John G: Disse tech-dimser bruger jeg selv
Video

John G: Disse tech-dimser bruger jeg selv

John G
John G

Hvilke tech-gadgets er ekspertens favoritter? Se de gadgets, jeg har købt brugt og dem, du kan finde på brugtmarkedet til en god pris.

Hen over et år anmelder jeg rigtigt mange gadgets. Både højttalere, smarthome-systemer, computere og smartphones er gennem mine hænder. Undervejs støder jeg ind i mellem på produkter, som gør et større indtryk end andre.

Eksempelvis er jeg rigtigt begejstret for min app-styrede vejrstation, og et retro stereoanlæg med højttalere fra 1969. Anlægget har jeg dog ikke anmeldt, men bare købt brugt. Jeg ville afprøve, om en forstærker fra slutningen af 1970’erne stadig kunne bruges, eller om den bor bedst på genbrugspladsen.

Herunder kan du læse om de 5 tech-gadgets, som jeg lige nu holder rigtigt meget af. Nogle af dem kan du sagtens finde brugte på DBA. I videoen, som du finder øverst i artiklen, kommer du tæt på dimserne.

Find det på DBA

 1. Ghettoblaster , JVC, Rimelig, Retro ghettoblaster i fedt design. Der er rimelig god bass og lyd. 
Cd

  Ghettoblaster , JVC, Rimelig, Retro ghettoblaster i fedt design. Der er rimelig god bass og lyd. Cd og radio virker fint. Kassettebånd-afspilleren virker ikke. 54 cm lang og 25 cm Ø.

  275,00 kr.25-11-2023
 2. Stereoanlæg , Rotel, pladespiller, Perfekt, Fin ROtel pladespiller med god pick up RP-310 + fin retr

  Stereoanlæg , Rotel, pladespiller, Perfekt, Fin ROtel pladespiller med god pick up RP-310 + fin retro receiver flot og super velholdt SANYO DCX-8000k+Sony cdafspiller god + 2 stk af de gode bose serie

  1.400,00 kr.24-11-2023
 3. Yamaha A-S501 MKII Integreret forstærker 2x120W 4 Ohm, sølv

  Yamaha A-S501 MKII Integreret forstærker 2x120W 4 Ohm, sølv

  Stereo forstærker, Yamaha, PRIS-MATCH! – BUY & TRY! Yamaha A-S501 MKII forstærker (2x 85W, 8 Ohm) | Retro design og lyd i topklasse. Yamaha A-S501 har både digitale indgange, pladespiller indgang samt

  3.989,00 kr.28-04-2023
 4. JBL MP350 Classic Netværksafspiller

  JBL MP350 Classic Netværksafspiller

  Musik streaming afspiller, JBL, JBL MP350 Netværksafspiller | JBL MP350 er en moderne og særdeles vellydende netværksafspiller i klassisk retro design, der matcher resten af JBL´s Classic serie.

  8.495,00 kr.22-09-2023
 5. Minianlæg , Philips, God, Retro anlæg sælges. 
Radio og cd afspiller virker perfekt.
Kom med et bud.

  Minianlæg , Philips, God, Retro anlæg sælges. Radio og cd afspiller virker perfekt. Kom med et bud. Kan afhentes i Gilleleje eller Kbh.

  250,00 kr.19-11-2023
 6. Stereoanlæg , Radionette ms-40, pæn radionette retro radio med båndoptager.
båndoptager har fået ny

  Stereoanlæg , Radionette ms-40, pæn radionette retro radio med båndoptager. båndoptager har fået ny drivrem. alt fungerer fint , undtagen visning af fm signal styrke. Bemærk omskifter til magnetisk/ke

  275,00 kr.19-11-2023

Klik her for at se alle de retro-stereoanlæg, der lige nu er på DBA.

Min top 5 gadgets

1. Marshall Woburn

Gennem 40-50 år har Marshalls designudtryk præget rockscener verden over. Alle de store navne har spillet med Marshall. Eric Clapton og Jimi Hendrix som eksempel.

