Unikt på DBA: Transportabel vinkælder til salg
Video

Unikt på DBA: Transportabel vinkælder til salg

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Er du på et diskotek, eller står du nede i en vinkælder? Ja, man kan i hvert fald nemt blive i tvivl, når man bevæger sig ned i Martins vinkælder, hvor lyset ”danser” på hver en hylde i skiftende farver. Men det er dog ikke kun dét, der gør Martins kælder særlig. Vinkælderen er unik og transportalen, og den kan blive din lige nu via DBA, hvis du altså har hus og have, men mangler en kælder. Se selv i videoen herover.

Opdatering: I dag er vinkælderen solgt.

Drømmer du om at bo lige så idyllisk, som hobitterne gør i Ringenes Herre? Med de små, runde døre i fint, udsmykket træ, der gemmer sig under bakker af græs?

Så er det nu, du skal købe Martin Hansens transportable vinkælder. 32-årige Martin fra Give ejer nemlig en ekstern vinkælder, hvis indgangsparti minder om Bilbo Sækkers hoveddør. Men går du indenfor, vil du nok få det en hel del sjovere, end hvis du gæstede den fiktive Tolkin-figur.

Martins unikke vinkælder er netop nu til salg på DBA. En vinkælder, der er unik i sig selv, fordi den er transportabel. Martin har selv aldrig set noget ligende. Men historien om vinkælderen er lige så spøjs. Martin købte kælderen spontant, og den er nu på 5. år lidt af et fejlkøb. Martin bryder sig nemlig ikke rigtig om vin. Han fortrækker øl ... og amerikanerbiler. Og kæresten foretrækker at få mere plads på gårdspladsen.

Se hele herligheden i videoen øverst i artiklen eller få flere detaljer i teksten herunder.

Indvendig er alt træværket håndskåret og behandlet med lak, fortæller Martin
Indvendig er alt træværket håndskåret og behandlet med lak, fortæller Martin

Derfor kom kælderen aldrig i jorden

Det plejer at være sko, og man siger, det typisk gælder for kvinder. Spontane køb. Varer, man får købt lidt for hurtigt, og desværre aldrig får brugt.

Én ting er i hvert fald sikker: Det er sjældent, man lige kommer til at impulskøbe en vinkælder. Dels fordi, det ikke rigtig er muligt, dels fordi, det er en dyr fornøjelse.

Men det var nu situationen for Martin. For 5 år siden fik han nys om, at en bekendt havde en udstillingsmodel på en transportabel vinkælder til salg i Sverige. Næste dag sad han i sin fars lastvogn på vej til Sverige for at købe kælderen.

Men kælderen er aldrig kommet til sin ret:

- Jeg viste jo ikke lige helt, hvad jeg ville med den, fortæller Martin.

Jeg køber vin for at drikke det, ikke for et gemme på det. Men jeg er også mere en ølmand
griner Martin, der kan tilføje, at han endnu ikke har haft en vin med ned i kælderen, kun øl.

Halvdelen af vinkælderen skal graves ned, mens den øvre del skal ligge op over jordhøjde, men gerne med jord eller græs på toppen. Derfor passede kælderen perfekt til Martins have, der er udstyret med en lille jordhøj.

Men projektet blev ved tanken. Ikke nok med, at Martin har mere smag for øl, så er hans hjerte og tid reserveret til veteranbiler. Så kælderprojektet har i  5 år været ”nede”, og dermed efterladt kælderen ”på toppen”. Den står nemlig på stativ og rager op over hækken uden på gårdspladsen.

- Det har overhovedet ikke været en drøm for mig at få en vinkælder, fortæller Martin, der indrømmer, at han blev draget af en spontan idé.

Find det på DBA

 1. Vin og spiritus, Cognac, En flaske Louis XIII uden æske.

  Vin og spiritus, Cognac, En flaske Louis XIII uden æske.

  13.800,00 kr.04-12-2023
 2. Vin og spiritus, Champagne, Krug 2002 magnum

Oplagt til nytår 

Opbevaret korrekt.

