnum

99 Parker point

  Vin og spiritus, Pingus Magnum / Peter Sisseck, Pingus 2020 Magnum 99 Parker point

  17.000,00 kr.23-05-2023
 4. Vin og spiritus, Rom Caroni, Velier Varoni. 4 fl. 12. 15. 17. 21 år i æsker. Alle flasker og æsker e

  Vin og spiritus, Rom Caroni, Velier Varoni. 4 fl. 12. 15. 17. 21 år i æsker. Alle flasker og æsker er i perfekt stand. Afhentet eller sendes for købers regning. FAST PRIS ! Ingen bytte ! Bud under be

  13.500,00 kr.20-05-2023
 5. Vin og spiritus, Massetino 2017, Sjælden første årgang af Massetos lillebror Massetino. Kun producer

  Vin og spiritus, Massetino 2017, Sjælden første årgang af Massetos lillebror Massetino. Kun produceret i 5000 flasker i årgang 2017. Og er i de efterfølgende årgangen produceret i 15000 flasker. Den

  13.500,00 kr.13-05-2023
 6. Vin og spiritus, Jack Daniel's Whiskey, Sjælden Jack D samling til salg.
Virkelig svært at fastsætte

  Vin og spiritus, Jack Daniel's Whiskey, Sjælden Jack D samling til salg. Virkelig svært at fastsætte prisen for limited udgået flasker. Jeg vil mene at samlingen er ca. 25-30.000 kr. hvis jeg solgte f

  15.000,00 kr.12-05-2023

Vidste du, at du på DBA kan købe vin? Her og her kan du se nogle af de dyreste flasker til salg.

Alle taler om det, ingen gætter det

En ubåd, en del af en industri-skorssten eller noget, der har med metroringen af gøre?

Vinkælderen kan udefra ligne en del forskelligt, og den har da også påkaldt sig opmærksomhed. For i de fem år, den har været i Martins varetægt, har den spærret en del af pladsen ude foran familiens hus. Fordi kælderen er i to plan, har den raget en hel del op over hækken ind til naboen, og det har fået flere forbipasserende til at stoppe op og spørge Martin, hvad der mon gemte sig inde i det sorte rør.

Indtil videre har ingen gættet rigtigt.

SE OGSÅ: Unikt på DBA: Kebab- og pølsevogn til salg

Vinkælderen er lavet i kraftigt PVC-rør
Vinkælderen er lavet i kraftigt PVC-rør
Trappen til kælderen følger med. Altså trappen, som står ude foran indgangen. Martin tror, det vil tage en god, lang dag at få gravet kælderen ned
Trappen til kælderen følger med. Altså trappen, som står ude foran indgangen. Martin tror, det vil tage en god, lang dag at få gravet kælderen ned

Kæresten vil af med vinkælderen, men det er ikke sikkert, det lykkes

Nu har Martin sat vinkælderen til salg. Men selvom han ikke rigtig har noget vinlager, og ikke engang bryder sig særligt om vin, er Martin ikke afklaret med, at kælderen skal sælges. I hvert fald lægger han ikke skjul på, at han selv beholder vinkælderen, hvis den ikke er blevet solgt inden sommerferien er forbi.

- Er den ikke solgt, inden sommerferien er slut, graver jeg den sgu selv ned i haven, ”truer” Martin, der samtidig forklarer, at kæresten ikke er med på den plan.

Hun vil gerne have vinkælderen solgt.

- Hun synes, jeg er ånsvag, når jeg køber sådan noget.

Men hendes tålmodighed med Martin og hans projekter har i forvejen straks sig langt, for Martin er faktisk lidt af en impulsshopper.

Hvad han ikke kan kan få nok af, kan du se i videoen eller læse dig til i teksten herunder.

Find det på DBA

 1. Bardisk med barstol, Kare Design, Vintage bardisk og barstol fra Kare Design. 
Sælges da vi skal fly

  Bardisk med barstol, Kare Design, Vintage bardisk og barstol fra Kare Design. Sælges da vi skal flytte. Står som nyt. Barstol: https://www.kare.no/p/kare-barkrakk-lady-rock-vintage-brun-and-antikk-p

  3.450,00 kr.19-05-2023
 2. Scooterdisk med god opbevaring - bardisk

  Scooterdisk med god opbevaring - bardisk

  Bardisk, Designhome, Ud at køre med de skøre…. Upcyckling på den fede måde. Her har vi brugt en udbrændt scooter og forvandlet den til en sjov og anderledes bardisk. En rigtig eye-catcher der både e

  10.400,00 kr.17-09-2021
 3. Vintønde/Bardisk

  Vintønde/Bardisk

  Vintønde, Flot tønde, som er ændret, så den f.eks. kan benyttes, som bardisk, med opbevaring på bagsiden, helt efter egen fantasi. H:87 x Diameter:72 cm.

  2.100,00 kr.21-04-2023
 4. Bardisk / traktor, Højde 107 cm
Brede 58 cm
Længde 118 cm

Bordplade 48x114 cm. 

Højde på bordplade

  Bardisk / traktor, Højde 107 cm Brede 58 cm Længde 118 cm Bordplade 48x114 cm. Højde på bordplade kan justerer Pris ved afhentning Tilbud på levering gives

  2.200,00 kr.14-04-2023
 5. Bardisk, Super fin hjemmebar
Indbygget strøm se foto
Befinder sig i Århus

  Bardisk, Super fin hjemmebar Indbygget strøm se foto Befinder sig i Århus

  1.700,00 kr.05-04-2023
 6. Bar bord / hjemmebar, Boat bardisk, Unik hjemmebar / bardisk fra udstilling , lavet som båd i retro

  Bar bord / hjemmebar, Boat bardisk, Unik hjemmebar / bardisk fra udstilling , lavet som båd i retro mørk mango træ med div. print . - 58 dyb - 193 cm lang og 124 cm høj. - Der er udtræksplade i enden

  4.200,00 kr.27-02-2023

Klik her og find bardeske og barobjekter.

