Unikt på DBA: Transportabel vinkælder til salg
Video

Unikt på DBA: Transportabel vinkælder til salg

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Er du på et diskotek, eller står du nede i en vinkælder? Ja, man kan i hvert fald nemt blive i tvivl, når man bevæger sig ned i Martins vinkælder, hvor lyset ”danser” på hver en hylde i skiftende farver. Men det er dog ikke kun dét, der gør Martins kælder særlig. Vinkælderen er unik og transportalen, og den kan blive din lige nu via DBA, hvis du altså har hus og have, men mangler en kælder. Se selv i videoen herover.

Opdatering: I dag er vinkælderen solgt.

Drømmer du om at bo lige så idyllisk, som hobitterne gør i Ringenes Herre? Med de små, runde døre i fint, udsmykket træ, der gemmer sig under bakker af græs?

Så er det nu, du skal købe Martin Hansens transportable vinkælder. 32-årige Martin fra Give ejer nemlig en ekstern vinkælder, hvis indgangsparti minder om Bilbo Sækkers hoveddør. Men går du indenfor, vil du nok få det en hel del sjovere, end hvis du gæstede den fiktive Tolkin-figur.

Martins unikke vinkælder er netop nu til salg på DBA. En vinkælder, der er unik i sig selv, fordi den er transportabel. Martin har selv aldrig set noget ligende. Men historien om vinkælderen er lige så spøjs. Martin købte kælderen spontant, og den er nu på 5. år lidt af et fejlkøb. Martin bryder sig nemlig ikke rigtig om vin. Han fortrækker øl ... og amerikanerbiler. Og kæresten foretrækker at få mere plads på gårdspladsen.

Se hele herligheden i videoen øverst i artiklen eller få flere detaljer i teksten herunder.

Indvendig er alt træværket håndskåret og behandlet med lak, fortæller Martin
Indvendig er alt træværket håndskåret og behandlet med lak, fortæller Martin

Derfor kom kælderen aldrig i jorden

Det plejer at være sko, og man siger, det typisk gælder for kvinder. Spontane køb. Varer, man får købt lidt for hurtigt, og desværre aldrig får brugt.

Én ting er i hvert fald sikker: Det er sjældent, man lige kommer til at impulskøbe en vinkælder. Dels fordi, det ikke rigtig er muligt, dels fordi, det er en dyr fornøjelse.

Men det var nu situationen for Martin. For 5 år siden fik han nys om, at en bekendt havde en udstillingsmodel på en transportabel vinkælder til salg i Sverige. Næste dag sad han i sin fars lastvogn på vej til Sverige for at købe kælderen.

Men kælderen er aldrig kommet til sin ret:

- Jeg viste jo ikke lige helt, hvad jeg ville med den, fortæller Martin.

Jeg køber vin for at drikke det, ikke for et gemme på det. Men jeg er også mere en ølmand
griner Martin, der kan tilføje, at han endnu ikke har haft en vin med ned i kælderen, kun øl.

Halvdelen af vinkælderen skal graves ned, mens den øvre del skal ligge op over jordhøjde, men gerne med jord eller græs på toppen. Derfor passede kælderen perfekt til Martins have, der er udstyret med en lille jordhøj.

Men projektet blev ved tanken. Ikke nok med, at Martin har mere smag for øl, så er hans hjerte og tid reserveret til veteranbiler. Så kælderprojektet har i  5 år været ”nede”, og dermed efterladt kælderen ”på toppen”. Den står nemlig på stativ og rager op over hækken uden på gårdspladsen.

- Det har overhovedet ikke været en drøm for mig at få en vinkælder, fortæller Martin, der indrømmer, at han blev draget af en spontan idé.

Find det på DBA

 1. Vin og spiritus, Rødvin, Domaine Ponsot 6 stk. i OWC fra perioden hvor Laurent Ponsot stod ved roret

  Vin og spiritus, Rødvin, Domaine Ponsot 6 stk. i OWC fra perioden hvor Laurent Ponsot stod ved roret. Bourgogne når det er bedst.