Fra 2012 begyndte Marshall-produktionen af højtalere til hjemmet. Stadig med det helt unikke og velkendte design.

Marshall Woburn er en potent højttaler til hjemmet med det unikke design, der i dag emmer af retro. Musikken overføres enten via kabel eller Bluetooth fra din smartphone.

Marshall højttalere findes i et stort udvalg på DBA. Hvis du vil have højttalere med trådløs mulighed, skal du søge efter modellerne Woburn og Stanmore

Find det på DBA

 1. Marshall Woburn II højttaler (sort)

  Marshall Woburn II højttaler (sort)

  Højttaler, Marshall, Bluetooth portable, Som ny - I originalindpakning, Fyr op for musikken med den imponerende aktive højttaler Marshall Woburn II, der har et legendarisk vintage design. Stand: Som

  3.505,00 kr.23-06-2023
 2. Marshall Woburn II højttaler (hvid)

  Marshall Woburn II højttaler (hvid)

  Højttaler, Marshall, Bluetooth portable, Som ny - I originalindpakning, Fyr op for musikken med den imponerende aktive højttaler Marshall Woburn II, der har et legendarisk vintage design. Stand: Som

  3.505,00 kr.01-05-2023
 3. Højttaler, Marshall, Woburn, God, Marshall woburn højtaler
Jeg har fået den i gave tilbage i 2019,

  Højttaler, Marshall, Woburn, God, Marshall woburn højtaler Jeg har fået den i gave tilbage i 2019, og den sælges da den ikke længere bliver brugt og bare i nogle år har stået som pynt Den virker præc

  2.500,00 kr.19-11-2023
 4. Marshall Woburn III bluetooth højttaler, sort

  Marshall Woburn III bluetooth højttaler, sort

  Højttaler, Marshall, Bluetooth højttaler, PRIS-MATCH! – BUY & TRY! Marshall Woburn III Bluetooth højttaler | Marshall Woburn III er den største højttaler fra Marshall. Højtaleren med det ikoniske Mar

  4.295,00 kr.20-09-2022
 5. Højttaler, Marshall, Woburn, aktiv, Perfekt, En stor solid bluetooth højtaler. Vil du ha mere bund

  Højttaler, Marshall, Woburn, aktiv, Perfekt, En stor solid bluetooth højtaler. Vil du ha mere bund og mulighed for at spille højt er denne sagen. Slet ikke at sammenligne med de små 1-2 kg bluetoo

  2.200,00 kr.08-03-2023

Se alle Marshalls Woburn-højtalere på DBA.

2. Den appstyrede vejrstation Netatmo

Jeg hader i princippet vejrudsigter, men elsker at følge med i vejret hjemme hos mig selv. Her er en vejrstation uundværlig. Efter jeg skrev anmeldelsen af Netatmo Weatherstation har den fået en fast plads hjemme hos mig.

Netatmo består af en inden- og udendørsenhed samt regn- og vindmåler.

Det unikke er, at applikationen henter data fra alle Netatmo-vejrstationer i hele verden. Dermed kan du zoome ind på præcis dén by, hvor du skal holde ferie, og se temperaturudvikling, regn, vind og vejrudsigter.

Hvis du også vil følge med i vejret, men ikke gider have en app-baseret vejrstation, så findes der MANGE vejrstationer på DBA. Nogle af de meste kendte og populære er fra OBH.

