LISTE: Disse Disney-film er steget i værdi
Video

LISTE: Disse Disney-film er steget i værdi

Astrid
Astrid

Vi kan hurtigt blive enige om, at VHS og DVD er en smule forældet. Alligevel kan de gamle bånd stadig være en hulens masse penge værd. I videoen her, kan du blive klogere på, hvilke Disney-film der er steget i værdi.

Har du gemt dine gamle Disney-film er det med at spidse øre! Samleobjekter med de velkendte Disney-karakterer er nemlig steget i værdi.

Vi har allieret os med Christian Uhrenholdt fra Langeland, der har store viden om hele Disney-universet. På trods af, at Christian er 10 år, har han fået opbygget en imponerende samling bestående af 370 Disney-film.

Christian er så engageret en samler, at han har tømt hele sin sparegris i jagten på de sjælende Disney-film. I videoen ovenfor kan du få et eksklusivt gik på den imponerende samling og høre, hvilke Disney-objekter der er steget i værdi.

Find det på DBA

 1. Tegnefilm, Både kasette og film er i flot stand fra Disney, 

Nostalgi VHS bånd med børnefilm

Sælge

  Tegnefilm, Både kasette og film er i flot stand fra Disney, Nostalgi VHS bånd med børnefilm Sælges samlet Kommer fra ikke-ryger hjem 6 stk 1. Fedtmule og søn 2.Max og Mule får rampefeber 3.FedtMu

  300,00 kr.17-04-2024
 2. Tegnefilm, instruktør Disney + flere, VHS film - til børn og voksne - Disney + alle mulige andre - s

  Tegnefilm, instruktør Disney + flere, VHS film - til børn og voksne - Disney + alle mulige andre - se billeder ! Sender gerne med DAO på købers regning. Pris : 50,- for 1 film / pr. film. Solgt : 3 s

  50,00 kr.15-04-2024
 3. Børnefilm, instruktør WALT DISNEY, VHS bånd:
Mesterdetektiven BASILMUS
PINOCCHIO
SNEHVIDE
BERNARD &

  Børnefilm, instruktør WALT DISNEY, VHS bånd: Mesterdetektiven BASILMUS PINOCCHIO SNEHVIDE BERNARD & BIANCA SOS fra Australien ASKEPOT MADS OG MIKKEL TOY STORY ARISTOCATS

  200,00 kr.11-04-2024
 4. Animation, Ubrugte kassetter, instruktør Walt Disney, VHS Disney videokassetter, stadig i folie – al

  Animation, Ubrugte kassetter, instruktør Walt Disney, VHS Disney videokassetter, stadig i folie – aldrig brugt. Der er følgende: Dumbo (engelsk) Belle’s magiske verden Snehvide og de syv dværge Lady

  50,00 kr.07-04-2024
 5. Børnefilm, Flere forskellige, Børnefilm sælges 
Flere Disney klassikere

Alle er VHS

Skal hentes i

  Børnefilm, Flere forskellige, Børnefilm sælges Flere Disney klassikere Alle er VHS Skal hentes i Vallensbæk, sendes ikke

  250,00 kr.07-04-2024
 6. Tegnefilm, Mellem 60 og 70 Disney-klassiske på VHS + det løse, instruktør Walt Disney, fra alle os t

  Tegnefilm, Mellem 60 og 70 Disney-klassiske på VHS + det løse, instruktør Walt Disney, fra alle os til alle jer - på gammeldags videobånd. Et Eldorado (ja, den er der også) af Walt Disneys klassikere,

  450,00 kr.01-04-2024

Lige nu kan du finde 2.241 Disney-film på DBA.

Egmont-udgaverne er populære

Den entusiastiske Disney-samler Christian er særligt begejstret for Egmont-udgivelserne. Egmont er en skandinavisk mediekoncern, der havde licens til at udgive Disney-film på blandt andet VHS.

- Egmont-udgivelserne kan du genkende på deres røde ryg og cover. Og så skal der stå 'Egmont' på selve VHS-båndet, fortæller Christian.