  16.000,00 kr.16-06-2024
 2. Vin og spiritus, Stauning Whisky, Stauning Whisky 2nd Edition
Peated & Traditional
Destilled: 2009 -

  Vin og spiritus, Stauning Whisky, Stauning Whisky 2nd Edition Peated & Traditional Destilled: 2009 - Bottled: 2013 Sælges kun samlet - som sæt og sendes IKKE! Sælges for fornuftigt bud (Skambud bes

  10.000,00 kr.13-06-2024
 3. Vin og spiritus, Cognac, En flaske Louis XIII uden æske. Flasken er plomberet

  Vin og spiritus, Cognac, En flaske Louis XIII uden æske. Flasken er plomberet

  13.800,00 kr.13-06-2024
 4. 5 flasker Chateau Hosanna 2000 750ml sælges samlet

  5 flasker Chateau Hosanna 2000 750ml sælges samlet

  Vin og spiritus, rødvin

  12.500,00 kr.09-06-2024
 5. Vin og spiritus, 5 flasker Rødvin, af ældre dato., Årgang 1983.  1 flaske  Clos Pascoud. Bordeaux

  Vin og spiritus, 5 flasker Rødvin, af ældre dato., Årgang 1983. 1 flaske Clos Pascoud. Bordeaux. Pris: 4.000,- kr. ---------------------------------------------------------------------------- Årg

  10.000,00 kr.05-06-2024
 6. Vin og spiritus, Rødvin, Domaine Mongeard-Mugneret Clos de Vougeot Grand Cru, Cote de Nuits 2014
6 f

  Vin og spiritus, Rødvin, Domaine Mongeard-Mugneret Clos de Vougeot Grand Cru, Cote de Nuits 2014 6 flasker i OWC (12) sælges samlet

  10.000,00 kr.04-06-2024

Vidste du, at du på DBA kan købe vin? Her og her kan du se nogle af de dyreste flasker til salg.

Alle taler om det, ingen gætter det

En ubåd, en del af en industri-skorssten eller noget, der har med metroringen af gøre?

Vinkælderen kan udefra ligne en del forskelligt, og den har da også påkaldt sig opmærksomhed. For i de fem år, den har været i Martins varetægt, har den spærret en del af pladsen ude foran familiens hus. Fordi kælderen er i to plan, har den raget en hel del op over hækken ind til naboen, og det har fået flere forbipasserende til at stoppe op og spørge Martin, hvad der mon gemte sig inde i det sorte rør.

Indtil videre har ingen gættet rigtigt.

SE OGSÅ: Unikt på DBA: Kebab- og pølsevogn til salg

Vinkælderen er lavet i kraftigt PVC-rør
Vinkælderen er lavet i kraftigt PVC-rør
Trappen til kælderen følger med. Altså trappen, som står ude foran indgangen. Martin tror, det vil tage en god, lang dag at få gravet kælderen ned
Trappen til kælderen følger med. Altså trappen, som står ude foran indgangen. Martin tror, det vil tage en god, lang dag at få gravet kælderen ned

Kæresten vil af med vinkælderen, men det er ikke sikkert, det lykkes

Nu har Martin sat vinkælderen til salg. Men selvom han ikke rigtig har noget vinlager, og ikke engang bryder sig særligt om vin, er Martin ikke afklaret med, at kælderen skal sælges. I hvert fald lægger han ikke skjul på, at han selv beholder vinkælderen, hvis den ikke er blevet solgt inden sommerferien er forbi.

- Er den ikke solgt, inden sommerferien er slut, graver jeg den sgu selv ned i haven, ”truer” Martin, der samtidig forklarer, at kæresten ikke er med på den plan.

Hun vil gerne have vinkælderen solgt.

- Hun synes, jeg er ånsvag, når jeg køber sådan noget.

Men hendes tålmodighed med Martin og hans projekter har i forvejen straks sig langt, for Martin er faktisk lidt af en impulsshopper.

Hvad han ikke kan kan få nok af, kan du se i videoen eller læse dig til i teksten herunder.