  Vin og spiritus, Champagne, Krug 2002 magnum Oplagt til nytår Opbevaret korrekt.

  13.250,00 kr.28-11-2023
 3. Vin og spiritus, Dom Perignon 1996 (ultimative set), Dom Perignon 1996, Dom Perignon 1996 rosé og ik

  Vin og spiritus, Dom Perignon 1996 (ultimative set), Dom Perignon 1996, Dom Perignon 1996 rosé og ikke mindst Dom Perignon Oenotheque 1996. Alle korrekt opbevaret ved 12grader siden frigivelse. Sælg

  15.000,00 kr.23-11-2023
 4. Vin og spiritus, Whisky, Macallan James Bond 60th Anniversary, Decade II. 
Perfekt stand og opbevari

  Vin og spiritus, Whisky, Macallan James Bond 60th Anniversary, Decade II. Perfekt stand og opbevaring hidtil. Kan sendes på egen regning eller afhentes efter aftale i enten, Næstved, Solrød eller K

  10.000,00 kr.19-11-2023
 5. Vin og spiritus, Whisky, Macallan Classic Cut 2017-2023 
Alt i perfekt stand

  Vin og spiritus, Whisky, Macallan Classic Cut 2017-2023 Alt i perfekt stand

  19.000,00 kr.19-11-2023
 6. Vin og spiritus, Rødvin, økologisk, Legendarisk Trio til den ultimative vertikalsmagning. Tre af de

  Vin og spiritus, Rødvin, økologisk, Legendarisk Trio til den ultimative vertikalsmagning. Tre af de bedste årgange nogensinde. 2014, 2015 og 2016, hhv. 100 - 99 - 100 point af Parker. Opbevaret under

  18.995,00 kr.15-11-2023

Vidste du, at du på DBA kan købe vin? Her og her kan du se nogle af de dyreste flasker til salg.

Alle taler om det, ingen gætter det

En ubåd, en del af en industri-skorssten eller noget, der har med metroringen af gøre?

Vinkælderen kan udefra ligne en del forskelligt, og den har da også påkaldt sig opmærksomhed. For i de fem år, den har været i Martins varetægt, har den spærret en del af pladsen ude foran familiens hus. Fordi kælderen er i to plan, har den raget en hel del op over hækken ind til naboen, og det har fået flere forbipasserende til at stoppe op og spørge Martin, hvad der mon gemte sig inde i det sorte rør.

Indtil videre har ingen gættet rigtigt.

SE OGSÅ: Unikt på DBA: Kebab- og pølsevogn til salg

Vinkælderen er lavet i kraftigt PVC-rør
Vinkælderen er lavet i kraftigt PVC-rør
Trappen til kælderen følger med. Altså trappen, som står ude foran indgangen. Martin tror, det vil tage en god, lang dag at få gravet kælderen ned
Trappen til kælderen følger med. Altså trappen, som står ude foran indgangen. Martin tror, det vil tage en god, lang dag at få gravet kælderen ned

Kæresten vil af med vinkælderen, men det er ikke sikkert, det lykkes

Nu har Martin sat vinkælderen til salg. Men selvom han ikke rigtig har noget vinlager, og ikke engang bryder sig særligt om vin, er Martin ikke afklaret med, at kælderen skal sælges. I hvert fald lægger han ikke skjul på, at han selv beholder vinkælderen, hvis den ikke er blevet solgt inden sommerferien er forbi.

- Er den ikke solgt, inden sommerferien er slut, graver jeg den sgu selv ned i haven, ”truer” Martin, der samtidig forklarer, at kæresten ikke er med på den plan.

Hun vil gerne have vinkælderen solgt.

- Hun synes, jeg er ånsvag, når jeg køber sådan noget.

Men hendes tålmodighed med Martin og hans projekter har i forvejen straks sig langt, for Martin er faktisk lidt af en impulsshopper.

Hvad han ikke kan kan få nok af, kan du se i videoen eller læse dig til i teksten herunder.