Christians yndlings Disney-film er Egmont-udgivelsen af ’Alice I Eventyrland’ med den originale, danske versionering. Film anskaffede Christian sig for bare 10 kroner. Han vurderer dog, at den er 50-70 kroner værd.

SE OGSÅ: Video – DBAs dyreste Pokémon

Som den entusiastiske samler Christian er, har han flere af Disney-filmene på forskellige sprog. Blandt andet polsk, engelsk og svensk.
Som den entusiastiske samler Christian er, har han flere af Disney-filmene på forskellige sprog. Blandt andet polsk, engelsk og svensk.

Denne type film kan du score kassen på

Christian har allerede tømt sparegrisen af flere omgange for at udbygge sin samling af Disney-VHS’er. Hvis der var flere penge at tage af, er der dog en helt særlig type film, Christian ville investere i.

’Walt Disney Home Video”-udlejningskassetter står øverst på ønskelisten. Udlejningskassetterne er dog hammer dyre, hvorfor Christian endnu ikke har nogen af disse eksemplarer i sin samling.  

- Jeg har engang fundet en ’Pinocchio’-udlejningskassette til 600 kroner, fortæller Christian.

SE OGSÅ: Video – Disse figurer fra Kinderæg kan du score kassen på

Christians forældre har sagt til Christian, at han ikke må bruge flere penge på Disney-film. Så nu består ønskelisten kun af Disney-samleobjekter.
Christians forældre har sagt til Christian, at han ikke må bruge flere penge på Disney-film. Så nu består ønskelisten kun af Disney-samleobjekter.

Sjældent samlehæfte steget i værdi

I Christians samling gemmer sig ikke kun DVD’er og VHS’er. Faktisk er Christian pjattet med al Disney – men særligt ældre samleobjekter.

Et af de bedste fund, Christian har gjort sig, er et Pinocchio-samlehæfte fra 1949 af kaffeerstatningen Rich’s. Hæftet er i perfekt stand, da der ikke skrevet navn eller andre kruseduller i hæftet.

- Jeg fandt det til 35 kroner på DBA. Nogen sælger det til 150 kroner eller mere, fortæller Christian glad.

LÆS OGSÅ: 10 børnemøbler, du bør købe brugt

Disney-samlingen indholder også et hav af bamser. Her ses Christian på sit værelse, der er forvandlet til det rene Disneyland.
Disney-samlingen indholder også et hav af bamser. Her ses Christian på sit værelse, der er forvandlet til det rene Disneyland.

DBAs dyreste Disney-VHS

På DBA sælges der et hav af Disney-VHS. Nogle er dog en smule mere bekostelige end andre. Den dyreste af slagsen er i skrivende stund en VHS med ’Junglebogen’. Men det er ikke en helt ordinær VHS, hvilket både prisen og det ekstra tilbehør afslører.

Filmen sælges nemlig som en ’The Collector’s Deluxe Video Edition’, der kun er udgivet 2.200 styks af i hele verden. Samleboksen indeholder en original udgave af VHS-filmen, det originale soundtrack fra filmen, en tegneserie-bog om produktionen af filmen samt to originale tegninger.

Skal du have fignerne i DBAs dyreste Disney-VHS skal du slippe 4.500 kroner. Du kan finde samleobjektet her, såfremt det stadig er til salg på DBA.

Nok er DBAs dyreste Disney-VHS bekostelig. Men du får også en hulens masse eksklusivt tilbehør med!
Nok er DBAs dyreste Disney-VHS bekostelig. Men du får også en hulens masse eksklusivt tilbehør med!

Christian er ikke ene om at være begejstret for Disney. DBA har tidligere besøgt den Anders And-glade samler Laila, hvis hjem er blevet invaderet af hele Andebys befolkning. I videoen her slår Laila dørene op til sin samling, hvor du blandt andet kan finde svar på, hvilke Anders And-objekt i samling der har en værdi af mere end 200.000 kroner.

Se med nedenfor, hvis du er mere til livagtige figurer. 30-årige Maria sælger nemlig en Iron Man-actionfigur i fuld størrelse, der højst sandsynlig vil få de fleste til glippe med øjnene.

Læs mere om Maria og DBAs dyreste actionfigur, her.

Relaterede artikler