Find det på DBA

 1. Vejrstation, Puerile, Tid, dag, temp, dato

  Vejrstation, Puerile, Tid, dag, temp, dato

  75,00 kr.27-11-2023
 2. Vejrstation, Georg jensen, Ur
Termometer
Barometer
Hygrometer
Fra Gerog Jensen. De er i rigtige gode

  Vejrstation, Georg jensen, Ur Termometer Barometer Hygrometer Fra Gerog Jensen. De er i rigtige gode stand. Varen kan sendes. Sælges samlet til 850kr. Prisen Er Fast

  850,00 kr.27-11-2023
 3. Vejrstation, Sanina, Termo- og hygrometer med quartz-ur med champagnefarvet skiver i klassisk kabine

  Vejrstation, Sanina, Termo- og hygrometer med quartz-ur med champagnefarvet skiver i klassisk kabinet med rødbrunt mahognilook. NYT (ubrugt) i org. emballage. H 30, B 12 og D 4 cm. Usolgt restlager fr

  350,00 kr.26-11-2023
 4. Vejrstation, DAY, Ubrugt og aldrig pakket ud sælges DAY vejrstation - trådløs og incl. 2 outdoor sta

  Vejrstation, DAY, Ubrugt og aldrig pakket ud sælges DAY vejrstation - trådløs og incl. 2 outdoor stationer. Står som ny og kan hentes i Viby J efter aftale.

  375,00 kr.25-11-2023
 5. Vejrstation, Georg Jensen, Hydrometer, barometer og termometer sort Georg Jensen. Design af Henning

  Vejrstation, Georg Jensen, Hydrometer, barometer og termometer sort Georg Jensen. Design af Henning Koppel. Virker perfekt. I perfekt stand. Sælges kun samlet. Sendes på købers regning.

  550,00 kr.24-11-2023
 6. Vejrstation, Eva Solo, Nye ringe til montage medfølger

  Vejrstation, Eva Solo, Nye ringe til montage medfølger

  300,00 kr.22-11-2023

Der er langt over 100 annoncer på brugte vejrstationer netop nu. Nogle af de mest populære er vejrstationerne fra OBH.

3. Det gamle stereoanlæg

Højttalerne hedder Scandyna (model A-25) og er fra 1969. Forstærkeren er en TEAC fra slutningen af 1970’erne. Dette setup spiller (stadig) meget bedre end de topmoderne streaminghøjttalere, der netop nu er meget populære.

Sættes en Chromecast Audio i AUX-indgangen, kan anlægget opgraderes, så du kan spille musik fra smartphonen og tjenester som Spotify og Tidal.

Anlægget har en fast plads i stuen hjemme hos mig.

Højttalerne kan købes i sæt fra 600-800 kroner. Forstærkeren har jeg været utroligt heldig med. Den er købt brugt for kun 200 kroner. Du skal forvente at betale mellem 1.200 og 1.800 kroner for en brugt retro-forstærker.

Når du har fået blod på tanden, så starter jagten på DBA. Her finder du mange gamle stereoanlæg i god stand.

LÆS OGSÅ: Video: Så mange penge er din gamle spolebåndoptager værd 

Denon er et eksempel på mange af de gamle stereoanlæg, der kan findes på DBA
Denon er et eksempel på mange af de gamle stereoanlæg, der kan findes på DBA

4. Her styres lyset fra telefonen

Smart-light! Navnet på teknologier, der gør os i stand til at styre lyset fra smartphonen. Philips Hue er det største og mest udbredte system på markedet.

Pærerne taler sammen med en styringsboks, der er sat til internetrouteren.

Du kan lave lysprofiler til enhver stemning. Ét tryk for hyggelys. Ét tryk slukker alt. På alle pærer kan du individuelt styre lysets toning, styrke og så videre.

Jeg har også Philips Hue i udendørslamperne, og når jeg kommer hjem, så tænder lyset automatisk.

Netop fordi Philips Hue er så udbredt, kan du finde en del brugt udstyr til systemet på DBA.

LÆS OGSÅ: Disse tech-ting skal du sælge, nu!

Med et Philips Hue startsæt har du alle komponenter du skal bruge for at komme i gang
Med et Philips Hue startsæt har du alle komponenter du skal bruge for at komme i gang

5. Studiemonitorer til lyd- og videoredigering

Jeg producerer en del videoindslag samt en podcast om teknologi. Derfor har jeg brug for at høre lyden fra optagelserne ”som den er” og ikke en lyd, der er tilsat kunstig bas, diskant og kompression.