Find det på DBA

 1. Bar, Bar sæt 4 del, med 3 stoler håndlavet, spansk design "chiringuito" med 2 skuffer . Den er ikke

  Bar, Bar sæt 4 del, med 3 stoler håndlavet, spansk design "chiringuito" med 2 skuffer . Den er ikke malet, men overfladen har skiblak, du kan selv male ( farve )det som du ønsker. Måler bardisk 242cm

  1.800,00 kr.21-05-2024
 2. Scooterdisk med god opbevaring - bardisk

  Scooterdisk med god opbevaring - bardisk

  Bardisk, Designhome, Ud at køre med de skøre…. Upcyckling på den fede måde. Her har vi brugt en udbrændt scooter og forvandlet den til en sjov og anderledes bardisk. En rigtig eye-catcher der både e

  10.400,00 kr.17-09-2021
 3. Bardisk med lys

  Bardisk med lys

  Bardisk, Fin disk, udført i sortmalet spånplade, med rødt kunstlæder på fronten og lys. Er lidt medtaget i bunden p.g.a. fugt (se billeder). B:123 x D:43 x H:119 cm.

  1.200,00 kr.24-10-2023
 4. Vintønde/Bardisk

  Vintønde/Bardisk

  Vintønde, Flot tønde, som er ændret, så den f.eks. kan benyttes, som bardisk, med opbevaring på bagsiden, helt efter egen fantasi. H:87 x Diameter:72 cm.

  2.100,00 kr.21-04-2023
 5. Bardisk

  Bardisk

  Bardisk, Fin disk i flot stand, sort indmad, beklædt med teaktræs-lister og med fodstøtte på forsiden. B:135 x D:54 x H:110 cm.

  2.600,00 kr.12-10-2023
 6. Receptionsdisk, Snedkerfremstillet, Snedkereret receptions- og bardisk i røget eg sælges. Disken er

  Receptionsdisk, Snedkerfremstillet, Snedkereret receptions- og bardisk i røget eg sælges. Disken er lavet hos snedker i Aarhus og er fra sommeren 2020. Nyprisen er DKK 120.000 plus moms. På overfladen

  40.000,00 kr.09-01-2024

Klik her og find bardeske og barobjekter.

Martins projekter er uendelige

Til hverdag arbejder Martin som autolakør, og derfor nærer han et stort hjerte til biler. Især de gamle veteraner, og bedst hvis det er amerikanerbiler. Og det er man ej heller i tvivl om, hvis man besøger Martin. Heldigt for ham, at han har en relativ stor gårdsplads med en tilhørende kæmpe hal af en garage, for manden har mindst 6 forskellige biler på hånden. Lige for tiden.

Jeg har det bare med, når jeg bliver tilbudt alle mulige sjove ting - om det er gamle biler eller campingvogne – at købe det, hvis jeg synes, det er sjovt
griner Martin.

Planen med de fleste biler er, at de skal gøres flotte og pæne igen, men det er kun få af de drømme, Martin realiserer. Dog er Martin flittig til at få solgt sine uforløste projekter igen.

- Folk kigger tit forbi, fordi de er nysgerrig på, hvilke biler jeg lige for tiden har stående på pladsen, fortæller han.

Du kan se nogle af hans veteranbiler på billedet herunder, og du kan høre lidt mere om dem i videoen, som du finder øverst i artiklen.

SE OGSÅ: Unikt på DBA: Tim har sat sin lyserøde Cadillac til salg

Vinkælderen har været med på messer. Det er en udstillingsmodel
Vinkælderen har været med på messer. Det er en udstillingsmodel
Skal vi filme dig og din ting/historie næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er hel unik, eller som har en hel unik historie, og vil du stå frem og fortælle om den i vores video-koncept 'Unikt på DBA'. Så skriv til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er dig, vi kontakter til den næste 'Unikt på DBA'-video.
Martins søn har haft nogle hyggelige timer nede i kælderen, som har været sjov for ham at lege i, som var det et legehus
Martins søn har haft nogle hyggelige timer nede i kælderen, som har været sjov for ham at lege i, som var det et legehus

Prisen

50.000 kroner. Det er den pris, Martin vil have for sit diskotek af en vinkælder. En kælder, der er udstyret med fine træhylder i mørkt træ, men også er en kælder, som ikke savner farvet LED-lys. I kælderen kan lyset blinke og skifte farve, som du kunne tænke dig det, og hvis du drømmer om at få en koldere vin end jordens temperatur, kan vinkælderen også klare den udfordring. I kælderen er der nemlig indbygget klimaanlæg og ventilation.