Find det på DBA

 1. Bardisk i Cubamahogni, Cubamahogni, Super flot og velholdt stykke Cubamahogni, der har været brugt t

  Bardisk i Cubamahogni, Cubamahogni, Super flot og velholdt stykke Cubamahogni, der har været brugt til bardisk. Snedkereret og fremstår som nyt. Skriv for mål på bardisken.

  3.000,00 kr.12-11-2023
 2. Scooterdisk med god opbevaring - bardisk

  Scooterdisk med god opbevaring - bardisk

  Bardisk, Designhome, Ud at køre med de skøre…. Upcyckling på den fede måde. Her har vi brugt en udbrændt scooter og forvandlet den til en sjov og anderledes bardisk. En rigtig eye-catcher der både e

  10.400,00 kr.17-09-2021
 3. Bardisk med lys

  Bardisk med lys

  Bardisk, Fin disk, udført i sortmalet spånplade, med rødt kunstlæder på fronten og lys. Er lidt medtaget i bunden p.g.a. fugt (se billeder). B:123 x D:43 x H:119 cm.

  1.200,00 kr.24-10-2023
 4. Vintønde/Bardisk

  Vintønde/Bardisk

  Vintønde, Flot tønde, som er ændret, så den f.eks. kan benyttes, som bardisk, med opbevaring på bagsiden, helt efter egen fantasi. H:87 x Diameter:72 cm.

  2.100,00 kr.21-04-2023
 5. Bardisk

  Bardisk

  Bardisk, Fin disk i flot stand, sort indmad, beklædt med teaktræs-lister og med fodstøtte på forsiden. B:135 x D:54 x H:110 cm.

  2.600,00 kr.12-10-2023
 6. Højbord fra Svane

  Højbord fra Svane

  Bardisk, Højbord fra Svane Køkkenet i massivt træ. Lækker kvalitet. Mål i cm: H:115 L:150 B:62. Tykkelse er 2,8.

  2.500,00 kr.14-08-2023

Klik her og find bardeske og barobjekter.

Martins projekter er uendelige

Til hverdag arbejder Martin som autolakør, og derfor nærer han et stort hjerte til biler. Især de gamle veteraner, og bedst hvis det er amerikanerbiler. Og det er man ej heller i tvivl om, hvis man besøger Martin. Heldigt for ham, at han har en relativ stor gårdsplads med en tilhørende kæmpe hal af en garage, for manden har mindst 6 forskellige biler på hånden. Lige for tiden.

Jeg har det bare med, når jeg bliver tilbudt alle mulige sjove ting - om det er gamle biler eller campingvogne – at købe det, hvis jeg synes, det er sjovt
griner Martin.

Planen med de fleste biler er, at de skal gøres flotte og pæne igen, men det er kun få af de drømme, Martin realiserer. Dog er Martin flittig til at få solgt sine uforløste projekter igen.

- Folk kigger tit forbi, fordi de er nysgerrig på, hvilke biler jeg lige for tiden har stående på pladsen, fortæller han.

Du kan se nogle af hans veteranbiler på billedet herunder, og du kan høre lidt mere om dem i videoen, som du finder øverst i artiklen.

SE OGSÅ: Unikt på DBA: Tim har sat sin lyserøde Cadillac til salg

Vinkælderen har været med på messer. Det er en udstillingsmodel
Vinkælderen har været med på messer. Det er en udstillingsmodel
Skal vi filme dig og din ting/historie næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er hel unik, eller som har en hel unik historie, og vil du stå frem og fortælle om den i vores video-koncept 'Unikt på DBA'. Så skriv til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er dig, vi kontakter til den næste 'Unikt på DBA'-video.
Martins søn har haft nogle hyggelige timer nede i kælderen, som har været sjov for ham at lege i, som var det et legehus
Martins søn har haft nogle hyggelige timer nede i kælderen, som har været sjov for ham at lege i, som var det et legehus

Prisen

50.000 kroner. Det er den pris, Martin vil have for sit diskotek af en vinkælder. En kælder, der er udstyret med fine træhylder i mørkt træ, men også er en kælder, som ikke savner farvet LED-lys. I kælderen kan lyset blinke og skifte farve, som du kunne tænke dig det, og hvis du drømmer om at få en koldere vin end jordens temperatur, kan vinkælderen også klare den udfordring. I kælderen er der nemlig indbygget klimaanlæg og ventilation.