Dette har jeg løst med et par Fostex-højttalere – såkaldte studiemonitorer, der nogenlunde gengiver en ”ren” lyd. Det fås vildere, men dette er godt nok til mit behov.

Højttalerne koster op mod 1.600 for et sæt, men jeg købte dem brugt til 800 kroner. De havde aldrig været brugt, kom i den originale kasse, og der var både kvittering og garanti. Et godt køb for mig. Sandsynligvis fordi, de havde været et fejlkøb hos sælgeren.

Find det på DBA

 1. LED, Philips hue, 5 stk E27 Color ambience LED pære
250kr stk eller 1000 for alle 5.

4 GU10 spots,

  LED, Philips hue, 5 stk E27 Color ambience LED pære 250kr stk eller 1000 for alle 5. 4 GU10 spots, varm og kold hvid 300kr -. 200kr for fjernbetjeningerne De fejler intet har bar ikk været i brug

  1.234,00 kr.27-11-2023
 2. Stik/kontakter, Philips Hue, 9 Philips Hue play bar 
1 Philips Hue sync box
1 Philips Hue bridge 
1

  Stik/kontakter, Philips Hue, 9 Philips Hue play bar 1 Philips Hue sync box 1 Philips Hue bridge 1 Philips Hue go transportabelt lys 1 Philips Hue Dimmer Switch Ny pris for alt er Ca lidt over 7.00

  5.000,00 kr.27-11-2023
 3. Philips Hue Play HDMI sync-boks

  Philips Hue Play HDMI sync-boks

  Smart lighting Hubs, Philips HUE, Føj endnu en dimension til din hjemmebiograf med Philips Hue Play HDMI sync-boksen, der synkroniserer lysene med indholdet på din skærm. Justér indstillingerne efter

  1.210,00 kr.27-11-2023
 4. Pære, START SÆT Phillips Hue, Sælger mit helt nye start sæt fra philips hue white color 
start sæt -

  Pære, START SÆT Phillips Hue, Sælger mit helt nye start sæt fra philips hue white color start sæt - 2 pak ligger stadig i emballage Start sættet indeholder: 2 x Phillips hue pære E27 1 x Hue bri

  650,00 kr.27-11-2023
 5. LED, Phillipe Hue, 2 x Philips Hue Play lamper

Betingelser: Næsten ubrugt, og velholdt.

Sted: Købe

  LED, Phillipe Hue, 2 x Philips Hue Play lamper Betingelser: Næsten ubrugt, og velholdt. Sted: København. Lamperne sælges uden Philips Hue Bridge. Få en behagelig og afslappende belysning med Phili

  700,00 kr.27-11-2023
 6. Philips Hue Lightstrip V4 2m basissæt

  Philips Hue Lightstrip V4 2m basissæt

  Wireless Light Bulbs, Philips HUE, Med dette Philips Hue Lightstrip V4 2m basissæt kan du sætte dit personlige præg på formen, farven og lysstyrken af din belysning i hjemmet takket være RGB-farver, d

  467,00 kr.06-10-2023

For at komme i gang med Philips Hue skal du have en styreenhed. Herefter kan du tilføje pærer og øvrigt udstyr.

Tjek brugt inden du køber nyt

Inden du kaster dig over købet af eksempelvis en højttaler, smartlight, iPhone eller andet, du brændende ønsker dig, så tjek brugtmarkedet først.

Du kan næsten altid spare en del penge ved at købe tingene brugt. Hvis ikke de findes, så opret en annonceagent. Med denne får du besked, så snart en vare, der matcher din søgning, sættes til salg på DBA.

Det er langt fra kun tech, du kan finde brugt. Prøv at gå på inspirationsjagt i kategorierne: BOLIG, BILER og LIVSSTIL på DBA Guide.

Du kan også se, hvilken af mine tech-ting, jeg aldrig kunne finde på at sætte til salg. Få svaret i videoen herunder:

Relaterede artikler