Martins projekter er uendelige

Til hverdag arbejder Martin som autolakør, og derfor nærer han et stort hjerte til biler. Især de gamle veteraner, og bedst hvis det er amerikanerbiler. Og det er man ej heller i tvivl om, hvis man besøger Martin. Heldigt for ham, at han har en relativ stor gårdsplads med en tilhørende kæmpe hal af en garage, for manden har mindst 6 forskellige biler på hånden. Lige for tiden.

Jeg har det bare med, når jeg bliver tilbudt alle mulige sjove ting - om det er gamle biler eller campingvogne – at købe det, hvis jeg synes, det er sjovt
griner Martin.

Planen med de fleste biler er, at de skal gøres flotte og pæne igen, men det er kun få af de drømme, Martin realiserer. Dog er Martin flittig til at få solgt sine uforløste projekter igen.

- Folk kigger tit forbi, fordi de er nysgerrig på, hvilke biler jeg lige for tiden har stående på pladsen, fortæller han.

Du kan se nogle af hans veteranbiler på billedet herunder, og du kan høre lidt mere om dem i videoen, som du finder øverst i artiklen.

SE OGSÅ: Unikt på DBA: Tim har sat sin lyserøde Cadillac til salg

Vinkælderen har været med på messer. Det er en udstillingsmodel
Vinkælderen har været med på messer. Det er en udstillingsmodel
Skal vi filme dig og din ting/historie næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er hel unik, eller som har en hel unik historie, og vil du stå frem og fortælle om den i vores video-koncept 'Unikt på DBA'. Så skriv til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er dig, vi kontakter til den næste 'Unikt på DBA'-video.
Martins søn har haft nogle hyggelige timer nede i kælderen, som har været sjov for ham at lege i, som var det et legehus
Martins søn har haft nogle hyggelige timer nede i kælderen, som har været sjov for ham at lege i, som var det et legehus

Prisen

50.000 kroner. Det er den pris, Martin vil have for sit diskotek af en vinkælder. En kælder, der er udstyret med fine træhylder i mørkt træ, men også er en kælder, som ikke savner farvet LED-lys. I kælderen kan lyset blinke og skifte farve, som du kunne tænke dig det, og hvis du drømmer om at få en koldere vin end jordens temperatur, kan vinkælderen også klare den udfordring. I kælderen er der nemlig indbygget klimaanlæg og ventilation.

- Når kælderen finder den rette ejer, mangler den kun at blive gravet ned, fortæller Martin og tilføjer:

- Vinkælderen skal ses, før man forstår, hvor flot den er.

Selvom kælderens sorte ydre ikke syner af noget særligt, er røret i sig selv faktisk 50.000 kroner værd, oplyser Martin, der til at begynde med havde sat kælderen til salg for 75.000 kroner på DBA.

Udenfor ved indgangen er der etableret to små bænke med tilhørende opbevaringsplads, og døren indtil kælderen er udsmykket med fine, håndlavet udsmykninger i træ. En vinkælder, der er lige til at ”plante”.

Dog vil Martin gerne indrømme, at kælderens indvendige, gule vægfarve kan være en idé at skifte. Selv ville han foretrække en bordeaux-farve.

Find det på DBA

 1. Flasker, Små flasker, Lille samling af 22 små alkoholflasker sælges. De fleste tomme.

  Flasker, Små flasker, Lille samling af 22 små alkoholflasker sælges. De fleste tomme.

  1.234,00 kr.03-06-2023
 2. Flasker, 16 Patentflasker, Fra forskellige bryggerier

  Flasker, 16 Patentflasker, Fra forskellige bryggerier

  200,00 kr.01-06-2023
 3. Holmegaard apotekerflaske

  Holmegaard apotekerflaske

  Flasker, Holmegaard apotekerflasken 1991, Holmegaard apoteker flasken fra 1991 med teksten Carbunc i fin stand. Signeret Hg 91 i bunden. Højde 23 cm Kan sendes med GLS for 48 oveni Søgeord : Holme

  300,00 kr.25-02-2022
 4. Flasker, Øl Patent, Kar og patentflasker. BRYGGE UDSTYR. Ring Sms. 31221493

  Flasker, Øl Patent, Kar og patentflasker. BRYGGE UDSTYR. Ring Sms. 31221493

  250,00 kr.01-06-2023
 5. Flasker, Vintage Fransk Parfumeflaske, Flasken er tom og er ca. 60 år gammel.

Vurderingspris 328,-

  Flasker, Vintage Fransk Parfumeflaske, Flasken er tom og er ca. 60 år gammel. Vurderingspris 328,-

  220,00 kr.31-05-2023
 6. Flasker, 26 små spiritus fleste sælges samlet

  Flasker, 26 små spiritus fleste sælges samlet

  350,00 kr.30-05-2023

Klik her og find gamle flasker på DBA.

Er du modsat Martin glad for vin, men har du hverken plads til vinen eller en vinkælder, så kan du i artiklen her se, hvordan du kan lave en opbevaring til dine vin, der er bæredygtig og stilfuld.

Vil du have vinen med på cykeltur, men er du ikke glad for tanken om at have en cykelkurv at proppe vinen i, så kan vi i denne video vise dig en ganske smart måde at opbevare din vin på under cykelturen.

Har du ingen gulvplads i huset til al din vil, kan du i videoen herunder se, hvordan du billigt, nemt og bæredygtigt kan lave dig en vinhylde:

Du kan læse mere om, hvordan du skaber vinhylden trin for trin, her.

Relaterede artikler