- Når kælderen finder den rette ejer, mangler den kun at blive gravet ned, fortæller Martin og tilføjer:

- Vinkælderen skal ses, før man forstår, hvor flot den er.

Selvom kælderens sorte ydre ikke syner af noget særligt, er røret i sig selv faktisk 50.000 kroner værd, oplyser Martin, der til at begynde med havde sat kælderen til salg for 75.000 kroner på DBA.

Udenfor ved indgangen er der etableret to små bænke med tilhørende opbevaringsplads, og døren indtil kælderen er udsmykket med fine, håndlavet udsmykninger i træ. En vinkælder, der er lige til at ”plante”.

Dog vil Martin gerne indrømme, at kælderens indvendige, gule vægfarve kan være en idé at skifte. Selv ville han foretrække en bordeaux-farve.

Find det på DBA

 1. Flasker, ANTIK SJÆLDEN VINFLASKE, HÅNDLAVET AF ÆGTE PELS LÆDER OG TRÆ
TÆTINDPAKKET VINKARAFFEL / DRI

  Flasker, ANTIK SJÆLDEN VINFLASKE, HÅNDLAVET AF ÆGTE PELS LÆDER OG TRÆ TÆTINDPAKKET VINKARAFFEL / DRIKKEDUNK FLASKE MED INDSATS TIL VAND VIN ELLER SPIRITUS RIGT DEKORERET MED LÆDER OG SKIND FORAN OG BA

  370,00 kr.18-06-2024
 2. Flasker, 50 cm høje brune glasflasker. Har 2 stk. 
Den ene har indgraveret Läckeby Bryggeri.
125 kr.

  Flasker, 50 cm høje brune glasflasker. Har 2 stk. Den ene har indgraveret Läckeby Bryggeri. 125 kr. stk

  225,00 kr.18-06-2024
 3. Flasker, Gamle sodavandsflasker med patentprop, Gamle sodavandsflasker med patentprop, fra 15 - 45,-

  Flasker, Gamle sodavandsflasker med patentprop, Gamle sodavandsflasker med patentprop, fra 15 - 45,- pr flaske Har 28 i alt. Samlet 320,- + evt forsendelse Forskellige Tuborg Carlsberg, P.C. Nielsen V

  320,00 kr.17-06-2024
 4. Flasker, Skål og vase, Skål og vase i Stelton 
30 cm i diameter højde 9,5 cm vase 13 cm i diameter h

  Flasker, Skål og vase, Skål og vase i Stelton 30 cm i diameter højde 9,5 cm vase 13 cm i diameter højde 18,5 cm

  350,00 kr.17-06-2024
 5. Flasker, Lommelærke, Lommelærke i skind med 2 flasker.

  Flasker, Lommelærke, Lommelærke i skind med 2 flasker.

  400,00 kr.17-06-2024
 6. Flasker, Klukflaske med rigler, Spændende klukflaske med tandede rigler i grønligt glas.
Da vi ikke

  Flasker, Klukflaske med rigler, Spændende klukflaske med tandede rigler i grønligt glas. Da vi ikke kender ophav og ikke ved om proppen er original er prisen sat derefter. Men sjov er den og kan forts

  200,00 kr.16-06-2024

Klik her og find gamle flasker på DBA.

Er du modsat Martin glad for vin, men har du hverken plads til vinen eller en vinkælder, så kan du i artiklen her se, hvordan du kan lave en opbevaring til dine vin, der er bæredygtig og stilfuld.

Vil du have vinen med på cykeltur, men er du ikke glad for tanken om at have en cykelkurv at proppe vinen i, så kan vi i denne video vise dig en ganske smart måde at opbevare din vin på under cykelturen.

Har du ingen gulvplads i huset til al din vil, kan du i videoen herunder se, hvordan du billigt, nemt og bæredygtigt kan lave dig en vinhylde:

Du kan læse mere om, hvordan du skaber vinhylden trin for trin, her.

Relaterede artikler