- Når kælderen finder den rette ejer, mangler den kun at blive gravet ned, fortæller Martin og tilføjer:

- Vinkælderen skal ses, før man forstår, hvor flot den er.

Selvom kælderens sorte ydre ikke syner af noget særligt, er røret i sig selv faktisk 50.000 kroner værd, oplyser Martin, der til at begynde med havde sat kælderen til salg for 75.000 kroner på DBA.

Udenfor ved indgangen er der etableret to små bænke med tilhørende opbevaringsplads, og døren indtil kælderen er udsmykket med fine, håndlavet udsmykninger i træ. En vinkælder, der er lige til at ”plante”.

Dog vil Martin gerne indrømme, at kælderens indvendige, gule vægfarve kan være en idé at skifte. Selv ville han foretrække en bordeaux-farve.

Find det på DBA

 1. Flasker, Vintage julet snapseflaske, 
Vintage håndmalet flaske til den hjemmelavede julesnaps eller

  Flasker, Vintage julet snapseflaske, Vintage håndmalet flaske til den hjemmelavede julesnaps eller andet godt. Påmålet rensdyr og grantræer på den ene side samt mand og kvinde på den anden side, der

  950,00 kr.04-12-2023
 2. Flasker, Champagne - Moét & Chandon - Mathuselah, OBS : Alle henvendelser kun herinde på annoncens f

  Flasker, Champagne - Moét & Chandon - Mathuselah, OBS : Alle henvendelser kun herinde på annoncens forum, tak samt det er en vindues attrap : flasken er produceret som TOM, intet indhold 6 liters fla

  300,00 kr.04-12-2023
 3. Flasker, DON PERION 1996 champagne, Skyd nytåret ind med en flaske lækker DON PERION 1996.

Bare gør

  Flasker, DON PERION 1996 champagne, Skyd nytåret ind med en flaske lækker DON PERION 1996. Bare gør som 007 Kan hentes i Esbjerg eller sendes med DAO for 50 kr

  3.500,00 kr.03-12-2023
 4. Flasker, En stor samling gamle flasker, Sælges samlet. 
Patentflaskerne fra Carlsberg og Tuborg er i

  Flasker, En stor samling gamle flasker, Sælges samlet. Patentflaskerne fra Carlsberg og Tuborg er i str 1/2 liter. Og fra 1920-start 1930. Bemærk den grønne flaske fra Esso er ret fin.

  350,00 kr.03-12-2023
 5. Flasker, Små gamle apoteker flasker, Højde:4,5 cm.

  Flasker, Små gamle apoteker flasker, Højde:4,5 cm.

  275,00 kr.03-12-2023
 6. Flasker, Snapsflaske, Holmegård 1990
Københavns tårne
Aldrig brugt

  Flasker, Snapsflaske, Holmegård 1990 Københavns tårne Aldrig brugt

  225,00 kr.02-12-2023

Klik her og find gamle flasker på DBA.

Er du modsat Martin glad for vin, men har du hverken plads til vinen eller en vinkælder, så kan du i artiklen her se, hvordan du kan lave en opbevaring til dine vin, der er bæredygtig og stilfuld.

Vil du have vinen med på cykeltur, men er du ikke glad for tanken om at have en cykelkurv at proppe vinen i, så kan vi i denne video vise dig en ganske smart måde at opbevare din vin på under cykelturen.

Har du ingen gulvplads i huset til al din vil, kan du i videoen herunder se, hvordan du billigt, nemt og bæredygtigt kan lave dig en vinhylde:

Du kan læse mere om, hvordan du skaber vinhylden trin for trin, her.

Relaterede artikler